Văzând fecale într-un vis

Care este visul fecalelor

Kal visează la bani și bogăție. În curând vei primi o sumă mare de bani, ceea ce îți va îmbunătăți situația financiară.

Nu cheltuiți bani pe lucruri inutile și divertisment – acest lucru vă va salva de la faliment și vă va permite să economisiți capital.

fecale umane

Visul în care ai văzut fecale umane promite un câștig monetar. Veți obține succes financiar datorită experienței, cunoștințelor și eforturilor dumneavoastră.

Nu ratați șansa de a vă crește nivelul veniturilor. Îndreptați-vă eforturile către cooperarea profesională sau dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Fecalele bebelușilor

Conform cărții de vis, fecalele copiilor într-un vis sunt interpretate ca treburi neprevăzute legate de finanțe. Așteptați cheltuieli neprevăzute, pierderea unei surse de venit.

fecale de pisică

Complotul, în care au fost prezente fecale de pisică, înseamnă că vei pierde ocazia de a-ți schimba viața în bine.

Nu renunța și nu te îndoi de tine. Folosește fiecare șansă pentru a-ți împlini potențialul și pentru a-ți realiza visele.

Murdareste-te cu fecale

Un vis în care te murdăriști cu fecale simbolizează profituri mari. În curând vei primi un bonus, datoriile vechi se vor întoarce sau va apărea o nouă sursă de venit.

Intră în fecale cu piciorul

Pășirea în kal cu piciorul într-un complot de vis – la profituri mari. Probabil ți se va oferi în curând un loc de muncă prestigios și bine plătit. Dacă împrumuți bani cuiva, îți vor fi returnați cu dobândă.

Fecale conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Mase fecale – enervare și supărare.

Fecale conform cărții de vis a lui Azar

Fecale conform cărții de vis nobile a lui N. Grishina

Fecale umane – bani, comori, bogăție / zgârcenia ta, lăcomia, smulgerea banilor.

Vedeți fecale – bani, bogăție, succes în toate chestiunile.

Să te taci în ea este o oră distractivă pentru a supraviețui.

Să o ții în mână este o plăcere.

A recupera – a cheltui sume importante.

Îți dau o clismă – va trebui să experimentezi o nevoie constantă de bani. a pune alta – o pacoste.

Fecale conform cărții de vis vechi rusești

Vederea fecalelor umane prevestește nenorocire și nebunie în întreprindere; a fi într-un vis murdărit cu fecale de la o altă persoană înseamnă obținerea de profituri mari de la acea persoană; a te murdari cu propriile fecale înseamnă a fi cauza propriei nenorociri, a cădea într-o boală gravă; a te murdari cu fecalele animalelor înseamnă în general profit.

Fecale conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Cal – Acesta este un concentrat al experienței tale, cunoștințelor, trăsăturilor de caracter. Tulburările scaunului reflectă problemele tale. Fecale lichide – nerecunoașterea meritelor dumneavoastră. Constipația este o manifestare a conservatorismului. Defecați în locul greșit – experiența și ajutorul dvs. pot fi respinse. A vedea o grămadă „în formă” pe care o produci este un semn că îți vei putea folosi experiența pentru a obține succes.

Fecale conform cărții de vis mayașă

Valoare bună: Dacă ai visat că golești, atunci foarte curând vei primi mulți bani. Pentru a face acest lucru, nu mâncați sare timp de o săptămână.

Înțeles rău: Dacă ai visat că ai călcat pe fecale, mânjit în fecalele altora, riști să-ți pierzi toată investiția. Pentru a le proteja, pune 3 monede de diferite valori și o șuviță de păr în apă sărată timp de 3 zile.

Fecale conform cărții de vis online

Am visat la fecale – un vis personifică toată experiența ta, toate abilitățile și cunoștințele tale și, de asemenea, arată dispoziția ta.

Dacă este lichid, eforturile tale nu vor fi observate.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să-ți faci nevoile într-un loc care nu este destinat acestui lucru, în curând sprijinul tău și toată experiența ta vor fi respinse.

Este un vis că ești uns cu fecalele cuiva – în viitorul apropiat vei primi mulți bani de la această persoană. Dacă au fost mișcările tale intestinale

Am visat că zăceai în fecale – în curând va veni o perioadă fericită din viața ta.

Fecalele copiilor – primirea de fonduri în cont. Venituri pentru operațiuni de tranzacționare de succes. Câteva sentimente negative față de oameni familiari.

Fecalele lichide ale bebelușilor într-un vis sunt o trădare a prietenilor, care va fi neașteptată și extrem de neplăcută.

Fecale conform cărții egiptene de vis a faraonilor

Dacă o persoană se vede într-un vis umplând oalele – rău, înseamnă că va suferi.

Fecale conform cărții de vis lunare

Kal – primirea banilor.

Cal conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

Corpul tău este pătat de fecale – prevestește bogăție.

Peste tot pe pământ este vizibil – prevestește bogăție, noblețe.

Suferiți, suferiți în timp ce sunteți la toaletă – în curând va fi o programare.

Incontinența de urină și fecale, defecare involuntară – prevestește pierderi, pierderea bogăției.

Kal conform interpretului de vis din 1829

Vederea fecalelor umane într-un vis oferă nenorocire și nebunie în întreprindere; a fi într-un vis murdărit cu fecale de la o altă persoană – prefigurează obținerea unui profit mare de la acea persoană; a se murdări cu propriile fecale înseamnă a fi cauza propriei nenorociri, a cădea într-o boală gravă; a te murdari cu fecalele animalelor înseamnă în general profit.

Kal conform ABC-ului interpretării viselor

Cal este un concentrat al experienței tale, cunoștințelor, trăsăturilor de caracter.

Fecale lichide – nerecunoașterea meritelor dumneavoastră.

Constipația este o manifestare a conservatorismului.

Defecați în locul greșit – experiența și ajutorul dvs. pot fi respinse.

A vedea o grămadă „decorată” produsă de tine este un semn că îți poți folosi experiența pentru a obține succes.

Interpretarea viselor. De ce visezi la fecale?

În timpul unei nopți de odihnă, toți suntem uneori însoțiți de vise. Vedem oameni, animale, fenomene naturale și multe altele în visele noastre de noapte. Visele sunt adesea frumoase, dar nu întotdeauna soluția lor are un fel de pozitiv. Și se întâmplă să observăm lucruri extrem de inestetice. De exemplu, într-un vis putem vedea fecale. Dar asta nu înseamnă deloc că interpretarea acestei imagini va fi la fel de neplăcută. Prin urmare, apelăm la interpreți și aflăm de ce visează fecalele.

Interpretare conform cărții de vis a lui Freud

Psihanalistul Sigmund Freud explică astfel de vise spunând că există probleme serioase în viața ta personală care au cauzat suferință emoțională. Dar nu vrei să discuti cu nimeni.

 • Dacă într-un vis s-a întâmplat să te murdărești în fecalele altcuiva, vei afla în curând detaliile relațiilor amoroase ale unuia dintre colegii tăi. Dar el însuși nu va ghici despre asta.
 • Freud interpretează, de asemenea, o imagine similară ca visătorul săvârșind un act rușinos, în care nu îndrăznește să recunoască rudelor sale. Deși, poate, o astfel de linie de comportament îi va permite să-și salveze reputația.
 • Încercarea de a te curăța de fecale în viziunile tale de noapte – în realitate, te așteaptă o situație neplăcută, care va fi provocată de un nedoritor. Doar că această persoană dezonorantă va afla câteva dintre secretele tale și va dori să-ți facă rău.
 • Freud oferă, de asemenea, o explicație la ce visează fecalele unei persoane sau ale unui animal. Acest lucru poate însemna că nu ezitați să utilizați orice metodă pentru a vă atinge obiectivul.

Citeste mai mult:  Când un tip visează în fiecare zi

De ce visezi la fecale. Interpretare conform cărții de vis a lui Miller. Interpretarea viselor lui Nostradamus

Gustav Miller interpretează astfel de vise în felul său.

 • Ați visat că ați văzut fecale – așteptați-vă la o creștere semnificativă a veniturilor dvs. în viitorul apropiat.
 • Am văzut un bălegar într-un vis – dacă ești om de afaceri, vei avea afaceri profitabile și vei finaliza cu succes munca, iar dacă ești fermier, vei avea o recoltă bogată.
 • Dar dacă o fată tânără a visat la un bălegar, foarte curând va avea o căsătorie de succes.

Nostradamus interpretează un astfel de vis ca fiind foarte favorabil.

 • El consideră fecalele într-un vis un simbol al cadourilor și al surprizelor. Uneori, oamenii pot visa la asta în ajunul zilei de naștere. Aceasta explică interpretarea imaginii.
 • El are și o altă interpretare a fecalelor pe care le-a văzut într-un vis. Poate că visătorul va obține în sfârșit o achiziție scumpă mult așteptată.

Interpretare în conformitate cu cartea de vis a lui Grishina și cartea de vis modernă

În cartea de vis a lui Grishina, se oferă o interpretare a unei varietăți de situații legate de fecalele văzute de visător.

 • Dacă tocmai ați văzut fecale – un astfel de vis este un vis de bani, bogăție, succes în toate eforturile.
 • Ai visat că zăceai într-un morman de fecale – vei avea o întâlnire într-o companie veselă.
 • Dar care este visul fecalelor dacă le ții în mâini. O astfel de viziune nocturnă îți promite multe plăceri în viață.
 • Dacă te-ai văzut recuperând, în viața reală trebuie să cheltuiești mulți bani.
 • Am visat că ai diaree – în realitate, asta poate duce la pierderi.
 • Dacă pentru a vă recupera, vi se face o clismă, un astfel de vis este un simbol al nevoii constante de finanțe. Dacă clisma este dată altcuiva, vei avea probleme.

Puteți, de asemenea, să vă uitați în Cartea Viselor Moderne dacă ați văzut un astfel de vis.

 • Ai visat la fecale – acesta este un simbol al faptului că lucrurile care ți s-au părut nepromițătoare vor aduce în mod neașteptat profituri mari.
 • De asemenea, un astfel de vis vă poate promite o moștenire.
 • Un vis cu gunoi de grajd este deosebit de favorabil – în realitate, aceasta înseamnă a primi surprize plăcute.

ABC al interpretării viselor și al cărții de vis chinezești

Alfabetul interpretării viselor are propria sa interpretare a diferitelor situații asociate cu fecalele în viziunile nocturne.

 • De exemplu, ceea ce visează fecalele umane este explicat aici ca fermitatea caracterului tău, capacitatea de a concentra experiența și cunoștințele acumulate pentru a-ți atinge obiectivele.
 • Am văzut fecale lichide într-un vis – meritele tale pot rămâne nerecunoscute.
 • Dacă faci nevoile în locul nepotrivit, în viața reală, ajutorul și experiența pe care le-ai oferit cuiva s-ar putea să nu fie acceptate sau respinse.
 • Am văzut o grămadă de fecale proprii – acesta este un semn că puteți implementa toate cunoștințele și experiența dumneavoastră în proiectele dumneavoastră.

Interpretările conform cărții de vis chinezești a fecalelor văzute într-un vis sunt și ele interesante.

 • De exemplu, de ce visezi să te murdărești cu fecale, cartea de vis explică bogăția viitoare.
 • Dacă ați văzut fecale împrăștiate pe pământ într-un vis – vă așteaptă o poziție înaltă în societate.
 • Dacă te chinui să-ți revină în timp ce te afli în baie, vei avea în curând o nouă poziție.
 • Dar dacă visătorul are incontinență fecală, acesta este un prevestitor al pierderilor viitoare.

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Acest subiect nu a fost ignorat de multe alte cărți de vis.

 • Cea mai nouă carte de vis crede că apariția fecalelor în vise vă aduce supărare și durere.
 • De ce visezi la fecale, cartea de vis a rătăcitorului interpretează și banii și îmbogățirea. Dacă scaunul este lichid, aveți grijă: puteți fi înșelat, trădat sau discreditat.
 • Interpretul de vise oferă, de asemenea, propria sa definiție a ceea ce visează să se murdărească cu fecale. Dacă acestea sunt fecalele altei persoane, atunci vei primi mulți bani de la el, dacă acestea sunt fecalele tale, te poți îmbolnăvi, dar dacă este excrement de animale, vei profita.
 • Conform cărții de vis a lui Rommel, doar a vedea fecalele simbolizează reproșurile și condamnarea altora împotriva visătorului, iar dacă ai mâncat-o, te așteaptă o mare bogăție.
 • Conform cărții de vis a lui Denise Lynn, fecalele în viziunile nocturne indică faptul că nu trebuie să te chinui cu suspiciuni că cineva te tratează urât. De asemenea, poate simboliza unele dintre trăsăturile pe care le condamni nu numai la alții, ci și la tine.
 • Interpretul Tsvetkov consideră un astfel de vis un precursor al pierderilor financiare. Prin urmare, trebuie să controlezi toate momentele importante din afacerea ta, să fii atent când semnezi documente importante.
 • Domnișoara Hasse în cartea ei de vis este de acord că excrementele din visele nocturne simbolizează o poziție financiară stabilă. Dar, în același timp, ea crede că trebuie să câștigi bani cinstit.

Concluzie

După cum sa dovedit, o astfel de vedere neplăcută într-un vis are în cea mai mare parte o interpretare pozitivă. Dar interpretările unor vise sunt destul de rare. De exemplu, de ce visează viermii din fecale este explicat în unele cărți de vis prin faptul că o persoană va alege o cale ilegală pentru a-și obține profit. Mirosul neplăcut de fecale dintr-un vis avertizează că trebuie să limitați comunicarea cu oamenii care nu vă plac. Dar ceea ce visează fecalele albe poate fi interpretat în așa fel încât o dungă albă să-l aștepte pe visător. Toți banii pe care îi investește în proiectele sale vor aduce profituri mari.

Având în vedere multe opțiuni pentru interpretarea fecalelor văzute într-un vis, devine clar că nu trebuie să vă fie frică de astfel de imagini, deoarece bunăstarea financiară vă poate aștepta.

Care este visul fecalelor

interpretarea somnului conform a 17 de cărți de vis

1 Kal conform ABC-ului interpretării viselor

Acesta este un concentrat al experienței tale, cunoștințelor, trăsăturilor de caracter.

Fecale lichide – nerecunoașterea meritelor dumneavoastră.

Constipația este o manifestare a conservatorismului.

Defecare în locul greșit – experiența și ajutorul dvs. pot fi respinse.

A vedea o grămadă „în formă” pe care o produci este un semn că îți vei putea folosi experiența pentru a obține succes.

1 Fecale conform interpretării viselor Ninei Grishina

Fecale umane – bani, comori, bogăție / zgârcenia ta, lăcomia, smulgerea banilor.

Văzând fecale – bani, bogăție, succes în toate chestiunile.

Să te taci în ea este o oră distractivă pentru a supraviețui.

Citeste mai mult:  Visează la o țestoasă

Să ții în mână este o plăcere.

Recuperați – cheltuiți sume semnificative.

Îți dau o clismă – va trebui să experimentezi o nevoie constantă de bani. a pune altuia este o pacoste.

1 Fecale conform celei mai recente cărți de vis

Mase fecale – enervare și supărare.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Fecale conform cărții egiptene de vis a faraonilor

Dacă o persoană se vede într-un vis umplând oalele – rău, înseamnă că va suferi.

1 Kal conform interpretului de vis din 1829

Vederea fecalelor umane într-un vis oferă nenorocire și nebunie în întreprindere; a fi într-un vis murdărit cu fecale de la o altă persoană – prefigurează obținerea unui profit mare de la acea persoană; a se murdări cu propriile fecale înseamnă a fi cauza propriei nenorociri, a cădea într-o boală gravă; a te murdari cu fecalele animalelor înseamnă în general profit.

1 Fecale conform cărții de vis chinezești

Corpul tău este pătat de fecale – prevestește bogăție.

Peste tot pe pământ este vizibil – prevestește bogăție, noblețe.

Suferiți, suferiți în timp ce sunteți la toaletă – în curând va fi o programare.

Incontinența de urină și fecale, defecare involuntară – prevestește pierderi, pierderea bogăției.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Fecale conform cărții de vis online

Am visat la fecale – un vis personifică toată experiența ta, toate abilitățile și cunoștințele tale și, de asemenea, arată dispoziția ta.

Dacă este lichid, eforturile tale nu vor fi observate.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să-ți faci nevoile într-un loc care nu este destinat acestui lucru, în curând sprijinul tău și toată experiența ta vor fi respinse.

Este un vis că ești uns cu fecalele cuiva – în viitorul apropiat vei primi mulți bani de la această persoană. Dacă au fost mișcările tale intestinale

Am visat că zăceai în fecale – în curând va veni o perioadă fericită din viața ta.

Fecalele copiilor – primirea de fonduri în cont. Venituri pentru operațiuni de tranzacționare de succes. Câteva sentimente negative față de oameni familiari.

Fecalele lichide ale bebelușilor într-un vis sunt o trădare a prietenilor, care va fi neașteptată și extrem de neplăcută.

1 Kal conform interpretării viselor lui Krada Veles

Spălați fecalele din lenjerie – probleme financiare, pierderi de bani din vina proprie; spălați hainele pentru bebeluși – mici probleme financiare, pierderea de bani puțini din vina proprie;

1 Fecale conform interpretării viselor căutătorul de cale

Cel mai adesea, bani (îmbogățire); idei negative, emoții. Lichid – vei fi discreditat, înșelat, trădat.

1 Kal conform Interpretarii viselor Maya

Valoare bună: Dacă ai visat că golești, atunci foarte curând vei primi mulți bani. Pentru a face acest lucru, nu mâncați sare timp de o săptămână.

Înțeles rău: Dacă ai visat că ai călcat pe fecale, mânjit în fecalele altora, riști să-ți pierzi toată investiția. Pentru a le proteja, pune 3 monede de diferite valori și o șuviță de păr în apă sărată timp de 3 zile.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

1 Fecale conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Dacă ai visat la fecale, atunci, în realitate, s-ar putea să întâlnești supărare și durere.

1 Fecale conform cărții de vis lunare

Dacă visezi fecale în vise, acesta este un semn bun care îți promite bani. Le puteți obține din surse neașteptate, neplanificate, de exemplu, un fel de bonus, recompensă monetară. Sau visul în care visezi fecale înseamnă doar că în curând vei primi un salariu. Acordați atenție faptului că, de regulă, visul în care visați fecale nu oferă nicio indicație despre cât de mare va fi cantitatea estimată.

1 Fecale conform interpretării viselor lui Rommel

Fecale văzute într-un vis – la reproșurile și condamnările la care te vor supune alții.

Pentru influența proastă a cuiva asupra ta.

Există fecale – pentru a primi bogăție.

1 Fecale conform Cărții istorice de vis ale femeilor

Kal este un simbol al experienței tale de viață, al cunoștințelor profesionale, al trăsăturilor caracterului tău. Prin urmare, orice încălcare în forma sa indică problemele pe care le aveți. Dacă visezi la fecale lichide, înseamnă că meritele și realizările tale rămân nerecunoscute. Dimpotrivă, constipația reflectă conservativitatea ta excesivă. Dacă faci nevoile într-un loc nepotrivit pentru asta și vezi fecalele tale, experiența ta sau ajutorul pe care îl oferi unei persoane va fi respinsă. Dacă totul este în ordine cu fecalele, pare normal, „formulat”, visul spune că îți folosești cu succes propria experiență pentru a atinge scopul dorit.

1 Fecale conform Cărții istorice de vis ale femeilor

De regulă, când vezi fecalele cuiva într-un vis, acest lucru prezice că vei primi în curând bani. Poate că astăzi vi se va da un salariu. Sau debitorul tău decide să te plătească. Dar dacă într-un vis visezi cum faci nevoile, umple o oală cu fecale – acesta nu este un semn foarte bun. Somnul este un avertisment că sunteți în pericol de a suferi un fel de boală. Ar trebui să vizitați un medic și să aflați cauza simptomelor.

1 Fecale conform cărții de vis vechi rusești

Potrivit vechilor surse rusești, a vedea fecalele umane este un semn rău care prezice tot felul de nenorociri, obstacole și obstacole în treburile tale. Dacă ai visat într-un vis că ai fost murdărit cu fecale de la o altă persoană – acest lucru este bine, visul prezice că poți obține un profit mare de la acea persoană. Să te ungi cu propriile fecale într-un vis – un vis îți spune că doar tu însuți ești cauza tuturor nenorocirilor tale. Uneori, când vă murdăriți cu propriile fecale, aceasta este o predicție a unei boli lungi și grave. Dar pentru a se murdari cu fecale de animale, gunoi de grajd – pentru a obține un profit rapid.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

Interpretarea viselor. De ce visezi la fecale?

În timpul unei nopți de odihnă, toți suntem uneori însoțiți de vise. Vedem oameni, animale, fenomene naturale și multe altele în visele noastre de noapte. Visele sunt adesea frumoase, dar nu întotdeauna soluția lor are un fel de pozitiv. Și se întâmplă să observăm lucruri extrem de inestetice. De exemplu, într-un vis putem vedea fecale. Dar asta nu înseamnă deloc că interpretarea acestei imagini va fi la fel de neplăcută. Prin urmare, apelăm la interpreți și aflăm de ce visează fecalele.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unei persoane căreia îi place

Interpretare conform cărții de vis a lui Freud

Psihanalistul Sigmund Freud explică astfel de vise spunând că există probleme serioase în viața ta personală care au cauzat suferință emoțională. Dar nu vrei să discuti cu nimeni.

 • Dacă într-un vis s-a întâmplat să te murdărești în fecalele altcuiva, vei afla în curând detaliile relațiilor amoroase ale unuia dintre colegii tăi. Dar el însuși nu va ghici despre asta.
 • Freud interpretează, de asemenea, o imagine similară ca visătorul săvârșind un act rușinos, în care nu îndrăznește să recunoască rudelor sale. Deși, poate, o astfel de linie de comportament îi va permite să-și salveze reputația.
 • Încercarea de a te curăța de fecale în viziunile tale de noapte – în realitate, te așteaptă o situație neplăcută, care va fi provocată de un nedoritor. Doar că această persoană dezonorantă va afla câteva dintre secretele tale și va dori să-ți facă rău.
 • Freud oferă, de asemenea, o explicație la ce visează fecalele unei persoane sau ale unui animal. Acest lucru poate însemna că nu ezitați să utilizați orice metodă pentru a vă atinge obiectivul.

De ce visezi la fecale. Interpretare conform cărții de vis a lui Miller. Interpretarea viselor lui Nostradamus

Gustav Miller interpretează astfel de vise în felul său.

 • Ați visat că ați văzut fecale – așteptați-vă la o creștere semnificativă a veniturilor dvs. în viitorul apropiat.
 • Am văzut un bălegar într-un vis – dacă ești om de afaceri, vei avea afaceri profitabile și vei finaliza cu succes munca, iar dacă ești fermier, vei avea o recoltă bogată.
 • Dar dacă o fată tânără a visat la un bălegar, foarte curând va avea o căsătorie de succes.

Nostradamus interpretează un astfel de vis ca fiind foarte favorabil.

 • El consideră fecalele într-un vis un simbol al cadourilor și al surprizelor. Uneori, oamenii pot visa la asta în ajunul zilei de naștere. Aceasta explică interpretarea imaginii.
 • El are și o altă interpretare a fecalelor pe care le-a văzut într-un vis. Poate că visătorul va obține în sfârșit o achiziție scumpă mult așteptată.

Interpretare în conformitate cu cartea de vis a lui Grishina și cartea de vis modernă

În cartea de vis a lui Grishina, se oferă o interpretare a unei varietăți de situații legate de fecalele văzute de visător.

 • Dacă tocmai ați văzut fecale – un astfel de vis este un vis de bani, bogăție, succes în toate eforturile.
 • Ai visat că zăceai într-un morman de fecale – vei avea o întâlnire într-o companie veselă.
 • Dar care este visul fecalelor dacă le ții în mâini. O astfel de viziune nocturnă îți promite multe plăceri în viață.
 • Dacă te-ai văzut recuperând, în viața reală trebuie să cheltuiești mulți bani.
 • Am visat că ai diaree – în realitate, asta poate duce la pierderi.
 • Dacă pentru a vă recupera, vi se face o clismă, un astfel de vis este un simbol al nevoii constante de finanțe. Dacă clisma este dată altcuiva, vei avea probleme.

Puteți, de asemenea, să vă uitați în Cartea Viselor Moderne dacă ați văzut un astfel de vis.

 • Ai visat la fecale – acesta este un simbol al faptului că lucrurile care ți s-au părut nepromițătoare vor aduce în mod neașteptat profituri mari.
 • De asemenea, un astfel de vis vă poate promite o moștenire.
 • Un vis cu gunoi de grajd este deosebit de favorabil – în realitate, aceasta înseamnă a primi surprize plăcute.

ABC al interpretării viselor și al cărții de vis chinezești

Alfabetul interpretării viselor are propria sa interpretare a diferitelor situații asociate cu fecalele în viziunile nocturne.

 • De exemplu, ceea ce visează fecalele umane este explicat aici ca fermitatea caracterului tău, capacitatea de a concentra experiența și cunoștințele acumulate pentru a-ți atinge obiectivele.
 • Am văzut fecale lichide într-un vis – meritele tale pot rămâne nerecunoscute.
 • Dacă faci nevoile în locul nepotrivit, în viața reală, ajutorul și experiența pe care le-ai oferit cuiva s-ar putea să nu fie acceptate sau respinse.
 • Am văzut o grămadă de fecale proprii – acesta este un semn că puteți implementa toate cunoștințele și experiența dumneavoastră în proiectele dumneavoastră.

Interpretările conform cărții de vis chinezești a fecalelor văzute într-un vis sunt și ele interesante.

 • De exemplu, de ce visezi să te murdărești cu fecale, cartea de vis explică bogăția viitoare.
 • Dacă ați văzut fecale împrăștiate pe pământ într-un vis – vă așteaptă o poziție înaltă în societate.
 • Dacă te chinui să-ți revină în timp ce te afli în baie, vei avea în curând o nouă poziție.
 • Dar dacă visătorul are incontinență fecală, acesta este un prevestitor al pierderilor viitoare.

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Acest subiect nu a fost ignorat de multe alte cărți de vis.

 • Cea mai nouă carte de vis crede că apariția fecalelor în vise vă aduce supărare și durere.
 • De ce visezi la fecale, cartea de vis a rătăcitorului interpretează și banii și îmbogățirea. Dacă scaunul este lichid, aveți grijă: puteți fi înșelat, trădat sau discreditat.
 • Interpretul de vise oferă, de asemenea, propria sa definiție a ceea ce visează să se murdărească cu fecale. Dacă acestea sunt fecalele altei persoane, atunci vei primi mulți bani de la el, dacă acestea sunt fecalele tale, te poți îmbolnăvi, dar dacă este excrement de animale, vei profita.
 • Conform cărții de vis a lui Rommel, doar a vedea fecalele simbolizează reproșurile și condamnarea altora împotriva visătorului, iar dacă ai mâncat-o, te așteaptă o mare bogăție.
 • Conform cărții de vis a lui Denise Lynn, fecalele în viziunile nocturne indică faptul că nu trebuie să te chinui cu suspiciuni că cineva te tratează urât. De asemenea, poate simboliza unele dintre trăsăturile pe care le condamni nu numai la alții, ci și la tine.
 • Interpretul Tsvetkov consideră un astfel de vis un precursor al pierderilor financiare. Prin urmare, trebuie să controlezi toate momentele importante din afacerea ta, să fii atent când semnezi documente importante.
 • Domnișoara Hasse în cartea ei de vis este de acord că excrementele din visele nocturne simbolizează o poziție financiară stabilă. Dar, în același timp, ea crede că trebuie să câștigi bani cinstit.

Concluzie

După cum sa dovedit, o astfel de vedere neplăcută într-un vis are în cea mai mare parte o interpretare pozitivă. Dar interpretările unor vise sunt destul de rare. De exemplu, de ce visează viermii din fecale este explicat în unele cărți de vis prin faptul că o persoană va alege o cale ilegală pentru a-și obține profit. Mirosul neplăcut de fecale dintr-un vis avertizează că trebuie să limitați comunicarea cu oamenii care nu vă plac. Dar ceea ce visează fecalele albe poate fi interpretat în așa fel încât o dungă albă să-l aștepte pe visător. Toți banii pe care îi investește în proiectele sale vor aduce profituri mari.

Având în vedere multe opțiuni pentru interpretarea fecalelor văzute într-un vis, devine clar că nu trebuie să vă fie frică de astfel de imagini, deoarece bunăstarea financiară vă poate aștepta.