Interpretarea visului de bomboane de ciocolată pentru a vedea

Bomboane de ciocolată

Interpretarea viselor dulciuri de ciocolata ai visat la ce visează dulciurile de ciocolată într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți bomboane de ciocolată într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Dulciuri

Un vis în care ai visat la dulciuri prevestește o curte lungă a unui tânăr, care se va încheia cu o propunere tradițională de a se căsători cu el.

A primi cadou un set de dulciuri scumpe înseamnă că vei fi invitat la sărbătoare.

A oferi o cutie de dulciuri bune într-un vis înseamnă să fii primul care îți mărturisește dragostea, care va fi respinsă.

Există bomboane într-un vis – un vestitor al prosperității în afaceri, o viață veselă și iubire fericită.

Bomboanele dulci înseamnă profit, bomboanele acre – la boală și iritabilitate, menta – enervarea și dezamăgirea vor veni în locul încrederii nemărginite.

Dacă într-un vis mănânci caramel, înseamnă că persoana a cărei reciprocitate o cauți nu îți este indiferentă.

Acadele într-un vis prevestesc trădarea prietenilor imaginari.

Ciocolata înseamnă că vei găsi oamenii de care ai nevoie și lucrurile se vor transforma în plină desfășurare.

Făcând dulciuri într-un vis – îți vei atinge obiectivul datorită muncii neobosite și minuțioase.

Cumpărarea dulciurilor este complet irosită.

Interpretarea viselor – Bomboane

Dacă ai făcut dulciuri într-un vis, atunci starea ta de bine se va îmbunătăți datorită sârguinței, hărniciei și muncii grele.

Un vis în care mănânci o bomboană sfărâmicioasă și crocantă oferă plăceri seculare și promite dragoste.

Bomboanele acre sunt un semn de boală sau supărare și iritare.

Dacă ai primit cadou o cutie de ciocolată, ai prosperitate în față. Tu însuți ai trimis cuiva o cutie de ciocolată – speranțele tale nu se vor împlini.

Visul în care mănânci dulciuri oferă experiențe incitante în viața intimă.

Și dulciurile donate visează la o relație riscantă.

Interpretarea viselor – Dulciuri

Pentru a vedea dulciuri – la sosirea oaspeților.

Efectuarea dulciurilor – pentru a îmbunătăți situația financiară datorită diligenței.

Există dulciuri – pentru plăcerile seculare și plăcerile intime.

Dulciuri cu umplutură acru – pentru boală sau dezamăgire.

Cumpărați dulciuri – fiți înșelat de cineva, tratați-vă cu dulciuri – pierdeți-vă speranțele.

Pentru a primi dulciuri în dar – pentru prosperitate și bucurii sexuale.

Pentru un tânăr, un astfel de vis înseamnă atenția ipocrită a unei femei.

Interpretarea viselor – Dulciuri

Visele despre dulciuri prevestesc plăcere, vești bune, întâlniri cu oameni drăguți și bucurați-vă de viață. Dintre toate visele despre dulciuri, singurul care este regretabil este atunci când bomboana se dovedește a fi amară sau acru. O cutie de ciocolată într-un vis înseamnă o ofertă făcută ție sau de tine.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la nimic serios după un astfel de vis pentru a evita dezamăgiri și dezamăgiri în viitor. Agățarea bomboanelor într-un vis este un semn de prudență de care poți da dovadă în rezolvarea unei probleme importante. Tratarea dulciurilor într-un vis oferă o conversație plăcută.

Interpretarea viselor – Dulciuri

Există bomboane într-un vis – o șansă bună este să bată la ușă.

Dacă o femeie căsătorită mănâncă dulciuri – la o invitație de nuntă.

Dacă un bărbat necăsătorit mănâncă dulciuri – la o nuntă bogată și solemnă.

Dacă o fată necăsătorită mănâncă dulciuri, un bărbat bogat va deveni alesul ei.

Pacientul a văzut că mănâncă dulciuri – la o boală lungă.

Dacă într-un vis dau dulciuri – la o promovare.

Interpretarea viselor – Bomboane

A face dulciuri într-un vis înseamnă să-ți îmbunătățești starea de bine prin sârguință, sârguință, muncă grea.

A visa că mănânci o bomboană sfărâmicioasă și crocantă vorbește despre plăceri seculare și promite dragoste tinerilor și în vârstă. Bomboanele acre sunt un semn de boală sau că enervarea și iritația vor înlocui fosta încredere nemărginită.

A primi cadou o cutie de ciocolată – promite unui tânăr hărțuirea persistentă, dar ipocrită a cuiva. De obicei, acest vis promite prosperitate. Dacă tu însuți trimiți cuiva o cutie de ciocolată, în curând vei face o ofertă (afacere sau căsătorie), dar vei fi dezamăgit: speranțele tale nu se vor împlini.

Interpretarea viselor – Bomboane

Un vis în care mănânci o bomboană crocantă indică faptul că vei fi fericit în dragoste și vei trăi o viață socială bogată în plăceri. Cu toate acestea, bomboanele acre prefigurează dezamăgirea unei persoane dragi.

Dacă o fată visează că primește cadou o cutie de ciocolată, în realitate, aceasta înseamnă că va trebui să facă față hărțuirii persistente a unui tânăr.

Când un tânăr visează că dă o cutie de ciocolată, asta indică faptul că va cere în căsătorie o fată care îl va respinge.

Interpretarea viselor – Bomboane

Ele sunt un simbol al bucuriilor lumești minore.

Mănâncă-le într-un vis: un semn că te-ai săturat de necazuri și nu te interferezi în niciun fel pentru a-ți lumina existența.

Găsirea unei bomboane în buzunar înseamnă că, în viitorul apropiat, un lucru mic plăcut îți poate înveseli viața.

Citeste mai mult:  Semințele cărții de vis ale lui Miller

Un ambalaj gol de bomboane: un semn de speranțe înșelate și de dezamăgiri nu prea profunde. Un astfel de vis te încurajează să fii atent să nu ai prea multă încredere în promisiunile altora.

Dacă ai visat la o cutie de ciocolată, poate că în curând vei avea distracție organizată.

Orice necazuri asociate cu dulciurile (de exemplu, dacă sunt amare sau dacă vă mușcați limba): avertizează-te să nu fii prea pasionat de bucuriile lumești – acest lucru se poate dovedi a fi dăunător pentru tine.

Visat la ciocolată – interpretări populare

De ce visezi la ciocolată și cât de dulce poate fi sensul general al somnului? Din primele cuvinte vă informăm că ciocolatele visează la un milion de surprize plăcute. Natura surprizelor depinde de umplerea bomboanelor, de starea ta de spirit, de ambalajul bomboanei, de momentul zilei la care visezi și de situația generală.

Să mănânci ciocolată pe puntea de observație a castelului tău, să admiri apusul magnific al oceanului și să înghiți convulsiv ciocolată furată dintr-o benzinărie distrusă, să te ascunzi într-un gol de sub pod și să lupți cu uriași șobolani zombi în mijlocul unei apocalipse nucleare, nu sunt. același lucru.

Apropo, al doilea vis are cel mai pozitiv sens și arată voința de a trăi în ciuda oricăror circumstanțe. Rămâne să simpatizezi cu șobolanii – zombi. Nu au nicio șansă împotriva celor curajosi de dulce.

Principalele semnificații ale somnului cu ciocolată

 • Cel mai important sens a ceea ce visează ciocolatele este plăcerea, dorința de plăcere, dragostea pentru surprize. Potrivit celebrului Forrest Gump, viața este ca o cutie de ciocolată. Nu știi niciodată exact ce umplutură va cădea de data asta.
 • Al doilea sens, derivat direct și logic al primului, este lipsa iubirii, plăcerii, atenției, luxul comunicării umane simple. A mânca ciocolată singur înseamnă singurătate.
 • Există ciocolate într-un vis una după alta, care se desfășoară și aruncă ambalaje pe podea – simțindu-te plictisit și dezamăgit.
 • Dacă ai o singură bomboană în vis și asta îți este suficient, dedici mult timp autodisciplinei și ai atins culmi incredibile. Toate gândurile tale sunt sub control, plăcerile sunt strict reglementate. Nu vă vom sfătui să vă relaxați, pentru că toată lumea înțelege cum se poate termina asta. Nu e de mirare că te ții pe lanț, ai motive întemeiate. Dar chiar dacă te desprinzi și intri într-o despărțire completă – mental suntem cu tine. Nu te bate.
 • Ciocolate, stivuite într-un tobogan, în ambalaje aurii sau argintii – căutarea luxului. Este posibilă o poveste de dragoste furtunoasă și frumoasă, care se va termina brusc fără consecințe speciale.
 • Să vezi cum mănâncă cineva ciocolată, să admiri un cuplu care se tratează cu dulciuri – să invidiezi fericirea altcuiva, să visezi că îl furi. Aceasta nu este invidie rea, vrei doar fericire și încearcă să încerci rețetele altora. Nu sunt sigur dacă ți se vor potrivi.

Ce înseamnă ciocolata în cărțile de vis

Cartea de vis a lui Sigmund Freud este neclintită și, ca întotdeauna, lipsită de ambiguitate. Ciocolata într-un vis sunt plăceri sexuale și plăceri erotice la care visezi constant și ascunzi adevărul chiar și de tine. Tratați-vă unul pe altul cu dulciuri – faceți sex. Mănâncă ciocolată – visează la sex. Murdareste-te cu ciocolata – nu vei putea rezista tentatiilor.

O carte de vis feminină consideră ciocolata sărutări. Schimbați dulciuri – sărutăți-vă unul altuia. Trimiterea unei cutii de ciocolată este un semn de simpatie emoțională. Trimiteți o bomboană cu un porumbel – sărută.

Pe de altă parte, dacă ți s-a oferit o cutie de ciocolată, acestea sunt visele tale învelite în celofan. Dacă nu îți schimbi imediat viața, visele tale nu se vor împlini.

Celebra carte de vis a lui Miller tinde să vadă emoții vesele în ciocolată. Miller sfătuiește să depună bani în depozit pentru a evita cheltuielile erupții. Bomboanele speciale, fanteziste, formele neobișnuite, designul interesant de ciocolată indică creativitatea ta.

Ce înseamnă toppingurile?

 • Dacă migdalele sunt ascunse în bomboane de ciocolată, vei fi foarte norocos.
 • Nuci tocate – fericirea va trebui să muncească din greu.
 • Lichior, cireșe beat, orice umplutură cu alcool – îți lipsește calmul și echilibrul.
 • Umplutura albă – ești unul dintre cei mai calmi oameni din această lume, baza familiei și a bunăstării. Poate vrei să ieși din rol pentru un timp? De ce să nu pleci în vacanță fără familia ta? Alegeți țări nordice și europene.
 • Lemn dulce – locuiți în Scandinavia. A fost o glumă. De fapt, asta înseamnă că ar trebui să-ți salvezi gâtul și să-ți fie frică de răceli pentru o vreme.
 • Ciocolată în straturi – chiar știi multe despre lux. Ai grijă, fericirea ta este invidiată. Nu te lauda prea mult cu succesele tale. În loc de admirație, poți obține rezultatul exact opus – oamenii vor refuza să coopereze cu tine. Sau crește semnificativ prețurile pentru serviciile lor.
 • Căpșună. În cazul tău, interpretarea lui Freud este absolut corectă. Îți place sexul și știi multe despre el. Căpșunile sunt unul dintre afrodisiacele recunoscute. Fă ce iți place. Dar nu fi prins.
 • Umplutură răsfățată, amară, umplutură care nu este deloc potrivită pentru bomboane sau necomestibile – ferește-te de înșelăciune în afaceri. Nu lua un cuvânt, nu ai încredere în zâmbete și promisiuni. Un contract bine scris este singurul lucru în care poți avea încredere. Vei fi surprins câte zâmbete fermecătoare vor ieși în mediul tău.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o rochie albă umflată

Concluzie

Să vezi ciocolată într-un vis este un semn foarte bun, puternic. Dar și un avertisment. Îți dorești mai mult decât ceea ce ai în prezent în viață. Va trebui să faci un efort pentru a-ți realiza visele. Ciocolata era sinonimă cu luxul absolut. Acum ciocolata este disponibilă pentru toată lumea.

Nu trebuie să muncești prea mult ca să mănânci ciocolată în orice cantitate în fiecare zi, să te îngrași, să faci diabet și să-ți îngropi toate visele și ideile geniale. Meriti mai mult. Aveți dreptul să lucrați la propriile idei care vă vor aduce profit. Sau nu vor. Dar acestea sunt ideile tale și viața ta. În orice caz, vei câștiga din dulciuri.

De ce visezi la ciocolată?

Ciocolata într-un vis este un simbol al emoțiilor pozitive, al distracției plăcute și al inspirației. Pentru a vă da seama la ce visează ciocolata, trebuie să vă amintiți în detaliu visul, intriga, emoțiile pe care le-ați experimentat și să priviți aceste semnificații în cartea de vis. Fiecare persoană trebuie să își interpreteze propria viziune individual, urmărind un lanț asociativ semnificativ de la un vis la evenimente reale, senzații și gânduri din viața reală.

O cutie cadou cu bomboane de ciocolata simbolizeaza succesul material si oportunitatea de a-ti dubla bunastarea financiara. Această perioadă este favorabilă pentru investiția profitabilă a capitalului personal, crearea unui depozit, pregătirea și semnarea unui proiect de anvergură. Pentru a oferi o cutie de bunătăți, cartea de vis descifrează ca vise neîmplinite și speranțe goale. Pentru fete, o imagine similară indică credințe false și înșelăciune ale alesului.

Pentru a interpreta corect de ce visezi să mănânci ciocolată într-un vis, trebuie să fii atent la gustul și calitatea acestora. În cele mai multe cazuri, o astfel de imagine este interpretată ca o vizită la inspirație, muză, apariția unor idei noi, neobișnuite și creative. Dulciurile delicioase și proaspete, sugerează apariția de noi proiecte la orizont și oportunități de realizare a propriilor ambiții. Amar, lipsit de gust sau învechit, promite în viața reală durere sau deteriorare a stării fizice.

Un vis în care a trebuit să cumpărați ciocolată într-un vis promite sosirea iminentă a rudelor îndepărtate, care la început îl vor surprinde și încurca oarecum pe visător, dar apoi îl vor face fericit.

Îmbunătățirea bunăstării financiare și materiale, prin muncă grozavă și fără niciun ajutor din exterior, asta visează să gătească (gătească) ciocolate.

Alți interpreți ai viziunilor

Unele cărți de vis interpretează în două moduri ceea ce visează dulciurile de ciocolată. Cartea de vis a lui Freud indică viitoare aventuri amoroase. Tratează cu ciocolată – la energie sexuală nestăpânită care poate încălzi pe oricine, chiar și pe o persoană foarte pretențioasă și inabordabilă.

Cartea de vis ezoteric dă un sens negativ unui vis în care s-a întâmplat să văd dulciuri de ciocolată într-un vis și îl interpretează ca probleme viitoare de sănătate și bunăstare. Consumul de ciocolată prevestește o boală prelungită, intratabilă, pe care se vor cheltui mulți bani.

Interpretarea visului lui Miller, dulciurile de ciocolată sunt interpretate ca o oportunitate fizică de a oferi celor dragi tot ce au nevoie. Pentru oamenii de afaceri, să văd ciocolată într-un vis este un semn foarte de bun augur care promite parteneri de încredere pe care te poți baza. Dulciurile învechite prevestesc boală și dezamăgire, cele proaspete – mici bucurii în viață, o dispoziție însorită și succes în domeniul dragostei.

Interpretarea visului magicianului alb interpretează ciocolata într-un vis ca dorința subconștientă a unei persoane pentru o viață frumoasă și ușoară; în realitate, visătorul se simte ca un sclav complet al circumstanțelor, legat de cătușele obligațiilor și datoriilor. A trata pe cineva cu ciocolată într-un vis este un semn că visătorul încearcă să „machezeze” faptele în realitate, să liniștească pe cineva, astfel încât să le poată folosi mai târziu.

Alege-ți visul

Într-un vis, există dulciuri

De ce visezi la multe dulciuri?

Cumpărând bomboane într-un vis

Ce vise de bomboane?

Care este visul ciocolatei?

Visează să mănânci ciocolată

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Ce se poate visa la o mulțime de ciocolate

În fiecare noapte oamenii se cufundă în lumea magică a viselor. Unii oameni își amintesc la ce au visat, alții nu. Unii își amintesc cu răpire basmul de noapte, în timp ce alții nu se vor îndepărta de oroarea trăită. Fiecare vis are propria sa interpretare. Pentru ce visele de ciocolată Să încercăm să explicăm.

Interpretări de bază ale somnului

S-a crezut de mult timp că a vedea delicatese într-un vis înseamnă a observa schimbări plăcute în viața reală. Cu cât o persoană își amintește mai mult dintr-un vis, cu atât interpretare mai exactă:

 1. Toți copiii iubesc bomboanele. Visele de ciocolată le pot vizita și ele. Dacă un copil a văzut un astfel de vis, înseamnă că are nevoie de atenția bătrânilor săi. Părinții ar trebui să acorde mai multă atenție copilului lor. Când un copil pierde o descoperire dulce într-un vis, acest lucru poate indica că în viața reală se va despărți, dar nu de dulciuri, ci de cel mai bun prieten al său. Mândria copilului nu va permite întoarcerea prieteniei.
 2. Se întâmplă ca ambii prieteni să aibă același vis. Mănâncă împreună ciocolată. Asta înseamnă că foarte curând băieții vor pleca într-o excursie comună, unde se vor odihni din plin.
 3. Pentru a vedea cum ceilalți și-au dat ciocolată unii altora – spre invidia fericirii altcuiva. Pentru a preveni acest lucru, în realitate este mai bine să nu-ți refuzi „facilitățile” și de multe ori să cumperi ceva pentru tine.
 4. De ce visezi mult la bomboane de ciocolată? Cu siguranță mult noroc și distracție. Dar să ezitați mult timp, să le luați sau nu – incapacitatea de a lua decizii responsabile în viață. Cineva o face pentru tine.
 5. Pentru ca o femeie însărcinată să vadă un astfel de vis. Există ciocolate pentru fete care se află într-o poziție interesantă în viață – o predicție că nașterea va avea loc fără complicații.

Citeste mai mult:  Visează la sicriu

Nu trebuie să uităm de nuanțe, fiecare detaliu este important.

Bomboane de ciocolată conform lui Miller

În cartea de vis a lui Miller dormi cu dulciuri are următoarea definiție: o persoană va fi norocoasă, viața se va schimba în bine. Pentru unii, aceasta poate fi o vacanță mult așteptată, dar pentru cineva doar o zi liberă bine petrecută. Gustav Hyndman Miller atrage atenția cititorilor săi asupra faptului că fiecare cel mai mic detaliu este important într-un vis, ceea ce poate explica foarte precis visul:

 1. O cutie de bomboane de ciocolată prezentată ție este un succes în afacerile financiare, o creștere a propriului capital. Un moment minunat pentru a investi în diverse proiecte sau într-un depozit.
 2. Dacă într-o cutie cadou sunt dulciuri fără ambalaj, acestea sunt vise în realitate care nu se vor împlini niciodată. Deci, deși nu puteți grăbi lucrurile, ar trebui să luați în considerare cu atenție toate planurile pentru viitor.
 3. Vederea figurilor neobișnuite de ciocolată, culori frumoase – dezvoltare într-o direcție creativă, succes în carieră, întâlnire cu oamenii potriviți și importanți. Dacă ciocolata se prăbușește în fața ochilor tăi – spre trădare. Acum este mai bine să iei decizii independente, să nu ai încredere în nimeni.
 4. Consumul dulciurilor de ciocolată și simțirea unui gust bun – apariția unor noi perspective sau idei. Amărăciunea nu este o conversație foarte plăcută cu o rudă sau o cunoștință.
 5. Dacă într-un vis o umplutură curge dintr-un produs dulce, atunci în realitate va trebui cu siguranță să roșiți, deoarece scheletele voastre secrete pot cădea din dulapuri.
 6. Cumpărați ciocolată – pentru sosirea iminentă a rudelor pe care nu le-au văzut de mult. Necazuri și multă muncă cu această ocazie, dar bucuria întâlnirii mult așteptate va umbri toate experiențele.
 7. A face ciocolată în regatul lui Morpheus înseamnă îmbunătățiri în afacerile financiare, dar nimeni nu a anulat eforturile. Trebuie să muncești din greu pentru a obține ceva beneficii.
 8. Să vezi produse de ciocolată expirate și să le mănânci – pentru o boală iminentă sau despărțire de persoana iubită și iubită.

Există multe interpretări. Miller atrage atenția asupra faptului că este necesar să se țină cont de toate detaliile și detaliile, precum și de starea de spirit într-un vis. Deci, va fi mai ușor să determinați soarta viitoare în realitate.

Vis după Freud

Sigmund Freud interpretează vise în care dulciurile sunt prezente în felul său. El spune că aceasta este o schimbare în viața intimă. De exemplu, dacă o domnișoară mănâncă ciocolată într-un vis și se bucură de ea, așa că în viață, partenerul se va satisface pe deplin într-un mod intim.

Pentru doamnele căsătorite, lucrurile sunt puțin mai triste. Dacă o femeie mușcă o bomboană de ciocolată, un nedoritor își va pune ochii pe soțul ei. Nu trebuie să lăsați totul să-și urmeze cursul, este mai bine să vă controlați soțul și să preveniți îngăduința față de comportamentul lui. Dar excesul de emoție nu poate decât să doară.

Interpretări în alte cărți de vis

Ezoteriștii au o părere complet opusă despre produsele de ciocolată într-un vis. Ei spun că aceasta este o deteriorare a sănătății, probleme în afaceri. Dacă mănânci ciocolată într-un vis fără plăcere, trebuie să te aștepți la probleme. Aceasta poate fi o boală gravă care va dura mult timp pentru a se trata și va cheltui mulți bani.

Când o viitoare mamă distribuie dulciuri copiilor altora, înseamnă că cineva este gelos pe poziția ei interesantă. Invidia este foarte rea. Dacă o tânără fată necăsătorită mănâncă dulciuri într-un vis, este dezechilibrat în viață. Tipul își tratează iubita cu dulciuri din mâinile sale – la o ceartă.

Interpretarea viselor magicianului alb interpretează visele despre ciocolată puțin diferit. O persoană care vede un astfel de vis, în subconștient, își dorește o viață ușoară. Numai așa poți aștepta mult timp, dar nu va ieși nimic sensibil. Trebuie să faci un efort pentru o viață bogată și frumoasă. Dulciurile vorbesc și despre dificultăți cu finanțele, datorii mari. A trata pe cineva cu dulciurile tale înseamnă a-ți ascunde defectele.

Nu ar trebui să vă plonjați complet și complet în definițiile cărților de vis și să urmați instrucțiunile, dar puteți crede în schimbări. În viață, o persoană poate merge mult timp la o decizie importantă, uneori visele vin la îndemână și sugerează ce este mai bine de făcut.

De asemenea, este mai bine să nu vă faceți griji pentru interpretările proaste. Poate că necazurile nu vor părea atât de semnificative, iar perspectivele de viață viitoare le vor împinge în plan secund.