Interpretarea viselor pentru a vedea un cimitir într-un vis

De ce visează Cimitirul?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul Cimitirului

Plimbarea în jurul unui cimitir sau în curtea bisericii în timpul iernii este o luptă lungă și disperată împotriva sărăciei; dar dacă observați semne de primăvară – o atmosferă plăcută și bucurie de compania prietenilor;

pentru îndrăgostiți – să te vezi într-un cimitir sau într-o curtea bisericii – nu te vei căsători niciodată, dar o vei vedea pe iubita sub coroană alături de alții;

sa te vezi intr-un cimitir frumos si ingrijit – veste neasteptata despre recuperarea cuiva pe care deja l-ai jelit, iti va fi recunoscut dreptul la pamantul luat;

un cimitir vechi, neglijat – vei trăi să vezi vremea când toți cei pe care i-ai iubit te vor părăsi și vei fi lăsat în grija unor străini;

pentru tineri – să hoinărească pe aleile tăcute ale morților – atitudinea blândă și iubitoare a prietenilor, dar vei găsi și tristețe și tristețe în care prietenii vor fi neputincioși să ajute;

pentru mireasa – sa vada ca alaiul de nunta traverseaza cimitirul – iti vei pierde sotul in urma unui accident;

pentru mamă – să aducă flori proaspete în cimitir – sănătate bună pe termen lung a întregii familii;

pentru o tânără văduvă – să viziteze cimitirul – în curând îți vei schimba hainele de doliu cu cele de nuntă;

a te vedea trist – griji, regrete;

pentru bătrâni – să vadă un cimitir – ultima călătorie în țara odihnei veșnice;

a vedea copii mici culegând flori și prinzând fluturi printre morminte este o schimbare favorabilă. Cel care vede acest vis, sănătatea îi va permite să se bucure de viață mult timp, iar prietenii săi nu-l vor lăsa în mijlocul călătoriei vieții.

Vezi și Mormânt, Copii, Mamă.

Văzând un cimitir într-un vis

O achiziție neașteptată. Plimbarea prin cimitir – vi se va returna ceea ce era scump, dar luat de mult. Văzându-ți mormântul – ajustarea principiilor de viață te va ajuta să eviți necazurile. A avea grijă de morminte este o veste bună de la o persoană a cărei sănătate te îngrijora foarte mult. Un cimitir abandonat plin de vegetație – unde vechile amintiri sunt îngropate, te așteaptă noi emoții strălucitoare. A purta un buchet de flori proaspete la cimitir este o întâlnire a unei persoane pe care ai jelit-o de mult ca moartă. Culegând flori într-un cimitir – actul tău va deveni un exemplu pentru alții, vei fi declarat erou. Citiți inscripțiile de pe pietre funerare – vă veți face noi prieteni.

Imaginează-ți că mergi printr-un cimitir. Admiră copacii, monumentele, bucură-te de liniște.

Ce înseamnă Cimitirul de somn

Să visez la un Cimitir

Ce înseamnă visele Cimitir

Dacă visezi că te plimbi prin cimitir iarna, asta îți promite singurătate. Totuși, dacă observi semne de primăvară, înseamnă că aștepți o întâlnire cu persoana iubită.

Iubitorii care visează că se află într-un cimitir nu se vor căsători niciodată în viața reală.

Dacă visezi un cimitir vechi, asta înseamnă că soțul tău, cu care ai trăit mult timp, se va îndepărta de tine și îți va părăsi viața.

Dacă tinerii visează că se plimbă într-un cimitir, înseamnă că prietenii lor îi iubesc. Cu toate acestea, un astfel de vis promite și o tristețe pe care prietenii nu o pot rezolva.

Dacă o mireasă visează că se căsătorește într-un cimitir, asta înseamnă că soțul ei va muri într-un accident.

Dacă o tânără văduvă visează la un cimitir, acest lucru prevestește recăsătorirea ei.

Visați la Cimitir

Ce înseamnă Cimitir într-un vis

A fi într-un cimitir – la întristare, lacrimi.

Dacă ești bolnav, înseamnă și o boală prelungită, care se încheie cu succes.

Pentru oamenii sănătoși – un astfel de vis oferă o viață lungă.

Sensul viselor Cimitirul

Ce înseamnă Cimitir într-un vis

Dacă într-un vis ați ajuns într-un cimitir și stați pe o bancă – acesta este un semn favorabil, vi se va încredința o sarcină responsabilă. Plimbarea prin cimitir – prin urmare, în realitate veți eșua această afacere. Dacă evenimentele dintr-un vis au loc iarna, situația va fi agravată de plecarea unui soț, prieten sau iubit care ar putea ajuta cu un sfat bun sau cu o anumită faptă. Cimitirul de vară oferă un succes complet și sărbătoare pentru această ocazie.

Un cimitir vechi înseamnă că durerea ta va fi prematură și totul va merge în bine. Un cimitir modern înseamnă ingratitudinea copiilor care nu te vor ajuta la bătrânețe, aruncând grija ta pe umerii unor străini complet.

Pentru o domnișoară îndrăgostită, un vis în care se vede într-un cimitir cu prietenul ei înseamnă dragoste sinceră din partea lui, dar pretinsa ta indiferență va duce la faptul că o astfel de fericire posibilă și apropiată se va topi ca fumul. A te vedea singur într-un cimitir oferă oportunitatea de a te căsători și regret amar pentru ceea ce ai făcut.

Dacă o tânără se pregătește să se căsătorească și într-un vis vede că procesiunea ei de nuntă se plimbă printre morminte, un astfel de vis prezice moartea viitorului ei soț ca urmare a unui accident. Dacă în același timp depune flori pe morminte, aceasta înseamnă mulți ani de sănătate prosperă pentru ambii soți.

Dacă cineva a dobândit recent statutul de văduvă și, într-un vis, a vizitat mormântul soțului ei, înseamnă că, în realitate, această persoană va trebui să se căsătorească din nou.

Vorbind în vis cu un soț culcat într-un mormânt – pe ea și pe noul ei ales o așteaptă sănătate, succes în afaceri și o viață lungă. Dacă soțul își exprimă nemulțumirea sau condamnarea în conversația sa, o așteaptă noi griji și regrete.

Pentru persoanele în vârstă, să vadă un vis asociat cu un cimitir oferă o plecare liniștită și calmă într-o altă lume, dar nu mai devreme decât după perioada necesară pentru a finaliza toate lucrurile importante planificate.

A vedea morminte proaspete în cimitir înseamnă că, în realitate, actul dezonorant al cuiva îți va provoca un chin sever. Vederea mormintelor deschise în cimitir aduce necazuri și boală. Privind într-un mormânt gol – spre pierderea celor dragi.

Dacă, mergând într-un vis printr-un cimitir, găsești un mormânt cu numele tău de familie, prenumele și patronimul, acesta este un semn de pericol care te amenință, vești proaste, pierderea prietenilor și pierderea unei persoane dragi.

Visul în care vezi copii veseli în cimitir oferă schimbări favorabile și o viață lungă și fericită. Văzând pietre funerare uriașe în cimitir, mergând în cer – spre schimbări proaste și dragoste nefericită.

Citeste mai mult:  Pui alb într-un vis

De ce visezi la un cimitir?

În vise noapte așteptăm adesea viziuni ca fiind foarte plăcute și foarte teribil, care nu se va ascunde – pentru că visele sunt dincolo de noi.

Cimitirul este puțin probabil să asocieze pe cineva cu emoții plăcute și luminoase. Dimpotrivă, este vorba despre moarte, pierdere, durere și legende despre cealaltă lume, atmosferă teribilă și temeri.

Graves, funeralii, cadavre, cruci și alte temeri sunt visate cel puțin o dată pentru toată lumea, iar dimineața următoare dintr-un astfel de vis este dificil de recuperat. Dar nu te grăbi să crezi că acest vis îți promite probleme.

De multe ori visurile cu viziuni ale unui cimitir simbolizează ceva foarte favorabil. Principalul lucru – pentru a interpreta corect, ce vise cimitir și să tragă concluzii, aplicarea acestora la viața ta.

Încercarea de a afla interpretarea visurilor „cimitirului”, luați în considerare nuanțele care ar putea fi următoarele:

 • Tocmai ai văzut cimitirul.
 • Ai visat un cimitir frumos, bine îngrijit sau, dimpotrivă, vechi și teribile.
 • Este important să țineți cont de perioada din an.
 • Să vadă în vis drumul care duce prin cimitir.
 • Mormintele rudelor dormeau.
 • Curăți mormintele.
 • A dormi în cimitir.
 • Sapa o gaura.
 • A visat o plimbare între pietre funerare.
 • Plângeți la mormânt.
 • Colectezi ceva – flori, bomboane, bani.

Interpretarea viselor cu viziuni despre un cimitir și toate elementele acestuia poate fi atât foarte favorabilă, cât și negativă. Amintindu-ți nuanțele, poți deschide cartea de vis – un cimitir într-un vis este întotdeauna un simbol important și trebuie luat în considerare.

E în regulă

Pentru a vedea cimitirul și mormintele din vise pot fi neplăcute, dar totuși este mai bine să săpați, să dormiți într-un cimitir sau să luați flori.

Cerem interpretului motivul pentru care cimitirul visează, care a fost văzut doar în vis, fără acțiuni active.

1. Cum de a vis de interpretare Vanga spune, pentru a vedea cimitirul din visele de noapte, ia în considerare cruci, morminte, monumente, si nu se simte într-un vis, sau se tem de orice sentimente neplăcute, este ceea ce vă așteaptă succes deplin în toate.

Potrivit Vanga interpret, persoana care a liniștit și fără teamă într-un vis uita la cimitir, va fi însoțită de succes, el va fi, în toate cazurile, favorizând soarta. Utilizați momentul!

2. Dacă visezi la un cimitir bine îngrijit noaptea, îngrijit – înseamnă că persoana ta apropiată, foarte bolnavă, se va recupera în curând și se va recupera complet. Acest lucru este valabil și pentru astfel de pacienți, pentru recuperarea căruia nu există speranță.

3. Și când vedeți într-un vis un cimitir neglijat, vechi și sumbru, pe care vă rătăciți, înseamnă că veți trăi foarte mult. În acest caz, albumul de vis al lui Miller vă promite o viață lungă pentru firele de păr de culoare gri.

4. Dacă vă plimbați într-un cimitir în timpul iernii, vedeți zăpada pe morminte – acesta este un simbol nu foarte bun, ceea ce înseamnă o perioadă de lipsă de bani, de nevoie. Unele circumstanțe vă vor conduce la o situație financiară dificilă, de care nu va fi ușor să ieșiți.

5. Iar primăvara în cimitir înseamnă, dimpotrivă, că dificultățile financiare vor fi în curând înlocuite de prosperitate și prosperitate. Atunci când vedeți un cimitir într-un vis și în jurul primăverii – nu contează în ce etapă, chiar dacă este doar începutul, este un semn clar al unei încetiniri rapide a nevoii.

6. Când mormintele și monumentele sunt visate de o fată tânără, cartea de vizită a lui Miller prefigurează o călătorie plăcută, legată de divertisment, odihnă și cunoștințe plăcute. Un drum mult așteptat, plin de evenimente plăcute, îi așteaptă pe tânăr.

7. Dacă cimitirul pe care l-ați văzut în vise a fost decorat cu flori, bile, panglici și așa mai departe – este un avertisment al achizițiilor scumpe, cheltuieli mari dar plăcute.

8. Dar dacă nu visezi doar un cimitir, ci un drum mare, lung, care duce prin el, este sfat să te ocupi de trecut, cu toate afacerile. Ceva vă păstrează: datorii, afaceri neterminate, muncă, conflicte nerezolvate. Găsiți exact ceea ce faceți și completați acest lucru pentru a începe o nouă etapă de viață.

9. Dacă ați văzut o înmormântare într-un vis, înseamnă că se apropie sfârșitul unor afaceri neplăcute, rezolvarea problemei. Când vedeți înmormântarea unui prieten sau a unei persoane apropiate, această afacere este legată de el.

10. Și dacă ar fi trebuit să contemplați oase, rămășițe, cranii – aceasta, din păcate, este un semn prost, vorbind despre o serie de eșecuri. Pregătiți-vă pentru trupa întunecată, dificilă din viață și o întâlniți cu demnitate – necazurile vor trece.

Ce ai făcut acolo?

Un vis în care cimitirul nu a fost văzut doar de tine, dar tot ai făcut ceva acolo, poate chiar mai neplăcut, dar și mai semnificativ.

Vom afla ce viseaza cimitirul, tinand cont de actiunile care au avut loc in vis.

1. Ai visat că te sapi în cimitir? Acesta este un vis neplăcut, mai ales dacă trebuia să sapi noaptea, dar înseamnă lupta împotriva dușmanilor și a celor răi.

Mai mult, interpretarea acestui vis sugerează că în lupta cu ei nu folosiți metode și abordări foarte oneste, dar acest lucru va fi justificat.

2. Când visați că vă curățați un mormânt sau curățați un monument al rudelor voastre, un prieten apropiat, un prieten – vă promite o perioadă ocupată, necazuri.

Dar interpretul visei sugerează că această vanitate va fi legată de o vizită plăcută – poate acei oameni ai căror monument sau mormânt apare într-un vis.

3. Somnul, în care trebuie să curăți cimitirul, ca un angajat, să mătuiți morminte, frunze curate sau zăpadă – nu foarte plăcută. El vă promite lacrimi și dorință pentru o insultă, dezamăgire, înșelăciune.

4. Unul dintre visele ciudate este când trebuie să dormi într-un cimitir. Interpretarea este următoarea – aveți sănătate precară, care merită verificată, până la momentul critic a venit și aveți grijă de voi înșivă. Nu neglija sfatul acestui interpret, pentru că un astfel de vis nu are loc fără un motiv.

5. Dacă în visele voastre de noapte ați strigat la cimitir – ați plâns mormântul cuiva sau pur și simplu ați vărsat lacrimi pentru nici un motiv special, acesta este un vis extrem de bun. El vorbește despre purificarea spirituală și emoțională și vă sfătuiește să vă iertați, să vă acceptați emoțiile și să vă deschideți la un nou.

Așteptați deja un dar al soartei, o perioadă nouă, strălucitoare pe drum și o cunoaștere cu o persoană foarte demnă. Dar trebuie să vă deschideți și să aveți încredere în destinul vostru.

Citeste mai mult:  De ce visezi la nașterea unui copil mort

6. Păi, dacă ai adunat bomboane, cookie-uri, dulciuri într-un cimitir, e pentru bani. După cum interpreții de vise asigură, după o astfel de viziune, trebuie să așteptați cu îndrăzneală o creștere a muncii, un premiu, un bonus sau un cadou monetar generos.

7. Dar, dimpotrivă, dacă ați adunat monede din morminte – aceasta, din păcate, promite o perioadă de lipsă de bani și de nevoie. Va trebui să suferiți o etapă dificilă, care, odată cu diligența și acțiunile corecte, se va schimba în timp.

Visele din cimitire sunt neplăcute și pot lăsa un suflu prost în suflet, dar încercați să credeți numai în lucruri bune, aveți încredere în soartă și acceptați că totul în viață este corect și armonios.

Chiar dacă nu vă așteptați la cea mai simplă și mai bună etapă de viață – aceasta este, de asemenea, o experiență importantă. Și dacă sunteți pregătiți pentru aceasta, veți putea să vă întâlniți și să-l supraviețuiți cu ușurință și fără pierderi, să nu mai vorbim de probleme rapide.

Ei bine, previziuni bune întotdeauna inspiră – în avans, mulțumesc soarta pentru darurile pe care le-a pregătit pentru tine. Și nu vă îndoiți, toate lucrurile bune se vor împlini în curând în realitate. Autor: Vasilina Serova

Cimitirul de interpretare a viselor

Cimitir interpretare vis, interpretare somn. Ce înseamnă să vezi un cimitir într-un vis, poți afla în 25 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „K” în secțiunea Cartea de vis cu litera K.

Cimitirul în cărți de vis

Pace și relaxare.Frica de moarte. Citește mai mult →

Cimitirele simbolizează de obicei pacea și relaxarea, dar pot indica și frica ta de moarte. Ele pot prevesti, de asemenea, apariția unor amintiri vii ale morților. Există mai multe →

Valoare bună Dacă ai visat la o înmormântare într-un cimitir, atunci foarte curând vei afla care dintre prietenii tăi sunt prieteni adevărați și cine te folosește. Pentru ca acest lucru să se întâmple, îngropați-vă pe Citește mai mult →

Pierdeți un caz în care existau toate șansele de a fi câștigător Citește mai mult →

Să vezi un cimitir este o întâlnire apropiată / un pericol pentru viața unei persoane dragi, să tânjești pace.Cineva din cimitir spune – vei recunoaște o persoană care va avea o influență decisivă asupra destinului tău. Citește mai mult →

Visul în care te plimbi prin cimitir prevestește o luptă lungă și disperată cu sărăcia.Poate că vei trăi departe de casa ta, în afară de prieteni. Dar dacă ai umblat Citește mai mult →

Un cimitir bine întreținut, cu flori pe morminte – vei avea mulți prieteni adevărați. Citește mai mult →

Simbol al opririi, sfârșitului negativ, situației fără speranță. Dar nu trebuie să disperați, deoarece acesta este doar un avertisment că situația se poate dovedi a fi fără speranță dacă continuați Citește mai mult →

Un vis despre un cimitir este un prevestitor al bunăstării iminente, al prosperității. Un vis despre un cimitir rural este un semn că o experiență pură din copilărie vă va vizita din nou sufletul. Vedeți-vă în cimitir – Mai multe →

Un vis în care te vezi într-un cimitir bine îngrijit promite vești bune de la cel de a cărui sănătate erai îngrijorat. În plus, există o mare probabilitate ca ceva să ți se returneze, Citește mai mult →

A vedea un cimitir într-un vis – să se pocăiască și să regrete acțiunile anterioare.Și dacă cineva se vede într-un mormânt, va comite o faptă de neegalat în realitate, în urma căreia alții îi vor lua Citește mai mult →

a vedea – o viață lungă; pietre pe morminte, citiți inscripții – mulți prieteni; neglijat – înstrăinare. Citește mai mult →

Un vis în care te vezi într-un cimitir bine îngrijit promite să primești vești bune de la cineva de a cărui sănătate erai îngrijorat. În plus, există o mare probabilitate ca ceva să vi se returneze Citiți mai mult →

Vederea – griji goale, treburi inutile. Plimbarea prin cimitir – vor inunda amintirile, posibil depresie. Cei care sunt pe cale să plece sunt cu nostalgie. Citește mai mult →

Înseamnă un context mortal sau zombificator. Citește mai mult →

A fi în Cimitir – la întristare, lacrimi. De asemenea, înseamnă o boală prelungită, dar care se încheie cu succes, dacă este bolnav; Pentru oamenii sănătoși, un astfel de vis oferă o viață lungă. Citește mai mult →

Dacă visezi că te plimbi prin cimitir iarna, asta îți promite singurătate. Totuși, dacă observi semne de primăvară, înseamnă că aștepți o întâlnire cu persoana iubită. Îndrăgostiți care Citește mai mult →

Cimitir – viață lungă; liniște sufletească; mersul printre morminte – o ruptură a relațiilor, trădare, tristețe. Citește mai mult →

Gândindu-se la muribund sau la cel care este deja mort și îngropat, trecut; locul conștiinței unde sunt îngropate vechile impresii. Simbol al opririi și al lipsei de speranță. Cerințe preliminare relevante Citiți mai multe →

sănătate, succes în afaceri, viață lungă, profit. Citește mai mult →

Cimitirul de văzut – fericire; mergând de-a lungul ei este pe drumul cel bun către ea. Citește mai mult →

sănătate, succes în afaceri și viață lungă. Citește mai mult →

a vedea – – viata lunga; pietre pe morminte, citind inscripții – mulți prieteni. Citește mai mult →

Dacă visezi că o fată trece pe lângă un cimitir și încearcă să treacă de el, atunci mirele o va cortegi, dar va pleca. Plimbarea prin cimitir – spre bunăstare. Cimitirul este o pierdere. Plimbare Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „cimitir” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea visului, poate la ce visează cimitirul – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Care este visul Cimitirului

Un vis în care apare o curtea bisericii este puțin probabil să fie considerat plăcut sau să promită vreun beneficiu. Cu toate acestea, a vedea un cimitir într-un vis nu este întotdeauna un semn rău. În unele cazuri, imaginea prezice schimbări în bine.

În articol, vom oferi opinia celor mai faimoase cărți de vis care vor răspunde la întrebarea de ce visezi să vezi un cimitir, morminte și monumente într-un vis și, de asemenea, luăm în considerare punctul de vedere al psihologilor.

Subconştient

Din punctul de vedere al psihanaliştilor, această imagine întruchipează un sens negativ şi este percepută ca un semn de deznădejde.

Prin urmare, asigurați-vă că vă gândiți la ce a făcut ca simbolul disperării să apară în visele voastre. În unele cazuri, poate avertiza asupra unei stări de epuizare spirituală extremă în care vă aflați. Ești clar deprimat dacă mergi în ploaie de-a lungul mormintelor. De asemenea, această imagine vorbește despre experiențele amoroase, despre absența unui sentiment reciproc.

Citeste mai mult:  La ce visează fostul iubit într-un vis

Dacă vezi monumente distruse, atunci crezi că viața ta nu are sens. Dimpotrivă, o necropolă frumoasă și bine îngrijită este un simbol al păcii și fericirii. Cortegiul funerar semnalează prezența fricilor interne și a panicii.

Văzând într-un vis un cimitir vechi prin care treci – în realitate nu ești pregătit pentru ceva nou. Dimpotrivă, preferați să vă îndreptați spre inevitabil cu pași mici, încet. Prin urmare, nu ar trebui să vă asumați noi obligații acum, este mai bine să o amânați până la vremuri mai bune.

Să-ți vezi propriul mormânt – încerci să te realizezi în serviciu, dar nu reușești.

Carte de vis popular

La interpretul clasic, imaginea este percepută diferit. În funcție de circumstanțele vederii nocturne, poate fi un prevestitor al unor evenimente triste, dar poate prezice și bunăstarea financiară a visătorului. Cu toate acestea, nu este un simbol al morții iminente. În unele cazuri, este necesar să percepeți un vis ca o dorință pentru o nouă viață și rămas bun de la amintirile neplăcute. Veți avea ocazia să o luați de la capăt.

Cartea de vis populară sugerează interpretarea viselor după cum urmează:

 • ai visat că te-ai dus la mormântul rudelor care au fost moarte de multă vreme – în realitate, regreti subestimarea relației tale. Ți-ar plăcea să vorbești despre sentimentele tale când erau încă în viață;
 • să vezi un cimitir cu locuri de înmormântare bine îngrijite, cu flori frumoase – vei întâlni o nouă persoană care poate fi importantă pentru tine;
 • o necropolă abandonată și uitată semnalează că vei experimenta un sentiment de pierdere, singurătate, dor;
 • să vezi un cimitir de departe într-un vis – în viața ta totul se va dovedi în cel mai bun mod;
 • ai încercat de mult să găsești un monument – pentru îndrăgostiți, un vis prezice o separare dureroasă iminentă;
 • plimbarea prin locul de înmormântare al defunctului cu iubitul tău – în realitate, fii atent, el poate să nu fie cine crezi că este;
 • săpați un mormânt pentru o persoană decedată – sunteți obosit și aveți nevoie de odihnă urgentă;
 • tu însuți ești într-o gaură – dușmanii îți doresc rău. Ei vor încerca să facă rău în toate modurile posibile. Trebuie să fii vigilent pentru a evita capcanele pe care le întind.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, imaginea nu este asociată cu negativitatea, ci întruchipează femininul. Prin urmare, viziunile nocturne ar trebui interpretate din punct de vedere al nuantelor sexuale. De exemplu, pentru un bărbat, o plimbare prin necropolă înseamnă că este obișnuit cu contactele promiscue și nu tolerează obligațiile.

O femeie care a visat la locul de odihnă al morților, visul avertizează asupra nemulțumirii sexuale. Este posibil să vă străduiți să obțineți conexiuni cu reprezentanți ai genului dvs.

Sonnik Miller

Cimitirul interpretează cartea de vis a lui Miller astfel:

 • o plimbare în jurul cimitirului iarna – te vei confrunta cu încercări grele și sărăcie. În plus, pregătește-te pentru exil și separare de cei dragi;
 • ai venit la necropolă primăvara, când natura începe să prindă viață – te vei întâlni cu prietenii;
 • ai visat să fii într-un loc de odihnă frumos și bine îngrijit – în realitate vei primi o veste bună. O persoană nativă care a fost grav bolnavă se va vindeca;
 • un loc de înmormântare vechi și urât este un semn că vei trăi mult. Cu toate acestea, toți cei pe care i-ați iubit vor muri înaintea voastră, rezultând singurătate;
 • dacă intenționați să vă căsătoriți și ați văzut într-un vis că cortegiul de nuntă traversează cimitirul, aceasta promite moartea soțului după căsătorie;
 • depuneți flori la morminte – nu vă faceți griji pentru copii, totul va funcționa pentru ei în cel mai bun mod;
 • un mormânt săpat recent – unul dintre cei răi vă va face rău;
 • a vedea un mormânt gol – cineva apropiat poate muri;
 • sapă singur o groapă – dușmanii vor declanșa un adevărat război împotriva ta. Dacă reușești să-l scoți complet, vei depăși toate încercările din realitate;
 • ca o văduvă să te vadă într-o necropolă – în curând vei înceta să mai purtați doliu și veți regăsi dragostea;
 • pentru persoanele în vârstă, vederea nocturnă prezice o moarte iminentă;
 • dacă în locul de odihnă sunt copii care se joacă, vin schimbări în bine.

Dream Vanga

Cimitirul este cel mai adesea explicat de cartea de vis a lui Wangi ca o imagine negativă. Dacă ai visat la un loc de înmormântare, atunci în serviciu vi se va da o sarcină responsabilă. De aceasta va depinde nu numai posibilitatea de avansare în carieră, ci și viitorul companiei în care lucrați. Depuneți toate eforturile, pentru că finalizarea cu succes a cazului vă va permite să obțineți un mare succes în viitor. Dimpotrivă, eșecul îți va pune capăt carierei.

Propriul mormânt avertizează că se va întâmpla ceva important. Vei fi șocat când se va întâmpla asta, dar în viitor totul se va dovedi în bine. Priviți mormintele – pentru procesele viitoare. Îți va fi greu și pentru o vreme îți vei pierde încrederea în tine. Întoarce-te la Dumnezeu pentru sprijin.

Văzând un cimitir neîngrijit – în realitate ești pierdut și nu înțelegi cum să trăiești mai departe. Vei întâlni o nouă cunoștință care te va ajuta să treci peste o perioadă dificilă și să câștigi încredere în forțele tale.

Interpretarea viselor lui Loff

În viziunea lui Loff, imaginea simbolizează un trecut de care nu te poți despărți. Ești asuprit de amintiri, dar în același timp ești atras. Tot ce trebuie să faci este să renunți la trecut, altfel nu vei putea schimba nimic în prezent.

Fiul lui Nostradamus

În interpretul predictorului, a fi într-un cimitir bine îngrijit și frumos este un semn că vei trăi fericit pentru totdeauna. Dar necropola abandonată avertizează asupra dificultăților viitoare.

Dacă te plimbi prin locul de odihnă al morților, atunci vei primi în curând vești proaste. Citirea inscripțiilor de pe monumente – noilor cunoștințe. Nu ești singur în necropolă, sunt mulți oameni în apropiere – un simbol rău care avertizează asupra unei catastrofe globale iminente. Ca urmare, mulți locuitori ai planetei vor muri.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul, ca majoritatea celorlalți interpreți, definește imaginea care apare ca un prevestitor al ceva rău. Un vis în care săpi un mormânt avertizează că problemele se vor întâmpla din vina ta. Dacă tu însuți ești într-o gaură, atunci în viitorul apropiat vei avea ocazia să te îmbogățești. Nu este nimeni în mormânt – veți primi vești de departe.

Pentru tineri, o plimbare printr-un cimitir calm și retras este un semn că prietenii vor ajuta într-o situație dificilă și nu vor trăda.