Dacă ai un vis de marți până miercuri

Visele de marți până miercuri – ce înseamnă ele? S-a adeverit sau nu?

19 noiembrie 2018 la 22:11

În visele tale de marți până miercuri visezi la un întreg caleidoscop de evenimente. O mulțime de vise incoerente te duc dintr-un loc în altul cu viteza fulgerului. Te vei trezi într-un vârtej de incidente neobișnuite, vei vedea o mulțime de oameni. Visele de marți până miercuri vorbesc adesea despre cei dragi, te duc în locurile tale preferate, îți amintesc de zilele pe care le-ai trăit și vorbesc despre necazurile pe care le-ai trăit. Intrigile se schimbă, ca și cum ar spune despre diferite etape: arătând cum te-ai comportat și ce greșeli ai făcut. Parcă faci un test de anduranță. Dar este acest test de care aveți cu adevărat nevoie acum.

Visul va spune despre calitățile tale personale. Cât de bine știi să găsești un limbaj comun cu oamenii, ești de încredere și ar trebui să ți se acorde sarcini importante. Fii atent la personaje, dacă prietenii îți fac cadouri – te tratează cu sinceritate. Ei fac pretenții, iar conflictul crește – poate te comporți incorect în relația cu cei dragi. Merită să reconsiderăm relațiile obișnuite, devenind mai blânde.

De ce visezi de marți până miercuri? Prezintă o călătorie plăcută dacă conduceți un vehicul sau faceți o excursie cu barca pe mare sau pe râu. Am văzut obiecte neobișnuite care se mișcă sau zboară – așteptați-vă la o veste bună care vă poate schimba radical viața obișnuită. Se vor deschide noi oportunități în afaceri sau la locul de muncă. Va urma o propunere pentru o cooperare profitabilă.

Visul tău a fost gri și neinteresant, ai lucrat în el – așteaptă-te la probleme neplăcute și la vești proaste. Dacă vă îmbolnăviți sau pierdeți un lucru – va trebui să depășiți dificultățile din viață pe cont propriu, fără ajutorul prietenilor și rudelor.

Mercur este patronul viselor de mediu

Această planetă nu este un oracol precis care te va ajuta să privești în viitor, ea va dezvălui secretele trecutului și te va ajuta să înțelegi esența greșelilor făcute. Adică ai ocazia să analizezi ce ai greșit și să nu te mai expui la pericole și griji. Visele de marți până miercuri devin de obicei realitate. Dar numai dacă nu iei măsuri drastice. Adică, chiar și cel mai urât vis poate fi „neutralizat” devenind activ și reconsiderând prioritățile. Evenimentele pot deveni realitate în viitorul îndepărtat – de la 8 la 12 ani. Deci, patronul mediului, Mercur, declară:

 • Vise ușoare care sunt prost amintite și adesea nu provoacă probleme.
 • Ne-am amintit de un vis despre oameni apropiați și prieteni – un indiciu că merită să-ți schimbi atitudinea față de ei în bine, să devii mai tolerant și să începi să ai grijă de ceilalți.
 • Un caleidoscop de vise – schimbări rapide în viață. Încercați să vă amintiți eroii evenimentelor, aceștia pot deveni participanți la viața ta.
 • Un vis plictisitor, fără o colorare emoțională strălucitoare – veți avea nevoie de informații și cunoștințe noi. Trebuie să te gândești la educație.

Amintiți-vă, Mercur influențează abilitățile de comunicare ale individului, îl mută spre auto-exprimare și creștere mai presus de sine. Visele vorbesc adesea despre întâlniri viitoare, contacte de afaceri și noi aventuri. Faceți o nouă afacere într-un vis – ar trebui să vă gândiți la un nou hobby, să stăpâniți ceva meșteșug, să scrieți o poezie sau un întreg roman. Astfel de activități nu numai că vor aduce satisfacție interioară, ci pot deveni și principala ta sursă de venit.

Un vis de marți până miercuri poate prevesti o călătorie plăcută care nu este planificată. Mercur ne oferă o șansă pentru surprize neașteptate – să fie un fleac, dar vă va aduce multă bucurie și emoții pozitive.

Visul este prea slab, ești trist și ești nemulțumit de viața ta – extinde-ți cercul social, fii mai mult în compania prietenilor.

De ce visezi de marți până miercuri?

Visele de marți până miercuri sunt rareori stocate în memorie, dar dacă vă treziți și vă amintiți în detaliu, interpretați viziunea:

Visează de marți până miercuri despre dragoste.De regulă, un vis în această zi are o natură de avertizare. Adică ai o oportunitate unică de a proteja o persoană dragă, de a-l avertiza împotriva greșelilor sau de a avertiza de necazuri și boli. Amintiți-vă ce s-a întâmplat exact cu persoana iubită, analizați cu ce are legătură și asigurați-vă că îi spuneți visul unei persoane dragi. Distracție cu persoana iubită – trebuie să diversificați relațiile. Ceartă, pauză, divorț – poate exista un adversar.

Visează de marți până miercuri la nuntă.De regulă, un astfel de simbol reflectă dorințele tale interioare. Dar în viitorul apropiat sărbătoarea nu va avea loc. Am vizitat mai multe nunți în același timp – aveți mare nevoie de emoții pozitive, vă lipsește atenția cuiva drag.

Visează de marți până miercuri la muncă.Scandale cu colegii, conflict cu superiorii, concediere – acesta este un indiciu din Univers că este timpul să vă schimbați atitudinea față de muncă, să deveniți mai asidui. Ah, pur și simplu ți-ai „depășit” poziția și, prin urmare, slujba nu mai este satisfăcătoare. Un vis despre o creștere a salariului poate predetermina tranziția către o poziție superioară în viitorul îndepărtat.

Un vis de marți până miercuri despre relaxare și distracție.Călătoriile și călătoriile indică faptul că ar trebui să devii mai activ și mai sociabil. Este necesar să „înaintăm” înainte, creând o fundație pentru viitor. Acordați atenție celor pe care îi întâlniți în vacanță – poate aceștia sunt viitorii dvs. parteneri și prieteni. Acești oameni sunt gata să te ajute, trebuie să înveți să „permiți” oameni noi să intre în viața ta și să ai încredere în ei.

Visează de marți până miercuri despre trecut.Mercur este o planetă unică care este gata să dezvăluie secretele trecutului. Dacă visele de marți până miercuri te-au dus cu mulți ani înapoi, ar trebui să te gândești de ce s-a întâmplat asta. Analizați toate evenimentele, amintiți-vă cum s-au dezvoltat evenimentele în realitate. Dacă intriga s-a schimbat dramatic (mai întâi ești în trecut și o secundă mai târziu în prezent) – acesta este un indiciu că trebuie să aplici cunoștințele dobândite în beneficiul tău.

Citeste mai mult:  De ce gândacii visează în păr

Visează de marți până miercuri despre oameni morți.Oamenii morți acționează ca ghiduri, ajută la găsirea unei ieșiri dintr-o situație dificilă și avertizează împotriva greșelilor fatale. Acest lucru este valabil mai ales pentru rudele apropiate.

Visele de marți până miercuri – ce înseamnă ele? Ele pot părea plictisitoare și neinteresante, dar dacă vă amintiți și analizați visul, puteți nu numai să priviți în viitor, ci și să rezolvați problemele trecutului.

Mai multe articole conexe

Horoscop numerologic pentru numărul zilei – 25

2 este un simbol al încrederii și al unei stări echilibrate. Reprezintă principalul atribut al cooperării bazate pe beneficiul și respectul reciproc. 5 – acestea sunt oportunitățile pe care soarta le oferă. Numărul vă va ajuta să vă schimbați radical viața, să găsiți un tip de activitate pentru a obține succesul și obiectivele dvs.

Pe 25, vă puteți permite experiențe noi. Trebuie avut în vedere faptul că flirtul, cunoștințele interesante vor avea un impact asupra relațiilor de familie. Nu face schimb de suferință și regret. Este timpul să-ți permiti să fii îndrăzneț, eliberat, deschis către noi oportunități. Aflați mai multe >>>

Vis pentru miercuri

Un vis de miercuri care a fost visat înainte de miezul nopții se va împlini, dar dacă visul a fost visat după, cel mai probabil se va împlini doar parțial sau deloc profetic.

Somnul de marți până miercuri este sub influența planetei Mercur. Visul trimis de această planetă este de obicei ușor, discret și trecător și cel mai probabil îl vei uita. Dacă visul, dimpotrivă, a fost luminos și distinct, ca și cum în realitate, încercați să-l amintiți în toate detaliile, poate vă va oferi un indiciu în rezolvarea problemelor cu cercul apropiat sau vă va ajuta să găsiți „cheile” în comunicând cu cei cu care relația nu a funcționat, dar pentru Ei sunt importanți pentru tine.

Un vis de marți până miercuri poate prevesti schimbări cardinale în viață, mai ales dacă a fost luminos și memorabil, sunt posibile călătorii de afaceri pe termen lung și pe distanțe lungi, mutare, schimbări de locuri de muncă. Dacă visul a fost obișnuit și neremarcabil, cel mai probabil vei avea nevoie în curând de sprijin sau sfaturi de la prieteni sau o rudă apropiată.

Ce înseamnă visele de marți până miercuri?

Desigur, nu ar trebui să luați fiecare vis de marți până miercuri drept profetic, dar nici în această zi nu veți rata un vis important. Dacă ați avut un vis luminos dimineața cu imagini memorabile și neobișnuite, ar trebui să-i acordați atenție. Cel mai probabil, conține informații despre viitorul tău și va ajuta la rezolvarea unei serii de probleme care se întind din trecut.

Merită să acorzi multă atenție micilor lucruri care ți-au însoțit visul, subconștientul nostru poate transmite prin vis informații importante prin asocieri, metafore, simboluri. Dacă visul a fost activ și dinamic, se poate argumenta că vor avea loc schimbări pozitive, o recuperare rapidă, o reconciliere a ceartei, poate veți găsi un limbaj comun cu o persoană foarte importantă pentru dvs.

Un vis plictisitor și obișnuit indică faptul că nu sunteți suficient de informat cu privire la o problemă importantă sau vă lipsește comunicarea prietenoasă. Poate că nu găsești un răspuns spiritual în mediul tău, asta dă un sentiment de nesiguranță și inutilitate, încearcă să ieși din zona ta obișnuită de confort, poate că acolo vei întâlni noi prieteni buni.

Dacă ai avut un vis miercuri

Astăzi este miercuri, 25 decembrie 2019

A 25-a zi din calendar

A 25-a zi – un vis, de regulă, se împlinește destul de repede și oferă bunăstare.

28 zi lunară

În aceste zile lunare, poți lucra cu vise. Visele pot indica obstacole, dificultăți în afaceri și modalități de a le depăși. Visele din aceste zile sunt profetice. Îți poți vedea viitorul în ei. Trage concluzii și știi: un vis doar avertizează, iar dacă se împlinește sau nu depinde de tine. Într-un vis, o persoană poate vedea cine a fost într-o viață anterioară. În plus, visele din această zi reflectă lumea senzorială a unei persoane, sfera sa emoțională, sfera iubirii și, prin urmare, atunci când interpretați un vis, puteți lua în considerare obstacolele asociate cu manifestarea iubirii și, după ce ați găsit un indiciu. , urmareste-l.

Miercurea trecută, 18 decembrie 2019

A 18-a zi din calendar

Ziua 18 este un vis bun și de obicei devine realitate.

22 zi lunară

În ceea ce privește vise, ziua cu multe fețe. Visele pot fi doar goale, ceea ce nu are sens de rezolvat, și cele care vă vor arăta unde să vă mișcați, în ce direcție să schimbați. Deoarece aceasta este ziua lunară a lui Ganesha – zeul cunoașterii, care ajută la depășirea obstacolelor, atunci prin somn puteți rezolva probleme, puteți primi revelații și informații noi, cunoștințe noi. În această zi, înainte de a merge la culcare, vă puteți conecta la revelații dintr-un vis sau cunoștințe, vă puteți gândi la ceva, puteți pune o întrebare. Dar nu uitați să notați totul când vă treziți pentru a extrage informațiile corecte.

Viitoarea miercuri, 1 ianuarie 2020

A 1-a zi din calendar

Ziua 1 – un vis poate prevesti probleme familiale.

7 zi lunară

Visele din această zi pot aduce informații utile, există chiar și cele profetice. S-ar putea să devină realitate, dar nu curând. În aceste vise, pot exista indicii care vor ajuta la interpretarea sensului vieții tale. De regulă, aceste sfaturi sunt clare și vă arată clar situația, sarcinile, obiectivele. Acordați o atenție deosebită cuvintelor care vor fi rostite într-un vis. Prin cuvinte în această zi subconștientul comunică cu noi. Este recomandabil să notați cuvintele auzite într-un vis, iar în timpul celei de-a șaptea zile lunare pentru a observa ceea ce auziți de la alții, s-ar putea să fiți luminat de ceea ce auziți. În această zi, puteți primi o revelație prin cuvinte de la Forțele Superioare într-un vis, Imaginea Superioară vă poate apărea, tot ceea ce auziți de la ele va fi cu siguranță un indiciu direct către acțiune. Dacă vezi un cocoș de luptă într-un vis, fii atent la situațiile din viață. Dacă ai avut un vis rău, atunci spune-i apei curgătoare despre conținutul ei, atunci tot răul va dispărea, iar binele se va apropia.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor nașterea unui copil într-un vis

Ce înseamnă visele de marți până miercuri și se împlinesc

Visul care are loc în noaptea de marți spre miercuri este un semn important. Tema principală a visului va spune multe despre trecut, prezent și viitor.

Visul care are loc miercuri dimineața este de obicei bogat și interesant. Potrivit bioenergeticii, viziunile care i-au vizitat pe oameni în acest moment devin foarte des profetice. Știind ce vrea să-ți spună subconștientul tău, îți poți armoniza viața.

Ce înseamnă somnul de marți până miercuri

Starea de somn este dată de Mercur – o planetă datorită căreia puteți cunoaște viitorul, puteți evalua cu sobru prezentul și puteți înțelege secretele trecutului. Într-un vis, cel mai adesea ajungem la conștientizarea greșelilor noastre. După ce ați analizat un vis, puteți înțelege motivele eșecurilor și puteți evita dificultățile și problemele în viitor.

Cu toate acestea, nu uitați că o parte a nopții este marți, care este condusă de militantul Marte. Visele pot arăta obstacole în drumul către obiectiv, cauzele lor și modalități de a le elimina. Visele de marți până miercuri oferă de obicei o imagine obiectivă a evenimentelor care au loc în viață. Starea emoțională a visătorului după trezire merită o atenție deosebită.

 • Emoții vii memorabile schimbări incitante și dramatice.
 • Emoții încețoșate, un sentiment de incompletitudine – o lipsă de forță și de informații necesare.
 • Emoții incitante, atingerea unui nerv – resurse inaccesibile pentru atingerea obiectivelor personale. De regulă, un astfel de vis indică alte persoane cu care ar trebui stabilite relații.
 • Un caleidoscop de emoții care nu au legătură – extinderea sferei de influență, sprijinirea aliaților.
 • Incidente neașteptate într-un vis care provoacă inspirație, — informații valoroase, rezolvarea problemelor.

Visele devin realitate de marți până miercuri?

Visele de marți până miercuri pot fi numite un semn de Sus, un indiciu important despre ce să faci și la ce să te ferești. Dacă visul a fost bun, ține cont de complot și întărește-l cu atitudini pozitive – visul va deveni realitate. Ai visat la evenimente neplăcute? În acest caz, analiza somnului va ajuta la atenuarea problemelor. Încercați să interpretați complotul, să vă analizați starea și principalele puncte ale somnului. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți despre ce încearcă să vă avertizeze subconștientul.

Un vis văzut miercuri dimineața este adesea profetic. Adevărat, ceea ce vezi nu prinde viață imediat după trezire: de obicei durează câțiva ani înainte ca primele modificări să fie afișate. Dacă nu vrei să aștepți atât de mult, atunci ar trebui să începi să lucrezi la tine. Dacă vă reconsiderați prioritățile, stabiliți noi obiective și începeți să acționați activ, veți putea realiza ceea ce doriți sau preveni evenimentele nedorite.

Interpretarea viselor

În general, un astfel de vis nu are un complot specific. Este plin de diverse detalii, fapte abstracte și simboluri obscure. Prin urmare, trebuie să interpretezi un astfel de vis în funcție de emoțiile și sentimentele tale.

 • vis cețos, ale căror detalii sunt greu de reținut, nu poartă nicio încărcătură semantică și nu profetizează evenimente importante.
 • vis specific, o poveste clară cu participarea unor oameni familiari – Universul îți spune că în acest moment al vieții tale, cei dragi te pot ajuta să-ți rezolvi problemele.
 • Caleidoscopul de vis (un vis a fost înlocuit cu altul) sugerează că viața ta se va schimba în curând și schimbările se vor urma rapid.
 • vis neutru, a nu evoca emoții, înseamnă că visătorul se confruntă cu o lipsă acută de impresii. Deficitul emoțional este una dintre principalele cauze ale problemelor în viață.
 • vis viutrezirea inspirației – este timpul să începem calea către auto-realizare, creștere spirituală și succes.
 • Vis neobișnuit – in realitate va aparea ceva nou, poate un nou job, relatie, hobby-uri.
 • Un vis care aduce melancolie indică o lipsă de fericire. Este timpul să obțineți experiențe noi pentru a vă schimba viața în bine.
 • Visează la dușmani – cei nedoritori pot deveni prieteni. Nemulțumirile vor fi uitate, iar dușmănia se va dezvolta într-un sentiment profund de respect.
 • Visează la cei dragi. Interpretat în funcție de comunicare. Conflictele cu cei dragi semnalează că resentimentele împotriva ta sa strecurat în inimile lor. Comunicare prietenoasă – într-o problemă importantă, puteți conta pe ajutorul asociaților.
 • vis deprimant – probleme suplimentare, responsabilitate suplimentară, treburi neplăcute, munca inutilă poate cădea asupra ta.

Visele din perioadele de influență ale lui Marte și Mercur nu numai că sugerează ce se va întâmpla în viitor, dar ajută și să înțelegeți exact cum să realizați ceea ce doriți. Fii atent la visele tale și nu uitați să apăsați butoanele și

De ce visezi de marți până miercuri?

Dacă ai avut un vis în noaptea de marți spre miercuri, trebuie să-l tratezi ca pe un fel de semn. Este important să interpretați corect visul pentru a vă proteja de posibile nenorociri și invers – pentru a încerca să sporiți efectul pozitiv al ceea ce vedeți.

Interpretarea somnului de marți până miercuri

Semnificația viselor de noapte depinde nu numai de simbolurile care apar în vis, ci și de ziua specifică a săptămânii. În funcție de aceasta, interpretarea se poate schimba dramatic. Visele de marți până miercuri devin adesea realitate în viața reală. O persoană adormită trebuie să prindă sensul visului. Este o greșeală să tratezi asta cu indiferență.

Ce înseamnă visele de marți până miercuri

Mercur este conducătorul acestei nopți. În acest sens, visele de miercuri se dovedesc a fi bogate, diverse și importante în semnificație pentru visător. Visele din noaptea aceea seamănă cu un caleidoscop de evenimente. Totul va străluci cu culori strălucitoare, se va schimba rapid, se va alinia în forme bizare.

Citeste mai mult:  De ce visează foștii colegi de clasă

Visează la iubire

Poate servi drept avertisment pentru visător. Dacă o persoană are probleme, va avea nevoie de ajutorul celei de-a doua jumătate. Încercați să vă amintiți detaliile visului. Împărtășiți povestea cu el.

Dacă visezi la o ceartă cu persoana iubită de marți până miercuri, asta poate indica prezența sau apariția unui rival într-o relație.

Să te distrezi alături de persoana iubită – îți lipsește varietatea în viața personală, nevoia de a-ți împrospăta sentimentele este agravată. Analizați tot ce se întâmplă într-un vis de marți până miercuri și trageți concluziile corecte.

Vis la o nuntă

Simbolizează dorințele interioare și secrete ale unei persoane. Este departe de a fi un fapt că un vis este profetic în sensul literal al cuvântului.

Cartea de vis nu încurajează visătorul să se pregătească pentru ziua solemnă. Dacă visătorul a participat la mai multe nunți deodată, înseamnă că are o nevoie urgentă de noi senzații și emoții pozitive. Poate că persoana nu are suficientă atenție din a doua jumătate.

visează la muncă

Există un conflict / scandal cu echipa într-un vis – Universul vă spune că este timpul să vă schimbați atitudinea față de problemele de muncă. Cel mai probabil, îți lipsește răbdarea, determinarea și perseverența.

Există o altă opțiune pentru a împinge somnul: vrei să mergi mai departe pentru că starea actuală a lucrurilor nu mai satisface ambițiile personale. Obțineți o creștere de salariu – este foarte probabil ca în viitorul apropiat să urcați pe scara carierei.

Visează la odihnă

Călătorind într-un vis – visătorul trebuie să devină mai activ și mai sociabil. Tu pui bazele viitorului. Faceți cunoștință cu oameni utili, nu refuzați ajutorul lor. Nu-ți fie teamă să lași noi prieteni/colegi/parteneri să intre în viața ta. Învață să ai încredere în ceilalți. Îți va fi mai ușor să-ți atingi obiectivele într-o echipă.

Visează la trecut

Mercur are ca scop dezvăluirea secretelor. Se poate întâmpla ca visătorul să se miște într-un vis în urmă cu câțiva ani. Dacă s-a întâmplat acest lucru, este important să înțelegeți din timp motivele unui astfel de „zbor”. Comparați ceea ce se întâmplă într-un vis cu evenimentele reale din acea vreme.

Dacă visătorul se mută brusc în trecut și înapoi, ar trebui să se gândească la un lucru: un vis de marți până miercuri îl încurajează să folosească cunoștințele și abilitățile dobândite. Acest lucru te va face mult mai fericit.

Visul morților

Astfel de vise sunt importante și utile de reținut. O persoană moartă într-un vis încearcă adesea să te salveze de necazuri și nenorociri. Ei avertizează asupra unor pași greșiți fatale. Cu cât ruda (decedatul) este mai apropiată, cu atât sarcina semantică a somnului este mai mare.

Unele vise nocturne care au avut loc în noaptea de marți spre miercuri se pot dovedi a fi fără o poveste clară – neinteresante, plictisitoare și de nememorat. Dar dacă prindeți măcar elemente individuale, detalii și starea de spirit a unui vis, puteți privi în viitor interpretându-l.

Dormi dimineața de marți până miercuri, adică

Visele de dimineață de marți până miercuri se împlinesc mai des decât altele. Interpreții susțin că acestea sunt cele mai profetice vise pentru întreaga săptămână.

Valoare:

 • Dragostea înseamnă vis – persoana iubită este în pericol. Problema poate fi legată de probleme de muncă sau financiare.
 • Un bărbat a visat că plânge / înjură cu cineva – în viața ta a apărut un concurent puternic sau un dușman care este dornic să-ți ia locul.
 • Distrează-te într-un vis – viața de familie a devenit o rutină. Un cuplu iubitor are nevoie de o schimbare pozitivă.
 • O fată necăsătorită a visat la o nuntă – în viitorul apropiat, acest vis nu se va împlini.
 • Visând la muncă – te-ai plictisit de îndatoririle directe. Interesul pentru îndeplinirea sarcinilor atribuite se usucă rapid.
 • Pentru a primi laude de la superiori sau o creștere a salariului – în principiu, un astfel de vis se poate dovedi a fi profetic, dar nu în viitorul apropiat. Nu poartă o încărcătură semantică ascunsă. Poate că visătorul este de așteptat să fie promovat.
 • Un bărbat sau o femeie se ceartă cu superiorii săi într-un vis – nu ești mulțumit de condițiile de muncă. Probabil, poziția actuală a devenit pentru tine o piatră de hotar în cariera ta. Te străduiești pentru ceva mai mult.

Am visat un tip de marți până miercuri, adică

Un astfel de vis poate fi un prevestitor al unei adevărate revoluții în viața ta personală. Dacă visătorul are deja o a doua jumătate, visul promite începutul unei noi etape în relație. Interpreții susțin că un astfel de scenariu este un semn bun. Te așteaptă emoții plăcute, sentimente puternice și schimbări plăcute în dragoste. De asemenea, poate dura mult timp.

Care este visul celui dintâi de marți până miercuri

În astfel de cazuri, cartea de vis spune: fostul iubit încă nu îți este indiferent. Cel mai probabil, acest bărbat regretă despărțirea și se gândește să reia o relație de dragoste. Poate că va reapărea în viața ta și va încerca să-ți întoarcă fericirea pierdută în viitorul apropiat.

Visele devin realitate de marți până miercuri?

Foarte des, visele care au avut loc de marți până miercuri devin profetice. Ele nu se împlinesc pe termen scurt, așa că va trebui să aveți răbdare înainte de un eveniment plăcut și invers – pregătiți-vă pentru eventualele probleme și greutăți (în funcție de ceea ce a văzut persoana adormită într-un vis). Amintiți-vă de visele pe care le-ați văzut în această zi, astfel încât nicio situație să nu vă surprindă. Familiarizați-vă cu interpretările diferitelor cărți de vis. Ele vor ajuta la identificarea celui mai potrivit sens al somnului.

Ce să faci dacă ai avut un vis urât de marți până miercuri

Ai vrea să uiți semnul rău văzut în coșmarurile tale? O astfel de dorință vizitează fiecare persoană. Mai mult, visătorul nu vrea ca visul să fie profetic și repetat în viața reală. Pentru aceasta, a fost inventat un ritual special:

 • Întoarce fața de pernă pe dos pe pernă când te trezești. Lasati asa cateva zile.
 • Când vă treziți, priviți pe fereastră sau priviți flăcările focului.
 • Încearcă să scoți din cap toate momentele teribile de somn.