Care este visul fetiței altcuiva

Fetiță extraterestră

Interpretarea viselor Fată copil extraterestră a visat de ce într-un vis un copil extraterestru este o fată? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o fată extraterestră într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fată

A fi în compania tinerelor fete frumoase – chiar trebuie să fii în companie bună la un eveniment interesant.

Fete îmbrăcate în alb – pentru viitoarea cotitură a vieții în bine, succesul și prosperitatea vă așteaptă.

O fetiță pentru a se vedea într-un vis – spre surpriza viitoare sau pagube minore.

O fată necunoscută vine la tine acasă – la oaspeții neinvitați.

A expulza o fată necunoscută – la probleme minore.

Vorbesc foarte mult timp într-un vis cu o fată – spre bogăție și succes.

Interpretarea viselor – Fată

Interpretarea viselor – Fată

Dacă fata este în apă, atunci acest vis înseamnă apariția a ceva nou în viața ta și, în același timp, se oferă să încerci în ceva – schimbă locul de muncă sau găsește-ți un nou hobby. Aceasta este o perioadă foarte de bun augur și, pentru a profita la maximum, găsiți niște pietre plate, aranjați-le în baie și puneți lumânări pe ele. Aprinde lumânările în timp ce ard, trebuie să fii în apă.

Dacă fata este tristă, atunci în viitorul apropiat vei dezamăgi pe cineva din jurul tău. Pentru a preveni apariția ego-ului, veniți cât mai curând posibil la cimitir și îngropați câțiva cartofi lângă mormântul fără nume.

Interpretarea viselor – Copil

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

Interpretarea viselor – Copil

Un copil – va visa: a da naștere unui copil este bogăție.

Când un copil plinu visează, acestea sunt griji pentru bine; subțire, plângătoare – griji pentru rău.

A vedea un copil mic într-un vis este o mare corvoadă.

Un copil este o ceartă, o ceartă.

Dacă o femeie visează că este însărcinată sau că alăptează un nou-născut, va exista profit. Același vis va fi văzut de o bătrână – prefigurează o boală gravă și moarte.

Dacă visezi că un copil alăptează, atunci va exista sărăcie, de care nu poți scăpa.

Copil – atac, ceartă, treburi.

Copilul este pe masă, prinde viață – moartea acestui copil.

Mulți copii sunt anxieți.

Un copil pe umerii (pe korkos) unui bărbat – o femeie însărcinată va naște un băiat, pe umerii unei femei – se va naște o fată.

Care este visul fetiței altcuiva?

Conform cărții de vis, un copil ciudat, o fată în vis, promite surprize plăcute, angajamente de succes, bunăstare, nașterea unui copil. De ce altfel visezi la o astfel de viziune? Urmează vești bune, rezolvarea problemelor, dar încercările și bolile sunt posibile.

Cartea de vis a lui Miller: amenințarea bolii

Ai văzut fata care plângea? Miller avertizează: aveți grijă, vă puteți îmbolnăvi. Este timpul să începeți să luați măsuri preventive.

Evitați hipotermia și încercați să nu intrați în contact cu pacienții cu boli infecțioase. La urma urmei, este mai ușor să previi dificultățile decât să te gândești cum să le depășești mai târziu. În plus, unele infecții pot provoca complicații grave.

Care este visul unei fete ciudate, doar un copil?

Un vis despre copilul cuiva, dacă era curată și nu plângea, oferă o surpriză plăcută.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fosta iubita cu care nu comunic

Care este visul copilului altcuiva, o fată care zâmbea și ți-a întins mâinile? O astfel de viziune promite să primească vești bune.

În general, complotul cu o fetiță simbolizează, conform cărții de vis, speranțele visătorului, prefigurează primirea de informații importante care vor afecta viața ulterioară.

Frumos – prosperitate, neîngrijit – necaz

Interpretarea depinde de detaliile visului nocturn:

 • bebe – surprize placute in fata;
 • vârsta preșcolară, la îndemână – sarcini complexe care trebuie rezolvate;
 • frumos, sănătos – prosperitate, bunăstare;
 • pacient – dificultăți grave;
 • murdar, neîngrijit – vești proaste;
 • cu părul lung – o călătorie lungă neașteptată.

Pentru ca un bărbat să vadă un copil într-un vis – mult noroc în dragoste și afaceri

S-a întâmplat un tânăr să vadă un nou-născut într-un vis? În realitate, va întâlni o fată bună, pentru care va fi gata să facă isprăvi, să-și arate cele mai bune laturi.

Pentru un bărbat să țină în brațe o fată zâmbitoare este un mare semn. Interpretarea visului explică: se apropie o afacere de succes, un nou parteneriat promițător.

Fata va avea succes cu sexul opus

De ce visează o femeie să țină un nou-născut în brațe? Ea îl va întâlni în curând pe bărbatul care îi va deveni destinul.

Pentru o visătoare însărcinată, un astfel de complot într-un vis poartă un mesaj pozitiv. Cel mai probabil, copilul va fi o fată, iar copilul îl așteaptă o soartă fericită.

Pentru o fată, un vis despre o fată ciudată promite succes cu sexul opus. Mai mulți bărbați îi vor da semne de atenție deodată.

Interpretare conform cărții de vis a situațiilor cu o fată copil ciudată

A râs contagios în somn? În realitate, rezolvă toate dificultățile, depășește cu ușurință problemele care au apărut.

Fetița altcuiva a fost în brațele tale și s-a îmbrățișat? Interpretarea visului indică: în curând va apărea o persoană de încredere de la care veți primi ajutor și sprijin.

Copil gol sau furios

Bebeluş gol – vin testele. Situația financiară se va înrăutăți, vor apărea o mulțime de cheltuieli. Nu disperați – totul se va îmbunătăți cu timpul, trebuie doar să economisiți acum.

Ai certat-o, ai certat-o ​​în vis, așa că a fost supărată? În realitate, intuiția ta te va eșua și se va dezvolta o situație destul de neplăcută.

Ai visat să te joci, să o îngrijești?

Ai visat că te joci cu ea? Veți fi invitat la o sărbătoare distractivă cu un număr mare de invitați. Distrați-vă de minune, faceți contacte utile.

Să îngrijești copilul altcuiva? Pentru un tânăr, un vis oferă apariția unor idei îndrăznețe, noi planuri. Reprezentantul jumătății frumoase a umanității – aspectul unui copil.

Alege-ți visul

Care este visul unei fete copil?

De ce visează o fetiță?

De ce visează fetele gemene?

De ce visează fata roșcată?

De ce visează o fată nou-născută?

Să văd o fată în vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Ce înseamnă să vezi copiii mici ai altor oameni într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

Copiii sunt cea mai mare bucurie din viața umană. Dar sunt și o sursă constantă de anxietate și necaz. El este mai iertat pentru ai lui decât pentru străini – chiar și sângele nativ, țipând entuziasmat, provoacă tandrețe. A-ți vedea descendenții în vise este destul de natural. Într-adevăr, în vise oamenii primesc cel mai adesea imagini care sunt strâns legate de experiențele reale. Dar de ce o persoană visează copiii foarte mici ai altora sau copiii mai mari? Interpretarea viselor interpretează astfel de vise destul de logic: fie la bucurii, fie la un număr destul de mare de probleme. Totul depinde de detaliile visului.

Atenția la detalii este cheia unei interpretări corecte

Chiar și Sigmund Freud a folosit un principiu simplu, dar eficient în practica sa de interpretare a viselor. La recepțiile sale, el a forțat vizitatorii nu numai să descrie visul, ci și să vorbească despre asocierile lor cauzate de detalii specifice ale complotului visului. Această metodă este folosită și astăzi.

Înainte de a apela la cărțile de vis populare pentru ajutor, visătorul trebuie să-și amintească visul cât mai detaliat posibil. Cel mai bine este să păstrați un caiet și un creion pe noptieră, astfel încât să puteți nota complotul imediat înainte de a fi șters din memorie.

Subconștientul trimite vise vii, emoționale persoanei adormite cu un motiv. Ele pot fi reflectări ale experiențelor profunde, dar pot, de asemenea, avertiza asupra evenimentelor importante care se așteaptă în viitorul apropiat.

Bucurie sau necaz?

Subconștientul comunică cu persoana adormită în limbajul simbolurilor pe care acesta le înțelege. Concepte abstracte precum bucurie, dragoste, furie, pierdere și altele asemenea sunt transmise prin imagini vizuale.

Atitudinea față de copii este inerentă naturii umane: este atât nevoia de a avea grijă, cât și de a iubi. Dar copiii prea zgomotoși și activi obosesc generația mai în vârstă. Prin urmare, de exemplu, pentru un bărbat obosit la locul de muncă, să văd copiii altora într-un vis înseamnă nevoia de a se pregăti pentru un volum de muncă crescut. Același vis poate fi și un semnal al corpului despre nevoia de odihnă.

Dacă ai visat un copil extraterestru mic, trebuie să fii atent la felul în care arăta și cum s-a comportat. Copiii sănătoși, frumoși și veseli oferă bucurie, vești bune, profit, succes, perspective de carieră. Copiii bolnavi și murdari sunt un simbol al necesității de a se pregăti pentru zile supărătoare.

Există o opinie, care este susținută de unii compilatori de cărți de vis moderne, că copiii altcuiva într-un vis înseamnă: cineva din afară va deveni o sursă de schimbare, bună sau rea, pentru visător. Cu toate acestea, acesta nu este neapărat cazul. Doar că atitudinea față de propriii copii este mai blândă și nu toată lumea îi are. Apariția unor copii nefamiliari într-un vis poate să vorbească despre experiențele proprii ale celui care doarme.

Citeste mai mult:  Plmuiește un bărbat într-un vis

Vise bune despre bebelusi

În primul rând, merită să oferiți exemple de semne bune.

 • Privirea nașterii unui om sănătos și puternic este un simbol că o promovare sau o altă veste bună îl așteaptă pe cel care doarme. Deoarece simbolismul viselor nu este întotdeauna simplu, nașterea nu trebuie să fie în complot: un copil poate fi găsit cu ușurință în varză.
 • O fată frumoasă zâmbitoare este un simbol al surprizelor, al surprizelor plăcute.
 • Copiii altora visează la succes în a-și realiza visele, dacă într-un vis persoana adormită urcă cu ei un munte sau un deal abrupt.
 • Dulciurile pe care persoana adormită le hrănește bebelușului sunt un simbol al prosperității, al bunăstării financiare.
 • Scăldatul copiilor în apă curată simbolizează eliberarea de problemele impuse de opiniile altora, purificarea. Noul mod de viață va fi mai ușor și mai reușit decât cel vechi.
 • Dacă un copil sănătos a fost dat sau prezentat persoanei adormite, merită să așteptați apariția unui patron sau partener care va deschide noi perspective grozave. Pentru un bărbat, un astfel de vis poate prezice un parteneriat în afaceri, în timp ce o femeie visează adesea înainte de a primi o cerere în căsătorie. Cu toate acestea, în realitățile moderne, totul poate fi invers.
 • Mersul cu un bebeluș într-un cărucior înseamnă că o idee de mult prețuită este pe cale să prindă contur.
 • Pieptănarea unui băiat sau a unei fete este un simbol al punerii în ordine a lucrurilor. Părul ascultător și gros înseamnă că visătorul are totul sub control.
 • Copilul s-a murdar, dar s-a pus în ordine? Problemele se vor rezolva în curând de la sine, puteți uita de anxietate.
 • Ajutând copiii să învețe lecții, făcând treburile casnice împreună – semne de bunăstare, armonie.

Comploturi care implică bebeluși, prefigurează probleme

După cum am menționat mai sus, copiii murdari, bolnavi și capricioși prezic necazuri și chiar necazuri. De asemenea, astfel de comploturi pot simboliza boala, oboseala, epuizarea nervoasă a visătorului însuși.

 • Să ții în brațe un bebeluș învelit în cârpe murdare este un simbol al veștilor proaste.
 • De ce să visezi copii străini mici dați visătorului împotriva voinței sale? Dormitorului i se vor impune o mulțime de muncă sau probleme inutile, ingrată.
 • Dacă copiii cerșesc ceva, vor fi multe probleme asociate cu evenimentele. Dar, în general, totul va fi rezolvat cu succes. Un astfel de vis poate fi visat, de exemplu, de o femeie înainte de o sărbătoare planificată acasă cu un număr mare de oaspeți.
 • Jocul cu copiii pe terenul de joacă este o poveste aparent plăcută. Dar, de fapt, așa raportează subconștientul că visătorul s-a jucat prea mult, încearcă să se îndepărteze de deciziile adulților și este timpul să ia mintea, să devină mai serios. Intriga va spune același lucru dacă un adult se vede mic în ea.
 • Semnificația unui vis despre copiii străini mici conform cărții de vis este o pierdere dacă într-un vis o persoană pieptănează părul murdar și încurcat al copiilor.
 • Bebelușul încredințat bărbatului adormit este pierdut pe stradă sau în casă și nu poate fi găsit în niciun fel – un simbol al pierderii unei linii directoare în viață. Cel care doarme se simte deplasat, „nu în largul lui”.
 • Scăldatul în apă murdară este un simbol al bârfei, problemelor la locul de muncă sau în familie.
 • Un bebeluș într-un cărucior este obraznic, plânge – au existat prea multe situații nervoase în viața unei persoane adormite în ultima vreme. Este nevoie de odihnă.
 • Tratamentul unei firimituri bolnave este un semn al unei lupte cu propria suferință, experiențe interioare, mai des spirituale decât fizice. Conform Cărții de vis de Est, în acest caz, copilul simbolizează sufletul uman.
 • A bate un copil, a-și scoate propria neputință asupra lui – la certuri în familie. Puteți vorbi și despre nemulțumiri profunde ascunse.

Avertisment dublu: la ce au visat gemenii

Simbolismul visului, ai cărui eroi sunt gemenii, este de înțeles: semnificația avertismentului este dublată.

 • Am visat la câțiva băieți – ar trebui să vă așteptați la profituri mari, câștiguri, moștenire. O persoană care vede gemeni de băieți sănătoși și puternici ar trebui să cumpere un bilet de loterie.
 • Un băiat și o fată se agita, fug de un adult – o soluție la o problemă complexă nu poate fi găsită în niciun fel și este puțin probabil să fie rezolvată în viitorul apropiat.
 • Copiii extratereștri se ceartă, se luptă – un semn de alegere dificilă, contradicții. Cel mai probabil, o persoană se confruntă deja cu nevoia de a alege, iar complotul este o reflectare a situației care îl deranjează.
 • Două fete gemene se ceartă între ele – un simbol al bârfei. Poate merită să limitați comunicarea cu ceilalți, să vorbiți mai puțin despre dvs., astfel încât limbile lungi să nu provoace rău în viitor.

Interpretări ambigue

În unele cazuri, interpretările oferite de cărțile de vis diferă, uneori în mod dramatic. De exemplu, conform celor mai multe surse, un bebeluș mort într-un sicriu este un simbol că este timpul să se încheie un proiect prelungit nepromițător sau o relație dificilă și obositoare.

Decizia va fi dificilă, dar este necesară. În același timp, populara carte de vis a lui Miller susține că acest complot promite un plus pentru familie.

Cunoscuta carte de vis a lui Loff spune: ceea ce au visat copiii altora este un pericol, o posibilă înșelăciune. Parcă s-ar certa cu el, cartea de vis a Rătăcitorului promite noi cunoștințe, un val extraordinar de vitalitate. Datorită ei, toate testele trimise vor fi trecute cu ușurință. La care dintre interpretările complotelor să adere depinde în mare măsură de atitudinea persoanei față de copiii altora, de situația sa de viață. Dar, în general, niciunul dintre comploturi nu prezice obstacole de netrecut. După cum se spune, copiii mici sunt mici probleme.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com

Am visat copiii altora – caracteristici ale interpretării din cărțile de vis

Copiii extratereștri au evocat întotdeauna sentimente strălucitoare și amabile, tandrețe și zâmbet pe fețele oamenilor. La urma urmei, urmărind cu adevărat copii activi și fericiți, reprezentăm generația noastră viitoare ca niște indivizi frumoși, inteligenți și autosuficienți. De ce visează copiii altora, vom afla în cărțile de vis dovedite.

Interpretare generală

Copiii extratereștri reprezintă posibilitățile ascunse ale visătorului, dorințele sale potențiale și barierele în calea realizării. Simplitatea, inocența, bunătatea și spontaneitatea copilului reflectă acele trăsături de caracter ale persoanei adormite care se manifestă cel mai mult în realitate. Acest lucru indică adesea că o persoană nu s-a realizat încă ca persoană, el este în căutarea lui însuși, a sensului existenței sale, a destinului său. Poate că nivelul de dezvoltare al copiilor necunoscuti indică vârsta la care persoana adormită este blocată psihologic.

Citeste mai mult:  De ce visează dinții falși

Un copil în vise poate avea un alt sens. Un rezultat pozitiv al interpretării va depinde de aspectul, comportamentul și manierele copilului. Băieții veseli și activi înseamnă un viitor minunat care promite multe evenimente fericite. Un copil neîngrijit și supărat va reflecta o serie de adversități și probleme.

Cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Interpretul personifică copiii cu organe genitale masculine și feminine, în funcție de sexul copilului. Să te joci într-un vis cu propriul tău copil înseamnă să trăiești nesiguranță atunci când comunici cu sexul opus. Activitatea sexuală a unei astfel de persoane poate să nu depășească autosatisfacția.

Interesul pentru copiii altora în vise este explicat ca o abstinență lungă și forțată de la actul sexual și o dorință de a face sex chiar și cu o persoană necunoscută. A mângâia un copil înseamnă a arăta tandrețe și atenție față de partener, a fi interesat de fanteziile, sentimentele, preferințele ei sexuale. În acest caz, partea emoțională a unei relații intime este importantă pentru visător.

Gustov Miller

Copii fericiți și sănătoși într-un vis – la bunăstarea și schimbările bune ale persoanei adormite. Copilul este un simbol al speranței pentru un viitor mai luminos. Am văzut cum încerca să se târască și să se pună în patru picioare – înseamnă că ești pe calea cea bună către obiectivul tău și vei obține în curând un rezultat excelent.

Am visat un copil pierdut care plânge tot timpul – asta reflectă starea de spirit a visătorului. Se pare că te simți confuz și nesigur acum. Ai fost nepregătit mental pentru circumstanțele vieții pe care ți le-a prezentat soarta. A susține și a încerca să-i găsești pe părinții bebelușului înseamnă a-ți găsi un prieten adevărat, datorită trăsăturilor lor pozitive de caracter: deschidere, decență, onestitate.

Cumpărați dulciuri și turtă dulce unor băieți necunoscuti – așteptați-vă la un venit financiar mare de la o investiție profitabilă. Intuiția ta și înțelegerea sensibilă a situației economice au influențat decizia, care se va dovedi a fi foarte benefică pentru tine.

Alăptarea copilului altcuiva – cedează la sentimente și emoții care vor duce la dezamăgire și durere. Situația nu va fi chiar atât de plăcută pe cât părea înainte.

Se părea că vi s-a cerut să hrăniți copiii – veți primi o sarcină importantă și consumatoare de timp. Conducerea va aprecia abordarea dumneavoastră extraordinară și responsabilă. Poate că va urma o creștere a salariului sau o schimbare a locului de muncă.

Ridică o firimitură care arde de la o temperatură ridicată – în realitate, trecând prin momente grele. O serie de necazuri, probleme și griji se pot prăbuși asupra ta ca un bulgăre de zăpadă. Pe de o parte, acest lucru vă va permite să creșteți rapid și să deveniți mai puternic, dar, pe de altă parte, va fi nevoie de multă putere, energie, va aduce experiențe emoționale și anxietăți.

Evgeny Tsvetkov

Dacă te-ai văzut într-un vis ca profesor într-o grădiniță, înseamnă că va trebui să arăți calități de lider într-un mediu dificil, când trebuie să influențezi opiniile, opiniile și deciziile maselor de oameni. Dacă copiii nu te ascultă și se împrăștie în direcții diferite, situația se va dovedi a fi dincolo de controlul tău și incontrolabilă.

Ține-ți descendenții cuiva în brațe – în realitate, cineva va abuza de bunătatea și de receptivitatea ta. Pentru a nu-ți complica viața, încearcă să-ți explici clar poziția, cerințele și așteptările cu privire la o anumită problemă. Opriți promisiunile consumatorilor, fă-i pe alții să te respecte și să te aprecieze.

Nostradamus

Copiii extratereștri într-un vis sunt vestigii a ceea ce așteaptă omenirea în viitor. Interpretarea nu transmite un mesaj individual unui anumit visător, ci vizează civilizația pământească în ansamblu. Copiii curați, îngrijiți, bine hrăniți și sănătoși sunt un prototip al faptului că harul, pacea și stabilitatea vor veni pe pământ. Omenirea se așteaptă la mai puține războaie, conflicte, prejudecăți rasiale, ură față de diferite religii și credințe. Oamenii vor învăța să se bucure și să perceapă adevăruri simple.

Am văzut un copil murdar în mâinile unei femei disfuncționale – un semn de pierdere, suferință și anxietate care ar copleși nu o familie, ci așezări întregi. Pericolele și necazurile pot afecta sănătatea, statutul social, contradicțiile dintre grupurile naționale sau etnice.

Wang

Copiii sunt un simbol al realizărilor viitoare și întruchiparea planurilor visătorului. Am văzut cum copiii își întind mâinile către tine – așteptați-vă la completarea familiei. Un copil ciudat s-a așezat în brațele lui – dintr-o dată trebuie să îți asumi responsabilitatea și obligațiile pentru o persoană dragă. Tutela ta asupra lui poate fi amânată dacă nu faci aluzii la capacitatea și independența lui tolerabile în timp.

Calmează un copil care plânge într-un vis – așteaptă-te la evenimente care te vor surprinde și te vor face agitație. Un stil de viață calm și măsurat va fi înlocuit de o serie de griji și necazuri care nu sunt tipice rutinei tale obișnuite.

Yuri Longo

Interpretul identifică copiii altora care au venit în vis cu înșelăciune, minciună, ipocrizie și trădare. Perioada în care nu ar trebui să lași străini să intre în cercul tău de încredere, chiar dacă par foarte drăguți și plăcuti. Copiii țigani ți-au bătut casa – există o mare probabilitate de pierdere financiară din cauza furtului sau fraudei. Vă veți restabili rapid situația financiară anterioară dacă nu ați lăsat tabăra să intre în casă într-un vis.

David Loff

Copiii, ca obiect al unui vis, reflectă schimbările în stilul tău de viață și atitudinea față de ceilalți. Dacă ai preferat să fii liber și independent de obligațiile familiale, atunci un astfel de vis indică începutul timpului în care vrei să te pecetluiești în căsătorie, să te simți nevoie de cineva, la cerere. A avea o familie numeroasă, a arăta grijă și atenție membrilor gospodăriei înseamnă acum auto-împlinire pentru tine.