Interpretarea viselor dinții cresc la un copil

Interpretarea viselor: de ce visezi că dinții unui copil au ieșit

S-a crezut de mult timp că dinții de vis sunt un fel de indicator al stării reale de sănătate a visătorului, deși, de fapt, această imagine are o interpretare mult mai largă. Un exemplu este o viziune în care se visează că unui copil i-au ieșit dinții. În acest caz, starea și aspectul lor vor avea o importanță decisivă.

Sensul imaginii

Nu toate visele sunt profetice, devenind doar o reflectare a unor evenimente din viața reală.

De exemplu, dacă o mamă nou făcută a visat că i-au ieșit dinții copilului, atunci există experiențe personale sau bucurii care sunt direct legate de dezvoltarea fizică a copilului.

Dar dacă nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, atunci merită să te gândești la semnificația secretă a ceea ce ai văzut noaptea, amintindu-ți că visele nu pot fi interpretate literal.

În plus, ziua săptămânii în care a apărut în atenția persoanei adormite va afecta și semnificația imaginii.

Deci, potrivit astrologilor, plinătatea semantică a somnului se va schimba in functie de urmatorii parametri:

 • luni se visează vise care tind să devină realitate doar dacă le vede persoana care naște ziua;
 • Visele de marți devin realitate în următoarele 7-10 zile;
 • dacă imaginea a fost visată miercuri, atunci cu siguranță se va împlini;
 • joia se visează viziuni goale, fără sens;
 • Visele de vineri sunt capabile să prezică viitorul;
 • Visele de Sabat devin realitate în jumătate din timp;
 • imaginea de duminică se va dovedi a fi profetică numai dacă visătorul nu spune nimănui despre asta.

După ce vă asigurați că visul despre dinți este cu adevărat profetic, puteți trece în siguranță la interpretarea lui.

Dar trebuie luat în considerare faptul că numai incisivii albi sănătoși sunt considerați un bun prevestitor.

Folosind cărți de vis pentru interpretare

Pe vremuri, se credea că pierderea dinților promite unei persoane o boală gravă sau chiar o moarte prematură. Creșterea lor, dimpotrivă, a fost privită ca un semn sigur că totul va fi în curând în ordine. Cu toate acestea, a fost vorba despre dinții persoanei adormite însuși, în timp ce incisivii sugarului erau tăiați.

Colecția de Astromeridian și Veles

Puteți descifra semnificațiile dinților copiilor într-un vis cu ajutorul interpreților antici și moderni. Această listă include cel puțin două surse:

 • Astromeridianul. Potrivit autorilor acestei cărți de vis, dacă unui copil i-au crescut dinți într-un vis, atunci un adult va avea cele mai strălucitoare și mai vesele evenimente din realitate. Și nu contează deloc dacă este copilul lui sau nu. Dacă dinții, dimpotrivă, au căzut, atunci în acest caz nu există motive de îngrijorare. Înlocuirea incisivilor de lapte într-un vis simbolizează începutul unei noi etape de viață în realitate, care se poate dovedi a fi foarte prosperă pentru persoana adormită. Lucrurile vor fi complet diferit atunci când, conform intrigii vederii nocturne, dinții au căzut din copilul visătorului. Acesta este un semn sigur că foarte curând va face o mare prostie.
 • Mica carte de vis a lui Veles. În acest vechi interpret, apariția unor dinți noi în gura unui bebeluș a fost descifrată ca un prevestitor al nașterii iminente pentru persoanele de vârstă reproductivă sau clarificarea unor neînțelegeri grave și stabilirea justiției.

De mare importanță pentru interpretarea imaginii sunt acelea senzațiile trăite de visător înainte și în timpul trezirii.

Dacă chiar și după un somn nu foarte bun, sufletul este absolut calm, atunci nu merită să aștepte șocuri serioase în viața reală.

Opinia psihologilor

Viziunile nocturne sunt interpretate și de psihologii moderni care consideră visele profetice o manifestare a intuiției umane și deloc un semn al superputerilor. În opinia lor, erupția primului dinte de lapte în visul unui copil nu este altceva decât un eveniment emergent, al cărui succes va depinde de mulți factori.

Dacă dintele era puternic, atunci există o mare probabilitate ca cazul să fie câștigător. Un dinte deteriorat sau pierderea sa instantanee, dimpotrivă, indică faptul că toate angajamentele vor fi în zadar, fără a aduce visătorului rezultatul dorit. Dar apariția sângelui într-un vis este departe de a fi întotdeauna un prevestitor rău. Cel mai adesea, acest lucru indică rolul mare al consangvinității în viața reală a persoanei adormite.

Uneori rolul decisiv pentru interpretare îl joacă genul unui bebeluș care a făcut dinții în timp ce dormea. Se crede că fata este întotdeauna personificarea unei dive, ceea ce trebuie să se întâmple cu siguranță visătorului în viitorul apropiat, deoarece incisivul a fost deja conturat. Imaginea băiatului este considerată controversată de experți. Într-un caz, se crede că promite mari necazuri, care nu vor fi cele mai plăcute pentru cel care vede acest vis. Într-un alt caz, el este clasat printre mesagerii buni, justificând acest lucru prin faptul că un bebeluș sănătos cu dinți tăiați a priori nu poate prevesti nimic rău.

Altfel interpretat vise în care o persoană trebuia să scoată dintele unui copil. Valoarea sa va depinde direct de rezultatul poveștii de noapte. Dacă dormitorul a reușit să facă față sarcinii, atunci, cel mai probabil, va fi capabil să rezolve o problemă care l-a chinuit de mult timp în realitate.

Dintii putreziti, stricati, prabusiti, galbeni sau negri in cele mai multe cazuri promit probleme grave de sanatate pentru visator. Dacă într-un vis astfel de incisivi au apărut la copilul altcuiva, atunci boala va fi inofensivă și trecătoare. Dinții tăind gingiile, provocându-le sângerări, cel mai adesea promit probleme cu rudele apropiate. Ele vor trebui rezolvate prin metode radicale care necesită sacrificii serioase din partea visătorului.

Dacă dinții propriului tău copil s-au cățărat într-un vis, fără a-i provoca niciun disconfort și durere, atunci există o mare probabilitate ca bebelușul să fie nevoit să dobândească noi abilități și cunoștințe. Cu siguranță îi vor face bine. Prin urmare, astfel de imagini sunt adesea visate de părinții copiilor preșcolari. Dinții deteriorați ai bebelușului dumneavoastră prevestesc probleme cu sănătatea lui. Acestea vor fi temporare și minore dacă acești incisivi pot fi îndepărtați.

Uneori, visele despre dinți profetizează o schimbare în starea financiară a visătorului (în bine când apar noi incisivi și în rău când cad).

Am visat că au ieșit dinții unui copil: cum interpretează cărțile de vis noi colți și incisivi la un copil

Orice schimbare în cavitatea bucală visează la schimbări în situația financiară, conflicte și certuri. A vedea adulții cu colți într-un vis este nefavorabil. Aceasta prezice o agravare a relațiilor cu ceilalți, invidie și furie. Dinții copiilor, conform multor cărți de vis, indică probleme care nu erau așteptate, cel mai adesea conflicte cu rudele și persoanele care nu manifestă agresivitate deschis, dar uneori dinții de lapte visează la achiziții materiale, vești bune, stabilitate și securitate.

Citeste mai mult:  Visează la aluat

Puteți determina sensul exact al somnului, dar trebuie să răspundeți la următoarele întrebări:

 • bebelusului adevarat i-au iesit dintii sau exista doar in visul tau;
 • care sunt părinții lui și care l-au născut;
 • unde l-ai găsit;
 • sexul copilului;
 • dacă laptele erau incisivi sau colți;
 • ceea ce te-a deranjat, speriat și alertat într-un astfel de vis.

Cum depinde interpretarea de situație

Interpretarea viselor interpretează creșterea dinților copiilor în moduri diferite, în funcție de circumstanțe.

Cine visează la un copil cu dinți

Un nou-născut cu dinți în creștere, care a fost al tău doar în vis, visează la surprize, evenimente noi sau necazuri. Pentru femei, poveștile despre copii visează la implementarea planurilor de viață, la sarcină sau la obstacole asociate cu aceasta.

Pentru adolescenți, copiii nou-născuți, frații și surorile mai mici visează la necazuri, griji neplăcute și restrângerea libertății personale. Acest lucru indică faptul că adolescentului i se va încredința o sarcină neplăcută sau va afla despre sarcina mamei sau a rudei apropiate. Uneori, un vis este un vis pentru o misiune care va împiedica ideile și planurile tale să fie realizate.

Pentru copii, un nou-născut, care nu există în realitate, prezice un cadou sau o surpriză. Uneori, un vis promite împlinirea unei dorințe. Copiii care sunt jigniți de semenii lor în curte sau la școală, dinții copilului visează dacă îi pot pune pe infractorii în locul lor.

Dacă o fată tânără visează la un copil cu dinți – să surprindă. Dacă sarcina este un eveniment nedorit pentru ea, un nou-născut cu colți într-un vis prezintă probleme, necazuri și ceartă în familie. Persoana pe care ai jignit-o cu impunitate va putea să se ridice singur. Dacă visezi la sarcină, apariția unui copil cu dinți prezice o încercare reușită de a avea un nou membru al familiei.

Dacă un bărbat a visat să crească dinți la un copil, atunci aceasta oferă o surpriză neplăcută, un scandal cu un partener sexual. Uneori, bebelușul indică sarcina și șantajul maternității.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, mamele care văd într-un vis că dinții au erupt într-un copil din viața reală sunt știri. Somnul indică starea de sănătate bună a nou-născutului dacă incisivii de lapte sunt sănătoși și albi. Uneori, ei vorbesc despre un caracter dificil, dispoziție obraznică și capriciu, un astfel de copil va cauza o mulțime de probleme părinților săi.

Interpretarea diferitelor situații

Dacă într-un vis unui copil îi cresc dinți neobișnuiți, negri, putrezici și bolnavi, atunci acest lucru prezice un pericol pentru nou-născut, mai ales dacă cavitatea bucală este plină de puroi și sânge. Colții de animale indică natura scandaloasă și imprevizibilă a bebelușului.

A vedea într-un vis un „rontător” care nu există în realitate este un semn nefavorabil. Așteptați-vă la o agravare a relațiilor și a conflictelor. Dacă copilul a țipat, a plâns și s-a comportat neliniștit, unele probleme se vor agrava. Un bebeluș calm, cu dinți albi sănătoși, prezice vești bune și un mic profit.

Dacă un copil visează să crească dinți unui frate sau soră nou-născut – pentru a surprinde. Așteaptă-te la o decizie neașteptată din partea părinților tăi, la o sarcină în casă sau la un scandal.

Mamelor și taților să viseze că în loc de păpușă un copil are un copil cu dinți – la un truc scandalos sau la o ceartă în familie. Dacă un copil s-a născut dintr-un adolescent, atunci așteptați-vă în curând la o agravare a relațiilor cu el, certuri sau surprize care vă vor enerva. Pentru unii oameni, un astfel de vis prezice sarcina la adolescență în familie și conservarea copilului, dar, de cele mai multe ori, viziunea este un vis de tragedie neașteptate ale adolescenților.

Pentru ca o fată să se vadă pe ea însăși ca mama unui copil cu dinți – la boală. Dacă dinții au erupt cu sânge într-un vis, atunci aceasta este pentru o menstruație timpurie sau o viață independentă în afara casei părintești. Dacă copilul era neliniștit, aceasta înseamnă suferință. Un nou-născut care plânge poate visa la o sarcină precoce și neplanificată.

Pentru o femeie fără copii, dar care visează la un copil, să vadă că a născut un bebeluș cu dinți în erupție este o surpriză. Interpretarea exactă depinde de sexul copilului. Dacă copilul era sănătos și vesel, atunci veștile vor fi bune și invers. Copiii bolnavi, murdari și suferinzi visează la experiențe și boli.

Dacă o vecină, o prietenă sau o colegă de clasă are un copil, aceasta este o știre. Un copil agresiv, cu dinți și colți, prezice o agravare a conflictelor. Să te joci cu el este o afacere neplăcută, mai ales dacă bebelușul ți se impune. Copilul unei femei necunoscute apare într-un vis la un incident sau o cerere neașteptată.

Locația de apariție

O maternitate cu un copil visează la finalizarea unei afaceri sau la noi oportunități. A fi pacientul lui înseamnă probleme, sarcină sau vești bune. Dacă într-un vis ți s-a dat un copil cu dinți în spital, atunci bucuria ta va fi umbrită de un incident neplăcut. Dinții extratereștrii copiilor visează la surpriză sau la ceartă. Dacă mama a ieșit cu un pachet, ferește-te de boala ei sau de o decizie neașteptată. Pentru a observa o prietenă sau o rudă acolo – la știri.

Un spital, o clinică cu un copil visează la boală, sănătate precară sau gânduri dureroase. Visul oferă știri, pentru unii oameni bolnavi, bebelușii care țipă visează la suferință.

Să vezi un copil în propria casă este o surpriză. Gospodăriile vă vor șoca cu știri sau cu o decizie. Un copil calm visează la bucurie, iar un copil neliniștit și bolnav indică experiențe și durere.

Un bebeluș în casa unui prieten, un coleg de clasă care nu este căsătorit și nu are partener permanent visează la o surpriză. Daca va fi placut sau nu depinde de sexul bebelusului, de aspectul lui. Dacă ai visat că o prietenă a născut, atunci te va uimi cu actul sau decizia ei.

Un nou-născut în casa unui prieten visează la necazuri la care va trebui să participi și tu. Un astfel de vis prefigurează adesea o agravare a conflictelor.

Citeste mai mult:  De ce visează un om gras

Găsirea unui copil cu dinți într-un parc pe o bancă este surprinzătoare, conform cărților de vis, un astfel de vis prezice o nouă afacere sau o propunere. A lua un copil găsit pentru tine este un semn de consimțământ. Lasă pe bancă – nu vei accepta oferta.

Un nou-născut la serviciu, la școală visează la o propunere neașteptată. Uneori, un vis indică trucul altora, care ți se va părea copilăresc și frivol. Amintește-ți cine ți-a arătat-o ​​sau a prezentat-o.

Genul copilului

Bebelușii visează la lucruri noi, angajamente, probleme și necazuri, fetele prevăd apariția unui nou sentiment, dragoste, pasiune sau surpriză. Gemenii cu dinți visează la griji sau la alegeri dificile.

Caracteristicile dentiției

Interpretarea viselor interpretează visele despre dinții copiilor în acest fel:

 • incisivii de lapte visează la recuperare, la începerea unei noi afaceri, la îmbunătățirea circumstanțelor de viață;
 • dinții albi obișnuiți prezic vești bune, sănătate și vești bune, găsirea de muncă și sentimente Securitate;
 • incisivii bolnavi, îngălbeniți indică slăbiciune, înrăutățirea situației financiare, impotență și boală;
 • dinții negri și putrezi visează la vești proaste, un colaps în viață din cauza obiceiurilor proaste, distrugerea bunăstării;
 • sângerare în gură – acestea sunt vestigii de boală, suferință și griji, dificultăți în implementarea ideii;
 • coroanele de aur și platină prevestesc o boală de stomac, lacrimi, otrăvire a corpului;
 • porțelanul indică nesinceritatea și falsitatea în relațiile cu oamenii.

Orice manifestări ale bolii, sângele și puroiul indică pericolul și deteriorarea vieții visătorului și experiențe mari.

De ce visează copiii la dinți?

Cartea de vis interpretează dinții unui copil într-un vis prin analogie cu un adult. În acest caz, interpretarea principală se referă adesea la visătorul însuși. De ce visează cel mai des? O analiză detaliată a visului va ajuta la înțelegerea acestei probleme dificile.

Creștere?

De ce să visezi dacă copilul taie în sfârșit dinții? Acesta este un simbol al înțelepciunii, care în viitor va ajuta să facă față numeroaselor greutăți ale vieții.

Ai avut un vis că toți dinții au erupt odată? Interpretarea viselor sfătuiește să fii atent în afaceri. Dacă incisivii perfect uniformi și albi ca zăpada au erupt într-un vis, atunci o întâlnire fericită va fi un motiv de îngrijorare.

Totul va deveni clar!

De ce visezi la dinți de lapte la un copil? În realitate, stabiliți o relație de prietenie sau chiar intima cu un bărbat foarte tânăr. De asemenea, puteți vedea dinții de lapte pentru o claritate completă într-o afacere dubioasă.

Ați văzut găuri uriașe în cele indigene? Un informator și un adulator s-au încălzit lângă tine. Dacă decideți să curățați doar dinții erupți, atunci trebuie să luptați serios pentru drepturile și interesele dvs.

Incisivii tăiați au cauzat disconfort copilului într-un vis? În curând veți învăța ceva șocant și nu vă veți putea reține emoțiile.

Potrivit lui Miller

Ai visat la un copil dinți urâți și deteriorați? Pregătește-te pentru boală, anxietate și întâlniri cu persoane neplăcute.

O poți face!

Într-un vis, un copil mic a crescut indigeni „înțelepți”? Interpretarea viselor este sigură: aveți capacitatea și oportunitatea pentru o carieră de succes.

Este rău să vezi că au crescut incisivii cu mușcătura greșită. Acesta este un semn rău, prevestind prăbușirea planurilor bine gândite din cauza unei boli sau a unor circumstanțe neprevăzute.

Dacă dinții mult așteptați au crescut la un copil, atunci aceasta înseamnă că vă veți face față celor nedoritori.

te va lua cu siguranta!

Ați văzut vreodată un copil făcând dinții? În realitate, restabiliți prieteniile pierdute. Incisivii în creștere simbolizează, de asemenea, succesul și norocul.

Dar dacă gingiile sângerau în același timp, atunci vei afla despre tragedia din familia prietenilor. De ce un bebeluș a primit toți dinții deodată? Interpretarea visului este convins că în curând ți se va dezvălui o poziție secretă sau adevărată.

Ai visat că indigenii au ieșit? Acesta este un simbol al securității, al capacității de a se ridica pentru sine, al sprijinului din partea celor dragi.

Transcrieri specifice

Recomandare carte de vis: amintiți-vă ce fel de dinți avea copilul într-un vis.

 • Rotten – boală, ghinion.
 • Negru – ceartă, neîncredere.
 • Albul este întotdeauna noroc.
 • Aur – bogăție, succes.
 • Prea mare – înțelegere a înțelepciunii, cunoștințelor sau batjocură, bârfă.
 • Foarte rar – vorbă goală, batjocură.

Bucurie sau dezbinare?

De ce să visezi că dinții unui copil cresc în fața ochilor noștri? Împreună cu ei, rezistența ta la probleme crește într-un vis.

Dacă dinții cresc strâmbi și neuniformi, atunci cartea de vis avertizează despre dezacorduri la împărțirea moștenirii. A avut un vis că bebelușul a avut primul dinte? Urmează un eveniment vesel de familie.

Dacă ai reușit să dai naștere unui copil deja cu dinți, atunci în viața reală nu vei fi niciodată depășit de concurenți. În general, cartea de vis consideră apariția dinților un semn de noroc și stabilitate pe termen lung.

Ai grija!

De ce să visezi dacă a căzut un cuișoare? Te vei găsi într-o situație incomodă sau vei experimenta umilință din cauza propriei prostii.

Dacă un dinte a căzut într-un vis fără durere și sânge, atunci cartea de vis vă sfătuiește să renunțați la soluția unei probleme presante. A avut un vis că un cuișoare a căzut cu sânge? Interpretarea somnului este tristă: așteptați-vă vești proaste despre rude.

Este rău să vezi că dinții unui copil cad unul după altul. Acest lucru înseamnă literal: dacă te supui circumstanțelor, vei cădea într-o serie de înfrângeri.

Gata?

De ce să visezi dacă te uiți prea atent la dintele căzut? Se apropie sfârșitul următoarei etape de viață și începutul următoarei.

De obicei, evenimente precum absolvirea, căsătoria, divorțul, nașterea de copii și așa mai departe sunt reflectate într-un vis.

Ai visat un dinte pierdut? Unele eșecuri grave vă vor scoate din ritmul obișnuit pentru o lungă perioadă de timp și va dura mult timp pentru a vă recupera. În plus, cartea de vis vă sfătuiește să nu vă ocupați de o problemă sau un caz cunoscut de ceva timp, tot nu veți reuși.

Decide deja!

De ce să visezi dacă ar trebui să tratezi dinții unui copil? Urmează o perioadă de lupte continue și în același timp foarte dureroase cu oameni apropiați și familiari.

Ai visat că a trebuit să scoți un dinte bolnav într-un vis? Cartea de vis crede că, în realitate, vei decide în sfârșit să faci o alegere importantă, dar foarte dificilă.

Alege-ți visul

Dinții de interpretare a viselor au erupt la un copil

De ce visezi că un câine mușcă un copil?

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor o mulțime de zăpadă

Interpretarea viselor pentru a adopta un copil

De ce visezi să ai un copil?

Bate un copil într-un vis

Alăptarea unui copil într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

3 комментария

Ea visează că primii dinți ai bebelușului au erupt. Pentru ce este?

Visul pare să-mi spună: uită-te la fiul tău, ce-i cu dinții lui? Mă uit și sunt stricate și albastre.

A fost un vis că bebelușul avea 2 dinți, apoi încă 2, apoi s-a uitat înăuntru și erau deja 8, iar apoi soțul s-a uitat înăuntru și era o gură plină de dinți și i-a numărat? Pentru ce?

De ce pot visa dinții copiilor dacă dinții de lapte au căzut sau au crescut alții noi: cum interpretează cărțile de vis visele despre bebeluși?

Din timpuri imemoriale, omenirea s-a străduit să descifreze visele pentru a învăța cum să prezică evenimentele viitoare și să evite „capcanele”. Visele despre dinții care au crescut sau au căzut ocupă un loc special în majoritatea cărților de vis. Luați în considerare trăsăturile viselor despre dinții copiilor – semnificația lor, circumstanțele și, de asemenea, modul în care cele mai populare cărți de vis interpretează astfel de vise.

Visele despre dinții copiilor – interpretări generale

Circumstanțele somnului sunt de mare importanță. Dacă într-un vis o persoană simte satisfacție, calm și dragoste, atunci visul nu prevestește nimic rău în viața visătorului. Viziunile neliniştite, anxietatea şi dorul vorbesc despre un conflict intern şi nu înseamnă întotdeauna evenimente negative.

De ce să visezi că dinții de lapte ai bebelușului au căzut?

Dacă dinții unui copil cad într-un vis, acest lucru poate indica treburi „goale”. Adică, visătorul se poate îngrijora foarte mult pentru ceva, se poate agita, se poate strădui să rezolve o problemă care nu va conta mai târziu. Alte interpretări ale unui astfel de vis sugerează că evenimentele viitoare se pot schimba radical și depind mult de acțiunile visătorului.

Un vis că un copil are dinți noi

Ce spun circumstanțele somnului?

Am spus deja că circumstanțele somnului sunt de mare importanță. Pe lângă senzațiile subiective – anxietate sau calm, unii oameni pot fi prezenți într-un vis, dinții pot cădea cu sânge, cu durere etc. Să luăm în considerare ce spun cărțile de vis despre diferite versiuni ale viselor: dinții au crescut la copilul propriu sau al altcuiva, dentiția sau căderea a fost însoțită de durere, sânge.

Ti-ai visat copilul

Un loc special în visele despre dinții copiilor îl ocupă visele în care există un fiu sau o fiică. Aici interpretarea evenimentelor poate fi diferită. Uneori, visele sunt direct legate de copil și vorbesc despre viitorul lui. Dacă ai visat că urmașii tăi au crescut dinți, cărțile de vis cred că fiul sau fiica va trebui să învețe, să vadă ceva nou care îi va afecta viața viitoare. De exemplu, copilul va fi dus în curând la grădiniță sau în clasa întâi. De asemenea, un vis poate însemna o călătorie distractivă sau prieteni noi.

Am visat la copilul altcuiva

Dinții strâmbi care sunt tăiați incorect (unul a crescut complet, cealaltă doar jumătate) indică faptul că vor trebui depuse eforturi pentru a atinge scopul. Este posibil ca rezultatul dificultăților să nu fie foarte pozitiv sau să pară neînsemnat.

Interpretarea unui vis în care incisivii de lapte rău au ieșit dintr-un copil ciudat este negativă. Un vis poate însemna dificultăți financiare sau pierderea unui prieten. Rareori astfel de vise vorbesc despre probleme din viața personală.

Pierderea dinților a fost însoțită de sângerare sau nu?

Pierderea dinților la un copil într-un vis are o dublă semnificație. Poate însemna pierderi și necazuri, sau poate eliberarea de greutăți, un fel de povară. Dacă prolapsul a fost însoțit de sângerare, evenimentele sunt legate de rude. De exemplu, unul dintre ei își va găsi un loc de muncă și va înceta să mai fie dependent financiar de părinți.

Interpretarea diferitelor cărți de vise despre dinți

Multe cărți de vis au un titlu separat pentru visele despre dinți. Cu toate acestea, nu toți sunt solidari și interpretarea lor poate varia foarte mult. Luați în considerare de ce dinții visează în diferite surse:

 • Cartea de vis a lui Loff spune – un vis că un dinte a căzut (la un adult sau la un copil) înseamnă jenă, îngrijorare pentru cei dragi (recomandăm să citiți: interpretarea unei cărți de vis: dacă un dinte a căzut).
 • Cartea de vis a lui Vanga interpretează pozitiv viziuni ale dinților frumoși care cresc în cineva – totul se va rezolva în viață, vor exista schimbări favorabile. Dacă dinții sunt putrezi, deteriorați sau cad, ar trebui să vă așteptați la probleme.
 • Cartea de vis a lui Miller avertizează – a vedea dinții într-un vis înseamnă pierdere și necaz. Cu toate acestea, un set complet de dinți albi visează să facă un profit sau la probabila revenire a celor pierduți.
 • Cartea de vis a lui Nostradamus consideră un dinte care a crescut ca o concentrare a vitalității, potențialul energetic al unei persoane. Nostradamus interpretează pierderea unui dinte ca o reflectare a îndoielii interioare de sine.