Interpretarea visului pisoi alb

Interpretarea prin diferite cărți de vis a ceea ce visează un pisoi alb

De obicei, pisoii albi mici sunt asociați de majoritatea oamenilor cu îngeri puri și strălucitori. Ei par tuturor ca niște creaturi fără apărare, drăguțe și pufoase. Imaginându-și o astfel de imagine, oamenii simt pacea interioară și liniștea. Dar dacă un pisoi alb visează, interpretările pot fi diferite.

Puncte importante

Există multe cărți speciale – cărți de vis, cu ajutorul cărora puteți găsi cu ușurință informațiile necesare și puteți interpreta aproape orice vis. Pentru ca interpretarea vederii nocturne să fie cât mai precisă posibil, trebuie luate în considerare următoarele puncte importante:

 1. Este necesar să evidențiem imaginea principală care a fost văzută în timpul viselor nocturne: un animal, o persoană, un obiect.
 2. Următorul punct important este aspectul său. Aici ar trebui să acordați atenție formei, dimensiunii, culorii imaginii cheie.
 3. Ar trebui să acordați atenție obiectelor și fenomenelor secundare care au înconjurat obiectul principal în timpul visului.
 4. Un alt factor de care depinde interpretarea corectă a vederii nocturne este atitudinea visătorului față de evenimentele care au loc într-un vis.

Valoare pentru femei

Există diferențe în interpretarea unui vis, la ce visează un pisoi alb pentru femei și pentru bărbați. Dacă o femeie a văzut un vis despre un pisoi alb, aceasta poate însemna că în curând reputația ei va avea de suferit foarte mult. Poate că printre cunoscuții ei există invidioși și nedoritori care vor crea diverse bârfe în jurul numelui ei. Ingeniozitatea naturală și capacitatea de a acorda atenție oricăror lucruri mărunte o vor ajuta să facă față intrigilor. Ea va fi capabilă să facă față unei situații dificile și să evite consecințele negative.

Semnificația unui vis pentru un bărbat

Un bărbat poate avea un vis despre un pisoi alb dacă soarta îi promite dificultăți financiare. Acest lucru poate însemna că în curând îl vor aștepta cheltuieli și cheltuieli neașteptate. Motivul poate fi cumpărarea de lucruri care se dovedesc rapid inutile. Dacă un bărbat a văzut un animal de companie alb într-un vis, ar trebui să fie atent și renunță la jocurile de noroc pentru un timp. Deoarece o astfel de viziune promite visătorului o pierdere.

Interpretarea viselor interpretează visul pisoilor albi în moduri diferite. Din acest motiv, pentru ca informațiile să fie cât mai exacte posibil, ar trebui să ia în considerare cel puțin câteva dintre interpretările propuse despre ceea ce poate fi văzut un pisoi alb într-un vis.

Pisicuțe albe în cartea de vis a lui Miller

În această carte, puteți găsi o interpretare a ceea ce visează un pisoi alb mic. Interpretarea visului lui Miller interpretează această viziune de noapte ca un avertisment pentru sexul frumos. În viața lor pot apărea necazuri minore, care vor fi cauzate de intrigi și bârfe.

Pentru a evita acest lucru, în viitorul apropiat, calmul și răbdarea ar trebui să fie respectate în toate problemele. Și, de asemenea, merită să arăți maximă atenție, chiar și în lucrurile mărunte, deoarece doar organizare și încrederea deplină în sine poate ajuta la depășirea tuturor necazurilor.

Interpretarea lui Vanga

Conform previziunilor clarvăzătoarei bulgare Vanga, este foarte simbolic să vezi un vis în care pisoi albi se joacă cu bile de ață. Într-o astfel de viziune de noapte, pisoii pot personifica zeii, iar firele cu care se joacă reprezintă viețile oamenilor. Toate acestea promit necazuri, bârfe, invidie și intrigi. În același timp, trebuie acordată atenție lucrurilor mărunte: numărul de necazuri depinde direct de dimensiunea mingii, cu cât aceasta este mai mare, cu atât vor fi mai multe probleme.

Alte interpretări

Cărțile ayurvedice cred că pisicile și pisicile sunt personaje negative într-un vis. Dacă astfel de animale au apărut într-un vis, aceasta înseamnă că în mediul imediat o astfel de persoană are un nedoritor. Poate fi fie un trădător, fie un escroc.

În cartea de vis a lui Medea, un astfel de eveniment ca un pisoi alb într-un vis poate fi interpretat ca un fenomen negativ, deoarece indică faptul că există anumite probleme în starea internă a unei persoane. În acest caz, visătorul poate experimenta multe experiențe asociate cu un sentiment de singurătate. I se poate părea că toată lumea l-a abandonat și nimeni nu are nevoie de el în această viață. Rezultatul acestui tip de experiență poate fi o depresie profundă..

Interpreții francezi recomandă ca un visător care vede un pisoi alb într-un vis să acorde atenție unui fapt precum prezența unor pete de altă culoare la un animal. Deci, dacă o pisică avea o pată neagră pe bot, aceasta ar putea promite probleme legate de muncă. Și dacă animalul de companie are păr roșu, asta înseamnă certuri cu cei dragi și probleme în viața personală.

parerea lui Esop

În interpretarea lui Esop, a vedea o pisică și pisoi în vise nocturne este un semn al problemelor în relațiile cu copiii, deoarece familia pisicilor, așa cum ar fi, este personificarea familiei visătorului. Ar trebui să se acorde atenție problemelor copiilor: poate au probleme la școală, sau a venit o criză a adolescenței. O conversație sinceră va ajuta la găsirea unei soluții comune și să vă apropiați unul de celălalt.

Dacă într-un vis pisoiul fuge de câine și se ascunde de el pe acoperiș, o astfel de imagine indică faptul că visătorul a putut evita necazurile majore, dar pericolul nu a dispărut complet, așa că ar trebui să fii atent și vigilent.

Cu toate acestea, dacă pisoiul din vis era alb pur, acesta este un semn sigur al problemelor de sănătate. Un astfel de vis poate fi un avertisment că urmează un fel de boală virală catarală. În acest caz, ar trebui să fii atent și să fii atent.

Interpretarea lui Loff

Dar în interpretarea lui D. Loff, visul pisicuțelor albe este direct legat de forțele mistice. În cele mai vechi timpuri, pisicile erau însoțitoare constante ale vrăjitoarelor și erau asociate cu forțele întunecate. Astfel, o astfel de viziune indică faptul că visătorul are oameni invidioși și, pentru a-și atinge obiectivele, pot recurge cu ușurință la mijloace de vrăjitorie.

În acest caz, o persoană ar trebui să fie precaută maximă atunci când interacționează cu persoane necunoscute. Nu ar trebui să aveți încredere în ei și, cu atât mai mult, nu ar trebui să acceptați niciun obiect din mâinile lor – acest lucru poate duce la consecințe neplăcute.

Citeste mai mult:  Care este visul unui străin

Opțiune romantică

Într-o carte de vis romantică, interpretarea este destinată sexului frumos, dar interpretarea este negativă. Creatura albă pufoasă este un simbol al înșelăciunii și al perturbării ritmului obișnuit al vieții. Pentru a evita consecințele negative, ar trebui să arăți maximă răbdare și prudență.

În cazul în care pisicuțele albe visează să fie slabe și murdare, aceasta promite fetelor bârfe, calomnii și zvonuri neplăcute. Un astfel de vis oferă treburi casnice și îngrijirea celor dragi.

Freud, Wagayman și Robinson

Potrivit lui Sigmund Freud, să fie la cheremul viselor nocturne, înconjurat de un număr mare de animale de companie albe la presiunea care va veni de la concurenți. Vor încerca să distrugă planurile visătorului. Dacă nu ia nicio măsură, situația se poate agrava. Din acest motiv, perseverența, perseverența și activitatea vă vor ajuta să vă apărați poziția și să vă scoateți concurenții din acțiune.

Din punctul de vedere al lui Nancy Wagayman, dacă un pisoi alb pufos visează, atunci visul este fatidic, pentru că are un sens pozitiv. Visătorul așteaptă profituri mari și succes în toate eforturile. În cazul în care animalul fuge într-un vis, iar visătorul încearcă să-l ajungă din urmă, acest lucru simbolizează urmărirea viselor.

Dar în interpretarea lui S. Robinson, culoarea albă a hainei animalului de companie înseamnă în viitorul apropiat o întâlnire cu o persoană foarte influentă. Această cunoștință se va dovedi a fi foarte utilă în viitor.

Un vis despre un pisoi cu păr alb poate fi interpretat în diferite moduri, totul depinde de cartea de vis în care visătorul însuși are mai multă încredere. Dar abilitatea de a avea încredere în sentimentele tale este foarte importantă. Nu te opri asupra negativului. Acest lucru poate fi văzut ca un semn de avertizare că ar trebui să acordați atenție unor circumstanțe ale vieții.

Am visat un pisoi alb, ce înseamnă și cum să interpretez

Animalele de companie provoacă întotdeauna afecțiune, mai ales când sunt încă destul de fragede, vesele și jucăușe. Care este visul unui pisoi alb dacă nu există animale de companie în casă, vom afla în cărțile de vis.

Cuvânt bun și pisoiul este mulțumit

Dacă o pisică adultă este un simbol al păcii și al prosperității, atunci un pisoi alb mic este speranțele în curs de dezvoltare pentru confortul unei căminuri și prosperitate. În Egipt, pisica era considerată zeița sacră a iubirii și fertilității. În Rus’, acest animal grațios era foarte valoros, deoarece proteja casa și recoltele nu numai de rozătoare, ci și de spiritele rele, aducând pace și bunătate familiei.

În filosofia orientală, pisicile sunt un talisman care atrage noroc și profit. Au încercat să plaseze figurine cu imaginea ei în zona bogăției, să atragă nenumărate fluxuri de numerar și să scape de toate nenorocirile.

Cu jocurile lor, pisoii neutralizează zonele negative din cameră și, sărind și mișcându-se prin apartament, mută fluxuri, eliminând barierele din calea energiei universale pozitive.

Pentru un visător, un astfel de complot prezice în mare parte momente pozitive din viață. Dar dacă o pisică într-un vis este singură, înfometată și pare bolnavă, acesta va fi un avertisment direct asupra încercărilor sau pericolelor iminente.

O femeie este vicleană ca o pisică

Pentru o persoană căsătorită, această creatură albă blândă va aduce inovație în interiorul casei, veți dori să renovați, să schimbați mobilierul sau să reamenajați. Toate ideile tale vor fi susținute și sponsorizate cu plăcere de gospodărie, așa că acționează pentru binele familiei.

Pentru o fată, frumusețile miaunătoare cu ochi albaștri sunt capabile să trezească realitatea cu evenimente remarcabile. Noi orizonturi se vor deschide în drumul tău. Dar există o alegere serioasă între carieră și viața personală.

Am văzut un pisoi alergând pe carosabil – în realitate se poate transforma într-un pericol grav și rănire fizică pentru tine. Evită sporturile extreme în acest moment, supraîncărcările mari la locul de muncă și încredințează partea masculină a treburilor casnice soțului tău.

Pisicuțele multicolore sunt îndepărtate pentru cei care sunt confuzi în propriile dorințe și obiective. Incapacitatea ta de a prioritiza adesea creează probleme și îi înstrăinează pe alții.

Într-o altă interpretare, un astfel de vis promite dezamăgire în propriile iluzii. De multe ori te păcăliști căzând îndrăgostiți de o copertă sclipitoare de reviste sau de o reclamă TV. Vrei să trăiești în acea lume ireală a stelelor ademenitoare. Afundându-se în treburile casnice, nu sunt capabili să facă elementul.

Pentru o minoră tânără, un coș cu pui de pisică poate promite un cadou sau o surpriză de la părinții ei. Și pentru fetele mai mari, indică dorințe și vise irealizabile.

Un prieten blănos afectuos promite o cunoștință plăcută, care s-ar putea dovedi în curând prea intruzivă pentru tine și se va transforma în probleme continue.

Pentru o femeie aflată în poziție, pisicuțele frumoase cu ochi albaștri sunt semnul unui copil sănătos și fermecător. Toate grijile și grijile tale vor dispărea, iar bucuria maternității îți va copleși inima.

Pentru medici, pisoiul alb le amintește de responsabilitatea lor față de pacienți în viața reală. Și profesorii subliniază o abordare individuală a fiecărui elev.

Perspectiva masculină asupra animalelor de companie

Pentru un bărbat care a văzut un animal de companie pufos la propriile picioare, acesta este un prevestitor al cheltuielilor viitoare asociate cu gospodăriile sau cu ajutorul părinților. Există o mare dorință de a cheltui mai mult decât îți poți permite în acest moment, dar aceste fonduri vor fi acoperite de viitoarele încasări financiare.

Mulți pisoi din fața ușii tale avertizează cu privire la prudență înainte de emoție și tentație. Nu este recomandat să faceți achiziții impulsive, să jucați într-un cazinou, să participați la promoții. În caz contrar, viitorii creditori vor veni la tine acasă așteptând restituirea datoriilor.

Fiecare zi nu este duminica. Cărțile de vis ale autorului

Gustov Miller

Pisicile evocă asocieri negative ale interpretului asociate cu lumea cealaltă și cu spiritele rele. Visătorul este un semn bun dacă alungați animalul, altfel așteptați-vă vești proaste sau o serie de adversități.

Culoarea albă a unui animal de companie poate indica boala bruscă a cuiva. Dacă pisoiul era încă destul de mic, atunci boala nu a început încă și poate fi tratată. Va fi posibil să alungați copilul pe ușă – în realitate, recuperați-vă rapid.

Citeste mai mult:  Copil mic într-un vis

A auzi mieunat și țipăit puternic este un semn că cineva încearcă să vă inducă în eroare, să vă distragă atenția sau să vă compătimească. În această perioadă, este mai bine să nu iei decizii serioase, chiar dacă cineva insistă foarte mult. Pe stradă, este mai bine să nu te oprești lângă vagabonzi care cerșesc de pomană, există o mare probabilitate de furt sau tâlhărie.

A vedea zgârieturi de la o mică agitație pufoasă înseamnă a pierde profituri sau a pierde o parte din profit. Dar seria de bani nu va dura mult timp.

Pentru o fată tânără, un animal de companie alb, în ​​realitate, se poate dovedi a fi o capcană vicleană pentru a atrage într-o poveste neplăcută. Pentru a evita situația, va trebui să activați intuiția și să folosiți bunul simț.

Mulți pisoi pestriți oferă un basm frumos pentru o doamnă necăsătorită. Dar ai grijă, cel mai probabil este doar o beteală strălucitoare. Fanul nu are nimic în suflet, în afară de viclenie, lingușire și interese comerciale în tine.

Sigmund Freud

Pisicile jucăușe sunt identificate cu viața intimă a persoanei adormite. Acesta este un semn de excitabilitate crescută și activitate sexuală. Hrăniți sau mângâiați mai multe animale – în realitate, nu ezitați să începeți mai multe romane deodată cu persoane de sex opus mult mai tinere decât dvs. Torturarea unui animal într-un vis vă dezvăluie înclinațiile reale către sadism.

Wang

Pisicile sunt asociate cu partea întunecată a vieții unei persoane, cu slăbiciunile sale și cu trăsăturile negative de caracter. Un vis în care încerci să prinzi un pisoi avertizează asupra unei persoane viclene și insidioase ale cărei înfățișare și trucuri îți pot subordona voința dorințelor sale.

Îngerul alb te-a mușcat sau te-a zgâriat – acestea sunt atacurile din a doua jumătate, care te-a suspectat de trădare și nu poate înfrâna valul de gelozie.

Au hrănit o pisică albă și s-a transformat într-una neagră – pentru a fi foarte dezamăgit de cineva. Credulitatea și prietenia voastră ademenesc escrocii care vă pot lovi puternic nu numai portofelul, stricându-l, dar și vă privesc de autoritate și reputație în ochii celorlalți.

David Loff

Pisica prezice să dezvăluie visătorului câteva secrete ale subconștientului său. Micul pisoi promite să deblocheze potențialul unei intuiții puternice în viața reală. Bazându-te pe forțele tale energetice interioare, poți să dezvolți abilități magice unice pentru a vindeca oamenii.

Visele cu animalele de companie pot însemna și o poftă de științe oculte, vrăjitorie.

A visat un pisoi alb – interpretare a somnului din cărțile de vis

Pisicuta alba. Orice reprezentant al familiei de pisici în vise are o dublă semnificație în vise și o interpretare diferită. Să ne uităm în cărțile de vis, de ce visează pisoiul alb.

Care este visul unui pisoi alb – Cartea de vis a lui Freud

Când un pisoi alb visează, înseamnă că tu ești proprietarul și ai o mare putere asupra celor dragi.

Un pisoi alb pufos visează – acesta este un semnal că ascundeți sentimente față de cineva pentru care nu doriți să mărturisiți și acesta este un avertisment că, în realitate, ați ales o linie de afaceri proastă.

Dacă visezi un pisoi alb în brațe, acesta este un vestitor de bucurie, care provine în principal din a fi înconjurat de oameni care te iubesc și țin la tine.

Când îl dai cuiva, înseamnă o îmbunătățire a situației tale generale.

Dacă vezi o mulțime de pisoi albi visând, cartea de vis prezice că în curând vei suporta cheltuieli nerezonabile care îți vor afecta serios bugetul.

Care este visul unui pisoi alb-negru – Cartea de vis a lui Miller

Un pisoi alb-negru nu este un semn bun, deoarece prezice o boala severa, pe termen lung sau incurabila pentru tine sau pentru cineva apropiat.

Un pisoi cenușiu-alb visează – acesta este un semnal că, din propria voință, ați devenit profund simpatic cu cineva și veți trăi în umbra unei persoane.

Dacă un pisoi mic alb-negru visează în vis, visul prezice bunăstare atunci când vine vorba de sănătatea ta și este un semnal că nu te amenință boli mai grave în viitorul apropiat.

Când un pisoi alb este ridicat într-un vis, acesta este un semn că în această situație nu poți conta pe ajutorul nimănui din afară, iar tu însuți te poți baza doar pe propriile forțe.

Visarea unui pisoi alb mort înseamnă o deteriorare bruscă a situației tale generale.

Care este visul unui pisoi alb mic – Cartea de vis a lui Wangi

Un pisoi alb mic este un semnal că în realitate îți lipsește autoritatea și cineva pe care l-ai putea sfătui în momentele dificile, iar când visează pisoi albi nou-născuți, înseamnă că tu însuți vrei să ai grijă de cineva și să decizi pentru cine ceva responsabilitate, deși poate tu. visează la asta doar subconștient.

Dacă într-un vis este ridicat un pisoi alb, acesta este un anunț de viață lungă pentru tine.

Doi pisoi albi visează în vis – sunt un semnal că există cineva în mediul tău care vrea să te înșele și trebuie să fii foarte vigilent.

Un vis în care o pisică albă visează să nască pisoi vă oferă un viitor bun, plin de oportunități excelente de a reuși. În viitor, poate exista o schimbare majoră în viața ta, în principal legată de munca ta.

De ce o femeie visează la un pisoi alb – Interpretarea viselor lui Nostradamus

Când dormi și visezi un pisoi alb pentru o femeie, asta înseamnă că în curând vei vizita pe cineva și vei fi foarte fericit acolo.

Interpretarea visului interpretează acest lucru ca un semn că vei întâlni în curând niște oameni interesanți cu care se va dezvolta prietenia și, de asemenea, anunță că unul dintre ei va fi ostil sau chiar ostil față de tine.

Care este visul unui pisoi alb pentru o fată – Interpretarea viselor Hasse

Când visezi un pisoi alb pentru o fată, cartea de vis crede că te afli în fața unui fel de drum și te îndoiești că poți merge de-a lungul lui, cel mai probabil, aceasta este o reflectare a situației în care te afli în realitate – trebuie să iei o decizie dificilă, care îți poate afecta întreaga viață viitoare și ți-e teamă că faci o alegere greșită.

Citeste mai mult:  Înmormântarea de vis a unei persoane moarte

Care este visul unei pisici albe cu pisoi – Interpretarea visului lui Loff

Care este visul unei pisici albe cu pisoi? Interpretarea visului crede că acesta este un avertisment că nu ar trebui să te implici în nicio aventură riscantă, mai ales pe baza uneia camaradeliști, deoarece poți intra în mari conflicte și bârfe care te pot dăuna cu adevărat și te pot implica cu oameni care nu sunt. indiferent pentru tine.

Visarea unui pisoi alb nou-născut este un simbol care este greu de clasificat fără ambiguitate drept pozitiv sau negativ, deoarece înseamnă că vei putea obține un mare succes și vei primi bogății semnificative ca urmare, dar din această cauză vei avea probleme în a găsi realitatea. prieteni, căci îți va fi dificil să deosebești o persoană sinceră de una necinstită.

Care este visul unui pisoi alb-roșu – Interpretarea viselor Longo

Un pisoi alb-roșu simbolizează visele tale nerealiste, iar în adâncul tău înțelegi că vei putea descoperi un fel de problemă care va rămâne nedezvăluită altor oameni.

În general, acest simbol înseamnă că nu vă veți putea realiza planurile în prezent – poate fi necesar să le amânați pentru un timp sau poate ar trebui să le abandonați complet.

Care este visul unui pisoi alb – 40 de semnificații ale somnului

Văzând un pisoi alb într-un vis – la apariția unor mari probleme în activitățile profesionale, care se vor termina cu concediere. De asemenea, un vis poate însemna că visătorul se așteaptă să primească bogăție în viitorul apropiat.

Interpretarea unui vis despre un pisoi alb, în ​​funcție de detalii

În funcție de numărul de pisoi albi:

 • 2 – la necazuri minore;
 • 3 – la înșelăciune de către un prieten;
 • mult – la pierderi financiare.

În funcție de ce pisoi a visat:

 • fără adăpost – la evenimente negative;
 • purice – la finalizarea cu succes a unui caz problematic;
 • pacientul – la probleme minore de sănătate;
 • mare – pentru a întâlni un inamic periculos;
 • în sânge – pentru a-i ajuta pe cei dragi;
 • ardere în foc – pentru a lua decizia corectă;
 • cu ochi albaștri – pentru a ascunde informații de la locul de muncă;
 • flămând – la mașinațiunile dușmanilor;
 • murdar – până la zvonuri neplăcute despre tine;
 • mort – la probleme neașteptate în viață;
 • viu – la întristare din cauza veștilor proaste;
 • rău – unei cunoștințe neplăcute;
 • frumos – a lucra la o chestiune importantă;
 • afectuos – a întâlni un prieten;
 • mic – a întâlni o persoană influentă;
 • umed – la o mare ceartă;
 • nou-născut – la succes serios;
 • alb cu dungi negre – la schimbările din viața personală;
 • pufos – la decizii greșite;
 • cu viermi – la sărăcie din vina lor;
 • cu privațiuni – la certuri în familie;
 • cu pete – la o boală de lungă durată a visătorului;
 • cu alți ochi – a se îndoi în acțiuni;
 • orb – la furt într-un loc public;
 • cu o coadă neagră – la o întâlnire cu o veche cunoștință.

În funcție de unde să vezi pisoiul:

 • în apă – pentru a atinge scopul;
 • în casă – pentru vizita rudelor;
 • într-o cușcă – la trădare în momente dificile;
 • în pat – unei noi cunoștințe;
 • pe cap – la probleme de sănătate;
 • pe mâini – la stabilitatea materialului;
 • pe gât – la mari responsabilități;
 • pe zăpadă albă – la probleme cu sistemul respirator.

Pe baza acțiunilor tale:

 • ia acasă – la o viață lungă;
 • a alege – a discordia într-o relație de dragoste;
 • arunca – pentru a rezolva problema controversată;
 • mângâiere – a necazuri din vina proprie;
 • da – pentru a depăși dificultățile;
 • a păstra – la datorii;
 • da – pentru a câștiga experiență;
 • joc – la manipulare de către un prieten;
 • căutare – a găsi o soluție într-o situație dificilă;
 • hrănire – a ajuta o persoană ticăloasă;
 • buy – a refuza o achiziție scumpă;
 • prinde – a participa la un caz dubios;
 • spălare – la anxietate;
 • uzură – în pierdere din cauza jocurilor de noroc;
 • a da – primejdie din cauza unui străin;
 • a pierde – la o deteriorare a situației în societate;
 • adăpost – a necazuri din cauza bunăvoinței tale;
 • da naștere – eșecului în afaceri;
 • salvare – pentru a sprijini de la cei dragi;
 • a se îneca – la apariția unui concurent la locul de muncă.

În funcție de sexul pisoiului:

 • fată – la pierderea respectului la locul de muncă;
 • băiat – la o alegere dificilă.

În funcție de cine visează:

 • gravidă – la adăugarea familiei;
 • fată necăsătorită – la alegerea unei căi viitoare;
 • o femeie căsătorită – să viziteze;
 • pentru un bărbat – la cheltuieli neplanificate;
 • tip – spre singurătate.

În funcție de acțiunile pisoiului:

 • a fugit în casă – la stabilitate;
 • mușcături – la resentimente;
 • lapte de băut – pentru a scăpa de nenorocire;
 • atacuri – la un scandal;
 • sa descris pe sine – să comunice cu o persoană ticăloasă;
 • zgâriat – în pierdere;
 • se sinucide – pentru a rezolva problemele cu ajutorul prietenilor;
 • dormit – pentru a elimina dușmanii;
 • urcat în geantă – la probleme în familie;
 • fuge – la imposibilitatea atingerii scopului;
 • moare – la victoria asupra inamicului.

În funcție de ce altceva ai visat:

 • un șarpe – la un conflict deschis cu un nedoritor;
 • mouse-ul – spre bunăstare;
 • câine – la un dezacord cu prietenii;
 • șobolani negri – la o conspirație împotriva visătorului;
 • iepure alb și pisoi – la vinovăție;
 • pisică adultă – pentru a comunica cu un cuplu căsătorit;
 • o pisică albă care dă naștere pisoi – pentru succes în curând în toate chestiunile.