De ce să visezi că a început un război pentru o femeie

Războiul a început

Interpretarea viselor Războiul a început ai visat de ce într-un vis a început războiul? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis. Un război a început citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Război

Războiul văzut într-un vis – la deteriorarea afacerilor, tulburări și haos acasă și în relațiile cu rudele.

Pentru o fată tânără să vadă că alesul ei se duce la război înseamnă că va auzi recenzii nemăgulitoare despre personajul său.

Să-ți imaginezi că mergi la atac într-un război înseamnă că, în realitate, poți obține o slujbă foarte profitabilă și fezabilă.

A fi într-un război și a urmări cursul ostilităților – în realitate, ferește-te de prietenii insidioși.

Auzi la radio sau vezi la televizor tot ce tine de razboi – in realitate vei suferi de evenimente majore care te vor afecta cumva personal.

Dacă visezi la victorie în război și la bucuria generală despre asta, atunci în realitate ar trebui să existe o reînviere a afacerii moarte, iar acasă va domni armonia și înțelegerea reciprocă completă.

Pierderea unui război înseamnă persecuție, dezastre naturale, umilire și insulte.

Vederea trupelor plecând spre front, emoție generală, confuzie și haos – la griji, necazuri, tristețe, iar pentru bolnavi sau bătrâni – răni noi.

Interpretarea viselor – Război

Privirea bătăliei este o mizerie și ceartă în casă, o ceartă majoră cu un soț, probleme cu copiii.

Fugând din război – cei dragi vor deveni obiectul unor atacuri. Auzind despre o declarație de război – discuție neplăcută despre divorț.

Participați la ostilități – la dificultățile financiare din bugetul familiei.

Pentru a cădea sub bombardament – doliu vă așteaptă familia.

A da o persoană iubită la război înseamnă să fii complet și irevocabil dezamăgit de sufletul tău pereche.

Ai fost luat prizonier în război – confruntarea în familie nu se va termina în favoarea ta, vei fi învins.

Câmp după bătălie – ai întârziat să schimbi ceva în bine. Victorie într-un război sau o bătălie – te vei bucura de ceva prematur.

Imaginați-vă că războiul nu este real, doar un film se filmează în această zonă (vezi Cinema).

Actorii își scot uniformele militare și pleacă zâmbind. Totul este din nou calm.

Interpretarea viselor – Război

Poate fi un prevestitor al unei certuri.

Așteptați-vă la o declarație de război – pentru o întâlnire importantă viitoare sau o conversație serioasă.

Aflați despre declarația de război – pentru conversația viitoare cu șeful sau directorul.

Războiul Mondial – poate visa la un fel de tulburări sau mari dificultăți financiare.

Un război nuclear este un vis – un semn că ai făcut ceva greșit cu conștiința ta sau ai comis un rău, care va deveni în curând cunoscut.

Participați la război – la dificultățile materiale.

Visat la manevre militare – poate indica schimbări viitoare în familie, schimbarea locului de muncă sau a locului de reședință.

Lupta pentru a vedea este un avertisment că probabil va trebui să depui multe eforturi pentru a-ți menține poziția în societate.

Participă la o luptă într-un vis – trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Interpretarea viselor – Război

Debutul războiului este o boală asociată cu temperatura corporală ridicată.

Dacă sunteți un participant la război – de obicei, un astfel de vis vizitează pacientul în timpul unei crize, urmat de recuperare.

Observator al războiului – vei fi supus violenței fizice și psihice.

Înfrângere în război – la un mare scandal în care tu vei fi instigatorul.

Victoria în război este vindecare fără ajutor din afară.

Interpretarea viselor – Război

Războiul, ca act de violență, simbolizează actul sexual.

Dacă ești implicat într-un război, atunci ești atras de bucuriile sexului în grup și cu elemente atât de sadism, cât și de masochism.

Imaginile unui război abstract, sau a unui război în care sunt implicați prietenii sau rudele tale, simbolizează fanteziile tale sexuale ascunse, despre care nu numai că nu ai vrea să vorbești cu nimeni, dar ți-e și teamă să le recunoști în realitate.

Interpretarea viselor – Război

Războiul visează la o stare de lucruri neimportantă, precum și la dezordine și ceartă în casă.

Dacă o tânără vede într-un vis că iubitul ei se duce la război, va auzi ceva neplăcut despre caracterul său.

Dacă visezi la victorie, atunci treburile tale vor merge fără probleme, iar pacea și armonia vor domni în familie.

Vanga credea că un vis despre război este un semn foarte rău care promite vremuri grele.

Dacă într-un vis participați la un război, atunci problemele vă pot afecta pe dumneavoastră sau pe cei dragi. Nu am avut timp să ne ascundem – poate că durerea vă așteaptă înainte.

Interpretarea viselor – Război

Război în vis – în realitate, necazuri, rivalități, nenorociri, certuri.

Uneori aceasta înseamnă o ruptură a relațiilor de dragoste, o ruptură a legăturilor de familie, în alt caz, umilire și discriminare.

Dacă o femeie în vis escortează o persoană iubită la război, ea va descoperi trăsăturile sale proaste de caracter sau actele de discreditare.

Înfrângerea țării voastre într-un război este un semn de suferință pentru oameni din cauza schimbărilor din viața de afaceri și politică, de la revoluții și schimbarea guvernelor.

Victorie în război – renașterea vieții de afaceri în țară, armonie în relațiile personale.

Interpretarea viselor – Război

A vedea un război într-un vis este un semn al unei stări dificile de lucruri, precum și al dezordinei și disputelor în casă.

Dacă o tânără vede într-un vis că iubitul ei se duce la război, aceasta înseamnă că va auzi ceva neplăcut despre caracterul său.

Să visezi că țara ta a fost învinsă într-un război este un semn că va exista suferință pentru oameni de la revoluție, de la schimbările majore în afaceri și viața politică.

Dacă visezi la o victorie, atunci în realitate va urma o revigorare a activității de afaceri, armonia va veni în relațiile de familie.

Citeste mai mult:  Interpretare vis rochie rosie

Interpretarea viselor – Război

Pentru a vedea un război într-un vis – la necazuri, certuri, izbucniri de furie, tensiune nervoasă, suspiciuni geloase și suferință de ridicolul prietenilor falși.

Luați parte la ostilități – pentru a învinge inamicii și pentru a avea succes în afaceri, cu excepția cazului în care ați fost învins, umilit sau dizgrațit.

A vedea oameni mergând la război înseamnă că se așteaptă o afacere neplăcută, care va provoca o mulțime de certuri și plângeri.

Pierde războiul într-un vis – la schimbări mari în viața socială și politică a țării.

Visul prezintă, de asemenea, dezastre și suferințe naționale.

Un vis de victorie înseamnă opusul și promite noroc și fericire.

Vezi interpretarea: luptă, militar.

A vedea o armată într-un vis este un semn al unui mare eveniment iminent în societate.

Război de vis – de ce visezi război? Interpretarea viselor – interpretarea somnului

Războiul într-un vis modern este mesagerul tuturor necazurilor. De ce visezi la război? Ce evenimente promite o astfel de imagine? De fapt, s-ar putea să simți furie și gelozie și să te confrunți cu ridicolul din partea prietenilor falși. Participarea victorioasă la război este un semn al unui adevărat triumf asupra inamicilor. Oamenii care participă la tabăra de antrenament sunt un semn de certuri ireconciliabile și afaceri neplăcute. O catastrofă globală este prefigurată de un vis în care ai fost învins în luptă. Acest vis poate fi, de asemenea, un vestitor al trădării sufletului tău pereche. Armata într-un vis este un vestitor al unor evenimente sociale importante.

Nimănui nu-i place să vadă războiul într-un vis. Și este destul de firesc ca un astfel de vis să provoace anxietate, supraexcitare, să te facă să te gândești constant la ce s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Pentru a vă risipi toate îndoielile, este mai bine să apelați la cărțile de vis și să vă familiarizați cu modul în care clarvăzătorii binecunoscuți interpretează un astfel de vis. Nu te supara din timp. Poate că nu este atât de periculos până la urmă.

Război – cartea de vis a lui Freud

Dacă visătorul vede război, atunci descoperă toate fanteziile sexuale ascunse și nerealizate. Bătrânul Freud în acest caz rămâne fidel pozițiilor sale și interpretează imaginea pe care o vede exclusiv din partea sexului. Potrivit acestuia, câmpul de luptă este personificarea actului sexual. Dacă ai visat că ai luat parte la luptă, atunci în viață îți place sexul în grup. Și nici măcar nu este exclus să vă placă metodele de sadism și masochism. Dacă ai avut un vis abstract și cel care doarme nu ia nicio parte la război, atunci cel mai probabil ești plin de fantezii erotice pe care chiar ești jenat să le recunoști.

Visând la război sub aspectul culorii Trebuie să fii atent cu focul!

Sonnik Miller

 • Într-un vis, vezi cât de multe trupe trec pe lângă tine, asta prevestește cunoștința ta cu prietenii; veți petrece multe momente plăcute împreună.
 • Trupele pot însemna o creștere a stării tale financiare, obținerea de informații importante sau neînțelegeri cu mediul.
 • Dacă trupele vă atacă într-un vis, acest lucru vă avertizează despre probleme și moral deprimat.

Ai visat la un război? Dacă o tânără visează la asta, mai ales când tânărul ei a luat parte la luptă, atunci cel mai probabil va învăța multe lucruri neplăcute despre el. În general, visul de război nu este de bun augur. Pot fi probleme la locul de muncă, ceartă în familie, despărțiri triste.

Dar dacă ai văzut victoria într-un vis, atunci armonia va veni în sfârșit în relațiile tale de familie și lucrurile vor merge la locul de muncă. Înfrângerea, dimpotrivă, îți promite probleme la serviciu și în afaceri. Cel mai adesea, ostilitățile prevestesc o întorsătură proastă în viața ta. Un război înseamnă că trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Visând la război și la fum – Ești în pericol de la calea ferată.

Ce spune cartea de vis a lui Vanga?

Cartea de vis a ghicitorului Vanga are multe interpretări despre visul despre război. Dar toate sunt negative. Vanga a prezis vremuri grele pentru toată lumea, foamete în masă, moarte și distrugere globală. Și dacă ai trebuit să vezi un război într-un vis și ai luat parte personal la el, atunci încep problemele în familia ta. În opinia ei, un astfel de vis ar trebui luat în serios.

Dacă visezi un război pe mare, – fii atent la apa.

Fiul lui Nostradamus

Conform cărții de vis a lui Nostradamus, sensul unui vis despre război nu poate fi interpretat în același mod. De mare importanță în interpretare sunt evenimentele pe care trebuia să le vezi. De exemplu, dacă ai visat că țara a început să lupte cu guvernul său, atunci Nostradamus îți promite prosperitatea afacerilor tale. Și dacă ai fugit de pe câmpul de luptă, atunci un astfel de vis îți promite multe zile fericite. Înfrângerea în luptă promite un scandal grav, care va fi inițiat chiar de persoana care a avut un astfel de vis.

Interpretarea visului Hasse

Interpretarea visului de război din cartea de vis a domnișoarei Hasse prezintă mari probleme în afaceri, o confruntare puternică între rivalii din serviciu și mari necazuri. În cartea de vis, visele despre bătălii și bătălii sunt afișate separat. Dacă ai visat că ai câștigat bătălia, înseamnă că în viață vei putea să-ți depășești boala, să câștigi pe frontul dragostei și al afacerilor, îți promite o întreprindere profitabilă și înfrângerea criticilor plini de rău. Dar, de fapt, tu însuți trebuie să-ți dai seama la ce ai visat de fapt – o bătălie sau un război.

Interpretarea viselor lui Loff

Ai visat la război? Ești interesat de modul în care Loff interpretează un astfel de vis? Interpretarea, în primul rând, indică starea ta emoțională. Cel mai probabil, îți este greu să te relaxezi, iar în viața de zi cu zi ești constant bântuit de tensiune. Dacă afară este timp pașnic și ai avut un vis care implică armata, atunci foarte curând poți intra într-o încăierare verbală cu alții. Dacă într-un vis nu ați luat parte la ostilități, atunci vă veți confrunta în curând cu o sarcină minuțioasă, care vă va cere să fiți hotărâți și să respectați principii. Înfrângerea în război simbolizează viitoarea depresie și angoasa mentală. În acest caz, mai bine iei o vacanță și pleci în vacanță.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la mare într-o carte de vis de dragoste

Interpretarea viselor Longo

Dacă o persoană în vârstă a visat la un război, atunci este posibil ca bolile sale să fie activate din nou. Fiți atenți și luați măsurile adecvate din timp. Dacă evenimentele militare au fost văzute de un tânăr, mai ales dacă într-un vis a văzut o victorie asupra inamicului, atunci armonia și înțelegerea reciprocă vor începe în viața ta de familie. Înfrângerea promite dezastre naturale, iar când trupele sunt trimise pe front, atunci în viața reală vei avea probleme la locul de muncă și pe frontul personal.

De ce o fată visează la război?

De ce o fată visează la un război? Acțiunea militară în realitatea virtuală a imaginației tale nu este doar un vis. Cel mai adesea, acesta este un semn al schimbărilor importante viitoare în viață. Aceasta poate fi fie o conversație serioasă cu a doua jumătate, care se va încheia într-o despărțire, fie viitoare probleme financiare dificile. Depinde mult de detaliile complotului visului și de punctul de vedere al autorului acestei sau acelei cărți de vis.

A vedea un război într-un vis este neplăcut. Dar încercați să vă amintiți visul în detaliu, astfel încât sensul acestuia să poată fi interpretat cât mai precis posibil. Este mai bine să expuneți în detaliu intriga pe hârtie pentru a nu uita visul și puteți reveni la interpretarea lui.

Semnificațiile cărților de vis moderne

Interpreții moderni de vise interpretează războiul viselor în moduri diferite:

 • Luptă activă pe câmpul de luptă – semn de ceartă iminentă, ceartă violentă. Aștepți o confruntare cu țipete și scandal. Pregătește-te să te aperi de acuzațiile nefondate din a doua jumătate.
 • Dacă bătălia din vis nu a început încă, dar toată atmosfera de somn este saturată de așteptarea unei bătălii iminente, ai o conversație serioasă sau o întâlnire importantă mult așteptată. Rezultatul evenimentului nu este clar și va depinde doar de comportamentul tău. Fiți prudent – obțineți numai impresii plăcute, aprindeți – întâlnirea se va încheia într-un scandal.
 • Declaratie de razboi într-un vis prezintă o conversație serioasă cu superiorii. Natura conversației este imprevizibilă – poate fi fie un anunț de demitere, fie o ofertă pentru o nouă funcție înaltă.
 • Depinde mult de amploarea războiului. Dacă ai visat la lume, așteaptă-te la dificultăți financiare. Este mai bine să lăsați o rezervă de bani de urgență pentru o zi ploioasă și să nu faceți achiziții mari neplăcute.
 • Autorii unor cărți de vis credcă lupta la care a visat fata este un semn al dificultăților în treburile viitoare, certuri, despărțire de alesul.
 • Dacă războiul într-un vis este nuclearAcesta este un semn de neliniște mentală. În trecut, ai comis un act imparțial, din cauza căruia conștiința ta încă te chinuiește. Trebuie să împărtășești o problemă cu cineva, să corectezi consecințele acțiunii tale și să îndepărtezi povara din suflet.

Cel mai adesea, războiul într-un vis nu este de bun augur. Dar nu vă grăbiți să vă supărați – interpretările cărților de vis nu devin întotdeauna realitate. Acest lucru se datorează faptului că un vis este mai degrabă un semnal al subconștientului, care indică în ce direcție să te miști, la ce trebuie să lucrezi în viața ta. Prin urmare, cu o reacție corectă la acest semn, vei evita majoritatea problemelor.

Interpretarea viselor lui Hasse și Grishina

Opiniile autorilor acestor două cărți de vis populare sunt următoarele:

 • Visul de război este un semnal alarmant. Ocupi o pozitie instabila in societate. Mediul tău este lipsit de respect, nu te apreciază și nu te observă. Trebuie fie să-l schimbi, fie să încerci să câștigi o bună reputație.
 • Fata visează că nu numai că observă, ci și participă la ostilități? Războiul este necruțător și sângeros, multe victime? Un semnal de alarmă – în curând o dâră neagră va lua viață. Schimbările negative vor afecta aproape totul: viața personală, munca, sănătatea. Pregătește-te pentru probleme, certuri, confruntări.
 • Dacă o fată tânără visează la un război, iar alesul ei se pregătește să participe la lupte, atunci în viața reală nu i se potrivește. În curând, fata va vedea trăsături de caracter neplăcute la domn, din cauza cărora vrea să plece.
 • O femeie căsătorită visează la un război pentru dificultățile viitoare din familie. Cel mai probabil, va fi o ceartă puternică cu soțul ei. Fii mai înțelept – nu lăsa problemele de zi cu zi să afecteze înțelegerea cu partenerul tău de viață.

Există și alte sensuri. Despre ele vom vorbi mai jos.

Interpretări ale lui Miller și Vanga

Autorii celor mai misterioase și mistice cărți de vis cred:

 • Miller crede: război într-un vis – la dificultăți la locul de muncă și evenimente negative din viața de familie.
 • Pierde țara pe care o „sprijiniți” într-un vis? Așteaptă revoluția în propria ta viață! Oamenii de care ești responsabil vor începe să se răzvrătească și să vorbească urât despre tine. Acestea pot fi atât rude dependente, cât și subordonați la locul de muncă.
 • Vanga credea că războiul de vis prezintă dificultăți grave – lipsă de bani, chiar și hrană, boală iminentă.

Ascultă opinia interpreților, dar nu-i acorda prea multă importanță. Îți construiești propria viață, așa că nu te programa pentru eșec dacă predicția este nefavorabilă.

De ce visezi la începutul războiului: semnificația și interpretarea somnului

 • 6 aprilie 2019
 • coşmaruri
 • Denis Dmitriev

A vedea în propriile vise teatrul ostilităților sau a avertiza civilii cu privire la izbucnirea războiului poate promite evenimente complet diferite în viața unei persoane. Practic, totul depinde de detaliile specifice pe care este de dorit să încercați să le amintiți. Este foarte probabil ca aceste acțiuni să crească șansele de a găsi o interpretare exactă a ceea ce visează începutul războiului. Aproape fiecare predictor are propria sa opinie în această chestiune.

Sonnik Miller

Această carte menționează o legătură cu schimbările adverse din viața unei persoane. În același timp, astfel de schimbări pot apărea în diferite zone. Aceasta poate fi liniștea tulburată a vetrei familiei și încercările oamenilor invidioși de a aranja o oarecare răutate pentru visător la locul de muncă. Nu numai resursele financiare și statutul social, ci și sănătatea aparent bună pot fi în pericol.

Pentru femei, Gustav Miller are o explicație specială a motivului pentru care războiul începe într-un vis. Într-un vis, o doamnă poate participa direct la ostilități. Un astfel de complot prefigurează întâlnirea eroinei în viața reală cu un bărbat interesant care are în spate un trecut militar. Este foarte probabil ca acest bărbat să devină un sprijin de încredere pentru o femeie și să o ajute să supraviețuiască multor dificultăți. Dacă o fată este însărcinată, atunci cu siguranță va naște un băiat care va deveni un adevărat apărător al țării sale.

Citeste mai mult:  De ce visează țestoasele mici

Dream Vanga

Ghicitorul asociază războiul cu împrejurările care însoțesc acest fenomen. Acestea includ foamea și tot felul de privațiuni. Vanga crede că visele cu comploturi similare sunt cele mai rele pentru tinerii care sunt în serviciul militar. Este foarte probabil ca în curând astfel de oameni să se confrunte cu multe greutăți și obstacole, pe care să le depășească, vor avea nevoie pentru a-și aduna toată voința într-un pumn puternic.

Participarea directă la acțiunile din arena de luptă amenință cu consecințe nu mai puțin triste. Dacă visezi la începutul războiului, cartea de vis a lui Vanga avertizează o persoană împotriva diferitelor probleme și greutăți care vor apărea nu numai pentru eroul visat însuși, ci și pentru toate rudele și prietenii săi. Separat, merită menționat complotul în care visătorul încearcă să găsească un fel de adăpost. Dacă va ajunge la succes în acest demers, atunci problemele vor fi evitate, dar altfel ar trebui să se aștepte la ce este mai rău.

Interpretarea viselor lui Loff

Următorul specialist interpretează visele militare într-un mod ușor diferit. Potrivit cărții de vis a lui Loff, aceste scenarii de vis pot vorbi doar despre surmenaj excesiv și stresul unei persoane în realitatea de zi cu zi. Merită să vă revizuiți propriile priorități și, dacă este necesar, să încetiniți puțin. Un atac de luptă în timp de pace într-un vis promite o confruntare timpurie cu sufletul tău pereche.

Există și alte scenarii posibile. Adesea, de exemplu, oamenii se întreabă la ce visează începutul războiului, observat din exterior. Loff explică că aceste vise prevestesc un proces de muncă greu și plictisitor care vă poate lua toată puterea și timpul liber. Înfrângerea într-un vis înseamnă că o persoană are o stare de confuzie și neînțelegere a mediului. În această perioadă, nu este recomandat să luați decizii importante.

Interpretarea visului lui Freud

Semnele din această carte sunt în general în concordanță cu cele care au fost anunțate mai devreme. Sensul general al unor astfel de vise este probleme temporare la locul de muncă. Pentru a le elimina, o persoană va avea nevoie de o anumită reținere și răbdare. Cel mai rău dintre toate, el trebuie să facă dacă moartea a fost găsită în visele unei persoane sau dacă a fost capturată de inamic. Ambele opțiuni simbolizează prăbușirea completă a tuturor angajamentelor din ultimele zile.

Desigur, sunt descrise și scenarii mai favorabile pentru dezvoltarea parcelelor. Cu ajutorul lor, poți afla la ce visează începutul războiului. Primul scenariu pozitiv este că o persoană se ascunde cu succes de inamicul care o urmărește pe câmpul de luptă. Această aliniere promite o pauză temporară în viața reală, adică oportunitatea de a respira și de a-ți aduna gândurile. A ucide un inamic într-un vis înseamnă a învinge concurenții în câmpul de lucru.

Fiul lui Nostradamus

Unele dintre predicțiile de mai jos pot părea oarecum paradoxale la început. Cu toate acestea, astfel de interpretări sunt descrise în cartea de vis a lui Nostradamus. În special, dacă ați visat la începutul războiului, iar în centrul complotului există soldați care atacă guvernul țării eroului visat, atunci acest lucru poate fi considerat un semn bun. Un astfel de scenariu promite pace și stabilitate pe teritoriul statului.

Evadarea de pe scena ostilităților este, de asemenea, privită ca un eveniment pozitiv. Un astfel de act duce la o mare prosperitate și bucurie în viața reală. Poate că simbolismul în acest caz este evitarea problemelor și dificultăților inutile. Înfrângerea în luptă amenință cu un debriefing amănunțit între rude sau colegi. În acest caz, eroul de vis va fi veriga centrală în conflict.

Dream interpretare Tsvetkova

În acest caz, interpretările pentru sexul frumos ies în evidență pe fundalul restului. În cartea de vis a lui Tsvetkov, există mai multe opțiuni de ce o femeie visează să înceapă un război. Din păcate, motivul comun este apariția anumitor circumstanțe dificile și discordie în relațiile cu persoana iubită. Într-un alt scenariu, o fată își poate escorta iubitul la război. Această opțiune vorbește despre posibila descoperire a părților imparțiale ale personalității persoanei dragi în realitate.

O interpretare mai directă se obține în cazul în care într-un vis statul pe al cărui teritoriu trăiește o persoană se prăbușește într-un război. Acest lucru promite tulburări masive și greutăți în țară. În plus, există șanse mari să nu se schimbe cele mai bune în politica externă și internă a statului. Cu toate acestea, este puțin probabil să se poată influența cursul evenimentelor.

Interpretarea visului Hasse

De asemenea, autorul cărții descrie diverse scenarii în care se pot găsi eroii viziunilor. De exemplu, unul dintre articole oferă o descriere a ceea ce visează o fată la începerea unui război. Paginile vorbesc despre schimbări neașteptate și surprize pe frontul personal. Dacă într-un vis am avut șansa de a sta în mijlocul unui oraș distrus în timpul operațiunilor militare, atunci, în realitate, acest lucru promite doar că toate părțile neplăcute ale unei persoane vor fi dezvăluite sufletului său pereche.

O vis cu ochii deschiși în care inamicul a acționat ca un învingător nu înseamnă deloc consecințe dăunătoare în viață. Dimpotrivă, un astfel de vis arată că o persoană va fi fidelă tovarășului său până la sfârșit, iar o viață fericită și senină așteaptă cuplul înainte.

Cartea visurilor musulmane

Interpretările viziunilor din această carte sunt foarte diverse. De exemplu, dacă visătorul urmărește o bătălie în propriul oraș, atunci în viitorul apropiat așezarea și pământurile din jur ar putea începe să sufere de lipsă de alimente. Ca și în multe altele, în cartea de vis musulmană, evadarea din teatrul ostilităților marchează fericirea și succesul în viață. Există și o prescripție despre ce visează începutul războiului dacă liderul națiunii îl anunță. Un astfel de vis oferă pace și liniște în întregul stat.

Dar nu ar trebui să stai în locul războiului. Un astfel de vis sugerează că cealaltă jumătate ar putea afla în curând câteva secrete ale unei persoane pe care cu siguranță nu și-ar dori să le expună publicului. Pe de altă parte, eroul de vis însuși poate găsi niște schelete în dulapul iubitului sau iubitului său.