Brățară de interpretare a viselor la îndemână

De ce visezi la o brățară pe mână?

Într-un vis, o brățară pe o mână simbolizează atașamentul voluntar sau dependența totală de cineva. În plus, acesta este un memento elocvent al angajamentelor anterioare. De ce visează cel mai des această imagine? Interpretarea visului va încerca să descopere detaliile.

profeția lui Miller

Ai visat la o brățară pe braț pe care ți-a dăruit-o soțul, iubitul sau iubitul tău în vis? Cartea de vis a lui Miller profetizează femeilor o căsnicie grăbită, dar destul de reușită.

Vine nunta!

Într-un vis, brățara de pe mâna stângă reflectă o modificare scandaloasă în care vei fi printre principalii participanți.

Ai visat un lucru mic executat grosolan pe mâna ta stângă? Trebuie să corectați greșelile anterioare.

Decorul din partea dreaptă pentru bărbați simbolizează căsătoria de conveniență, pentru femeile căsătorite – dragoste secretă, pentru femeile singure – calomnie, pentru tinere – căsătorie timpurie.

Întoarce-te pe pământ!

De ce să visezi la o brățară elegantă de aur pe mână? Interpretarea visului suspectează că „planezi” literalmente în iluzii fantomatice, uitând de existența vieții reale.

Dacă un bărbat a visat la o bandă de aur, atunci asta înseamnă că îl așteaptă probleme serioase în afaceri și dragoste.

Să vezi o brățară de aur pe propria încheietură este rău. Acesta este un semn că te vei confrunta cu ură totală față de o persoană de sex opus.

Fii delicat!

De ce visezi la o brățară de argint? Știi și îți place să visezi, dar în același timp știi exact ce vrei. Din păcate, uneori te împiedici să fii prea asertiv, mai ales în relațiile cu cei mai apropiați.

Pentru un bărbat, o margine de argint marchează căsătoria iminentă a fiicei sau a nepoatei sale. Dacă o femeie a visat la o brățară de argint pe mână, atunci cartea de vis crede că va avea ocazia să-și actualizeze serios garderoba.

Gata?

Dar să vezi două brățări de piele pe propriile mâini este mai rău. Imaginea marchează o boală lungă sau obligații dificile.

Uneori interpretarea somnului este mai optimistă. Interpretarea visului crede că acesta este un indiciu al viitoarei căsătorii.

Când ai visat?

În plus, trebuie să vă amintiți noaptea în care a trebuit să vedeți o brățară pe mână într-un vis.

 • Duminica este o surpriză plăcută.
 • Sambata este o pacoste.
 • Vineri – nunta.
 • Joi – un dar al sorții.
 • Marți – o mare victorie.
 • Miercurea – probleme de la copii.
 • Luni – afacere nouă, sarcină, muncă.

Ai grija!

De ce visezi că a trebuit să-ți pui o brățară pe propria mână? În realitate, vei cădea într-o capcană organizată inteligent sau într-un scandal grandios.

Ti s-a intamplat sa porti o bijuterie foarte frumoasa intr-un vis? Interpretarea visului este sigură că actul unei persoane dragi te va face mândru și admirat.

Dacă ar trebui să porți un produs urât și chiar teribil de inconfortabil, atunci circumstanțele neprevăzute vor rupe toate planurile.

Nu te îndoi!

În plus, a-ți pune un obiect pe mână înseamnă că vei avea suspiciuni cu privire la sinceritatea persoanei dragi sau a celor din jur. Cu toate acestea, cartea de vis sugerează că evenimentele viitoare îți vor risipi complet toate îndoielile.

Purtarea unei brățări într-un vis înseamnă literalmente – să-ți asumi în mod voluntar o obligație sau să te supui în mod conștient voinței altcuiva.

Ce vrei?

Într-un vis, ai reușit să arunci o bijuterie strâmtă și urâtă? În realitate, poți scăpa de o conexiune inutilă sau de un fel de dependență.

Ai avut un vis că plănuiești să oferi un articol altui personaj? Interpretarea visului suspectează că vrei în mod conștient să subjugi pe cineva.

Ai găsit un articol drăguț? În curând veți primi o proprietate sau o moștenire semnificativă. Dar a pierde un bibelou este întotdeauna un scandal și chiar despărțire.

Esti liber!

De ce altfel visezi la o brățară pe mână? Dacă îl cumperi personal, vei deveni dependent sau vei plonja într-o aventură dubioasă.

Vinderea unui produs într-un vis, conform cărții de vis, în pierdere, pierderea acestuia – pentru tristețe și depresie, dar spargerea în mod deliberat – pentru eliberare și mare fericire.

Alege-ți visul 👇

De ce visezi la o brățară de aur?

Pandantiv de aur interpretare vis

De ce visezi la un lant de argint?

Într-un vis au dat un inel

De ce visezi la un inel de aur?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Care este visul brățării

A vedea o brățară în vis este foarte bine. Acesta este un semn că în viitor va exista bucurie și prosperitate. Și acesta este, de asemenea, un indiciu al unei petreceri profitabile în căsătorie și pentru visătorii de ambele sexe. De ce altfel visezi la un decor drăguț, cărțile de vis populare vor spune.

Interpretarea imaginii după Miller

Dacă fata a visat că un tânăr i-a oferit un mărțișor fermecător, atunci cartea de vis a lui Miller este sigură că va avea o căsătorie timpurie, dar foarte reușită.

Ai visat că ai avut norocul să găsești o lunetă frumoasă pe mână? În curând vei deține ceva de valoare. Dar pierderea unei brățări într-un vis este foarte rău. Acesta este un semn al celor mai neașteptate necazuri, atât în ​​viața personală, cât și în cea publică.

Opinie de carte de vis pentru întreaga familie

De ce visează brățara la această carte de vis? Vei primi în curând un cadou neașteptat. Este, de asemenea, un semn că Soarta te favorizează. Mai ales dacă viziunea a avut un vis în noaptea de joi.

E bine să vezi brățara pe tine marți seara. Poți să pariezi sau să pariezi fără prea multe riscuri. Interpretarea viselor garantează un câștig semnificativ.

Dacă ai visat că ți-ai pierdut bijuteriile într-o visare cu ochii deschisi miercuri, atunci vin treburile neplăcute asociate cu copiii tăi sau ai altora.

Interpretare conform cărții de vis de la A la Z

De ce să visezi că o brățară complicată a apărut într-un vis? Asta înseamnă că te vei găsi într-o poziție neplăcută cu o mulțime mare de oameni. Cu toate acestea, necazul se va întâmpla în mod clar din nicio vină a ta.

Văzând o brățară la încheietura mâinii – pentru o căsătorie iminentă. Dacă un iubit sau un iubit l-a dat într-un vis, atunci căsătoria promite să fie fericită și lungă.

A trebuit să cauți un produs și cu siguranță să-l găsești? Cartea de vis crede că o mulțime de bani vor cădea literalmente în capul tău. Dacă ai visat că ai pierdut și nu ai găsit bijuteriile, atunci pregătește-te pentru probleme.

Ți s-a întâmplat să prinzi închizătorul de brățară într-un vis? Există șansa să te îndoiești de sinceritatea sentimentelor sufletului tău pereche. Cu toate acestea, evenimentele ulterioare vă vor spulbera complet suspiciunile.

Interpretarea viselor magicianului alb – de ce visează brățara

Ai avut ocazia să porți o brățară elegantă în vise de noapte? Ești iubit și respectat de alții, pe care îi folosești fără rușine. În plus, ai ceva ce personal nu îl consideri de mare valoare. Dar dacă pierzi, atunci viața se va întoarce literalmente cu susul în jos. Interpretarea viselor sfătuiește să fii mai atent la dragostea celor dragi și să nu le testezi răbdarea.

Citeste mai mult:  De ce o fată visează la un urs

Interpretarea ulterioară a somnului se bazează pe aspectul produsului. Deci, o lunetă de lemn într-un vis avertizează asupra solicitărilor excesive din partea ta. Aurul trădează o persoană visătoare și uneori inadecvată. Argintul oferă o minte sobră și capacitatea de analiză.

Ai avut un vis că ai scăpat un lucru mic pe pământ și, mai rău, în pământ? Cartea de vis avertizează că va trebui să faci o alegere responsabilă, de care depinde soarta multor oameni. Ți-ai pierdut vreodată brățara? Scapă de o problemă care te-a cântărit de foarte mult timp. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă bazați pe ajutorul unei terțe părți, va trebui să acționați pe cont propriu.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să dai cuiva o brățară, atunci acum ești în vârful succesului. Dar cartea de vis crede că starea de lucruri se poate schimba în orice moment și atunci vei cădea din cer, umpându-ți umflăturile. Mai mult, o persoană în care ai încredere infinită poate trăda sau înființa.

De ce visezi o brățară pe un braț, un picior

A vedea o brățară pe mână înseamnă literalmente că vei afla știri senzaționale sau vei deveni un participant direct la o poveste scandaloasă.

Brățara de pe braț este un simbol dublu. Pe de o parte, profetizează o nuntă rapidă, pe de altă parte, avertizează despre un posibil accident. Totul depinde de calitatea materialului și de starea articolului.

De ce visezi la o brățară pe picior? Asta înseamnă că ai o părere personală despre orice subiect, dar preferi să o ții pentru tine și să nu vorbești degeaba.

Am visat la o brățară cu pietre

Care este visul unui lucru mic cu pietre prețioase? Într-un vis, acesta este un semn că vei admira o persoană apropiată. Dacă brățara scumpă a fost prezentată de către ales, atunci te vei căsători cu el în curând.

Ai avut un vis că ai moștenit o bijuterie veche cu pietre prețioase? Intră într-o căsătorie doar pentru comoditate și vei fi bogat, dar nu vei cunoaște fericirea. Dacă ai visat la o brățară cu sticlă ieftină, atunci fii pregătit pentru înșelăciune.

Ce înseamnă o brățară de aur într-un vis

A vedea un lucru de aur pur nu este atât de bine. Asta înseamnă că trăiești într-o lume iluzorie, încercând să nu observi realitatea. Este timpul să coborâți pe pământul păcătos, altfel nu veți putea folosi cu competență șansa fericită.

Ai visat că porți o brățară de aur la încheietura mâinii? Ești invidiat în mod clar de un prieten sau chiar de o rudă de sânge. O astfel de viziune sfătuiește un bărbat să se pregătească pentru dificultăți în afaceri și afaceri.

De ce să visezi la o brățară de argint

O baltă de argint într-un vis reflectă un visător care este înzestrat de natură cu o imaginație luxoasă. Totuși, acest lucru nu îl împiedică să știe exact ce vrea de la soartă. Silver vă anunță și că există o perioadă favorabilă cu un număr minim de necazuri.

Dacă un bărbat a visat la o brățară de argint, atunci este timpul să adune bani pentru nuntă – o fiică sau o rudă apropiată se va căsători. Pentru o femeie, o viziune promite o viață prosperă și oportunitatea de a-și actualiza garderoba.

Ce înseamnă dacă brățara este ruptă (ruptă)

De ce visezi că brățara este ruptă sau ruptă? Interpretarea somnului este cel mai adesea negativă. Vă avertizează că vă riscați propriile acțiuni stupide pentru a distruge fericirea personală.

Mai mult, aceasta este o aluzie elocventă la obstacole neașteptate sau incidente neplăcute. Încearcă să fii mai atent pe stradă și mai prudent în afaceri în viitorul apropiat.

Cumpărând o brățară într-un vis

De ce visezi că ai avut ocazia să cumperi bijuterii? În curând va exista o ofertă de participare la o afacere foarte dubioasă, dar mai bine refuzați.

A avut un vis că au amanetat o brățară într-o casă de amanet pentru a o răscumpăra mai târziu? În realitate, va fi posibil să corectați greșeala pe care ați făcut-o în trecutul îndepărtat.

Ce înseamnă când dai o brățară? Dacă într-un vis o persoană iubită a prezentat decorul, atunci problema se duce la nuntă, ceea ce înseamnă că este timpul să se familiarizeze cu părinții săi. Dacă un străin a înmânat brățara, atunci acesta este un semn al iubirii secrete.

Brățară pierdută și găsită

Pierderea unui lucru într-un vis promite o serie de necazuri și pierderi de altă natură. Practic, vor fi asociate cu latura romantică a vieții. Dar încearcă să te controlezi și nu lăsa eșecurile să te doboare.

De ce visezi că ai găsit o brățară minunată? În realitate, vei face o achiziție foarte importantă și costisitoare. Este, de asemenea, un semn de mare noroc în orice.

Brățară într-un vis – exemple de transcrieri

Pentru a obține o interpretare adevărată a somnului, asigurați-vă că țineți cont de toate detaliile visului. Inclusiv starea produsului și calitatea materialului, felul în care a venit la tine și cine a visat de fapt.

 • brățară pentru un bărbat – îmbunătățirea sănătății, căsătorie de comoditate
 • pentru o femeie – dragoste căsătorie, pasiune secretă, independență
 • dă o fată – o căsătorie apropiată
 • femeie adultă – calomnie, calomnie
 • rupt – separare
 • a vedea pe mână – supărare, necaz
 • uzură – scandal, capcană
 • arunca – fericire, sfârșitul dificultăților
 • neobișnuit – afecțiune
 • fier – sprijin prietenos sau familial
 • sticla – fragilitatea relatiilor
 • plasticul este fals
 • țesătură – satisfacție
 • aurii – iluzii
 • argint – mult noroc
 • cu rubin – pasiune
 • cu perle – milă
 • cu chihlimbar – cunoștințe secrete
 • cumpără – pierde libertatea
 • vinde – câștigă independență
 • pierde – ruina, dor
 • găsi – achiziții scumpe
 • fura – ispita
 • furat de la tine – pericol, amenințare la adresa poziției

Dacă într-un vis ați acordat, dintr-un motiv oarecare, atenție blocării brățării, atunci în realitate veți dezvălui complotul. Ai visat că lacătul a fost spart? Plecați într-o călătorie periculoasă și nu foarte reușită sau implicați-vă într-o aventură romantică cu un final trist.

Brățară interpretare vis

Brățară de interpretare a viselor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o brățară într-un vis, poți afla în 24 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „B” în secțiunea Cartea de vis cu litera B.

Citeste mai mult:  Care este visul unei fete necunoscute

Brățară în cărți de vis

Preț bun Indiferent dacă o brățară cu pietre prețioase sau pus pe picior, atunci foarte curând vei avea o vacanță la care nu te așteptai. Dacă vrei, desenează cu roșu Citește mai mult →

Dacă o fată într-un vis a văzut o brățară pe mână – un cadou de la un iubit sau un prieten – acesta este un semn al unei căsnicii timpurii și fericite. Dacă o tânără visează că își pierde brățara, ea Mai mult →

Bratara de la incheietura mainii – vei primi o mostenire daca este purtata sus la brat – pentru cadou. Brățară de gleznă – îți vei cheltui cu frivol moștenirea. Pierderea unei brățări este un ratat Citește mai mult →

Brățări visate – promit bogăție și bucurie. A cumpăra brățări într-un vis înseamnă dependență de alți oameni, iar vânzarea lor înseamnă ruină. Dacă într-un vis pierzi o brățară, aceasta este Mai mult →

Vedeți în vis o brățară pe mână. cel mai probabil, o căsnicie foarte profitabilă te așteaptă în viitorul apropiat. dacă ai găsit o brățară într-un vis, atunci așteaptă noroc – Fortune se va întoarce în sfârșit la Citește mai mult →

Atingerea, sunetul, lovirea unul pe celălalt, agrafe de păr și brățări. – prezice necazurile asociate cu despărțirea de soția sa.brățări de argint. – prevestește o ceartă între soț și soție, cu Citește mai mult →

Un vis în care vezi o brățară pe mână, prezentată de un prieten sau de un iubit, prevestește o căsătorie fericită timpurie. Pierzi o brățară – se așteaptă să pierzi și alții Citește mai mult →

Amintiți-vă: de obicei, a vedea o brățară într-un vis este mult mai favorabil pentru bărbați decât pentru femei! Însă metalul din care este făcută brățara este deosebit de important. Brățara de aur promite că vei deveni o victimă Citește mai mult →

A vedea o brățară pe mână într-un vis – un cadou de la un iubit sau un prieten – este un semn al unei căsnicii timpurii și fericite. Dacă o tânără își pierde brățara, o varietate de lucruri o așteaptă Mai mult →

o capcană; pe mână – o poveste scandaloasă; a primi este o dragoste secretă. Citește mai mult →

Un vis în care vezi o brățară pe mână, prezentată de un prieten sau de un iubit, prevestește o căsătorie fericită timpurie. Pentru o tânără, un vis în care și-a pierdut brățara, Citește mai mult →

Primește, găsește – vor să te înlănțuiască, să te lege, poate făcându-ți o favoare. Dăruiești, vezi pe cineva – tu însuți sclavi sau vrei să subjugi pe cineva, cel mai probabil în Citește mai mult →

A primi o armilla [brățară] prevestește protecție. Citește mai mult →

În toate cazurile, atașament față de cineva; dependenta de cineva. Citește mai mult →

Dacă o femeie visează că iubitul ei i-a dat o brățară, aceasta înseamnă o căsnicie fericită. Pierderea unei brățări într-un vis înseamnă o ceartă cu o persoană dragă. Citește mai mult →

Brățară – pentru un bărbat – căsătorie de conveniență; îmbunătățirea sănătății. Pentru o femeie – o dragoste secretă, o dependență plăcută. Citește mai mult →

Să vezi o brățară pe mână într-un vis este un cadou. Dacă ai avut un astfel de vis de miercuri până joi, vei avea un motiv să mulțumești soartei Dacă într-un vis de luni până marți ai găsit în Mai mult →

Dacă într-un vis observi cum o brățară minunată strălucește pe mâna ta cu toate culorile pe care le-ai primit cadou de la un prieten credincios sau de la iubitul tău, este timpul să începi să te pregătești pentru Citește mai mult →

căsătorie iminentă. Citește mai mult →

Visat la o brățară Dacă într-un vis vezi o brățară pe mâna ta, iar acesta este un cadou de la o persoană dragă, atunci este timpul să-i cunoști pe părinții logodnicului tău. Totul merge la nuntă. Citește mai mult →

Brățara de pe braț este o poveste scandaloasă; primi – dragoste secretă. Citește mai mult →

căsătorie iminentă. Citește mai mult →

capcană; pe mână – o poveste scandaloasă; primi – dragoste secretă. Citește mai mult →

Bratara de pe mana ta este o poveste neplacuta, o pacoste. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „brățară” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează brățara – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Bratari maini

Interpretarea viselor Brățări mâini a avut un vis, de ce visezi brățări în mâini? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum poți afla ce înseamnă să vezi brățări în mâinile tale într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Brățară

(Vezi interpretarea: bijuterii, lanțuri, lanțuri, pietre prețioase)

O brățară într-un vis semnifică întotdeauna legăturile sau obligațiile pe care le ai cu o altă persoană. Desigur, acest lucru se aplică în principal sferei relațiilor personale. Uneori, un vis prezice că te vei găsi într-o situație foarte dificilă sau te vei îndrăgosti de trucul dușmanilor sau te vei fi implicat într-o poveste scandaloasă. Un astfel de vis este deosebit de important dacă vezi pe mână o brățară care nu-ți place sau pe care vrei să o scoți, dar nu o poți. Dacă într-un vis vezi că porți pe mână o brățară frumoasă și scumpă pe care nu ai mai văzut-o până acum, atunci te așteaptă mari schimbări în viața personală care să-ți facă plăcere. Uneori, un vis prezice dragoste secretă și întâlniri frecvente pentru tine. Pentru tineri, un astfel de vis prezice o căsătorie rapidă și pripită. Visul în care primești cadou o brățară prevestește și o căsătorie timpurie. Dacă într-un vis smulgi o brățară cadou din mână și o arunci în fața soțului tău sau a rudelor sale, atunci te așteaptă certuri în familie, urmate de un divorț. A visa la o brățară talentată îndoită, spartă, cu pietre căzute este un prevestitor că căsnicia ta va fi nefericită și nu va dura mult timp după un astfel de vis. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz și eșec al planurilor. Dacă o femeie vede într-un vis că un bărbat și-a prins o brățară pe mână, atunci se va căsători cu acest bărbat și va deveni soția lui bună.

Citeste mai mult:  Într-un vis, un bărbat necunoscut se îmbrățișează

Interpretarea viselor – Brățară

Poartă o brățară frumoasă pe mână: alții te iubesc și o folosești inutil.

Adesea începi să le ceri semne de atenție, pe care, după cum crezi, nu ți le oferă.

De fapt, ai o asemenea comoară pe care nu o are toată lumea, o apreciază și ai grijă de ea.

Când vei pierde dragostea celor dragi, va fi prea târziu și abia atunci vei înțelege ce bogăție ți-a acordat Domnul.

O brățară văzută într-un vis: poate vorbi și despre o lipsă de atenție din partea celor dragi.

Visul poate fi interpretat și în legătură cu calitatea brățării.

Dacă brățara este din lemn și, în plus, are o formă originală: visul spune că comportamentul descris mai sus se explică nu prin solicitări prea mari, ci prin prezența unor complexe care nu bântuie nici pe tine, nici pe cei dragi.

Într-un vis, ai avut o brățară de aur pe tine: trăiești în iluzii și prea rar „cobori pe pământ”, ceea ce uneori ar trebui făcut, altfel pur și simplu nu vei putea naviga în situație.

O brățară de argint purtată la încheietură: trădează în tine o persoană cu o imaginație bogată, care totuși știe perfect ce își dorește de la viață și de la cei dragi.

Din păcate, rudele nu intenționează întotdeauna să ofere ceea ce își doresc.

Va trebui să se obișnuiască.

Aruncarea unei brățări într-un vis: în curând va trebui să faci o alegere, de care va depinde nu numai viitorul tău, ci și existența prietenilor și rudelor tale.

Trebuie să cântăriți totul cu atenție înainte de a lua o decizie, iar discreția este cel mai bun prieten al tău în această chestiune.

Pentru a vedea cum cineva a pierdut o brățară: un vis prevestește o rezolvare timpurie a problemelor dificile.

Poate că se va împlini datorită unuia dintre prietenii tăi.

Dar nu te baza prea mult pe ajutorul din afară pentru a oferi o brățară: în momentul de față te simți în culmea succesului: poți face totul și totul ți se supune, așa că nu este nimic greșit dacă altcineva se va simți bine din generozitatea ta .

Intr-adevar pozitia ta.

Interpretarea viselor – Brățară

Prezintă bucurie și bogăție.

În mod neașteptat să vezi o brățară pe mână – te așteaptă necazuri sau durere.

Purtarea unei brățări – cineva îți pregătește o capcană sau un mare scandal.

Cumpără o brățară – devii dependent.

Vânzarea unei brățări este în pierdere.

Ruperea brățării este norocoasă.

Pierderea unei brățări este tristețe, necaz.

Găsiți o brățară – trebuie să deveniți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

O brățară visată prevestește o neînțelegere într-un loc public, care nu se va întâmpla din vina ta, dar din cauza căreia vei suferi în primul rând. Dacă într-un vis vezi o brățară pe mână, înseamnă că te vei căsători destul de curând; dacă această brățară ți-a fost prezentată de un prieten sau de un iubit, căsnicia ta va fi lungă și fericită. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz care se va întâmpla în viitorul foarte apropiat.

Căutarea și găsirea unei brățări înseamnă că bogăția neașteptată va cădea în curând asupra ta. Pentru a pune sau a fixa o brățară la încheietura mâinii – este posibil să aveți îndoieli cu privire la sinceritatea sentimentelor domnișoarei dvs., dar cursul ulterior al evenimentelor le va risipi complet.

Interpretarea viselor – Brățară

este o grijă pentru cea a bărbaților care i-o pun pe mână și o podoabă, bunătate și bucurie pentru o femeie. De asemenea, ei spun că o brățară de argint este un simbol al credinței și evlaviei, deoarece brățara este una dintre decorațiunile locuitorilor Paradisului. Purtarea unei brățări de aur într-un vis este un act păcătos. Dacă un bărbat vede că poartă o brățară deasupra cotului, atunci posibilitățile și autoritatea fratelui său vor crește semnificativ. Și dacă brățara este alcătuită din margele individuale, atunci va experimenta probleme inutile asociate, cel mai probabil, cu fratele sau sora lui.

Dacă o femeie într-un vis își pune o brățară pe braț deasupra cotului, atunci va deveni și mai frumoasă și mai fermecătoare.

Interpretarea viselor – Brățară

Bani neaștepți sau câștig la loterie. Găsiți o brățară – vă așteaptă vești neașteptate că sunteți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Pentru a vedea o brățară pe mână – o căsnicie profitabilă te așteaptă: cu diamante – o căsnicie fericită; din aur – alesul tău are rude bogate; din argint – căsătoria se va construi pe respect reciproc.

Încearcă să-ți amintești cum arăta brățara din visul tău și desenează-o. Ia desenul cu tine.

A scăpa o brățară înseamnă că te confrunți cu o alegere dificilă, de care depinde nu doar bunăstarea ta, ci și liniștea sufletească a celor dragi.

Imaginați-vă că v-ați aruncat brățara în mare în timp ce stateai pe puntea unei nave rapide (vezi Marea, punte).

Interpretarea viselor – Brățară

B) căsătoria timpurie.

Văzând o brățară pe brațul tău într-un vis – pentru a afla o poveste scandaloasă, pentru a primi o brățară cadou – un semn al iubirii secrete.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă necazuri.

Brățara găsită este achiziția de proprietate.

Interpretarea viselor – Brățară

A vedea o brățară pe mână într-un vis – un cadou de la un iubit sau un prieten – este un semn al unei căsnicii timpurii și fericite.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă o varietate de necazuri.

Găsirea unei brățări într-un vis înseamnă că vei deveni proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

Să vezi o brățară pe mână într-un vis este un cadou. Dacă ai avut un astfel de vis de miercuri până joi, vei avea un motiv să mulțumești destinului.

Dacă într-un vis de luni până marți ai găsit o brățară în vis, asta înseamnă că în curând te așteaptă un mare câștig.

Un vis de marți până miercuri în care ți-ai pierdut brățara îți promite necazuri asociate copiilor.

Interpretarea viselor – Brățară

Dacă o fată într-un vis a văzut o brățară pe mână – un cadou de la un iubit sau un prieten – acesta este un semn al unei căsătorii timpurii și fericite.

Dacă o tânără visează că își pierde brățara, are probleme.