De ce visezi nasul mare

Interpretarea viselor: de ce visează Nasul, pentru a vedea Nasul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul nasului conform cărții de vis:

Nas – am visat la un nas mare – asta înseamnă patronaj și bogăție. Dacă nasul într-un vis era mic, atunci te așteaptă nedreptatea.

A vedea că ți-ai pierdut nasul înseamnă un divorț sau chiar moartea cuiva apropiat.

Dacă cineva te-a prins de nas într-un vis, atunci acesta este un succes în dragoste. Un nas umflat într-un vis promite bogăție nedreaptă.

Tratamentul nasului – vă avertizează despre pericol.

Vezi și: de ce visezi la o față, de ce visezi la adulmecare, de ce visezi la o mustață.

Care este visul nasului conform cărții de vis:

Nas – Nasul a fost visat – acesta este un simbol cu ​​care se obișnuiește ca oamenii să asocieze diverse necazuri, surprize și învățături. Visele despre nas au semnificații foarte diferite.

Pentru a vedea într-un vis că vă mâncărime nasul mult – sunteți în pericol, evitați situațiile dificile, cunoștințele ocazionale și persoanele criminale.

Văzând că vorbești cu o persoană, stând atât de aproape încât nasul lui te împiedică să te concentrezi, asta te avertizează împotriva deciziilor pripite, pentru că în curând vei avea ocazia să afli detaliile necesare despre caz care te vor ajuta să câștigi. decizia de câștig.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul nasului conform cărții de vis:

Nas – S-a visat un nas nefiresc de mare – acest lucru arată că vei obține favoarea afacerii tale prin patronaj.

Am visat un nas mic cu un buton – atunci vei fi tratat nedrept și răutăcios.Într-un vis, un nas roșu pe fața unei persoane care bea mult visează – te așteaptă o amenințare pentru sănătatea ta.

De ce visezi să vezi un nas rupt – asta înseamnă o capcană înființată de inamici.

Nas rupt și sângerând – vei eșua în afaceri și nu vei fi de acord cu iubitul tău.

De ce visează Nasul – analiza visului:

Nas – Visați-vă propriul nas – atunci veți da dovadă de forță de caracter și veți finaliza munca pe care ați început-o.

Dacă într-un vis, nasul tău pare prea mic pentru tine, atunci pregătește-te pentru eșecul în afaceri.

Dacă ai visat la creșterea părului pe nas, asta înseamnă forța caracterului tău.

Sângele care iese din nas este un semn neplăcut.

Interpretarea visului lui I. Ermakov

De ce visează Nasul, sensul somnului:

Nas – O persoană care vede într-un vis că are un nas mai obișnuit va fi bogată, puternică și chiar dimpotrivă, dacă visează că nasul său a devenit mai mic. Când vede că are două nasuri, înseamnă că va fi o ceartă. Visând într-un vis că nasul a devenit atât de mare încât desfigurează fața, înseamnă că acea persoană va trăi în lux, dar nu va fi iubită de cei din jur. Dacă cineva vede într-un vis că îi este blocat nasul, astfel încât să nu-l simtă mirosul, atunci pentru o persoană nobilă aceasta înseamnă un pericol iminent din partea celor apropiați; Acest vis prevestește unui om simplu să fie înșelat de prietenul său; pentru o femeie, acest vis prezice că ar trebui să se ferească de înșelăciune.

De ce visează Nasul, ce înseamnă:

Nas – Dacă ai avut un vis în care îți vezi nasul, atunci în viața reală vei putea să arăți tăria caracterului tău și să aduci munca pe care ai început-o până la sfârșit, în ciuda numeroaselor dificultăți și obstacole pe care le vei afla. te astept.

Să vezi nasul înseamnă să-ți dai seama de forța caracterului tău și să înțelegi că poți face față cu totul și niciun obstacol nu te poate opri. Dacă ai visat la un nas care ți se pare prea mic, atunci, în realitate, acțiunile tale sunt sortite eșecului, în care circumstanțele terților vor fi de vină.

Dacă nasul într-un vis este prea mare, merită să te uiți puțin mai realist asupra ta și să îți evaluezi mai sobru punctele forte – altfel, stima de sine prea mare, încrederea în sine pot duce la rezultate dezastruoase.

Pentru a vedea că părul îți crește în nas, atunci în realitate, prin forța caracterului tău, vei putea realiza un proiect original, creativ, care ulterior îți va aduce un mare profit.

Dacă într-un vis îți sângerează nasul, atunci în viața reală te așteaptă nenorocirea și, cu un grad ridicat de probabilitate, această nenorocire va fi asociată cu sănătatea ta sau a oamenilor apropiați și dragi ție.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

Pentru a vedea nasul într-un vis:

Nas – Pentru a vedea ceea ce vezi, sau a-ți alege singur nasul, asta înseamnă că îți vei pierde judecata și îți vei arăta o frivolitate nedemnă în comportamentul tău cu o persoană fermecătoare. Dacă ai visat la un nas urât, atunci asta înseamnă activități neprofitabile și tovarăși iritabili. Un nas rănit prevestește pierderi. A vedea ca ai nasul rupt inseamna ca te vei pune intr-o pozitie falsa in fata prietenilor tai. Pentru a vedea că vezi ulcere pe nas, atunci un astfel de vis prevestește o scădere a venitului tău în legătură cu ajutorul altor oameni.

Pentru a vedea că ai două sau mai multe nasuri, atunci un astfel de vis înseamnă că întreprinderea ta se manifestă mai mult în imaginația ta decât în ​​treburile reale. Un vis în care îți este amputat nasul înseamnă că vei pierde prieteni valoroși, iar influența apăsătoare a familiei tale îți va face viața insuportabilă. Dacă o tânără își admiră nasul într-un vis, atunci aceasta înseamnă că vanitatea ei neobosit va înstrăina de ea persoana pe care o adoră. Dacă o femeie a visat că are nasul păros, atunci în viitor își va comanda soțului ei. Dacă îți vezi nasul, atunci un astfel de vis prezintă adesea o situație disperată. Un astfel de vis te încurajează să-ți afirmi poziția de viață cu mai multă voință și energie. A vedea că te speli pe nas înseamnă că, în viața reală, viclenia altora îți va amesteca oarecum planurile și te va descuraja. Dacă într-un vis ți-a devenit nasul roșu și umflat, atunci acest lucru prevestește probleme: rușinea și umilirea, ruperea legăturilor de familie, schimbările bruște în afaceri sunt posibile.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Care este visul nasului conform cărții de vis:

Nas – Visele despre nas sunt premonițiile noastre. Cu cât îți este mai mare nasul într-un vis, cu atât vei afla mai multe despre ceea ce te interesează. Acest vis te va ajuta să eviți greșelile periculoase și pierderile inutile dacă îl poți rezolva corect. Un nas mare într-un vis este, de asemenea, un simbol al înțelepciunii. Uneori, un vis despre un nas mărit prezice promovare și bogăție, putere și încheierea prieteniei cu un nobil.

Pierderea nasului într-un vis este un semn de pierderi, pierderi, greșeli nefericite. A nu avea deloc nas într-un vis înseamnă că duci o viață disolută. Același lucru va însemna un vis în care vei vedea că ai multe nasuri sau un nas bifurcat. Ștergerea nasului cu o batistă sau mâna într-un vis este un semn că vei recunoaște ceva neplăcut. A vedea sângerări nazale într-un vis este un semn al unor mari griji din cauza eșecurilor sau a bolii cuiva drag.

Citeste mai mult:  Visează să fii frumoasă

A prinde pe cineva de nas într-un vis înseamnă că succesul în dragoste te așteaptă și, indiferent ce ai spune obiectului pasiunii tale, vei fi crezut necondiționat. Un nas mărit într-un vis oferă bogăție și bani. A avea un nas înfundat într-un vis prevestește opresiune din partea celor mai puternici, infidelitate și trădare din partea familiei, prietenilor sau cunoscuților.

A adulmeca ceva într-un vis înseamnă profit și o schimbare în avere. Dacă în același timp ai simțit un miros plăcut – la vești bune și o distracție plăcută. A suferi într-un vis cu un nas care curge înseamnă că comportamentul tău lasă de dorit; fii umil și rezervat – este în interesul tău.

De ce visează Nasul, ce înseamnă:

Nas – propriul tău nas mare într-un vis prezice bogăția, finalizarea cu succes a unei afaceri, patronajul care este important pentru tine. umflat – avere obținută necinstit; roșu – tristețe și dor. Sângerări nazale – din păcate; apucă de nas – spre succes în dragoste. Să-ți pierzi nasul într-un vis sau doar să te vezi fără nas este un vis foarte rău. Înseamnă boală, divorț, moarte.

De ce visezi să vezi că ți-a crescut părul pe nas, vei începe o afacere neobișnuită pentru tine și o vei duce cu succes până la capăt.

Ce înseamnă să vezi Nasul într-un vis?

Nas (Vezi și Părți ale corpului) – Scurtă interpretare: curiozitate; simțul sensibil al mirosului. Expresie populară: Nu vă băga nasul în afacerile altora; baga nasul peste tot; au un fler; miroase; gust de victorie

Interpretarea visului nas mare

Dacă într-un vis ai avut un nas prea mare, atunci fii sigur că te așteaptă o mare bogăție, patronajul oamenilor atotputernici și o poziție înaltă. De ce altfel visează acest vis neobișnuit? Interpretarea visului va împărtăși cele mai relevante transcrieri.

Identificarea cu fiul

Apropo, cartea de vis susține că nasul este personificarea fiului. Și după aspectul său, se pot judeca schimbările în soarta copilului său iubit.

Așa că un nas mare visează ca un semn că copilul este în perfectă ordine și nu trebuie să vă faceți griji. Dacă o persoană a visat că nasul i-a crescut brusc, atunci în lumea reală a avut un fiu.

Potrivit lui Miller

Dar cartea de vis a lui Miller crede că a vedea un nas imens în vis înseamnă că ai o voință fără precedent și că aduci orice afacere la concluzia ei logică.

Fii atent!

De ce altfel visezi la un astfel de element non-trivial? Dacă într-un vis, dintr-un motiv oarecare, nasul a atras atenția, atunci în realitate cartea de vis recomandă să fii atent și atent. La urma urmei, acesta este un indiciu clar al unei posibile fraude.

Dacă într-un vis nasul tău mare încă părea mic, atunci în lumea reală vei eșua în afaceri. O altă decodare asigură că această parte a feței este o reflectare a forței și energiei personale. Prin urmare, cu cât este mai mare, cu atât mai bine.

Alte interpretări

Cu toate acestea, cartea de vis consideră că interpretarea somnului va fi incompletă dacă nu țineți cont de starea și aspectul acestei părți a feței.

  • O formă ciudată indică o idee genială care te va vizita în curând.
  • Cu cocoașă – pentru un caracter extrem de iute.
  • Prea lung – pentru intrigi și curiozitate excesivă.
  • Promisiuni încălcate probleme.
  • Roșul este o amenințare pentru sănătate.
  • Rupte – enervare și frustrare.

Descifrarea leziunilor și bolilor

Apropo, dacă într-un vis s-a întâmplat să vezi sângerări nazale, atunci și acest lucru trebuie explicat. Interpretarea visului crede că acesta este un semn negativ, promițând entuziasm și anxietate. Dacă ai visat că îți sângerează nasul mare, atunci încearcă să fii mai puțin nervos și îngrijorat.

Dar congestia într-un vis indică faptul că intuiția te eșuează sau pur și simplu nu știi cum să o folosești.

Părul lung în nas înseamnă un eveniment care vă va cere să aveți concentrare și mobilitate deplină. Acest lucru indică, de asemenea, că presupunerile și suspiciunile tale nu sunt justificate.

Schimbări în destin

Interpretarea viselor recomandă să acordați atenție unei mici nuanțe. Deoarece un nas mare într-un vis simbolizează bogăția, o poziție puternică și alte binecuvântări, orice răni, boli și defecte indică faptul că situația actuală se poate schimba dramatic. Prin urmare, nu ignora acest semn.

Nu te grabi!

În general, un nas mare se distinge printr-un simbolism serios. Reflectă flerul interior, furtuna și curiozitatea. De ce altfel visezi la o astfel de viziune non-standard? Poate avertiza despre probleme.

Dacă ai visat la un bărbat cu un nas imens care te-a enervat, atunci, în realitate, nu te grăbi să iei o decizie serioasă. Așteptați puțin și problema se va rezolva de la sine.

Fii rezonabil!

Un bărbat cu un „cioc” mare, conform cărții de vis, avertizează că străinii te vor amenința. Dar pentru a vedea inele și alte bijuterii în nară – la o mustrare din partea autorităților.

Ai visat un bărbat cu o parte exorbitant de mare a feței? Fii prudent, altfel riști literalmente „să rămâi cu nasul”.

Alege-ți visul

interpretare vis păr nas

De ce visezi la păr pe picioare?

De ce visezi la păr pe corp?

De ce visezi la păr lung și alb?

Interpretarea visului coadă lungă

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

4 комментария

Am visat azi pe 5 noiembrie ca am un nas mare urat, ma uit la el in oglinda si decid sa merg la chirurg sa-l reduc. Privindu-și nasul în oglindă, m-a surprins și m-a surprins din nou cu urâțenia lui, a devenit ca un penis masculin, din care am apreciat că după rinoplastii repetate, chirurgii nu mi-au redus nasul la mine.

Am văzut o prietenă cu un nas mare, dar de fapt are un nas mic.

Am visat un bărbat cu nas mare la o nuntă cu o mireasă. Am trecut pe lângă mine și am văzut că nasul era lipit. Dar el este uriaș. Și așa este necesar să porți un astfel de nas mirelui la nuntă. Bucurie și dans.

De ce visezi să faci sex cu o femeie foarte frumoasă care are un nas lung cu o cocoașă mică?

Un nas mare

Interpretarea viselor Nas mare ai visat de ce Big Nose visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un nas mare într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Nas mare

Interpretarea viselor – Nas

Un vis despre nas sunt premonițiile noastre. A-ți examina nasul într-un vis înseamnă că ar trebui să fii atent la ceea ce te-a derutat înainte. Creșterea părului pe nas oferă noroc într-un plan viclean pe care tu însuți l-ai eclozat de mult timp. Vezi interpretarea: păr.

Cu cât este mai mult nasul într-un vis, cu atât vei afla mai multe despre ceea ce te interesează, cu atât te vei comporta mai fidel într-o anumită situație. Acest lucru vă va ajuta să evitați greșelile periculoase și să evitați pierderile.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului lui Miller Simțiți privirea

Un nas mare într-un vis este, de asemenea, un simbol al înțelepciunii. Uneori, un vis despre un nas mărit prezice promovare și bogăție. A rămâne într-un vis fără nas este un semn de pierderi, pierderi, greșeli nefericite. Același lucru va însemna un vis în care vezi că ai multe nasuri sau un nas bifurcat.

Dacă văd oameni cu nasul lung într-un vis, te avertizează că unii oameni te urmăresc și încearcă să afle mai multe despre afacerile tale. Uneori, un astfel de vis prezice că cineva va încerca să intre în afacerea ta. În plus, un astfel de vis arată că cei nedoritori ai tăi vor răspândi zvonuri rele despre tine pentru a te discredita. Dacă recunoști o persoană cu nas lung într-un vis, atunci ar trebui să fii atent cu el.

Un nas urât într-un vis înseamnă că instinctul tău te va dezamăgi și poți intra într-o mizerie neplăcută. A fi fără nas într-un vis înseamnă că vei acționa fără gânduri și, ca urmare, va veni de partea ta. A vedea oameni fără nas într-un vis este un semn de înșelăciune. Literal, te conduc de nas.

Dacă visezi că ai nasul înfundat și nu poți respira, atunci ferește-te de înșelăciune sau de o capcană vicleană. Vezi interpretare: sufoca. A-ți șterge nasul într-un vis este un semn că vei recunoaște ceva neplăcut. Sângerarea din nas într-un vis este un semn de griji mari din cauza eșecurilor sau a bolii cuiva drag.

A prinde pe cineva de nas într-un vis înseamnă că succesul în dragoste te așteaptă. Orice ai spune obiectului pasiunii tale, vei fi crezut neconditionat. Un nas mărit într-un vis oferă bogăție și bani.

Interpretarea viselor – Nas

„întoarce-ți nasul” (a pune în aer), „băgându-ți nasul în afacerile altora” (curiozitate). „Ține-ți nasul în vânt” pentru a fi la curent cu evenimentele.

„luat chiar de sub nas” (brusc, pe nesimțite), „sângerare din nas” (obligație, obligație), „atârnă nasul” (descurajare). „Omorâți-vă pe nas” este bine de reținut.

„conducă de nas” a înșela.

„pe nas” foarte curând.

„aruncă nările” pentru a da aer, „miros rău” (prevedere, intuiție). „Lovitură în nas” lovitură vulnerabilă, înfrângere. „Ștergeți nasul cuiva” pentru a depăși această persoană în ceva. „Săpa pământul cu nasul” încearcă din greu. „Pierde-ți mirosul”, „nasul înghețat”, „nasul albastru” (ca un bețiv), „rămâi cu nasul” (adică fără nimic). „Nu-ți băga nasul în afacerile altora, ei le pot rupe!”. Vezi add. a mirosi .

Interpretarea viselor – Purtați

Visul în care porți o armă cu tine vorbește despre neîncrederea pe care o simți față de străini. Să duci lemne de foc, cărbune în casă înseamnă să faci o muncă grea, dar prost plătită. Purtarea unui ceas la mână sau pe un lanț în vis – arată o punctualitate de invidiat.

Purtând un inel, o brățară sau un colier în vis – vei experimenta invidia pentru succesul prietenilor tăi. Dacă purtați bijuterii, vă așteaptă noroc și prosperitate. Purtarea unei flori pe o rochie – îndrăgostiți-vă de o persoană minunată, ceea ce va aduce multe probleme personale.

Dacă purtați ochelari într-un vis, acest lucru prevestește compania unei persoane obsesive care va fi împovărată. Purtarea unei peruci înseamnă că modificările pe care le-ați făcut nu vor aduce efectul pe care îl așteptați.

Purtarea pantofilor strâmți care freacă calusurile de pe picioare este o creștere a salariului. Purtați haine bărbătești – în curând vă veți găsi în captivitate amoroasă. Purtarea mănușilor înseamnă că cumpătarea ta nu va interfera cu a fi generos și extravagant într-o relație cu un iubit de care ești înnebunit.

Dacă într-un vis purtați haine în afara sezonului și în afara sezonului, adică, de exemplu, pantaloni scurți iarna și o haină de blană vara, un astfel de vis arată că faima, faima și averea vă așteaptă. Purtați haine vechi, murdare sau rupte – vă veți găsi într-o situație dificilă și veți face alegerea greșită.

Să purtați doliu într-un vis – în realitate, veți fi copleșit de gânduri neliniștite despre cei dragi, care sunt la bătrânețe și necesită atenție.

Interpretarea viselor – Nas

Nas – fiul si ce i se intampla / ceva legat de organul masculin al iubirii; ceea ce se întâmplă cu nasul poate viza viața sentimentelor și capacitatea de a le exprima.

A avea un nas mare – onoare, bogăție, putere, înțelepciune / sănătate și bunăstare a fiilor / s-a născut un fiu.

A vedea nasul mare al altuia înseamnă a primi o mustrare / a simți talent artistic în sine.

A avea nasul mic este un prejudiciu adus onoarei, a suferi pe nedrept / a suferi din cauza incapacităţii de a te exprima şi de a fi înţeles de ceilalţi.

A avea nasul mofnit – a se comporta naiv, a da dovada de naivitate.

A nu avea nas, a pierde un nas – vătămare, pierdere / a nu vă putea exercita drepturile // simțiți că nu aveți propriul sine.

A pierde nasul, i se va tăia etc. – defăimare de onoare, o boală mare, calomnie.

Să ai nasul altcuiva într-un vis – alții se amestecă în treburile tale și încurcă totul.

Doare să te lovești în nas (fără sânge) – loialitate înșelată.

Într-un vis, a avea două nasuri este un obstacol.

Ștergeți-vă nasul – noroc, ușurare de necazuri.

Suflați-vă nasul – primiți un cadou.

A avea un cos pe nas – a fi depasit de cineva / boala fiului.

A avea nasul păros este din fericire.

Interpretarea viselor – Nas

Dacă într-un vis ai văzut un nas nefiresc de mare, asta arată că vei obține favoarea afacerii tale prin patronaj. Un nas mic cu un nasture – vei fi tratat nedrept și răutăcios.

Să vezi un nas roșu pe fața unui băutor intens este o amenințare pentru sănătatea ta. Un nas rupt înseamnă o capcană întinsă de inamici. Un nas rupt și sângerând este un eșec în afaceri și un dezacord cu un iubit.

Un nas rece este un accident. Ștergeți-vă nasul – scăpați de o afacere supărătoare sau de o persoană obsesivă. Un nas cu părul care iese din nări în ciorchini – fă un act erupție care va aduce nenorocire familiei tale. Văzând un bărbat cu un inel în nas înfilat prin nas sau un punk cu un ac în nări – vei deveni o victimă a furiei nestăpânite a șefului.

Vederea unei fețe fără nas într-un vis amenință cu complicații grave în relațiile conjugale, care pot duce la divorț. Dacă într-un vis ești condus de nas cu promisiuni nesfârșite, încrederea ta va fi sever înșelată.

Interpretarea viselor – Nas

Un nas mare este înțelepciune și milă, o afacere bine gândită va aduce venituri.

Pierde-ți nasul într-un vis – la pierdere sau rănire.

Ștergeți-vă nasul – eliberați de bătăi de cap.

Nas mic – în detrimentul.

Nasul bifurcat – puteți merge la extreme sau aveți nevoie.

Suflați-vă nasul într-un vis – obțineți un cadou.

Un coș pe nas înseamnă a fi depășit de cineva, precum și boala unui fiu.

A avea nasul păros este din fericire.

Cel fără nas visa să-și piardă o părere bună despre cineva.

Oameni fără nas de văzut – asigură-te că vei fi condus de nas.

Interpretarea viselor – Nas

Interpretarea viselor – Nas

Simbolizează atenția și manifestarea interesului.

Nas smecher: înseamnă curiozitate goală, un nas lung strâmb într-un vis: un semn de idei incorecte sau chiar pervertite.

Citeste mai mult:  Văzând prima dragoste într-un vis

Părul care iese din nări: vorbesc despre unele suspiciuni și presupuneri, de cele mai multe ori ridicole și nefondate.

Dacă dintr-un motiv oarecare ați acordat atenție propriului nas, aceasta înseamnă că nu trebuie să aveți grijă deosebită. Poate că în realitate nu ai observat ceva important, sau cineva încearcă să te înșele.

Nasul care curge sau înfundat: indicați că nu ar trebui să vă bazați pe propriul instinct, acesta vă poate dezamăgi.

Sângerări nazale: un semn că grijile și grijile amenință să te priveze de putere. După un astfel de vis, încercați să vă controlați emoțiile și să vă faceți mai puțin griji pentru fleacuri.

A-ți vedea nasul: la posibile probleme cu căile respiratorii superioare, a-l vedea pe al altcuiva: la o evoluție nefavorabilă a situației, rupt: semn de pericol.

Interpretarea viselor – Nas

Propul tău nas mare într-un vis prezice bogăția, finalizarea cu succes a unei afaceri, patronajul care este important pentru tine.

Nasul prea mic prevestește eșec, nedreptate față de tine.

Umflat – bogăție obținută în mod necinstit.

Roșu – tristețe și dor.

Sângerările nazale sunt nefericite.

Prinde-ți nasul – spre succes în dragoste.

Să-ți pierzi nasul într-un vis sau doar să te vezi fără nas este un vis foarte rău.

Interpretarea viselor: nas mare ce înseamnă?

12 decembrie 2019 la 2:32 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Nasul Mare citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

nas mare într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor serafimilor țigani

De ce visezi un nas mare, interpretarea somnului:

Vezi simbolul aspectului.

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce visezi un nas mare într-un vis?

Aveți un nas mare la o decizie înțeleaptă a unui caz sau ajutor; pierde-ți pierderea nasului; ștergeți-vă nasul – evitați problemele inutile; nas mic – daune acasă, o scădere a averii materiale în familie; nas bifurcat – acțiuni extreme, disperate, nevoie. Văzându-ți propriul nas așa cum este – la manifestarea forței de caracter și terminând lucrurile cu obținerea rezultatului planificat; părul nasului – apariția unor obstacole neobișnuite, iar dacă nasul scade în fața ochilor tăi – vei eșua în afaceri. Sângerare din nas – până la eșec, nenorocire, cel mai probabil din cauza unei rude de sânge (sângele este de obicei o relație strânsă, consanguină).

Interpretarea visului unei gospodine

De ce visezi un nas mare pentru o femeie:

Un vis în care visează un nas mare este un semn că oamenii influenți te vor ajuta. Nas mic – vei fi tratat nedrept și răutăcios. Un nas roșu este o amenințare pentru sănătatea ta. Un nas rupt înseamnă o capcană întinsă de inamici. Un nas rupt și sângerând este un eșec în afaceri și un dezacord cu persoana iubită. Un nas rece este un accident. Ștergeți-vă nasul – scăpați de o afacere supărătoare sau de o persoană obsesivă. Un bărbat cu un inel în nas – vei deveni o victimă a furiei nestăpânite a șefului. O față fără nas este o complicație gravă într-o relație conjugală.

Cartea de vis psihologic

De ce visezi un nas mare într-un vis?

Să-ți vezi propriul nas este un semn că vei face față oricărei sarcini. Dacă nasul pare mai mic decât ar trebui să fie, așteptați-vă la eșec în afaceri. Ea visează că i-a crescut părul pe nas, ceea ce înseamnă că vei începe o afacere neobișnuită și vei duce cu succes la capăt.

Cartea de vis a bătrânei bunici

De ce visează un nas mare adormit?

Dacă visezi un nas mare, atunci vei găsi o decizie înțeleaptă sau vei primi ajutor; a-l pierde este o pierdere; ștergeți-vă nasul – evitați problemele inutile; nas mic – daune materiale la domiciliu; nas bifurcat – acțiuni extreme, disperate, nevoie.

Cartea viselor moderne

De ce visezi un nas mare într-o carte de vis?

Ne-am văzut propriul nas într-un vis – dă dovadă de forță de caracter și finalizează munca pe care ai început-o. Într-un vis, nasul tău va părea prea mic pentru tine – pregătește-te pentru eșecul în afaceri. Creșterea părului pe nas înseamnă puterea caracterului tău. Sângele care iese din nas este un semn neplăcut.

Fără nas (a te vedea pe tine însuți) este un prevestitor de vis al unui fel de boală venerică.

Interpretarea viselor pastorului Loff

De ce visezi și ce înseamnă un nas mare?

Batista poate fi folosita si in viata reala ca obiect simbolic. Așadar, o batistă sau o mănușă aruncată pe vremea strămoșilor noștri însemna o provocare la duel. Dacă în visul tău batista este murdară și ponosită, atunci acesta este un semn de înșelăciune și trădare, precum și de dușmănie și dezonoare.

Interpretarea viselor serafimilor țigani

De ce visezi un nas mare, interpretarea somnului:

Șterge-ți nasul cu o batistă – poate avertiza despre o posibilă răceală; o eșarfă cu margine neagră este un posibil simbol al morții.

Cartea viselor moderne

De ce visezi un nas mare într-o carte de vis?

Un nas frumos văzut într-un vis vă promite un interes amoros, precum și apariția unor circumstanțe neprevăzute. A pierdut o eșarfă – planul nu se va împlini, dar nu din vina ta.

Interpretarea visului unei gospodine

nas mare – a avut un vis

Interesează-te de treburile altora mai mult decât de ale tale; intuiţie; formă mică sau neregulată – nemulțumire față de aspectul cuiva; înfrângere.

Cartea visurilor evreiești

Ce înseamnă dacă ai visat la un nas mare:

Dacă vezi un nas mare, îți va fi rușine de ceva. Rupe-ți nasul – obține un refuz enervant și neașteptat.

Carte de vise magice

Am visat un nas mare în vis – ce înseamnă?

Patronajul, mic – să fii jignit de nedreptate, să-ți pierzi nasul – intuiția te va dezamăgi, strângându-te de nas – la superstiție, un nas agățat – aroganță, atitudine lipsită de respect față de ceilalți. A-ți vedea propriul nas într-un vis este o intuiție bine dezvoltată, o înțelegere clară a planurilor tale. Nas roșu – senzație de rău, nas rupt – cădere într-o capcană.

Cartea de vis britanică

Am visat un nas mare în vis – ce înseamnă asta?

Există un mit comun conform căruia proprietarul unui nas mare și al unui penis mare – deși acesta este mai mult un basm decât adevăr! Visele în care nasul are o importanță deosebită vă pot sfătui pur și simplu să vă păstrați nasul departe de propria afacere, permițându-le altora să se ocupe de propriile lor afaceri. Vezi și Miros.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Am visat la un nas mare, de ce:

Îți vezi nasul într-un vis – trebuie să te întărești cu gândul că ai abilități remarcabile de afaceri; nu există nimic pe care să nu te poți descurca. Vei constata că nasul tău este prea mic – vei avea eșecuri în afaceri, dar le vei depăși. Este un vis că ai un nas mare – consideră că o stradă verde este deschisă în fața ta în afaceri. Este ca și cum ai avea părul în creștere pe nas – energia clocotește din tine; ești capabil să transformi chiar și proiecte fantastice în realitate. Îți sângerează nasul – nenorocirea ți se va întâmpla în curând.

Carte de vis rusă

Am visat la un nas mare într-un vis, de ce:

Aroganță, înșelăciune, de asemenea un simbol al sexualității.

nas mare în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi un nas mare pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .