Plânge în sensul de vis

Plânsul într-un vis: ce înseamnă conform cărților de vis?

Oamenii nu plâng adesea în somn, dar când o fac, vor să știe ce înseamnă. În căutarea interpretării, apelează la diferite cărți de vis, fiecare dând propriul său sens imaginii plânsului.

Plângeți într-un vis: interpretări în cărțile de vis

Mulți cred că, dacă o persoană plânge în vis, acesta este un semn foarte rău care arată că lacrimile vor trebui să fie vărsate în realitate. Cu toate acestea, cartea de vis oferă o interpretare diferită, complet opusă. Se crede că un astfel de vis înseamnă multe evenimente bune și fericite pe care visătorul le va experimenta în viața sa.

Iată cele mai comune semnificații ale acestei imagini:

 1. Dacă o persoană a visat că cineva vărsă lacrimi amare, aceasta înseamnă că în curând va fi foarte fericit. Poate un eveniment foarte fericit se va întâmpla în viața lui.
 2. Plangetul suspinând în vise înseamnă a face față cu succes tuturor lucrurilor. Dacă cu o zi înainte o persoană a avut o afacere foarte supărătoare, o va duce cu ușurință la final.
 3. Pentru a vedea cum plânge dușmanul visătorului – la victoria asupra lui.
 4. Dacă o persoană visează că plânge, nu va trebui să aștepte probleme.
 5. Plângând într-un vis – asta înseamnă că în curând vor fi oaspeți în casă.
 6. Plânsul amar simbolizează viața fericită pe care o va trăi visătorul. Și dacă un astfel de vis apare des, atunci viața va fi plină de emoții vesele.
 7. Tipul care o mângâie în visul unei fete și îi cere să nu plângă îi va face în curând o cerere în căsătorie. Interpretarea visului recomandă ca visătorul să accepte această propunere, deoarece viața cu această persoană va fi plină de dragoste și fericire.
 8. Resentimentele, lacrimile, durerea și tristețea sunt adesea visate pentru sărbătoare. Poate o persoană va fi invitată la un festin.
 9. Dacă prietenul visătorului a trebuit să plângă, atunci în viitorul apropiat amândoi vor avea un eveniment fericit.
 10. A răcni în vise – a râde în realitate.

Cu toate acestea, un astfel de vis nu înseamnă întotdeauna ceva bun. De exemplu, dacă o persoană a visat cum plângea singură, stătea pe pat, nenorocirea îl aștepta. Și un vis în care o persoană răcnește cu gura deschisă, dezvăluind dinții, prevestește conflict și rivalitate.

Interpretarea visului: plânsul într-un vis (video)

Interpretarea imaginii unui bărbat care plânge în cartea de vis a lui Vanga

În cartea de vis a lui Vanga, un astfel de vis este un semn de bucurie pentru visător. Cu cât o persoană vărsă mai multe lacrimi în visele sale, cu atât va fi mai fericit în realitate.

 • Dacă o lacrimă a curs din ochiul unei persoane, nu ar trebui să vă fie frică de necazuri, pentru că nu va trebui să le așteptați.
 • Două lacrimi simbolizează vești bune. Poate că visătorul va primi vești de la rude îndepărtate.
 • Dacă o persoană a trebuit să plângă mult, atunci se va întâmpla în curând un eveniment foarte semnificativ în viața lui care îi va aduce fericire și armonie.
 • Plângând plâns în vise – pregătirea pentru o nuntă în realitate. Cuplul nu va fi neapărat un visător, poate că va fi invitat la ceremonia de nuntă.

Plângând puternic într-un vis, suspinând, pentru ce este?

Uneori, interpretarea unui vis poate provoca o mulțime de surprize. Acesta este doar cazul. Se crede că cu cât o persoană plânge mai mult în vise, cu atât mai multă fericire va fi în viața lui.

Desigur, astfel de vise provoacă anxietate în oameni, pentru că trebuie să plângi de durere, resentimente și deznădejde. Cu toate acestea, cartea de vis insistă că oamenii nu cad în stres după ce se trezesc, ci, dimpotrivă, se bucură și se pregătesc pentru fericirea viitoare.

Ce poate aduce bucurie după un astfel de vis?

 1. Bunătatea și generozitatea prietenilor.
 2. Circumstanta norocoasa.
 3. A face profit, avere financiară.

Toate acestea sunt legate de bucuria pe care o va experimenta o persoană care surprinde un astfel de vis.

Plânsul într-un vis în sine: ce înseamnă?

Dacă o femeie a trebuit să plângă în vis, acesta este un semn grozav.. Un astfel de vis oferă visătorului o mulțime de evenimente vesele pe care le va experimenta în viitorul apropiat.

Viața ei va fi plină de distracție, plăceri și voluptate. În plus, cartea de vis recomandă femeilor să nu le fie frică să-și asume riscuri. Faptul este că lacrimile vărsate în vise înseamnă succes în toate eforturile, prin urmare, nu vă puteți teme să vă deschideți propria afacere, să vă faceți noi cunoștințe, să luați împrumuturi etc.

Văzând un bărbat care plânge într-un vis

Un bărbat care vărsă lacrimi în vis simbolizează puterea, sinceritatea și bunătatea. Sensul pozitiv al acestui vis este că visătorul va experimenta ușurare după trezire. Dacă cu o zi înainte a fost supărat sau îngrijorat de ceva, acest lucru va trece cu siguranță.

 • Noroc și succes îl așteaptă pe cel care a văzut un străin plângând într-un vis.
 • Dacă inamicul visătorului a plâns în hohote, acesta este un semn bun, simbolizând că el va putea să-l învingă. Un vis în care un dușman, plângând, își cere iertare, înseamnă că își recunoaște vinovăția.
 • Dar dacă un prieten apropiat sau o rudă a visătorului a trebuit să verse lacrimi, acest lucru sugerează că necazurile vor apărea în curând în viața lui. Cartea de vis nu recomandă să le acordați o mare importanță, deoarece vor fi nesemnificative.
 • Dacă o femeie vede un vis în care soțul ei plânge, el se simte vinovat în fața ei.

Un fost soț care plânge îi promite visătorului o conversație cu el.

Răbușește într-un vis de resentimente

Sentimentul de resentiment deprimă o persoană chiar și într-un vis, acest lucru nu este surprinzător, deoarece nimănui nu-i place să experimenteze acest sentiment neplăcut de resentimente. Cu toate acestea, o persoană care a fost jignită în visele sale va fi foarte fericită în realitate. Imaginea lui înseamnă favoarea destinului. Subconștientul uman se pregătește pentru evenimentele fericite viitoare, lăsând toată negativitatea în vise. Astfel, după ce a strigat în vis, visătorul se trezește mulțumit. În sufletul lui domnește armonie deplină, se simte calm și liniștit.

Dar visătorul poate avea probleme dacă vărsă lacrimi într-un loc în care temperatura aerului era ridicată, de exemplu, într-o baie.

Văzând în vis lacrimi pentru o persoană moartă

Visele despre morți apar adesea atunci când oamenilor le este foarte dor de ele. Dar ce înseamnă un vis în care lacrimile sunt vărsate peste o persoană decedată și merită să-ți fie frică de moartea sa? Cartea de vis oferă o interpretare clară – acesta este un semn foarte bun, de care nu trebuie să vă fie frică. Lacrimile care vărsă în vise peste cineva care părăsise de mult această lume simbolizează purificarea visătorului. Dacă se simțea vinovat în fața defunctului, iar acest lucru era insuportabil, ea ar dispărea, iar armonia mult așteptată ar veni în sufletul visătorului.

Citeste mai mult:  Să vezi moartea unui fiu într-un vis

Visele despre morți apar adesea atunci când oamenilor le este foarte dor de ele.

Povara trecutului va ieși de pe umerii unei persoane și asta o va face să se simtă mai bine. Ușurarea dorită poate fi observată imediat după trezire.

Ce înseamnă această imagine în cartea de vis a lui Miller?

Psihologul Miller crede că lacrimile, tristețea, durerea, într-un cuvânt, negativitatea pe care o trăiește o persoană în vise este un semn rău. El îi avertizează pe visători să ia în serios astfel de vise, deoarece acestea sunt întotdeauna asociate cu un fel de avertisment. De ce visează și ce se poate întâmpla în viața unei persoane?

 1. Vătămare accidentală.
 2. Situație conflictuală.
 3. Bârfe, zvonuri proaste.
 4. O rusine.
 5. Stresul, depresia etc.

Cu toate acestea, toate greutățile pot fi evitate dacă o decizie rezonabilă este luată în timp util. Principalul lucru este să nu cădeți în isterie și să vorbiți înțelept.

De ce visezi să plângi (video)

Astfel, visele despre plâns au în majoritatea cazurilor o interpretare pozitivă. Cu toate acestea, nu uitați că în unele cărți de vis este dat sensul opus acestei imagini. Prin urmare, pentru o pregătire mai bună pentru evenimentele viitoare, trebuie să vă familiarizați cu mai multe cărți de vis simultan.

De ce visezi să plângi

Plâng pentru cartea de vis a lui Hasse

Plânsul este o veste neașteptată, o mare bucurie; să vezi plângând – vei face trucuri murdare unei persoane dragi.

Plânge pe cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Plânge – o ambulanță te așteaptă.

Plânge la cartea de vis de primăvară

Plânge – spre bucurie.

Plânsul plângând într-un vis este o ușurare.

Plânge la cartea de vis de vară

Plâns plângând într-un vis – la manifestarea emoțiilor violente.

Plânge la cartea de vis de toamnă

Plângeți dintr-un anumit motiv într-un vis – bucurați-vă de realitate.

Plâns plângând într-un vis – distrându-te în realitate.

Plânge conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Plânge pentru a vedea într-un vis – Bucuria familiei

Plângi pe cartea de vis ezoteric

Plângeți – emoțiile trebuie eliberate și trebuie să le aruncați afară: există o ceartă sau scandal cu lacrimi înainte, sau râsete până la sughiț; băutura se termină cu tristețe.

Plâns conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Plâns – confort; cineva plânge – la știri.

Plânge conform cărții de vis moderne

Plânsul este bucuria familiei.

Vei plânge – consolare și bucurie.

Plângând după cartea de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă să plângi într-un vis – Visul este opusul. Te așteaptă o viață fericită, de succes. Imaginează-ți că plângi astfel încât lacrimile curg într-un pârâu.

Plângeți pe cartea de vis a semnelor norocoase

Plâng din greu – spre eliberare, ușurare, bucurie.

Plâng pentru cartea de vis a prințului Zhou-Gong

Dacă plângi într-un vis cu cineva, visul prevestește o sărbătoare, felicitări cu cadouri.

Te îmbraci în haine de doliu. – prezintă o numire, nu o funcție.

Tu strigi tare. – prezice un eveniment vesel.

Triste și lacrimi pentru un om de departe. – prevesteste nenorocire.

Plângi în timp ce stai pe pat. – prezice o mare nenorocire.

Bărbatul plânge, dezvăluind dinții. „Va exista rivalitate, litigii.

Plângi peste Cartea de vis a stelelor

Ai visat să plângi – spre bucurie.

Plânge conform cărții de vis moderne

Plâng pentru cartea de vis veche rusească

Plâng – Într-un vis, oferă bucurie și consolare în realitate.

Plâng pentru cartea de vis a vrăjitoarei Medea

Plângând – Plângându-te pe tine însuți – Anxietățile tale se vor risipi în curând, În realitate vei avea vești bune să-l vezi pe Cel Plângător – Se pot întâmpla probleme cu o persoană din cercul tău interior, dar stă în puterea ta să le previi. Aruncă o privire atentă la cine are nevoie de ajutorul tău

Plânge conform cărții de vis rusești

Ce înseamnă într-un vis Plânsul într-un vis – spre bucurie.

Plângi peste Cartea Viselor Magice

Ai visat să plângi – un vis schimbător – să fii consolat.

Plângi pe cartea de vis a unei gospodine

Plânsul este o eliberare de emoțiile negative.

Plângi după cartea de vis italiană a lui Meneghetti

Simbolizează instabilitatea relației dintre „Eul” logico-istoric și pe In-se și înseamnă distrugerea rigidității sau pierderea conformității cu propriul pe In-se.

Plânge conform cărții de vis vechi rusești

Plângeți pe cartea de vis musulmană

Plânsul în vis – spre bucurie și râsul într-un vis – spre gânduri grele și tristețe.

Plângeți conform cărții-horoscop de vis

Plâns în vis – la veștile bune de la cei dragi.

Plânge pe cartea de vis online

Dacă ai plâns într-un vis, te vei bucura de realitate.

Pentru a vedea cum s-au întristat alții – aruncați o privire mai atentă la cei dragi, fără ajutorul dvs. în timp util, aceștia se pot bloca în probleme.

Auzind suspine care ating sufletul – cineva apropiat va fi incredibil de norocos în viitorul foarte apropiat.

Citeste mai mult:  De ce visează un bărbat la pește viu

Plângeți furios într-un vis – la evenimente plăcute de trezire care vă vor provoca o furtună de emoții pozitive, iar amploarea fericirii dvs. va depinde direct de puterea plânsului.

Auzi pe altcineva plângând

Plângeți peste cartea de vis egipteană a faraonilor

Dacă o persoană se vede doliu într-un vis, este bine, starea lui se va înmulți.

Plânge peste cartea de vis englezească veche

Dacă ai plâns amar într-un vis, viața îți va oferi în curând un motiv de bucurie și distracție fără griji. Afacerea ta va merge rapid și se va termina cu succes. Dacă dai dovadă de inițiativă în munca ta, rezultatele vor depăși așteptările tale cele mai nebunești. Poate că rivalul va interfera cu uniunea ta cordială, dar, după ce ți-ai pierdut creatura iubită, vei fi consolat de faptul că vei găsi un prieten minunat, binevoitor și care te iubește cu pasiune. După un astfel de vis, vei fi în curând convins că norii care trec peste capul tău nu prevestesc probleme.

Dacă într-un vis ai auzit strigătul jalnic al altor oameni, înseamnă că bucuria va vizita în curând casa prietenilor tăi iubiți. Visul le oferă o mare bucurie pe care o vei împărtăși cu ei.

Strigătul amar al altor oameni prevestește adesea o nuntă fericită.

Plânge conform cărții de vis a lui Martyn Zadeki

Plâng pentru Cartea de vis medieval a lui Daniel

Plâns în vis – spre bucurie.

Plângi peste cartea de vis a Împăratului Galben

Să plângi plângând într-un vis înseamnă să te descarci de emoțiile negative acumulate care blochează plămânii și pot provoca boală și prăbușirea afacerilor și relațiilor, deoarece o persoană aflată în deznădejde și depresie este angajată în afaceri și nu este capabilă să mențină relații normale.

Plânge conform cărții de vis chinezești a lui Zhou Gong

A vărsa lacrimi cu cineva – prevestește o sărbătoare, felicitări pentru cadouri.

Îmbrăcarea în haine de doliu – prefigurează o întâlnire, nu o poziție.

A striga cu voce tare – prevestește un eveniment vesel.

Tristețe și lacrimi despre o persoană de la distanță – prevestește nenorocire.

Plânsul stând pe pat prevestește o mare nenorocire.

O persoană plânge, dezvăluind dinții – va exista rivalitate, litigii.

Plângeți pentru Interpretul de vis din 1829

Plânsul într-un vis oferă bucurie și consolare în realitate.

Plângi pe o carte de vis pentru o cățea

Plâns – evenimente vesele, distracție și divertisment.

Plânge pentru interpretarea viselor lui Loff

Plânsul, de regulă, este un răspuns al unei persoane la impactul imaginilor sau al oamenilor care apar într-un vis. Plângând în vis, nu plângi în cel mai adevărat sens al cuvântului, ca în realitate. Pur și simplu ești copleșit de un sentiment de compasiune și milă pentru scena emoționantă care se desfășoară în fața ochilor tăi. În acest caz, urmează visul. Descărcarea emoțională are un efect de curățare asupra psihicului, așa că încercați să profitați de această descărcare cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, ar trebui să identificați evenimentul declanșator care a declanșat emoția corespunzătoare. Cine te-a făcut să plângi? Ai plâns dintr-un motiv anume sau a fost doar o eliberare generală a tensiunii emoționale? Ce ai simțit când ai plâns: ușurare sau greutate?

Plânge pe cartea de vis Veles

Plâng – bucură-te, mângâiere; plâns, o voce jalnică de auzit – bucurie, veste / tristă pentru tine; a șterge lacrimile este o mângâiere.

Plângi după cartea de vis țigan

Este un vis că ești în lacrimi – să primești o scrisoare care conține vești proaste.

Pentru a vedea un copil care plânge – o scrisoare va aduce vești bune.

Plânge pe ABC-ul interpretării viselor

Plânge-te – grijile tale se vor risipi în curând, în realitate te așteaptă vești bune

Să vezi o persoană care plânge – necazurile i se pot întâmpla unei persoane din cercul tău interior, dar stă în puterea ta să le previi. Aruncă o privire atentă la cine are nevoie de ajutorul tău

De ce visezi să plângi?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi să plângi

Văzând în vis Plângând

Ce înseamnă să plângi

Vedeți într-un vis Plângeți

Somnul este opusul. Dacă ai plâns într-un vis, te așteaptă o viață fericită și de succes. Am văzut pe cineva plângând – aduceți bucurie persoanei iubite.

Imaginează-ți că tu (sau altcineva) plângi astfel încât lacrimile să curgă într-un pârâu.

Ce înseamnă visele să plângi

Visează să plângi

Ce înseamnă să plângi într-un vis

Plâns în vis – spre bucurie.

Destul, destulă bucurie! Perna este deja umedă!

Vis Însemnând Plâng

Ce înseamnă să plângi într-un vis

Plângem adesea în somn.

Plânsul, de regulă, este răspunsul unei persoane la impactul imaginilor sau al oamenilor care apar într-un vis.

Plângând în vis, nu plângi în cel mai adevărat sens al cuvântului, ca în realitate.

Pur și simplu ești copleșit de un sentiment de compasiune și milă pentru scena emoționantă care se desfășoară în fața ochilor tăi.

În acest caz, urmează visul.

Descărcarea emoțională are un efect de curățare asupra psihicului, așa că încercați să profitați de această descărcare cu fiecare ocazie.

Cu toate acestea, ar trebui să identificați evenimentul declanșator care a declanșat emoția corespunzătoare.

Cine te-a făcut să plângi?

Ai plâns dintr-un motiv anume sau a fost doar o eliberare generală a tensiunii emoționale?

Ce ai simțit când ai plâns: ușurare sau greutate?

Sensul somnului Plânge

Interpretarea viselor Plâng

Ceea ce într-un vis prezice Plânsul

Ce înseamnă să plângi într-un vis

O persoană bolnavă plânge acum, apoi râde – prevestește recuperarea.

Plânsul cu cineva este o sărbătoare, felicitări, cadouri.

A striga cu voce tare este un eveniment fericit.

Plânsul în timp ce stai pe pat este o mare nenorocire.

O persoană plânge, dezvăluind dinții – va exista rivalitate, litigii.

Citeste mai mult:  Colanti negri intr-un vis

A vărsa lacrimi cu cineva – prevestește o sărbătoare, felicitări pentru cadouri.

Mortul plânge – prevestește o ceartă, o ceartă.

Interpretarea somnului Cry

Ceea ce prezice un vis să plângă

Sfatul zilei: anxietățile tale se vor disipa în curând, în realitate te așteaptă vești bune.

Sfatul zilei: problemele se pot întâmpla cu o persoană din cercul tău interior, dar stă în puterea ta să le previi. Aruncă o privire atentă la cine are nevoie de ajutorul tău

Sensul visului este să plângi

Este un vis că ești în lacrimi – să primești o scrisoare care conține vești proaste.

Pentru a vedea un copil care plânge – o scrisoare va aduce vești bune.

Într-un vis să văd Cry

strigăt de predicție de vis

Plângem adesea în somn. Plânsul, de regulă, este răspunsul unei persoane la impactul imaginilor sau al oamenilor care apar într-un vis. Plângând în vis, nu plângi în cel mai adevărat sens al cuvântului, ca în realitate. Pur și simplu ești copleșit de un sentiment de compasiune și milă pentru scena emoționantă care se desfășoară în fața ochilor tăi. În acest caz, urmează visul. Descărcarea emoțională are un efect de curățare asupra psihicului, așa că încercați să profitați de această descărcare cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, trebuie să identificați EVENIMENTUL PUSH care a declanșat emoția corespunzătoare.

Cine te-a făcut să plângi?

Ai plâns dintr-un motiv anume sau a fost doar o eliberare generală a tensiunii emoționale?

Ce ai simțit când ai plâns: ușurare sau greutate?

De ce visezi să plângi într-un vis

Te-ai trezit în lacrimi, perna era udă de lacrimi și în somn – așa cum îți amintești acum – ai plâns toată noaptea. Desigur, emoțiile negative și tristețea din inimă vă vor face să priviți în cărțile de vis ceea ce înseamnă, potrivit interpreților, plânsul și lacrimile într-un vis. Vă sfătuim să vă amintiți, fără să vă ridicați din pat, detaliile visului dvs. Cine te-a făcut să plângi? A existat un motiv pentru asta? Au fost lacrimile un vis autonom sau tu, de exemplu, ai tăiat o ceapă și ai izbucnit în lacrimi nu de durere? Și cel mai important, plânsul într-un vis ți-a adus ușurare, te-ai simțit mai bine? Sau lacrimile au înrăutățit lucrurile?

Și merită să înțelegem că uneori plânsul într-un vis este o ocazie de a elimina stresul emoțional. Acordați atenție semnalului corpului: poate că în realitate vă suprimați dorința de a plânge și de a vă plânge, încercând să pari mai puternic și vă chinuiți prea mult. Nu este nevoie de fapte, permite-ți să devii mai slab și să te ocupi de experiențele tale.

Interpretarea viselor despre lacrimi într-un vis depinde foarte mult de cine plânge în spațiul viziunii tale. Dacă un bărbat visează că o fată frumoasă plânge lângă el, atunci îl așteaptă cunoștințe noi și interesante, îi pot schimba viața în bine. Mama ta plange? Gândiți-vă să vă schimbați viziunea asupra vieții, a stilului de viață, este posibil să fi mers pe o cale greșită și să vă fi pierdut scopul în viață. Un alt personaj ale cărui lacrimi într-un vis este mireasa, fata în ținuta de nuntă – așteptați-vă la probleme pe plan personal, promit interpreții.

Într-un vis, ți s-a întâmplat să observi suspinele părinților tăi? Pentru tine, asta înseamnă un lucru – trebuie să depășești obstacolele, norocul a dispărut și asta e parțial vina ta. Mama care v-a visat pe toți în lacrimi poate indica că înainte în familia voastră sunt boli care vor aduce multă anxietate. Si totusi merita sa ai grija de sanatatea ta, fara sa astepti cataclismele. Dacă lacrimile curg pe obrajii surorii tale, atunci poți fi atras într-un conflict de care nu ai deloc nevoie. Fii ferm și nu intra în argumente inutile.

Dar vestea bună este că visezi cum plânge șeful tău. Așteptați o veste bună – poate că veți putea în curând să vă așezați pe scaunul lui.

Dacă plângi după o persoană moartă într-un vis, înseamnă că în acest fel scapi de emoțiile negative, gândurile și unele necazuri ale vieții. Dar mortul care plânge (o persoană care este moartă în realitate) ar trebui să te facă să fii alert și să acordați mai multă atenție acestui vis. Cel mai probabil, te așteaptă conflicte, probleme, agresivitate din partea altor persoane. Și dacă mortul plângând a plecat și te-a părăsit, el îți oferă o șansă pentru o viață de succes și liniște sufletească.

Dacă a trebuit să plângi într-un vis o persoană care este de fapt în viață, nu te descuraja, asta nu înseamnă deloc că moartea îl așteaptă în realitate. Dar i se pot asocia probleme serioase, va trebui să cauți compromisuri în interacțiune. În același timp, dacă plângi o persoană dragă, spune-i la revedere de la el – pur și simplu este gata să-și schimbe viața și, poate, este nevoie de ajutorul lui în acest sens.

Dacă într-un vis auziți un copil plângând, atunci vă așteaptă o veste bună și bună. O surpriză plăcută poate veni într-o scrisoare sau colet de la distanță. Dacă vezi clar un bebeluș care plânge, din păcate, în viață vei experimenta dezamăgiri care pot fi asociate cu domenii ale vieții care sunt importante pentru tine.

Dacă auzi doar plânsul copiilor, atunci asta, dimpotrivă, sugerează că te așteaptă o veste bună, se va întâmpla ceva bun și vei afla în curând despre asta.