De ce visează genele

De ce visează genele

Gene conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Genele într-un vis – simbolizează sentimente tandre.

A vedea genele frumoase și lungi ale cuiva este un semn de simpatie între tine și această persoană. Dacă nu se observă nimic de genul acesta în realitate, visul arată că un eveniment sau incident te poate face să-ți schimbi în bine părerea despre cineva.

În același timp, genele vopsite sau false vorbesc despre sentimente false.

A întâlni o persoană fără gene într-un vis este un semn rău. Poate că în curând va trebui să înfrunți indiferența cuiva sau chiar cruzimea fără sens.

Gene conform cărții de vis de primăvară

Genele – pentru a ascunde fapte evidente.

Gene conform cărții de vis de vară

Gene – va veni in curand momentul in care vei fi pregatita, inchizand ochii, sa fugi in orice directie de probleme.

Gene conform cărții de vis de toamnă

Genele – spre jenă.

Gene conform cărții de vis de la A la Z

A avea grijă de genele tale într-un vis înseamnă că, în realitate, vei simți regretul refuzând să participi la petrecere din cauza unui capriciu stupid.

Vopsirea genelor – după ce a câștigat încrederea autorităților, pierdeți-o de la subordonați.

Gene false – semn de minciuni și duplicitate; negru, lung și frumos într-o femeie – vei avea încredere cu un secret al inimii; într-un bărbat – vei fi surprins de un truc neașteptat.

Gene neatractive – la schimbări proaste, căzute – la boală și pierdere.

Gene conform cărții de vis Ezoteric

Gene pentru a vă vedea subțiat – până la lacrimi și tristețe.

Gros – pentru întâlniri secrete.

A picta – vei fi înșelat.

Să pictezi străini – vei înșela.

Gene conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Gene lungi – fericire în intim; absent – trădare; deasupra capului – secretul altcuiva.

Gene conform cărții de vis moderne

A vedea gene surprinzător de lungi într-un vis este un mare profit, abundență.

Dacă ai visat gene groase, vei avea o afacere profitabilă, o căsnicie fericită.

Vopsirea genelor într-un vis este un semn că vă așteaptă o cunoaștere foarte plăcută cu o persoană de sex opus.

Dacă genele îți cad într-un vis, înseamnă că toate dorințele tale cele mai prețuite se vor împlini.

Gene conform cărții de vis a semnelor norocoase

Gene lungi – din fericire și noroc neașteptat.

Gene conform Cartei Viselor Mondiale

Vedeți într-un vis că cineva are gene groase – afacerea pe care o întreprindeți va fi profitabilă, căsătoria în care intrați este fericită. Ce înseamnă genele într-un vis – Fata visează că își pictează genele – această fată va întâlni un tânăr plăcut; pentru a întări cunoștința, fata va face semne de atenție acestei persoane; dar lăsați-o să-și amintească linia atenției și obsesie crescute.

Gene conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai avut un vis Gene – vezi într-un vis că cineva are gene lungi – un vis foarte bun care promite profit, profit și abundență viitoare.

Gene conform cărții de vis online

Conform cărții de vis, genele care te uimesc prin lungimea lor îți promit îmbogățire și bunăstare în toate.

Dacă sunt foarte groși – la o întreprindere promițătoare, o căsătorie fericită.

Aplică rimel pe ele – pentru a întâlni pe cineva care ți se pare foarte drăguț.

Văzând că genele tale vărsează intens – la punerea în aplicare a tot ceea ce ați planificat.

Dacă nu sunt deloc, cineva va acționa necinstit și răutăcios față de tine.

Sunt artificiale – vei fi inițiat în secretele cuiva.

Dacă rămân împreună, va trebui să afli mai în detaliu însăși esența unei persoane apropiate.

Conform cărții de vis, genele lungi îți promit succes și bucurie în viața personală, mai ales în ceea ce privește plăcerile amoroase.

Dacă ați început să vă vopsiți genele într-un vis, aceasta vă aduce o întâlnire promițătoare care se poate transforma într-o adevărată aventură romantică.

Dacă ai visat că ți-au căzut genele, aceasta este o reflectare a dorinței clare de a aduce ceva nou în modul tău obișnuit de viață.

Gene conform cărții de vis a Împăratului Galben

Privind genele într-un vis – interpretarea este împărțită în aspecte medicale și psihologice, în funcție de sentimentele visătorului.

Rar, cădere – un semn al golirii energiei rinichilor, care nu poate fi favorabilă pentru sănătate și afaceri (starea liniei părului depinde de rinichi).

Genele groase luxuriante sunt adesea un semn care însoțește slăbiciunea pulmonară (tuberculoză, insuficiență respiratorie).

Genele lungi sunt adesea însoțite de o privire tristă. Tristețea persistentă este un semn de diagnostic al golului pulmonar. Când energia vitală nu este suficientă, o persoană are o teamă de suprasolicitare și activitate excesivă. O persoană este liniștită, calmă, are nevoie de protecție, caută și găsește simpatie: la urma urmei, dragostea și o atitudine bună adaugă energie, iar tristețea, combinată cu gene lungi, comportament moale, uniform și ochi frumoși, pot evoca atât simpatie, cât și dragoste. Tristețea moderată ajută la evaluarea adecvată a lumii și a locului cuiva în ea, prin urmare, o persoană cu plămâni nu foarte puternici, fiind deșteaptă, creează relații plăcute, blânde și stabile în jurul său și, în măsura posibilităților sale, îi place nu numai să primiți energie în dragoste, dar și pentru a o oferi. Absența situațiilor stresante și tandrețea atrag oameni mai puternici către astfel de oameni slabi, puterea și calmul se completează armonios. Prin urmare, putem spune că genele lungi și mătăsoase sunt favorabile pentru fericirea intimă personală, iar admirarea lor în vis este, de asemenea, favorabilă.

Genele luxuriante sunt, de asemenea, un simbol al oboselii, dar o relație calmă îți permite să trăiești în propriul ritm favorabil. Astfel, datele medicale nefavorabile pot fi favorabile cu un comportament rezonabil, astfel încât slăbiciunea se poate dovedi a fi nu mai slabă decât puterea. Diversitatea vieții și manifestările ei este imprevizibilă.

Gene conform interpretului de vis 1829

A vedea sprâncenele și genele mai lungi decât de obicei este un semn de sărăcire și dezonoare pentru bogați, săraci și artizani – un semn de bucurie și fericire;

Sprancene groase si negre inseamna respect general, succes in dragoste, dobandire a bogatiei;

Sprâncenele și genele care au căzut semnifică dezonoare, durere, trădarea unui subiect iubit, ruină completă.

Citeste mai mult:  De ce rudele moarte visează la bunica vie

Gene conform cărții de vis a secolului XXI

Gene lungi – visează la fericire într-o viață intimă.

Dacă sunt absenți – la trădare.

Gene false într-un vis – înseamnă că trebuie să înveți secretele altor oameni.

A avea genele orbite și a nu deschide într-un vis este un semn că vei studia caracterul prietenului tău apropiat.

Gene conform cărții de vis Veles

Gene lungi – fericire în dragoste; a căzut – trădare.

Interpretarea viselor gene

Genele frumoase, lungi sau incredibil de groase văzute în vis sunt unul dintre cele mai puternice simboluri. Tot ceea ce visează această splendoare, cartea de vis se oferă să accepte fără nicio îndoială ca un semn de sus. Dacă îți admiri proprii ochi în oglindă, un vis îți promite mare noroc. Ochii opuși, aparținând unui membru de sex opus, promit o întâlnire secretă sau o dragoste.

Dar pleoapele, lipsite din anumite motive de decorul lor natural, servesc ca un prevestitor neplăcut. O astfel de imagine neatractivă avertizează asupra dezamăgirii și trădării. Frumusețea creată de om merită o discuție separată: machiaj și extensii. Acest act implică inițial intriga, interpretarea vă va spune cine o va începe.

Visând gene, cartea de vis a lui Miller explică aspectul lor. Luxos, atrăgător oferă evenimente fericite și schimbări pozitive în viața celui care doarme, în cele mai multe cazuri ceea ce vedeți într-un vis se referă la relații romantice.

Dacă ai visat la o genă în ochi, cartea de vis a lui Denise Lynn te încurajează să privești lumea cu ochii deschiși și să accepți evenimentele așa cum sunt cu adevărat. Ceea ce vezi într-un vis reflectă dorința celui care doarme de a închide ochii la evenimente neplăcute și, de asemenea, simbolizează cel mai prețios lucru, acela pe care visătorul îl prețuiește ca niște ochi.

Lung, gros, frumos

Ceea ce visează genele lungi indică adesea tendința persoanei adormite de a exagera semnificația evenimentelor care au loc de fapt.

Genele mari prezinta aventuri incitante, realizarea mult asteptata a unui plan sofisticat, care va duce in cele din urma la triumful tau.

Ceea ce visează genele groase îi va mulțumi, fără îndoială, visătorului. Interpretarea visului interpretează acest vis ca un prevestitor al bunăstării financiare, obținând un profit, a cărui valoare va depăși așteptările.

Dacă sprâncenele și genele văzute într-un vis sunt prea groase și dau feței o expresie încruntă, cartea de vis avertizează despre o posibilă ceartă cu prietenii și rudele. Încercați să vă controlați emoțiile în această perioadă explozivă.

La ce visează genele frumoase este adesea un vestitor al schimbării în bine. Ceea ce se întâmplă va părea o aventură incitantă și incitantă, după ce a supraviețuit căreia, este puțin probabil să vrei să te întorci pe pista moletă.

Visarea genelor lungi ale altcuiva reflectă un interes sexual secret care are loc în realitate. Dacă ochii unui reprezentant al sexului opus într-un vis au fost înzestrați cu un astfel de ornament, cartea de vis sugerează că nu ești indiferent față de această persoană, în ciuda faptului că nu vrei să-l recunoști nici măcar pentru tine.

frumusețe făcută de om

La ce visează genele false simbolizează credulitatea excesivă, care în viitorul apropiat poate face un deserviciu visătorului însuși sau adversarului său. Ceea ce vezi într-un vis implică o situație care este benefică pentru manipulator.

Ceea ce visează extensiile de gene este interpretat de cartea de vis ca o încercare de a strica. Această acțiune poate fi fie intenționată, fie accidentală. Este foarte posibil ca tot ceea ce se întâmplă să nu fie altceva decât o simplă neînțelegere.

Dacă s-a întâmplat să vă contemplați genele pictate într-o oglindă într-un vis, cartea de vis avertizează că, în realitate, este puțin probabil să puteți evita participarea la intrigi. Încercați să nu fiți victima înșelăciunii, nu pulverizați pe fleacuri, stabilind priorități.

De ce să visezi să pictezi genele cu rimel, doar că nu ale tale, ci ale altcuiva, indică faptul că în viitorul apropiat vei putea înșela cu îndemânare această persoană anume. Cartea de vis vă sfătuiește să vă gândiți de două ori la consecințele acestui act, dacă jocul merită lumânarea.

Manipulari care duc la pierderi

Dacă vi se întâmplă să vă tăiați genele într-un vis, există o probabilitate mare de o călătorie forțată neplanificată care vă va perturba planurile.

Cartea de vis a lui Medea avertizează că atunci când un visător se întâmplă să-și taie singur genele într-un vis, în realitate există posibilitatea de a deveni propriul său dușman.

Când se întâmplă să scoți genele într-un vis, cartea de vis indică o oportunitate timpurie de a găsi puterea în tine pentru a pune lucrurile în ordine în viața ta, pentru a elimina ceea ce o face insuportabilă, de exemplu, sărăcia sau relațiile nesănătoase.

Dacă într-un vis ai observat că ai reușit să scoți genele fără durere și cel mai mic efort, cartea de vis avertizează împotriva deciziilor pripite. Amintiți-vă că multe dintre ele nu sunt retroactive.

Pierdere spontană

Un vis în care cad genele este un indicator al unui nivel scăzut de vitalitate. Interpretarea visului amintește că în această stare este dificil să stabilești relații normale cu oamenii. Resentimentele, multiplicate de asprimea interlocutorului, pot provoca dureri psihice severe.

Dacă genele au căzut într-un vis, în realitate se poate confrunta cu pierderea atât a valorilor materiale, cât și a celor spirituale. Dificultățile financiare și sentimentele puternice sunt posibile din cauza eșecurilor personale sau a relațiilor nedezvoltate.

Tot ceea ce visează pierderea genelor simbolizează incapacitatea de a controla situația în acest moment: se cheltuiește prea multă energie pentru împlinirea voinței altcuiva. Va dura timp pentru a găsi o cale de ieșire și a concentra eforturile în această direcție.

Alege-ți visul

De ce visezi gene lungi?

Interpretarea viselor au căzut genele

Într-un vis, pictați genele

De ce visezi ca genele cad?

Rimel interpretare vis

De ce visezi la cosmetice?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Am visat gene – caracteristici de interpretare din cărțile de vis

Din cele mai vechi timpuri, fetele tinere au fost foarte amabile cu genele lor. Au subliniat frumusețea ochilor și au vorbit despre bunăstarea unei persoane. Se credea că, cu cât genele sunt mai frumoase și mai lungi, cu atât familia lui este mai nobilă. Acum nu au o semnificație atât de puternică, dar majoritatea fetelor încă preferă să aibă grijă de genele lor. Și de ce visează genele – cartea de vis va spune.

Vederea genelor într-un vis – o interpretare generală a imaginii

Pentru o interpretare mai precisă a imaginii genelor într-un vis, este necesar să vă amintiți toate detaliile viziunii, să le colectați într-o singură imagine și abia apoi să căutați informații în cărțile de vis. Dacă în visele tale de noapte ai acordat atenție unui detaliu atât de nesemnificativ precum genele, atunci totul nu este doar așa și acest semn nu poate fi ignorat.

Citeste mai mult:  Să văd televizorul în vis

Aspectul genelor

 • Genele lungi și groase sunt un semn foarte puternic. Un astfel de vis sugerează că visătorul ar trebui să asculte cerul și să accepte toate darurile de sus, fără să se gândească dacă vrea să reușească. De asemenea, simbolizează tendința ta de a exagera tot ceea ce se întâmplă. Succesul financiar și recunoașterea mult așteptată vă așteaptă. Acesta este rodul multor ani de muncă grea;
 • Genele groase împreună cu sprâncenele groase sunt un simbol nefavorabil. O astfel de imagine oferă o ceartă cu cei dragi și prieteni, care va aduce o mulțime de probleme și emoții negative. Interpreții de vise sunt sfătuiți să-și rețină emoțiile și să fie mai conformi;
 • Gene frumoase – la schimbări plăcute. Dacă îți cauți de multă vreme sufletul pereche, atunci în curând vei începe o relație amoroasă, care va avea perspective mari pentru viitor. De asemenea, merită să așteptați schimbări favorabile în carieră. Poate veți obține o promovare la locul de muncă sau vi se va oferi o ofertă profitabilă. De asemenea, in curand vei fi invitat la un eveniment zgomotos care va aduce o multime de emotii pozitive si cunostinte placute;
 • Genele false într-un vis avertizează asupra trădării celor dragi. Merită să te uiți îndeaproape la împrejurimile tale și să ai mai puțină încredere pentru a nu aduce mari probleme în viața ta. Poate că persoana iubită se joacă cu sentimentele tale. Vederea cu genele extinse este de aceeași importanță, doar că această imagine este mai puțin puternică.

Interacțiuni cu obiectul din vis

 • Admiră-ți genele în oglindă – imaginea este destul de favorabilă. Un astfel de vis marchează norocul visătorului în afaceri și succes în carieră. Dacă ai acordat atenție genelor unei persoane de sex opus în visele tale de noapte, atunci în viața reală vei avea aventuri amoroase;
 • Dar să te uiți în oglindă și să nu găsești gene este un simbol extrem de negativ care prevestește înșelăciune și pierdere. Poate că unul dintre prietenii tăi apropiați se va alătura dușmanilor tăi;
 • Colorează genele. Aceasta este o imagine nefavorabilă. Un astfel de vis sugerează că în curând vei avea un război lung și prelungit cu dușmanii care vin să te ducă în rătăcire. Dacă ai vopsit genele unei alte persoane, atunci ar trebui să fii atent la această persoană în viața reală. De asemenea, Interpreții de Vise recomandă să nu riscați mult pentru a preveni o greșeală fatală;
 • Tăiați genele – la o călătorie neplanificată care va aduce puține emoții pozitive. De asemenea, merită luat în considerare cu mai multă atenție fiecare minut al vieții tale, deoarece chiar și o greșeală minoră poate duce la mari probleme și necazuri, de care nu va fi atât de ușor de scăpat;
 • Smulgeți-vă genele. Această imagine sugerează că în curând vei putea rezolva toate problemele care te-au împiedicat să mergi înainte, iar dușmanii tăi vor fi învinși în curând. Dacă nu ați simțit durere, atunci nu ar trebui să luați decizii pripite pentru a nu vă pune dificultăți pe calea vieții.

Alte imagini

 • Dacă o genă îți intră în ochi, atunci, în realitate, trebuie să nu mai privești lumea prin ochelari de culoare trandafir. Păstrează oameni în jurul tău care profită de bunătatea ta. Este necesar să priviți lucrurile în forma în care apar înaintea voastră și să nu încercați să justificați totul și totul;
 • Căderea genelor indică faptul că visătorul mai are foarte puțină vitalitate. De asemenea, nu poți controla situația în acest moment, ceea ce îți dă multe probleme.

Interpretarea imaginii conform interpreților celebri de vise

Interpretarea lui Miller

Miller acordă o mare atenție aspectului obiectului din vis. Genele lungi și frumoase sunt un simbol de bun augur. Un astfel de vis marchează evenimente plăcute și schimbări pozitive în viața visătorului. Persoanele singure își vor găsi în curând fericirea alături de sufletul pereche, iar cuplurile căsătorite își vor putea întări relația departe de agitația vieții de zi cu zi.

Sensul somnului: visarea genelor

Visarea genelor uriașe și luxoase este interpretată în cărțile de vis ca cel mai stabil simbol care prezice multe evenimente pozitive. De exemplu, admirând reflectarea propriilor ochi într-un vis, în viață ar trebui să deschizi brațele pentru un mare succes. Ochii bărbaților te priveau cu atenție – aceasta este o nouă poveste de dragoste secretă.

Interpretări de bază

Se întâmplă ca pleoapele să nu aibă frumusețe naturală. Văzând așa ceva printre visele nocturne – fii atent – acesta este un semn de trădare și durere. Dar atunci când genele se pretează machiajului sau extensiilor, atunci sensul unui astfel de vis are un sens complet diferit. Prezintă romantism. Și cine va fi eroul său – interpretul viselor va ajuta să-l dea seama.

Sonnik Miller interpretează astfel de viziuni, ghidându-se după aspectul genelor. Frumos, vrăjitor – preziceți visătorului schimbări pozitive ale soartei. Foarte des difuzează apariția unei persoane dragi.

Vedeți o genă într-un vis, care a căzut în ochi, în urma interpretării lui Denniz Lynn, înseamnă că persoana care a visat acest lucru nu vrea să vadă adevărul, conștiința sa refuză să accepte evenimente neplăcute și vede doar ceea ce îi este drag.

Lung, pufos, atrăgător

De ce visezi gene lungi, poate fi prevăzut în spatele incidentelor din viața reală, când visătorul are capacitatea de a exagera mult semnificația unui eveniment.

Genele foarte lungi prevestesc anxietatea, implementarea unor planuri pe termen lung care vor aduce mare succes.

Gros – spre bucurie. Te așteaptă succesul financiar, la care nici măcar nu ai visat.

Sprâncenele și genele ți s-au părut prea încruntate – ferește-te de posibilele conflicte cu prietenii sau rudele. Nu ceda emoțiilor tale.

Într-un vis, au văzut cili seducătoare – așteptați-vă la schimbări pozitive. Tot ceea ce se întâmplă va părea atât de interesant și unic, încât nu vei dori să te întorci în trecut.

Genele extraterestre alungite simbolizează vise sexuale secrete. Dacă o astfel de „frumusețe” se află în fața unui bărbat, atunci cel mai probabil el este interesat de tine, dar pur și simplu nu vrei să-ți recunoști asta.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului de ce visează o tornadă

frumusețe făcută de om

Genele false pot simboliza frivolitatea, din cauza căreia cel la care au visat poate fi ruinat. Detaliile visului vor indica erori.

Un avertisment că cineva a plănuit să-l înșele pe visător promite un vis despre genele extinse. Dar, cel mai probabil, evenimentele reale vor fi o neînțelegere nefericită.

Ați adormit și ați visat că vă uitați la genele vopsite în oglindă? În viață, te poți găsi epicentrul intrigii.

Pictezi cerneala altora? Vei putea să-l înșeli pe acest omuleț. Deși cartea de vis recomandă cu tărie: înainte de a înșela, gândiți-vă dacă merită.

Un vis despre cum să-ți colorezi genele cu rimel prelungitor oferă o scurtă poveste de dragoste. Relația se va termina rapid, dar va lăsa un sentiment plăcut. O astfel de viziune poate însemna, de asemenea, că încercarea visătorului de a atrage atenția unui bărbat interesant va fi nereușită. El nu va aprecia avansurile ei.

Fata pictează cu rimel. Subconștientul ei vorbește despre vise despre dragoste, despre dorința fetei de a experimenta pe patul iubirii.

Rimelul care sta inactiv avertizează asupra sentimentelor false. Mai mult, ambii parteneri pot pretinde că sunt îndrăgostiți.

Ce înseamnă să pictezi într-un vis

În timpul somnului, s-a întâmplat să nuanțeze genele unei persoane – soarta oferă o oportunitate de a-și folosi slăbiciunile în propriile scopuri, dar trebuie să cântăriți totul pentru a evita consecințele neplăcute.

Murdareste-te cu rimel in timpul machiajului – intampina o surpriza.

Machiază pentru o petrecere – oaspeții se vor repezi.

Vopsea, dar rezultatul nu este vizibil – tam-tam gol.

Dacă, în loc de cosmetice, folosești resurse „improvizate” pentru a-ți îndrepta un maraton pe față, pregătește-te pentru o aventură romantică care implică mai multe persoane deodată.

În astfel de vise, subconștientul dă un semn că în momentul actual trebuie să fii atent să nu înșeli partenerii, să nu promiți în zadar. Altfel, totul se poate termina foarte prost.

Acțiuni care duc la pierdere

Așteptați o călătorie neașteptată care va rupe planurile dacă vă tăiați genele într-un vis. O altă versiune, conform cărții de vis a lui Medea, interpretează un astfel de vis ca un avertisment: nu face nimic care s-ar putea face rău.

Scoaterea genelor într-o viziune somnoroasă sugerează că în curând vei avea șansa de a-ți schimba viața în bine, scăpând de tot ce este de prisos.

Tragerea genelor fără durere și efort suplimentar în cartea de vis este interpretată ca un avertisment împotriva deciziilor și concluziilor pe care le vei regreta, dar nu le vei schimba.

Pierdere spontană

Visele în care se vede pierderea genelor sunt considerate negative, deoarece persoanele care le văd sunt foarte închise, ușor vulnerabile, este dificil să stabilești contacte cu ei.

În realitatea de zi cu zi, genele căzute prezic dezamăgirea vieții, precum și posibilitatea de tulburări financiare și anxietate din cauza problemelor personale.

Un astfel de vis poate fi și un semnal de alarmă că situația scapă de sub control. Ai greșit prioritățile, uitând de scopul principal. Trebuie să ne unim și să ne întoarcem la afaceri.

Alte previziuni de vis despre gene

Am visat genele lungi ale cuiva – sexual, ești interesat de o anumită persoană.

Gene false – esti prea naiv, esti usor de inselat.

Întreruperea lor este o schimbare bruscă a planurilor din cauza unei călătorii neprevăzute.

Retragerea – viața ta este în mâinile tale și doar tu o poți schimba în bine. Analizează greșelile și mergi către succes.

Scoateți-vă, dar nu simțiți durerea – ferește-te de acțiunile necugetate care nu pot fi corectate.

Au văzut pleoape absolut goale – cineva te folosește, creând aparența de cooperare.

Interpretarea visului că îți pictezi genele în fața unei oglinzi are o semnificație diferită în funcție de ziua săptămânii:

 • Dormi împotriva lunii – nu vei mai fi respectat.
 • Am avut un vis până marți – vei deveni celebru.
 • Miercuri seara – ceva vechi vă va aminti de sine.
 • De miercuri până joi – ai încredere în intuiția ta.
 • De joi până vineri se așteaptă o lungă despărțire.
 • Un vis împotriva sâmbătei – pierderile monetare nu pot fi evitate.
 • De sâmbătă până duminică – viața va prezenta încercări serioase.

Carte de interpretare psihologică

Această carte de vis interpretează visele din poziția subconștientului uman. Astfel, într-un vis, ei semnalează unei persoane despre „talentul său”, iau prea în serios suișurile și coborâșurile minore ale vieții. Trebuie să fii mai simplu, mai puțin interesat de problemele celor din afară, să găsești mai multe motive de bucurie

Genele, care într-un vis subliniază severitatea feței, avertizează asupra unui fel de probleme. În cele mai multe cazuri, acestea sunt conflicte cu rudele. Prin urmare, pentru a evita certuri, este necesar să reacționăm mai calm la provocări, altfel situația se poate transforma într-un scandal continuu.

Ce să faci dacă ai avut un vis urât

Nu întotdeauna un vis rău prevestește evenimente rele. De asemenea, poate prevesti schimbări pozitive în viață. Totul depinde de fazele lunii. De exemplu, l-au văzut când luna a început să scadă – înseamnă că toată viața se va scufunda în uitare. Visele nu au sens în 2, 9 și 13 zile lunare. Așadar, dacă ți-e frică de coșmaruri, aruncă o privire pe calendarul lunar și află ce zi este în raport cu luna.

Nu intrați în panică chiar dacă luna este în stadiu ascendent. Pentru că există modalități de a te proteja de negativitatea viselor:

 • Treziți-vă, stați în tăcere în fața ferestrei și, privind în depărtare sau pe drum, spuneți de 3 ori: „Unde este noaptea, există un vis”
 • Aruncați o mână mică de sare într-un recipient cu apă. În același timp, spuneți: „Pe măsură ce sarea se topește, așa visul meu va dispărea fără rău”.

Și cel mai important, amintiți-vă că sunteți arhitectul propriei fericiri. Puteți evita întotdeauna necazurile controlându-vă acțiunile, gândurile, cuvintele.

Și dacă îți tratezi rudele cu respect, nu te lăsa la gânduri rele, niciun vis rău nu poate afecta soarta.

Lista literaturii folosite:

 • Freud Z. Interpretarea viselor. – M .: Probleme moderne, 1913.
 • Fromm, E. Limbajul uitat: o introducere în înțelegerea viselor, basmelor și mituri. Pe. din engleza. – Angarsk: SA „Format”, 1994.
 • Exegeza viselor: cronici europene ale viselor. — M.: Eksmo, 2002.