De ce visezi la război

De ce visezi la război

Complotul teribil și neplăcut al unui vis cu operațiuni militare poate fi, din păcate, amintiri ale ororilor trăite. În astfel de cazuri, nu este nevoie de o explicație suplimentară pentru ceea ce visează războiul.

În acest caz, nu este necesar să căutați o decriptare specială. Pentru alți visători, conflictele militare pot fi interpretate în moduri diferite.

Interpretarea viselor: vezi războiul într-un vis

Interpretarea conform diferitelor cărți de vis este în mare parte negativă.

Sonnik Miller interpretează războiul visat ca necazuri în toate sferele vieții. În funcție de modul în care se dezvoltă evenimentele din vis, problemele vor fi rezolvate. A pierde înseamnă că eșecul va prevala. Victoria asupra inamicului promite că lucrurile vor reveni treptat la normal.

Conform interpretării Wangi A vedea conflicte militare într-un vis este un simbol rău. Urmează o perioadă dificilă, când mâncarea va deveni cea mai mare valoare. Pentru a interpreta mai exact ce înseamnă războiul într-un vis, profetesa bulgară recomandă să fiți atenți la detalii. Participarea este un semn rău că necazurile vor depăși rudele celui care doarme. Ascunzându-se de dușmani – adversitatea va cădea asupra întregii țări.

Cartea populară a viselor rusești prezice visătorul, care a văzut războiul, situații nefavorabile în realitate. Pot fi certuri cu rudele și posibilitatea de a înșela din afară.

Interpretare ucraineană coincide cu carte de vis lunar și descifrarea ezotericului Evghenia Cvetkova. Războiul văzut în vis este un vis de conflicte, de la certuri minore la scandaluri majore.

versiune în limba engleză avertizează succint visătorii că în curând viața se va schimba în rău. Pentru a reduce consecințele negative, trebuie să vă calculați pașii.

Cartea de vis din Medea interpretează – războiul este visat ca o reflectare a naturii combative și iute a visătorului. A lupta într-un vis înseamnă în realitate să arăți perseverență în depășirea problemelor.

O excepție dintre toate opțiunile de carte de vis este Franceză. Conține o interpretare pozitivă care promite visătorului o viață calmă, pașnică.

Interpretarea complotului militar într-un vis este originală în Sigmund Freud. În opinia sa, aceasta este o reflectare a contactului sexual. Participarea la război înseamnă o tendință latentă de a se raporta în grup sau o relație intimă cu elementele BDSM. Doar urmărirea conflictelor armate este o pasiune atent controlată.

Erotic carte de vis avertizează că războiul văzut în vis simbolizează descoperirea în a doua jumătate a unor calități neplăcute. Va fi posibil să depășiți dezamăgirea și să păstrați sentimentele dacă ați visat la o victorie asupra dușmanilor.

De ce visează un bărbat la război

Fost militar, „punctele fierbinți” din trecut, conflictele armate, împușcăturile și exploziile înseamnă amintiri ale experienței. De asemenea, în unele cazuri, un vis oferă în curând o promovare la un nou loc de muncă.

Războiul înseamnă să visezi la evenimente dificile în realitate civil om. Un vis căsătorit sugerează că ar trebui să se acorde atenție celei de-a doua jumătate. În caz contrar, neînțelegerea poate duce la discordie serioasă. Pentru antreprenori, un complot militant oferă o interferență nefericită în implementarea planurilor comerciale.

Este considerat un semn bun atunci când visezi nu război, ci pregătire Pentru ea. Situațiile stresante, pe care subconștientul le demonstrează într-un mod atât de dureros, vor rămâne foarte curând în trecut. Toate eforturile vor fi răsplătite.

Imediat parte în operațiuni militare pentru visător înseamnă declanșarea unei perioade grele, plină de diverse fapte. Va trebui să rezolvi simultan multe probleme și să lucrezi la limita puterii tale. Somnul anxios avertizează că este necesar să ai grijă de sănătatea ta.

De ce visezi la începutul războiului

De o importanță deosebită este un vis în care s-a întâmplat să auzi sau să vezi pe ecran anunțul unui atac perfid al inamicului. Trezirea ar trebui să se pregătească pentru o conversație serioasă cu autoritățile. Dacă există afaceri neterminate sau proiecte lăsate la voia întâmplării, ar trebui să aveți grijă în mod proactiv să le duceți la o concluzie logică.

Când visezi asta a început războiul în orașul lor natal, pentru visătorii care lucrează, există un motiv să depună eforturi pentru a neutraliza oamenii invidioși și să nu le ofere celor răi un motiv să se condamne pentru îndeplinirea necinstă a îndatoririlor oficiale. Este necesar să acordați atenție situației din casă și să nu permiteți certuri pentru fleacuri.

În cel mai sigur caz, război cu nemtii într-un vis este un ecou al filmelor patriotice vizionate. În cea mai nefavorabilă interpretare, acestea sunt evenimente adverse „pe toate fronturile”. Discordii cu gospodăriile, probleme în afaceri, probleme la locul de muncă. Tragerea în invadatori este un simbol bun. Aceasta înseamnă că în realitate va fi posibil să-și mobilizeze propriile forțe și să reziste tuturor adversităților. Retragerea din cauza atacului nazist este un avertisment că toate planurile vor trebui schimbate din cauza intervenției unor circumstanțe străine.

De ce o fată visează la război

Dacă o femeie visând la război, în realitate se află într-o situație dificilă de stres constant. Munca este obositoare, treburile casnice sunt plictisitoare, viața de familie este amenințată. Merită să acordați atenție detaliilor visului. Dacă victoria este de partea visătorului, în realitate totul va fi rezolvat cu succes. Pentru o persoană necăsătorită, un vis oferă uneori o cunoștință cu un bărbat de profesie militară.

Când gravidă fata visează la un război, cel mai probabil copilul pe care îl poartă este de sex masculin. Nașterea va fi favorabilă, iar caracterul copilului va fi luptator și decisiv.

Când visezi la război bombardarea o fată, în realitate va acorda atenție unui bărbat căsătorit. Va accepta curtarea visătorului, dar fără intenții serioase.

Însoțirea unei persoane dragi la război este un avertisment. Ceva negativ se va găsi în caracterul său. Cu toate acestea, întâlnirea într-un vis cu un tip care s-a întors cu o victorie este un semn că va fi capabilă să se împace cu deficiențele iubitului ei.

De ce visezi la un război nuclear

Cele mai ambigue interpretări sunt apariția amenințărilor atomice într-un vis.

Visul unui război nuclear, în primul rând, este un semnal că trebuie să vă ajustați planurile. Ele nu vor duce la rezultatul scontat, iar pentru a economisi puterea materială și mentală, trebuie abandonate. În al doilea rând, un conflict cu utilizarea armelor nucleare înseamnă anxietatea visătorului din cauza actelor nepotrivite comise în realitate. Teama că alții vor afla despre ei nu este în zadar.

numeroși explozii bombele atomice prevăd schimbări grandioase. Dacă visătorul este acoperit de o undă de șoc, îl vor atinge direct. Poate că va fi o boală a lui sau a unei persoane apropiate. Privind înflorirea „ciupercii” nucleare – schimbările nu vor fi atât de negative.

bărbaţi un astfel de vis sugerează că este prea strict și nedrept față de ceilalți. Din cauza certurilor, în viața lui vor avea loc schimbări semnificative.

Către iubit tip visul este un avertisment: în realitate, pot apărea probleme cu fata care poate distruge relația. Pentru sexul frumos, vederea unei explozii atomice înseamnă o lipsă de atenție masculină și o lipsă de relații intime.

Cer liniștit deasupra capului tău și lasă războiul să se uite în viața ta doar în vise. La urma urmei, în funcție de ziua săptămânii, poveștile neplăcute nu sunt profetice.

Război de vis – de ce visezi război? Interpretarea viselor – interpretarea somnului

Războiul într-un vis modern este mesagerul tuturor necazurilor. De ce visezi la război? Ce evenimente promite o astfel de imagine? De fapt, s-ar putea să simți furie și gelozie și să te confrunți cu ridicolul din partea prietenilor falși. Participarea victorioasă la război este un semn al unui adevărat triumf asupra inamicilor. Oamenii care participă la tabăra de antrenament sunt un semn de certuri ireconciliabile și afaceri neplăcute. O catastrofă globală este prefigurată de un vis în care ai fost învins în luptă. Acest vis poate fi, de asemenea, un vestitor al trădării sufletului tău pereche. Armata într-un vis este un vestitor al unor evenimente sociale importante.

Citeste mai mult:  Într-un vis, tipul a strâns strâns mâna fetei

Nimănui nu-i place să vadă războiul într-un vis. Și este destul de firesc ca un astfel de vis să provoace anxietate, supraexcitare, să te facă să te gândești constant la ce s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Pentru a vă risipi toate îndoielile, este mai bine să apelați la cărțile de vis și să vă familiarizați cu modul în care clarvăzătorii binecunoscuți interpretează un astfel de vis. Nu te supara din timp. Poate că nu este atât de periculos până la urmă.

Război – cartea de vis a lui Freud

Dacă visătorul vede război, atunci descoperă toate fanteziile sexuale ascunse și nerealizate. Bătrânul Freud în acest caz rămâne fidel pozițiilor sale și interpretează imaginea pe care o vede exclusiv din partea sexului. Potrivit acestuia, câmpul de luptă este personificarea actului sexual. Dacă ai visat că ai luat parte la luptă, atunci în viață îți place sexul în grup. Și nici măcar nu este exclus să vă placă metodele de sadism și masochism. Dacă ai avut un vis abstract și cel care doarme nu ia nicio parte la război, atunci cel mai probabil ești plin de fantezii erotice pe care chiar ești jenat să le recunoști.

Visând la război sub aspectul culorii Trebuie să fii atent cu focul!

Sonnik Miller

 • Într-un vis, vezi cât de multe trupe trec pe lângă tine, asta prevestește cunoștința ta cu prietenii; veți petrece multe momente plăcute împreună.
 • Trupele pot însemna o creștere a stării tale financiare, obținerea de informații importante sau neînțelegeri cu mediul.
 • Dacă trupele vă atacă într-un vis, acest lucru vă avertizează despre probleme și moral deprimat.

Ai visat la un război? Dacă o tânără visează la asta, mai ales când tânărul ei a luat parte la luptă, atunci cel mai probabil va învăța multe lucruri neplăcute despre el. În general, visul de război nu este de bun augur. Pot fi probleme la locul de muncă, ceartă în familie, despărțiri triste.

Dar dacă ai văzut victoria într-un vis, atunci armonia va veni în sfârșit în relațiile tale de familie și lucrurile vor merge la locul de muncă. Înfrângerea, dimpotrivă, îți promite probleme la serviciu și în afaceri. Cel mai adesea, ostilitățile prevestesc o întorsătură proastă în viața ta. Un război înseamnă că trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Visând la război și la fum – Ești în pericol de la calea ferată.

Ce spune cartea de vis a lui Vanga?

Cartea de vis a ghicitorului Vanga are multe interpretări despre visul despre război. Dar toate sunt negative. Vanga a prezis vremuri grele pentru toată lumea, foamete în masă, moarte și distrugere globală. Și dacă ai trebuit să vezi un război într-un vis și ai luat parte personal la el, atunci încep problemele în familia ta. În opinia ei, un astfel de vis ar trebui luat în serios.

Dacă visezi un război pe mare, – fii atent la apa.

Fiul lui Nostradamus

Conform cărții de vis a lui Nostradamus, sensul unui vis despre război nu poate fi interpretat în același mod. De mare importanță în interpretare sunt evenimentele pe care trebuia să le vezi. De exemplu, dacă ai visat că țara a început să lupte cu guvernul său, atunci Nostradamus îți promite prosperitatea afacerilor tale. Și dacă ai fugit de pe câmpul de luptă, atunci un astfel de vis îți promite multe zile fericite. Înfrângerea în luptă promite un scandal grav, care va fi inițiat chiar de persoana care a avut un astfel de vis.

Interpretarea visului Hasse

Interpretarea visului de război din cartea de vis a domnișoarei Hasse prezintă mari probleme în afaceri, o confruntare puternică între rivalii din serviciu și mari necazuri. În cartea de vis, visele despre bătălii și bătălii sunt afișate separat. Dacă ai visat că ai câștigat bătălia, înseamnă că în viață vei putea să-ți depășești boala, să câștigi pe frontul dragostei și al afacerilor, îți promite o întreprindere profitabilă și înfrângerea criticilor plini de rău. Dar, de fapt, tu însuți trebuie să-ți dai seama la ce ai visat de fapt – o bătălie sau un război.

Interpretarea viselor lui Loff

Ai visat la război? Ești interesat de modul în care Loff interpretează un astfel de vis? Interpretarea, în primul rând, indică starea ta emoțională. Cel mai probabil, îți este greu să te relaxezi, iar în viața de zi cu zi ești constant bântuit de tensiune. Dacă afară este timp pașnic și ai avut un vis care implică armata, atunci foarte curând poți intra într-o încăierare verbală cu alții. Dacă într-un vis nu ați luat parte la ostilități, atunci vă veți confrunta în curând cu o sarcină minuțioasă, care vă va cere să fiți hotărâți și să respectați principii. Înfrângerea în război simbolizează viitoarea depresie și angoasa mentală. În acest caz, mai bine iei o vacanță și pleci în vacanță.

Interpretarea viselor Longo

Dacă o persoană în vârstă a visat la un război, atunci este posibil ca bolile sale să fie activate din nou. Fiți atenți și luați măsurile adecvate din timp. Dacă evenimentele militare au fost văzute de un tânăr, mai ales dacă într-un vis a văzut o victorie asupra inamicului, atunci armonia și înțelegerea reciprocă vor începe în viața ta de familie. Înfrângerea promite dezastre naturale, iar când trupele sunt trimise pe front, atunci în viața reală vei avea probleme la locul de muncă și pe frontul personal.

De ce visează un bărbat la război cu participarea sa sau o fată (femeie)

Să aflăm de ce visează un război într-un vis pentru un bărbat cu participarea sa și, de asemenea, ce înseamnă un astfel de vis pentru o femeie, mai ales dacă este cu germanii. De asemenea, vom afla ce înseamnă dacă o fată are un astfel de vis (cu participarea mea).

Războiul văzut într-un vis provoacă în principal frică și anxietate. Sensul viselor despre război este diferit și depinde de context. De exemplu, războiul este pierdut, sau visezi la victorie, poți fugi de război sau de bombardament – acestea sunt cele mai comune subiecte de vis. Ce înseamnă mai exact?

Un vis despre război este de obicei unul dintre acele vise de care am dori să le uităm cât mai curând posibil. Dar ar trebui să ne fie mereu frică de el?

Sensul viselor despre război

Războiul este întotdeauna asociat cu durere, suferință și moarte, așa că un astfel de vis trezește teamă și anxietate în noi. Ne temem că în viața reală ne așteaptă un fel de amenințare, pe care trebuie să o confruntăm. Pentru ca interpretarea somnului să fie corectă, fii atent la emoțiile tale și la ceea ce se întâmplă în prezent în viața ta. Acest lucru vă va facilita foarte mult interpretarea, chiar dacă la prima vedere sensul vi se pare nebunesc.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă un telefon într-un vis

De regulă, un vis despre război nu este de bun augur, dar interpretarea exactă depinde de multe detalii diferite. Este important dacă ați văzut războiul într-un vis în timp ce participați la el sau dacă ați fost observator. Poate ai văzut cum se duce bătălia sau ai văzut sfârșitul războiului.

🌼 Război în visul unui bărbat

Dacă ați fost vreodată în luptă, atunci este probabil ca visele să fie un fel de regresie a stresului experimentat. Soldații au adesea vise despre război. Toate experiențele și descrierile tale subconștiente la care nu ai timp să te gândești în viața de zi cu zi sunt aduse aici. Acest lucru se datorează și faptului că bărbații se forțează să stea fermi, nu să arate atunci când sunt speriați, dar temerile noastre nu dispar doar dacă sunt înăbușite. Își găsesc calea de ieșire într-un vis.

Dacă nu ați luat niciodată parte la ostilități și nu ați servit în armată, atunci cel mai probabil vorbim despre situații pe care le percepeți ca fiind vitale. De exemplu, vă este frică să luați o decizie serioasă de afaceri sau sunteți gata să începeți un divorț.

Pregătirea pentru război este un semn bun. Acest lucru sugerează că depuneți mult efort în munca depusă și acum vă puteți aștepta la o recompensă decentă.

🌼 Război în visele fetelor și femeilor

Războiul pentru o femeie este un stres pe termen lung. Poate că ești deja foarte epuizat la serviciu sau ai fost înghițit de treburile casnice și pur și simplu nu te poți relaxa. Este posibil să vorbim despre ceva mai serios – despre o discordie în viața personală.

Rune Amulet pentru împlinirea dorințelor. Aflați ce vă va aduce noroc.

Detaliile somnului sunt foarte importante aici. Dacă tu însuți ai luat parte la război și totul s-a terminat cu bine, atunci o chestiune importantă va fi rezolvată. Dacă visezi un bombardament, atunci poți întâlni un bărbat căsătorit, ceea ce înseamnă că relația nu va fi atât de lină.

🌼 Dacă ești observator

Dacă ai visat că ai văzut un război, dar nu ai luat parte la el, te poți aștepta la mici momente dificile din viața ta. Evenimentele viitoare vor fi o sursă de îngrijorare pentru dumneavoastră. Problemele te pot preocupa nu numai pe tine, ci și pe cineva dintre cei dragi. Cel mai important lucru în această situație este să găsești puterea și curajul să reziste la ceea ce a pregătit soarta și să nu renunți, în ciuda posibilelor eșecuri.

🌼 Dacă participi

În cazul în care visezi că mergi la război sau participi deja la el, mai ales cu nemții, asta înseamnă că petreci mult timp cu afacerile curente, deși nu merită. Este posibil ca eforturile tale să se piardă, iar planurile pe care tocmai le-ai schițat pentru tine să eșueze.

Un vis poate fi un indiciu că în acest moment din viața ta te abții de la a lua decizii importante sau, de exemplu, nu investești toate economiile într-o întreprindere dubioasă, deși ți se pare foarte profitabilă.

🌼 Dacă războiul de vis este câștigat

Dacă ai visat că ai câștigat războiul, poți conta pe bunăstare atât în ​​sfera personală, cât și în cea profesională. Te așteaptă o serie de mari succese, care vor aduce bucurie, satisfacție, precum și recunoaștere în jurul tău. Munca dumneavoastră va fi apreciată. Poate că așteptați o promoție sau o călătorie mare.

Un astfel de vis poate indica un moment favorabil în afacerile materiale. Este posibil să fie timpul să vă direcționați energia spre creșterea averii și dezvoltarea afacerii. Trebuie doar să te asiguri că în căutarea banilor nu pierzi alte valori importante, de exemplu, să ai grijă de propria sănătate sau de relațiile cu cei dragi.

🌼 Dacă războiul este pierdut

Nimănui dintre noi nu-i place să piardă, așa că atunci când acest lucru se întâmplă într-un vis, ne simțim dezamăgiți și îngrijorați. În cazul în care vedeți într-un vis cum pierdeți un război, așteptați-vă la probleme mici și temporare. Ele pot avea legătură cu diverse aspecte ale vieții tale. Cartea de vis interpretează adesea un astfel de vis ca un vestitor al veștilor proaste care ar putea afecta pe cineva apropiat.

Un război pierdut într-un vis este un simbol al înfrângerii și pierderii materiale. Uneori, un astfel de vis poate fi atribuit zonei mentale sau emoționale. În acest caz, acest lucru poate fi interpretat ca un sentiment de goliciune interioară, epuizare și nemulțumire față de viața cuiva. Un astfel de vis poate fi un semnal pentru a adăuga o oarecare varietate vieții tale de zi cu zi. Ar putea fi o schimbare de loc de muncă, un nou hobby sau o călătorie lungă – orice vă va ajuta să vă deschideți aripile și să vă bucurați din nou de viață.

Dacă fugi de război

Un vis de evadare apare în viața noastră atunci când simțim un fel de disconfort sau frică. Evadarea în acest caz este pentru noi o șansă de a ne elibera de ceea ce ne temem cel mai mult. Este posibil ca în viața ta să fi apărut evenimente neplăcute, conflicte de care vrei să le uiți cât mai curând posibil, iar subconștientul lucrează în acest fel anxietatea suprimată.

Gândește-te la ce te-a deranjat în ultima vreme. S-a întâmplat ceva care ne-a afectat negativ viețile și de care ai vrea să scapi cât mai curând posibil? Acestea pot fi, de exemplu, crize la locul de muncă, probleme de relație sau probleme grave de sănătate. De asemenea, este posibil să vă fie frică să luați o decizie importantă și să încercați cu orice preț să o amânați pentru un timp.

Acum știți despre ce este războiul într-un vis pentru un bărbat (cu participarea lui) și pentru o femeie și o fată – cu germanii sau în orice alte ostilități. Ce vis ai avut?

De ce visezi la război

Când vedem orice operațiune militară într-un vis, suntem întotdeauna îngrijorați, deoarece la nivel subconștient, pentru toți oamenii, războiul este asociat cu crimă și moarte. De o preocupare deosebită sunt visele în care vedem oameni uciși în război sau chiar murim noi înșine. Dar astfel de vise promit cu adevărat anxietate? În acest articol vom încerca să ne dăm seama despre ce este vorba despre război.

Interpretarea unui astfel de vis depinde în mare măsură de cartea de vis și de detaliile visului. Cu toate acestea, toate cărțile de vis au puncte comune în interpretarea unui vis despre un război.

Război în vis

De fapt, interpretarea unui astfel de vis nu este o sarcină dificilă. Orice război este asociat cu o persoană cu haos, distrugere și mare durere. Nu este surprinzător că atunci când o persoană se trezește, este serios nedumerită și alarmată. Prin urmare, este important să înțelegeți un astfel de vis pentru a fi pregătiți pentru posibile schimbări în viață.

Majoritatea oamenilor nici măcar nu încearcă să găsească informații despre visul lor în cartea de vis, deoarece sunt siguri că în curând îi așteaptă o serie de dureri și conflicte.

Citeste mai mult:  Într-un vis, să vezi o mamă moartă bolnavă

De fapt, nu merită să intri în panică și să cazi în disperare, deoarece recent, în visul tău, a trebuit să participi la ostilități. Da, să spun adevărul, un astfel de vis nu prevestește schimbări pozitive drastice în viață și este cert că după un astfel de vis nu vei câștiga la loterie săptămâna viitoare. Cu toate acestea, potrivit psihologilor, un astfel de vis are o funcție foarte importantă pentru o persoană, și anume relaxarea psihologică. Cel mai probabil, lupta este visată după o serie de eșecuri, sau dacă o persoană a fost prea nervoasă și îngrijorată cu o zi înainte. Într-un vis, eliberezi tensiune negativă, de exemplu, asupra inamicilor tăi de pe câmpul de luptă sau vezi pe altcineva făcând asta.

Cu toate acestea, un astfel de vis avertizează că trebuie să te înțelegi pe tine însuți și să te gândești la ce nu merge bine în viața ta. Acest lucru te va ajuta să pui rapid lucrurile în ordine, atât în ​​gândurile tale, cât și în viața ta.

În cele mai multe cazuri, războiul în vis poate vorbi despre evenimente nefavorabile care vor veni în curând sau despre posibile situații de conflict. Pentru unii oameni, după un astfel de vis, poate exista un conflict la locul de muncă cu șeful, pentru alții – un conflict acasă cu membrii familiei. Cu alte cuvinte, primești un avertisment că stria albă se apropie de sfârșit și nu vin cele mai bune momente. Dar, din nou, nu te stresa. Acest vis, cu siguranță, ai avut un vis cu un motiv. Subconștientul îți dă semnalul că îți adună tot curajul cât mai repede posibil și te înarmezi cu el în lupta împotriva tuturor adversităților.

Un vis despre război are o serie de nuanțe proprii. De exemplu, dacă te-ai văzut în captivitate, atunci, cel mai probabil, munca începută cu o zi înainte nu a putut fi finalizată. Dar dacă în visul tău câștigi războiul sau devii un martor al victoriei altcuiva, dar nu a inamicului, atunci cu siguranță te poți aștepta la vești bune în curând. Se dovedește că victoria într-un vis simbolizează victoria în viață. Mai mult, cu cât nivelul de jubilație și de intoxicare a victoriei în război este mai mare, cu atât vei fi mai fericit.

Și acum să aruncăm o privire mai atentă la toate nuanțele unui vis despre evenimente militare.

Vedeți-vă în luptă

Dacă în visul tău intri cu disperare în luptă, asta indică faptul că în viitorul apropiat te așteaptă un drum, adică o călătorie. Acum încearcă să-ți amintești toate detaliile visului tău. Iată cum pot fi interpretate:

 • Un avion a zburat deasupra capului – aceasta este pentru o călătorie de afaceri.
 • Casa a explodat – o excursie in natura cu familia si prietenii.
 • Ați aruncat personal în aer un tanc inamic sau orice alt echipament – vă așteaptă o călătorie într-un loc nou.
 • Vedeți soldați germani ai celui de-al Doilea Război Mondial într-un vis – trebuie să luați o pauză de la afaceri și să faceți o pauză. Subconștientul tău încearcă să-ți spună că trebuie să ai grijă de tine și să fii singur. De exemplu, vă puteți lua o zi liberă și în acest moment citiți o carte sau faceți o plimbare prin oraș.
 • Ți-e frică de inamicii tăi – așteptați sfatul prietenilor apropiați.
 • Într-un vis, săpați tranșee – în zilele următoare, vă așteaptă experiențe.
 • Îți cureți armele – într-o situație dificilă, vei găsi rapid o soluție la problemă.
 • Gătiți – așteptați-vă la schimbări plăcute în viitorul foarte apropiat.
 • Le servești camarazilor tăi obuze vii – într-o situație dificilă nu vei fi lăsat singur, cu siguranță vei fi ajutat să rezolvi problema.
 • Tragi în inamici – un rezultat neașteptat al evenimentelor.
 • Într-un vis, zburați într-un avion – în cazuri dificile, vă așteaptă un rezultat de succes.

După cum se poate observa din cele de mai sus, în marea majoritate a cazurilor, un astfel de vis nu promite nicio catastrofă, ci, dimpotrivă.

Dacă în visul tău despre război, cea mai vie amintirea ta ai fost tu, atunci absolut, ai nevoie de odihnă. Numărul de decese și durere într-un astfel de vis este direct proporțional cu oboseala ta în acest moment. Adică, cu cât suferi mai mult în vis, cu atât mai mult ai nevoie de odihnă.

Acest vis are o altă interpretare: inaccesibilitatea obiectului dorit. De exemplu, într-un vis este posibil să pierzi un război în ciuda eforturilor tale. Acest lucru simbolizează lipsa de speranță în ceea ce privește incapacitatea de a-ți atinge obiectivul.

În astfel de vise, oamenii își văd adesea propria moarte. Acest vis îngrozește o persoană, deoarece începe să creadă că moartea într-un vis este un semn că în curând va muri în viață. De fapt, aceasta este o concepție greșită uriașă care nu are nimic de-a face cu realitatea. A te vedea ucis într-un vis înseamnă că vrei să intri în contact cu o persoană căsătorită.

Război conform cărții de vis a lui Miller

Potrivit lui Miller, a vedea un război într-un vis înseamnă că o persoană are probleme în viața de familie. Oamenii, care se luptă într-un vis, de fapt, fac același lucru în familia lor. O soție care este pe cale să divorțeze de soțul ei din cauza unor certuri constante se poate vedea pe câmpul de luptă. Dacă o doamnă necăsătorită a văzut un vis în care alesul ei este în luptă, aceasta poate fi interpretată ca o posibilă revizuire a valorilor din partea ei. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, ea îl va privi cu cu totul alți ochi.

De asemenea, această carte de vis încearcă să interpreteze moartea membrilor familiei și a prietenilor ca urmare a evenimentelor militare. Potrivit lui Miller, asta înseamnă că nu ai niciun raport cu morții. Dacă cu o zi înainte, ați văzut un astfel de vis, încercați să comunicați cu „victima” și să găsiți un limbaj comun cu ea.

Dacă în vis îți este groaznic de frică, asta simbolizează frica și nesiguranța ta în viața reală. Auzind sunetele împușcăturilor într-un vis – în ajutorul celor dragi. Nu uitați că, în situații dificile de viață, puteți apela întotdeauna la familie și prieteni pentru ajutor.

Dream Vanga

Războiul într-un vis este un semn rău care indică probleme și greutăți iminente. Sunt posibile dificultăți financiare și conflicte în familie. Mai mult, cei care sunt direct implicați în ostilități vor fi instigatorii conflictului.

Erotic carte de vis

Războiul într-un vis este un simbol al schimbării. Iar schimbările vă pot afecta atât pe dvs., cât și pe partenerul dvs. sexual. Dacă noaptea ai văzut un vis în care alesul tău se confruntă cu disperare cu inamicii pe câmpul de luptă, atunci cel mai probabil, în viitorul apropiat, vei fi plăcut surprins de îmbunătățirea calității vieții tale sexuale.