De ce visezi la nașterea unei pisici și pisoi

Care este visul la care a născut pisica într-o carte de vis

27 iulie 2019 la 12:23 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează pisica citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

O pisică a născut într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

Care este visul unei pisici care naște într-un vis?

Pisica naște – ferește-te de bârfe și intrigi. Nu încercați să faceți rău nimănui, există un mare risc ca atrocitățile tale să se întoarcă împotriva ta. Urmăriți sănătatea copiilor – adesea, o pisică care naște într-un vis este un prevestitor al unei deteriorări a bunăstării, al bolilor în familie.

Dream Vanga

Care este visul pisicii care dă naștere conform văzătorului?

Pisicile într-un vis nu sunt de bun augur pentru visător. Dacă ați visat că pisica a născut – așteptați-vă la probleme suplimentare. Cel mai probabil, acest vis simbolizează că dintr-o problemă mare pe care nu poți sau nu vrei să o rezolvi la timp, se vor revărsa pentru tine o mulțime de necazuri mici, dar foarte periculoase. Feriți-vă de intrigi în rândul colegilor – vă pot costa cariera. Ascultați vocea interioară în rezolvarea unei probleme de familie. Posibil divorț cu împărțire a proprietății sau jaf.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

Care este visul unei pisici care dă naștere?

De ce pisica naște într-un vis – poate că ai un rival. Dacă ai visat că o pisică a născut, despre tine se răspândesc bârfe de natură proastă. Bârfele despre personalitatea ta și invidia celor răi vă pot afecta negativ cariera și viața personală. Este mai bine să implementați ceea ce ați planificat puțin mai târziu – există un risc mare de eșec din cauza oamenilor invidioși și a nedoritorilor. Un bărbat visează că o pisică a născut – are nevoie de sprijinul unei persoane influente. Este posibil să aveți de-a face cu forțele de ordine.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea pisicii care a născut din visul tău

Dacă o fată tânără a avut un vis, va fi dezamăgită de iubitul ei. O femeie are un astfel de vis pentru trădare și duplicitate. Cel pe care te bazezi complet vrea să te folosească în propriile scopuri. Bărbatul a visat că pisica a născut – probleme cu soția sa, boala unuia dintre membrii familiei. Poate că mama și soția ta nu par să se înțeleagă. Aranjați o cină în familie sau o excursie de familie în natură, de exemplu, la casa de țară.

Dacă ai avut un vis în care o pisică dă naștere – în realitate, s-ar putea să întâmpinați necazuri minore care vor apărea din cauza atitudinii tale concomitente. Este posibil să fi fost prea prins în relații romantice sau în treburile casnice și ai uitat de ceva important la serviciu. Această omisiune vă va crea probleme suplimentare, pentru a căror rezolvare va trebui să depuneți toate eforturile. O pisică care naște visează la probleme personale – trădarea unui partener sau trădarea ta, care poate fi încă prevenită dând dovadă de calm și înțelepciune.

Interpretarea viselor lui Rick Dillon

Care este visul pe care l-a născut pisica conform autorului:

O pisică dă naștere – anxietate, tristețe, tristețe pentru ceea ce s-a întâmplat, regret pentru ceea ce nu poate fi reparat. Dacă într-un vis o pisică dă naștere unor pisoi morți, necazurile tale se vor retrage și va începe o serie strălucitoare. Este un vis că o pisică dă naștere de obicei unei femei care se îndoiește de fidelitatea partenerului ei și de sentimentele lui. Un astfel de vis poate fi un semn că îndoielile tale nu sunt nefondate. Poate că cineva te folosește ca pe o persoană influentă pentru câștig personal. Cel în care aveai încredere se va dovedi a fi un trădător cu două fețe. Un bărbat visează că o pisică dă naștere – la apariția iminentă a unui moștenitor.

Să scapi de problemele vechi, dacă ești mulțumit de asta într-un vis. Situația stresantă a luat sfârșit și poți începe în siguranță o nouă afacere în care cu siguranță vei avea succes. O pisică dă naștere în vis – în jurul tău se răspândesc intrigi și bârfe care te vor împiedica să-ți atingi obiectivele. Fii prudent, încearcă să fii mai puțin sincer chiar și cu cei mai apropiați prieteni în viitorul apropiat. Nu spune nimănui despre planurile tale dacă vrei să se împlinească.

Pisica a născut în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unei pisici care naște o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

O pisică dă naștere – o carte de vis. Pisica a născut mulți pisoi. Interpretarea viselor.

Să vezi o pisică într-un vis nu este la fel de ciudat ca să dai pe lume o pisică în vis sau să dai pe lume un pisoi. Interpretarea chiar și a unor astfel de comploturi ciudate depinde de mulți factori: costumul, comportamentul pisicii, numărul de bebeluși, comportamentul lor și alții. Diferiți interpreți interpretează Murka care visează în felul lor.

De ce visează pisicile cu pisoi?

O pisică cu pisoi este un complot bun, promițând o rezolvare strânsă a problemelor. Pentru a descifra gradul de noroc în realitate, trebuie să vă amintiți:

 • costum, dimensiunea unei pisici, copii;
 • numărul de animale nou-născute;
 • atitudinea pisicii;
 • mediul general.

Aspectul unei pisici pline de așternut

Visătorul are un adevărat dușman, la asta visează nașterea pisicilor într-o pisică. Culoarea animalului poate sugera, calcula inamicul, motivele atitudinii sale.

Cum arătau pisoii?

De obicei, pisoii sunt asemănătoare ca culoare cu mama lor. Potrivirea culorilor nu amenință probleme, nu puteți concentra atenția. Animalele cu un costum diferit indică o problemă serioasă în realitate. Fiara mai în vârstă este considerată principala pacoste, nou-născuții sunt consecințe, probleme suplimentare. O mamă roșcată care a născut bebeluși cu dungi promite o soluție rapidă la necazurile financiare, niște tranzacții imobiliare care vizează îmbunătățirea condițiilor de viață.

Citeste mai mult:  Văzând un buchet de trandafiri albi într-un vis

Numărul de pisoi

Este necesar să ne amintim câte animale s-au născut. Dacă visătorul nu își amintește numărul exact, este important dacă au fost mulți sau puțini. Dacă nu poate fi reprodusă, viziunea este goală, lipsită de sens.

un pisoi

De ce visezi să dai pe lume o pisică și un pisoi? Viziune bună, promite o soluție finală a problemei. Este imposibil să spunem exact cât de repede se va întâmpla acest lucru, încă o îngrijorare nu va provoca.

O vedere bolnavă prezice o recuperare rapidă. Șomeri – un post bun vacant, fără bani – un loc de muncă bine plătit. Animalul negru promite femeii-visatoare o casnicie lunga fericita.

doi sau trei pisoi

De ce visează o pisică să nască pisoi, doi sau trei? Semnificația este aceeași, însă, numărul de nou-născuți avertizează: problema nu se va rezolva de la sine, va trebui să transpirați. Graba este periculoasă, ar trebui să acționați în mod deliberat: nu cumpărați prima locuință care se întâlnește, nu aveți încredere într-o cunoștință recentă.

Patru (sau mai mulți) pisoi

Numeroși descendenți promit o rezolvare timpurie a problemelor neplăcute. Cu cât sunt mai mici, cu atât lucrurile bune se vor întâmpla mai repede. Multicolor – un semn favorabil, schimbările plăcute vor afecta mai multe zone.

Unii interpreți consideră viziunea goală sau nu promiță descoperiri fenomenale, deși se vor întâmpla bucurii minore – o bancnotă găsită pe stradă este o cunoștință plăcută.

Comportamentul pisicii față de pisoi

Rezolvarea problemelor personale necesită acțiune, la asta visează o pisică care naște. Nașterea prelungită amenință cu obstacole dificile, va necesita muncă grea pentru a atinge obiectivul.

Mama linge nou-născuții – o promisiune a rezolvării cu succes a afacerilor vechi, a necazurilor. O combinație favorabilă de circumstanțe, o ușurare mult dorită. Un complot similar vizitează adesea oameni care se confruntă cu o perioadă lungă de probleme, boli, eșecuri, ar trebui interpretat ca nevoia de a se calma, de a respira și de a distrage atenția de la negativ. Poate că un aspect nou va rezolva problema.

Pisica a mâncat nou-născuți – o viziune proastă. Semnalează greșeala deciziilor luate, există un risc mare de a înrăutăți situația, de a o aduce într-o stare nereglementată. O pisică albă poate simboliza un tratament inutil, care amenință cu complicații severe, dăunează stării corpului.

Animalele moarte prevestesc o rezolvare problematică și dureroasă a treburilor curente. Procesul va aduce durere, oboseală, epuizare mentală. Astfel de vise vin la oamenii care caută să rupă legături amoroase dureroase. Moartea animalelor este interpretată ca o pauză inevitabilă, inima va deveni insuportabilă, dar apoi va deveni mai ușor.

Interpretarea poate varia semnificativ față de cauzele morții. Sângele avertizează: posibilele ieșiri nedureroase au fost rezolvate, vor trebui făcute concesii, visătorul va experimenta un chin sever. Situația poate fi interpretată ca o dependență severă, un obicei care dăunează sănătății, condiției materiale (dependență de droguri, alcoolism, dependență de jocuri de noroc). Dacă în realitate există relații complexe, nu este posibilă restabilirea înțelegerii reciproce, subconștientul sfătuiește să oprească comunicarea.

Înecat, doar în apă – există o alegere dificilă. O decizie amânată mai târziu va fi chiar mai dureroasă decât un pas dificil acum. Este necesar să depășim suferința și să tăiați imediat contradicția.

O pisică care se joacă cu bebeluși promite ajutorul prietenilor și rudelor. Cartea de vis a lui Miller se oferă să accepte ajutor, dorința celui care s-a oferit să-l ajute pe visător este absolut sinceră, sinceră.

Locul și timpul acțiunii

Unii interpreți, de exemplu, cei islamici, consideră că timpul fătării este un detaliu important. Un simț clar al momentului contează.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller oferă interpretări dovedite a ceea ce înseamnă visele, pisica a născut pisoi. Fiara care dă naștere este un vestitor al intrigii, calomniei împotriva visătorului. Amenințarea este reală, ar trebui de temut un rău major, inamicul este grav, urmează să distrugă. Alungă animalul – asigură victoria în realitate.

Dacă visătorul percepe indiferent că mielul are loc în fața ochilor, în realitate vor fi mici dificultăți. Ignorarea promite o creștere a problemelor, consecințe neplăcute.

Intriga ia o întorsătură bruscă dacă visătorul trebuie să nască. Deci, de ce visezi să dai naștere unui pisoi:

 • exacerbarea bolilor cronice;
 • deteriorarea bunăstării;
 • răutate, trădare, înșelăciune.

Interpret al secolului XXI

Cartea de vis modernă are interpretări speciale ale motivului pentru care cineva visează să se nască într-o pisică. Viziunea este legată de problemele de muncă. Principala decodare se referă la creșterea carierei – va fi posibil să vă arătați competența superiorilor, cariera dumneavoastră va avansa.

Somnul amenință un antreprenor individual cu probleme, prin urmare nu este recomandat să începeți afaceri noi, este necesar să vă concentrați pe cele actuale. Trebuie respectată prudență financiară, partenerii și sponsorii pot înșela.

Viziunea cere, de asemenea, să ascultați vocea interioară. Poate că astfel intuiția încearcă să ajungă la visător, pentru a ajuta la rezolvarea unei situații dificile.

Cartea de vis din Medea

Interpretarea viselor cu o pisică care naște după Medea este destul de favorabilă. Chiar și pisoii morți văzuți sunt un semn bun, dușmanii visătorului se vor autoextermina.

Animalele ucise de o persoană necunoscută promit o întâlnire cu o persoană importantă cu autoritate, o nouă cunoștință va oferi ajutor într-o situație dificilă. Dacă în realitate există dificultăți de natură personală, lucruri stupide comise de visător, o atitudine proastă, un vis prevestește probleme iminente.

Vizionarea mielui, experimentarea bucuriei unei nașteri finalizate – semnalele subconștientului despre epuizarea forței, oboseala cronică. Mintea și corpul necesită o odihnă rapidă.

Wanderer’s Dreambook

Pisicile gestante adormite sunt considerate un semn rău pentru femei, ele amenință cu încercări și frustrare. De obicei, negativul se referă la sexul opus – parteneri, iubiți, soți. Riscul de trădare, discursuri ipocrite este mare.

După un astfel de vis, fetele tinere trebuie să cântărească, să se gândească la cuvintele spuse celei alese. Învățat poate deveni o armă în mâinile lui.

Pentru un bărbat, o pisică care naște prezice probleme cu sexul feminin, precum și boli ale rudelor.

Există, de asemenea, o semnificație generală a ceea ce visează nașterea unei pisici și pisoi. Iresponsabilitatea visătorului în realitate se va transforma în necazuri minore, eșecul obligațiilor și acordurilor este posibil. Consecințele vor fi depășite foarte repede, va trebui să le greblați singur.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor ceartă cu un tip

De asemenea, trebuie menționat, pentru a da naștere unei pisici în vis, de ce visează. Viziunea promite tristețe, anxietate. Doamnele necăsătorite trebuie să se uite mai atent la aleasă, poate că înșală sau reține ceva important.

Lista literaturii folosite:

 • Freud Z. Interpretarea viselor. – M .: Probleme moderne, 1913.
 • Fromm, E. Limbajul uitat: o introducere în înțelegerea viselor, basmelor și mituri. Pe. din engleza. – Angarsk: SA „Format”, 1994.
 • Exegeza viselor: cronici europene ale viselor. — M.: Eksmo, 2002.

O pisică dă naștere – o carte de vis. Pisica a născut mulți pisoi. Interpretarea viselor

Aproape toată lumea a avut un vis ciudat cel puțin o dată în viață. Poate că acestea includ o viziune în care o pisică dă naștere. O carte de vis, totuși, poate ajuta la interpretarea chiar și a unui complot atât de neobișnuit. În general, merită să contactați nu o singură sursă, ci mai multe. Din fericire, există câțiva interpreți dovediți și autorizați.

Sonnik Miller

În mod surprinzător, procesul de naștere a unor astfel de creaturi drăguțe și fermecătoare nu este de bun augur. Este în general acceptat că o pisică care dă naștere pisicuțelor este un precursor de intrigi și bârfe îndreptate împotriva unei persoane. Și acestea nu sunt niște zvonuri mărunte și josnice răspândite de oameni invidioși sau nedoritori din plictiseală. Un adversar puternic este pus la cale împotriva visătorului, care, în plus, țese o întreagă rețea de intrigi. Dar dacă o persoană a reușit să alunge pisica, opoziția sa față de răufăcător va avea un rezultat de succes.

Există o altă interpretare. Dacă o persoană într-un vis a văzut o pisică făcând, dar nici măcar nu a ridicat o sprânceană, atunci în realitate se va confrunta cu dificultăți minore. Din deciziile pe care nechibzuit le dă deoparte, considerându-le neimportante. Ceea ce va duce la consecințe sub forma unor probleme tangibile.

Interpret al secolului XXI

De asemenea, merită răsfoită această carte dacă ai visat că o pisică va naște. Interpretarea visului asigură că o astfel de viziune este un prevestitor al apariției de noi oportunități promițătoare, care, cel mai probabil, vor fi legate de muncă. Este posibil ca o persoană să aibă șansa de a se dovedi superiorilor săi.

Cu toate acestea, dacă este angajat în antreprenoriat individual, atunci nu ar trebui să se bucure de viziunea în care pisica dă naștere. Interpretarea viselor consideră un astfel de complot un precursor de necazuri. Cel mai probabil, acestea vor apărea pe drumul către obiectivele planificate. De asemenea, se recomandă să fii atent în relațiile cu sponsorii și partenerii.

De asemenea, după o astfel de viziune, nu strică să-ți asculți intuiția. Pentru că necazurile pot veni de nicăieri. Și numai datorită calmului și reacției rapide va fi posibilă corectarea situației.

Cartea de vis din Medea

Această carte de vis oferă, de asemenea, o interpretare bună a viselor. Pisica a născut pisoi? Este important să ne amintim care au fost. Dacă e mort, atunci nu-ți face griji. O astfel de viziune neplăcută prevestește un fiasco și eșec al adversarilor visătorului.

Dacă o persoană a fost martoră la modul în care un străin s-a comportat cu pisicuții săraci, atunci va apărea o persoană importantă în viața sa, de la care va veni un ajutor serios în rezolvarea unei situații dificile.

Apropo, se crede, de asemenea, că un astfel de vis este un prevestitor al problemelor legate de viața personală. Și există o probabilitate mare de apariție a acestora din cauza neglijenței arătate de o persoană în raport cu „sufletul pereche” său.

Dar ce înseamnă dacă visătorul a urmărit îndeaproape și intens procesul, iar când s-au născut pisoii, a fost încântat? Aceasta vorbește despre oboseala lui puternică, de lungă durată. Are nevoie disperată de odihnă și o gură de aer proaspăt.

Wanderer’s Dreambook

Acest interpret poate spune și de ce o femeie visează la pisici. Cel mai adesea, o astfel de viziune promite o dezamăgire pentru partenerul ei, pe care o va experimenta din cauza duplicității arătate de acesta și a trădării comise.

Dacă o fată este tânără și într-o relație nu cu mult timp în urmă, ar trebui să fie atentă și să nu-și dezvăluie sufletul unui tânăr imediat. Este posibil ca el să-l folosească în scopuri personale.

Și dacă un tip a visat cum naște o pisică? Interpretarea visului spune că acest lucru îi promite probleme cu o fată sau prevestește o boală a cuiva apropiat.

Această viziune poate însemna și probleme minore pentru toată lumea. Ele vor apărea din cauza iresponsabilității și vântului pe termen scurt a visătorului. Poate că s-a lăsat dus de ceva la un moment dat și a uitat complet de toate obligațiile. Deci trebuie să faci față consecințelor.

Interpret universal

Dacă într-un vis o pisică a născut mulți pisoi, te poți bucura. Este în general acceptat că o astfel de viziune oferă scăparea tuturor problemelor vechi. Necazurile care l-au deranjat anterior pe visător vor fi rezolvate de la sine. Putem spune că va veni o „dungă albă”. Și acesta este cel mai bun moment pentru noile începuturi, care sunt foarte probabil să aibă succes.

Dar dacă o pisică dă naștere într-un vis și, evident, acest proces nu provoacă emoții plăcute unei persoane, ar trebui să fii precaut. Poate că „a doua jumătate” lui ascunde ceva. Sau un prieten apropiat complotează. Cu toate acestea, în orice caz, secretul va deveni clar. Și este mai bine ca o persoană să dea dovadă de înțelepciune și calm în momentul descoperirii adevărului. Nu este deloc nevoie să te răzbuni, chiar dacă cineva îl supără sau îl rănește foarte mult. Indiferent cât de puternic ar fi, trebuie să te abții de la a transpune ideea de enervant în realitate. În caz contrar, atrocitățile visătorului se pot întoarce împotriva lui.

Pentru un singur om, aceeași viziune nu este de bun augur. Fata care este acum lângă el nu are sentimente sincere față de el. Ea așteaptă doar momentul potrivit pentru a profita de ea însăși.

Citeste mai mult:  Țineți un pește viu în mâini într-un vis

Ar trebui să fiți atenți dacă pisica a născut pisoi și unul dintre ei a început să manifeste o activitate crescută. Probabil, în viața reală, cineva vrea să se răzbune pe visător pentru că l-a jignit odată. Dar dacă un pisoi abia născut atacă o persoană, te poți bucura. O astfel de viziune promite de obicei o carieră.

Care era culoarea?

Când încercați să interpretați un vis, este important să luați în considerare detaliile. În acest caz, umbra animalului care visează joacă un rol.

De ce visează pisicile la o femeie neagră? Se spune că acest lucru se datorează faptului că are o rivală puternică care vrea să atragă atenția iubitului ei asupra ei. Pentru ca bărbatul să nu pună ochii pe ea, visătorul va trebui să reaprindă din el prima scânteie.

Dacă pisica care a născut a fost roșie, atunci va trebui să lupți în curând pentru reputația ta. De asemenea, este posibil ca un străin să încerce să distrugă relația visătorului.

O pisica alba cu pisoi abia nascuti reprezinta incertitudinea visatorului in viitorul sau. Cel mai probabil, nu are planuri, interese vitale, scopuri. Nu l-ar strica să înceapă să-și umple existența cu sens.

Dar dacă o pisică țestoasă dă naștere într-un vis, atunci o persoană ar trebui să acorde atenție celor dragi. Unii dintre ei au mare nevoie de atenție, sprijin și cuvinte amabile.

De ce visezi că o pisică a născut pisoi?

Pisicile mici nou-născuți prevestesc necazuri și probleme minore în viață. De ce visezi că o pisică a născut pisoi? Interpretarea acestui vis este ambiguă și depinde de multe detalii legate, de exemplu, starea ta emoțională atunci când observi evenimentul.

Interpretare generală

Un vis cu o pisică care naște nu promite succes, dar aduce dezamăgire în toate domeniile de activitate:

 • tranzacțiile planificate nu vor avea loc;
 • la locul de muncă, vă puteți aștepta la o mustrare de la superiori;
 • în viața personală așteaptă o captură de la cei dragi.

Dacă visătorul însuși a început o intriga împotriva cuiva, secretul este de așteptat să fie dezvăluit și planul să eșueze. Dacă visătorul s-a certat cu cineva cu o zi înainte, persoana jignită dezvoltă un plan de răzbunare.

Nașterea pisicilor morți avertizează: ai doar tu însuți de vină pentru toate eșecurile. Visătorul s-a rănit prin propriile sale acțiuni și fapte. Pentru a rezolva situația care a apărut, va trebui să depui mult efort și efort.

Acest vis avertizează o femeie căsătorită despre viața dublă a soțului ei: ai un rival. Dacă visătorul are dușmani, nașterea pisicilor morți prevestește fiasco-ul lor. Uciderea pisoilor într-un vis este un semn foarte rău.

Pentru bărbați, nașterea pisicilor este un vis al unui iubit egoist. Aleasa ta arde de pasiune nu pentru tine, ci pentru banii sau proprietatea ta. Nu credeți cuvintele fetei, uitați-vă mai atent la acțiunile ei, la expresiile faciale și ascultați cu atenție intonația vocii ei.

Cu toate acestea, dacă în timpul viziunii visătorul a experimentat emoții pozitive, visul prevestește bine. Cu cât s-au născut mai multe bulgări pufoase, cu atât evenimentele vor fi mai fericite. De asemenea, un număr mare de pisoi nou-născuți pot aduce noi cunoștințe cu oameni interesanți și utili, o distracție plăcută în companie.

De asemenea, micile bulgări fără apărare pot avertiza că cineva are nevoie de sprijinul și ajutorul tău. Și pentru fete, acest vis poate prevesti o sarcină neașteptată.

Culoarea hainei pisicii

La interpretarea unui vis, culoarea hainei animalului contează dacă visătorul a acordat atenție acestui lucru:

O pisică albă simbolizează lipsa de direcție în viața visătorului: o persoană nu știe cum să facă ceea ce trebuie, rătăcește în întuneric. Ar trebui să vă înțelegeți sentimentele, intențiile și planurile, să determinați scopul vieții.

O pisică neagră avertizează o femeie despre prezența unui rival puternic care își atinge scopul prin orice mijloace. Intrigi, bârfele, răutatea îți sunt oferite. Visătorul va avea o luptă grea pentru posesia bărbatului ei iubit. În niciun caz, situația nu trebuie lăsată la voia întâmplării.

Pisicile de ghimbir simbolizează activitatea inamicilor la locul de muncă: visătorul se așteaptă la multe momente neplăcute asociate cu o carieră:

 • reputația este în joc;
 • calomnia și calomnia pot strica contactele de afaceri cu parteneri de încredere.

Pentru fetele necăsătorite, o pisică roșie cu pisoi avertizează asupra intenției unei terțe persoane de a se certa cu iubitul ei. Cineva calomniază și subminează în mod deliberat reputația fetei.

O pisică multicoloră avertizează: visătorul ar trebui să acorde mai multă atenție soțului și copiilor ei. Recent, ați fost ocupat cu munca și ați abandonat treburile de familie. Luați o pauză de la problemele de muncă, acordați atenție problemelor de familie.

Mici pisoi nou-născuți

A vedea un pisoi nou-născut orb este un avertisment pentru a nu opri situația. Acum puteți face față problemelor viitoare, puțin mai mult – și va fi prea târziu. Este mai bine să preiei controlul asupra situației acum decât să dezleți terciul abrupt care a fost preparat mai târziu.

Visul unei tinere fete despre pisoi nou-născuți avertizează să-și regândească comportamentul. Visătorul arată frivol în ochii celorlalți, iar acest lucru poate duce la probleme de comunicare. De asemenea, ar trebui să vă reconsiderați comunicarea cu tinerii: cineva vrea să profite de frivolitatea și credulitatea fetei.

Complotul, în care visătorul ține în mâini un pisoi nou-născut, te sfătuiește să devii mai îndrăzneț. Ești prea nesigur de abilitățile tale, ți-e frică de multe și ți-e frică să faci pași decisivi. Dacă un complot de salvare a unui pisoi nou-născut de la moarte a apărut într-un vis, înseamnă că problemele din viață vor fi rezolvate cu succes. Visătorul așteaptă victoria asupra circumstanțelor.