Interpretarea viselor înotați în ape tulburi

De ce visezi să înoți într-o carte de vis

11 octombrie 2019 la 9:18 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Swim citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este înotul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul de a înota și ce înseamnă:

Înot într-un vis – spre succes în afaceri. Înotați într-o barcă – la o călătorie lungă. Înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum. Înotul cu cineva – până la separarea de el. Înotul și începerea bruscă să se scufunde înseamnă obstacole serioase. Înotul pe uscat este un semn că succesul îți va veni cu mare dificultate.

A te strădui să înoți până la geamanduri într-un vis înseamnă că în realitate vei avea noroc și îți vei atinge scopul, dar cu condiția să le fi atins. Dacă nu, atunci vă pot aștepta dificultăți temporare, iar atingerea obiectivului va fi amânată pentru o dată ulterioară. Înotul peste un râu sau un lac îmbrăcat este un semn al nevoii de a căuta adăpost, înotul fără haine, gol este un semn de fermitate a voinței și pace a conștiinței.

Într-un vis, înotul și scufundarea în adâncurile mării sau râului înseamnă să te angajezi într-o aventură destul de riscantă în realitate. Înotul într-o competiție de înot înseamnă că un aflux mare de muncă intensă nu vă va permite să vă relaxați.

Sonnik Miller

De ce visezi să înoți într-un vis?

Înotați – Înotul într-un vis pe apă calmă vă promite bucurie senină și protecție împotriva sărăciei și a tot ceea ce poate duce la aceasta. Dacă navigați pe o navă mică, atunci dorințele dumneavoastră vă vor depăși capacitățile și nu pot fi satisfăcute.

Dacă vezi într-un vis cum navighezi pe o navă de croazieră, faci o călătorie pe mare, atunci în realitate vei primi o moștenire. Navigați pe o linie într-o călătorie în timpul căreia are loc un dezastru, un vis promite incapacitatea de a face ceva și un amant nesincer.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

De ce visezi să înoți de-a lungul sfântului?

Swim – Mult noroc în afaceri.

Visul lui Azar

De ce ai visat să înoți de-a lungul izvoarelor spirituale

Swim – Viață liniștită, o carieră de succes.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

Swim – „Shallow swim” – mici planuri, fapte, realizări.

Cartea viselor moderne

Înotați în apă limpede – Noroc în afaceri; în noroi – necaz, ceartă.

Dream interpretare Tsvetkova

Swim – Succes în afaceri, venituri; îndrăgostiții înoată împreună – până la o despărțire neprevăzută.

Veche carte de vis rusească

Înotul în mare, râu, iaz sau lac este un semn de plăcere, bucurie și voluptate.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Înotă din visul tău

Swim – cursul treburilor de zi cu zi, relațiilor (în funcție de natura mișcării și a locului). Înot împreună cu cineva – până la separarea de această persoană.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la înot, ce simbolizează?

Swim – erotism pozitiv, dorință de relații sexuale. Înotător excelent – Credința în sex-appeal-ul tău. Înotați și navigați spre ceva – Dorința de a atinge scopul. Înotați și scufundă-te – Scufundă-te în inconștient.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Înotați în apă limpede – viață fără griji; înotați în apă noroioasă – obstacole; înotați și înecați – nenorocire; înotați în apă furioasă – veți fi și mai activi; a vedea plutind – aspiratiile tale vor fi indeplinite; înotul în apă curgătoare este o cale dificilă în viață.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la înot?

Înot – Bucurie, succes în afaceri, profit // de rău, vei fi beat, drum lung, nenorocirea se grăbește, anxietate; înota și înota la mal – sfârșitul lucrării; înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum; înot în repezi – pericol, boală; înot împreună cu cineva – despărțire de el.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

„Îoată ca un pește în apă” – pentru a naviga bine în situație; „înot” (plăcere). „Îotați împotriva curentului” – intrați în conflict cu ceilalți, dezacorduri interne. „plutește de la sine în mâini” – un succes ușor. „înot mic” – incapacitatea de a face un semnificativ. „du-te cu fluxul” – acord cu ceilalți sau lipsă de voință, lene, conform cărții de vis, acest vis este descifrat.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat că ai înotat în mare

Înot – În timp ce imaginile corpurilor mici de apă sunt asociate cu prosperitatea și succesul, marea sau oceanul simbolizează inviolabilitatea. Este firesc ca interpretarea visului în care înoți undeva este legată de caracteristicile rezervorului și de acțiunile visătorului.

Într-un vis, înotând într-o piscină frumoasă, te-ai scufundat și te-ai stropit cu plăcere – asta pentru satisfacție morală și bunăstare financiară. Înotul și rămânerea cu încredere la suprafață este un semn de finalizare cu succes a cazului, iar comportamentul tău și starea apei vor indica nuanțele. Într-un vis, înotați în compania unui iubit? Un astfel de complot prefigurează de obicei o despărțire.

Dacă înoți în vise pe o mare calmă, înseamnă că un vis vechi se va împlini în curând. Înotul în timpul valurilor înalte sau a unei furtuni este un semn de necaz. Imaginea visată a unei bărci confortabile este interpretată ca o coincidență de interese, iar navigarea pe o navă mare este interpretată ca schimbări globale, căsătorie sau conviețuire. Înotați calm într-o mare calmă și limpede – noroc vă așteaptă în orice demers. Înotați în ape tulburi – veți obține profituri bune. Înot într-o mare noroioasă și murdară – vor începe să te invidieze, bârfele vor merge despre tine.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Swim

Conform interpretării surselor psihanalitice, înotul cu o balenă este cel mai adesea un simbol pozitiv, deși încărcătura sa emoțională depinde adesea de comportamentul visătorului. Scăldatul este, de asemenea, important. De exemplu, o piscină este un corp limitat de apă, ceea ce înseamnă că simbolizează lipsa de libertate: stropind în ea, parcă alegi între două emoții puternice, rupte de teama de a greși și, în cele din urmă, nu ajungi niciodată la un rezultat.

 • De ce ai visat că ai înotat în apele limpezi ale oceanului? Aceasta este personificarea purității spirituale și a bunăstării mentale. Un astfel de complot poate fi privit ca o dovadă a auto-îmbunătățirii cu succes a persoanei adormite.
 • Înotul singur într-un vis reflectă nemulțumirea visătorului față de viața de zi cu zi și rutina: înot cu încredere printre valuri – vei obține succesul, iar dacă ești atras de fund – vei fi dezamăgit.

Citeste mai mult:  Care este visul bisericii din interior

Carte de vis romantică

Care este visul de a înota

Înotul în apă, conform interpretărilor cărților de vis de dragoste, este un semn cu două fețe, în care, la fel ca într-o monedă, există multe simboluri diferite (și uneori contradictorii).

Comploturile cu înot în râu simbolizează un fel de devotament nejustificat, când visătorul se predă complet sentimentelor pentru o singură persoană, care cu greu merită. Înotul în apele azurii, când marea este calmă și caldă, este un semn bun: viitoarea viață de familie va fi senină, fără circumstanțe externe. Când un bărbat se simte ca un înotător, el înoată cu încredere până la poartă, își cucerește cu ușurință sufletul pereche. Este distractiv să înoți în compania unui prieten înotător pentru o fată – în realitate, ea va întâlni dragostea. Într-un vis, înoți într-o piscină frumoasă? Un astfel de complot promite o relație cu o persoană bogată și nobilă.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a fost visat Înotul

Swim – O imagine a acțiunii pozitive legate de dezvoltarea liberă și erotismul pozitiv. Puteți înota doar în apă, iar apa este un simbol al organelor genitale feminine și al dorințelor de interacțiune sexuală. O persoană care se consideră un înotător excelent reflectă credința sa în atractivitatea și competența sexuală. Dacă o persoană vede că înoată către ceva sau cineva, aceasta reflectă dorința sa de a atinge un anumit scop. În plus, poate fi o expresie a dorinței sexuale față de această persoană. Dacă o persoană înoată și se îndepărtează de cineva sau de ceva, aceasta își manifestă dorința de a evita o situație incomodă, mai confortabilă sau de a scăpa de realitățile vieții în general. Uneori, aceasta reflectă o dorință de a elimina (înlătura victoriile sexuale ale celeilalte persoane) sau un sentiment că oamenii cer prea mult de la el și că nu este în măsură să le satisfacă așteptările. Este important să răspundem la întrebările: cine înoată? De ce? care este relația dintre personaje? care sunt acțiunile altora? ce obiecte apar mai des?

De ce visezi la înot

Un vis în care visătorul trebuie să înoate este un semn pozitiv. Cel mai adesea, înseamnă finalizarea unei afaceri importante, simbolizează prosperitatea generală a unei persoane și personifică satisfacția vieții. Dar pentru a interpreta mai precis de ce visezi să înoți în apă, trebuie să ții cont de cele mai mici detalii ale complotului visului. Este foarte important să vă amintiți unde a trebuit să înotați într-un vis. De asemenea, pentru o interpretare corectă este important să ne amintim calitatea apei visate și componenta emoțională a somnului. Dacă visătorului îi place să înoate, atunci succesul îl așteaptă în realitate și dacă în visele de noapte apare un sentiment de frică, atunci lucrurile din viața reală vor merge nesatisfăcător.

Înotați într-un vis

Să înoți în piscină

Cea mai frecventă întrebare este de ce visezi să înoți în piscină. Dacă trebuie să înoți singur, atunci acest lucru indică faptul că persoana s-a săturat de treburile casnice. Este indicat să apelați la gospodărie și să cereți puțin ajutor. Dacă înoți în vise de noapte în piscină cu persoana iubită, atunci asta indică faptul că despărțirea se va împlini în curând.

Trebuie să vă amintiți cum ați înotat în piscină:

 • Înotați cu încredere – așteptați-vă la începutul unei perioade de viață pline de bucurie;
 • Înotați cu dificultate – experimentați dezamăgirea în viață. Este, de asemenea, un semn al îndoielii de sine a visătorului.

Dacă, conform intrigii visului, a trebuit să înoți într-o piscină curată, plină cu apă foarte rece, atunci acest lucru arată că în viața reală va trebui să treci prin încercări serioase. Dar ei vor ajuta la schimbarea în bine.

Ce apă ai înotat în piscină

Visele cu înotul în piscină pot fi interpretate astfel:

 • Pentru o fată tânără, înotul în apă limpede înseamnă că va întâlni în curând un prieten adevărat, iar starea ei financiară se va stabiliza.
 • Dacă ai avut ocazia să înoți în apă limpede cu plăcere, atunci în realitate vei putea în curând să obții profituri mari.
 • Dacă a trebuit să înoți sub apă, atunci asta indică faptul că în viața reală trebuie să faci o treabă dificilă. Succesul va depinde în întregime de asertivitatea visătorului.

Înotați în mare – carte de vis

Marea simbolizează inviolabilitatea și eternitatea în visele nocturne. Prin urmare, înotul în mare într-un vis înseamnă că apar schimbări semnificative în viața reală.

În același timp, aspectul suprafeței mării este de mare importanță pentru interpretare:

 • O mare calmă prezice împlinirea dorințelor;
 • Ușoară emoție înseamnă că micile probleme din viață vor fi depășite cu ușurință;
 • Marea agitată indică faptul că vor exista obstacole în drumul spre fericire.

înot în ocean

În mod similar, visele nocturne sunt interpretate atunci când trebuie să înoți în ocean. Amploarea predicțiilor este doar în creștere. Deci, oceanul furibund într-un vis înseamnă că va fi nevoie de multă putere pentru a depăși dificultățile vieții. Dar întinderea calmă și nesfârșită a oceanului indică faptul că urmează o perioadă de viață foarte calmă.

Dacă trebuie să înoți într-un vis sub apă într-un rezervor natural, atunci acest lucru indică faptul că, în realitate, încerci să te ascunzi de probleme reale și să încerci să nu observi necazurile. Un astfel de vis indică faptul că visătorul are nevoie în realitate de sprijinul prietenilor și al celor dragi.

Interpretarea somnului după calitatea apei

Când interpretați visele, ar trebui să acordați atenție calității apei dintr-un rezervor natural:

 • Când trebuie să înoți în apă limpede în vise nocturne, asta prevestește o viață fără probleme și griji.
 • Dacă trebuie să înotați în apă rece, atunci pentru un pacient un astfel de vis prevestește o recuperare rapidă, iar pentru o persoană sănătoasă promite noroc și prezice că prietenii adevărați se vor întâlni în viață.
 • Când trebuie să înoți în apă limpede, acest lucru simbolizează sănătatea bună și succesul pentru visător. De asemenea, un astfel de vis personifică puritatea spirituală a unei persoane și vorbește despre natura sa creativă și despre dorința de a se îmbunătăți.
 • Când trebuie să înoți în apă noroioasă, acest lucru prevestește apariția diferitelor obstacole în lumea reală.
 • Dacă trebuie să înoți în apă murdară, atunci în viața reală vin necazuri și evenimente triste. Un astfel de vis poate fi, de asemenea, un prevestitor de boală, dacă, conform complotului, apă murdară a intrat în gură.

Citeste mai mult:  De ce visează viermii în păr

De ce visează o femeie să înoate în mare

Foarte des, visătorii pun întrebarea de ce o femeie visează să înoate în mare. Dacă în procesul de înot a apărut un sentiment de plăcere de neuitat, atunci un astfel de vis oferă împlinirea aproape tuturor dorințelor din viața reală. În plus, după un astfel de vis, viața unei femei se va dezvolta foarte bine, înconjurată de cei dragi și iubiți.

Dacă o femeie a trebuit să înoate cu un bărbat necunoscut, atunci cel mai probabil va fi nevoie în realitate de a-și ajuta prietena să rezolve o problemă foarte importantă. Acest lucru trebuie făcut fără greș, deoarece o persoană nu poate face față singură dificultăților. Când trebuie să înoți gol într-un iaz, aceasta simbolizează o voință interioară puternică, un caracter echilibrat și o conștiință calmă. Dar dacă într-un vis ați experimentat disconfort atunci când înotați nud, atunci acest lucru prevestește o situație neplăcută în realitate. Înotul cu iubitul tău înseamnă că relațiile existente în viața reală vor aduce bucurie și plăcere.

Plutește în josul râului

Datorită varietății de interpretări, intrările viselor nocturne, în care s-a întâmplat să înoate în râu, ies în evidență în interpretarea viselor.

Există următoarele interpretări:

 • Dacă ai trebuit să înoți în râu și, în același timp, nu ai simțit deloc puterea curentului, atunci asta indică un curs de viață favorabil și o viață de familie fericită în realitate.
 • A înota într-un pârâu care clocotește înseamnă că, în realitate, va trebui să dezvolți o activitate viguroasă.
 • A traversa un râu cu un curent puternic înseamnă a face o cantitate enormă de muncă grea epuizantă în viața reală. Dar rezultatul va merita și va fi răsplătit.
 • Dacă ai trebuit să înoți într-un râu care s-a dovedit a fi foarte puțin adânc, atunci acest lucru prevestește începutul unor momente dificile în viață. De asemenea, un astfel de vis indică faptul că visătorul nu are suficientă energie pentru a depăși cu succes dificultățile vieții.

O fată plutitoare într-un râu în visul unui tânăr prezice o întâlnire cu un străin frumos în realitate. Și ea poate deveni logodnica lui.

Ce înseamnă să înoți într-un vis în apă noroioasă într-un iaz

Un vis în care o persoană trebuie să înoate este adesea un semn favorabil. Un astfel de complot prevestește adesea finalizarea cu succes a unei chestiuni importante și acționează ca un simbol al satisfacției din partea vieții. Pentru a obține o interpretare mai exactă, ar trebui să readuceți în memorie cât mai multe detalii ale viselor nocturne. De exemplu, dacă ați avut șansa de a înota în apă noroioasă într-un vis, cel mai probabil, în viitorul apropiat dormitorul se va confrunta cu încercări serioase.

Locul de acțiune

În primul rând, ar trebui să vă amintiți exact unde s-a desfășurat intriga într-un vis. În cartea de vis, puteți găsi următoarele predicții:

 • Iaz – la pocăință pentru greșelile comise. Este important să fii foarte atent să nu faci noi greșeli sub influența sentimentelor în creștere. De asemenea, nu pierdeți timp și energie într-o întreprindere condamnată. Cel care doarme este într-o stare de stres sever sau încordare nervoasă. Ar trebui să vă permiteți să vă relaxați și să vă abțineți complet de la muncă pentru un timp. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă îmbunătăți propria condiție.
 • Râul – în cele din urmă, multe dintre treburile dormitorului se vor muta din punctul mort, vor găsi o continuare a evenimentelor de care a uitat de mult. Posibilă călătorie de afaceri sau relocare. În curând va exista o oportunitate de a vă extinde semnificativ afacerea și cercul de cunoștințe. În relațiile cu a doua jumătate se așteaptă armonie deplină și dragoste fericită. Situația financiară se va îmbunătăți dacă o persoană își găsește un loc de muncă cu jumătate de normă.
 • Marea – cel care doarme s-a săturat de publicitate și vrea să fie singur. Cu toate acestea, rămânerea în singurătate pentru o lungă perioadă de timp nu va funcționa. În curând va veni o perioadă de viață interesantă, plină de noi cunoștințe. La locul de muncă, vei putea să-ți realizezi noile idei originale și să câștigi pe bună dreptate laudele superiorilor tăi. Este important să concentrezi energia pe obiectivul principal, doar așa poți obține ceea ce îți dorești.
 • Înotul în piscină sugerează că în viitorul apropiat se va putea baza doar pe forțele proprii. Este necesar să ne străduim să evitați disputele și situațiile conflictuale cu colegii, deoarece în viitor nu va fi atât de ușor să stabiliți relații cu aceștia. Vă rugăm să vă rog noi informații interesante. Dacă vrei să te distrezi, nu te nega astfel de plăcere. După ce a aranjat o mică vacanță, o persoană se va putea reîncărca cu o nouă porție de energie și va avea un timp liber minunat.
 • Oceanul visează la nevoia de a arăta răbdare și prudență. Succesul rapid este probabil să nu aducă prea multă plăcere. Este necesar să fii extrem de politicos cu oamenii din jurul tău, nu este profitabil să te cearți cu ei acum, deoarece ajutorul lor poate fi nevoie în curând. La locul de muncă, este mai bine să abandonați treburile celorlalți și opționale și să vă concentrați pe propriile sarcini care sunt cu adevărat importante. Evenimentele neașteptate din viața prietenilor pot fi nedumerite.

Detalii importante

În timpul interpretării poveștii de noapte, este important să țineți cont de orice detalii memorabile. Deci, dacă ați avut șansa de a înota într-un vis în apă înghețată și noroioasă, se apropie un moment favorabil pentru implementarea planurilor creative și îndrăznețe. Trebuie să fii foarte atent cu informațiile pe care le primești.posibile distorsiuni și inexactități.

Cel mai probabil, vor apărea oferte de afaceri interesante și profitabile, este important să le studiați cu atenție, nu vă grăbiți să refuzați. Petrecerea timpului în afara orașului va aduce multă plăcere.

Ghicitorii dau, de asemenea, următoarele semnificații:

 • Înotul în apă caldă – până la începutul unei perioade de viață de succes cu multe impresii vii. O persoană se va întâlni cu oameni extraordinari și talentați. În ceea ce privește viața personală, totul ar trebui să fie bine aici.
 • Conform cărții de vis, înotul în ape tulburi cu pești înseamnă că cel care doarme va putea face față tuturor treburilor destul de ușor. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru a lua decizii. Ideile noi vor deschide calea spre succes. Din cauza unei neînțelegeri cu persoana iubită, sunt posibile experiențe prelungite, reconcilierea va fi o sarcină dificilă. Ar trebui să-ți moderezi ardoarea și ambițiile. În sfera personală, nu ar trebui să iei decizii pripite, acest lucru poate duce la prăbușirea relațiilor. În serviciu, trebuie să acordați o atenție deosebită afacerilor. Conducerea cu siguranță nu va ierta greșelile și neglijența.
 • Înotul în ape tulburi într-un costum de scafandru înseamnă că nu vă puteți permite să vă scufundați în abisul anxietății și al dorului. Este necesar să încercați să realizați planuri pe termen lung, acum o persoană are toate resursele necesare pentru aceasta. Cu un grad ridicat de probabilitate, el va putea atinge succesul mult așteptat și își va îndeplini visul. Este mai bine să petreceți timpul liber singur, acest lucru vă va permite să vă adunați gândurile și să luați decizia corectă.
 • Conform cărții de vis, înotul în ape tulburi noaptea înseamnă că anumite circumstanțe te vor obliga să faci o muncă neobișnuită. Este recomandabil să tratezi cu prudență noile cunoștințe. Este important să înveți cum să-ți măsori cu adevărat propriile resurse energetice. Persoana și-a asumat prea multă muncă, nu va fi împiedicată de asistenți. Dacă apelează la familia lui pentru sprijin, cu siguranță nu îl vor refuza. Este important să fii atent nu numai la cuvinte, ci și la comportament.

Citeste mai mult:  Care este visul sângelui unui animal

diferite parcele

Dacă ați avut șansa de a înota în apă tulbure împotriva curentului într-un vis, atunci în viața reală ar trebui să vă protejați de munca excesivă, altfel sunt posibile probleme grave de sănătate. Energia și puterea trebuie cheltuite rațional. Pentru a înțelege mai bine situația actuală, discutați cu oameni în care aveți încredere.

Conform cărții de vis, înotul gol în apă noroioasă înseamnă că, pentru a atinge înălțimi în carieră, ar trebui să-ți folosești tot farmecul și sociabilitatea.

La locul de muncă, planurile și ideile vor găsi sprijin și înțelegere. Nu fi prea modest, spune-i altora despre talentele tale.

Dacă o persoană a visat că s-a sufocat și s-a înecat în apă noroioasă, se spune că este dur cu sufletul. Sentimentele pot fi cauzate de o varietate de motive. Ar fi util să solicitați ajutor de la un psiholog cu experiență.

Astfel, visele se dovedesc adesea a fi profetice. Pentru a interpreta corect povestea nopții de vis, este necesar să țineți cont de fiecare detaliu memorabil al acesteia. Acest lucru vă va permite să obțineți o interpretare inconfundabilă și să aflați la ce să vă așteptați din zilele următoare.

Înotați în apă noroioasă într-un vis

Interpretarea viselor Înotați în apă noroioasă într-un vis a visat de ce într-un vis Înotați în apă noroioasă într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visezi Înotul în ape tulburi într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – apă noroioasă

Interpretarea viselor – apă noroioasă

Interpretarea viselor – apă noroioasă

Interpretarea viselor – Ape noroioase adânci

Interpretarea viselor – Îmi potolesc setea cu apă noroioasă

Interpretarea viselor – Înotați în ape tulburi

Interpretarea viselor – Înot

Navigarea pe o navă pe un râu sau lac – un vis arată că veți experimenta supărare și rușine pentru zgârcenia admiratorului dvs., navigând pe mare – veți obține în curând o poziție proeminentă în societate și îi veți înzestra pe alții cu beneficii.

Dacă navigați pe o barcă mică în apă limpede, calmă, aceasta este o promisiune a unui sentiment luminos, neînnorat, care vă va lăsa o amprentă asupra sufletului pentru viață.

Un vis în care călătoria ta este întreruptă de o furtună iminentă este un prevestitor al unei furtuni care se îngroașă într-o atmosferă de familie și este gata să plouă cu lacrimi în orice moment.

Navigarea pe un mare transatlantic, efectuarea unei călătorii plăcute, este un semn de necaz care poate apărea din cauza declarațiilor tale necugetate și nepăsătoare despre colegii tăi. Dacă într-un vis ai făcut o circumnavigare, înseamnă că, în realitate, vei fi complet mulțumit de rezultatele muncii tale și de progresul afacerilor în general.

Să visezi oameni care înoată și fac plajă pe plajă – în realitate vei fi înșelat în așteptările tale de iubire fericită, căci vei fi abandonat de un prieten care te va trăda, sedus de o altă persoană, mai atrăgătoare.

Visul în care înoți în piscină arată că sufletul tău se va repezi între doi oameni dragi, neștiind cui să-ți dai inima.

Dacă visezi că înoți gol, incapabil să cobori la mal din cauza bărbaților care au apărut acolo, atunci în realitate te vei afla într-o situație dificilă când va trebui să faci o alegere fără ambiguitate între aspirațiile și datoria față de cei dragi.

Vederea bărbaților înotând goi prevestește o durere nefericită, căreia, în esență, nu ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Dacă într-un vis faci scufundări, atunci în realitate îți vei pierde speranța de a-ți realiza planul atunci când obiectivul este deja foarte aproape și realizabil.

Interpretarea viselor – Înot

Înotul într-un vis este un semn de anxietate sau pericol asociat cu primirea de bani sau beneficii.

A traversa un fel de corp de apă într-un vis și a finaliza cu succes înotul înseamnă că vei realiza ceea ce îți dorești.

Dacă într-un vis te întorci la jumătatea drumului, atunci în viață munca ta se va încheia cu faptul că, după ce a început-o, din anumite motive nu o vei putea finaliza. Uneori, un astfel de vis prevestește un accident sau chiar moarte celui care a înotat.

Înotul gol în apă limpede într-un vis este un semn de plăcere, plăcere, întâlniri plăcute.

Dacă visezi că înoți într-un vis cu iubitul tău, atunci în curând va trebui să pleci din cauza unor circumstanțe care sunt în afara controlului tău.

Înotul în apă curgătoare într-un vis este un semn al obstacolelor în afaceri și al treburilor goale.

Dacă apa face spumă sau crește într-un vis, atunci te așteaptă încercări serioase.

Vezi interpretarea: apă, mare, lac, barcă etc.

Interpretarea viselor – Înotați înotați

„Îotați ca un pește în apă” este bun pentru a naviga în situație.

„Înot împotriva curentului” pentru a intra în conflict cu ceilalți, dezacorduri interne.

„Plutește pe cont propriu” este un succes ușor.

„Small swim” incapacitatea de a face un semnificativ.

„Mergi cu fluxul” acord cu ceilalți sau lipsă de voință, lene.

Interpretarea viselor – Înot

Bucurie, succes în afaceri, profit // de rău, vei fi beat, drum lung, nenorocirea se grăbește, neliniște;

Înoți la țărm – sfârșitul muncii;

Înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum;