De ce visezi un sicriu închis cu o persoană moartă

SICRĂ ÎNCHISĂ CU MORTUL

Interpretarea viselor SIGURU ÎNCHIS CU UN MORT a visat de ce într-un vis un sicriu ÎNCHIS CU UN MORT? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un sicriu ÎNCHIS CU UN MORT într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Aruncă un sicriu sau o persoană moartă într-un vis

Interpretarea viselor – Sicriu

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsătorie nereușită.

Visul în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală.

Așa a interpretat Vanga vise în care există un sicriu.

Să presupunem că ai visat la un cortegiu funerar. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe sicriu. Acest vis înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Am visat că mergi într-un cortegiu funerar și cărai un sicriu – în realitate, fă un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva apropiat.

Cu efort, bagi cuie în capacul sicriului – în viața reală vei face totul pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți necazurile.

Un sicriu acoperit cu pământ prevestește răul.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Interpretarea viselor – Sicriu

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Interpretarea viselor – Sicriu

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Interpretarea viselor – Sicriu

Interpretarea viselor – Sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Interpretarea viselor – Omul mort

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mama fostului iubit

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

a visat un sicriu închis cu un mort în vis

a visat un sicriu închis cu un mort cartea de vis a avut un vis, de ce a visat într-un vis la un sicriu închis cu o persoană moartă? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să visați la un sicriu închis cu o persoană moartă într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Văzând într-un vis Aproape

Predicția somnului Om mort

A vedea o persoană moartă este un avertisment.

Să-ți vezi pe tatăl tău decedat sau să vorbești cu el este un pericol de a face o afacere proastă, fii atent în afaceri, pentru că te înconjoară dușmani.

Văzându-ți mama moartă – impresionabilitatea excesivă va servi drept sursă de probleme pentru tine, cineva apropiat s-ar putea să fie bolnav.

Un frate decedat sau o altă rudă, prieten – în viitorul apropiat cineva vă va cere sfaturi sau ajutor financiar.

Persoana decedată pare vie și fericită – cineva are o influență proastă asupra ta, cedând la care riscați să suferi pierderi grave.

Vorbesc cu o rudă de mult moartă și el încearcă să-ți smulgă o promisiune – o dâră neagră va începe în viața ta dacă nu urmezi sfaturile prietenilor tăi.

Pentru o fată – morții, înviați din morminte, te înconjoară, iar prietenii refuză să vină în ajutor – evenimente neplăcute. Vezi și Pivniță, Giulgi, Moarte, Conversație.

De ce visează mortul

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

De ce visezi un sicriu cu un mort?

Un vis în care o persoană moartă a fost văzută într-un sicriu provoacă adesea panică sau disconfort după trezire, chiar dacă complotul a fost departe de a fi înfricoșător.

Mulți oameni care de obicei nu sunt interesați de interpretarea viselor se grăbesc la cărți de vis în căutarea semnificației corecte a vederii de noapte cu o persoană moartă într-un sicriu. Vestea bună este că majoritatea compilatorilor de cărți de vis consideră astfel de vise într-un mod pozitiv, principalul lucru este să țineți cont de toate detaliile visului pentru a le interpreta corect.

Este demn de remarcat faptul că orice interpretări nu au sens pentru acei oameni care a pierdut recent o persoană dragă. În acest caz, visele fac parte din experiența și dorul față de cei plecați și, în majoritatea cazurilor, nu pot fi interpretate ca un semn special.

Citeste mai mult:  Văzând aur într-un vis

Ce spune cartea de vis despre morții din sicriu?

Complotul viselor cu un mort într-un sicriu este adesea îi avertizează pe cei care dorm cu privire la ceva, si cateodata promite evenimente interesante înainte. Uneori, semnificația „sicriului cu morții” este interpretată de cartea de vis ca o schimbare iminentă a vremii.

visul la o înmormântare marchează debutul schimbare în viață, și visând în acest moment vremea dă un indiciu La ce vor duce aceste schimbări? În general înnorat înseamnă necaz însorită – înseamnă norocos.

O persoană poate vedea într-un vis episoade triste sau înspăimântătoare cu decedatul. la o înmormântare, acasă, la biserică sau în alte circumstanțe, dar este important de luat în considerare cum anume a visat defunctul. Unii văd într-un vis o persoană vie într-o cutie de înmormântare, alții îi văd pe cei care au plecat de mult. Ele pot fi văzute cu ochii deschiși, vorbind, răsturnându-se sau ridicându-se dintr-un sicriu – fiecare dintre aceste semnificații poartă un anumit semn.

Dacă într-un vis ai văzut înmormântarea unei persoane care trăiește în realitate, majoritatea interpreților asigură că acest lucru îi promite prosperitate și chiar ajutorul pe care eroul vederii nocturne îl va oferi visătorului în curând.

visând liturghie pentru defuncţi în biserică avertizează acei oameni care se află în pragul celui mai important eveniment din viața lor că alegerea lor poate fi greșită. Acest lucru se aplică mirilor, oamenilor de afaceri și oamenilor creativi.

Purtați sicriul cu morții într-un vis poate promite fie succes financiar, fie trădare de către cineva din mediu. Semnificațiile variază în funcție de cartea de vis aleasă.

Dacă visezi că visătorul este îngropat

Dacă visătorul visează propria înmormântare, unde zace într-un sicriu sau se ridică din el, un vis promite succes în toate eforturile, atât în ​​carieră, cât și în viața personală. Interpreții asigură că persoana adormită subconștient a „îngropat” motivele pentru care nu este fericită, iar acum toate ușile îi sunt deschise.

Conform Cartea de vis de familie, pentru a vedea cum corpul visătorului este trimis în ultima sa călătorie – la certuri și eșecuri la locul de muncă și în familie, sau la apariția bolilor.

Roma Cartea visurilor asigură că a te vedea mort nu este un semn rău. Astfel de vise promit visătorului ani lungi de viață fericiți.

si aici întinde-te în ultimul leagăn într-un vis – la eșecurile din viața reală pe care le pot stabili prietenii imaginari sau alte necazuri, din care o ieșire va fi greu de găsit.

De ce visezi un sicriu deschis cu un mort?

Interpreții de vise nu sunt de acord cu acest complot, așa că ar trebui să începeți de la detaliile visului și propriile emoții.

Adesea se pune accent pe experiențele visătorului, care se manifestă astfel la nivel subconștient. Visele în care capacul cutiei funerare este deschis ne ajută să ne înțelegem pe noi înșine sau să ne spună de ce să ne fie frică și de ce să lăsăm drumul.

Sicriu cu un mort fără capac carte de vis Miller propune să o considere un semn de avertizare asupra pocăinței iminente a visătorului față de fapta sa. Dacă visat să-l bat în cuie, atunci va fi posibil să netezim vina.

Cartea de vis englezească veche sicriu deschis cu mortul se referă la previziuni de necazuri iminente care nu pot fi evitate, dar le puteți accepta cu demnitate.

De ce visezi un sicriu deschis cu o persoană moartă în casă? Acesta poate fi un semn al unor probleme iminente care vor apărea din vina visătorului. Trezindu-te, ar trebui sa acorzi mai multa atentie actiunilor si cuvintelor tale pentru a evita tensiunea situatiei. Dacă s-a întâmplat acest lucru, cel care dormea ​​l-a văzut pe mortul întins în casa altcuiva, atunci proprietarii casei se așteaptă la necazuri.

De ce visezi un sicriu cu un mort închis?

Pe lângă previziunile pentru viitorul apropiat, există o altă versiune populară a interpretării acestui vis. Cutia de înmormântare închisă este o demonstrație a golului interior al visătorului. Prin urmare, după ce au văzut un astfel de vis, interpreții sunt sfătuiți să ia o vacanță sau o pauză în afaceri și să încerce să găsească un nou sens în viață, să remodeleze planurile pentru viitor și să-și ia rămas bun de la etapa actuală a vieții.

Văzând un sicriu închis într-un vis – o proiecție subconștientă asupra evenimentelor dificile care s-au întâmplat cândva persoanei adormite.

Îngroparea unei cutii de înmormântare închisă – eliberați amintirile dureroase care bântuie mult timp pe visător.

Deschideți capacul închis Cutia funerară promite publicarea iminentă a unor fapte necunoscute anterior ale unui incident de lungă durată pe care o persoană adormită ar dori să-l uite.

Carte de vis franceză aderă la versiunea sa – un vis cu capacul închis al unei cutii de înmormântare promite dificultăți materiale.

Sensul somnului cu un mort reînviat într-un sicriu

Pentru majoritatea interpreților, acest complot de viziune de noapte este interpretat fie ca abordarea unor mari necazuri, fie ca un mare succes.

Dacă visezi un mort cu ochii deschiși, compilatorii cărților de vis sunt siguri că visătorul „se lasă să plece” subconștient de amintirile traumatizante și este acum gata să înceapă să trăiască din nou. Uneori, un astfel de vis prevestește revenirea unei persoane cu care persoana care a văzut visul a fost cândva aproape.

Răposatul întins calm în cutia funerară cu ochii mari poate promite un sprijin material de nespus de unde visătorul nu se aștepta. Unii interpreți ai viselor susțin că acest vis promite o achiziție plăcută pentru casă.

Dacă ai visat asta morții din sicriu au prins viață, cartea de vis a lui Zhou-gun promite sosirea iminentă a oaspeților dragi, sau profit.

visat mortul a reînviat brusc într-un sicriu? Roma Cartea visurilor interpretează acest lucru ca un semn al eșecului iminent.

Înviat și vorbind cu un visător mort promite multe probleme în viața reală. A vorbi cu morții într-un vis este aproape întotdeauna un semn rău.

De ce visez ce mortul trăgându-și mâinile spre visător s-a ridicat din sicriu? Cartea viselor moderne avertizează asupra pericolului care îl așteaptă pe visător în viitorul apropiat. Printre previziunile posibile se numără răzbunarea persoanei pe care visătorul a jignit-o cândva, probleme de sănătate sau accidente legate de mașini.

Mort plângând într-un mormânt vine într-un vis ca un avertisment asupra unui scandal pe scară largă care se apropie, care va doborî pământul de sub picioarele visătorului. Prin urmare, după un astfel de vis, ar trebui să fii mai reținut și, poate, problemele pot fi evitate.

Cadavrul a căzut din sicriu un mort visează la o serie de necazuri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor biciclete vezi

Am visat un sicriu închis: interpretarea viziunii nocturne din cărțile de vis

După ce au văzut un coșmar, oamenii devin interesați să știe de ce visează un sicriu închis. Atributele morții la oameni provoacă întotdeauna sentimente neplăcute de frică, așteptare de necaz, anxietate. Dacă ați visat la un sicriu închis, nu trebuie să intrați în panică, să vă conectați la negativitate, adesea visele sunt trimise oamenilor ca simbol sau avertisment. Pentru a le interpreta, apelează la cărți de vis.

De ce visezi la un sicriu închis

Interpreții au crezut că apariția morții, atributele sale sau defunctul în orice circumstanțe într-un vis simbolizează binele.

Majoritatea consideră înfățișarea lui un semn de avertisment. Trebuie să acționați cu atenție, să vă gândiți la fiecare pas.

O cutie închisă sugerează că există pericol în față, va fi nevoie de a face față dificultăților, obstacolelor, minciunilor, nedreptății. Dacă sicriul este coborât în ​​fundul mormântului, cel care doarme nu are de ce să-și facă griji, dificultățile vor fi depășite, succesul îl așteaptă.

Interpretare în funcție de circumstanțele somnului

Visele au o varietate de intrigi, completate de numeroase detalii. Somnologii vă sfătuiesc să fiți atenți la detalii, să încercați să le amintiți, să le scrieți după ce vă treziți.

Un sicriu închis într-o carte de vis poate avea o semnificație diferită, psihologii sfătuiesc să se uite la interpretarea mai multor cărți.

Semnificația poate varia în funcție de locul în care a avut loc acțiunea (pe stradă, într-un apartament, într-o pădure, dacă a avut loc sau nu o înmormântare). Ce s-a făcut cu domino, care a fost dimensiunea, mirosul, culoarea, materialul, era o mulțime sau una, erau goale sau cu morții, era o cruce sau un monument.

Unde ai văzut sicriul

A vedea un sicriu închis în propria casă (camera) într-un vis înseamnă succes, trecerea pe scara carierei, încasări în numerar sub formă de bonus. Alte interpretări în funcție de locul acțiunii:

 1. A vedea o domina în biserică este așteptarea unui profit binemeritat sau a unei căsătorii/căsătorii nereușite. Dacă un bărbat a avut o viziune de noapte, atunci vin schimbări în soarta lui, el va obține succes în afacerea pe care a început-o.
 2. Un sarcofag cu capacul coborât, în picioare într-o morgă, este un semn de boală, probleme de familie.
 3. Domovina la cimitir înseamnă achiziționarea de imobile în condiții favorabile.

Culoarea și materialul sicriului

Dacă visezi un sicriu închis cu un mort, atunci interpreții vă sfătuiesc să acordați atenție culorii acestuia. Culoarea Domina contează:

 1. Auriu sau aurit. Dormit, familia lui se așteaptă la fericire, la apariția unui nou membru al familiei în lume sau la bogăție.
 2. Negru. Un avertisment că vor urma în curând o serie de eșecuri și obstacole. Trebuie să fii atent să nu participi la tranzacții dubioase care i-ar putea amenința viața.
 3. Roșu. Visând la noroc, la întruchiparea planurilor în realitate.
 4. Alb. A vedea un sarcofag alb închis înseamnă succes, bogăție.
 5. Verde. Domovina spune că visătorul așteaptă o schimbare a destinului, care se poate termina cu pierdere.
 6. Albastru. O cutie de lemn nu prevestește probleme.
 7. Maro. Sarcofagul profetizează o viață lungă, sănătate bună.

Decodificarea este afectată de culoarea dominei și de materialul din care este realizată:

 1. Dacă visezi un sicriu de lemn închis, vei întâlni o nouă persoană, care se va dezvolta în prietenie.
 2. Domovina din metal indică faptul că dormitorul este în pericol de probleme de sănătate, ar trebui să vizitați un medic, să renunțați la obiceiurile proaste.
 3. Sarcofagul de cristal simbolizează prezența unei persoane invidioase în apropiere.
 4. Vechea domina putredă vorbește despre stima de sine scăzută.

Numărul de sicrie

Multe sarcofage cu capacul în jos într-un vis sunt o reflectare a gândurilor, experiențelor trecute, a dorinței de a le uita, deși ele bântuie în mod persistent sufletul lui. A bate cu ciocanul pleoapelor dominei cu propriile mâini înseamnă a scăpa de anxietăți și obiceiuri proaste în viitorul apropiat.

Multe sicrie de zinc închise, care sunt stivuite una peste alta, indică probleme la locul de muncă, epuizare profesională, întârzieri salariale, datorii de afaceri. În viitorul apropiat, o persoană nu ar trebui să investească într-o afacere, să facă tranzacții sau să cumpere proprietăți imobiliare.

Multe obiecte mici închise mărturisesc dorul visătorului după vremuri din copilărie și adolescență, vise neîmplinite. Un sarcofag mare și scump simbolizează sosirea fericirii.

Ce spun cărțile de vis

Cartea de vis a lui Miller prezintă o interpretare negativă cu un sicriu și accesorii funerare. Psihologul crede că o persoană așteaptă boala, problemele, ruina, certurile, despărțirea de rude. Apare din cauza faptului că o persoană este inactivă în realitate.

Pentru a vedea o casetă închisă în regatul lui Morpheus nu este recomandat să faci tranzacții care promit profit ușor. Îndrăgostiții nu ar trebui să se căsătorească. Cei care se simt rău, au văzut sarcofagul cu capacul în jos, ar trebui să meargă la spital pentru a începe tratamentul la timp, nu pentru a începe dezvoltarea unei boli periculoase.

Miller crede că dacă cel care doarme își vede înmormântarea într-un sicriu, atunci îl așteaptă o criză, o scădere a stimei de sine, o prăbușire a valorilor, iar familia va ajuta la depășirea dificultăților.

Vanga credea că, dacă se vedea un sarcofag închis în regatul lui Morpheus, el era devastat spiritual, nesociabil. Cortegiul funerar este un semn că s-a putut evita responsabilitatea pentru abatere. Dacă numele persoanei adormite este indicat pe capacul coborât al dominei, acesta trebuie să-și schimbe stilul de viață, să nu mai fie naiv.

Dacă visătorul ia parte la înmormântare, poartă sicriul, atunci el este capabil să comită o faptă răutăcioasă care va aduce durere și necazuri celor dragi.

Freud credea că un sarcofag bogat decorat în vederea nocturnă înseamnă sănătatea, fertilitatea unei femei. O domina veche și ruptă indică probleme în partea feminină, infertilitate.

Un sicriu ieftin, fără pretenții indică complexul de inferioritate al visătorului. O cutie de zinc înseamnă probleme ale zonei genitale. Potrivit lui Freud, un sarcofag închis este un simbol al refuzului de a avea copii.

Semnificația somnului din punct de vedere psihologic

Fondatorii psihanalizei au fost primii care au dat o explicație științifică viselor, le-au considerat asemănătoare cu obsesii, gânduri, fobii. Visele sunt o reflectare a subconștientului unei persoane, este necesar să se interpreteze nu una, ci o serie. Dacă o persoană visează la moarte, accesorii funerare, sicrie închise sau deschise, este posibil ca o rudă să fi murit recent, este foarte îngrijorată, nu-i poate lăsa să plece. Se spune că unei persoane îi este frică să moară, viziuni de noapte cu un astfel de conținut vin persoanelor care suferă de boli grave.

Psihologii sfătuiesc să nu vă fie frică de coșmaruri, încercați să le analizați. Visele neplăcute în care o persoană vede un sicriu închis nu sunt întotdeauna vestigii de necazuri și suferință. În interpretări funcționează adesea principiul opusului, o viziune negativă promite noroc, un vis plăcut, dimpotrivă, necazuri. O decodare completă a vederii nocturne depinde de atenția la detalii.