Interpretarea visului pui alb

Interpretarea puiului alb a cărții de vis

Va exista o oportunitate de a petrece timp minunat alături de cei dragi plăcuti, sau norocul va zâmbi în afaceri, în treburile personale – la asta poate visa un pui cu penaj alb.

Dar există și alte interpretări, mai puțin optimiste, în cărțile de vis. O găină albă într-un vis poate prevesti o muncă grea, neplăcută, tot felul de nenorociri și poate servi, de asemenea, ca un avertisment pentru adormit cu privire la posibilitatea de a greși.

Cuvânt către Miller

Gustav Miller crede că un pui alb este un semn bun, prevăzând o comunicare plăcută cu rudele și oamenii dragi în realitate.

Nu vorbi!

Riști să devii membru al unei întreprinderi goale și inutile – la asta visează puii albi, care se repezi prostesc prin curte. În plus, cartea de vis sugerează că o astfel de viziune profețește și comunicarea cu personalități neinteresante, cu mintea îngustă, de la care nu este nimic de așteptat, în afară de probleme goale.

Un alt pui alb într-un vis este un semn care reamintește celui care doarme că tăcerea este de aur. Deci, trebuie să vă păstrați secretele, să nu discutați degeaba cu străinii, să nu împărtășiți planuri nici măcar cu prietenii.

Grăbește-te – fă oamenii să râdă

De ce ai visat că îți cumperi un pui alb viu? Acesta este un semn de mare noroc. Este posibil ca dormitorul să facă o afacere profitabilă, în urma căreia va deveni proprietarul unui imobil.

Într-un vis, un pui cu puiet a defilat decor prin curte? Pentru un om de afaceri, un astfel de vis promite întărirea legăturilor, extinderea afacerilor.

Pentru oamenii singuri, un pui alb care visează profetizează o întâlnire cu o persoană care poate deveni un partener de viață demn. Dar cartea de vis sugerează: nu grăbiți lucrurile, nu vă agitați, pentru că ei spun că dragostea o va găsi în spatele aragazului. Iar dorința pasională de a se căsători cât mai curând, de a crea un cuplu îi sperie uneori pe potențialii domni.

Prognoze favorabile

Pentru a parafraza o zicală binecunoscută, cartea de vis susține că un pui în mâini este mult mai bun decât o macara pe cer. Un astfel de complot profetizează succesul în afaceri și promite că orice întreprindere va fi de succes și profitabilă. Așa că preia orice slujbă, va aduce atât satisfacție morală, cât și bani buni.

Și, de asemenea, un pui cu penaj alb într-un vis este un semn al atingerii rapide a obiectivului. Cu cât visează mai multe găini ouătoare, cu atât norocul va zâmbi visătorului.

Ai văzut, în timp ce dormi, un pui cu capul disproporționat de mare? Un astfel de complot este un prevestitor al faptului că realizările tale vor fi în curând apreciate și vor fi oferite o poziție de conducere, o poziție înaltă.

Va trebui să muncească din greu

Dacă ați observat un pui alb mare într-un vis, atunci la trezire este o mulțime de muncă dificilă de făcut.

Unul dintre detaliile unui vis de noapte este capul unei găini ouătoare albe? Apoi cartea de vis avertizează împotriva unui act stupid nesăbuit, plin de consecințe neplăcute.

În general, puii morți în fanteziile de la miezul nopții prevăd întotdeauna treburi, responsabilități suplimentare sau muncă dificilă și neplăcută. Dar acest lucru trebuie luat filozofic: nimeni, cu excepția visătorului, nu va face asta.

Prinde și cumpără

Folosește dexteritatea, abilitățile, fii hotărâtor – asta îi recomandă cartea de vis cuiva care a prins un pui alb în viziune de noapte. Daca vei urma acest sfat, cu siguranta vei reusi, vei triumfa chiar in zona care te intereseaza cel mai mult in acest moment.

Și dacă ai cumpărat o găină ouătoare albă într-un pui de somn, atunci când te trezești, mergi la cumpărături. Acum puteți face o mulțime de achiziții utile.

Secretele detaliilor

Cele mai precise predicții despre ceea ce visează puiul alb vor fi primite de visător, care își va aminti detaliile fantasmagoriei nopții.

De exemplu, dacă o găină care visează a depus un ou, atunci pentru o doamnă adormită acesta este un prevestitor al sarcinii, iar pentru un bărbat – o surpriză neplăcută.

O găină ouătoare cu găini poate visa la un părinte (părinte) supraprotector cu copiii lor în realitate. Dar cartea de vis îți spune: a sosit momentul să dai urmașilor mai multă independență.

O găină albă care chicotește visează în ajunul unor necazuri în familie. Dar alergând prin curte – către oaspeți.

Un pui fără cap într-un vis este un semn de necaz și pericol.

Prinderea unei păsări într-un vis este noroc în aventurile amoroase. Și dacă ea a născocit și a ciugulit, lucrurile vor merge în sus.

De ce visează puiul alb?

De ce visează puiul alb? Interpretarea viselor numește acest simbol un prevestitor al norocului în afaceri personale, afaceri, distracție plăcută cu cei dragi. Cu toate acestea, o viziune de vis avertizează și împotriva unei decizii stupide pripite, avertizează asupra muncii grele sau neplăcute.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă terci

Atenție: fapte inutile și vorbe degeaba

Ai văzut cum mai mulți pui aleargă prin curte fără niciun rezultat? Cartea de vis îți spune: vei fi implicat într-o activitate complet inutilă care nu va aduce decât necazuri și vei interacționa cu oameni cu mintea îngustă.

Un pui alb într-un vis înseamnă adesea discuții inactiv. Visătorul va trebui să comunice mult cu cunoscuții, dar nu va obține niciun beneficiu din acest lucru. Aici este important să nu vorbești despre propriile tale secrete.

Noroc înainte, dar nu face prostii

De ce visezi să cumperi live? Interpretarea visului promite: va fi mare noroc. Este posibil să achiziționați un teren de țară.

Un vis al unui pui viu care își conduce puii prin curte oferă o expansiune de succes a afacerii pentru un om de afaceri.

Un pui alb viu într-un vis promite bunăstare în afacerile personale și de familie, persoanele singure își pot întâlni partenerul. Totuși, trebuie să încercăm să nu grăbim lucrurile și să nu facem prostii, pentru a nu regreta mai târziu.

Atinge-ți cu ușurință obiectivul

De asemenea, un vis promite o realizare rapidă și ușoară a obiectivului. În plus, cartea de vis subliniază: cu cât erau mai mulți pui, cu atât norocul va fi mai mare.

Ai visat să ții în mâini un pui alb? Treziți-vă așteptând succesul în sfera afacerilor. Simțiți-vă liber să începeți un nou proiect – chiar și cel mai riscant se va termina cu succes. Poți să asumi orice muncă: va aduce satisfacții și, în plus, va fi bine plătită.

Pentru a-și vedea capul mare într-un vis – va fi posibil să luați o postare solidă datorită muncii de calitate efectuate.

Dificultăți înainte, dar poți face față

De ce visezi la o găină albă mare ouătoare? Interpretarea visului explică: este o cantitate mare de muncă grea înainte.

Ai visat la capul unui pui alb? În curând vei lua o decizie stupidă și va trebui să-i corectezi consecințele.

A vedea găini morți într-un vis înseamnă că există o muncă neplăcută de făcut. Trebuie să fim filozofi în acest sens: nimeni nu o va face pentru tine.

Decizia te va ajuta să reușești

Ai prins un pui alb? Trebuie să dai dovadă de hotărâre și dexteritate – doar atunci poți reuși. Dacă ai reușit să o prinzi – succes, triumful te așteaptă. În zona cea mai semnificativă pentru tine, vei fi foarte norocos.

De ce visezi să-l cumperi? De asemenea, trezirea trebuie să mergeți la cumpărături pentru alimente și lucruri necesare – acum este un moment grozav pentru asta.

Detalii de vis

Interpretarea visului recomandă amintirea detaliilor viziunii:

  • a depus un ou – sarcina promite unei femei și o surpriză neplăcută pentru un bărbat;
  • cu găini – îngrijorare pentru copii, adesea tam-tam nerezonabil sau inutil;
  • kvohchet – vin grijile de familie;
  • alergând prin curte – vor veni oaspeții, va trebui să te deranjezi;
  • fără cap – necaz, o întreprindere periculoasă;
  • te-a ciugulit într-un vis – un curs de succes al afacerilor;
  • a prins-o – noroc în dragoste.

Cartea de vis a lui Miller: comunicare plăcută

Ai visat un pui alb? Interpretarea somnului este următoarea: în realitate ei așteaptă întâlniri cu cei dragi. Petreceți timp având conversații plăcute.

Alege-ți visul

De ce să visezi un pui cu găini?

De ce visezi un pui și un cocoș?

Interpretarea viselor o mulțime de găini

Interpretarea visului pui negru

De ce visezi pui prăjit?

De ce visează un pui mort?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

PUI ALB VIE

Interpretarea viselor LIVE WHITE PUI ai visat de ce un PUI ALB VIU visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un PUI ALB VIU într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – pui alb

Interpretarea viselor – pui alb

Interpretarea viselor – pui alb

Interpretarea viselor – pui

Un pui care visează oferă oaspeți dintre prietenii casei tale.

Un pui agitat alergând prin curte – spre confuzie și declin mental, plictiseală și disperare.

Un pui chicotit zgomotos este un semn al drumului care urmează, pe care va trebui să-l mergi împotriva voinței tale.

O găină care depune ouă oferă o victorie bogată și fericire în dragoste.

A vedea un pui călcat în picioare de un cocoș înseamnă că vei intra într-o poveste de dragoste secretă.

Citeste mai mult:  Copil adormit

Un pui cu puiet de găini indică faptul că veți regreta șansa pierdută, iar pentru persoanele necăsătorite, acest vis prevestește propria lor familie numeroasă.

Dacă într-un vis cumperi un pui viu – din fericire, dacă pulpe de pui – vei rămâne fără bani.

Gătitul pui pentru supă este o muncă neplăcută, dar necesară.

Prăjiți, tocăniți sau coaceți carnea de pui – veți fi copleșiți de treburile și treburile casnice.

Mâncatul cărnii de pui într-un vis oferă o vizită la medic, eventual o călătorie la un sanatoriu.

Interpretarea viselor – pui

Daca puiul este cu urmasi, ai sprijin de sus.

Puiul chicotește – în momentele dificile te vor ajuta mereu.

Hrăniți puiul – așteptați-vă la probleme.

Pui – profit, venit semnificativ.

Pui cu pui – înseamnă că vei primi patronajul pe care îl căutai.

Un pui care depune ouă are noroc.

Dacă auzi un pui de găină, înseamnă consolare de la un fel de resentimente.

Dacă hrăniți pui, atunci aveți probleme minore.

Interpretarea viselor – pui, cocoș

Puiul este o pasăre neliniştită care este renumită pentru chicotitul lung după ce depune un ou.

Cocoșul este întruchiparea curajului și a naturii de luptă, deși, în cele mai multe cazuri, aceste calități se transformă în înflăcărare și luptăcitate. Văzute într-un vis, aceste simboluri sunt legate de gospodărie și de natura oamenilor cu care visătorul comunică.

A vedea un vis în care găinile caută hrană, scormonind prin bani împrăștiați într-un strat gros în jurul curții, este un prevestitor de vești triste sau un eveniment care poate apărea din cauza neglijenței tale, încearcă să te concentrezi asupra principalului lucru și totul va fi în ordine.

Văzând într-un vis o colibă ​​fabuloasă pe pulpe de pui – vei fi surprins.

Pentru a întâlni o persoană al cărei discurs nu îl puteți înțelege pentru că seamănă foarte mult cu chicului – nu credeți zvonurile.

Limbi rele vă vor înșela; Nu lua decizii pripite sub presiune.

Văzând un pui care stă într-un loc mult timp și în mod nefiresc – s-ar putea să apeleze în curând la tine pentru ajutor, referindu-se la starea de rău sau dizabilități, dar nu ar trebui să iei totul de la sine înțeles. Ajută pentru ca mai târziu să nu regreti că ai participat la soarta unei persoane.

Visezi un pui cu uger de vacă – fii atent: încearcă să te înșele, este posibil ca afacerea care ți se oferă să fie o înșelătorie goală; nu-i crede pe cei care promit bani mari si promit munti de aur.

Să vezi un pui care atacă un străin care a intrat într-o curte necunoscută – cel care promite că îi va oferi sprijin nu își va îndeplini promisiunea; nu te baza pe ajutorul celor care nu au fost verificati personal de tine.

Văzând într-un vis un pat care a fost ciugulit de găini – ferește-te de un truc murdar de la membrii familiei neglijenți, de la copii, cei care încă nu știu prea multe.

Văzând în vis o oală cu supă de varză în care zace un cocoș nesmuls – ești avertizat de o surpriză care îți va provoca o furtună de emoții de natură opusă.

Într-un vis, salvarea unui pui care se grăbește să-și bată puiul de la un șoim este un simbol că apărătorul tău are nevoie de ajutor.

Să visezi că te-a ciugulit un cocoș prăjit – înainte de a lua o decizie finală, cântărește toate argumentele pro și contra, pentru că visul oferă o surpriză pentru tine.

Dacă într-un vis vrei să măcelești un cocoș, atunci un astfel de vis indică faptul că în mediul tău există oameni răi și invidioși care îți fac foarte mult rău, chiar dacă acum nu știi nimic despre asta.

Uciderea unui cocoș într-un vis care te-a împiedicat să dormi noaptea este un semn că ești prea viclean și că vei suferi foarte mult din această cauză. Poate că un astfel de vis sugerează că nenorocirea te așteaptă din cauza vicleniei unei persoane apropiate.

Prinderea unui cocoș într-un vis este un prevestitor al faptului că în curând vei avea o sarcină dificilă pe care este puțin probabil să o poți duce la bun sfârșit.

Care este visul unui pui alb

interpretarea somnului conform a 62 de cărți de vis

1 Pui alb conform cărții de vis online

Îți aduce noroc.

1 Pui alb conform Cărții istorice de vis pentru femei

Luxos, plin de impresii bogate, viață.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un gât rupt la un soț

1 Pui alb conform interpretării viselor căutătorul de cale

Căsătorie, dragoste, mireasă.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Pui alb conform ABC-ului interpretării viselor

Un semn de succes rapid.

1 Pui alb conform Cărții istorice de vis pentru femei

Simbolizează mireasa, dacă o visezi, ea prezice dragostea și căsătoria.

2 Care este visul unui pui viu:

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

Se așteaptă un plus în familia ta; vei fi foarte bucuros de asta.

Dobândește-le – succesul tău va depinde doar de tine, vinde – nici măcar nu ai sperat, iar soarta îți va trimite o șansă uimitoare.

Visul în care încerci să furi găini arată grijile și eforturile tale, datorită cărora vei obține totuși ceea ce îți dorești.

Capul tăiat al unei păsări vă anunță să primiți vești.

Măcelează un pui în vis – în curând te vei confrunta cu o alegere importantă, dând dovadă de fermitate, poți obține un succes incredibil.

Pui smuls – rezultatele nu vor fi atât de semnificative, în ciuda muncii minuțioase și amănunțite, acest lucru vă va dezamăgi. Pentru a schimba situația actuală, faceți foc și dați foc la 3 pene de pui în el.

A ucide un pui este un vis – o muncă grea așteaptă implementarea ta, vei fi foarte reticent în a te apuca de execuția sa.

Prinde un pui – vei alege un mod onest de a face bani.

Prindeți un pui, conform interpretării cărții de vis – dificultăți ca urmare a miopiei rudelor apropiate, vă așteaptă pierderi semnificative.

Pui viu – acum ești pe creasta unui val, averea îți zâmbește. Toate necazurile te ocolesc.

Pui, cocoș – simbolizează pe cineva de acasă, rude apropiate.

Un cocoș calcă un pui, conform cărții de vis – atracție sexuală pentru o nouă cunoștință, dragoste pasională.

Puiul ciugulit – un vis este un vis pentru fericire. Bonusuri în numerar, primire de sume mari de bani.

A auzi ciocnitul găinilor într-un vis înseamnă un șoc brusc cauzat de vestea unei boli grave neașteptate a unuia dintre bunii tăi prieteni.

Un pui care visează oferă oaspeți dintre prietenii casei tale.

A vedea un pui călcat în picioare de un cocoș înseamnă că vei intra într-o poveste de dragoste secretă.

Dacă într-un vis cumperi un pui viu – din fericire, dacă pulpe de pui – vei rămâne fără bani.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Un vis de văzut despre o găină cu agățători este un simbol al sacrificiului personal (pui negru). Semn de succes rapid (pui alb). Cocoșul este un simbol al unui iubit sau al unei mici persoane energice. A vedea un pui frumos este fericire în dragoste și în viața de familie. A vedea un cocoș înseamnă să-ți fie frică de intențiile dorite ale cuiva. Pui – eșec în afaceri, lașitate. Chic de pui – la vești neplăcute, bârfe.

O pasăre incapabilă de zbor, și deci o imaginație cu funcție utilitară. Dacă puiul este păstrat pentru producția de ouă, atunci se poate spera la o creștere potențială, spre deosebire de cazul când este păstrat pentru carne.

Puiul negru este un ghid către inconștientul profund.

Cineva care se transformă într-un pui – asigurări ale inconștientului că cineva, poate individul însuși, este un laș.

La întâlniri plăcute în cercul de acasă, la o creștere a familiei.

Coș de găini – Venitul mediu

Pui – Cumpără – vei fi fericit; profita, profita – mananca – ai grija de sanatate – cu gaini – vei avea propria ta familie – depune oua – fericire in dragoste – auzi chic – pleci la drum – urmarit de un cocos – nu ai incredere in prietenii tai

Oaspete întâmplător. . Cumpără – spre bunăstare. Auzi chic – mergi departe pentru a vizita.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

Visarea găinilor – treburi mari; atac.

Pui mici – se va întâmpla ceva bun.

Dacă visezi că găinile chic, aceasta este calomnie.

Reflectarea tutelei excesive asupra cuiva (ceva).

PUI – „pui smuls” (despre o femeie depravată neglijentă, cu experiență); „se grăbește ca o găină cu un ou” – își face griji doar pentru propriile sale, mici, nesemnificative.