O persoană dragă a murit în vis

De ce visezi la moartea unei persoane dragi într-o carte de vis

Visele de noapte aproape niciodată nu vizitează oamenii așa. Fiecare complot are propriul său sens individual și poate aduce schimbări importante în viața celui care doarme. Pentru a înțelege de ce se visează moartea unei persoane dragi, trebuie luate în considerare multe detalii. Astfel de vise rareori prevestesc ceva foarte rău, dar pot indica certuri viitoare și promit trădarea unui partener.

Interpretarea viselor

În visele de noapte, orice poate fi văzut. În interpreții autorizați ai viselor, puteți afla și de ce visează moartea unui tip sau a unei fete iubite:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Un cunoscut psiholog credea că moartea unui iubit poate avea multe interpretări. Totul depinde de cât de exact a murit partenerul într-un vis. Moartea într-un accident de mașină promite scăparea de dependențe, moartea din cauza unui incendiu prevestește adio tristeții, sinuciderea prezice o cerere de sprijin material din partea unei persoane dragi.
 2. Cartea de vis a lui Wangi. Văzătorul bulgar a spus că un astfel de vis prefigurează adoptarea deciziei corecte într-o situație dificilă. Dacă cel care doarme a văzut cum a fost ucis partenerul său, atunci își controlează prea mult sufletul pereche. Moartea unui iubit printr-un accident tragic promite un conflict cu el în realitate.
 3. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Această sursă conține o mulțime de informații pentru bărbați. Dacă un reprezentant al sexului puternic într-un vis a plâns lângă soția sa moartă – se va confrunta cu critici severe din partea unei persoane de autoritate. A afla despre moartea unei persoane iubite în vise nocturne înseamnă a întâmpina dificultăți în a face afaceri. Pentru a vedea cum moare mireasa – la o coliziune cu inamicul.
 4. Cartea de vis a lui Loff. Moartea într-un accident de mașină promite depresie, moartea într-un naufragiu este văzută ca mașinațiuni ale celor răi, moartea în timpul unui incendiu prevestește un mare succes în carieră.
 5. Interpretarea viselor Hasse. Pentru ca o femeie să-și vadă iubitul într-un sicriu – până la sarcină, să afle despre moartea unui partener de la un medic – până la probleme cu nașterea unui copil, să urmărească uciderea soțului ei – până la o naștere ușoară și rapidă.
 6. Cartea de vis engleza. Dacă o persoană iubită a murit și o femeie a plâns la mormântul lui, acest lucru poate prevesti realizarea unor dorințe intime pe partea laterală. Aflați vestea morții din a doua jumătate de la un străin – la o relație fericită în realitate.
 7. Cartea de vis franceza. Moartea unei persoane dragi promite să primească o propunere de afaceri bună, dar numai dacă o altă persoană l-a informat pe dormitor despre deces.

Valori cheie

Dacă moartea unui iubit este văzută foarte des, un astfel de vis poate sugera că partenerul de dormit nu se simte fericit. Nu fi foarte supărat, cel mai bine este să vorbești inimă la inimă cu partenerul tău de viață și să încerci să rezolvi problema.

Dacă această situație se repetă din nou, înseamnă că visătorul iubit are obligații față de el, dar acestea nu sunt deloc sentimente de dragoste.

În plus, sunt posibile următoarele interpretări ale viselor:

 1. A vedea cum un partener moare chiar în brațele lui înseamnă a-l supraproteja în viața reală. Iubitului ar trebui să i se acorde mai multă libertate.
 2. Privind nu numai moartea iubitului tău, ci și propria ta moarte – la nevoia de a fi atent. Poate o a treia persoană va apărea în relație. Uneori, un astfel de complot indică prezența daunelor.
 3. Dacă adormitul a văzut moartea unui partener care este în realitate foarte bolnav, acest lucru prevestește recuperarea sa rapidă în viitorul apropiat.
 4. Pentru un bărbat, visul în care iubita lui moare vorbește despre dependența de opinia publicului. Cel care doarme ar trebui să fie mai liber și să se gândească mai puțin la ceea ce vor spune alții.
 5. Pentru o fată tânără, moartea logodnicului ei simbolizează o căsnicie lungă și fericită.
 6. Visătorul ar putea visa cum moare o persoană care a murit deja în realitate. Această situație indică necesitatea amintirii defunctului. Merită să vizitați biserica și să aprindeți o lumânare pentru odihna sufletului, precum și să mergeți la cimitir pentru a vizita mormântul defunctului.
 7. Un vis în care un iubit moare într-o agonie teribilă indică nemulțumirea lui față de relație. Probabil, acum cuplul nu trece prin cea mai favorabilă perioadă de viață.
 8. Moartea soțului ei din cauza unei boli necunoscute indică faptul că femeia adormită o așteaptă un test serios.
 9. Dacă în visele de noapte sexul frumos este indiferent la moartea unui partener, atunci în viața reală nu ia în serios aceste relații.
 10. A vedea corpul rănit, chinuit al unei persoane dragi, este dificil. Astfel de vise prevăd cel mai adesea o criză severă în relația dintre îndrăgostiți.
 11. Privind un bărbat care se luptă cu cineva și moare în acest proces – la competiție. Este probabil ca în curând să apară o persoană care vrea să-și strice fericirea.

Alte interpretări

Într-un vis, o persoană poate vizita o mare varietate de subiecte. Cel care dormea ​​ar putea vedea una dintre următoarele:

 1. Moartea unui fost soț este un semn al schimbărilor vieții. O căsnicie eșuată nu poate continua, ar trebui să renunți la trecut.
 2. Dacă visătorul și-a văzut persoana iubită murind, dar reînvie imediat, viața celui care doarme se va schimba dramatic. Situația financiară a protagonistului se va îmbunătăți și va fi fericit.
 3. Dacă un tip adormit a fost lovit de o mașină în fața ochilor ei, se vor întâmpla multe necazuri în viața ei.
 4. Moartea unui partener din cauza unei căderi de la înălțime – pentru a atinge obiectivele.
 5. Moartea unui iubit după un atac al unei fiare sălbatice promite respect și recunoaștere în comunitatea de afaceri.
 6. Dacă un partener de viață a murit din cauza unui maniac sau a unui tâlhar, visătorul trebuie să se gândească la prioritățile sale.
 7. Moartea unui soț sau a soției de la o mușcătură de șarpe este văzută ca o trădare.
 8. Dacă o persoană iubită s-a înecat, un astfel de complot promite o călătorie plăcută.
 9. Dacă logodnicul s-a sufocat cu monoxid de carbon, visătorul va dezvălui înșelăciunea unei persoane dragi.
 10. Dacă în visele de noapte cealaltă jumătate a experimentat o moarte clinică, atunci în viața reală relația va fi vagă. Poate că acum cel care doarme este deja în întuneric despre viitorul apropiat.
 11. Salvează-ți iubitul de la moarte – într-o perioadă dificilă într-o relație. Visătorul va trebui să dea dovadă de multă răbdare.
 12. Dacă femeia adormită și-a văzut soțul murind într-un loc public, acest complot poate prevesti trădarea partenerului. Uneori, un astfel de vis poate indica dificultăți în familia unui frate sau a surorii.

Moartea unei persoane dragi într-un vis poate avea o varietate de interpretări. Pentru a oferi o interpretare corectă, este necesar nu numai să acordați atenție detaliilor complotului, ci și să țineți cont de propriile emoții.

Dacă cel care doarme era vesel, visul nu este de bun augur. În cazul în care personajul principal s-a simțit copleșit, ar trebui să-și reconsidere prioritățile vieții.

De ce visezi la moarte

Psihologul, în raționamentul său pe tema viselor, s-a bazat pe concluziile celebrului medic, alchimist și filozof renascentist elvețian Paracelsus. El a sfătuit să fie atent la ceea ce raportează morții într-un vis. Omul de știință credea că umbra unei rude decedate pur și simplu trezește părți latente ale creierului și scoate la iveală cunoștințele ascunse acolo. Aceasta este singura formă de informație pe care o poate percepe un creier care se odihnește. După cum au arătat observațiile lui Paracelsus, sfaturile primite de la morți au ajutat cu adevărat. Prin urmare, Miller acordă o atenție deosebită nu morții ca atare (o consideră un semn de încercări și pierderi grave), ci conversațiilor cu oamenii după moartea lor.

Citeste mai mult:  Văzând aur într-un vis

Vocea unui prieten mort avertizează despre vești proaste; tată – despre intrigi, nevoia de a proteja o reputație și de a gândi cu atenție toți pașii tăi într-o nouă afacere; mame despre problemele de sănătate și consecințele negative ale obiceiurilor proaste; frate – despre problemele unuia dintre cei dragi, nu le refuza ajutor și simpatie.

Dacă după moarte o persoană încearcă să obțină un fel de promisiune de la tine, atunci ia asta ca pe o chemare de a te înveseli, de a nu te încuraja și de a nu ignora sfaturile înțelepte.

Vanga consideră propria moarte într-un vis un simbol al unei vieți fericite și lungi alături de o persoană iubită. În general, astfel de vise sunt văzute de către mesagerii lui Dumnezeu de pe Pământ.

Moartea unei persoane importante pentru lume sugerează că una dintre țări va fi condusă de un conducător înțelept. Datorită lui, omenirea va opri războaiele și va înceta să se blesteme reciproc, iar diferitele națiuni își vor găsi în sfârșit înțelegerea reciprocă.

Te vei confrunta cu o nedreptate flagrantă dacă o persoană grav bolnavă nu își revine într-un vis. Te vei confrunta cu o alegere dificilă: fă ceea ce îți este benefic, alți oameni vor avea de suferit. Vanga instruiește – decizia ta va afecta mântuirea sufletului.

Ciuma umană într-un vis se va transforma într-o epidemie în realitate. O boală teribilă va aduce milioane de vieți înainte să se găsească un leac. Apropo, va fi inventat de un om de știință care nu fusese niciodată luat în considerare sau ascultat până acum.

Moartea însoțită de suferință este prevestitorul războiului nuclear. Va fi provocat de liderul uneia dintre țările europene. O mare stare va pieri, iar cei care supraviețuiesc în mod miraculos își vor încheia călătoria pământească în agonie.

Moartea clinică avertizează că vechii tăi prieteni creează un plan în secret de la tine. Când vine vorba de viață, interesele tale pot avea de suferit.

Teologii islamici oferă o varietate de interpretări și uneori foarte vagi ale viselor despre moarte. Prin urmare, este mai bine să vă familiarizați cu toate explicațiile și să înțelegeți care este cel mai potrivit pentru situația dvs. de viață.

Moartea poate indica pierderea unei surse de plăcere; la o viață de prosperitate pentru cei săraci și o existență săracă pentru cei bogați; despre importanța pocăinței și a faptelor bune pentru a pleca liniștit într-o altă lume; la frică, groază și dușmănie; într-o călătorie; pentru liniște și relaxare.

Contează a cui moarte a fost visată. Proprietar – la longevitate; alima (domnul musulman) – la inovațiile legate de religie; părinţii – la sărăcie; soții – la pierderea interesului pentru viață; imam – la devastarea în locurile lor natale (ciucrata este simbolizată și de un număr mare de decese); străin – din păcate despre ceva semnificativ. Dar cine moare în vis, dacă acest lucru se întâmplă prin înec, atunci persoana se îneacă în păcatele sale. Dacă stă goală pe pământ, atunci această persoană va fi frâută sau va avea mare nevoie de ceva. Iar dacă defunctul este spălat și învelit într-un giulgiu, el va avea succes în treburile lumești, dar în sfera spirituală sau religioasă va începe să experimenteze o criză.

Se poate întâmpla ca într-un vis după moarte o persoană să prindă viață. Dacă ești tu însuți, atunci vei păcătui și atunci te vei pocăi foarte mult. Dacă reușești să readuci la viață decedatul, atunci datorită influenței tale, un evreu, un creștin sau un ateu se va converti la islam. Învierea multor morți înseamnă că vei ghida întregul popor adevărat pe cale.

Psihanalistul asociază în mod tradițional această categorie de vise cu subconștientul, dar spre deosebire de multe dintre celelalte interpretări ale sale, el nu o asociază cu sfera sexuală.

Visele despre moarte pot fi împărțite în două mari grupuri:

despre propria ta moarte. Asta înseamnă că mintea ta este condusă de temeri. Din cauza lor, viața pare mai tristă și lipsită de sens decât este în realitate. Freud sfătuiește să renunțe la fatalism și să analizeze tot ce se întâmplă. În orice caz, mai întâi găsiți, dacă nu pozitive, atunci momente utile;

– despre plecarea rudelor sau a cunoștințelor. Dacă un eveniment din vis te-a atins, te-ai îngrijorat și plâns, atunci la nivel subconștient îți dorești ca această persoană să moară. Această imagine vine cel mai adesea copiilor sau naturii infantile. Dacă, din cauza morții altei persoane, nu ai vărsat o lacrimă, aceasta reflectă și dorințele tale ascunse, dar ale unui plan complet diferit, de exemplu, despre o întâlnire sau o comunicare mai strânsă.

Citeste mai mult:  De ce visezi un șarpe în mâinile tale

De ce să visezi la moartea unei persoane dragi și cum să o faci?

Moartea oricărei persoane este întotdeauna o tragedie. Pentru cei din jur și cei care iubesc oamenii, aceasta este o pierdere uriașă și ireparabilă. Din păcate, astfel de evenimente se întâmplă tot timpul și nicio forță nu îi poate rezista. În viața reală, ele aduc multă durere, resentimente și amărăciune. Ce să faci dacă ai deschis ochii într-o dimineață caldă și însorită și ți-ai dat seama că ai trăit moartea celei mai apropiate și iubite persoane din visul tău? Nimănui nu i-ar trece prin minte că acesta ar putea fi un semn bun sau neutru. Cel mai adesea, oamenii cred că au avut un vis profetic, așa că încep să intre în panică și să sperie pe toți ceilalți. Este timpul să ne ocupăm de ceea ce visează la moartea unei persoane dragi.

Somnul este un avertisment

Există mai multe interpretări posibile ale unui astfel de vis negativ. Cel mai adesea, poartă un avertisment că ar trebui să-i acordați mai mult timp și atenție persoanei iubite, deoarece dacă nu se face acest lucru, pot apărea probleme. De asemenea, un vis poate însemna un pericol pentru o persoană pe care el însuși nu îl vede. În acest caz, cel care are un vis ar trebui să depună toate eforturile pentru a-și proteja persoana iubită. Este important să acordați atenție diferitelor detalii ale somnului, care ulterior vor ajuta la interpretarea acestuia. De exemplu, dacă o persoană iubită moare din cauza nedoritorilor, a intrușilor sau a bandiților. Un astfel de vis înseamnă doar că trebuie să fii mai atent și mai atent în timpul zilei. Este mai bine să conduceți încet, să nu vă certați cu inamicii și să nu vă asumați riscuri. Astfel de vise pot prevesti probleme minore ale vieții, dar nu tragedii. Cu toate acestea, o astfel de viziune face posibilă evitarea problemelor chiar și minore.

Interpretări

Există o interpretare a acestui vis, care este potrivită pentru acele cazuri în care observi schimbări la persoana iubită. Un vis despre moartea lui poate indica faptul că personalitatea trecută, așa cum spunea, a murit și s-a născut una nouă, cu alte principii și atitudini. În acest caz, trebuie să înțelegeți că un vis poartă informații importante: va trebui să abandonați trecutul și să vă construiți viața conform unor reguli noi.

Uneori este posibil să aveți un vis în care o persoană care a murit deja va muri. Ce ar însemna asta? În toate cazurile, un astfel de vis este un memento că este timpul să ne amintim de cei plecați. Este recomandabil să mergeți la biserică și să aprindeți o lumânare pentru odihna sufletului persoanei iubite. De asemenea, ar trebui să vă rugați pentru cel decedat și să-i vizitați mormântul în cimitir. Există alte două opțiuni. Primul se referă la acele cazuri în care o persoană visează prea des. Acest lucru poate însemna că sufletul nu poate părăsi lumea oamenilor și cere ajutor. Cel de-al doilea caz este, de asemenea, asociat cu vise frecvente și poate însemna lipsa de dorință și incapacitatea defunctului de a se împăca cu pierderea.

Pentru un cuplu, un vis despre moartea unei persoane dragi poate însemna o răcire a sentimentelor și o pierdere a pasiunii. De asemenea, indică faptul că sufletul tău pereche nu primește satisfacție completă din relație și acest lucru poate duce la căutarea unui nou partener. Cu toate acestea, visul ar trebui interpretat în acest fel numai dacă unul din cuplu visează nu la moarte în sine, ci la faptul ei. Cu alte cuvinte, este necesar să vezi o persoană moartă într-un sicriu. Un astfel de vis poate fi o dovadă că relația se apropie de sfârșit și despărțirea este înainte. Trebuie înțeles că există întotdeauna excepții, dar sunt destul de rare.

Dacă nu poți înțelege de ce visează moartea unei persoane dragi, apoi amintiți-vă că o tragedie adevărată nu se întâmplă aproape niciodată, pentru că nimeni nu poate prezice moartea. După un astfel de vis negativ, ar trebui să te gândești la câtă atenție și afecțiune îi oferi persoanei dragi și dacă acest lucru este suficient.

Semnificația viselor despre moartea unui soț sau iubit iubit

Chiar și cei care nu cred în interpretarea viselor apelează adesea la cărțile de vis pentru a afla ce înseamnă acestea. viziuni nocturne despre moartea celor dragi. Mai ales când vine vorba de o persoană dragă, fie că este vorba de un soț sau de un tânăr visător.

Evenimentele tragice des întâlnite într-un vis asociate cu o persoană iubită pot duce la o criză emoțională severă, deoarece șocul trăit într-un vis nu îl lasă pe visător în realitate pentru o lungă perioadă de timp. Dar merită să te calmezi și să iei în considerare toate aspectele posibile ale interpretării, deoarece aceste vise sunt extrem de rare pentru visele profetice.

De ce visezi la moartea unui soț?

Cum explică cartea de vis moartea soțului ei? Aceste viziuni de noapte severe și neplăcute pot vizita femeile din mai multe motive: suferință recentă; reflecții pasive asupra valorii relațiilor; o conversație neplăcută cu soțul ei; sentiment de vinovăție față de soț; gelozia unui posibil rival.

În plus, visele despre moartea unui soț pot fi prevestitoare subconștiente ale unor mari schimbări atât în ​​visător, cât și în lucrurile din jurul ei. Vorbim despre o revizuire a valorilor și atitudinilor actuale, schimbări în relațiile cu soțul. Uneori, cartea de vis înțelege moartea unui soț într-un vis ca îngrijorări legate de sănătatea unei persoane dragi, care nu sunt întotdeauna justificate. Cu toate acestea, acesta este un semn al sentimentelor puternice și al unei relații lungi de bucurie.

Semnificațiile diferiților interpreți

 • Sonnik Miller

Cel mai popular interpret al somnului avertizează că, dacă ai visat la moartea soțului tău, atunci visătorul ar trebui să fie pregătit pentru schimbări neplăcute în viață. Uneori chiar amar și tragic. Aici, predicțiile se referă la certuri cu un soț până la despărțire sau la moartea uneia dintre persoanele apropiate, nu neapărat un soț iubit. Cartea de vis conține și sfaturi în această chestiune: în primul rând, ar trebui să aflați relația cu soțul dvs. și să eliminați omisiunile, neînțelegerile, să scăpați de atingerea neplăcută a rutinei în relațiile cu soțul dvs.

Citeste mai mult:  De ce visezi să donezi sânge dintr-o venă

Se întâmplă asta astfel de vise sunt visate de soții, ai căror soţi sunt foarte bolnavi. În acest caz, moartea unui soț într-un vis îi promite o recuperare rapidă în viața reală.

 • Dream Vanga

Un alt ghicitor și interpret de vise popular a considerat acest subiect neplăcut într-un mod negativ. Vanga credea că moartea unui soț care este în viață este un vis de înșelăciune sau o atitudine jignitoare din partea altora. Prin urmare, merită să vă pregătiți în avans pentru o perioadă dificilă și să o treceți cu demnitate.

Dacă visezi la moartea unui soț decedat, atunci visătorul ar trebui să asculte cu atenție cuvintele dintr-un vis. Poate că vor conține un indiciu sau un avertisment.

 • Interpretarea visului lui Freud

De ce visezi la moartea unui soț care este în viață? Potrivit psihanalistului, acest vis vorbește despre nemulțumirea subconștientă față de relația cu soțul. Poate că femeia a decis deja în inima ei că nu va vedea un viitor fericit cu acest bărbat, dar niciodată nu este prea târziu să vorbească cu soțul ei și să încerce să o ia de la capăt.

 • Cartea de vis psihologic

Această carte de interpretare a viselor spune că există mai multe motive pentru care o soție visează la moartea soțului ei: fie femeia nu este sigură de sentimentele ei pentru soțul ei, fie este nemulțumită de ea însăși, fie nemulțumirea față de acțiunile bărbatului se manifestă subconștient, indiferent dacă este vorba de suspiciuni de trădare sau incapacitate de a satisface nevoile soţului .

Dacă ai visat că fostul tău soț a murit

De ce visezi la moartea unui fost soț? Cele mai multe cărți de vis sunt de acord cu interpretarea potrivit căreia femeia nu și-a renunțat încă la persoana ei dragă, iar acum îi este dor de vremurile de demult.

Uneori, dacă ai visat la moartea fostului tău soț, atunci visul prezintă schimbări drastice în viața fostului soț, și anume, o altă căsătorie. Se crede că în acest fel o femeie „îngroapă” căsătoria lor eșuată din trecut.

De ce visezi la moartea unui fost soț care este în viață? Se întâmplă ca într-un vis o femeie să fie informată despre moartea fostului ei. Acest semn al subconștientului este citit ca o dorință de a renunța la trecut și, în sfârșit, de a începe să trăiești pentru tine, pentru cei dragi, care au rămas așa chiar și după despărțirea de soțul tău.

De ce visezi la moartea unei persoane dragi?

Multe fete sunt interesate de motivul pentru care visează moartea unui tip, deoarece acesta este un vis destul de comun printre cei care se confruntă cu dificultăți în relație. Se crede că în acest fel se manifestă lupta internă pentru viitorul cuplului. Uneori, un vis despre moartea unei persoane dragi are un sens pozitiv, în alte cazuri este o dorință subconștientă de a merge mai departe fără el. În cazuri rare, gelozia se manifestă în acest fel.

Oricum moartea unei persoane dragi promite schimbare în viitorul apropiat. Pentru a înțelege în ce direcție sunt direcționați, ar trebui în primul rând să vă ascultați pe voi înșivă și pe sentimentele voastre. Dacă negativitatea a fost simțită în timpul somnului, atunci situația actuală este departe de a fi ideală și ar trebui corectată imediat. Dacă un vis te face să acorzi mai multă atenție tipului tău iubit, atunci promite doar pozitiv.

Interpretarea cărților de vis

De ce visezi la moartea unei persoane dragi care este în viață? Potrivit unei versiuni a cărților de vis, atunci când un tip visează să moară în fața visătorului, acesta este un avertisment de vis: ar trebui să fii mai atent la tipul tău iubit. Este timpul să nu-l mai tratați ca pe un dat și să începeți să îi apreciați acțiunile și, cel mai important, să nu lăsați un bărbat să uite de unicitatea lui.

Cu toate acestea, dacă în realitate o fată acordă deja multă atenție propriului iubit, atunci poate că merită să interpretezi totul invers: tutela excesivă poate enerva un bărbat.

De ce visezi la moartea bărbatului pe care-l iubești? Interpreții cred că uneori moartea violentă a unei persoane dragi este visată ca un precursor al rănilor fizice sau al incidentelor neplăcute în viitorul apropiat, așa că ar trebui să fii vigilent, să fii mai atent, atât la visător, cât și la bărbatul ei.

De ce visezi la moartea unei persoane dragi? Interpreții viziunilor nocturne sunt siguri că aceste vise sunt visate de acele fete care simt aspectul unui rival. Dacă este așa și dacă nimic nu poate fi corectat, atunci nu disperați, deoarece o astfel de separare promite doar fericire.

De ce visezi la moartea unui tip care este în viață? Dacă visătorul din viața reală nu este mulțumit de relație, atunci această viziune de noapte este un semn de goliciune interioară, un vestitor al încercărilor. Uneori, aceasta este o înmormântare simbolică a unui tip iubit care s-a răcorit față de ea sau simte un zid în relația dintre el și fată. În acest caz, merită să aflați toate punctele până când se ajunge la vârful punctului fără întoarcere.

Potrivit cărții de vis a lui Vanga, acest vis vorbește despre dragostea puternică între două persoane. Dacă tragedia a fost visată în ajunul nunții, atunci viața căsătorită va fi pictată în tonuri vesele strălucitoare.

De ce visezi la moartea unui tip iubit care a murit deja? Imaginea tristă a unei persoane dragi decedate avertizează împotriva posibilelor greșeli, încercări, dezamăgiri sau boli. Acest semn avertizează că este timpul să ne gândim la probleme reale și să nu trăim în trecut, care nu poate fi corectat. Dacă personajul visului a fost vesel și zâmbitor, ar trebui să așteptați în curând o întâlnire cu o persoană care va schimba soarta fetei.

Dacă ai visat la moartea unui fost iubit

De ce visezi la moartea unui fost iubit? Mulți interpreți sunt siguri că vorbim despre acceptarea finală a despărțirii de un tip. Astfel, visătorul își ia rămas bun de la fosta ei iubită pentru totdeauna.

Uneori, interpreții prevăd o căsătorie rapidă pentru o fată care a văzut moartea fostului ei iubit într-un vis, în alte cazuri este vorba despre nașterea iminentă a unui copil.

A vedea moartea unui soț sau a unui iubit într-un vis este un test dificil, care, totuși, promite schimbări, iar dacă visătorul încearcă, atunci schimbările vor duce la mai bine.