De ce visezi mult la coroane funerare

O coroană de doliu visează – ce spune un semn similar

Un atribut de doliu este un simbol care provoacă adesea gânduri tulburătoare la trezire. Dar mulți interpreți spun că acesta nu este întotdeauna un semn negativ. Uneori, astfel de viziuni sunt interpretate ca progrese în diverse domenii ale vieții. Și uneori astfel de vise servesc drept avertisment, vorbesc despre ceea ce poate fi evitat. De ce visezi la o coroană funerară?

O coroană de doliu visează – ce spune un semn similar

Sensul general al somnului

Desigur, este inutil să interpretăm astfel de vise ca previziuni sau avertismente dacă a avut loc o tragedie în viața unei persoane adormite nu cu mult timp în urmă.

În acest caz, coroana funerară servește ca o reflectare a experiențelor reale.

În alte situații, cu siguranță ar trebui să vă dați seama la ce a visat acest simbol.

Pentru a înțelege la ce să vă așteptați de la somn, trebuie să luați în considerare o serie de puncte:

 • ce impresie a făcut acest vis de noapte;
 • varietate de flori într-un buchet;
 • ce a făcut cel care dormea ​​cu ei;
 • unde i s-a întâmplat să-i vadă.

Aceste nuanțe au o importanță decisivă pentru descoperirea sensului unor astfel de vise. Dar fiecare carte de vis oferă propria sa interpretare.

Descifrarea detaliilor

De mare importanță este din ce a fost făcută coroana.

 • Al florilor artificiale, acesta este un simbol negativ.
 • Din natural – un semn bun.

Cineva crede că florile reale care alcătuiesc coroana funerară prevestesc tranziția la un nou loc de muncă.

Interpretarea viselor Hasse spune că acesta este un semn al apropierii de evenimente vesele și vești bune, dar, dimpotrivă, interpretează despre plantele neînsuflețite ca apariția unor probleme în familie.

Locație

Depinde mult de locul unde exact a fost visată coroana funerară. Cunoașterea sugerează un domeniu vital căruia ar trebui să i se acorde prioritate pentru a preveni evenimentele negative.

 1. Pe cap – urmează un studiu lung și dificil, dar mai târziu se va justifica cu siguranță.
 2. Văzând un mormânt proaspăt, unde se află multe atribute rituale – problema va fi rezolvată de la sine de îndată ce persoana care dormea ​​o eliberează.
 3. S-a întâmplat să văd câțiva în cimitir – este necesar să reevaluezi ceea ce se întâmplă și să nu dai vina pe alții pentru greșelile tale.
 4. În casă, pe stradă sau pe drum – trebuie să faceți un inventar intern, să nu vă concentrați pe valorile materiale, mai ales dacă coroana era în capul defunctului. Uneori, astfel de vise prevăd o mișcare, o tranziție la un nou loc de muncă, evenimente fatidice.
 5. Cumpărarea unui buchet de rămas bun la înmormântarea altcuiva prevestește nenorocire cu persoana iubită.
 6. În apropierea propriei case – ar trebui să fii atent, pentru că inamicul nu doarme.

Semnificații pozitive în diferite cărți de vis

Coroanele nu sunt întotdeauna un vis rău

Luați în considerare ce spune coroana funerară într-un vis, potrivit diverșilor interpreți.

Fiul lui Nostradamus

Dacă coroana funerară este destinată persoanei adormite, cartea de vis a lui Nostradamus consideră acest lucru ca un semn luminos, promițând multe evenimente vesele.

Un astfel de simbol nu înseamnă nimic negativ, decât dacă se întâmplă să-l vezi vineri seara.

Dacă buchetul a fost visat în acea zi anume, aceasta indică moartea unei persoane dragi.

Dream interpretare Tsvetkova

Coroana funerară este un simbol în general negativ, deși există o altă semnificație: în curând va fi posibil să se împace cu persoana cu care visătorul a fost într-o ceartă de mult timp.

Uneori, un astfel de vis prezice respectul celorlalți.

Interpretări generale

Dacă ai visat la un buchet de înmormântare pe sicriul cuiva, acesta promite succes financiar.

Un vis în care adormitul încearcă să scape de acest accesoriu ritualic prezice un set favorabil de circumstanțe.

Semnificații negative în diferite cărți de vis

Acum luați în considerare interpretările negative din diferite cărți de vis.

Sonnik Miller

Potrivit lui Miller, coroana funerară este un simbol negativ care prezice moartea visătorului sau a uneia dintre rudele sale.

Dream Vanga

Clarvăzătorul bulgar credea că cumpărarea unei coroane de doliu de către cineva apropiat prevestește o boală sau un accident groaznic pentru persoana adormită.

Cumpărarea pentru mormântul tău este o serie de necazuri care îți vor afecta casa, familia, cariera sau finanțele.

Dream interpretare Tsvetkova

În acest interpret, atributul funerar servește ca un simbol foarte ambiguu. O valoare negativă este interpretată ca un avertisment despre un eveniment trist în viitorul apropiat.

Cartea viselor moderne

În acest caz, există diverse interpretări.

 1. O coroană de adio prezice evenimente triste în realitate care se vor întâmpla persoanei adormite însuși sau celor dragi. Dacă nu este singur, dar există mai multe simultan, visătorul este avertizat împotriva acțiunilor riscante, deoarece totul se poate termina prost.
 2. Dacă s-a întâmplat să achiziționați flori funerare pentru dvs., în special cele artificiale, acest lucru prevestește o boală gravă. Dar a le vinde înseamnă a putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație fără speranță.
 3. Pentru a vedea un astfel de vis înainte de nunta miresei – căsătoria va fi extrem de nefericită.
 4. Purtați o coroană de doliu unei persoane dragi drept cadou – la o conversație neplăcută cu el.

Astfel, o coroană funerară este un simbol cu ​​mai multe fațete care poate promite atât bine, cât și rău. În orice caz, nu ar trebui să fii agățat de un vis, indiferent de ceea ce prezice acesta. Precautia este ca o inarmare.

De ce să visezi o coroană funerară cu o panglică de doliu?

Coroanele funerare în vise pot avea semnificații diferite. Pe de o parte, astfel de semne sunt un avertisment, pe de altă parte, nu prevestesc nimic rău. Unele cărți de vis oferă astfel de simboluri doar o interpretare pozitivă. Pentru a realiza o evaluare obiectivă a somnului, este necesar să comparați explicațiile mai multor surse. În plus, atunci când stabiliți la ce visează o coroană funerară, este important să vă amintiți cât mai multe detalii ale situației.

Interpretare

Interpretarea coroanei funerare din diferite surse este diferită. Unii dintre ei consideră înmormântarea și accesoriile aferente ca un semn pozitiv, indicând profit, recompense pentru muncă și sănătate bună. Visul capătă un sens negativ datorită detaliilor suplimentare.

Când căutați interpretări, este necesar să vă amintiți că a fost o coroană în sicriu sau ați purtat-o ​​în mâini.cum arăta, ce emoții ai avut când l-ai văzut.

Citeste mai mult:  Capra din cartea de vis a lui Miller

Dream Vanga

Consideră accesoriile funerare într-un vis un semn rău. Vederea coroanelor la înmormântarea altcuiva prevestește boala cuiva apropiat, cumpărarea unui atribut indică un pericol, care poate fi asociat cu orice domeniu al vieții, achiziția personală a unei coroane de flori este considerată un semn negativ – un astfel de vis prezintă bârfe, scandaluri, probleme într-o carieră și situație financiară.

Dream interpretare Tsvetkova

Dacă ai visat la acest atribut funerar carte de vis asociază un vis cu vești neplăcute în realitate. Știrea poate viza sănătatea rudelor, există riscul de a asista la un incident teribil – o luptă fatală, un accident sau alte evenimente, doar o coroană făcută din plante vii are un sens pozitiv.

Interpretarea viselor lui Adaskin

Acordă o mare importanță detaliilor. Să faci singur o coroană funerară este un semn bun, florile artificiale sunt un semn care indică boala unei persoane dragi, flori decolorate într-o coroană – deteriorarea sănătății a doua jumătate, achiziționarea unui atribut – la moartea unei rude sau a unui prieten, flori proaspete într-o coroană – un simbol al prosperității și prosperității.

Cartea de vis chinezească

Indiferent de detalii, un astfel de simbol oferă o viață lungă și o bătrânețe sigură.dacă în viața reală trebuie să lupți cu inamicii, atunci îi vei putea învinge rapid și ușor, o interpretare negativă este posibilă numai dacă atributul este bătut în cuie la porțile casei, în acest caz este necesar să fii atent la străini și nu încredeți secretele personale unor cunoștințe întâmplătoare.

Carte de vis franceză

Asociază atributul funerar cu sfera amoroasă și financiară. Pentru o fată, el prezintă pericolul comportamentului ei frivol, pentru bărbați – consecințele negative ale relațiilor ocazionale, dacă coroana a fost înconjurată de apă, atunci există riscul unei pierderi financiare, florile proaspete schimbă interpretarea somnului și prevestesc victoria. asupra dușmanilor, precum și profitul material.

Fiul lui Nostradamus

Oferă o interpretare ambiguă a coroanei funerare. Dacă atributul a fost destinat cuiva care are un vis, atunci acesta este un semn de longevitate și sănătate bună., un vis petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă prevestește vestea bolii sau morții cuiva din mediul tău, nu contează un vis cu prezența unor coroane din ramuri de conifere.

Cartea viselor moderne

Oferă o interpretare negativă a coroanei funerare. Achiziționarea sa prevestește o boală, fabricarea sa de casă previne situațiile dificile de viață., pentru a vedea un astfel de atribut înainte de nuntă este un semn al alegerii greșite a celei de-a doua jumătate, un număr mare de accesorii funerare pe mormânt – la riscul de necazuri care pot fi legate de finanțe, sănătate sau relații cu alte persoane.

Interpretarea viselor slavilor antici

El consideră atributul funerar un semn bun, dar detaliile joacă un rol important. O coroană pe un sicriu negru prevestește începutul unei noi etape în viață, care va aduce bucurie și schimbări cardinale în bine..

Margarete într-o coroană funerară indica necesitatea de a abandona planurile, iar astfel de actiuni vor aduce rezultate mai mari, un atribut din casa avertizeaza asupra nevoii de a-ti schimba propriul caracter, poate esti prea obsedat de invidie sau de valori materiale.

Interpretarea visului Hasse

Vă recomandă să vă amintiți din ce flori a fost făcută coroana. Plantele artificiale prezintă probleme, florile proaspete indică o situație financiară stabilă și evenimente vesele., dar accesoriile funerare de pe morminte schimbă interpretarea somnului și avertizează despre vești triste.

Sonnik Miller

Un astfel de semn este nefavorabil indiferent de detalii. Po coroană funerară prevestește o boală gravă sau moarte, boala se poate manifesta la cineva care are un vis sau cineva din mediul său, dimensiunea, numărul de coroane și alte detalii nu contează.

Dacă e în casa ta?

Dacă atributul funerar a fost prezent în casă, atunci când interpretați un astfel de vis, este important să vă amintiți detaliile. Locația coroanei funerare, plantele din care este făcută, precum și alte nuanțe pot schimba interpretarea somnului. Dacă nu vă amintiți unele dintre nuanțe, atunci este mai bine să folosiți o interpretare generală. În caz contrar, sensul visului poate fi distorsionat.

Nuanțe de interpretare:

 • Dacă coroana stând în prag, atunci dușmanii vor lua în curând pași activi împotriva ta.
 • Prezența atributelor lângă pat prevestește trădarea unei persoane dragi.
 • Coroane de flori în bucătărie indică numeroase bârfe, al căror obiect este cel care are un vis.
 • accesorii funerare, bătut în cuie pe pereți indică prezența unor necazuri grave (dușmanii sau propriile greșeli pot deveni o sursă de probleme).
 • coroană pe usa din fata este un semn rău care prevestește probleme.
 • Dacă numele tău a fost scris pe bandă, atunci un astfel de semn poate indica o sănătate bună pentru un bărbat și numeroase bârfe pentru o femeie.

înapoi la conținut ↑

Când sunt mulți dintre ei?

Coroanele funerare sunt considerate unul dintre cele mai controversate simboluri dintr-un vis.. Dacă într-un vis au existat o mulțime de astfel de atribute funerare, atunci în primul rând trebuie să acordați atenție florilor. Locația coroanelor și propria lor atitudine față de aspectul lor pot schimba interpretarea.

Dacă parafernalia provoacă panică, într-un vis ai plâns și te-ai îngrijorat, atunci sentimente similare vor trebui să fie experimentate în realitate. O atitudine indiferentă față de coroane indică caracterul puternic al celui care are un vis și capacitatea de a face față încercărilor cu pierderi minime.

Nuanțe de interpretare:

 • Dacă erau multe coroane funerare și numai flori proaspete erau prezente în ele, atunci tce semn prevestește o creștere în scara carierei sau îmbunătățirea situației financiare.
 • Un număr mare de accesorii funerare din flori artificiale indică o serie de necazuri, care nu poate fi influențată. Evenimentele triste ar trebui percepute ca un test al destinului.
 • Câteva cărți de vis asociați un număr mare de coroane funerare cu un avertisment și un indiciu al unei schimbări în atitudinea lor față de rudecu care ai încetat să mai comunici. Dacă v-ați certat cu unul dintre ei, atunci este mai bine să vă împăcați, dacă nu doriți să comunicați, este indicat să vă reconsiderați opiniile.
 • Personal, așezați multe coroane funerare pe mormânt indică apariția posibilității reconcilierii cu inamicii. Prezența frunzelor de dafin într-o coroană îmbunătățește semnificația visului, va fi posibil să se împace chiar și cu cei mai serioși nedoritori și invidioși.

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei în rochie de mireasă

Când interpretați o coroană funerară într-un vis, este important să țineți cont de evenimentele care au loc în viața reală.. Dacă a trebuit să fiți recent la o înmormântare, atunci prezența accesoriilor corespunzătoare într-un vis este o reflectare a gândurilor. Încercările de a găsi semnificația unui astfel de semn în acest caz pot fi de prisos. Studiind explicațiile cărților de vis, nu veți decât să agravați situația și să vă sporiți grijile.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Pentru ce este visul unei coroane de flori?”:

De ce visezi la o coroană funerară?

După complotul văzut, un gust neplăcut rămâne în sufletul visătorului, gândurile tulburătoare din cap nu dau odihnă. Și ce cred ezoteriștii și interpreții cărților de vis despre asta? Este necesar să se interpreteze un vis ținând cont de dezvoltarea intrigii visului, de situația și de starea emoțională a persoanei adormite. De ce visezi la o coroană funerară?

Interpretare generală

O coroană funerară într-un vis nu promite întotdeauna probleme și moarte, deși poate avea și o interpretare directă. De exemplu, o coroană într-un vis poate prevesti înmormântarea unei persoane dragi.

 • Cu toate acestea, dacă coroana era destinată visătorului însuși, promite sănătate bună. Dacă ai fost într-o lungă ceartă cu cineva, atributele funerare pot indica o reconciliere timpurie.
 • Are un semn rău vis în care visătorul a cumpărat o coroană: aceasta prefigurează ruină și pierderi financiare, precum și posibila moarte a unei persoane de sânge.
 • Dacă coroana a fost cumpărată de o altă persoană, acesta este un avertisment de pericol de moarte pentru visător. Dar amintiți-vă, acesta este doar un avertisment pentru a fi atenți.
 • Femeile însărcinate nu vă fie teamă de un astfel de vis: prezintă apariția gemenilor. Purtați o coroană de flori în timp ce participați la o procesiune funerară – pentru succes în realizarea planului dvs.
 • Ce înseamnă asta? un vis în care visătorul țese o coroană cu propriile mâini? Acesta este un semn bun de realizare a planurilor planificate, precum și de depășire cu succes a problemelor existente.

Semnificația plantelor într-o coroană

 • ace – la boală și stres nervos;
 • flori artificiale – pericol pe drum la deplasare;
 • Flori naturale – pentru fete pentru nunta, pentru barbati – pentru profit;
 • o coroană de flori proaspete în casă – să schimbe locul de reședință;
 • coroană de flori artificiale în casă – la separarea de cei dragi;
 • trandafiri roșii – dragoste pasională galben – la separare alb – spre bunăstare.

Unde era coroana?

 • pe capacul sicriului unei persoane necunoscute – să călătorească și să se schimbe;
 • în pragul propriei case – pericol din partea inamicilor;
 • pe pat – la adulter;
 • în bucătărie – se răspândesc bârfe despre tine;
 • pe capul tău – la încercările și dificultățile vieții;
 • pe un mormânt proaspăt – marea problemă va dispărea de la sine;
 • pe propriul meu mormânt – la renașterea spirituală;
 • vezi o coroană de flori pe ușa apartamentului tău – un avertisment de pericol, apropierea de necaz. Dacă plănuiați să cumpărați / vindeți imobile, este mai bine să nu faceți acest lucru. Așteptați momentul potrivit pentru a face o înțelegere. Coroana este bătută în cuie pe uşă? Multe obstacole vor trebui depășite pentru a realiza planurile;
 • dacă ai văzut coroane pe drum și le-ai luat în mâini, un vis prevestește o ceartă cu persoana iubită și o despărțire timpurie. Dacă tocmai te-ai uitat la accesoriile funerare întinse pe pământ, visul nu prevestește evenimente negative în viață;
 • o interpretare bună are un vis în care au văzut coroană de laur pe sicriu. Acest complot prezintă o victorie triumfătoare asupra circumstanțelor, ascensiunea visătorului pe scara socială.

Interpretarea cărților de vis populare

slavă antică cartea de vis vede în acest complot o legătură cu strămoșii și clanul, sprijinul și ajutorul lor. Într-un moment dificil al vieții, visătorul nu va rămâne singur cu probleme, ci va găsi ajutorul invizibil al familiei. Pentru a întări legătura cu familia, este necesară comemorarea strămoșilor în zilele destinate acestor scopuri, vizitarea mormintelor și îngrijirea lor.

Sonnik Miller interpretează viziunea florilor de înmormântare din biserică ca o manifestare de tristețe și depresie. Flori proaspete – la amintiri din trecut și nostalgia trecutului, dar florile artificiale avertizează asupra pericolului. Să vezi o mică coroană de doliu pe propriul tău cap este o problemă gravă de sănătate.

consiliu

Ezoteriștii și oamenii iluminați spiritual văd în acest simbol o legătură între lumea fizică și lumea subtil-materială: visătorul este gata să primească informații din cealaltă lume.

Adică obiectul funerar nu are simbolism negativ. Poate că subconștientul arată calea către începutul dezvoltării spirituale a unei persoane. Din punct de vedere religios, accesoriile funerare amintesc de eternitatea sufletului și de legătura lui cu Dumnezeu – visătorul ar trebui să se gândească la asta.

Dacă ați participat recent la o înmormântare, un vis cu o coroană de doliu este un ecou al evenimentelor trăite și nu are interpretare. Prin urmare, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la moartea altcuiva. Corpul tău emoțional a fost copleșit de impresii care caută o ieșire. Pune lumânări pentru restul sufletului celui îngropat și roagă-te.

Adesea, simbolismul funerar are sensul despărțirii de trecut. Trebuie să renunți la amintirile trecute care te împiedică să-ți vezi viața prezentă. Ar trebui să vă despărțiți de o persoană a cărei companie nu este utilă și pur și simplu necesită timp. De ce altceva ai de despărțit? Fiecare visător va decide singur.

De ce visezi la o coroană funerară?

Coroanele funerare sunt un simbol neplăcut, provocând adesea alarmă la trezire. Cu toate acestea, mulți compilatori de cărți de vis cred că acest lucru nu ar trebui să fie întotdeauna considerat un semn rău. Uneori, visele cu flori funerare sunt interpretate ca progrese în diverse domenii ale vieții. În alte cărți de interpretare, aceste viziuni avertizează despre ceva ce poate fi evitat. Dar, în unele cazuri, putem vorbi despre evenimente cu adevărat grave.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor gândacilor de ce visezi să ucizi

La ce să te aștepți dacă ai visat la o coroană funerară?

Merită menționat imediat că nu are sens să interpretăm astfel de vise ca previziuni sau avertismente dacă recent a avut loc o tragedie în viața visătorului asociată cu plecarea în ultima sa călătorie. În acest caz, florile visează ca o reflectare a experiențelor reale. În alte cazuri, ar trebui să înțelegeți cu siguranță sensul vederii nocturne.

Pentru a înțelege dacă să vă așteptați la bine sau la rău de la acest vis, ar trebui să răspundeți la câteva întrebări simple: ce impresii a lăsat acest vis; care erau florile din coroană; ce a făcut visătorul cu ele și unde anume le-a văzut? Toate aceste răspunsuri sunt cruciale în dezvăluirea semnificației vederii pe timp de noapte. Cu toate acestea, fiecare interpret are propria sa opinie în această privință.

Care a fost buchetul de înmormântare?

Mulți interpreți sunt convinși că un simbol rău nu este deloc așa dacă buchetul visat are o caracteristică. O nuanță importantă a somnului: din ce materiale a fost făcută coroana. Dacă florile ar fi artificial, atunci ar trebui să suportați predicții negative, totuși Flori naturale într-un buchet de înmormântare sunt un semn bun. Adesea, florile adevărate înseamnă ceva bun, iar o coroană funerară este sfârșitul unei șiruri proaste.

Unul dintre interpreți asigură că florile naturale din buchetele de doliu înseamnă schimbarea locului de muncă într-un loc mai bun.

Cartea de vis a lui Hasse spune că a vedea flori proaspete într-un buchet de înmormântare într-un vis este un semn al unor circumstanțe apropiate care oferă prosperitate și vești bune. Florile artificiale în acest context sunt descifrate ca apariția unor probleme la rudele apropiate.

Unde ai visat la o coroană funerară?

Interpreții de vise cred că locul în care au visat florile în doliu vă va spune la ce latură a vieții să acordați atenție pentru a preveni evenimentele neplăcute.

Dacă ai visat la o coroană funerară într-un cimitir pe capul tău – la un antrenament lung și dur, care apoi va plăti cu beneficii materiale.

Vezi într-un vis cuun mormânt în cimitir, pe care se află o coroană mare și frumoasă – o problemă dificilă va fi rezolvată de la sine dacă visătorul o lasă să plece.

De ce visezi mult la coroane funerare? Unele cărți de vis cred că a vedea câteva buchete de adio într-un cimitir este un semn al nevoii de a-ți supraestima valorile și de a nu mai da vina pe alții pentru propriile eșecuri.

De ce visezi coroane funerare în casă, pe stradă, pe drum? Văzând flori în capul defunctului într-o viziune de noapte, merită supraestimat opiniile asupra valorilor materiale. Poate că acesta nu este cel mai important lucru din viață? Uneori, astfel de vise avertizează despre mutare, schimbări de locuri de muncă, evenimente grave care schimbă viața.

Cumpărați o coroană funerară la înmormântarea cuiva într-un vis avertizează despre nenorocirea cu una dintre rudele apropiate, credea Vanga.

Semnificațiile diferiților interpreți

Unii interpreți cred că visul florilor funerare este așa-numitul schimbător – adică nu înseamnă nimic tragic, ci dimpotrivă – este un semn al unor schimbări plăcute iminente.

Alți interpreți consideră acest complot cu viziune de noapte un avertisment asupra unei tragedii iminente. Cine merită să crezi este necunoscut, principalul lucru este să alegi singur opțiunea la care se află sufletul cel mai mult, ceea ce te îngrijorează cel mai mult – așa va fi corect.

Interpretări pozitive

 • Fiul lui Nostradamus

Cartea de vis funerar destinata visatorului consideră un semn bun care promite ani lungi fericiți și sănătoși.

Visele cu flori funerare nu înseamnă nimic rău dacă acestea nu visat vineri seara. Și dacă încă ai visat la asta în această zi, atunci acesta este un prevestitor al morții uneia dintre rudele și prietenii tăi, a considerat predictorul.

 • Dream interpretare Tsvetkova

În general, acesta este un semn rău, dar există o altă semnificație: dacă o persoană a visat la o coroană funerară, atunci va avea în curând șansa de a face pace cu cei cu care a fost mult timp într-o ceartă. Uneori, acest vis promite visătorului respect universal.

 • Interpretări generale

De ce visezi o coroană funerară pe sicriul altcuiva? Unii compilatori de cărți de vis sunt de părere unanimă că un buchet de rămas bun într-un vis promite bunăstare materială.

Orice vise în care o persoană scapă de aceste simboluri rituale – la o fericită coincidență a circumstanțelor care cu siguranță îl vor scoate pe visător din necaz.

Valori negative

 • Sonnik Miller

Un vis în care apare accesorii funerare, conform acestei surse, este un semn extrem de negativ. Asa de, vezi o coroană funerară într-un vis înseamnă moartea celui care a văzut visul sau a uneia dintre rudele sale.

Ghicitorul a crezut astapentru a vedea cum cineva din persoane apropiate a cumpărat o coroană funerară în viziunea de noapte promite visătorului o boală fatală sau un accident tragic.

Cumpără-ți un buchet pentru mormântul tău într-un vis promite în viața reală o mulțime de necazuri care vor afecta familia, munca sau situația financiară a visătorului.

 • Dream interpretare Tsvetkova

Acest simbol este considerat dublu în această carte de interpretări. Un semn rău este interpretat ca un avertisment asupra unui eveniment neplăcut în viitorul apropiat.

 • Cartea viselor moderne

Vedeți coroane funerare într-un vis promite evenimente triste din viața reală asociate cu cei dragi sau chiar cu visătorul însuși. O mulțime de dintre aceste atribute rituale într-un vis avertizează visătorul că, în viitorul apropiat, orice risc se poate termina cu un eșec, așa că nu ar trebui să cedeți provocărilor.

De ce visezi să cumperi flori funerare pentru tine? Interpretarea viselor promite o boală gravă. Si aici vinde-l în vis înseamnă că o persoană care vede în curând un vis poate găsi o cale de ieșire dintr-o situație aparent fără speranță.

Să visezi la flori de înmormântare pentru mireasă înainte de nuntă – la o căsătorie nereușită și dificilă.

Oferă o coroană funerară unei persoane dragi într-un vis promite o conversație neplăcută cu el.