De ce o fată visează la un berbec

Berbec interpretare vis

Taranka într-un vis este un semn că o încercare de a îmbunătăți situația financiară va duce la înfrângere. Cartea de vis vă va ajuta să stabiliți la ce altceva mai visează peștele uscat.

Potrivit lui Miller

Ai visat un berbec? Fii pregătit pentru încercări dificile, cărora le poți supraviețui doar adunându-ți puterea mentală.

Stagnare sau profit?

Care este cel mai obișnuit vis al peștelui uscat? O carte de vis informată prezice o ceartă nu deosebit de gravă, dar dureroasă. Mai rar, un berbec simbolizează nemurirea într-un vis, dorința de cunoaștere.

Ai visat pește uscat? Cea mai obișnuită interpretare a profețiilor de somn: urmează o perioadă de stagnare și ghinion. Dar e bine să vezi mulți pești într-o grămadă. Acesta este un semn sigur de profit, creșterea veniturilor permanente.

Alte detalii

Pentru o interpretare mai exactă, cartea de vis recomandă luarea în considerare a următorilor factori:

 • Pește uscat – înțelepciune, atitudine filozofică.
 • Suprasuscat – ghinion în joc.
 • Bony – o sărbătoare, o sărbătoare.
 • Grasimea este o surpriza placuta.
 • Rotten – zvonuri neplăcute, bani neaștepți.
 • Cărnoase – bogăție.
 • Foarte mici – treburi.

Gata?

De ce o fată tânără visează la un berbec? Cel mai adesea într-un vis, imaginea promite singurătate sau separare. O fată poate vedea și un gândac înainte de o legătură cu un bărbat bogat, dar profund imoral.

Când o fată a visat la un berbec sărat, atunci cineva va deschide răni vechi ale inimii. Dacă o femeie a visat la un pește cu caviar, atunci în curând va rămâne însărcinată. Pentru o femeie însărcinată, vobla uscată promite naștere dureroasă și nașterea unei fete.

Stai așa!

De ce o femeie căsătorită visează la un berbec uscat? Interpretarea visului avertizează asupra certurilor în familie și a cheltuielilor neprevăzute. Pentru un bărbat, aceeași imagine prezice profit aleatoriu.

Pentru toată lumea, fără excepție, un berbec sărat promite o situație ciudată și o percepție inadecvată a realității. Un pește suprauscat poate visa la o boală gravă, literalmente ofilită.

Atenție!

Ai avut ocazia să mănânci un berbec într-un vis? În viitorul apropiat vei fi forțat să înșeli pe cineva. Ai văzut pe cineva mâncând pește uscat? Aceasta înseamnă că o persoană dragă va înșela la cererea dumneavoastră personală.

Ai visat cum ai reușit să mănânci un berbec cu bere? În realitate, vei putea să ocoliți concurenții și să-i liniștiți pe cei răi. Cel mai rău lucru din noapte este să mănânci gândaci putred și chiar și cu viermi. Interpretarea visului avertizează asupra unei boli ascunse, primind informații false.

Aștepta!

A trebuit să mănânci un berbec uscat într-un vis? În realitate, îndoiește-te de fidelitatea alesului, iar mai târziu primești dovezi de trădare. Același complot prezice o mulțime de probleme și dificultăți care vor fi rezolvate cu succes abia după un timp.

Este bine să mănânci pește gras și gustos. Interpretarea visului este sigură: vei face o impresie uimitoare, dar strict pozitivă într-o nouă societate pentru tine.

Ia măsuri!

Este bine să vezi noaptea cum se usucă berbecul la soare. În viața reală, vă așteaptă o muncă plăcută și ușoară. Dacă tu însuți decideți să sărați peștele, atunci stricați în mod deliberat starea de spirit a altuia.

De ce să visezi dacă ai avut șansa să cumperi un berbec? În viața reală, vei intra într-o băutură zgomotoasă și prietenoasă. Dar dacă bunica altcuiva cumpără produsul, atunci ar trebui să refuzi oferta primită, altfel vei pierde mulți bani.

Ai vândut pește uscat într-un vis? Aceasta înseamnă că puteți obține bani buni luând decizia asupra unei înșelăciuni minore. Ai curățat berbecul în vise? Interpretarea visului este sigură: este timpul să-ți dai seama de talentele tale ascunse.

Alege-ți visul

De ce visezi la pește uscat?

De ce visezi la pește uscat?

Mâncând pește într-un vis

Într-un vis, mănâncă pește sărat

De ce visezi la pește uscat?

Care este visul peștelui gătit?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visează Taranka?

Dacă ai visat un berbec, pește uscat, atunci cărțile de vis consideră o astfel de viziune favorabilă. Dar acest simbol are și un sens negativ.

Văzând pește uscat într-un vis

De ce visezi un berbec? Ce perspective îi va aduce un vis unei persoane adormite? Pentru o predicție corectă, sunt necesare toate detaliile unui vis.

Am visat la un pește sărat

Merită să alegeți metoda potrivită dintre cele oferite de cărțile de vis:

 • decodare în funcție de ce zi a săptămânii ai visat la acest simbol;
 • predicție în funcție de zodia visătorului.

În ce noapte ai visat

De duminică până luni, acest vis sugerează că persoana adormită va trebui să treacă printr-o întâlnire romantică, o aventură amoroasă.

Dacă un pește uscat visează de luni până marți, atunci fii atent, oamenii complotează un act răutăcios împotriva ta. Au răspândit zvonuri false, vor să-ți dezonoreze numele. Atenție la pericol.

De marți până miercuri – un vis negativ. Aruncă o privire mai atentă la cealaltă jumătate a ta, o persoană joacă de mult timp un joc necinstit. Din păcate, ei te înșală sau se gândesc serios să trișeze.

Visează de miercuri până joi – totul va fi bine în relațiile de familie. Dacă o astfel de viziune vizitează o persoană singură, atunci în curând își va întâlni soarta.

De joi până vineri – poate ați spus sau ați făcut ceva care a transformat oamenii pe care îi cunoașteți împotriva persoanei dvs. Dacă continuați să continuați în același spirit, atunci de la prieteni și cunoștințe vor trece în categoria inamicilor.

Pentru oamenii de familie, un vis promite dragoste și înțelegere.

De vineri pana sambata. De regulă, un vis care poate fi visat în acea noapte nu poartă nicio încărcătură semantică. Adevărat, există o interpretare că ești o persoană care nu este interesată de treburile și necazurile altor oameni, ești concentrat doar pe tine însuți.

Un vis de duminică seara prevestește o căsătorie profitabilă unei persoane libere, iar dragostea și înțelegerea promit oamenilor de familie.

semn zodiacal visător

Unele cărți de vis creează predicții bazate pe semnul zodiacal al unei persoane adormite. Cine a visat exact la un pește uscat:

 • berbecii o visează pentru un eveniment vesel;
 • Taurul promite apariția obstacolelor pe calea atingerii scopului;
 • pentru gemeni, acest simbol indică faptul că uneori nu te adâncești în necazurile oamenilor din jurul tău, îi tratezi necinstit;
 • raci – vor exista necazuri pe care absolut nu le poti influenta;
 • lei – fii prea critic cu tine, merită să-ți crești stima de sine;
 • pentru fecioare, astfel de viziuni despre peștele uscat nu sunt de bun augur, se așteaptă necazuri, lacrimi și tristețe;
 • Balanta ar trebui sa fie mai atenta in chestiuni de bani, riscati sa pierdeti o suma importanta de bani;
 • scorpioni – stabiliți prioritățile potrivite, nu pulverizați pe fleacuri;

Pentru Pești, conform horoscopului, viziunea înseamnă noroc.

Opinii despre alte cărți de vis

Majoritatea cărților de vis online populare interpretează imaginea peștelui uscat pe baza simbolurilor însoțitoare dintr-un vis și nu pe baza semnului zodiacal.

Dream interpretare Tsvetkova

Conform acestei cărți de vis, un pește berbec într-un vis este un avertisment. Cineva chiar vrea să te rănească. Poate că persoana respectivă este supărată de succesul și determinarea ta.

De asemenea, nu este de prisos să vă verificați sistemul respirator, pot exista probleme cu plămânii.

Interpretarea viselor de la A la Z

După un vis în care ai văzut pește uscat, situația ta financiară se va îmbunătăți. Care va fi motivul pentru aceasta, cartea de vis nu specifică, poate că salariul tău va fi mărit. Nu este exclus să primești pur și simplu o sumă solidă de bani, care te va ajuta să existe confortabil.

Care este negativul somnului

Pentru genul masculin, interpreții au pregătit următoarea interpretare, nu cea mai roz. O persoană care face afaceri este o stagnare completă în rezolvarea problemelor de afaceri. Nu face încercări zadarnice, nu te va ajuta.

Interpretarea viselor sfătuiește să petreceți acest timp cu beneficii, să acordați atenție familiei, să vă relaxați, să vă amintiți hobby-ul.

Un vis despre un pește similar este, de asemenea, negativ pentru oamenii de jocuri de noroc. Din păcate, norocul se va îndepărta de tine. Vei pierde din când în când, pierzând din ce în ce mai mulți bani și încredere în tine.

De ce ai putea visa că te plimbi prin bazar și să alegi peștele care îți place, dar chiar în fața ta îl cumpără altul? Trebuie să depui toate eforturile doar pentru a realiza cel puțin jumătate din ceea ce a fost planificat mai devreme.

Pentru o femeie, un vis despre furtul de pește este negativ. Aceasta înseamnă că o anumită străină are ochii pe soțul tău și va încerca în curând să-l ia din familie.

Ce este bun la vederea nocturnă?

Există un pește uscat într-un vis – toate lucrurile pe care le începeți vor fi încununate cu succes.

Consumă pește aromat cu prietenii

Când l-ai mâncat nu singur, ci în compania prietenilor, poți beneficia de o situație negativă când ești calomniat.

De ce te vezi împărțind o bucată de pește cu inamicul tău? Deci, în viața reală, vă puteți ierta reciproc vechile nemulțumiri.

Este bine când o fată tânără își cumpără pește uscat. Un astfel de vis îi promite o întâlnire cu un bărbat interesant. Cartea de vis mai spune că dacă peștele este gustos, cărnos, atunci bărbatul va fi sincer cu tine și vei petrece multe momente plăcute împreună. Astfel de relații pot continua. Când peștele era mic și osos, atunci, în ciuda primei impresii pozitive, alesul tău te va dezamăgi în curând.

Pentru ca o femeie să primească cadou pește uscat – pentru surprize în viața reală.

Un vis în care ai văzut o mulțime de pește uscat este pozitiv. În același timp, conform cărții de vis, cu cât este mai mult, cu atât vor avea loc schimbări mai mari în viața ta în bine.

O mulțime de pește sărat poate indica faptul că afacerea la care ați început cu mult timp în urmă și la care toată lumea a renunțat de mult, va începe să facă profit.

Ce fel de pește era

În cele din urmă, merită să luați în considerare interpretarea somnului, în funcție de ce fel de pește a trebuit să mănânci:

 • sărat – rudele și prietenii tăi ascund un secret de tine;
 • uscate – acordați atenție sănătății dvs., riscul de îmbolnăvire este mare;
 • fumat – ferește-te de influența străină, o anumită persoană dorește să te subordoneze voinței sale;
 • cu caviar – o surpriza placuta, mult succes.

Dar dacă visezi că mănânci exclusiv pește uscat și te-ai săturat deja, atunci nu te așteaptă cele mai bune momente din viața ta. Acestea vor fi asociate cu faptul că veți pierde o sumă mare de bani sau venitul obișnuit. Prin urmare, va trebui să economisiți literalmente pe tot. Cartea de vis te sfătuiește, de asemenea, să te gândești de mai multe ori înainte de a te ocupa de jobul propus și cu atât mai mult să investești bani.De ce visezi pește uscat: semnificații și interpretări ale somnului

Pentru a afla la ce visează peștele uscat, trebuie să studiezi un număr mare de surse specializate. Cu cât puteți colecta mai multe informații, cu atât predicția va fi mai completă. Pentru a alege cele mai potrivite interpretări dintr-un volum mare, merită să ne amintim visul cât mai detaliat și să ținem cont de ziua săptămânii în care a fost visat. Un factor important va fi starea de spirit cu care visătorul se trezește după un pește uscat văzut în vis.

De ce visezi pește uscat: interpretări în cărțile de vis

Diverse caracteristici ale peștelui uscat văzut într-un vis vor deveni factori importanți în descifrarea esenței visului:

 • peștii mici promit probleme;
 • mare – profit;
 • un individ osos înseamnă o vacanță;
 • bine hrănit promite o surpriză;
 • carcasa suprauscata va aduce ghinion la jocurile de noroc;
 • dacă peștele este suprasărat, atunci în curând va trebui să vă vindecați rănile psihice;
 • carcasa insuficient gătită avertizează despre apropierea periculoasă a unei persoane rea

Dacă visezi la crap uscat, atunci se va întâmpla în curând o boală pe care visătorul o va îndura cu ușurință. Crapul este asociat cu treburi fără sens, iar platica simbolizează desfătarea și distracția. Bibanul visează la eșec și bibanul în beneficiul cazului. Știuca uscată înseamnă înșelăciune.

A cumpăra carcase uscate înseamnă să ai totul din abundență în casă. Munca în această perioadă nu va fi dificilă. Pentru a alege peștele pentru boală, pentru a usca – pentru a arăta cumpătare în viața reală.

O varietate de interpretări necesită o analiză atentă a tuturor nuanțelor somnului și a colorării sale emoționale.

Pește într-o carte de vis (video)

De ce visezi la pește uscat pentru o femeie, o fată

Pentru o femeie sau o fată să vadă pește uscat într-un vis este un semn sigur al unei sarcini iminente. Dacă mănâncă acest pește, atunci o așteaptă noi sentimente strălucitoare.

Este general acceptat că astfel de vise caracterizează sfera emoțională a vieții unei femei. Când într-un vis o doamnă trebuie să aleagă pește uscat într-un magazin sau într-o piață, în curând va avea loc un eveniment important. Pe el trebuie să apară în cea mai bună formă, deoarece va fi evaluat atât în ​​ceea ce privește datele externe, cât și manierele și educația.

De ce visezi la pește uscat, sărat

Unele surse promit consecințe nefaste pentru cei care au visat la pește uscat. Ei bine, dacă vorbim doar de o dispoziție proastă și de indispoziție emoțională. Dar, de cele mai multe ori, motivele unei dispoziții stricate pot fi motive importante.

O altă interpretare a unui astfel de vis este abordarea unei vacanțe distractive. Distractia se va desfasura intr-o companie mare de oameni placuti si apropiati. De asemenea, ar trebui să vă așteptați la profit de la o nouă afacere. Cu cât mai mult pește – cu atât mai luminos va fi succesul în afaceri. Dacă în interior se dovedește a fi putred, atunci planurile nu se vor îndeplini și ar trebui să uiți de beneficii.

Printre consecințele neplăcute ale visătorului atingând sau ținând pește sărat într-un vis:

 • distrugerea planurilor;
 • lipsa veniturilor;
 • eșecul inițiativei;
 • stagnare în sfera afacerilor;
 • lipsa de idei noi;
 • fără dividende din depozite.

Dacă un astfel de pește prinde brusc viață, începe să fluture și cade în apă, atunci situația se va întoarce în curând la 180 de grade și succesul va reveni. Este important în acest moment să aveți timp să folosiți o nouă șansă și să nu ratați ocazia de a fi din nou călare.

Peștele sărat poate promite o excursie în altă țară legată de studii sau activități profesionale. Dacă peștele este exotic, atunci va trebui să mergi departe într-o stare necunoscută. Dacă vederea visată se găsește pe strada natală, atunci nu trebuie să mergeți departe.

De ce visează un bărbat la pește uscat

Un pește sărat văzut de un bărbat într-un vis îi caracterizează viața socială. În această perioadă, mai trebuie să ia o decizie la care s-a gândit mult timp. Dacă visătorul își amintește gustul ei în gură, atunci ar trebui să se aștepte o cunoștință interesantă.

Un pește sărat văzut de un bărbat într-un vis îi caracterizează viața socială

Peștele mic uscat promite unui bărbat o căsătorie rapidă, care va fi puternică și de durată. Dacă până în acest moment nu există un ales, atunci dragostea adevărată va apărea în curând la orizont.

Văzând un berbec, gândac, platică în vis

Interpretări interesante ale tipurilor de pește pot fi găsite în fiecare dintre cărțile de vis. Merita aruncat o privire:

 • Interpretarea viselor lui A. Vasiliev;
 • V. Melnikov;
 • Cartea de vis mare;
 • Mica carte de vis Velesov;
 • Interpretarea visului lui S. Karatov;
 • Interpretarea viselor a ezotericului Tsvetkov și a altora.

Potrivit acestor autori, gândac uscat într-un vis înseamnă o viață bine stabilită, care merge pe propriul drum. Interpretarea viselor avertizează asupra pericolului deosebit al consumului excesiv de alcool în perioada de după un astfel de vis.

O altă opinie spune că vobla este un semn de pierdere și pierdere. Acest lucru este valabil mai ales când visezi vobla uscată. A mânca înseamnă a te îndoi de fidelitatea unui partener. Din păcate, îndoielile vor fi în curând confirmate.

 • A cumpăra un gândac înseamnă a trăi în abundență și prosperitate în viitorul apropiat.
 • Trebuie să curățați berbecul – există șansa de a realiza talentul existent. În acest moment, nu neglija oportunitățile de a te arăta.
 • Dorada sărată sau uscată, pe care visătorul însuși a prins-o înainte, simbolizează marele noroc în afaceri.
 • O altă interpretare prezice certuri și certuri în familie. Cel mai adesea ele apar din cauza nemulțumirii față de visător. Dacă berbecul într-un vis este uriaș, atunci demnitatea celui care doarme nu va fi apreciată.
 • Curățarea platica înseamnă mult plâns în viitorul apropiat.

Dacă carcasa într-un vis este frumoasă și grasă, atunci dormitorului i se va oferi posibilitatea de a impresiona oamenii din cel mai apropiat cerc.

În noaptea în care zi a venit visul despre peștele sărat

Pentru mulți specialiști implicați în descifrarea viselor, ziua în care a venit imaginea este un factor important.

 • Dacă peștele sărat a fost văzut în noaptea de duminică spre luni, atunci ar trebui să vă așteptați la întâlniri și experiențe romantice.
 • Un vis de luni până marți avertizează asupra pericolului faptelor josnice și bârfelor.
 • Miercuri seara, există un vis urât, care vă recomandă să luați în considerare cu atenție comportamentul partenerului dvs., care este necinstit sau înclinat spre trădare.
 • De miercuri, există un vis despre peștele sărat, care prezice bunăstare în viața de familie.
 • Vineri, un berbec visează, care avertizează că visătorul ar trebui să-și corecteze comportamentul pentru a nu pierde cei dragi.
 • În noaptea de vineri spre sâmbătă se visează vise care nu trebuie descifrate, deoarece nu conțin predicții. Alternativ, în această noapte, subconștientul dă un semnal că visătorul este extrem de egoist.
 • Duminică seara, am un vis bun despre peștele sărat. El prezice o căsnicie prosperă și o viață lungă de familie în dragoste.

De ce visează peștii (video)

Informațiile obținute din cărțile de vis sugerează că peștele uscat văzut într-un vis nu are consecințe teribile. Iar acele situații negative care se regăsesc în interpretări pot fi rezolvate într-o perioadă scurtă prin simple reflecții.

De ce visezi la pește uscat: diverse semne de prevestire

Un vis în care este prezent peștele uscat are interpretări atât negative, cât și pozitive. Puteți determina la ce pește uscat visează cu ajutorul mai multor cărți de vis și amintiri ale detaliilor specifice ale visului.

Interpretarea cărților de vis

Sonnik Miller

Pește uscat într-un vis – acesta este un mesager al evenimentelor neobișnuite care pot fi atât pozitive, cât și negative. Pentru ca un bărbat să vadă un vis în care peștele uscat prinde brusc viață, indică o perioadă favorabilă în viață: norocul îi va zâmbi mereu, bunăstarea materială va crește, succesul va apărea la sexul opus.

O femeie să vadă un astfel de vis prevestește o sarcină neplanificată. Un pește uscat într-un vis promite unei tinere aventuri amoroase extraordinare, al căror rezultat va fi o surpriză pentru ea.

Interpretarea viselor astromeridianului

Pește uscat într-un vis prevestește o întâlnire cu vechi prieteni care vor veni de departe. Pentru o femeie, un vis promite împăcare cu vechiul ei prieten, cu care nu a mai vorbit de câțiva ani. Pentru un bărbat, un astfel de vis poate promite, de asemenea, că va câștiga respect printre prietenii și cunoscuții săi.

Cartea de vis chinezească

Am visat pește uscat într-un vis – asta este indică faptul că viața visătorului este prea plictisitoare și monotonă și nu are o direcție specifică. Pentru a vedea cum peștele uscat a căzut în apă și a înotat, profetizează noroc și succes fără precedent celui care doarme.

Interpretarea viselor lui Felomen

Pește uscat într-un vis – acesta este un prevestitor al primirii de emoții pozitive. O cantitate mare de pește uscat indică faptul că în curând visătorul va lua parte la un eveniment distractiv, o petrecere zgomotoasă.

De asemenea, peste uscat vorbește despre favoarea sorții și despre succesul fără precedent. Pentru o fată, un vis indică o schimbare a gusturilor și preferințelor ei, atât fizic, cât și moral. În plus, un vis poate indica sarcina ei probabilă.

Femeie care visează indică prosperitate și bunăstare în familierelatie excelenta cu sotul ei. Pentru bărbați, un astfel de vis indică o pierdere în sectorul financiar și o pierdere monetară majoră.

Cartea viselor moderne

Pește uscat într-un vis indică faptul că aspirațiile unei persoane de a-și îmbunătăți starea materială nu se vor îndeplini. Peștele uscat pentru bere sugerează că visătorul își va putea învinge concurenții, rivalii.

Pește putrezit, prea uscat indică o boală iminentă a persoanei adormite, deteriorarea bunăstării fizice și psihice. Cumpărând pește uscat de pe piață înseamnă că în curând vei afla o mulțime de lucruri interesante despre prietenul tău.

Carte universală de vis

Peștele uscat visează la pierdere și tristețe. Mâncatul de pește uscat într-un vis prezintă probleme în viața personală, trădarea unei persoane dragi. Cumpărarea de pește uscat de pe piață prezice o viață confortabilă fără probleme. Curățarea peștelui uscat într-un vis indică oportunitatea de a-ți realiza talentul și abilitățile.

Cartea explicativă a viselor

Pește uscat visează la o oportunitate probabilă de a câștiga o sumă mare de bani pentru a-ți implementa planul. Peștele uscat tăiat bucăți spune că cel care doarme nu va putea câștiga mulți bani, indiferent cât de mult ar munci.

Un bărbat ca un vis indică o deteriorare a abilităților sale organizatorice, o autoritate zguduită în orice comunitate. O fată tânără visează la un pește uscat ca un vestitor al iubirii nefericite și amare. Pentru o femeie căsătorită, un vis vorbește despre trădarea soțului ei.

Vedeți o mulțime de pește uscat înseamnă că visătorul va cheltui o sumă mare de bani pentru nimic, va cheltui pe lucruri inutile și divertisment. Gătitul singur peștele înseamnă că visătorul este destinat unor încercări serioase în viitor: pierderi, durere, lipsă de bani, relații romantice nefericite și așa mai departe. Doar caracterul și voința vor permite unei persoane adormite să supraviețuiască acestei perioade de viață.

Cartea Dream House

Pește uscat pentru un bărbat indică o stagnare temporară în afaceri și carieră. Acum este momentul să vă relaxați și să vă adunați gândurile. Pentru jucători, un astfel de complot promite eșec și pierderi – averea se va îndepărta în cele din urmă de o persoană pentru o lungă perioadă de timp.

O femeie vede pește uscat într-un vis înseamnă o îmbunătățire a situației financiare. A vedea pește uscat pe vitrina unui magazin vorbește despre o achiziție reușită sau despre un chilipir în realitate. Cumpărarea de pește uscat oferă o nouă cunoștință cu o persoană interesantă. Pentru fetele tinere, un vis indică o nouă relație romantică.

Interpretare in functie de aspect

Interpretarea viselor poate varia. în funcție de ce fel de pește era în visul de noapte.

Peștele uscat sărat indică secrete de familie și schelete din dulap, care sunt ascunse cu grijă visătorului. A începe să mănânci astfel de pește înseamnă că o persoană va putea afla secretele familiei.

Pește uscat indică o deteriorare a stării de bine, manifestarea bolilor. Peștele uscat afumat vorbește despre influența proastă a oricărui oameni asupra visătorului, o campanie proastă în care o persoană s-a găsit accidental.

Pește uscat cu caviar înăuntru prevestește o surpriză plăcută, o întorsătură binevoitoare a destinului. Pentru o persoană bolnavă, un vis promite o recuperare rapidă. Pentru o persoană în vârstă, un vis indică o viață lungă și fericită, o existență confortabilă.

Pește cu viermi – acesta este un semn că o afacere importantă se va prăbuși din cauza zvonurilor și speculațiilor ridicole. De asemenea, un vis indică o boală prelungită a uneia dintre rude, care poate fi fatală.

Peștele prădător uscat indică prietenie cu o persoană periculoasă. Știuca prevestește înșelăciune, trădarea unei persoane dragi, biban – o petrecere distractivă, vacanță, știuca indică profit, o afacere bună, crap – treburi deșarte și agitație inutilă.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Pentru ce este visul peștelui?”:

Citeste mai mult:  Care este visul mormântului unei rude decedate