Interpretarea viselor femeie însărcinată prietenă

Care este visul unei femei însărcinate într-o carte de vis

16 octombrie 2019 la 14:45 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează femeia însărcinată citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Femeie însărcinată într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

Care este visul unei femei însărcinate într-un vis?

Insarcinata – Pentru o doamna casatorita, un astfel de vis poate fi o veste despre nasterea iminenta a unui copil. Într-o altă interpretare, ea va fi nefericită în căsătorie, iar copiii nu se vor naște atrăgători. A vedea o fecioară însărcinată într-un vis este o mare dezamăgire, rușine și înșelăciune masculină.

Cartea viselor moderne

Însarcinată – Dacă un bărbat vede într-un vis că o femeie însărcinată stă întinsă cu el în același pat, acesta este un semn al schimbărilor iminente în viața de familie. Pentru ca o fată să înjure o femeie însărcinată într-un vis – necazuri cu părinții ei, certuri și neînțelegere a mamei ei.

O femeie în vârstă însărcinată poate visa la recuperare, la o creștere a situației sale financiare, la un rezultat favorabil al planului ei, la o căsătorie fericită a nepoatei sau nepotului ei.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să cunosc o femeie însărcinată

O femeie însărcinată familiară – dacă are o burtă mare într-un vis, dar este cu adevărat însărcinată în realitate, atunci va avea probleme minore pe care le va depăși cu ușurință. Dacă o cunoștință însărcinată într-un vis este slabă, cu o burtă mică, zâmbește, succesul în afaceri te așteaptă, vei avea idei noi pe care le poți implementa. O prietenă însărcinată cu care vorbești mult timp într-un vis – soluția la problemele tale va fi amânată, nu le pune în mod deliberat pe dos.

Un bărbat însărcinat – la evenimente absurde pe care nu le poți explica. Un bărbat însărcinat a visat la o femeie – ea vrea în mod inconștient ca cineva să-și asume responsabilitatea pentru ea. Un bărbat însărcinat într-un vis poate însemna și îndoieli cu privire la masculinitate sau orientarea sexuală tradițională.

Soț însărcinat – în realitate, soțul tău este împovărat cu treburi și griji inutile. Dacă poți să te ocupi de treburile lui casnice, atunci fă-o. Dacă un bărbat nu are copii, atunci un astfel de vis este interpretat doar ca dorința lui de a avea o familie și copii cu drepturi depline. De asemenea, un soț însărcinat într-un vis poate însemna o nouă etapă în relațiile de familie.

Fată însărcinată – vești neașteptate și uimitoare. O perioadă favorabilă pentru implementarea planurilor dumneavoastră, nu ratați această ocazie.

Să te vezi însărcinată într-un vis – pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis înseamnă doar că este îngrijorată în mod inutil de cursul sarcinii și de copilul nenăscut, deci este pur și simplu o reflectare a evenimentelor din prezent. De asemenea, să te vezi însărcinată într-un vis înseamnă pentru o femeie fără copii că în curând va putea rămâne însărcinată.

O femeie însărcinată a visat că dă naștere – propria ta naștere în stare de veghe va fi ușoară și nedureroasă. După naștere, vă veți putea recupera rapid. O femeie însărcinată vede într-un vis că a născut – femeile însărcinate de multe ori își fac prea multe griji cu privire la evenimentul viitor. Da, acesta este unul dintre cele mai importante evenimente, dar ești prea îngrijorat? În acest caz, un vis despre naștere poate reflecta doar grijile tale în viața reală.

Soție însărcinată – dacă ești căsătorită, un astfel de vis spune că ești gata să devii părinte. Merită să vorbești despre asta cu sufletul tău pereche. Soție însărcinată – dacă a rămas însărcinată într-un vis nu de la tine, ci de la un alt bărbat, atunci cel mai probabil te înșală. De asemenea, o soție însărcinată într-un vis poate promite schimbări importante în viața personală.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Insarcinata – la griji.

Interpret psihologic Furtseva

La ce visau femeile însărcinate

O femeie însărcinată este o mesageră recunoscută a fertilității, capabilă să-și transfere propria abilitate de a concepe naturii, doamnelor sterile. O femeie însărcinată are puterea de a stimula fertilitatea animalelor și păsărilor de curte, de a potoli focul unui incendiu, dacă ocolește de trei ori o clădire în flăcări.

În același timp, o femeie însărcinată este „necurată”. Purtând un copil, o femeie echilibrează între viață și moarte, sunt multe spirite în jurul ei. Prin urmare, o femeie care a conceput este limitată în multe feluri: nu poate participa pe deplin la viața societății, respectă o serie de reguli pentru a se proteja pe ea și fătul de moarte.

O femeie însărcinată a visat la un bărbat – un vis arată clar că va deveni în curând tată. Pentru doamne, un vis este profetic. De asemenea, se credea că, dacă o femeie însărcinată visează la o doamnă, este nemulțumită de soțul ei. Pentru bărbați, un vis despre o femeie însărcinată fericită și îngrijită promite noroc, reaprovizionare în familie, dar dacă o femeie într-o poziție arată neglijent, problemele și o „povara” vor cădea pe umerii visătorului.

Carte de vis romantică

De ce visezi la o femeie însărcinată

 • Femeie însărcinată – ar trebui să fie mai atentă la reputație.
 • O soție însărcinată a visat bărbați care anticipează completarea familiei. Aceste vise arată un om pregătirea psihologică pentru procreare.
 • Pentru a fi însărcinată, conform cărții de vis, cursul sarcinii și al nașterii vor avea succes.
 • Un soț-partener însărcinat va fi în siguranță financiar, iar familia nu va avea nevoie.
 • O femeie însărcinată să vadă într-un vis că a născut – un vis vine la doamnele care nu sunt sigure că vor putea concepe.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei femei însărcinate din visul tău

Insarcinata – Un astfel de vis nu este de bun augur pentru o persoana bogata. Să vezi o femeie însărcinată într-un vis cu o persoană bogată nu este bine. Acest vis arată că, în viitorul apropiat, va avea dificultăți financiare. Nu lua decizii importante.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Pregnant – A bârfă, bârfă și înșelăciune.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor melci foarte mult

Interpretarea viselor lui Nina Grishina

Visând la o femeie însărcinată, cum să interpretezi

O femeie însărcinată a visat la un bărbat – la schimbări în familie. Pentru ca o femeie să vadă o femeie însărcinată într-un vis – spre prosperitate, creșterea economiei. Pentru o bătrână să vadă o femeie însărcinată este un mare pericol pentru sănătate și viață.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat femeia însărcinată

O femeie însărcinată pentru un bărbat – vrea un copil de la iubita lui. O femeie însărcinată visează la o femeie dacă se confruntă cu dificultăți psihologice asociate cu sarcina sau cu incapacitatea de a rămâne gravidă.

Visul lui Azar

De ce visezi să fii însărcinată conform surselor spirituale

Insarcinata – Ingrijire, probleme, planuri indraznete.

Interpretarea visului lui Jung

Interpretarea viselor – Femeie însărcinată

A vedea o femeie necăsătorită însărcinată înseamnă a întâmpina în curând o dificultate serioasă, care nu va fi ușor de rezolvat fără pierderi. O fată necăsătorită a visat la o femeie însărcinată – ceea ce înseamnă că își va întâlni în curând sufletul pereche. Să vezi într-un vis o femeie însărcinată care este dată afară din casă va avea în curând grijă de cineva.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la o femeie însărcinată

Insarcinata – Potential o viata noua, plina de oportunitati, sperante. Purtand, introjectand altul, subiectul este supus unor influente extraterestre. O imagine colorată de disimulare ambivalentă deocamdată.

Micul Weses carte de vis

De ce visează o femeie însărcinată?

Pregnant – Profit, onoare // necaz, bârfă; a fi insarcinata – a avea sperante indraznete, bucurie (la o femeie), avere sau profit (la un barbat sau numai la sarac) // pierderi, inselaciune (la o fata), moarte (la o batrana), tristete si necaz (la un bărbat bogat), boala soției (la un bărbat căsătorit). A vedea o mamă însărcinată într-un vis este o situație disperată.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Insarcinata – La profituri mari.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Insarcinata – Vederea unei mame insarcinate intr-un vis – pana la boala sau moartea mamei.

Femeie însărcinată, așa cum este interpretată de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unei femei însărcinate pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

A vedea o femeie însărcinată familiară într-un vis – ce înseamnă?

Sarcina poartă un simbol al nașterii unuia nou, așteptare și bucurie. Pe de altă parte, această imagine poartă și povara poverii, inevitabilității și destinului. A vedea o femeie însărcinată familiară într-un vis – ce înseamnă? Pentru a răspunde la întrebare, trebuie să apelați la cărți de vis binecunoscute.

Sarcina într-un vis

Majoritatea cărților de vis sunt de acord într-o părere: sarcina este un simbol al schimbării pozitive. Adesea, un vis prevestește o promovare, o creștere a salariului sau un început de succes al unui nou proiect.

De asemenea un vis poate fi un prevestitor de a primi o sumă mare de bani, de a plăti bonusuri sau de a rambursa o datorie veche. Uneori, un vis avertizează despre sarcina reală a unei femei văzută într-un vis.

Dacă ați văzut o prietenă bună într-o poziție interesantă, este posibil să primiți în curând o ofertă de afaceri tentantă de la ea, pe care nu o puteți refuza – afacerea va fi profitabilă.

A vedea un prieten cu burtă – un vis promite implementarea unor proiecte comune. Acest lucru se poate referi la sfera de afaceri, recreere în comun sau fitness.

Cu toate acestea, dacă într-un vis tu ți-am văzut prietenul într-o formă urâtă, un astfel de complot are un sens negativ. Fie nu ar trebui să începi proiecte noi, fie nu ar trebui să investești într-o afacere nouă.

Dacă într-un vis a apărut două sau trei iubite însărcinate/cunostinte, somnul este considerat foarte bun. Visătorul așteaptă noroc în toate chestiunile. A vedea o femeie familiară în vârstă într-o poziție interesantă este un mare succes în viață. Cele mai incredibile vise și planuri devin realitate.

Visele bărbaților

Dacă un bărbat a văzut într-un vis o fostă prietenă într-o poziție interesantă, visul îi amintește de afaceri neterminate. De asemenea, visul poate indica asta relațiile din trecut pot fi încă restaurate – Sentimentele nu s-au estompat până la capăt.

Dacă un bărbat căsătorit a văzut într-un vis o fostă iubită sau iubita într-o poziție interesantă, acest complot oferă boala sotiei.

A visa la o persoană dragă într-o poziție interesantă înseamnă a visa un copil de la ea. Acest vis vorbește despre sentimente profunde pentru alesul său.

Visele femeilor

Pentru o fată tânără un complot similar poate prevesti înșelăciune: nu ai încredere în iubitul tău. Adesea, un vis poate avertiza despre o trădare a unui iubit și despre secretele pe care le ascunde cu grijă. Pentru o femeie adultă un vis promite împlinirea dorințelor în realitate.

Dacă o prietenă bună și-a anunțat sarcina într-un vis, interpretarea va depinde de starea ei emoțională. Bucurie pe chipul unui prieten – visătorul se așteaptă la schimbări favorabile ale soartei; lacrimi pe fața prietenului Pregătește-te pentru probleme din viața ta personală.

Un semn rău este un vis în care o femeie însărcinată iubita își anunță decizia de a avorta fătul. Visătorul trebuie să se pregătească pentru încercări, poate așteptându-se la o întrerupere a relațiilor cu persoana iubită sau la trădarea acestuia.

rudă însărcinată

Ce înseamnă acest vis? Cu cât gradul de rudenie al unei femei este mai apropiat, cu atât mai semnificative vor fi schimbările destinului. În viața visătorului începe o nouă etapă – relații noi, schimbarea locului de muncă, mutarea într-o casă nouă etc. Cu toate acestea, este dificil să numim aceste schimbări favorabile – vor trebui depășite obstacole semnificative.

Dacă sarcina unei rude a provocat nedumerire sau condamnare într-un vis, în realitate, va trebui să înduri condamnarea oamenilor din jurul tău. Va trebui să auzi bârfe și calomnii, povești inventate și calomnii despre tine. În viitorul apropiat, ține-ți limba și nu le oferi oamenilor invidioși un motiv să bârfească.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bărbat care conduce

Interpretarea cărților de vis

Sonnik Miller prezice sarcina pentru o femeie căsătorită. Dacă o femeie necăsătorită vede un vis, o așteaptă o căsătorie nereușită și o nenorocire. Dacă o fată necăsătorită vede un vis, rușinea și înșelăciunea bărbatului ei iubit o așteaptă înainte.

Wanderer’s Dreambook avertizează bărbații bogați cu privire la probleme financiare majore. Pentru a evita ruina, ar trebui să vă abțineți de la orice manipulare financiară în viitorul apropiat.

Cartea de vis psihologic crede că un visător de sex masculin își visează propriul copil de la femeia lui iubită. Un vis despre sarcina unei prietene este un vis pentru acele femei care în prezent nu pot concepe un copil.

Cartea viselor moderne prezice schimbări în structura familiei pentru bărbați: dacă un prieten este plăcut visătorului, schimbările vor fi pozitive; dacă un prieten este neplăcut, ar trebui să se aștepte scandaluri și necazuri în familie.

Dacă o fată necăsătorită vede un scandal cu o prietenă însărcinată, va avea un conflict major cu părinții ei. Pentru o femeie în vârstă, acest vis promite venituri financiare, sănătate sau o căsătorie reușită a nepoților.

Alte interpretări

 • Dacă o prietenă însărcinată este dat afară din casă de părinții ei, în realitate visătorul va fi mustrat.
 • Dacă rudele condamnă o iubită însărcinată, visătorul va trebui să depună toate eforturile pentru a-și atinge scopul.
 • Un vis în care un prieten merge la spital promite să primească vești bune.
 • Dacă o prietenă este însărcinată cu persoana iubită, visul prevestește bârfe și bârfe.
 • Văzând o prietenă însărcinată însărcinată într-un vis – nașterea ei va avea succes, copilul se va naște sănătos.
 • Văzând o fată necăsătorită însărcinată – în realitate, va trebui să depășești mari obstacole.

consiliu

Pentru a descifra vederea nocturnă, trebuie să vă amintiți starea emoțională în timpul somnului. Dacă visul a lăsat o impresie neplăcută, vă așteaptă o slujbă dificilă și ingrată. Aspectul neîngrijit al unei femei vorbește despre pierderi, obstacole și eșecuri în afaceri. Cu toate acestea, eșecurile vor fi temporare.

Dacă visul a lăsat o impresie plăcută, în realitate visătorul va avea noroc și prosperitate în toate. Puteți conta pe ajutorul și sprijinul celor dragi și al cunoștințelor, o combinație favorabilă de circumstanțe.

De ce visează o femeie însărcinată?

Visele pot fi înspăimântătoare și vesele, de neînțeles și ca un film cu o intriga incitantă, strălucitoare și alb-negru, dar oricare ar fi acestea, semnificația și semnificația lor sunt de interes pentru mulți. Adesea, un vis este o continuare a realității, dacă ai vorbit toată ziua cu o iubită sau o rudă însărcinată, este firesc să visezi la asta noaptea. Dar se întâmplă ca un vis să fie special, trimis ca semn al viitorului. De ce visează o femeie însărcinată? În majoritatea interpretărilor, un astfel de vis este un semn favorabil, cu toate acestea, pentru o femeie care se vede într-o poziție, este un semn de zvonuri și bârfe, recenzii nemăgulitoare, citiți mai multe despre cărțile de vis mai jos.

De ce visează o prietenă însărcinată

Un vis despre o femeie însărcinată pe care o cunoști cel mai adesea prevestește începutul unei șiruri de noroc. Pentru o fată, înseamnă o cunoaștere rapidă cu o persoană dragă.

Tenul femeii care visează în poziție contează. Dacă este slabă, atunci bunăstarea va veni sub formă de venituri financiare, iar aceștia vor fi „bani ușori” care nu necesită mult efort și stres. Familiar în timpul sarcinii, atât de frumos încât a provocat surpriză într-un vis, oferă și bani, dar trebuie să muncești pentru a-i obține. Dar o femeie urâtă sau neîngrijită avertizează asupra problemelor și anxietăților.

Dacă un prieten într-un vis arată sănătos și fericit, așteptați-vă la mult noroc în domeniul profesional.

Dacă o cunoștință însărcinată nu este căsătorită, atunci o conversație cu persoana ei adormită semnalează nevoia de a acorda atenție mediului – cineva are nevoie de ajutor. Și dacă o femeie merge cu o burtă mare, poate copiii – ai tăi sau rudelor – vor avea nevoie în curând de atenție și îngrijire.

O ceartă cu o prietenă însărcinată se poate transforma în realitate; după un astfel de vis, ferește-te de conflicte.

O tânără însărcinată, care în realitate nu este într-o poziție, visează la eșecuri și la probleme care vor fi greu de rezolvat.

De ce visează burta unei femei însărcinate

Cel mai adesea, stomacul unei femei însărcinate visează la schimbări, iar acestea vor afecta în principal sănătatea și aspectul, iar dacă vă mângâiați stomacul, atunci schimbările în bine vor afecta toate domeniile vieții. Cel care doarme poate simți chiar că copilul împinge. Aceasta indică o perioadă de calm, când toate lucrurile vor avea succes, iar obiectivele sunt realizabile. Dacă burta crește, atunci venitul tău va crește odată cu promovarea.

Recomandarea generală după un astfel de vis despre o burtă mare este să acționezi, să implementezi planuri, să lucrezi și totul se va rezolva.

Însarcinată pentru o perioadă scurtă de timp într-un vis indică o poziție instabilă în viață și incertitudine.

Care a visat la o femeie însărcinată

Un bărbat are un vis bun și vesel despre femeia sa însărcinată, când se gândește și își face griji despre iubita sau soția sa, un vis poate prevesti o sarcină iminentă. Respingerea unei sarcini visate înseamnă un sentiment similar în realitate – un bărbat nu este pregătit pentru o situație interesantă cu o femeie.

Dacă un bărbat vede o altă femeie însărcinată într-un vis, acesta este un vestitor de bani și promovare. Uneori, un astfel de vis înseamnă probleme în familie și conflicte.

Starea întinsă lângă o femeie într-o poziție este un semn pentru un bărbat despre evenimentele vesele din viața sa personală.

Potrivit multor interpretări, un vis despre o femeie însărcinată pentru o fată este dezamăgire, înșelăciune, bârfă, condamnare, despărțire de iubitul ei. Ar trebui să se uite mai atent la bărbatul de lângă ea. Dar unele cărți de vis interpretează un astfel de vis pentru o fată ca fiind favorabil și prezice noroc în dragoste. Deci, o prietenă aflată într-o poziție în visul unei fete avertizează despre o viitoare cunoștință romantică, dar uneori un vis este interpretat în așa fel încât această prietenă să fie un rival în dragoste sau o piedică la locul de muncă.

Citeste mai mult:  Ouă de interpretare a viselor

Pentru o femeie căsătorită, un vis despre o fată însărcinată poate însemna o ceartă cu soțul ei. Dar dacă o femeie în realitate a încercat fără succes să conceapă un copil de mult timp, atunci visul indică împlinirea iminentă a acestei dorințe. Dacă o femeie căsătorită, în așteptarea unui copil, visează la o altă femeie însărcinată, nașterea va fi ușoară.

Pentru o femeie necăsătorită, un vis prevestește o căsătorie nereușită.

Care este visul unei rude a unei femei însărcinate

O rudă însărcinată care visează – la schimbări plăcute și vești bune, iar cu cât relația este mai strânsă, cu atât evenimentul viitor este mai important. Contează și sentimentul de sarcină al unei rude.

Surpriza puternică este un avertisment că s-ar putea răspândi bârfe și calomnii asupra celui care doarme. Dacă ai visat la o soră însărcinată inexistentă, te poți aștepta la oferte profitabile și la profituri mari, dar o femeie va trebui să muncească din greu pentru ele. Dacă surorile există cu adevărat și într-un vis sunt toate în poziție, atunci acest lucru prezice profit din mai multe surse. O soră însărcinată cu gemeni într-un vis înseamnă vești bune și schimbări bune.

Să-ți vezi fiica într-un vis ca adult și însărcinată este nevoia de a fi atent la copil în realitate, probabil că are o lipsă de atenție a mamei, iar dacă fiica ei a crescut deja, poate avea câteva secrete în ceea ce privește relațiile cu sexul opus.

A visa la o rudă însărcinată în ani de zile este un semnal al unei boli ascunse.

Care este visul unei femei însărcinate cu un copil

O femeie însărcinată care visează, dacă este și cu un copil, prevestește bunăstarea familiei, iar dacă copilul merge singur, atunci familia stă ferm pe picioare și va depăși orice dificultăți. De asemenea, este importantă starea femeii și a copilului. Dacă sunt sănătoși și fericiți, atunci doar vești bune și evenimente din viitor îl așteaptă pe visător. O femeie însărcinată care plânge sau tristă și un copil sunt un avertisment de necaz.

Care este visul unei prietene gravide?

De ce o persoană vede într-un vis o femeie însărcinată care îi este familiară, dar de fapt nu are un copil? Un bărbat va găsi interpretări destul de simple în cartea de vis, iar sexul frumos va fi surprins de interpretările la ceea ce visează această imagine.

Interpretarea viselor Enigma: a vedea un prieten în demolare

Nu toate interpretările cărților de vis despre sarcina altcuiva sunt favorabile, dar dacă cunoști bine eroina visului, atunci interpretările devin mai optimiste.

De exemplu, de ce o mireasă căsătorită visează să vadă un străin într-o poziție interesantă într-un vis? Acesta este un semn al unei căsătorii nereușite, dar dacă ar fi un prieten apropiat – un vestitor al unei căsnicii fericite.

Dacă în viața reală domnișoara pe care o cunoști este singură, atunci rudele apropiate vor avea nevoie de ajutor. Comparați – dacă ați vedea un străin în locul ei, atunci în realitate ați avea nevoie de sprijin. Cartea de vis Enigma și interpreții cu o reputație impecabilă vor ajuta la înțelegerea detaliilor.

Cine a văzut-o pe viitoarea mamă în vis

De ce visează la o bătrână? O persoană la o vârstă respectabilă ghicește grijile viitoare din imagine. Interpretările cărților de vis reflectă experiența de viață asociată cu treburile și preocuparea pentru copii.

Când un tânăr vede un partener ocazional plinuț, îi este de fapt frică de consecințele unei relații trecătoare. Același complot cu iubitul său înseamnă că este pregătit intern pentru paternitate. Care este visul unui străin, ci al unei doamne cunoscute lui? Va exista o idee genială care poate reînvia afacerea, o poate face profitabilă.

Viitorul unei prietene gravide

Unele semne vă ajută să priviți viitorul unui prieten. Dacă visa că burta ei mare era acoperită cu o rochie albă, atunci era amenințată de boală. Au văzut o pelerină de doliu pe capul ei – durerea se va instala în casa ei. Părea epuizată într-un vis – avea să devină brusc proprietarul unei mari averi sau să primească un cadou generos.

Dacă era o mamă în vârstă și nu arăta bine în vis, atunci era clar obosită de griji și avea nevoie de sprijin. O rochie albă îi prezice probleme de sănătate, foarte grave.

A visat la detalii interesante

Ce într-un vis a atras atenția, a fost amintit și cum va afecta acest lucru soarta visătorului? Să spunem imediat că nu vor exista profeții critice: dificultățile care apar pot fi depășite, iar norocul nu va fi etern.

Dar totuși este interesant să aflăm cele mai apropiate perspective. Ce promite comportamentul și aspectul eroinei visului?

 • Lacrimile ei sunt pentru distracție și vești bune.
 • Râsul este o veste proastă.
 • Subțire – la o abundență de bogăție materială.
 • Hainele murdare, încrețite – la probleme.
 • O conversație cu ea este pentru a clarifica secretele cuiva.

De ce să visezi cine era în poziție?

Cine într-un vis a fost într-o așteptare incitantă sau a purtat o povară cu umilință și tăcere? Dacă ai visat la cel mai bun prieten al tău, atunci îndrăgostește-te și va veni o perioadă de prosperitate, soră – vei fi acoperită de idei noi. Dacă a fost o fiică, atunci toate forțele trebuie date pentru restabilirea sănătății.

Interpretarea viselor avertizează: o fată nevinovată cu o figură rotunjită personifică vulnerabilitatea unei reputații. O femeie însărcinată pe care o cunosc, pe care nu am mai văzut-o de mult, chiar se așteaptă la reînnoirea familiei – va fi ușor de verificat, în șapte-opt luni.

Alege-ți visul

De ce visează o prietenă însărcinată?

De ce visează o femeie cunoscută?

De ce visează un bărbat la o femeie însărcinată?

De ce visează o femeie însărcinată?

De ce visează o iubită însărcinată?

Am visat la o iubită însărcinată cu burtă

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.