De ce visezi călărind pe apă

Interpretarea viselor: de ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului pentru bărbați și femei

În realitate, numai Iisus Hristos a posedat acest dar. De ce visezi să mergi pe apă într-un vis? După cum spune cartea de vis, mersul pe apă este un semn favorabil. Un astfel de vis indică faptul că ești atras subconștient de bunătate și lumină. În general, un vis în care s-a întâmplat să mergi pe apă prevestește o serie viitoare de noroc și fericire. Dar, în unele cazuri, un astfel de vis poate fi negativ. Prin urmare, pentru interpretare, este necesar să ne amintim detaliile visului.

De ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului în diferite cărți de vis pentru bărbați și femei.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Ai visat să mergi pe apă – ce înseamnă acest vis? Ce determină subconștientul în acest caz? Mersul pe apă într-un vis este, în general, un semn favorabil. Acest lucru subliniază ușurința sufletului și a corpului persoanei adormite. Pentru a înțelege cu exactitate sensul unui vis, este necesar să vă amintiți detaliile și detaliile, apoi să le interpretați din cartea de vis.

Cine a văzut visul: femeie, bărbat, fată, copil

Pentru o femeie, somnul este cel mai favorabil. O așteaptă vești bune și satisfacții din viață, o serie de bunăstare și un flux financiar stabil. Dar dacă apa era murdară, este posibil să ți se ascundă lucruri neplăcute. Uneori, un vis poate însemna că o femeie este îngrijorată de acțiunile ei din trecut, pentru care se învinovățește. Dacă într-un vis o femeie a mers pe apă rece, se așteaptă dificultăți în drumul ei. Cărțile de vis vorbesc și despre posibile probleme de sănătate.

Dacă un bărbat a mers pe apă într-un vis, se vor deschide noi căi în viața lui într-o carieră sau în alte domenii. Un astfel de vis poate fi privit ca o binecuvântare pentru împlinirea ideilor concepute. Un bărbat va simți un val de energie vitală care va deschide calea pentru realizările sale. Dacă un bărbat merge în vis pe apă rece, visul îi promite ușurință și succes într-o chestiune specifică și importantă. Toată munca lui va fi recunoscută. În familia unui astfel de bărbat, ei îl vor respecta și înțelege întotdeauna.

Pentru reprezentanții creativi ai sexului puternic, un astfel de vis înseamnă o regândire a valorilor. Este posibil să descoperi noi talente. Este important să nu ratați un astfel de semn favorabil și să utilizați corect banda luminoasă. Un om care a văzut un astfel de vis are toate drumurile deschise. Norocul va însoți în toate treburile și angajamentele sale.

Pentru o fată tânără, mersul pe apă într-un vis înseamnă alunecarea prin viață și o viziune ușoară a lumii. Aceasta este o natură romantică, care este atât de pasionată de ea însăși și de gândurile ei, încât nu se adâncește în problemele și preocupările altora, iar acest lucru îi poate jigni pe cei dragi. Poate că este atât de frivolă și egoistă cu privire la lumea din jurul ei, încât este în pericol, mai ales dacă fata a mers pe apă și apoi a căzut în ea.

Se întâmplă că fetele au un vis despre cum dansează pe apă. Aceasta înseamnă că va avea succes într-un efort creativ, în care își poate arăta abilitățile și talentele. Un astfel de vis apare de obicei la fete în perioada schimbărilor hormonale. În acțiunile ei, ea va primi aprobare și recunoaștere universală. Toate treburile și grijile vor fi rezolvate cu o mână ușoară, iar tu vei putea întotdeauna să ieși cu demnitate din situațiile incomode.

Pentru un copil, acest tip de vis înseamnă o cunoaștere entuziastă a noilor sentimente. Poate manifestarea talentelor Are un dar foarte bun de a cuceri oamenii și de a găsi un limbaj comun cu aproape toată lumea. Omulețul este plăcut de ceilalți și va câștiga cu ușurință orice inimă. Dacă un copil visează că doar stă pe apă, ceva îl îngrijorează și luptă „pentru” și „împotrivă” în el și nu poate decide deloc în ce parte să meargă. Sarcina părinților aflați într-o astfel de situație este să-și ajute copilul într-o alegere dificilă, fără a-i asupri începutul și germinarea propriei personalități.

Plimbare într-un vis: de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării

Dacă râul a fost calm într-un vis, visul îți promite beneficiile vieții și liniștea sufletească. Realizarea planurilor va aduce plăcere. O perioadă de viață fericită și pozitivă te așteaptă. Viața ta va câștiga stabilitate și pace. Posibil profit sau promovare. Dacă sub tine există un râu ondulat, atunci viața ta va fi plină de dificultăți, iar evenimentele se vor schimba dramatic. Dacă te simți rău, atunci dificultățile cu care te vei confrunta vor fi greu de rezolvat.

 • Mersul pe lac într-un vis înseamnă că te așteaptă un pericol serios ascuns, care va veni destul de brusc. Există, de asemenea, șansa să ai o dorință secretă în capul tău de a face un fel de act extravagant, iar acest vis îți spune că nu trebuie să o faci. Rezultatul evenimentului va avea consecințe ireversibile.
 • Lacul calm simbolizează o căsnicie fericită, armonie și înțelegere reciprocă între oamenii care se iubesc. Iar apele furtunoase din lac prevestesc o luptă pentru inima unei persoane dragi. Un lac limpede vorbește despre relațiile bune în familie, și anume în relațiile cu părinții. Dacă simți că poți cădea în curând în lac, te vei trezi într-o situație de neînțeles din care îți va fi foarte greu să găsești o ieșire.
 • Dacă mergi pe o mare agitată, atunci vei fi jignit de o persoană dragă. Necazul se va întâmpla exact atunci când nu este nevoie deloc, totul va cădea ca o furtună într-o clipă. Dacă marea a fost calmă într-un vis, dorințele tale se vor împlini. Visul mult așteptat se va împlini în sfârșit. Dacă ați văzut lumina unui far în depărtare, atunci un succes neașteptat vă așteaptă în viitorul apropiat.
 • Dacă ați căzut în mare, vă așteaptă pagube materiale, trebuie să renunțați la tranzacțiile prost concepute. De asemenea, un vis poate sugera că te vei găsi într-o situație neplăcută, al cărei vinovat vei fi tu însuți. Situații conflictuale vă așteaptă în viitorul apropiat, certuri cu cei dragi sunt posibile.

Interpretarea somnului în diferite cărți de vis: Miller, Vanga, Freud, Modern

Interpretarea viselor: ce înseamnă să te plimbi de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării.

Bazează-te pe sentimentele tale, iar subconștientul îți va spune interpretarea corectă a somnului, pentru că nu poți să-l înșeli. În acest articol, vom analiza în detaliu ce interpretează cărțile de vis despre un astfel de vis în diferite situații. Este posibil să iei ca bază unele interpretări și să le poți aplica în viața ta. Sau poate vii cu al tău.

Cartea de vis a lui Miller – mici bucurii

Înaintea unei serii de evenimente mici, dar vesele. Acest vis înseamnă pace și stabilitate în viață. Pacea va aduce satisfacție. Merită să te bucuri de această perioadă și să nu te încarci cu greutăți insuportabile. Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi prin ape tulburi, te așteaptă un fel de dezamăgire sau boală. Dacă vezi multă apă, ai o mulțime de lucruri goale și de prisos în viața ta de care trebuie să scapi. Dacă există apă cu gheață sub tine, atunci într-o anumită situație trebuie să acționezi sobru și loial.

Citeste mai mult:  Bate un tip într-un vis

Cartea de vis a lui Wangi – schimbări în viață

Mersul pe apă într-un vis înseamnă schimbarea și rezolvarea contradicțiilor, spălarea păcatelor și uitării. Dacă simți apă rece, atunci în realitate va trebui să-ți reînnoiești lumea interioară, să regândești valorile și credințele.

Cartea de vis a lui Freud – egoismul tău

Mersul pe apă înseamnă o perioadă favorabilă concepției. Dacă mergi și te uiți în apă, atunci acorzi o mare importanță aspectului tău și sănătății tale. Acest lucru vă subliniază egoismul, care vă poate jigni partenerul sexual.

Cartea de vis modernă – creștere spirituală

 • Mersul pe apă într-un vis simbolizează creșterea spirituală și morală a persoanei adormite, aduce bucurie sau vești bune;
 • Dacă tocmai ați stat pe apă, acesta este un prevestitor al necazurilor viitoare;
 • Dacă eșuezi, atunci ești în pericol grav.
 • Mergi desculț pe apă? Corpul tău are nevoie de odihnă. Dacă ai umblat vreodată pe apă în pantofi, atunci un astfel de vis promite dificultăți care se vor întâmpla din vina ta.
 • Mersul pe apă în ploaie simbolizează stagnarea în afaceri. Poate dezamăgire sau probleme de sănătate.

Concluzie

În general, mersul pe apă simbolizează esența divină a omului, iar toate interpretările despre somn au o bază favorabilă. Mersul pe apă, ca Isus Hristos este supus tuturor, dar numai în vis. Acest vis a fost de interes pentru oameni de multe secole. Nu luați interpretarea cărților de vis la valoarea nominală. Principalul lucru este să ai încredere în sentimentele tale și în inima ta și să iei decizii într-un mod echilibrat și deliberat. Vă dorim doar vise bune!

De ce visezi la un parc acvatic

Plimbările cu apă în viziunile nocturne reprezintă adesea obstacole în calea unei persoane adormite. Dar sensul exact al de ce visezi la un parc acvatic, va depinde de circumstanțele somnului. De exemplu, trebuie să vă gândiți dacă ați coborât pe tobogane sau doar ați înotat în piscină. Am adunat opinii din mai multe surse autorizate pentru ca dvs. să obțineți o interpretare mai exactă.

Subconştient

La nivel subconștient plimbare în parcul acvatic într-un vis simbolizează dorința de noi emoții. Cu cât toboganele erau mai abrupte în vis, cu atât ai vrea să trăiești senzații mai vii. De obicei, astfel de imagini apar oamenilor a căror viață este plictisitoare, iar evenimentele care au loc sunt monotone și neinteresante.

În plus, simbolul poate fi visat de cei care, în realitate, nu îndrăznesc să-și realizeze propriile fantezii și vise. Este posibil să te străduiești pentru o viață strălucitoare și plină de evenimente, dar în același timp să nu-ți asumi riscuri și să alegi liniștea.

În viziunea de noapte, ei nu coborau pe tobogane, ci pur și simplu au înotat în piscină și i-au urmărit pe cei care folosesc atracția? Deci, în lumea reală, îți lipsește curajul. Te uiți cum ceilalți iau totul din viață, dar ai tăi trec. Fii mai hotărât și nu-ți fie frică să realizezi la ce aspiri.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, imaginea poate personifica noi începuturi și schimbări în viața visătorului. Aici de ce visezi la un parc acvatic și la un rollercoaster:

 • părea ca și cum te-ai muta de la o mare atracție – de fapt, vei depăși toate greutățile și obstacolele;
 • daca ai fost singur in piscina, atunci trebuie sa te desparti de o persoana draga;
 • alți oameni au fost prezenți în piscină – vă veți face noi prieteni;
 • visează că parcul acvatic este aglomerat de turiști – de fapt, poți implementa în siguranță proiecte îndrăznețe. Se vor finaliza cu succes;
 • simți cât de repede cobori dealul – vei avea o urcare rapidă pe scara carierei, un succes răsunător;
 • în bazinul în care au înotat, era apă curată, cristalină – în realitate viața va fi veselă;
 • apa noroioasă prevestește înfrângere, lipsă de noroc;
 • în clădire era o frumoasă cascadă artificială – în realitate, s-ar putea să vă aflați într-o situație riscantă sau să întâlniți o persoană neplăcută;
 • Privirea celor care alunecă pe dealuri este un semn de descurajare, posibilă invidie;
 • au urcat pe atracție pentru a aluneca în jos și au fost foarte obosiți – de fapt, trebuie să muncești din greu pentru a-ți îndeplini visul. Dacă în cele din urmă depășesc ascensiunea, atunci succesul afacerii este inevitabil.

Interpretarea visului lui Freud

Prezentând aceasta cartea de vis, în parcul acvatic pentru a se muta pe deal – Acesta este un semn de comportament frivol. Probabil că ești obișnuit să schimbi constant partenerii sexuali. În plus, un vis indică dorințe nestăpânite ascunse pe care te străduiești să le aduci la viață.

Prin ea însăși, apa poate personifica procesul de concepție, naștere, starea sănătății sexuale feminine și masculine. Prin urmare, este necesar să se țină cont de modul în care arăta în vederea nocturnă.

Căderea apei simbolizează ejacularea. Dacă îl turnați cu mâinile, acest lucru poate indica dorința de a intra în contact cu un membru de sex opus. Privirea în apa din piscină este un semn de narcisism care nu vă permite să vedeți imaginea potrivită.

Părea că înoți – în realitate experimentezi plăcerea actului sexual. Uneori imaginea poate indica enurezis (la bărbați) sau o sarcină iminentă (la femei). Stropirea cu apă este un simbol al fanteziei nerealizate și al dorinței de a intra în intimitate. Săritul în apă indică dorința de a avea un copil.

Sonnik Miller

În interpretarea acestui lucru parcul acvatic de interpretare a viselor poate reprezenta bucurie sau necaz. Cel mai adesea, este necesar să se țină cont de cum era apa din piscine. De exemplu, curat și transparent este un indicator că totul va ieși bine. Evenimentele petrecute vor lăsa cele mai plăcute amintiri.

A vedea apă noroioasă și murdară este un simbol că te vei afla într-o situație periculoasă. Trebuie să te superi și să te gândești cum să faci față problemelor.

Dacă ai început să faci orice sport în piscină, atunci se vor trezi sentimente pasionale. Să simți cum îți cad jeturile în cap de sus – va exista o relație romantică care va fi fericită.

Dream Vanga

După cum credea ghicitorul, apa sub orice formă este un simbol controversat care poate vorbi despre eliberarea de păcate, despre reînnoire. Iată ce ar putea reprezenta visul la un parc acvatic:

 • fluxuri de apă se revarsă peste tine de sus – de fapt, poți găsi armonie cu cosmosul. Veți simți o influență de sus căreia nu i se va rezista. Renunță la acest sentiment pentru a dobândi măreție și glorie vrednică;
 • dacă lichidul din bazine era tulbure, atunci vin dificultăți și nenorociri. Trebuie să întâmpinați în mod adecvat încercările viitoare pentru a menține puritatea sufletului;
 • începi brusc să te scufunzi – de fapt, vei rezista în mod activ sorții. Dar asta nu va duce la nimic bun pentru tine;
 • a vedea ondulații la suprafață este un semn al unor schimbări majore pe care nu îți va fi ușor să le accepți. Dar acest lucru trebuie făcut dacă doriți să păstrați și să creșteți starea de bine;
 • a merge la vale este întruchiparea faptului că ceva se va schimba în viața ta;
 • dacă cazi fără succes, atunci totul se va dovedi prost în serviciu. Conflictele cu managementul și chiar concedierea sunt probabile.

Interpretarea viselor lui Loff

Acest autor credea că apa joacă un rol incredibil de important în viața întregii omeniri. Și nu contează sub ce formă este (inclusiv în piscina din parcul acvatic). Acesta este un simbol al existenței tuturor lucrurilor, care adesea coincide cu cel mai înalt punct al sentimentelor umane. Îmbunătățește semnificația altor obiecte care sunt prezente în vis.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de pantofi într-un vis

Apa poate simboliza existența vieții, continuarea ei. În plus, ea păstrează adesea câteva secrete și poate fi, de asemenea, periculoasă. Prin urmare, este necesar să se țină cont de ceea ce s-a întâmplat exact în vederea nocturnă. Îți amintești dacă tocmai ai înotat în piscină? Ai coborât dealul? Ai experimentat emoție sau frică?

Apa controlată (care curge în piscină) reprezintă cel mai adesea refacerea energiei vitale, este cheia găsirii soluțiilor la anumite probleme. Dacă vă imaginați o adâncime care provoacă un sentiment de panică, aceasta indică o teamă de necunoscut, o lipsă de dorință de a face față a ceva ce nu puteți controla.

Interpretarea viselor Avadyaeva

În această sursă înotați în parcul acvatic într-un vis, plimbare la vale – un semn al unor acte nerezonabile iminente. Dacă are loc un accident, ceva se sparge, atunci îți pierzi timpul. Nu-l risipi cu prostii. Lucrul într-un parc de distracții (la casă sau în altă parte) este un indicator al schimbărilor majore viitoare în viață.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit interpretului, scufundarea în apă indică posibile dificultăți pentru visător care vor afecta sfera personală. Dacă te-ai aruncat cu capul, atunci face față pericolului. Privirea la o cascadă artificială este o întâlnire neplăcută.

De ce să visezi un parc acvatic, o piscină și plimbări pe atracții – până la faptul că vei avea o distracție fără sens. Cheltuieli nerezonabile, acțiuni stupide sunt posibile. Dacă refuzi să te muți în jos, atunci poți face față necazurilor și poți face lucrurile.

De ce visezi la un parc acvatic

Plimbările cu apă în viziunile nocturne reprezintă adesea obstacole în calea unei persoane adormite. Dar sensul exact al de ce visezi la un parc acvatic, va depinde de circumstanțele somnului. De exemplu, trebuie să vă gândiți dacă ați coborât pe tobogane sau doar ați înotat în piscină. Am adunat opinii din mai multe surse autorizate pentru ca dvs. să obțineți o interpretare mai exactă.

Subconştient

La nivel subconștient plimbare în parcul acvatic într-un vis simbolizează dorința de noi emoții. Cu cât toboganele erau mai abrupte în vis, cu atât ai vrea să trăiești senzații mai vii. De obicei, astfel de imagini apar oamenilor a căror viață este plictisitoare, iar evenimentele care au loc sunt monotone și neinteresante.

În plus, simbolul poate fi visat de cei care, în realitate, nu îndrăznesc să-și realizeze propriile fantezii și vise. Este posibil să te străduiești pentru o viață strălucitoare și plină de evenimente, dar în același timp să nu-ți asumi riscuri și să alegi liniștea.

În viziunea de noapte, ei nu coborau pe tobogane, ci pur și simplu au înotat în piscină și i-au urmărit pe cei care folosesc atracția? Deci, în lumea reală, îți lipsește curajul. Te uiți cum ceilalți iau totul din viață, dar ai tăi trec. Fii mai hotărât și nu-ți fie frică să realizezi la ce aspiri.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, imaginea poate personifica noi începuturi și schimbări în viața visătorului. Aici de ce visezi la un parc acvatic și la un rollercoaster:

 • părea ca și cum te-ai muta de la o mare atracție – de fapt, vei depăși toate greutățile și obstacolele;
 • daca ai fost singur in piscina, atunci trebuie sa te desparti de o persoana draga;
 • alți oameni au fost prezenți în piscină – vă veți face noi prieteni;
 • visează că parcul acvatic este aglomerat de turiști – de fapt, poți implementa în siguranță proiecte îndrăznețe. Se vor finaliza cu succes;
 • simți cât de repede cobori dealul – vei avea o urcare rapidă pe scara carierei, un succes răsunător;
 • în bazinul în care au înotat, era apă curată, cristalină – în realitate viața va fi veselă;
 • apa noroioasă prevestește înfrângere, lipsă de noroc;
 • în clădire era o frumoasă cascadă artificială – în realitate, s-ar putea să vă aflați într-o situație riscantă sau să întâlniți o persoană neplăcută;
 • Privirea celor care alunecă pe dealuri este un semn de descurajare, posibilă invidie;
 • au urcat pe atracție pentru a aluneca în jos și au fost foarte obosiți – de fapt, trebuie să muncești din greu pentru a-ți îndeplini visul. Dacă în cele din urmă depășesc ascensiunea, atunci succesul afacerii este inevitabil.

Interpretarea visului lui Freud

Prezentând aceasta cartea de vis, în parcul acvatic pentru a se muta pe deal – Acesta este un semn de comportament frivol. Probabil că ești obișnuit să schimbi constant partenerii sexuali. În plus, un vis indică dorințe nestăpânite ascunse pe care te străduiești să le aduci la viață.

Prin ea însăși, apa poate personifica procesul de concepție, naștere, starea sănătății sexuale feminine și masculine. Prin urmare, este necesar să se țină cont de modul în care arăta în vederea nocturnă.

Căderea apei simbolizează ejacularea. Dacă îl turnați cu mâinile, acest lucru poate indica dorința de a intra în contact cu un membru de sex opus. Privirea în apa din piscină este un semn de narcisism care nu vă permite să vedeți imaginea potrivită.

Părea că înoți – în realitate experimentezi plăcerea actului sexual. Uneori imaginea poate indica enurezis (la bărbați) sau o sarcină iminentă (la femei). Stropirea cu apă este un simbol al fanteziei nerealizate și al dorinței de a intra în intimitate. Săritul în apă indică dorința de a avea un copil.

Sonnik Miller

În interpretarea acestui lucru parcul acvatic de interpretare a viselor poate reprezenta bucurie sau necaz. Cel mai adesea, este necesar să se țină cont de cum era apa din piscine. De exemplu, curat și transparent este un indicator că totul va ieși bine. Evenimentele petrecute vor lăsa cele mai plăcute amintiri.

A vedea apă noroioasă și murdară este un simbol că te vei afla într-o situație periculoasă. Trebuie să te superi și să te gândești cum să faci față problemelor.

Dacă ai început să faci orice sport în piscină, atunci se vor trezi sentimente pasionale. Să simți cum îți cad jeturile în cap de sus – va exista o relație romantică care va fi fericită.

Dream Vanga

După cum credea ghicitorul, apa sub orice formă este un simbol controversat care poate vorbi despre eliberarea de păcate, despre reînnoire. Iată ce ar putea reprezenta visul la un parc acvatic:

 • fluxuri de apă se revarsă peste tine de sus – de fapt, poți găsi armonie cu cosmosul. Veți simți o influență de sus căreia nu i se va rezista. Renunță la acest sentiment pentru a dobândi măreție și glorie vrednică;
 • dacă lichidul din bazine era tulbure, atunci vin dificultăți și nenorociri. Trebuie să întâmpinați în mod adecvat încercările viitoare pentru a menține puritatea sufletului;
 • începi brusc să te scufunzi – de fapt, vei rezista în mod activ sorții. Dar asta nu va duce la nimic bun pentru tine;
 • a vedea ondulații la suprafață este un semn al unor schimbări majore pe care nu îți va fi ușor să le accepți. Dar acest lucru trebuie făcut dacă doriți să păstrați și să creșteți starea de bine;
 • a merge la vale este întruchiparea faptului că ceva se va schimba în viața ta;
 • dacă cazi fără succes, atunci totul se va dovedi prost în serviciu. Conflictele cu managementul și chiar concedierea sunt probabile.

Interpretarea viselor lui Loff

Acest autor credea că apa joacă un rol incredibil de important în viața întregii omeniri. Și nu contează sub ce formă este (inclusiv în piscina din parcul acvatic). Acesta este un simbol al existenței tuturor lucrurilor, care adesea coincide cu cel mai înalt punct al sentimentelor umane. Îmbunătățește semnificația altor obiecte care sunt prezente în vis.

Citeste mai mult:  Visează la pește

Apa poate simboliza existența vieții, continuarea ei. În plus, ea păstrează adesea câteva secrete și poate fi, de asemenea, periculoasă. Prin urmare, este necesar să se țină cont de ceea ce s-a întâmplat exact în vederea nocturnă. Îți amintești dacă tocmai ai înotat în piscină? Ai coborât dealul? Ai experimentat emoție sau frică?

Apa controlată (care curge în piscină) reprezintă cel mai adesea refacerea energiei vitale, este cheia găsirii soluțiilor la anumite probleme. Dacă vă imaginați o adâncime care provoacă un sentiment de panică, aceasta indică o teamă de necunoscut, o lipsă de dorință de a face față a ceva ce nu puteți controla.

Interpretarea viselor Avadyaeva

În această sursă înotați în parcul acvatic într-un vis, plimbare la vale – un semn al unor acte nerezonabile iminente. Dacă are loc un accident, ceva se sparge, atunci îți pierzi timpul. Nu-l risipi cu prostii. Lucrul într-un parc de distracții (la casă sau în altă parte) este un indicator al schimbărilor majore viitoare în viață.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit interpretului, scufundarea în apă indică posibile dificultăți pentru visător care vor afecta sfera personală. Dacă te-ai aruncat cu capul, atunci face față pericolului. Privirea la o cascadă artificială este o întâlnire neplăcută.

De ce să visezi un parc acvatic, o piscină și plimbări pe atracții – până la faptul că vei avea o distracție fără sens. Cheltuieli nerezonabile, acțiuni stupide sunt posibile. Dacă refuzi să te muți în jos, atunci poți face față necazurilor și poți face lucrurile.

De ce visezi să mergi pe apă

De ce să visezi dacă ai avut șansa să mergi pe apă într-un vis? Un adevărat miracol se va întâmpla în realitate. Aceeași viziune promite fericire și prosperitate fără margini. Cărțile de vis populare oferă o interpretare mai detaliată în funcție de detalii suplimentare.

Conform cărții de vis a lui Miller

Ai visat că treci cu vadul pe un râu curat? În realitate, urmează o serie de bucurii mici, dar plăcute. Dacă apa s-a dovedit a fi murdară într-un vis, atunci te vei îmbolnăvi.

De ce visezi copii care mergeau pe apă? Interpretarea viselor promite un noroc incredibil în toate problemele. O fată tânără care merge pe apă spumoasă, dar curată – spre împlinirea celei mai secrete dorințe.

Interpretarea imaginii conform cărții de vis de la A la Z

Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi pe apă, atunci în realitate trebuie să faci curățenie generală și spălătorie serioasă. Ți s-a întâmplat să vadezi un corp de apă puțin adânc? Pentru a nu merge la vreun eveniment plictisitor, trebuie să te prefaci că ești bolnav.

Opinia cărții de vis medievale a lui Daniel

De ce visezi că a trebuit să mergi pe apă? Acest vis garantează securitate absolută. Dacă apele erau agitate și clocotite, atunci, dimpotrivă, trebuie să vă faceți griji. Traversarea apelor agitate semnifică frica, necazuri de diferite feluri sau acuzații.

De ce visezi să mergi pe apă și să nu te îneci

Ai visat că mergi pe apă, ca pe pământ solid? În realitate, vei cunoaște exaltarea deasupra celorlalți. Mersul pe apă și nu înecul este o bucurie neașteptată și un adevărat miracol. A sta fără acțiune pe suprafața suprafeței apei este mai rău. Acesta este un semn sigur de probleme care urmează.

De ce altfel visezi că ai reușit să mergi pe apă și să nu te îneci? În viitorul apropiat, vei câștiga faima umană și vei câștiga bogăție. Dacă, dintr-un motiv oarecare, ați căzut brusc într-un vis sub apă, atunci sunteți în pericol grav, posibil chiar fatal.

Ce înseamnă să mergi pe apă desculț, în încălțăminte

Ai visat că mergi desculț pe apă? Evident, nu ai suficientă comunicare cu natura și în special cu elementul apă. Lăsați deoparte actualitatea și plecați imediat în vacanță, chiar dacă durează doar o zi.

De ce să visez că a trebuit să port pantofi și, evident, s-a udat? Un vis garantează necazuri generale care te vor împinge la acțiuni pripite.

Într-un vis, mergând desculț pe apă – pentru o sănătate bună, în pantofi – dimpotrivă, la o răceală. Dacă ai visat că mergi pe apă și că picioarele tale sunt extrem de reci, atunci pregătește-te pentru sentimente neîmpărtășite și drame inimii.

Într-un vis, plimbă-te pe apă, râu, mare, piscină

Interpretarea somnului depinde într-o oarecare măsură de caracteristicile rezervorului în care s-a întâmplat să meargă pe apă. Deci, mersul de-a lungul râului – până la o întârziere, obstacole minore și dificultăți. Dacă apa din râu era noroioasă, atunci trebuie să îndurați dezamăgirea. Uneori, mersul pe apă într-un vis marchează o schimbare dramatică în viață.

Dacă ai visat că mergi pe suprafața mării sau a oceanului, atunci există posibilitatea ca dorința ta prețuită să devină realitate. Piscina este o structură de apă creată de mâinile omului. Prin urmare, această imagine simbolizează întruchiparea, de fapt, a viselor inutile visătorului.

A trebuit să merg pe apă în ploaie, prin bălți

Mersul în ploaie simbolizează o perioadă de stagnare, dezamăgire și stare generală de rău.

Dacă ai visat că mergi sub o ploaie caldă de ciuperci, atunci vin schimbări luminoase și calm. Ploaia rece de toamnă avertizează asupra unei probleme prelungite.

Dacă ai mers în ploaie și te-ai udat complet într-un vis, atunci îți vei deschide sufletul către persoana greșită, iar acest lucru va avea consecințe negative.

De ce visezi să te plimbi prin bălți? Dacă bălțile sunt curate, atunci o neplăcere minoră nu va strica starea de spirit. Dacă este murdar, atunci pregătește-te pentru probleme grave sub formă de bârfă și calomnie. Mersul prin bălți și udarea picioarelor înseamnă că bucuria se va transforma în evenimente rele.

Ce înseamnă să mergi pe apă în casă

Dacă ai visat că ai fost inundat și ai fost forțat să mergi pe apă, atunci ești amenințat de bârfe și de o serie de probleme minore. Dacă apa este curată, atunci va exista o conversație lungă, dar plăcută, sau o discuție nesemnificativă cu un prieten.

Uneori, să mergi pe apă în propria casă într-un vis este rău. Acesta este un semn de boală, limitări, dorințe de bază. A vedea cum apa umple literalmente camera este un eveniment nefavorabil cu care te vei lupta pentru o perioadă lungă și plictisitoare.

Mersul pe apă într-un vis – transcrieri specifice

Principala interpretare a somnului se bazează pe caracteristicile apei și pe mișcarea acesteia. Interpretarea competentă va ajuta la luminarea evenimentelor viitoare.

 • curat – gânduri bune, strălucitoare
 • murdar, noroi – rău, boală, necaz
 • verde – probleme de carieră
 • albastru – știri
 • roșu – pericol
 • ruginit – necaz
 • înghețată – sănătate bună
 • cald – odihnă
 • râu – profit
 • mare – supărare
 • primăvară, bine – bogăție, sănătate
 • în groapă – conflicte
 • mersul pe nuferi – pierdere
 • pe linte de rață – o călătorie scurtă, dar dificilă
 • pe o suprafață de oglindă – succes
 • apă spumoasă – împlinirea dorințelor
 • barbotare – val creativ
 • sclipici – iluzie, credulitate excesivă

Ai visat că trebuie să mergi pe apă? Lăsați deoparte orice îndoială, un astfel de eveniment unic într-un vis garantează în realitate ceva special și neobișnuit, dar întotdeauna bun.