Ce înseamnă propria ta moarte într-un vis

De ce să visezi la propria ta moarte în cărțile de vis

Cum să afli la ce visează propria ta moarte și merită să-ți fie frică de un astfel de vis? Veți găsi toate răspunsurile la aceste întrebări în articolul de mai jos. Am schițat interpretările cărților de vis populare pe care eu însumi le folosesc atunci când vreau să știu ce mă așteaptă în viitor.

Interpretarea viselor lui Loff

Nu este neobișnuit ca oamenii să viseze la propria lor moarte. Și de obicei se sperie. Dar nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece acestea sunt doar jocuri subconștiente în care puteți găsi indicii despre cum să procedați.

Iată interpretările astrologului și ocultistului Loff:

 1. Văzându-te mort – suprimi sentimentul de ură de sine, iar acest lucru interferează foarte mult cu viața ta. Trebuie să înveți să te iubești și să accepți complet toate calitățile tale de caracter. În caz contrar, vei deveni cel mai mare dușman al tău.
 2. Visarea la propria ta moarte poate fi o reflectare a neliniștii tale interioare. Este posibil să fi fost cufundat prea mult timp într-o stare de anxietate. Ar trebui să înveți să trăiești în momentul prezent, să nu regreti trecutul și să nu-ți faci griji pentru viitor.
 3. Dacă ai văzut într-un vis moartea unei persoane dragi, asta poate însemna că relația ta se va încheia în curând. Tu însuți anticipezi acest lucru, motiv pentru care ai văzut un astfel de vis. Dar punctul important este că o despărțire se va întâmpla doar dacă ai sentimente romantice sincere pentru el.
 4. A vedea un străin complet murind este un semn de schimbare. Dezvoltarea ta a atins un punct după care apar schimbări ireversibile în viață. Ești în pragul unei noi etape de viață. Va fi dificil, dar rezultatul merită.

Carte de vis islamică

Ador cărțile de vis legate de învățăturile religioase, pentru că conțin înțelepciune profundă. Întotdeauna există ceva la care să te gândești.

 1. Moartea este un simbol al distrugerii, începutul a ceva nou, trecerea la o altă etapă a vieții. Toate acestea ți se vor întâmpla dacă reușești să-ți iei rămas bun de la trecut și să faci un pas înainte cu îndrăzneală.
 2. Și dacă poți distruge și elimina din viața ta tot ceea ce împiedică creșterea și dezvoltarea ulterioară, atunci în viitor vei avea o viață fericită, în plină prosperitate și înconjurat de cei dragi.
 3. Dacă într-un vis ți-ai dat seama că ai murit, dar nu te-ai trezit imediat, atunci în viața reală ești o persoană foarte perspicace și întreprinzătoare. Sunteți obișnuit să nu vă plângeți de probleme, ci să căutați modalități de a le rezolva, așa că deseori obțineți succes.
 4. Să-ți vezi moartea de mai multe ori este un semn nefavorabil. Traiesti intr-un haos total si nu-ti poti organiza viata, asa ca esti insotit constant de tot felul de probleme. Trebuie să înveți să controlezi tot ce se întâmplă, abia atunci viața ta se va îmbunătăți și vei obține tot ce visezi.
 5. Să te vezi zâmbind și bine dispus înainte de moarte – vei merge în rai, pentru că trăiești în conformitate cu legile divine, indiferent de ce religie profesezi.
 6. A muri pe pridvorul unei biserici este un semn nefavorabil care promite probleme nu numai visătorului, ci întregii populații a țării sale. Statul se așteaptă la devastare, oamenii vor începe să mormăie din cauza sărăciei constante și a lipsei de bani.
 7. Pentru a muri și apoi a învia din nou – trebuie să te pocăiești de unele păcate pe care le-ai comis în trecut. Trecutul te va face să-ți amintești de tine însuți și să-ți învețe o lecție importantă. Trageți concluziile potrivite și încercați să nu mai faceți astfel de greșeli, atunci viața voastră va străluci cu culori strălucitoare.

Cartea de vis psihologic

Auzind vocea cuiva într-un vis și apoi să-ți vezi propria moarte – așteaptă-te la o veste proastă care te va supăra și te va supăra. Poate chiar să te facă să suferi.

 1. Pentru a vedea mama decedată – fii atent la sănătatea ta. Este timpul să învingi obiceiurile proaste înainte de a te distruge complet. Un astfel de vis este un avertisment că trebuie să înveți să te controlezi fără reamintiri din exterior.
 2. Dacă devii o victimă a crimei, atunci, în realitate, va exista o perioadă de cădere completă și deznădejde fără sfârșit. Dar trebuie să vă adunați toată reținerea și să nu vă permiteți să vă scufundați în aceste emoții fără speranță. Încearcă să te lupți cu tine, altfel poți aduce mari probleme.
 3. Supraviețuiește morții clinice – va avea loc un eveniment care te va lipsi de pace pentru o lungă perioadă de timp. Și va dura câțiva ani pentru a restabili echilibrul, calmul și confortul. Dar în acest timp îți vei schimba radical viața în bine.

Previziunile lui Vanga

Clarvăzătorul bulgar credea că a-ți vedea propria moarte într-un vis este un semn bun care îți promite o viață lungă și fericită alături de persoana iubită. În viețile trecute, ți-ai îndeplinit toate datoriile karmice și de aceea vei fi răsplătit.

Citeste mai mult:  Dormi o femeie în vârstă

Dar dacă ai fost bolnav într-un vis și apoi ai murit, atunci va trebui să te confrunți cu o nedreptate uriașă căreia nu poți rezista. Prin urmare, rămâne doar să accepți și să aștepți până când circumstanțele sunt de partea ta.

Moartea în masă a oamenilor visează la o epidemie teribilă care se va întâmpla în țara ta. Mulți oameni vor suferi, iar medicii nu vor putea găsi imediat un remediu pentru o boală necunoscută.

Dacă ți-ai văzut moartea și apoi te-ai trezit, atunci trebuie să fii atent la un eveniment important care se va întâmpla în timpul zilei. Îți poate schimba întregul curs al vieții. Și doar de comportamentul tău depinde care vor fi schimbările – pozitive sau negative.

Urmăriți un videoclip pe această temă:

De ce visezi la moarte

Psihologul, în raționamentul său pe tema viselor, s-a bazat pe concluziile celebrului medic, alchimist și filozof renascentist elvețian Paracelsus. El a sfătuit să fie atent la ceea ce raportează morții într-un vis. Omul de știință credea că umbra unei rude decedate pur și simplu trezește părți latente ale creierului și scoate la iveală cunoștințele ascunse acolo. Aceasta este singura formă de informație pe care o poate percepe un creier care se odihnește. După cum au arătat observațiile lui Paracelsus, sfaturile primite de la morți au ajutat cu adevărat. Prin urmare, Miller acordă o atenție deosebită nu morții ca atare (o consideră un semn de încercări și pierderi grave), ci conversațiilor cu oamenii după moartea lor.

Vocea unui prieten mort avertizează despre vești proaste; tată – despre intrigi, nevoia de a proteja o reputație și de a gândi cu atenție toți pașii tăi într-o nouă afacere; mame despre problemele de sănătate și consecințele negative ale obiceiurilor proaste; frate – despre problemele unuia dintre cei dragi, nu le refuza ajutor și simpatie.

Dacă după moarte o persoană încearcă să obțină un fel de promisiune de la tine, atunci ia asta ca pe o chemare de a te înveseli, de a nu te încuraja și de a nu ignora sfaturile înțelepte.

Vanga consideră propria moarte într-un vis un simbol al unei vieți fericite și lungi alături de o persoană iubită. În general, astfel de vise sunt văzute de către mesagerii lui Dumnezeu de pe Pământ.

Moartea unei persoane importante pentru lume sugerează că una dintre țări va fi condusă de un conducător înțelept. Datorită lui, omenirea va opri războaiele și va înceta să se blesteme reciproc, iar diferitele națiuni își vor găsi în sfârșit înțelegerea reciprocă.

Te vei confrunta cu o nedreptate flagrantă dacă o persoană grav bolnavă nu își revine într-un vis. Te vei confrunta cu o alegere dificilă: fă ceea ce îți este benefic, alți oameni vor avea de suferit. Vanga instruiește – decizia ta va afecta mântuirea sufletului.

Ciuma umană într-un vis se va transforma într-o epidemie în realitate. O boală teribilă va aduce milioane de vieți înainte să se găsească un leac. Apropo, va fi inventat de un om de știință care nu fusese niciodată luat în considerare sau ascultat până acum.

Moartea însoțită de suferință este prevestitorul războiului nuclear. Va fi provocat de liderul uneia dintre țările europene. O mare stare va pieri, iar cei care supraviețuiesc în mod miraculos își vor încheia călătoria pământească în agonie.

Moartea clinică avertizează că vechii tăi prieteni creează un plan în secret de la tine. Când vine vorba de viață, interesele tale pot avea de suferit.

Teologii islamici oferă o varietate de interpretări și uneori foarte vagi ale viselor despre moarte. Prin urmare, este mai bine să vă familiarizați cu toate explicațiile și să înțelegeți care este cel mai potrivit pentru situația dvs. de viață.

Moartea poate indica pierderea unei surse de plăcere; la o viață de prosperitate pentru cei săraci și o existență săracă pentru cei bogați; despre importanța pocăinței și a faptelor bune pentru a pleca liniștit într-o altă lume; la frică, groază și dușmănie; într-o călătorie; pentru liniște și relaxare.

Contează a cui moarte a fost visată. Proprietar – la longevitate; alima (domnul musulman) – la inovațiile legate de religie; părinţii – la sărăcie; soții – la pierderea interesului pentru viață; imam – la devastarea în locurile lor natale (ciucrata este simbolizată și de un număr mare de decese); străin – din păcate despre ceva semnificativ. Dar cine moare în vis, dacă acest lucru se întâmplă prin înec, atunci persoana se îneacă în păcatele sale. Dacă stă goală pe pământ, atunci această persoană va fi frâută sau va avea mare nevoie de ceva. Iar dacă defunctul este spălat și învelit într-un giulgiu, el va avea succes în treburile lumești, dar în sfera spirituală sau religioasă va începe să experimenteze o criză.

Citeste mai mult:  De ce visează mulți câini

Se poate întâmpla ca într-un vis după moarte o persoană să prindă viață. Dacă ești tu însuți, atunci vei păcătui și atunci te vei pocăi foarte mult. Dacă reușești să readuci la viață decedatul, atunci datorită influenței tale, un evreu, un creștin sau un ateu se va converti la islam. Învierea multor morți înseamnă că vei ghida întregul popor adevărat pe cale.

Psihanalistul asociază în mod tradițional această categorie de vise cu subconștientul, dar spre deosebire de multe dintre celelalte interpretări ale sale, el nu o asociază cu sfera sexuală.

Visele despre moarte pot fi împărțite în două mari grupuri:

despre propria ta moarte. Asta înseamnă că mintea ta este condusă de temeri. Din cauza lor, viața pare mai tristă și lipsită de sens decât este în realitate. Freud sfătuiește să renunțe la fatalism și să analizeze tot ce se întâmplă. În orice caz, mai întâi găsiți, dacă nu pozitive, atunci momente utile;

– despre plecarea rudelor sau a cunoștințelor. Dacă un eveniment din vis te-a atins, te-ai îngrijorat și plâns, atunci la nivel subconștient îți dorești ca această persoană să moară. Această imagine vine cel mai adesea copiilor sau naturii infantile. Dacă, din cauza morții altei persoane, nu ai vărsat o lacrimă, aceasta reflectă și dorințele tale ascunse, dar ale unui plan complet diferit, de exemplu, despre o întâlnire sau o comunicare mai strânsă.

De ce să visezi la propria ta moarte conform cărților de vis ale lui Miller, Freud, Veles

Vederea de noapte în care s-a întâmplat să moară visătorul este înfricoșătoare și șocantă. Emoțiile și mai neplăcute sunt cauzate de un vis în care o persoană adormită se vede moartă din exterior. Cu toate acestea, interpretarea unor astfel de picturi este foarte diversă, așa că nu intrați în panică înainte de timp. Pentru a înțelege la ce visează propria ta moarte, ar trebui să te uiți în cartea de vis și să-ți amintești toate detaliile visului pe care l-ai văzut.

Interpretare generală

În general, visele în care apare moartea visătorului sunt interpretate pozitiv. Se crede că oferă o viață lungă și fericită, lipsită de boli grave și alte greutăți.

Noaptea înspăimântătoare vede din lateral cadavrul său, aflat pe masa de operație, prefigurează un nou ciclu de viață care va aduce actualizări în diverse domenii ale vieții – la locul de muncă, în relații, hobby-uri. Aceste schimbări vor umple viața visătorului cu emoții fericite, îl vor scuti de dor și tristețe.

Moartea proprie într-un vis este interpretată în două moduri, dacă un accident de mașină a devenit cauza sa. În acest caz, totul depinde de cum era corpul visătorului:

 • Un corp rănit și grav deteriorat, cu numeroase fracturi și sânge vizibil, prevestește depășirea obstacolelor în drumul către orice scop.
 • Întregul corp indică faptul că sarcina va fi finalizată cu ușurință și la timp.

O viziune de noapte în care o persoană adormită moare mai întâi și apoi învie din morți la propria sa înmormântare simbolizează sarcina dificilă încredințată de conducere în viața reală. Cu toate acestea, nu vă faceți griji – datorită talentelor visătorului, el va face față toată munca.

Interpretare în funcție de reacția rudelor

Un vis în care rudele care au pierdut un visător plâng de moartea lui sugerează că în viața reală el nu are cele mai puternice relații de familie. Certurile și conflictele frecvente care nu duc la compromis contribuie la deteriorarea acestora. Merită să arăți mai multă înțelepciune și răbdare.

Dimpotrivă, un vis în care rudele se bucură de moartea ta simbolizează în realitate legături puternice de familie – ești drag, iubit și de neînlocuit.

Interpretare după cauza morții

Interpretarea corectă a unui vis cu propria moarte va depinde și de ceea ce exact a ucis visătorul.

 • Un vis în care o persoană adormită a fost ucisă oferă apariția unei persoane lacome în viața reală care dorește să primească un beneficiu material de la visător. Este posibil să-și însuşească munca sau meritele. Merită să fii atent.
 • Visul în care s-a întâmplat să devii un bărbat înecat oferă schimbări semnificative în viață în bine, care vor avea loc în viitorul apropiat.
 • A muri în urma unui atac de cord este un semn bun. Promite o fericire bruscă, dar mare.
 • A muri de otrăvire nu este un semn atât de bun. În viața reală, există riscul de a suferi pierderi ca urmare a acuzațiilor false și nefondate la adresa visătorului.
 • A fi zdrobit și a muri este un simbol al faptului că, în viața reală, poți suferi de pe urma acțiunilor unor persoane răuvoitoare. Feriți-vă de zvonuri și bârfe.
 • Propria ta înmormântare nu este de bun augur. Cel mai adesea, ei avertizează o persoană adormită despre o posibilă boală gravă.

Citeste mai mult:  Nunta de vis pentru o fata

Sonnik Miller

Conform interpretării date de această carte de vis, propria moarte simbolizează ezitarea visătorului în viața reală. Poate că persoana adormită nu este sigură că are dreptate sau pur și simplu nu poate decide ce să facă în continuare, ce pas să facă.

Dacă în timpul propriei morți într-un vis, o persoană este roade de dor și suferință, în viața reală a greșit și își recunoaște vinovăția. În curând va încerca cu toată puterea să o răscumpere.

Interpretarea visului lui Freud

Moartea lor în viziuni nocturne este observată de cei cărora în viața reală le este frică să intre în relații romantice din cauza fricii de a-și pierde independența și libertatea, lipsa de dorință de a-și asuma responsabilitatea și pierderea individualității.

Un vis în care o persoană se vede ca un copil pe moarte sugerează că nu este pregătită să intre într-o relație pe termen lung, cu atât mai puțin să o rezolve prin căsătorie.

Interpretarea viselor lui Veles

Moartea proprie într-un vis oferă o fericire fără margini în viața reală – după un astfel de vis, viața unei persoane adormite va străluci cu culori noi, vor apărea multe momente pozitive care vor fi amintite pentru totdeauna.

De ce visezi la propria ta moarte?

Într-un vis, o persoană poate observa și face lucruri incredibile și ireale, de exemplu, să zboare, să meargă pe apă, să citească gândurile oamenilor și chiar să-și vadă propria moarte. Astfel de viziuni sunt prevestitoare ale unor evenimente viitoare. Pentru a le interpreta, trebuie să folosiți cărți de vis. Pentru informații mai extinse și mai precise, încercați să vă amintiți cât mai multe alte detalii ale complotului. În plus, este important să comparăm stenogramele primite cu evenimentele care au loc în realitate.

De ce visezi la propria ta moarte?

O astfel de viziune de noapte este o reflectare a nemulțumirii existente cu privire la propria viață. Astfel, primești un semnal că trebuie să-ți reconsideri comportamentul și să prioritizezi diferit. Moartea proprie este o reflectare a dorinței de a începe viața „de la zero”. Poate că în curând vor avea loc schimbări serioase, de exemplu, te vei muta în alt oraș sau vei găsi un alt loc de muncă. Pentru persoanele bolnave, un astfel de vis promite o recuperare rapidă. Deși unele cărți de vis oferă informații radical diferite, conform cărora o astfel de viziune de noapte profețește moartea. Dacă ai visat la propria ta moarte și înmormântare, acesta este un semn că în curând va trebui să-ți iei rămas bun de la ceva foarte important. Poate fi, de asemenea, un simbol al dezvoltării spirituale. Un vis în care ești implicat direct în propria ta înmormântare este un precursor al câștigării recunoașterii în cercul tău interior. Poate fi, de asemenea, un simbol al unei vieți lungi și fericite.

Să-ți vezi propria moarte într-un vis ca urmare a crimei înseamnă că în viața reală există un fel de pericol. Cartea de vis vă recomandă să vă feriți de inamici și vă puteți aștepta, de asemenea, la sfârșitul unei relații cu persoana iubită. Dacă un prieten te-a ucis, atunci, în realitate, poți conta pe ajutorul lui. Există, de asemenea, informații conform cărora o viziune de noapte a propriei morți este un prevestitor al primirii de vești proaste, care vor provoca sentimente puternice și chiar vor duce la depresie.

Moartea ta într-un vis din cauza sinuciderii este un simbol care indică faptul că în viitor îți vei recunoaște toate greșelile și vei decide să te schimbi în bine. Dacă nu știți ce a cauzat moartea, acesta este un prevestitor al unei surprize. Într-una dintre cărțile de vis există informații conform cărora un vis al propriei morți promite noroc în găsirea unei persoane dragi, iar noul iubit se va dovedi a fi un suflet pereche.

A-i vedea pe cei dragi plângând din cauza morții tale înseamnă că, în realitate, ei, dimpotrivă, se vor bucura din cauza unor vești importante. Pentru bărbați, un vis despre propria lor moarte prezice succesul la locul de muncă, o creștere a salariului și alte schimbări pozitive. Dacă o fată tânără a văzut un astfel de vis, înseamnă că în curând va trebui să stabilească prioritățile vieții în mod diferit și, de asemenea, vă puteți aștepta la schimbări în viața ei personală. O altă carte de vis spune că propria moarte într-un vis, profetizează avansarea în carieră, sau în afaceri, poți conta pe încheierea unui fel de înțelegere. O altă viziune nocturnă similară poate fi un prevestitor al unei noi achiziții de succes.

A-ți vedea propria moarte într-un vis și apoi a învia, înseamnă că există anumite temeri în viață care te împiedică să trăiești în pace. Dacă în ultimul moment a fost posibil să se evite moartea, acesta este un simbol că în viitor va exista șansa de a îmbunătăți relațiile cu rudele apropiate și prietenii. Există, de asemenea, informații că un astfel de vis poate însemna lipsa de dorință de a lua parte într-un conflict între prieteni sau rude. Pentru tineri, un astfel de vis prezice însoțirea unui noroc incredibil, care va ajuta la îmbunătățirea situației lor financiare.