Am visat că dansez în vis

De ce visezi să dansezi într-o carte de vis

26 septembrie 2019 la 21:47 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visează Dansul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi la dans?

Сонник XXI века

De ce visezi la dans și ce înseamnă:

Dansul înseamnă că flexibilitatea te va ajuta în afaceri, valsul înseamnă trăirea momentului, experiențe de moment. Dansul unui dans lent cu cineva într-un vis este un semn că veți intra într-o relație dificilă cu această persoană, dansul rapid este un semn al necazurilor viitoare.

Dacă o femeie vede într-un vis că partenerul ei o învârte, aceasta înseamnă pericolul de a suferi din cauza uitării sau abstinenței sale. Dansul într-un vis pentru o fată sau un tip înseamnă bucurie, iar pentru un bărbat – ruină.

Sonnik Miller

De ce visezi să dansezi într-un vis?

Dans – A vedea copii veseli care dansează într-un vis – oferă oamenilor căsătoriți copii drăguți, ascultători și inteligenți, precum și armonie în casă. Pentru tineri, un vis promite muncă simplă și timp liber interesant. Dacă visezi să dansezi oameni în vârstă, visul prezice perspective de afaceri geniale. Dansul tău în vis este un semn de noroc neașteptat.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să dansezi

Dans – Dacă într-un vis ai dansat cu plăcere, atunci un astfel de vis are un sens bun. Toate problemele tale care te-au cântărit în ultima vreme vor trece, te vei simți mult mai bine în comunicarea cu sexul opus. Dar nu fi prea zelos, altfel vei începe să ai probleme de alt fel. – Dacă într-un vis ai vrut cu adevărat să dansezi, dar dintr-un motiv sau altul nu ai făcut-o, atunci visul tău arată că ai un potențial sexual mare, și chiar prea mult, dar dintr-un motiv sau altul nu-ți dai seama. Aparent, ești sigur că acesta nu este principalul lucru în viață. De fapt, acele necazuri care ți se întâmplă uneori sunt rezultatul tocmai a acestui „necheltuit” al tău.

Într-un vis, ai urmărit cu plăcere cum cineva a dansat bine și ai primit o mare plăcere de la acest spectacol – în viața reală, visezi să încerci ceva care este considerat tabu de morala publică. Ar putea fi dragostea de același sex pe care o găsești foarte sexy. Dă viață dorinței tale, iar apoi nemulțumirea va dispărea de la sine.

ABC-ul interpretării viselor

Visând să dansezi, ce înseamnă?

Dansând singur – Veți reuși în orice caz. Lăsați totul așa cum este Dansând în perechi – Persoana de care aveți nevoie acum de sprijin este departe de voi. Încearcă să-l apropii Dansând în mulțime – vei avea o perioadă de singurătate. Umple-l cu lectură, muzică, distracția ta preferată Privind dansatorii din lateral – va trebui să te schimbi dacă accepți invitația pe care ai refuzat-o de mult.

Cartea viselor esoterice

Dans – Distracție, furtunoasă – la o boală asociată, cel mai probabil, cu o încălcare a sistemului musculo-scheletic: sciatică, luxație etc. Încet, în pereche – la dificultăți în domeniul amoros, la divorț sau la o lungă ceartă. A vedea oameni dansând în viața de zi cu zi este o conversație neplăcută, o confruntare. Pe scenă – invidia pe care o simți pentru oamenii cu aspect prosper poate duce la depresie și boală.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Dans din visul tău

  • Dansul de balet numai într-un vis înseamnă o perioadă ciudată și schimbătoare a vieții.
  • Dansul celebru cu un tip, săritul și bucuria zgomotoasă, prevestește o boală; necaz.
  • Dansați tango într-un vis cu un partener frumos – veți fi invidiat.
  • Dansul unui square dance este o petrecere cu prietenii, te vei odihni bine.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Dans – Bucurie și bogăție – cu o doamnă sau un domn frumos – vei fi invidiat

Dans (singur) – O perioadă a vieții, a cărei calitate este determinată de natura mișcărilor, melodiei, ritmului general (neted, urât sau neted etc.). Dansul faimos – la boală; necazuri.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Dans – Bucurie și bogăție; cu o doamnă sau un domn frumos – vei fi invidiat.

Cartea viselor moderne

Dans, ceea ce înseamnă pentru visător

Dansul înseamnă muncă zadarnică.

Visul lui Azar

De ce ai visat să dansezi de-a lungul surselor spirituale

A dansa – a fi nervos, a alerga.

Carte de vis de folclor

Dansează într-un vis

Dans – Îi oferă persoanei căreia doresc să-i dea o scrisoare.

Veche carte de vis rusească

Dans – Într-un vis, vezi articolul despre interpretarea somnului Dans.

Dream interpretare Tsvetkova

Dansul simbolizează boala; succes si bani (daca dansezi singur).

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Hopak dansând într-un vis – alergând în jurul șefilor. Vals – Vei ocoli obstacolul cu pricepere.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Dans – Tango – Pentru un flirt ușor. Dansul unui shake într-un vis este o mare surpriză.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Dans – Charleston – Pentru o sănătate excelentă și beneficii. Vals (dans, dans, dans) – Pentru ca persoanele în vârstă să se vadă dansând într-un vis – la o cădere, îmbătrânire.

Dansez

Interpretarea viselor Dansez a visat de ce visez într-un vis că dansez? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis pe care îl dansez citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Dans

Dansul oferă unei persoane o eliberare psihologică și spirituală puternică. În multe culturi primitive, dansul este considerat sacru și, în același timp, este considerat o modalitate bună de relaxare și relaxare. Timp de peste treizeci de secole, dansurile rituale în fața idolilor religioși au fost considerate un simbol de laudă și reverență față de principiul divin. De regulă, astfel de dansuri erau executate pentru a-i cuceri pe zei și a primi binecuvântarea lor.

În cultura actuală, dansul este mai mult o formă de divertisment și este perceput de noi ca un ecou îndepărtat al ritualului de flirt între sexe. Dansând, într-un mod deosebit, ne exprimăm speranța pentru o relație fericită în viitor. În acest sens, pentru mulți dansuri capătă o conotație sexuală.

Dansezi singur în somn? Acest lucru poate indica faptul că dansul are o semnificație mai profundă pentru tine. De la unii oameni puteți auzi expresia „Dansez cât pot mai bine”, folosită în sens figurat și care demonstrează atitudinea vorbitorului față de lumea din jurul lui, iar aici sunt posibile opțiuni atunci când dansați singur sau executați un dans solo în față a unui public.

Citeste mai mult:  Înotați într-un vis în apă limpede

Dacă dansați cu parteneri – acest lucru poate indica faptul că vă simțiți inconfortabil în societate – este important să luați în considerare ce fel de dans dansați și cum sunteți îmbrăcat. Te „adapți” cu atmosfera dansului? O altă interpretare posibilă a dansului cu partenerii este o reflectare a diversității cunoștințelor și conexiunilor tale. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vă gândiți la o relație romantică cu unul dintre partenerii dvs. de dans.

Dansează alții pentru tine? Aceasta reflectă atitudinea ta față de acești oameni, mai ales dacă dansul conține elemente de flirt și nuanțe sexuale deschise. Unul din două lucruri: fie simți pasiune pentru această persoană, fie invers. Astfel de vise pot uimi pe cel care doarme cu franchețea și deschiderea lor.

În cazul în care dansezi singur, stabilește: mișcările de dans par naturale când ești singur sau valsezi ca și cum un partener se învârte cu tine? Poate simți că alții nu-ți recunosc autoritatea sau nu-și îndeplinesc obligațiile în relația cu tine.

Dacă dansul și muzica nu merg împreună sau dacă dansați fără muzică, este posibil să vă puneți la îndoială un aspect al vieții sau al relației voastre.

Când alții dansează pentru tine, dă-ți seama: dansul este sexy sau este mai mult ca un spectacol, este ceremonial? De ce?

Interpretarea viselor – Dans

A te vedea dansând la un bal ca Natasha Rostova cu Stirlitz oferă o distracție plăcută și o bună cunoștință. Să-ți vezi iubitul dansând un vals cu rivalul tău sugerează că ai suficientă reținere și tact pentru a nu face scandal, ci pentru a rezolva lucrurile cu sobru și calm.

Dacă ai visat că dansezi cancanul într-un spectacol de varietate – în realitate, acționează extrem de imprudent și prost, dacă dansezi pe scena de balet – îți vei petrece timpul liber în mod interesant. A vedea dansând quadrila este un incident amuzant. Copiii care dansează într-un vis sunt un semn de pace în familie.

Interpretarea viselor – Dans

Dansul într-un vis – elasticitatea și fitnessul / gândurile despre dragostea intimității cu o anumită persoană vă vor ajuta.

Vals cu cineva – intrați într-o relație complexă cu o anumită persoană.

Dans rapid – Maya vine.

Dansul – dexteritatea si increderea te vor conduce catre succes.

Conduceți dansuri rotunde – discutați ceva important; va avea loc o conversație distractivă / vei fi implicat într-o aventură.

Rotiți într-un dans – încercați în mod deliberat să nu vă gândiți la pericol / să mergeți pe calea greșită către succes / să fiți posedat de o forță diabolică.

Să dansezi pe frânghie – să intri în conflict cu conștiința ta.

Dansează până scapi – vine Maet.

A nu se putea opri din dans – pentru a simți pericolul iminent și a nu-l putea evita.

În același timp, răsuciți piciorul – pericol sau rău.

Picioarele nu merg, sunt înrădăcinate pe podea – încetineala, inerția voinței te vor răni / simți greșeala ta.

O femeie visează că partenerul ei o învârte într-un vis – un pericol de uitare sau confuzie.

Îl aruncă în aer – sperând în secret să beneficieze de curtarea unui partener.

Un partener sau partener de dans este o persoană a cărei atitudine față de tine nu o cunoști pe deplin și asta te derutează; o persoană de care ți-e frică sau care îți place împotriva voinței tale; obiectul dorinței tale.

Sa vezi multe dansuri frenetice – sa te imbeti / niste pasiuni in jurul tau.

Dansează noi dansuri – să se cufunde în forfotă.

Pentru a vedea un vechi dans ceremonial – pentru a observa relațiile altor oameni, distracție în sărbătoarea altcuiva.

Să vezi niște domni care dansează este ceva periculos pentru tine.

Interpretarea viselor – Dans, seară de dans

Dansul într-un vis este un semn de noroc mult așteptat.

Dacă visezi să dansezi oameni în vârstă, te așteaptă perspective de afaceri geniale.

Văzând copii veseli care dansează într-un vis – la o căsnicie fericită, la apariția unei familii prietenoase iubitoare.

Pentru tineri, dansul într-un vis oferă o muncă simplă și un divertisment interesant.

Interpretarea viselor – Dans pentru a dansa

„O să dansezi cu mine!” amenințare: la violență, necazuri organizate.

„Dansez cu soarta” este o perioadă a vieții care depinde de natura dansului și de performanța acestuia.

Asociația „învârtire cu cineva într-un dans”: „întoarce capul cuiva”.

Activitate frenetică „Dansezi până când scapi”.

Interpretarea viselor – Dans

Copii care dansează – o căsnicie fericită și o familie prietenoasă (pentru o fată), un job simplu, dar interesant (pentru un băiat);

Oameni de vârstă mijlocie care dansează – se vor deschide perspective bune în domeniul afacerilor;

Dansul este norocul pe care te bazezi de mult timp.

Interpretarea viselor – Dans, dans

Somnul este foarte favorabil.

Înseamnă să te unești cu cineva sau ceva, inclusiv cu o persoană dragă.

Dar în acest vis, tânărul însuși nu dansează, ci doar urmărește dansatorii.

Deci, de fapt, el nu este acceptat în societate, în companie.

Și în plus, nu are ocazia să se exprime.

Strâns de băieții din jur. Cineva din mediul înconjurător îi fură portofelul.

Pentru un om, o astfel de pierdere înseamnă pierderea unei părți a personalității sale, a caracterului său.

Interpretarea viselor – Dans

Interpretarea viselor – Dans

Dorința de a câștiga, înlocuirea nevoii sexuale.

Unificarea spațiului și timpului, un act de creație și creație.

De ce visezi să dansezi

Dansează după cartea de vis a lui Freud

Dacă într-un vis ai dansat cu plăcere, un astfel de vis are un sens bun. Toate problemele tale care te-au cântărit în ultima vreme vor trece, te vei simți mult mai bine în comunicarea cu sexul opus. Dar nu fi prea zelos, altfel vei începe să ai probleme de alt fel.

Dacă într-un vis ai vrut cu adevărat să dansezi, dar dintr-un motiv sau altul nu ai făcut-o, visul tău arată că ai un potențial sexual mare și chiar prea mare, dar dintr-un motiv sau altul nu-ți dai seama. Aparent, ești sigur că acesta nu este principalul lucru în viață. De fapt, necazurile care ți se întâmplă uneori sunt rezultatul tocmai a acestui „necheltuit” al tău.

Într-un vis, ai urmărit cu plăcere cum cineva a dansat bine și ai primit o mare plăcere de la acest spectacol – în viața reală, visezi să încerci ceva care este considerat tabu de morala publică. Ar putea fi dragostea de același sex pe care o găsești foarte sexy. Dă viață dorinței tale, iar apoi nemulțumirea va dispărea de la sine.

Dansează conform cărții de vis a lui Hasse

Bucurie și bogăție; cu o doamnă sau un domn frumos – vei fi invidiat.

Dans conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Orice dans într-un vis este un semn de emoții nesăbuite care te pot capta și vă pot încurca gândurile. Dacă în realitate plănuiești niște lucruri importante, fii atent: izbucnirile tale emoționale pot dăuna afacerii.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor incendiu în casa altcuiva

Dans conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Dansând singur – până la lacrimi, mâhnire.

Dansează conform cărții de vis de primăvară

Ghemuit pentru a dans – Foarte curând viața ta va vibra puternic: vei trăi o zi bine, două – prost.

Văzând într-un vis cum cineva dansează ghemuit – va trebui să mergi pe picioarele din spate în fața cuiva, astfel încât să obții ceea ce ai în minte.

Dansează conform cărții de vis de vară

Dans – Văzând într-un vis cum o persoană dansează cu entuziasm – la o sărbătoare zgomotoasă și veselă.

Ghemuit pentru a dans – așteptați-vă la schimbări mari în viață.

Dansează după cartea de vis a lui Simon Kananit

Dansul – bucurie și bogăție; cu o doamnă sau un domn frumos – vei fi invidiat.

Dansează conform cărții de vis ezoterice

Dans vesel, violent – la o boală asociată, cel mai probabil, cu o încălcare a sistemului musculo-scheletic: sciatică, luxație etc.

Încet, într-o pereche – la dificultăți în domeniul iubirii, la divorț sau la o lungă ceartă.

A vedea oameni dansând în viața de zi cu zi este o conversație neplăcută, o confruntare.

Pe scenă – invidia pe care o simți pentru oamenii cu aspect prosper poate duce la depresie și boală.

Dansează conform cărții de vis a lui Azar

Dans – nervos, alergând.

Dansul la bal este o viață frivolă.

Dansează conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Dansul este o boală; succes si bani (daca dansezi singur).

Dans conform cărții de vis moderne

Dansul este o muncă grea.

Dansează conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

Dans conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Dansul într-un vis – elasticitatea și fitnessul / gândurile despre dragostea intimității cu o anumită persoană vă vor ajuta.

Vals cu cineva – intrați într-o relație complexă cu o anumită persoană.

Dans rapid – Maya vine.

Dansul – dexteritatea si increderea te vor conduce catre succes.

Conduceți dansuri rotunde – discutați ceva important; va avea loc o conversație distractivă / vei fi implicat într-o aventură.

Rotiți într-un dans – încercați în mod deliberat să nu vă gândiți la pericol / să mergeți pe calea greșită către succes / să fiți posedat de o forță diabolică.

Să dansezi pe frânghie – să intri în conflict cu conștiința ta.

Dansează până scapi – vine Maet.

A nu se putea opri din dans – pentru a simți pericolul iminent și a nu-l putea evita.

În același timp, răsuciți piciorul – pericol sau rău.

Picioarele nu merg, sunt înrădăcinate pe podea – încetineala, inerția voinței te vor răni / simți greșeala ta.

O femeie visează că partenerul ei o învârte într-un vis – un pericol de uitare sau confuzie.

Îl aruncă în aer – sperând în secret să beneficieze de curtarea unui partener.

Un partener sau partener de dans este o persoană a cărei atitudine față de tine nu o cunoști pe deplin, iar acest lucru te derutează pe tine / persoana de care ți-e frică sau pe care o placi împotriva voinței tale / obiectul dorinței tale.

Sa vezi multe dansuri frenetice – sa te imbeti / niste pasiuni in jurul tau.

Dansează noi dansuri – să se cufunde în forfotă.

Pentru a vedea un vechi dans ceremonial – pentru a observa relațiile altor oameni, distracție în sărbătoarea altcuiva.

Să vezi niște domni care dansează este ceva periculos pentru tine.

Dansează după cartea de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă să dansezi într-un vis – o viață de familie fericită. Imaginează-ți că dansezi cu persoana iubită.

Dans conform cărții de vis Folclor

Dans – oferă unei persoane căreia doresc să-i dea o scrisoare.

Dans conform cărții de vis moderne

Dans – Muncă irosită

Dans după cartea de vis a lui A. Mindelle

Ai visat să dansezi un quadril – vezi în vis că dansezi un quadril – vei dansa în viața reală – cel mai probabil la o petrecere cu prietenii; te vei odihni bine.

Dansează conform cărții de vis vechi rusești

Dans – Într-un vis, vezi articolul despre interpretarea somnului pentru a dansa.

Dansează după cartea de vis a vrăjitoarei Medea

Dans – Dansează singur – Oricum vei reuși. Lăsați totul așa cum este Dansând în perechi – Persoana de care aveți nevoie acum de sprijin este departe de voi. Încearcă să-l apropii Dansând în mulțime – vei avea o perioadă de singurătate. Umple-l cu lectură, muzică, distracția ta preferată Privind dansatorii din lateral – vei avea o schimbare dacă accepți o invitație pe care ai refuzat-o de mult.

Dansează conform cărții de vis rusești

Ai visat să dansezi – degeaba.

Dansează conform cărții de vis Magic

Ai visat să dansezi – pentru bani, o bună cunoștință. Dansând cu un partener frumos – vei fi invidiat.

Dansează conform cărții de vis vechi rusești

boala; succes si bani (daca dansezi singur).

Dansează după cartea de vis a viitorului

Dansând la bal – petreceți viața în mod frivol.

Dansează conform cărții de vis online

Dans într-un vis – la muncă inutilă.

Treceți la muzică ritmică – veți găsi bucurie și înțelegere completă cu ceilalți.

Dacă se aude o melodie calmă și ești într-o pereche, doar norocul este în față, vei reuși să-ți stabilești o cunoștință care să fie benefică pentru tine.

Visul în care tu însuți stai în pereche pe ringul de dans este o reflectare a evenimentelor care au loc acum în viața ta personală.

Dacă ai visat că dansezi pe scenă, înseamnă că pentru a obține respectul universal în viața reală, va trebui să muncești din greu, dar de îndată ce îți vei permite să te relaxezi, te vei trezi din nou apăsat.

Dansează conform cărții de vis a Sănătății

Dansul singur este un semn de bunăstare fizică și psihică, un curs fericit al evenimentelor pentru tine; dansul cu un partener frumos și plăcut este un semn de nemulțumire sexuală.

Dansează conform cărții de vis a lui Martyn Zadeki

Dansul este bucurie, eliberare de necazuri.

Dansează conform cărții de vis rusești

Dansul este un semn răutăcios, pentru o faptă răutăcioasă; dansând singur, învârtindu-se într-un vals – o nouă cunoștință care nu se va sfârși într-o dezamăgire rapidă; cu un bărbat – anxietate și tristețe.

Dans conform interpretului de vis din 1829

Dansul cu plăcere înseamnă succes în toate activitățile; să vezi cum dansează alții, prefigurează boala.

Dans într-o carte de vis pentru o cățea

Dansul – munca grea va aduce numai glorie, dar nu și câștig material.

Dans într-un vis cu copiii – fericire și dragoste în căsătorie, pace și bucurie în familie, succes și noroc în afaceri, distracție și odihnă bună.

Dansul rapid este distracție, plăcere și satisfacție cu viața ta.

Dansați un dans lent și frumos într-un vis – perspective bune de viață, cooperare de succes și profitabilă.

Dansează în ABC-ul interpretării viselor

Dansând singur – vei reuși oricum. Lasă totul așa cum este.

Dans în perechi – persoana de al cărei sprijin acum ai nevoie este departe de tine. Încearcă să-l apropii.

Dansează în mulțime – vei avea o perioadă de singurătate. Umple-l cu lectură, muzică, hobby-uri.

Privind dansatorii din lateral – vei avea o schimbare dacă accepți o invitație pe care ai refuzat-o de mult.

Citeste mai mult:  Care este visul casei copilăriei

Interpretarea viselor: de ce visezi la dans, pentru a vedea dansul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor pentru fete

De ce visezi să dansezi conform cărții de vis:

Dans – Dacă dansezi în vis, este minunat. Un astfel de vis înseamnă că distracția te așteaptă în viitorul apropiat, te vei simți cu adevărat fericit, ceea ce, vezi tu, nu se întâmplă atât de des. Dar, din păcate, te vei distra singur, dar nu pentru că vrei, doar prietenii vor fi departe și nu vor putea împărtăși bucuria cu tine. Dacă dansați în vis cu prietenii, atunci în realitate vă veți distra împreună. Cel mai probabil, vacanțele sau vacanțele mult așteptate sunt chiar după colț, pe care le folosești pentru a te relaxa mai bine, pentru că vacanțele sunt o bucurie atât de mare. Dacă dansați cu un reprezentant de sex opus, iar acest reprezentant este egalul dvs., atunci în viața reală este posibil să aveți în curând noi prietenii. Cu această persoană vei petrece mult timp și te vei simți foarte confortabil în compania lui. Dar prietenia este prietenie și nu trebuie să uităm de studiu, altfel problemele cu părinții nu pot fi evitate.

De ce visezi la dans, ce înseamnă:

Dans – Văzând că ai dansat cu plăcere, atunci un astfel de vis are un sens bun. Toate problemele care au cântărit asupra ta în ultima vreme vor trece, te vei simți mult mai bine în comunicarea cu sexul opus. Dar nu fi prea zelos, altfel vei începe să ai probleme de alt fel.

Un pic de intimitate: Pentru a vedea că îți doreai cu adevărat să dansezi, dar dintr-un motiv sau altul nu ai făcut-o, atunci visul tău arată că ai un potențial sexual mare nefolosit, dar din anumite motive nu-ți dai seama. Aparent, ești sigur că acesta nu este principalul lucru în viață. De fapt, necazurile care ți se întâmplă uneori sunt rezultatul tocmai a acestui „necheltuit” al tău. Într-un vis, ai urmărit cu plăcere cum cineva a dansat bine, ceea ce înseamnă că visezi să încerci ceva care este considerat tabu de morala publică. Ar putea fi dragostea de același sex pe care o găsești foarte sexy. Dă viață dorinței tale, iar apoi nemulțumirea va dispărea de la sine.

Ce înseamnă să visezi la Dans?

Dance Night (Vezi și Dance Hall) – Scurtă interpretare: succes; Libertate; ai un cuplu.

Expresie populară: mult zgomot pentru nimic; ușor să treci prin viață; Grăbiţi-vă; ține pasul; susține un perete; ambele picioare sunt lăsate.

Mai rău decât să stai lângă perete și să aștepți ca cineva să-ți ceară să dansezi – nu poate exista decât o invitație la un dans și să fii respins! Stai „bătut în cuie” de perete de teamă de respingere?

Într-un vis, ești la o petrecere de dans? Este o petrecere de dans de modă veche în care cuplurile dansează foxtrot sau vals? Sau este mai degrabă o petrecere de dans, rapidă și înflăcărată? Dacă într-un vis un dans implică un cuplu, visul vorbește despre dorința ta de a găsi o persoană cu gânduri asemănătoare la serviciu sau un partener îndrăgostit. A vedea că preferi să dansezi singur simbolizează libertatea ta personală.

Dacă dansezi cu un partener, te miști în armonie? Sau stângaci și stânjenit, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fii asociat cu această persoană?

Dansezi în somn? Dacă stai și privești, atunci simți că oamenii se bucură de viață, iar tu nu. Cum te simți în legătură cu ceea ce faci? Să vezi că dansezi înseamnă că a venit o perioadă de eliberare și bucurie în viața ta. S-ar putea să vă bucurați de succesul recent. Nu simți podeaua sub picioare și ești complet liber?

Dansul este o modalitate excelentă de a sparge gheața într-o relație. De asemenea, dansul poate aduce o persoană mai aproape, în esență, de un străin. Poate că un astfel de vis sugerează că în viața reală vrei subconștient să experimentezi noi experiențe, să depășești granițele familiarului.

Sală de dans (Vezi și Dans) – Scurtă interpretare: evenimente sociale; ajunge la vârsta adultă; formalitatile.

Expresie populară: dus de nas; culmea programului.

Sălile de dans sunt peste tot. Pentru unii, înseamnă lumini atrăgătoare și un partener plăcut, pentru cineva – o lumină orbitoare și o seară singură.

În visul tău, ai văzut o sală de dans tradițională în care toată lumea dansează pe ritm, sau era o discotecă modernă în care toată lumea „înnebunește”? (Vedeți ce ați văzut nu este un ring de dans modern, apoi vedeți cuvântul Dans.)

Ce se întâmplă în sala de dans? Dansezi sau stai singur la perete, asteptand sa te invite cineva? Dacă nu dansezi, ci „rețezi peretele”, poate că în viața reală ți-e frică să nu fii respins. Este timpul să devii mai hotărât.

Într-un vis, te-ai văzut într-o sală de dans? Tu sau partenerul tău ai condus dansul? În orice caz, sala de dans înseamnă bucurie și spirit ridicat, participare la orice eveniment social și inspirație.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

De ce visezi să dansezi într-un vis:

Dansul într-un vis înseamnă că te așteaptă o afacere inutilă și neprofitabilă. Dacă un bărbat visează că dansează tango într-un vis, atunci o pasiune pentru o femeie în vârstă va apărea pe drumul lui. Dacă o femeie are un vis, înseamnă că după un timp imaginea ei îi va aduce bani. Dacă o femeie (sau fată) visează că dansează un vals, înseamnă că va fi dorită de mulți bărbați din mediul ei. Dacă un bărbat vede un vis, aceasta înseamnă că trebuie să acorde mai multă atenție vieții sale personale. Baletul într-un vis indică o relație romantică, o ascensiune creativă. A dansa un dans lent într-un vis înseamnă a găsi sprijin în jurul tău. Pentru a vedea că dansezi singur, te așteaptă distracția, plăcerea, succesul. Te așteaptă schimbări, visezi că te uiți la dansatori. Dansul unui cvadril este un incident amuzant. Dansul cu o doamnă sau un domn frumos într-un vis înseamnă că, în realitate, vei fi invidiat. Dacă-ți vezi iubitul dansând într-un vis, înseamnă că vei avea un rival. Pentru a vedea că dansezi pe iarbă – distracția te așteaptă alături de persoana iubită. Perspective de afaceri strălucite te așteaptă dacă visezi să dansezi oameni în vârstă. Când visezi copii veseli care dansează, atunci, în realitate, nu-ți face griji pentru viitor: te vei căsători cu bucurie și vei crea o familie prietenoasă și puternică. În curând, cei care dansează un dans incendiar în vis se vor distra bine, gustând bucuria vieții.

Interpretarea viselor pentru fete

Vezi Dansul într-un vis:

Să te vezi dansând sau niște oameni care dansează este un semn bun. În general, dansul visează la noroc, la o companie veselă, la o vacanță plăcută.