De ce visează bunica

La ce visează bunica într-o carte de vis

8 octombrie 2019 la 22:12 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează bunica citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Bunica într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează bunica și ce înseamnă:

Bunica – A vedea o bunica într-un vis sau a vorbi cu o bunica înseamnă că ceva bun pe care l-ai conceput va reuși. Bunica decedată apare într-un vis înainte de schimbări semnificative. Un astfel de vis este o binecuvântare sau un avertisment. Este foarte bine dacă întâlnirea cu bunica are loc în cimitir.

Sonnik Miller

De ce visează bunica în vis?

Bunica – A-ți vedea bunicii în vis și a comunica cu ei înseamnă că în realitate vei întâmpina dificultăți care vor fi greu de depășit. Cu toate acestea, urmând sfaturi înțelepte, puteți distruge orice obstacol.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să te întâlnești cu bunica ta

Bunica – un vis are mai multe semnificații. El avertizează asupra pericolului sau este un vestitor al unei serii de evenimente vesele și începutul unei vieți fericite. Bunica personifică înțelepciunea, principiul feminin, baza matriarhatului. În același timp, bunica este ofilită, pierderea forței, un avertisment despre pericol, o oprire în dezvoltare, moarte prematură. Energia simbolului bunicii este radical diferită. Este necesar să urmăriți detaliile situației, percepția generală a somnului.

De ce să vezi o bunica zâmbitoare într-un vis este întotdeauna un avertisment că trebuie să te bazezi pe experiența și puterea personală. Acceptarea cadourilor, mâncatul bunicii într-un vis este plăcut și periculos în același timp: aceasta este o expresie simbolică a faptului că trecutul nu renunță la o persoană, o domină, o face să trăiască în cadrul celor plecați.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis a bunicii

Bunica – În interpretarea psihologilor a imaginii unei bunici care a visat într-un vis, ea este un vestitor al dificultăților, încercărilor, nevoii de a acționa și de a se dezvolta, de a găsi o soluție și un vector de mișcare. O bunică care visează, care nu mai este în viață, marchează că visătorul va trebui să depășească obstacole. Ascultă cuvintele bunicii, apreciază. Acestea conțin sfaturi despre cum să evitați problemele.

Freud credea că bunica personifică organele genitale feminine într-un vis. Femeile pot visa la bunici atunci când se îndoiesc de atractivitatea lor, de capacitatea de a atrage parteneri sexuali. Pentru bărbați, astfel de imagini ale unei bunici vin atunci când ratează ocazia unei relații intime, simt suprimarea voinței unei femei. Dacă ai visat la apariția unei bunici, cauți o întâlnire cu o parte matură a conștiinței.

Am visat la o bunică care plânge – un semn rău în majoritatea cărților de vis. Un vis despre o bunica simbolizează o stare emoțională dificilă și o situație financiară în următoarele zile. Să visezi la o bunică iubită, dacă în realitate a murit cu mult timp în urmă, iar într-un vis plânge – pierderi, boli ale rudelor de sex feminin, necazuri din cauza unei persoane în vârstă.

Carte de vis romantică

De ce ai visat la bunica

 • Fata a visat la o întâlnire cu bunica ei? În curând își va întâlni dragostea.
 • O bunică bună care te tratează cu gem – ar trebui să te uiți mai atent la persoana iubită: te folosește în scopurile lui, înșală.
 • O bunica a visat în vis bărbaților – viziunea unei bătrâne vine atunci când este posibilă trădarea iubitului ei.
 • Sărutul unei bunici înseamnă o dezamăgire apropiată în relațiile amoroase.
 • Pentru a vedea o bunica într-un vis pentru oamenii din familie, bunicile care au visat apar înainte de a se adăuga la familie. Cu toate acestea, imaginea bunicii servește și ca avertisment despre o ceartă majoră, ceartă sau divorț. Urmărește detaliile visului despre bunica ta, amintește-ți propriile sentimente.

Cartea de vis astrologic

Vezi bunica ce înseamnă

Bunica – amintește-ți strămoșii și, de asemenea, în afacerile planificate, ascultă sfaturile bătrânilor. Semnul Rac sau casa a IV-a a horoscopului.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce să vezi o bunica într-un vis?

Bunica – valori spirituale.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează bunica?

Bunica – Să vezi o bunica într-un vis înseamnă să primești o plată binemeritată pentru munca ta. A vorbi cu bunica ta este o întâlnire cu dificultăți care nu vor fi ușor de depășit; există oameni ale căror sfaturi bune în timp util te vor ajuta să faci față problemelor. A vedea o bunică bolnavă este propria ta neputință și slăbiciune.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Bunica este un simbol al înțelepciunii și al grijii. Imaginea unei bunici poate însemna că lecțiile importante de viață joacă un rol imens în viața visătorului. Simbolul bunicii poate însemna și o întoarcere la nevoile copilăriei.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la bunica?

Bunica – Obțineți sfaturi valoroase de la o persoană în vârstă. În timpul zilei după un vis despre bunica ta, fii atent la sfaturile bătrânilor tăi. Fă o întâlnire cu cineva mai în vârstă decât tine. Dacă bunicii tăi sunt în viață, sună-i. Dacă nu, amintiți-vă.

Carte de vis modernă mare

Bunica – de ce visează visătorul?

O bunica care părea să fi venit să te viziteze sau s-a întâlnit la o plimbare – un astfel de vis vă prezintă dificultăți în viitorul apropiat; nu va fi ușor să faci față acestor dificultăți, dar participarea bună a celor dragi, sfatul înțelept al cuiva (poate chiar și acea bunica) te va ajuta.

Cartea de vis pentru copii a Danilovei

O vezi pe bunica într-un vis, ce înseamnă asta

Bunica – Recunoaste, te culci pe stomacul gol?

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei bunici din visul tău

Bunica – Apare într-o perioadă critică a vieții, când alegerea este deosebit de dificilă; un avertisment sau o binecuvântare, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vezi bunica, cum să deslușești simbolismul

Bunica – Să-ți vezi bunica într-un vis înseamnă că experiența ta de viață te va ajuta să ieși dintr-o situație dificilă, posibil periculoasă. Lacrimile pe chipul bunicii care te visează prevestesc insulte nemeritate, o ceartă cu cei dragi.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor se rup dinții

Dacă bunica ta de mult moartă te sfătuiește într-un vis, așteaptă-te la o schimbare în viață. Depinde de capacitatea ta de a manevra dacă aceste schimbări vor fi pozitive sau negative. Dacă visezi că ai devenit bunică, asta înseamnă ceva neprevăzut. Dacă aveți copii, fiți atenți la sănătatea lor.

Cartea viselor moderne

Bunica – Bucurie mare, bunica decedată – schimbări semnificative

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Bunica – Neputință, slăbiciune.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Bunica – Văzându-ți bunica într-un vis – pentru a-ți face rău sau dureri de spate.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Bunica – Văzându-ți bunica vag și vag într-un vis – pentru a primi sprijin de la rude.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Bunica – Văzându-vă bunica într-un vis, dar nu văzând fața ei, ci doar presupunând că aceasta este bunica dvs. – pentru un sprijin material semnificativ din exterior.

Bunica în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi la ce visează bunica pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Bunica a visat – interpretare a somnului din cărțile de vis

A vedea o bunica într-un vis înseamnă că ești îngrijorat în mod subconștient pentru că nu știi cum se va transforma soarta ta și dacă vei putea obține fericirea. Învățăm despre asta din cărțile de vis ale unor psihologi celebri.

De ce visează bunica – Cartea de vis a lui Freud

Dacă vezi o bunica într-un vis, te așteaptă o perioadă bună în viață, care se va întâmpla în evenimente pozitive. Dacă vezi o bunica, este bine, cartea de vis indică faptul că, după multă muncă, vei obține în cele din urmă succesul.

Bunica visează, acesta este un prevestitor al unor schimbări serioase care vor avea loc în curând în viața ta, dacă mergi în direcția bună, vei avea succes serios în sectorul financiar.

Dacă ai avut un vis, bunica ta este în viață, îți promite o primire neașteptată de capital mare, vei obține un succes semnificativ în carieră.

De ce visezi la înmormântarea unei bunici – Cartea de vis a lui Miller

Dacă într-un vis vezi înmormântarea unei bunici, asta înseamnă că, în realitate, visezi la un fel de aventură extraordinară. Cel mai probabil, ai o credință subconștientă că existența ta este o viață gri, plictisitoare și fără senzații de senzații.

Dacă visezi să-ți săruți bunica, înseamnă că în viitorul apropiat vei primi vreun cadou neașteptat, desigur, o surpriză plăcută pentru tine.

Înmormântarea bunicii tale, care apare în visul tău, prezintă, în principal, probleme legate de viața ta de familie.

Dacă ai visat că participi la înmormântarea unei bunici, asta înseamnă că lângă tine există cineva care are sentimente calde pentru tine, dar cel mai probabil nu observi acest lucru, așa că ar trebui să te uiți mai atent în jurul tău.

Există un vis că bunica a murit – Interpretarea visului lui Wangi

Există un vis că bunica a murit – acest lucru prevestește neînțelegeri, în principal în familie. Dacă nu poți face nimic pentru a-i opri din răsputeri, ele pot avea un efect profund asupra vieții tale, pentru că nu vei putea evita o situație în care trebuie să spui uneia dintre părți dacă îți place sau nu.

Cartea de vis a lui Vanga interpretează: dacă ai un vis că bunica ta a murit – acest simbol înseamnă sănătate, deci dacă în realitate ai probleme de sănătate, ești bolnav de ceva, te poți aștepta ca problemele tale să se încheie în viitorul apropiat și vei fi pe deplin din nou în formă. În general, acest simbol înseamnă că subconștientul tău încearcă să-ți atragă atenția asupra abilităților pe care le-ai uitat pe care le ai și îți dă un semnal că trebuie să-ți dezvolți un fel de talent în loc să-l irosești neglijent.

Care este visul casei bunicii decedate – Interpretarea viselor lui Nostradamus

Când visezi la casa unei bunici decedate, asta înseamnă că ai un potențial mare din care poți să faci perfect pentru scopuri și să slujești altor oameni. Vă oferă performanțe excelente, sănătate mintală și fizică, precum și o situație financiară bună și succes în viața de familie. Poate fi, de asemenea, un anunț al unui eveniment specific și fericit din familia ta.

O bunica care plânge visează – acest lucru prevestește probleme în unele chestiuni, vă așteaptă griji, după care va veni bucuria, astfel încât să puteți fi sigur că totul se va termina cu bine.

De ce visează bătrâna bunica – Interpretarea viselor Hasse

Când visezi la o bunica bătrână, te poți aștepta ca oamenii pe care îi consideri prieteni complet devotați Ție, de fapt, nu sunt, pentru că vor încerca să te înșele. Acest simbol care a apărut într-un vis, de regulă, arată că o persoană primește un cadou neașteptat, dar foarte plăcut și util.

Poate fi, de asemenea, un avertisment pentru tine că ai înclinația spre a-ți folosi puterea asupra celorlalți și, poate, să-i înțelegi greșit și să te reții. Dacă nu o faci, acești oameni își vor pierde în sfârșit răbdarea și se vor răzvrăti împotriva ta. Interpretarea visului avertizează că acest lucru poate duce la probleme grave și pierderi uriașe, nu doar financiare.

O bunica moartă visează într-un vis – Interpretarea visului lui Loff

Într-un vis, bunica decedată visează mai probabil, acesta este un semn ambiguu și poate însemna, de exemplu, că, în realitate, poate doar subconștient, aveți un mare sentiment de vinovăție pentru unele acte pe care le-ați provocat cuiva și le datorezi ca pe ceva care să-și ispășească vinovăția, dar încă nu ai făcut-o.

Citeste mai mult:  De ce visezi un pește cu dinți

O altă posibilă explicație pentru această temă de vis a unei bunici moarte este dorința subconștientă de apropiere a unei alte persoane care te acceptă complet așa cum ești și nu necesită să te schimbi pentru el.

Bunica decedată simbolizează și nevoia de a reveni la o viață mai spirituală, de a nu se agăța de treburile pământești, și mai ales de cele materiale.

Poate ultima explicație a acestui simbol într-un vis, cartea de vis a lui Loff interpretează că acesta este un avertisment că oamenii pe care îi considerați prieteni se vor îndepărta în curând de la voi, deoarece nu vor putea fi de acord cu opiniile pe care le impuneți. Și din această cauză, alții vor fi fascinați de tine și vor dori să te cunoască mai bine, așa că este puțin probabil să te confrunți cu singurătatea.

Am visat că vorbesc cu bunica mea – Interpretarea viselor Longo

Dacă ai visat că vorbesc cu bunica mea, trebuie să te ferești de niște oameni încrezători, care nu-ți trezesc simpatia, pentru că îți pot face mult rău.

Acest simbol arată că în viața ta va apărea brusc ceva care anterior a fost profund ascuns, dar este foarte important pentru tine și, la momentul cel mai potrivit, îți va oferi merite neprețuite, poate scăpa de la căderea în necazuri grave.

De asemenea, acest motiv poate simboliza și profitul și depășirea dificultăților uriașe, de obicei în sfera profesională și economică.

Când visezi că vorbești cu bunica ta, asta înseamnă că subconștientul tău te avertizează să nu te simți prea încrezător, doar pentru că ai o perioadă bună, pentru că probabil este de scurtă durată, iar căderea ta de pe norii roz, oricare dintre ele. unul pe care ești, poate fi foarte dureros.

De ce visează bunica

De ce visează bunica

Bunicile sunt un fel de păstrători ai înțelepciunii familiei, care sunt, de asemenea, asociate cu calmul, măsura și căldura. În același timp, imaginea lor este asociată cu bătrânețea, ofilirea, care bântuie inevitabil toate ființele vii. Rolul lor în familie este, de asemenea, ambiguu: uneori bunicile își răsfață nepoții cu putere, iar uneori se comportă mai strict decât părinții lor sau nu participă deloc la creșterea generației tinere. Prin urmare, interpretările la ceea ce visează bunica sunt destul de diverse în funcție de context.

De ce o bunica vie visează la o nepoată sau nepot?

Dacă ai visat la propria ta bunica, care este în viață, atunci interpretarea unui astfel de vis este determinată de conținutul său:

 • Bunica a venit în vizită sau te-a întâlnit accidental pe stradă. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta la dificultăți, obstacole pe calea vieții și în orice domeniu al vieții (la serviciu, la studiu, în relațiile personale, orice hobby). Dar nu intrați în panică, pentru că dificultățile sunt o parte naturală a vieții. Și dacă un astfel de vis a devenit prevestitorul lor, atunci sprijinul celor dragi, participarea lor și sfaturile înțelepte vă vor ajuta să ieșiți demn dintr-o situație dificilă.
 • Ai venit să vizitezi casa/apartamentul bunicii tale. Cel mai adesea, casa sau apartamentul în care locuiește o bunica este asociată cu o copilărie fără griji, cu bucurie, fericire și distracție. Iar nostalgia pentru acest loc și aceste vremuri indică faptul că acum, mai mult ca niciodată, ai nevoie de căldură și sprijin. Contactați-vă familia și prietenii pentru ei – și veți începe să vă simțiți mult mai bine.
 • Bunica s-a îmbolnăvit. Dacă visezi adesea la o bunică care suferă de probleme de sănătate (chiar dacă în realitate se simte destul de normal), atunci asta indică un sentiment de slăbiciune și neputință. Imaginea noastră interioară a unei bunici este acea parte din noi care este responsabilă pentru înțelepciune, maturitate, încredere că suntem capabili să facem față oricărei probleme. În consecință, un astfel de vis indică încălcări în această parte a identității tale, pierderea credinței în el. Nu prea prezice viitorul, ci spune că ar trebui să vă recuperați și să creșteți stima de sine în prezent.
 • Bunica este tristă sau se poartă strict. În acest caz, visul îți spune să-ți asculți conștiința. Cel mai probabil, nu ați rambursat un fel de datorie sau nu ați finalizat munca pe care ați promis să o faceți (sau pe care ar fi trebuit să o faceți fără o promisiune). Poate că ați uitat de asta, dar subconștientul nu a uitat. Îți amintește că această datorie neîmplinită încă atârnă deasupra capului tău și încearcă să ajungă la tine prin imaginea unei bunici dornice sau stricte.
 • Bunica este fericită și veselă. Acesta este conținutul diametral opus al unui vis pe care îl consideră orice carte de vis: care este visul unei bunici care este nepăsătoare și înflăcărată. În consecință, interpretarea sa este, de asemenea, opusă: un astfel de vis indică faptul că veți fi plătit în curând datoria. Și aceasta, din nou, nu trebuie să fie ceva material – poate fi doar un fel de afacere care ar fi trebuit făcută pentru tine, dar nu a fost încă făcută. În orice caz, restituirea unei astfel de datorii ar trebui să fie plăcută.

De ce visezi la o bunica care a murit

Un vis în care apare bunica acum decedată este întotdeauna un avertisment. Și nu neapărat un avertisment despre un eveniment rău care vă așteaptă înainte (deși acest lucru este posibil). O bunica moartă într-un vis poate avertiza și despre unele lucruri relativ pașnice cărora nu le acordați atenție. De exemplu, dacă sunteți prea obosit la serviciu și nu vă permiteți să vă odihniți în mod corespunzător, sau nu sunteți suficient de atent față de cei dragi sau ezitați să luați o afacere bună care este chiar sub nasul vostru.

Citeste mai mult:  Visând un tată mort în viață

Pentru a înțelege la ce visează bunica, care a murit deja, este important să analizăm ce obiecte și subiecte au apărut în principiu în vis și ce anume a făcut însăși bunica decedată. În același timp, gândurile și nevoile tale pot fi exprimate prin comportamentul ei. De exemplu, dacă ai visat că vorbesc cu bunica mea și ea țipa la tine că nu i-ai acordat atenția cuvenită, este posibil ca, în realitate, să experimentezi o lipsă de grijă din partea unei persoane dragi, dar să-ți fie frică să spui el despre asta.

Există mai multe opțiuni pentru astfel de vise cu semnificații specifice:

 • Bunica în interiorul casei/apartamentului ei. Această versiune a visului poate avertiza că una dintre rudele tale de pe linia bunicii tale se va îmbolnăvi relativ curând. Sau poate pur și simplu să vorbească despre necesitatea de a vizita mormântul acestei rude și/sau a aprinde o lumânare pentru odihna ei.
 • Bunica intră în propria ei casă. Acest vis indică o probabilitate mare ca situația ta financiară să se îmbunătățească în viitorul apropiat. Nu vor fi neapărat „bani care ți-au căzut pe cap” – poate fi și o comandă profitabilă, o ofertă pentru un loc de muncă bine plătit etc. Prin urmare, va fi important să observi această șansă și să nu o ratezi.
 • Bunica decedată a prins viață (sau dacă doar a visat că ești în viață și sănătos). Aceasta vorbește despre succesul viitor în eforturile tale, că îți vei putea atinge obiectivele, chiar dacă acum ți se par dificile.
 • Îți îmbrățișezi bunica moartă. Dacă ești sănătos, atunci un astfel de vis îți promite că nu vei avea probleme grave de sănătate în viitor. Dacă suferiți de orice boală, atunci în viitorul apropiat se poate agrava.
 • Răposata bunica te îmbrățișează. Acest lucru poate indica o greșeală perfectă sau o greșeală pe care urmează să o faceți. Și, cu un grad mare de probabilitate, mai târziu vei regreta foarte mult. Prin urmare, merită să cântăriți cu atenție toate argumentele pro și contra înainte de acțiuni importante pentru a preveni acest lucru sau cel puțin a minimiza consecințele.
 • Înmormântarea răposatei bunici. Dacă vremea bună îi însoțește într-un vis, atunci un astfel de vis poate fi un prevestitor al schimbărilor în bine, dacă este rău, vorbiți despre posibilele dificultăți în familia dvs. în viitorul apropiat.

Interpretarea viselor bunica

Interpretarea viselor bunica, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o bunica într-un vis, poți afla în 17 cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „B” în secțiunea Cartea de vis cu litera B.

Bunica în cărți de vis

Bunica Pământ. Bătrână înțeleaptă. Aspect matur al personalității. Ar putea însemna adevărata ta bunica. Citește mai mult →

Bunica este un simbol al unei bătrâne înțelepte. Acesta este aspectul înțelept și matur al Sinelui tău. Indienii americani au numit cu afecțiune pământul „Bunica Pământ”, venerându-l ca pe un viu, conștient Citește mai mult →

Bunicul sau bunica decedată apare într-un vis înainte de schimbări semnificative. Citește mai mult →

Să-ți întâlnești bunicii într-un vis și să vorbești cu ei înseamnă că vei avea de înfruntat niște dificultăți, care nu vor fi atât de ușor de depășit. Cu toate acestea, cineva e bun Citește mai mult →

Dacă visezi la o bunică, ai nevoie de sfaturi și ajutor. Bunica este „înțelepciunea familiei”, ea va oferi întotdeauna sfaturi dacă este necesar să ia o decizie importantă care afectează interesele tuturor Citește mai mult →

Dacă ai visat că te întâlnești cu bunicii tăi și vorbești cu ei, pregătește-te: te așteaptă dificultăți care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, vi se va oferi un util Citește mai mult →

Visând la o bunica care a murit cu mult timp în urmă – la evenimente importante de familie de-a lungul liniei ei. Citește mai mult →

A-ți întâlni bunicii într-un vis și a vorbi cu ei îți promite o întâlnire cu dificultăți care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, un sfat bun vă va ajuta să faceți față Citește mai mult →

Dacă ai visat că te întâlnești cu bunicii tăi și vorbești cu ei, atunci în realitate te vei confrunta cu dificultăți care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, vi se va oferi un util Citește mai mult →

Elemente primare – metal, apă Elemente – uscăciune, frig. Emoții – frică, tristețe. Organe – plămâni, rinichi, intestin gros, stomac, vezică urinară. Planete – Venus, Mercur. În rinichiul yang drept Citește mai mult →

bunica – fericirea familiei Citește mai mult →

A vedea o bunică sau un bunic înseamnă a primi o plată neapreciată pe deplin pentru muncă. Citește mai mult →

Bunica – apare intr-o perioada critica a vietii, cand alegerea este deosebit de dificila; avertisment sau binecuvântare. Citește mai mult →

Să-ți vezi bunica într-un vis înseamnă că experiența ta de viață te va ajuta să ieși dintr-o situație dificilă, posibil periculoasă. Lacrimile pe chipul bunicii care te visează prevestesc insulte nemeritate, Citește mai mult →

A visa la bunica ta, care a murit deja, înseamnă să găsești în sfârșit un adăpost sigur în oceanul furibund al vieții. Căsătoria te așteaptă dacă ești singur, sau adăugarea unei familii. Dacă ați văzut Citește mai mult →

Bunica – recunoaște, te culci pe stomacul gol? Citește mai mult →

neputinţă sau slăbiciune. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea „bunicii” visului poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea visului, poate la ce visează bunica – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!