Interpretarea visului de varză

Interpretarea visului: varză albă ce înseamnă?

12 decembrie 2019 la 1:39 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Varza albă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

varză albă într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

Care este visul de varză albă într-un vis?

Necazuri în familie, certuri, boli, pierderi. A vedea varza este un semn rău, un cap mare de varză este o mare pacoste. Cultivarea varzei – trădare în dragoste, infidelitate. Tăiați, recoltați capete – trăiți peste posibilitățile voastre și plătiți.

Cartea de vis psihologic

Care este visul de varză albă într-un vis?

Un vis rău prevestește o serie de eșecuri și probleme minore în toate domeniile vieții. Să văd capete de varză necoapte – să neîncredeți în dragoste și infidelitate în căsătorie. Dacă tăiați un cap de varză coaptă – fiți mai economic, extravaganța dvs. este calea directă către faliment

A mâncat varză crudă sau fiartă într-un vis – te vei distra. Au săpat varză în grădină – veți începe să vă îndoiți de întreprindere.

Există varză într-un vis – la lipsa banilor.

Cartea viselor moderne

Care este visul de varză albă într-o carte de vis?

A-și face griji. Varza verde prevestește trădare în dragoste și infidelitate în căsătorie. Am visat că într-un vis tăiați și curățați varza, apoi în realitate ești prea risipitor. Dacă un bărbat a visat la varză, atunci în viitorul apropiat va trebui să-și reînnoiască cunoștințele cu o femeie pe care a cunoscut-o ca fată. Varză albă proaspătă – Dacă o femeie vede un astfel de vis, va rămâne în curând însărcinată.

Am visat că într-un vis purtați un cap uriaș de varză, atunci sunteți în pericol să vă pierdeți speranța. A mâncat un cap de varză – ferește-te de bolile gastrice. Au aruncat un cap de varză ca o minge – trebuie să mergi împotriva opiniei generale. Au tăiat un cap de varză cu o tăietură – pentru o achiziție de succes.

Tulpina de varză – la faliment.

Visul în care ai mâncat conopidă înseamnă că în curând vei primi o mustrare severă pentru neglijarea îndatoririlor tale. Am văzut cum crește conopida – luați în considerare că perioada eșecurilor a luat sfârșit. În fața ta se deschid perspective strălucitoare. O tânără care vede o conopidă crescând într-o grădină într-un vis se va căsători, chiar dacă părinții ei nu sunt de acord cu acest pas.

Cartea de vis acasă

Ce înseamnă dacă ai visat la varză albă:

Interpretarea viselor a vindecătorului Akulina

Am visat varză albă – ce înseamnă somn?

Îți neglijezi inutil îndatoririle: acest lucru poate duce la eșecul tuturor planurilor. Imaginați-vă că smulgeți o conopidă și plantați una obișnuită. Ea dă o recoltă extraordinară.

Interpretarea visului lui A. Mindell

Ce înseamnă dacă ai visat la varză albă:

Vedeți într-un vis o conopidă care crește într-o grădină – consideră că eșecurile tale s-au încheiat; perspective minunate se vor deschide în fața ta: nu te agita – alege una dintre ele și mișcă-te constant în această direcție. Este ca și cum ați mânca conopidă – dintr-un motiv oarecare vă veți neglija îndatoririle directe, iar ei o vor expune în serviciul dumneavoastră; poate vor mustra. Fata visează la varză albă în grădină – această fată se va căsători în curând – nu din dragoste, ci din voința părinților ei.

Carte de vis slavă

Am visat la varză albă într-un vis, pentru ce este:

Te așteaptă necazuri în familie, trădare în dragoste, bârfe, bârfe, infecții minore cu transmitere sexuală și boli ale gâtului. Răceală. Venus în casa a VI-a.

Cartea visurilor evreiești

Ce înseamnă dacă ai visat la varză albă:

Fierbeți varza – Primăvara – la eșecuri minore; vara – la multe bârfe; toamna – acest lucru prevestește încercări de a înșela; iarna – vei primi un mesaj care te va supara. Tocană de varză – spre plictiseală și tristețe. A vedea o varză neobișnuit de mare este un semn că vei primi o ofertă care trebuie tratată cu mare grijă.

Carte de vise magice

Am visat la varză albă în vis – ce înseamnă?

Afaceri goale, treburi goale, pierdere de timp. Varză verde – certuri conjugale, trădare în dragoste, infidelitate. Mărunțirea varzei este o risipă. A vedea varză în grădină este o defecțiune temporară. Conopida – nerespectarea regulilor. Tăiați, curățați varza – la probleme constante în viață.

Interpretarea viselor a vindecătorului Akulina

Am visat varză albă – ce înseamnă somn?

Pentru o descoperire timpurie sau un profit accidental. Imaginați-vă că sunt din ce în ce mai multe varză. Va fi bine dacă vă imaginați că încărcați varză într-o mașină.

Interpretarea visului lui A. Mindell

Ce înseamnă dacă ai visat la varză albă:

Visezi un cap de varză – problemele de familie vor cădea asupra ta; va fi ca o minge din multe fire – tragi de un fir, altele vor fi strânse; problemele tale sunt prea strâns legate între ele; pot fi rezolvate doar privind totul împreună. Visezi la varză albă care crește în grădină – folosind exemplul persoanei pe care o iubești, vei învăța semnificația crudă a expresiei comune care în dragoste – fiecare bărbat pentru sine; este foarte posibil ca o persoană care ți-a jurat dragoste să-și încalce jurămintele; dacă ești căsătorit, nu face prea mult reclamă că ai încredere sută la sută în iubitul tău – de parcă nu ai fi dezamăgit în curând!

Toci varza – remarca ta va avea un efect neașteptat; când îi judeci pe alții, fii atent de trei ori; în absența unei persoane, vorbește despre ea așa cum ai vorbi dacă ar fi în apropiere; Un cuvânt poate răni mai mult decât un cuțit. Plantați varză albă – în realitate veți afla știri importante; veți vedea o serie de perspective interesante. Scoateți varza din grădină – un vis sugerează că ești prea risipitor; poate ai găuri în șosete și risipești bani. Gătiți ciorbă de varză cu varză – bârfa, în care bunul tău nume este călcat în picioare în cel mai rău mod, te va supăra foarte tare.

Marea carte de vis a lui Phoebe

A avut un vis și ce înseamnă varză albă într-un vis?

Pentru a găsi, câștiguri, returnarea datoriilor vechi și a altor venituri neplanificate. Imaginați-vă o grădină sau un câmp unde toate paturile sunt plantate cu varză coaptă. Vedeți muncitori tăind varză și punând-o în cutii mari sau pungi. Te apropii de ei și te alături recoltei – începi și să tai varza. Dacă visezi la venituri mari, imaginează-ți că varza este încărcată în camioane. Atunci imaginează-ți cum aduci capete de varză acasă, tăiați una dintre ele într-o salată și mâncați-l singur sau cu familia. Dacă visezi la cadouri scumpe, imaginați-vă că recoltați, fierbeți și mâncați conopida.

varză albă în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi varză albă pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce visezi la varză

O cultură comună de legume este venerată ca un produs gustos și sănătos. Cu toate acestea, interpretarea, conform diverselor surse, a ceea ce visează varza conține în principal instrucțiuni de precauție.

Citeste mai mult:  Când o fată visează la zilele săptămânii

Interpretarea viselor: să vezi varză într-un vis

Sonnik Miller interpretează furcile de vis ca un prevestitor al diferitelor tipuri de necazuri. Acestea vor afecta atât sfera personală, cât și cea de afaceri.

Dream Vanga mai optimist. Dacă visezi la varză pe care trebuie să o plantezi, în viață vor avea loc evenimente favorabile. Există feluri de mâncare cu această legumă – pentru a face o greșeală enervantă. Pentru a nu fi într-o situație curioasă, este indicat să verificați documentele.

Conform cărții de vis a lui Veles furculițele de varză prevestesc stare de rău. Este, de asemenea, un semn de probleme datorate unei femei.

Multă varză – mari necazuri, pierderi. Plantarea răsadurilor – primirea de știri.

Interpretarea viselor ezoterice Evghenia Cvetkova interpretează gătitul varză ca pe o bârfă nebunească în jurul persoanei adormite. A mânca feluri de mâncare din el sunt cadouri.

Plăcinta cu varză înseamnă o perioadă de prosperitate. După testele care au căzut la lot, va fi deosebit de plăcut.

Plăcinte visate cu varză – bune. Atingerea prosperității.

Conform cărții de vis feminine varza într-un vis este interpretată ca necaz. Curățarea prezintă probleme serioase din cauza deșeurilor nerezonabile.

Interpretarea viselor unui mediu Hasse interpretează salata de varză, pe care visătorul se bucură, ca o prezentare timpurie.

Cartea de vis din Medea sugerează că varza într-un vis este o pierdere de timp în realitate. Cu toate acestea, dacă ați visat capete de varză în grădină, ar trebui să vă pregătiți pentru vizitatori neaștepți. Consumul de varză crudă este un semn rău. Vei fi într-o situație financiară foarte dificilă.

Conform cărții moderne de vis a cumpăra răsaduri de varză este un semn rău. Complotul înseamnă rău din cauza acțiunilor altora.

De ce visezi varză în capete

Varză în capete o femeie este un avertisment pentru a avea grijă de sănătatea ta. De asemenea, o furculiță frumoasă și strânsă este un indiciu simbolic de reaprovizionare în familie. Pentru o femeie însărcinată, varza este un vis grozav. Nașterea va fi perfectă.

Dacă varză varza a visat la o fată, atunci ar trebui să știe despre schimbările viitoare. Ele ating atât aspectele de afaceri, cât și cele personale ale vieții.

Varza visată în capete avertizează despre necazuri om. La serviciu, un coleg invidios încearcă să zguduie poziția celui adormit și să-l defăimeze în fața conducerii.

Ce varză era în visul tău

Varză proaspăt iar cel tânăr indică simpatie reciprocă în realitate. Numai căpetele de varză care încep să fie puse îndeamnă să nu se lase duse de minciuni și, dacă este posibil, să spună și altora adevărul.

mai mare varza simbolizează schimbări semnificative. Ele vor afecta toate domeniile vieții.

Varza roșie este un avertisment. Este recomandabil să evitați cheltuielile inutile. Banii vor veni în curând la îndemână pentru o problemă urgentă.

visând culoare varza cheamă să fie mai atentă la locul de muncă. Ar trebui să existe o atitudine mai conștiincioasă față de îndeplinirea atribuțiilor oficiale. Dacă o fată tânără visează la acest fel de varză, atunci o așteaptă căsătoria. Cu toate acestea, căsătoria va fi neplăcută pentru ea și va avea loc la insistențele rudelor.

Beijing varza într-un vis este un semn bun. Informațiile pozitive vor deveni cunoscute despre o persoană dragă.

Kohlrabi într-un vis este un simbol favorabil. Viața se va schimba treptat în bine.

Selectat frunziș varza prevestește o deteriorare a bunăstării. Este indicat să luați măsuri preventive.

visând marin varza semnalează și nevoia de a avea grijă de sănătate. Chiar și o răceală comună în viitorul apropiat poate duce la complicații grave.

Dacă visezi varză mărunțit, ar trebui să vă pregătiți mental pentru faptul că în viitorul apropiat toate planurile vor fi încălcate. Este, de asemenea, un simbol al durerii și al lacrimilor.

Semn rău – visarea acru varză. Există riscul de a pierde ceva.

Dar Sărat varza prevestește o căsătorie iminentă. Sărbătoarea va avea loc exact cu visele visătorului, și va aduce plăcere.

visând murat varza într-un vis înseamnă venit. În viitorul apropiat, nu vă puteți face griji cu privire la bunăstarea financiară.

Pentru femei, varza înăbușită simbolizează o posibilitate crescută de concepție. Este, de asemenea, un semn de adăugare la familie și la cercul apropiat.

Solicită prudență în viața reală fiert varză. În apropiere se află o persoană invidioasă care răspândește bârfe josnice.

Semn rau – putred varză în vis Pentru îndrăgostiți, aceasta este separare; în rest, o legumă de proastă calitate prevestește o perioadă nereușită.

O furculiță viermică înseamnă critici plini de rău față de mediu și fapte nedemne.

Unde a visat la varză

Pentru o interpretare corectă a ceea ce visează varza, trebuie să țineți cont nu numai de aspectul acesteia. Locația este de asemenea importantă.

varză tăiată în grădină îndeamnă să acorde atenție persoanelor care se află în apropiere. Poate că cineva se află într-o situație dificilă, dar îi este jenă să ceară ajutor.

Varză în creștere in gradina – simbol de bun augur. După „sura neagră”, viața te va încânta cu noi oportunități și perspective strălucitoare.

Dacă ai visat la varză în pivniță sau frigiderul său analog modern, este recomandabil să nu cheltuiți prea mult în viitorul apropiat. Visul sugerează că rezerva financiară făcută va ușura supraviețuirea celor care se apropie.

Interpretarea somnului asupra acțiunilor cu varză

plantă varză – la știri. De asemenea, acestea sunt schimbări în familie, care sunt asociate nu numai cu nașterea copiilor. Acesta poate fi un semn al unei sărbători de nuntă.

Merită să te gândești la cum se cheltuiesc banii dacă ai visat să colecteze varză. Este, de asemenea, un simbol al vorbelor goale și al bârfei.

Tăierea furcilor este un avertisment. Va trebui să fii tras la răspundere pentru toate acțiunile tale. tăind varza cu un cuțit – inevitabilitatea răzbunării. Faptele josnice nu vor trece neobservate.

cu grijă fărâmă varză proaspătă – o primire neașteptată de bani, eventual o moștenire. Cu toate acestea, complotul avertizează că poate duce la ceartă în cercul familiei.

La evenimentele bune în realitate – чистить varză în vis Începuturile vor avea succes. Cu toate acestea, demontarea în continuare a capului de varză în frunze separate înseamnă a experimenta stare de rău.

Complotul sugerează necesitatea creării unui „airbag financiar” sare varză. Cheltuielile excesive sunt în prezent contraindicate.

Ferment varză – un vis cu un sens similar. O rezervă de numerar poate fi înlocuită cu una naturală pentru a aștepta o perioadă nefavorabilă.

Varza pe care o prăjește dormitorul înseamnă durere. Cu toate acestea, nu vor fi prea puternice. Gătitul mâncărurilor cu adaos de această legumă este, de asemenea, un prevestitor al dezamăgirii unora dintre acțiunile comise de cei dragi.

Dacă ai visat mânca varză – vă puteți aștepta la evenimente bune. O vizită de la oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult. Cadouri și vești bune de la ei.

Cumpăra varză în magazin, examinând meticulos furculițele – un semn de avertizare. Pentru a evita dezamăgirea oamenilor, merită să vă reconsiderați cerințele exagerate pentru ei. Cumpărarea de varză pentru femeile aflate la vârsta fertilă înseamnă posibilitatea de a rămâne însărcinată în curând.

Vânzarea capete de varză – la evenimente extraordinare. Ele vor uimi și vor încânta nu numai pe cel care doarme, ci și pe cei dragi.

După ce ai citit la ce visează varza și a descoperit semnificația negativă a intrigii văzute, nu este nevoie să intri în panică. În primul rând, nu toate visele sunt profetice. În al doilea rând, folosind indicii, puteți minimiza consecințele situațiilor negative și le puteți evita cu totul. Vise de noapte dulce și bunătate în realitate.

Varză – o interpretare completă a somnului din cărțile de vis

Visele sunt diferite, dar cât de des visezi la varză? De ce visează această legumă? Poate ai visat la varză în capete de varză într-un vis? Un vis în care o femeie visează o femeie are o semnificație diferită a somnului. Am colectat o interpretare completă și de încredere a visului despre varză din toate cărțile de vis posibile. Un vis despre varză murată poate fi văzut și în cartea noastră de vis!

De ce visează varza – interpretarea principală a cărții de vis

Visează cum ești toca varza sau deja maruntita, un astfel de semn spune că vei petrece mult timp cu prietenii în viitorul apropiat. Este posibil să întâlnești un bun prieten din copilărie.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor apa curge din tavan

Dacă visezi să crești varză într-un vis, acesta este un semn că ești pe calea greșită. Ascultă sfaturile persoanelor apropiate.

Dacă tu Am avut un vis în care murați varză albă sau doar varză murată aceasta este o risipă, poate că cheltuiți bani pe ceva de care nu aveți nevoie deloc. Examinați-vă cheltuielile. Este posibil să aveți nevoie de fonduri în viitorul apropiat pentru scopuri mai importante, acest vis înseamnă o risipă de fonduri care va fi foarte necesară în viitor.

De ce visezi culege varza? Un astfel de vis poate sugera ceartă în familie, acesta este un semn al problemelor familiale care vă așteaptă. Aceste probleme nu vor fi lungi și dificile, puteți găsi un compromis demn.

Când ați văzut într-un vis un întreg câmp mare cu varză, acesta este un semn al unei noi relații romantice, această relație vă va crește semnificativ încrederea și stima de sine.

Daca visezi ca esti varza murata sau deja varza murata, acesta este un semn ca va trebui sa cheltuiesti o suma mare de bani. Vor fi cheltuieli la care nu vă așteptați. Aceste cheltuieli vor fi parțial goale. Vezi cartea de vis de mai jos pentru mai multe detalii.

Când te vezi plantând varză în vis, este un semn că viitorul tău va fi incert. Problemele tale financiare nu vor fi rezolvate în luna următoare, luați o pauză în deciziile responsabile.

Dacă visezi varză înăbușită, un astfel de semn într-un vis aduce de obicei probleme financiare. Nu prea mare, dar totuși luați decizii informate în săptămâna viitoare.

Dacă un bărbat are un astfel de vis despre varză, înseamnă că situația ta de viață este instabilă. În curând, atunci când luați deciziile corecte, situația se poate schimba într-o direcție pozitivă. Decizia corectă te va ajuta să faci o persoană foarte dragă și iubită. Poate e mama ta.

Dacă visezi varză putredă într-un vis, un astfel de semn indică faptul că eforturile tale într-o chestiune importantă în următoarele două săptămâni vor fi în zadar.

Visează la conopida este un prevestitor al succesului la care te poți aștepta în toate domeniile vieții tale.

Un semn foarte bun este dacă visezi răsaduri de varză, asta înseamnă că poți primi o avere mare ca dar sau moștenire.

Când visezi varza sarata sau o mananci, acesta este un semn că sănătatea ta va fi impecabilă în viitorul apropiat și vei avea o viață prosperă în curând.

De ce visezi varză albă (albă) – de multe ori un astfel de vis este un prevestitor de probleme pe frontul dragostei, este posibil să aveți probleme cu rudele îndepărtate.

Dacă visezi asta tăiați această legumă (varză) în bucăți sau sferturi cu un cuțit în vis, asta înseamnă că în curând vei face ceva ridicol, încearcă să nu faci nimic negândit în următoarele trei zile.

De ce o femeie visează la varză – carte de vis

Visul în care o femeie visează la varză conform cărții de vis a lui Miller este în primul rând un avertisment – este să știți că nu ar trebui să împrumutați timp de o lună, dacă împrumutați bani, cel mai probabil nu vi se va returna, va exista multe motive pentru aceasta. Încercați să nu împrumutați bani.

De ce visezi la o varză mare în cap pentru o femeie – succes cu sexul opus, vei avea un admirator clar care va juca o notă importantă în viața ta în viitor.

Dacă o femeie a visat cu varză murată, aceasta este o cădere emoțională, fiți foarte atenți în conversație, în afaceri, vor încerca să vă înșele, înșelăciunea nu va fi puternică, dar acest caz vă va face să vă reconsiderați părerile despre împrejurimile dvs. .

A visat varză în capete – cartea de vis a lui Wangi

Dacă vedeți varză în capete într-un vis, poate fi un semn al unei căderi nervoase. Motivul poate fi bârfa sau înșelăciunea. Fii foarte atent.

A vedea o mulțime sau o grămadă întreagă de capete de varză într-un vis este o boală vindecabilă. Ai grijă de sănătatea ta.

A ține un cap de varză în mâini într-un vis este o posibilă captură în afaceri sau la serviciu.

Dacă într-un vis îți dau un cap de varză sau o fac cadou, vor încerca să te înșele la ghișeu, s-ar putea să-ți pierzi portofelul cu o sumă mică de bani.

Dar visul în care visezi că dai cuiva capete de varză sau le pierzi este un semn bun, promițându-ți o viață fericită și prosperă și sănătate bună în anul care vine.

Interpretarea viselor lui Nostradamus – De ce visezi varză murată

Când visezi că mănânci varză murată, visul prezice că în viitorul apropiat vei fi constant în dezacord cu membrii familiei tale. Posibilă risipă de bani.

Păstrați varza murată într-o lingură sau în mână ca un prevestitor al unei boli simple, vindecabile, dar prelungite, care vă așteaptă. Ai grijă de sănătatea ta!

Dacă vezi într-un vis că cineva mură varză, asta înseamnă că vei găsi în curând satisfacție și fericire în viața ta.

Un vis cu varză murată pe masă sau într-o farfurie înseamnă că dorința ta nu va fi îndeplinită.

Interpretarea viselor a visat o mulțime de varză – Hasse

În general, acest simbol la plural poate însemna că îți vei putea satisface unele aspirații sau dorințe.

Dacă visezi că vezi un cărucior cu un munte de varză, acesta este un semn că te așteaptă prosperitate și profituri bune.

Multe sub picioare într-un vis este un semn că îți lipsește sentimentul și apropierea unei alte persoane.

O mulțime de varză albă care apare într-un vis înseamnă că afacerea ta va crește. Acesta este un semn bun.

Interpretarea viselor – cumpărați varză pentru Longo

Cumpărarea de varză albă este un semn că oamenii respectați te vor înconjura în curând.

Cumpărarea de varză leneșă verde într-un vis înseamnă o ceartă cu un prieten sau o prietenă, nu lungă, dar neplăcută.

De ce visezi să cumperi varză de la un bărbat într-un vis, un astfel de vis dintr-o carte de vis sugerează o ceartă acasă.

Când visezi că cumperi această legumă de la o tânără, înseamnă că în curând cineva îți va oferi genul de relație la care ai visat cu adevărat.

Cumpărarea de legume, inclusiv frunze de varză, de la o femeie în vârstă într-un vis este un semn al unei moșteniri iminente.

De ce visează Varza?

Ați avut vreodată vise profetice?

La ce visează Varza

Să vezi varză în paturi într-un vis este un semn rău, un vestitor al confuziei în afaceri și sentimente.

Plivitul, udatul varzei înseamnă trădare în dragoste și adulter.

Varză roată de iepuri de câmp sau omizi – în realitate vei fi defăimat sau calomniat în bârfe pe care le vei auzi de la terți.

Citeste mai mult:  De ce visezi să bei coniac într-un vis

Dacă într-un vis culegeți varză, atunci, în realitate, cu deșeurile voastre nejustificate, veți cufunda întreaga familie în nevoi și datorii permanente.

Plantarea răsadurilor de varză – pentru a primi vești bune de departe.

Cumpărarea de varză – în realitate, întâlniți un fenomen neașteptat sau asistați la un eveniment incredibil.

Fierbeți varza într-un vis – pentru a înșela, minciuna și prefacerea, munca plictisitoare, plictisitoare și monotonă.

Varză de sare sau murătură – dezamăgire în dragoste, lacrimi și explicații furtunoase, împăcare și câștig de speranță.

Mărunțirea capetelor de varză – la disputa familiei.

Consumul de mâncăruri de varză într-un vis arată că, în realitate, vei fi plăcut încântat și surprins de un cadou neașteptat și un semn de atenție din partea soțului sau iubitului tău.

Conopida într-un vis amenință să fie mustrată în viața reală pentru neglijență în îndatoririle sale oficiale.

Gătitul conopidă înseamnă că eșecul va fi urmat în curând de un succes semnificativ.

Văzând varză într-un vis

Un caz foarte confuz care a durat câțiva ani.

Algele marine sunt un sfat de vis: trebuie să includeți acest produs în dieta dvs., altfel vor apărea probleme cu glanda tiroidă.

Ce înseamnă Varza de somn

Visează la varză

Ce înseamnă visele Varză

Visează la varză

Să o vezi este o sănătate bună.

Un tânăr vede varză – la mireasă.

Există varză – spre bunăstare și bogăție.

Văzând o recoltă mare – spre bunăstare, succes și noroc în afaceri.

Pacientul mănâncă varză – până la recuperare.

Ce înseamnă varză într-un vis

Necazuri în familie, boli, pierderi.

Se fierbe varza – bârfă.

Există varză – pentru a primi un cadou.

Sensul viselor Varza

Ce înseamnă varză într-un vis

Semnificația somnului Varză

Interpretarea somnului Varza

Ce prezice Varza într-un vis

A) recoltați varza, tăiați capete de varză – pentru a deranja din propria extravaganță.

Mormane de capete de varză – la tulburări civile.

Plante verzi, tinere – la trădare în dragoste și căsătorie.

B) pentru un bărbat, un vis despre varză – să reînnoiești cunoștințele cu o femeie pe care ai cunoscut-o cu mulți ani în urmă, chiar și în copilărie.

Pentru o femeie – la sarcină.

C) gateste varza – plictiseste-te.

Colectează – auzi bârfe despre tine.

Plant – la știri.

Sarea – la înșelăciune.

Mărunțirea – pentru a surprinde.

Mănâncă varză – primește un cadou.

Ce înseamnă să vezi varză într-un vis

Interpretarea somnului Varza

Un vis despre varză este întotdeauna un vis urât. Neliniștea poate izbucni într-o mare varietate de forme. A vedea varză verde într-un vis înseamnă trădare în dragoste și infidelitate în căsătorie.

Tăierea, recoltarea varzei înseamnă că, prin cheltuiala irosită, pregătești dezastre pentru tine.

Ceea ce prezice somnul Varza

Semnificația visului Varză

Te așteaptă necazuri în familie, trădare în dragoste, bârfe, bârfe, infecții minore cu transmitere sexuală și boli ale gâtului.

Venus în casa a VI-a.

Vedeți Varza într-un vis

Cultivați varză albă obișnuită sau recolta: furculițe de varză: ar trebui să așteptați vizita unei persoane pe care ați dori foarte mult să o vedeți.

Bucură-te dacă ai visat la altă varză (Bruxelles, guli-rabe, conopidă și așa mai departe): acest vis trebuie înțeles astfel: cineva care iubește te așteaptă să-ți îndrepți atenția către el.

Aruncă o privire mai atentă în jur și vei înțelege cu siguranță cine este.

Cumpărați varză de la piață, alegeți furculițe mai bune: în viitorul apropiat, ceva neobișnuit se va întâmpla în viața ta, dar, desigur, vesel: s-ar putea să trebuiască să felicitați o persoană dragă ție.

Pentru femeile care s-au căsătorit recent: acest vis profetizează o sarcină timpurie.

Dacă ai visat că mănânci varză, înseamnă că oaspeții neaștepți, dar întotdeauna bineveniți, vor ajunge la tine în curând.

Prepara o masa! În cazul în care algele marine au apărut în visul dvs.: trebuie să așteptați recuperarea uneia dintre rudele dvs., care de mult timp și părea să fie iremediabil bolnavă.

Adevărat, se poate ca pentru a corecta această persoană care a fost bolnavă de mult timp, să aibă nevoie de un medicament foarte scump pentru a vedea salata de varză: la o descoperire timpurie sau un profit accidental asociat cu o sumă mare de bani.

Varză murată: în viața reală, îți poți îndeplini dorința de mult timp și aproape uitată.

Poate că acest lucru se va întâmpla în prima săptămână după somn.

Varză de predicție a somnului

La ce visează Varza

Văzând varză într-un vis

Ce înseamnă Varza de somn

Visează la varză

Un prevestitor al problemelor viitoare asociate cu femeile.

Se fierbe varza – spre plictiseala.

Lăcrima varză – să bârfească.

Plantarea de varză – la știri.

Varză de sare – pentru a înșela.

Maruntiți varza – pentru a surprinde.

A mânca varză este un cadou.

Varză verde – visează la posibile dificultăți sau furie.

Multă varză – la amintiri dificile.

Mănânci conopidă – un vis este o mustrare pentru neglijarea îndatoririlor tale.

Vedeți varză în creștere – după o perioadă de eșecuri și pierderi, vă așteaptă perspective strălucitoare.

Pentru a vedea capete de varză – la probleme de sănătate.

Conopida în grădină – pentru o tânără, se va căsători prin voința părinților ei, și nu prin propria ei.

Ce înseamnă visele Varză

Visează la varză

Visați despre varză – să vă faceți griji. Varza verde prevestește trădare în dragoste și infidelitate în căsătorie.

Dacă într-un vis tăiați și recoltați varză, atunci în realitate sunteți prea risipitor.

Dacă un bărbat a visat la varză, atunci în viitorul apropiat va trebui să-și reînnoiască cunoștințele cu o femeie pe care a cunoscut-o ca fată.

Dacă o femeie vede un astfel de vis, în curând va rămâne însărcinată.

Ce înseamnă varză într-un vis

Sensul viselor Varza

Când copiii mici întreabă cum s-au născut, adulții răspund adesea: „Te-am găsit în varză”, așa că imaginea verzei din visul tău poate fi strâns legată de gândurile despre copii.

Dacă într-un vis udați paturi de varză, atunci aceasta înseamnă că sunteți prea îngăduitor cu farsele copiilor dvs., ei se vor obișnui cu faptul că le aprobați fiecare act și nu vor mai ține seama de opinia dvs.

Tăiați furculițele de varză – în curând va trebui să folosiți puterea autorității voastre pentru a vă pune copilul pe calea cea bună.

Tăierea verzei sau gătitul varzei – un astfel de vis îți promite durerea pe care ți-o va provoca copilul, dar nu numai că va trebui să te consolezi, ci și să-ți influențezi descendenții, deoarece experiențele lui vor fi și mai grave.

Dacă într-un vis tăiați o tulpină dintr-o furculiță de varză, atunci aceasta înseamnă că va trebui să luptați împotriva obiceiurilor proaste și a înclinațiilor dăunătoare ale copilului dvs., este important să nu pierdeți timpul cât timp totul este încă reparabil.

Dacă într-un vis ai scăpat o furculiță de varză și s-a îndepărtat de tine, atunci acesta este un semn sigur că copilul tău se îndepărtează de tine și, mai probabil, nu fizic, ci spiritual, poate îi dedici prea puțin timp. , și se închide în sine, și caută ajutor și sfaturi de la străini.