Interpretarea viselor Bărbierit

Bărbierit într-un vis – interpretare a diferitelor cărți de vis

În fiecare zi, când te pregătești de muncă, te uiți în oglindă și îți evaluezi aspectul. Pentru bărbați, acest lucru este deosebit de important deoarece părul facial dă fie brutalitate, fie neîngrijire. Și fie că vrei sau nu, îți faci cumva bărbierit. Dar dacă ai văzut un vis în care te bărbierești, ce ar trebui să faci? De ce visezi la bărbierit? Să ne dăm seama.

Dacă visezi să îndepărtezi părul de pe pielea feței cu un aparat de ras, asta înseamnă un semn bun, indicând succesul în toate eforturile și procesele.

Dimpotrivă, au văzut brusc că cineva rade o persoană – un astfel de vis promite înșelăciune de la oameni noi.

Auto-rabirea mustaților sau a bărbii prezice pe calea vieții pentru a avansa într-o poziție de conducere, promovare. În viața de căsătorie – pentru a deveni capul familiei. Dacă te-ai bărbierit curat, fără un păr și tuns, vorbește despre pace și liniște. O vacanță mult așteptată vă așteaptă în curând.

Dacă o femeie efectuează epilare cu un aparat de ras pe toate părțile corpului – la pierderi monetare, fluxuri financiare care ies prin picioare, un conflict cu alesul ei.

Visele în care o femeie vede că o prietenă se bărbierește înseamnă să-și dezvăluie secretele și secretele. Nu este nevoie să înșeli oamenii, mai devreme sau mai târziu totul va „ieși la lumină”. Dacă o femeie visează cum se rade un străin, atunci va întâlni un bărbat frumos, în ai cărui ochi se va îneca.

Sonnik Miller

Când visezi că un bărbat însuși sau că este chel bărbierit înseamnă neîncredere între prieteni, trădare, pierdere financiară.

A vedea și a simți că părul îți părăsește capul prevestește boală și pierdere. Este necesar să eliminați oamenii greșiți din mediul dumneavoastră.

Dacă te bărbierești rău și simți miriște pe față, atunci ești în pericol de certuri cu soția ta.

Bărbierește-ți părul cu un aparat de ras neascuțit – prietenii și colegii discută despre tine.

Interpretarea viselor de la A la Z

Bărbierirea într-un vis simbolizează mici dificultăți în afaceri care se vor transforma în succes.

Când un soț visează că se rade, atunci un astfel de vis amenință neînțelegere din partea soției sale, probleme cu colegii.

Dacă ai visat că te bărbierești pe cap într-un coafor, înseamnă succes în afaceri, victorie în sarcini, conducerea unei afaceri sau a unei companii mari.

Să visezi că îți radi barba – la pierderi financiare și de proprietate, litigii. Trebuie să fii pregătit pentru dificultățile cu legea. Dacă îți radi mustața, înseamnă să crești o persoană, să dobândești o familie, perciuni – probleme financiare.

Într-un vis, un soț sau un prieten se rade – înseamnă că toate cărțile tale vor fi dezvăluite, totul secretul va deveni clar.

Dacă visezi că îți îndepărtezi părul de pe piept, atunci trebuie să te gândești în mod conștient la sănătatea ta. Este posibil să te agăți de o boală gravă.

Roma Cartea visurilor

Dacă într-un vis ai simțit o tăietură pe piele și s-a revărsat sânge, atunci un astfel de vis promite eșec, tristețe, o dungă neagră în viață. Și cu cât mai mult sânge, cu atât energia negativă care te învăluie este mai intensă.

Bărbierirea bărbii cenușii înseamnă pierderea rațiunii, sobrietate în gânduri și acțiuni.

Dacă ți-ai închipuit că te bărbierești cu un aparat de ras periculos, atunci, conform unei versiuni, trebuie să te gândești la acțiunile tale, la corectitudinea deciziilor tale. În realitate, subestimezi persoanele care îți sunt apropiate, conform unei alte versiuni – ești atacat de bolile de piele.

A îndepărta părul cu un cuțit promite dezacorduri și dispute, scandaluri cu alte persoane. Dacă efectuați ritualul bărbieritului acasă, atunci sunt posibile certuri și certuri cu familia dvs.

Efectuarea depilării cu ajutorul unui aparat de ras electric indică faptul că este necesar să fii mai atent la oameni pentru a nu fi înșelat.

Dacă vă radeți rudele, îmbunătățirea situației financiare din partea oamenilor rămâne minimă. Nu vei putea împrumuta bani.

Sonnik Miller

Ai visat că ai devenit un observator al procesului de bărbierit, vorbește despre implementarea unei afaceri promițătoare pentru care nu ai timp sau energie să o implementezi.

Dacă într-un vis ai de gând să te bărbierești, este ușor să te înșeli.

Într-un vis, te bărbierești – ești capul familiei, șeful propriei afaceri.

Dacă te-ai bărbierit curat și fără probleme, liniștea și armonia te așteaptă în realitate, promite relații promițătoare cu colegii și partenerii de afaceri. Dacă mai ai peri, dezacorduri și certuri te așteaptă în viața de cuplu.

Bărbierit cu un aparat de ras plictisitor – prietenii nu vor scuti limbi ascuțite despre viața ta personală.

Bărbierirea unei barbi albe, cenușii – circumstanțele vă vor cere să aveți dreptate, care vă lipsește atât de mult.

A vedea un bărbat bărbierindu-se pentru o femeie îi promite că deține un fruct interzis.

Iar dacă ea însăși efectuează epilare, înseamnă că toate aspectele negative ale personalității ei îl vor speria pe alesul ei și asta îl va speria pe bărbat.

Bărbierirea în sine este o pierdere, o întâlnire.

Raze mâinile cuiva – înșelăciune.

Mâinile tale rad pe cineva – spre pierderea acestei persoane (apropiate),

Interpretarea visului lui Freud

Însăși acțiunea de bărbierit înseamnă apropierea corporală sinceră a două persoane.

Tăierea bărbierit – simbolizează temerile cu privire la concepția viitoare a unui copil, care s-a dovedit a fi nereușită.

Interpretarea viselor îndrăgostiților

Dacă un bărbat a visat că se bărbierește, atunci, în realitate, ar avea o soție scandaloasă și capricioasă, care l-ar „cercă” în mod repetat pentru nimic.

Să te vezi în fața unei oglinzi cu un brici promite promovare prin grade la șeful întreprinderii. Acasă, vei deveni capul familiei.

Simțirea într-un vis de bărbierit cu un aparat de ras neascuțit indică viața ta personală. Nu este perfectă și oamenii vor vorbi despre ea.

Când te bărbierești într-un vis, simți că nu ți-ai bărbierit tot părul de pe față – te aștept să testezi în viața de familie. Dacă fața ta este curată și netedă, te așteaptă pacea și armonia cu oamenii și colegii.

Citeste mai mult:  De ce visează valurile

O femeie a visat că un bărbat bărbierit simbolizează seducția din partea masculină, păcătoșenia.

Dacă o femeie a văzut într-un vis că își rade singură părul, atunci acest lucru indică faptul că are multe deficiențe care o împiedică să găsească bărbatul real al viselor ei.

Colecție de cărți de vis

Ras părul – fii foarte atent în acțiunile tale.

Bărbierit – în pierdere, pierdere.

Într-un vis, te bărbierești – înseamnă că în lumea reală vrei să preiei o sarcină dificilă, dar din cauza lipsei de încredere în abilitățile tale, o vei părăsi.

Tocmai te-ai gândit să te bărbierești – poți fi ușor înșelat, păcălit.

Într-un vis, simți că fața ta este curată fără un singur păr – simbolizează că în sfârșit te vei putea bucura de odihnă și pace, relațiile cu colegii vor rămâne la un nivel ridicat de încredere.

Și dacă simți miriște pe față, atunci un astfel de vis promite că nu ai încredere în sufletul tău pereche.

Dacă într-un vis îți este greu să te bărbierești, ceva te deranjează – cunoștințele și prietenii vorbesc despre tine la spate.

Pentru a vedea o barbă gri într-un vis – ești enervat de nedreptate în legătură cu propriile tale acțiuni.

Dacă o femeie a visat la un bărbat în spatele procesului de bărbierit, îți este dificil să eviți relațiile intime.

Pentru o persoană necăsătorită, bărbierirea într-un vis promite o nuntă rapidă.

Un vis este un fel de conexiune cu paranormalul, care nu poate fi explicat. Uneori, interpretarea viselor nu este clară, așa că nu fiți dezamăgiți dacă interpretarea unui vis vă oferă evenimente rele. De asemenea, este necesar să fiți atenți la fazele lunii, zilele săptămânii în care ați văzut vise pentru a obține o imagine completă a decodării somnului. Vise plăcute.

bărbierit

Interpretarea viselor Bărbierit a avut un vis, de ce să visezi la bărbierit într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți bărbierit într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Bărbierit

Interpretarea viselor – bărbierit

Acesta este un semn de pace, confort și vindecare de boli ale capului și ochilor. Uneori, bărbierirea într-un loc în care nu s-ar rade în mod normal indică suferință și pierdere.

Raderea capului este împlinirea a ceea ce i se încredințează și siguranță. Și bărbierirea capului în Hajj este securitate, plata datoriilor și victorie. Scurtarea părului este sigură.

Și dacă visătorul nu-l rade în Hajj, atunci este mai puțin evlavios, iar dacă prietenul său este întristat sau îndatorat, atunci va scăpa de el. Și bărbierirea bărbii este o pierdere a proprietății, a demnității și a rangului.

Interpretarea viselor – bărbierit

Dacă te uiți doar la bărbierit în vis, înseamnă că, în realitate, intenționezi să desfășori o afacere promițătoare, dar nu ai siguranța necesară pentru a reuși.

Dacă visezi că te vei bărbieri, înseamnă că vei lăsa escrocii să te înșele.

Dacă vă radeți în timpul unui vis, înseamnă că vă veți gestiona în mod independent propria afacere și veți comanda membrii gospodăriei acasă, deși prezența unei gazde morocănoase va provoca scandaluri constante.

Dacă, în urma bărbieritului, fața ți se pare bărbierită în vis, înseamnă că în viața reală te vei bucura de liniște, iar comportamentul tău față de partenerii de afaceri va fi impecabil.

Dacă fața ta într-un vis este înrădăcinată și învechită, vei experimenta multă neliniște în relațiile conjugale.

Dacă aparatul de ras este plictisitor și vă zgârie obrajii. Le vei oferi prietenilor tăi motive să-ți critice viața personală.

Dacă într-un vis barba ta devine gri, înseamnă că, în realitate, îți va lipsi un simț elementar al dreptății, pe care împrejurările ți-l vor cere.

Dacă o femeie visează la un bărbat bărbierit, înseamnă că natura ei va fi dificil să reziste plăcerilor carnale.

Dacă visează că se rade singură, înseamnă că comportamentul ei va fi atât de lipsit de feminitate încât bărbații se vor îndepărta de ea cu dezgust.

Interpretarea viselor – Bărbierit

Bărbierit într-un vis este un prevestitor al muncii inutile. Visul în care te bărbierești prezice pierderea proprietății și necazuri. Uneori, un astfel de vis prezice discordie în familie.

Dacă într-un vis vrei să te bărbierești, atunci ești în pericol să fii înșelat și poți pierde mulți bani. Pentru o femeie să vadă un bărbat bărbierit într-un vis este un semn al ispitei căreia nu îi poate rezista; a se bărbieri într-un vis este un indiciu că nu își face treaba ei.

A-ți vedea fața într-un vis bine și bărbierit este un vestitor al păcii și al prosperității.

Dacă cineva ți-a bărbierit ceafa, atunci te așteaptă rușine, multe griji și uneori pericol. Doar criminalii un astfel de vis prezice noroc. Dacă într-un vis bărbierești pe cineva, atunci în viața reală vei acționa necinstit față de prietenii și partenerii tăi apropiați. Cu toate acestea, ca rezultat, actul tău necinstit va aduce beneficii acestei persoane și tu însuți poți suferi.

Uneori, un astfel de vis oferă vești despre moartea unui prieten sau a unei rude.

Dacă un bărbat visează că femeia lui iubită îl rade, atunci ar trebui să fie mai atent, deoarece iubita lui îi este infidelă și, folosindu-și încrederea, își permite mult exces.

Pentru un bărbat singur, un vis despre bărbierit prezice o căsătorie timpurie. A vedea sau a folosi un brici într-un vis este un avertisment că nu ar trebui să te amesteci în treburile altora, ar trebui să încerci să-ți împaci prietenii, deoarece, ca urmare, ambii prieteni vor fi jignați de tine.

Un vis în care încercați cum să țineți cel mai bine un brici înseamnă că veți face planuri îndrăznețe de îmbogățire care vă pot dăuna partenerilor sau celor dragi. Același lucru înseamnă un vis în care observi cu atenție cum se bărbieresc alții.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă un crocodil într-un vis

Dacă într-un vis vezi că ești bărbierit, atunci te așteaptă o serie de eșecuri, dezamăgiri și dureri. Vezi interpretare: ce te bărbierești, după nume.

Am visat la procesul de bărbierit: ce înseamnă din cărțile de vis

În vise, putem vedea atât lucruri familiare, cât și viziuni neașteptate, ciudate. Nu ar trebui să fii surprins de acest lucru, deoarece visele sunt doar simboluri ale posibilelor evenimente, sentimente și senzații pe care cartea de vis le poate interpreta. De ce visezi să te bărbierești în vise de noapte? Un astfel de vis poate veni atât la o femeie, cât și la un bărbat și poate avea un sens complet diferit pentru membrii sexului opus.

Interpretarea generală a somnului

Bărbierit într-un vis în multe cazuri vorbește despre pericol și risc în viață. Mai mult, acest risc nu este absolut justificat și ar trebui să refuzați să participați la aventuri dubioase.

Dacă într-un vis ai văzut pe cineva bărbierindu-se din lateral, atunci în viitor vei avea succes într-o afacere promițătoare. Ești pe drumul cel bun acum, trebuie doar să faci puțin efort, iar rezultatul va depăși toate așteptările cele mai prețuite. Dacă într-un vis ai văzut o femeie bărbierită, atunci în viitorul apropiat te așteaptă o mulțime de schimbări și emoții pozitive. Viața va înceta cu siguranță să fie plictisitoare și monotonă.

Dacă o femeie a avut un astfel de vis și procesul de bărbierit a avut loc cu un bărbat, atunci visul are o conotație sexuală. În viitor, o dorință nestăpânită te va prinde și pur și simplu nu va mai fi putere să refuzi ispita. Te poți repezi în balta plăcerii fără să te uiți înapoi, pentru că acest act nu va aduce nimic rău.

Pentru a vedea un iubitor de bărbierit în visele de noapte – la descoperirea secretului său. Modul în care aceste informații vor afecta relațiile viitoare depinde de tine. Vă puteți apropia atât datorită acestui lucru, cât și din cauza incapacității de a accepta un partener cu greșelile sale din trecut.

Dacă prietenul, cunoștința sau colegul tău s-a bărbierit într-un vis, atunci în curând vei afla ceva personal despre această persoană. Pentru tine, această persoană se va deschide dintr-o latură complet nouă.

Pentru un bărbat, interacțiunea cu un brici într-un vis poate avea mai multe semnificații:

 • bărbierit – spre mare noroc în domeniul profesional. Se așteaptă să fii un lider la locul de muncă. Acțiunile competente și atent în afaceri vor ajuta la atingerea unor înălțimi fără precedent în serviciu;
 • bărbierește și vezi-ți propria față netedă – pentru o odihnă și pace binemeritată. În curând, toate dificultățile și necazurile se vor retrage în viața ta și va începe o dâră albă. Poți să iei o pauză cu calm și să te bucuri de rezultatele muncii din trecut;
 • tăiați-vă în timp ce vă bărbieriți – un avertisment de pericol. Ar trebui să fii mai atent în chestiuni financiare, altfel amenință cu pierderi materiale grave;
 • bărbierit cu un aparat de ras foarte plictisitor – pentru a vă critica. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să vă monitorizați propriile declarații și acțiuni și să vă comportați cu demnitate în orice situație.

Pentru o femeie, un astfel de vis are interpretări ușor diferite:

 • a-ți bărbierit propria față este un semn al clarității și durității tale excesive. În viață, ar trebui să înveți să fii mai feminină și mai blândă pentru a obține succesul în viața personală. Cu asertivitatea ta, împingi de la tine oamenii vrednici;
 • a-ți vedea miriștea pe față – a neliniștii pe partea inimii. Este necesar să nu vă cufundați în probleme cu iubitul dvs., ci pur și simplu să renunțați la situație, iar apoi va dispărea de la sine;
 • bărbierirea picioarelor – la dorința de a mulțumi cuiva în viața reală. Acest vis se va împlini în curând;
 • rade-ți capul – spre dezamăgirea unei persoane din cercul tău interior. Merită să aruncați o privire obiectivă asupra cercului de prieteni și cunoștințe. Cineva este în mod clar gelos pe succesul tău și te împiedică să te dezvolți.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

Bărbierit într-un vis, potrivit lui Miller, are următoarele semnificații:

 • urmărește pe cineva să se bărbierească – pentru a implementa singuri un proiect major;
 • mergând să se bărbierească – spre înșelăciune. În mediul tău există escroci și escroci cărora le încredințezi de bunăvoie secretele tale;
 • bărbierit – la managementul afacerilor de succes. Ești adevăratul stăpân al vieții tale.

Conform cărții de vis a lui Hasse

Această carte de vis oferă următoarele interpretări ale unui astfel de vis:

 • a rade o persoană singuratică – la o potrivire timpurie;
 • a privi pe cineva bărbierit este o afacere promițătoare în viitor, pentru care nu ai suficientă putere și cunoștințe;
 • a merge la bărbierit – la înșelăciune;
 • bărbierit-o barbă gri – la un sentiment de nedreptate în viața ta;
 • rade-ți capul – la pedeapsa pentru faptele tale rele;
 • bărbierit pe cineva – a găsi oameni buni. Dacă ești mai atent în alegerea ta, vei găsi tovarăși credincioși și de încredere în viitor;
 • te rade – un semn al prezenței în viața ta a dușmanilor care pot face mult rău.

Conform cărții de vis a lui Freud

De ce visezi să te bărbierești conform cărții de vis a lui Freud? Există mai multe interpretări ale acestui vis:

 • bărbierit – la o pasiune timpurie și o intimitate mult așteptată;
 • a te tăia în timp ce te bărbierești este un semn de temeri cu privire la o posibilă sarcină.

Conform cărții de vis de la A la Z

Un vis al unui astfel de plan prezintă dificultăți de dormit în viața de familie și probleme la locul de muncă. Pentru a preveni aceste evenimente, ar trebui să vă alocați timpul corespunzător: să acordați suficientă atenție celor dragi și să oferiți tot ce aveți mai bun în problemele de muncă.

Dacă într-un vis vezi un coafor care îți rade capul, atunci îți vei atinge în curând obiectivele. O întreprindere serioasă pe care ți-e frică să o conduci va aduce succes și recunoaștere.

Bărbierirea bărbii în vise nocturne – la pierderi financiare și la litigii. Ar trebui să fii pregătit pentru posibile necazuri și sub nicio formă să nu încalci legea.

Bărbierirea mustații – la formarea unui visător ca persoană. Te-ai săturat de distracția unei vieți inactiv și ești gata să-ți găsești o familie. Dacă ți-ai bărbierit părul pe piept într-un vis, atunci ar trebui să fii atent la propria sănătate. Există un risc mare de a dezvolta boli foarte grave.

Citeste mai mult:  Văzând un unchi mort în viață într-un vis

Ce înseamnă: bărbierește în vis

Dacă s-a întâmplat să te bărbierești într-un vis, nu ignora un astfel de vis. Vă poate spune ce vă așteaptă în viitor, de ce ar trebui să vă fie teamă și cum să vă comportați în anumite situații. Pentru a face acest lucru, este suficient să vă amintiți visul în toate detaliile sale și să vă uitați în cartea de vis.

Cu siguranță merită să luați în considerare cine a avut un vis – un bărbat sau o femeie. Acesta este unul dintre cele mai importante puncte în interpretarea acestui vis. Să luăm în considerare aceste două opțiuni mai detaliat.

Pentru bărbați

Bărbierit într-un vis pentru un bărbat este un semn bun. Adesea prezintă succes în sferele afacerilor și ale dragostei. Visele nocturne sunt considerate deosebit de favorabile, în care visătorul folosește apă de toaletă după bărbierit.

A-ți ras fața – conform cărții de vis, înseamnă să te pregătești pentru negocieri importante sau o întâlnire. Despărțirea cu o mustață – la o întâlnire cu o doamnă frumoasă. Iar visul în care trebuia să-ți radi barba vorbește despre comunicarea cu partenerii de afaceri sau superiorii.

Dacă bărbierești părul de pe corp, fii atent la ce parte a acestuia se întâmplă. De exemplu, a rade linia părului de pe stomac înseamnă să te pregătești pentru un festin generos. Și pentru a gestiona spatele – obține un impuls pentru acțiune decisivă.

Conform cărții de vis, a-ți bărbieri axilele înseamnă a face muncă fizică. Cel mai probabil, vă va aduce profit considerabil. Și dacă o combini cu munca mentală, poți câștiga și mai mult.

Dacă ai visat că te bărbierești pe părțile laterale, atunci ai un sprijin de încredere în fața unei persoane dragi. Te poți baza pe el în orice situație, spune cartea de vis. Și a-ți rade pieptul înseamnă a-ți deschide inima către un nou sentiment.

 • A privi pe cineva bărbierindu-se înseamnă a admira pe cineva.
 • Aruncați mașina – luați o pauză în afaceri.
 • A rade pe cineva înseamnă a oferi un serviciu.
 • Utilizați spumă sau gel – ușurează-ți munca.
 • Mașina este plictisitoare – vor încerca să interfereze cu tine.

După cum sugerează cartea de vis, bărbierirea capului este un semn al gândurilor strălucitoare. De asemenea, bărbierește-te cu chelie într-un vis – scapă de emoțiile negative și începe o nouă etapă de viață cu un spirit ridicat.

Dacă ai visat că îți îndepărtezi părul de pe brațe, înseamnă că vei avea succes în munca ta. Mai ales norocos pentru cei care sunt angajați în agricultură. Iar un vis în care ai avut șansa de a-ți rade picioarele este de obicei un vis pentru o călătorie lungă, cel mai probabil o călătorie de afaceri.

A scăpa de părul dintr-un loc intim – conform cărții de vis, înseamnă să-ți realizezi fanteziile sexuale. Vei putea experimenta sentimente pe care nu le-ai mai experimentat pana acum. Partenerul tău va fi, de asemenea, mulțumit.

Și de ce visezi la un bărbierit nereușit într-un vis? Dacă după bărbierit constati că părul a rămas pe loc, înseamnă că va trebui să refaci munca făcută. Și să te tai – să intri într-o ceartă cu rudele.

Dacă într-un vis te bărbierești într-o casă de prieteni, atunci în curând vei primi o invitație de la ei să vizitezi. Cel mai probabil, vor dori să te vadă la un eveniment liniștit „pentru ei”. Și bărbierit într-un vis în casa străinilor este prea sincer.

pentru femei

Semnificația unor astfel de vise nocturne pentru doamne este oarecum diferită de ceea ce le promit reprezentanților sexului puternic. Dar pentru a determina ce înseamnă să te bărbierești într-un vis pentru o femeie, este, de asemenea, necesar să ne amintim care parte a corpului a fost tratată.

Potrivit cărții de vis, bărbierirea părului facial înseamnă a fi o persoană originală, posibil creativă. Iar prezența unei mustăți vorbește despre farmecul tău, frumusețea naturală și sexualitatea extraordinară.

Raderea vegetației din burtă – conform cărții de vis, înseamnă să ai grijă de silueta ta. Cel mai probabil, vei avea dorința de a-ți îmbunătăți aspectul. Și să scapi de părul de pe spate – află că se răspândesc bârfe despre tine.

Dacă într-un vis ați bărbierit glandele mamare, asigurați-vă că vă uitați în cartea de vis. A-ți rade pieptul înseamnă să-ți fie rușine de aspectul tău. Experții recomandă să înveți să-ți subliniezi punctele forte și pur și simplu să-ți ascunzi punctele slabe.

A îndepărta părul de la axile înseamnă să te simți liber. Nu este vorba despre viața personală, ci despre starea sufletească. Poți să faci ceea ce îți place și să te bucuri de el.

După cum sugerează cartea de vis, bărbierirea, îndepărtarea părului de pe cap înseamnă săvârșirea unei erupții cutanate. Pentru ca consecințele acțiunilor tale să nu-ți facă rău, încearcă să-ți calculezi pașii în avans.

 • Mașinile uzate visează – la o viață nouă.
 • Aparat pentru femei – o petrecere a burlacilor te așteaptă.
 • Părul pe un corp feminin – pentru a surprinde.
 • Ajutând o fată să se bărbierească – să cunoască un prieten.
 • Îmmplețiți-vă părul sub braț – gândiți-vă mult timp.

Dacă visezi să-ți radi picioarele, atunci în curând vei primi o invitație la o întâlnire. Și a mânui mâinile în acest fel – conform cărții de vis, înseamnă a te dovedi că o gospodină bună și un excelent păstrător al vetrei familiei.

După un vis, în care visătorul și-a bărbierit zona intimă, ne putem aștepta la o cunoștință cu un tânăr pasionat. Și dacă o femeie este deja căsătorită, atunci soțul ei o va surprinde foarte mult în pat.

A te bărbierit într-un vis în fața unei oglinzi înseamnă să fii mulțumit de aspectul tău. Și dacă ai fost nepăsător și te-ai tăiat, atunci una dintre rudele tale este geloasă pe tine. Cel mai probabil, acesta este un reprezentant al sexului slab.

Un vis în care îți radi animalul de companie vorbește despre vulnerabilitatea și umanismul tău. Oamenii din jurul tău te consideră o persoană receptivă, sensibilă. Principalul lucru este să nu-l folosești.

De ce visezi să te bărbierești într-un loc aglomerat? Adesea, după astfel de vise, o femeie are ocazia să se exprime, talentele ei. Pe lângă recunoașterea universală, puteți primi recompense financiare considerabile.

Ascultă sfatul experților: dacă ai visat să te bărbierești, asigurați-vă că interpretați un astfel de vis cu ajutorul unei cărți de vis. Nu te îndoi că vei învăța o mulțime de lucruri noi și interesante despre viitorul tău. Autor: Vera Fractional