Interpretarea viselor conversație telefonică cu un fost iubit

Vorbește la telefon cu un fost iubit

Interpretarea viselor Vorbește la telefon cu un fost iubit a visat de ce într-un vis Vorbește la telefon cu un fost iubit? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum poți afla ce înseamnă să visezi să vorbești la telefon cu un fost iubit citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Telefon și numărul nouă

Formați un număr de telefon într-un vis și rămâneți blocați pe numărul „9” înseamnă că, în realitate, veți rămâne în frig, deoarece anturajul tău țese tot felul de intrigi la spate.

Cu toate acestea, persoana care vine prima la tine sau sună pe 9 sau pe 18 te va ajuta să scapi din lanțurile intrigătorilor cu pierderi minime.

Dacă formați un număr de telefon format din doar nouă, atunci în viață va trebui să renunțați pentru un timp la confort și comoditate.

Dacă în același timp îți este greu să răsuci discul sau nu pui degetele pe butoane, atunci o perioadă de privare și eșec te va lua prin surprindere.

Dacă faci față rapid numărului, atunci șirul de ghinion din viața ta va trece rapid și nu va lăsa nicio urmă.

Pentru a forma un număr de telefon într-un vis și a vă aminti doar numărul „9” înseamnă că aveți nevoie de ajutorul unei persoane care vă este superioară în minte.

Cel mai probabil, această persoană te va găsi pe 9 sau 27, sau numărul lui de telefon se termină cu „18”.

Dacă într-un vis adunați toate numerele dintr-un număr de telefon și obțineți un nouă, atunci un eveniment global se va întâmpla în curând în viața dvs., de exemplu, veți primi un premiu Nobel sau veți fi trimis la închisoare.

Dacă schimbarea va fi plăcută sau nu, depinde dacă ți-a fost ușor sau dificil să faci calcule: dacă este ușor, atunci te poți bucura, dacă nu, atunci te pregătești pentru ce e mai rău.

Interpretarea viselor – Telefon

Un telefon plasat în vis, un apel telefonic este un semn al importanței deosebite a întâlnirii care te așteaptă.

Sunați telefonic – cereți pe cineva să îndeplinească cererea, dar cel mai probabil nu vă va ajuta.

Când o femeie visează că vorbește la telefon, află că are mulți oameni invidioși, nedoritori.

Lupta împotriva lor va avea succes.

Este rău să auzi în timpul unei conversații telefonice – cu pericolul de a pierde o persoană dragă din cauza bârfei.

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Telefon

Telefonul apare adesea în vise ca o legătură între tine și alți actori care nu sunt disponibili fizic, dar au un impact asupra rezultatului visului.

În multe cazuri, știți cine se află la celălalt capăt al firului înainte de a ridica telefonul.

Modul în care comunicați cu ceilalți la telefon este important. De asemenea, contează pe cine contactați.

Telefonul este adesea menționat ca „a doua cea mai bună opțiune după ce ai fost prezent”, prin urmare, utilizarea unui telefon în vis sugerează că, în ciuda faptului că persoana de la celălalt capăt al liniei are un impact asupra vieții tale, el este nu are legătură cu tine în modul în care ar putea el sau cum ți-ai dori.

Interpretarea viselor – Telefon și numărul opt

Dacă într-un vis suni pe cineva pe un telefon în care predomină opt, atunci în realitate vei fi uimit de succesul cuiva din mediul tău și vei experimenta o invidie reală pentru această persoană.

Dacă într-un vis ajungeți la cel al cărui număr îl apelați, atunci în viața reală va trebui să înăbuși invidia și ura în tine, iar aceasta va fi o adevărată tortură pentru tine.

Dar dacă apelul eșuează sau pur și simplu nu reușești să treci peste, atunci, în realitate, succesul altcuiva te va ridica și te vei grăbi cu entuziasm în luptă, iar în 8 săptămâni vei obține un succes și mai mare decât cel care te-a făcut să lucrezi fără să vrea. atât de zel.

Dacă într-un vis adunați toate cifrele unui număr de telefon și obțineți numărul „8” ca rezultat, atunci aceasta înseamnă că tendința dvs. creativă ar trebui să se dezvolte, să vă permiteți să fantezi și să inventați, să divagați din partea practică a lucrurilor!

Dacă știți numărul de telefon, ale cărui numere le însumați și obțineți în total opt, atunci proprietarul acestui telefon este cel care vă va putea ajuta în realitate, de exemplu, aducându-vă împreună cu oameni creativi sau de acord cu editorul. Contactați-l pentru ajutor în termen de 17 zile.

Interpretarea viselor – Telefon și numărul unu

Dacă visezi că încerci să aduni toate cifrele unui număr de telefon într-un vis și să obții unul ca rezultat, atunci în curând, în realitate, va trebui să experimentezi toate greutățile iubirii.

Cel drag te va înșela în luna următoare și nu poți preveni dezastrul iminent.

Dacă îți este dificil să faci calcule într-un vis, atunci până la sfârșitul anului vei decide să te despart de trișor, dar dacă calculele au fost ușoare pentru tine, atunci vei ierta persoana iubită și vei încerca să începi totul. Din nou.

Dacă cineva vă ajută să adăugați cifrele unui număr de telefon și vă amintiți clar că, ca urmare, obțineți numărul „1”, atunci într-un an veți putea să vă deschideți propria afacere sau să cumpărați un apartament.

Acordați o atenție deosebită numărului de telefon pe care îl adunați – poate că acesta este numărul unei persoane care știe ceva foarte important pentru dvs.

Încercați să vă întâlniți cu el la o zi după ce vedeți acest vis și obțineți sinceritate.

Acest lucru vă poate ajuta în afaceri și în problemele inimii. Dacă într-un vis experimentați o emoție neplăcută, primind numărul „1” de la acest număr de telefon, atunci într-o lună proprietarul acestuia va deveni inamicul dumneavoastră și va obține concedierea de la serviciu.

Interpretarea viselor – Telefon

Să întâlnesc oameni nesinceri.

A auzi telefonul care sună este o veste neașteptată.

Sună prin telefon și sună abonatul – vei întâlni un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult, nu suna pentru o femeie.

O femeie visează la o conversație telefonică – are mulți oameni invidioși, dar nu îi vor face rău.

Primești mesajul mult așteptat prin fax – va trebui să depui multe eforturi pentru a finaliza munca pe care ai început-o.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor biciclete vezi

Trimiteți un mesaj prin telefon – puteți naviga rapid în situația schimbată și puteți găsi singura cale de ieșire.

Interpretarea viselor – Telefon

Telefonul a apărut cu mult timp în urmă, dar chiar și în cele mai populare acest simbol este absent, deoarece au fost compilate chiar înainte de apariția acestui miracol al tehnologiei.

Astăzi acest lucru este foarte nedrept, deoarece telefonul este un atribut indispensabil al vieții noastre, așa că poate apărea foarte bine în vise.

Dacă suni pe cineva la telefon, înseamnă că în curând îți vor fi încredințate informații confidențiale, dar tu, din păcate, le vei răspândi „în secret în întreaga lume”, ceea ce va urma este mai bine pentru tine, pentru că doar tu poți cu adevărat. evaluează importanța informațiilor primite și gradul de secretizare a acesteia.

Dacă te sună la telefon: în strângerea de bârfe, căreia îi dedici tot timpul liber, și nu numai timpul liber, nu vei fi punctul de plecare, ci doar una dintre verigile din lanțul zvonurilor, dar asta te va amuza , ceea ce nu se poate spune despre acea persoană în jurul căreia se îndoaie această bârfă.

Interpretarea viselor – Telefon

Dacă visezi un telefon, vei întâlni oameni care vor încerca să te încurce.

Dacă vorbești la telefon, ai oameni invidioși.

Dacă într-un vis nu auzi bine răspunsurile la telefon, s-ar putea să pierzi prieteni adevărați.

Nu vei pierde pe nimeni! Pur și simplu nu vei putea vorbi la telefon pentru o vreme: vei deveni răgușit cu „prietenii tăi adevărați”.

Interpretarea viselor – Telefon

Dacă visezi un telefon, înseamnă. Vei întâlni oameni care te vor deruta.

Daca o femeie viseaza sa vorbeasca la telefon inseamna ca are o multime de oameni invidiosi; cu toate acestea, ea va putea rezista răului din jur. Dacă, vorbind la telefon în vis, nu aude bine ce îi spun, înseamnă că este în pericol să-și piardă iubitul. Este posibil ca ea să devină obiectul unor bârfe rău intenționate.

Discuție de interpretare a viselor

Dacă visezi că ai o conversație cu cineva, este important să-ți amintești nu numai cu cine a avut loc dialogul, ci și despre ce vorbeai. Interpreții viziunilor nocturne consideră că vorbirea într-un vis este foarte semnificativă pentru visător. Cum determină carte de vis, vorbește poate fi un fel de avertisment cu privire la ceea ce se va întâmpla în lumea reală. Vom lua în considerare semnificațiile principale ale imaginii, care sunt date în mai multe surse autorizate.

Subconştient

În subconștient conversație de carte de vis este de mare importanță. Cel mai adesea, cu ajutorul unei conversații cu o altă persoană, subconștientul încearcă să transmită ceva important. Dacă vă amintiți ce a fost spus, vă va ajuta la interpretarea simbolului.

Mai mult decât atât, să vezi un mort viu într-un vis și să vorbești cu el poate simboliza vinovăția. Poate că în timpul vieții unei persoane nu ai avut timp să-i spui ceva, nu ai îndeplinit vreo promisiune sau, în general, te-ai comportat în așa fel încât să nu fii mândru. În acest caz, subconștientul trimite semnale despre comportamentul greșit. Sentimentele de vinovăție te pot bântui mult timp dacă nu remediați nimic.

В carte de vis vorbind la telefon poate fi un semn că încerci să-ți limitezi comunicarea cu ceilalți. Nu vrei să le lași să intre în spațiul tău personal, dar preferă să le ții la distanță. Întâlnirile rare și apelurile telefonice sunt suficiente pentru tine.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, următoarea semnificație este atribuită imaginii:

 • в carte de vis pentru a vorbi cu președintele, un alt demnitar – un simbol al faptului că trebuie să treci prin necazuri. Este probabil să apară complicații care pot afecta nu numai activitățile profesionale, ci și viața personală;
 • pentru a avea o conversație cu un duhovnic – de fapt, ar trebui să acordați atenție dezvoltării proprii. Poate simți că îți lipsește ceva;
 • в carte de vis vorbesc cu primul iubit – un semnal că o întâlnire neașteptată cu el poate avea loc în viitorul apropiat;
 • un dialog cu mama ta înseamnă că vor apărea probleme în viața personală, cu tatăl tău – sunt așteptate dificultăți în sfera afacerilor;
 • cartea de vis determină ce să vorbești cu un iubit – un semn că alții pot afla despre legătura ta secretă dacă nu încerci să o ascunzi bine;
 • dacă ați comunicat cu o persoană decedată, atunci trebuie să vă amintiți de această persoană în realitate. Se va întâmpla ceva care îți va aminti de el;
 • в carte de vis pentru a vorbi cu persoana iubită sau cu soțul ei – semn că relația se dezvoltă armonios. Dacă te-ai certat, atunci așteaptă-te la probleme în realitate.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea că dialogul într-un vis, al cărui sens nu-ți amintești, este personificarea intimității. Cu toate acestea, în cartea de visvorbește cu un bărbat sau o femeie și amintirea a ceea ce s-a spus poate avea o semnificație specifică. Într-un astfel de caz, este necesar să apelezi la interpretarea lucrurilor pe care le-ai discutat.

Dacă în timpul comunicării te-ai comportat incorect și ai exprimat ceva unei alte persoane, asta indică o dorință de sadism. Certe pe toți cei care se află în apropiere este un semn că nu ești mulțumit de viața ta personală. Poate că acest lucru va provoca o despărțire de partenerul tău actual. ÎN cartea de vis care vorbește cu mine, și acuzat de ceva – un simbol al faptului că te străduiești pentru masochism.

Sonnik Miller

În interpretarea acestui interpret într-un vis pentru a vedea cum vorbesc oamenii, sau a conduce singur o conversație are următorul sens:

 • Am visat că vorbești cu cineva – vei primi în curând o veste care este puțin probabil să te mulțumească. Cel mai probabil, vor raporta probleme de sănătate ale celor dragi, sau vor apărea alte evenimente neplăcute;
 • într-un vis, oamenii din apropiere vorbesc tare – în realitate, vei fi acuzat că te amesteci în propria afacere;
 • visează că vorbesc despre tine – în realitate va trebui să suporti o atitudine neprietenoasă din partea celorlalți;
 • în cartea de vis, șeful vorbește sau o altă persoană de rang înalt este un semn că te vei certa cu o persoană dragă;
 • în viziunea de noapte discutați despre discursul cuiva – de fapt, veți avea un timp interesant;
 • dacă încerci să-ți amintești cuvintele altei persoane, dar nu poți, vor apărea dificultăți neașteptate;
 • comunicarea are loc în timpul meselor – vă confruntați cu probleme minore de sănătate;
 • dialogul este foarte incitant – în curând vei primi știri care vor afecta o chestiune importantă pentru tine;
 • a vorbi în liniște este un simbol al faptului că vei învăța tot ceea ce te interesează de mult timp;
 • Am visat că vorbești cu inamicul – în realitate, ferește-te de mașinațiile celor care-ți doresc rău.

Dream Vanga

Clarvăzătorul nu a descris în conversație din cartea de vis cu un bărbat sau cu o femeie. Ea a vorbit doar despre ce înseamnă să vorbești cu Dumnezeu. În opinia ei, apelarea la Atotputernicul aduce vești neplăcute. Cineva apropiat de tine se va afla într-o situație dificilă, dar îi va fi rușine să ceară ajutor. În acest caz, ar trebui să fii mai atent și să oferi sprijin atunci când este nevoie.

Dacă ai visat că te întorci la Dumnezeu în biserică, atunci vei găsi bucurie. Soarta ți-a trimis teste, dar în viitorul apropiat va veni o perioadă reușită și fericită.

Citeste mai mult:  De ce visezi la spălat

Dream Grishin

În înțelegerea acestui lucru carte de vis, vorbește cu un tip sau cu o fată va avea următoarea interpretare:

 • dacă vorbești cu o persoană vie, somnul va avea un sens pozitiv;
 • în cartea de vis, un nou-născut vă vorbește – un semn că totul va decurge așa cum vă așteptați;
 • într-un vis ai început să te bâlbâi – succesul va însoți în domeniul profesional;
 • dar bâlbâitul astfel încât să nu poți spune nimic este un semnal că frazele pripite pot provoca probleme;
 • snort – spre prosperitate și prosperitate;
 • в cartea de visvorbește cu bunica sau de către altcineva despre fier – un prevestitor al unei boli iminente a cuiva apropiat;
 • dacă te-a interesat drumul, atunci riști să cedezi la sfaturile proaste ale altcuiva;
 • vorbind cu copacii – la bunăstarea materială;
 • в cartea de vis vorbind cu mama foarte energic, fără oprire un minut – semn că succesul va însoți proiectul pe care îl asumați;
 • dacă te-ai lăudat cu ceva, atunci expune prietenul greșit.

Cartea de vis lumească

În opinia acestui interpret, simplul fapt de a vorbi în viziune de noapte nu este de bun augur pentru o persoană adormită. Cel mai adesea, un vis prezice probleme, încercări și necazuri. Dacă ai visat că comunici cu o persoană, dar nu i-ai vedea fața, atunci ai primi vești neplăcute care ar afecta pe cineva apropiat.

Visezi că auzi alți oameni vorbind, iar asta te împiedică să te concentrezi sau să te relaxezi – în lumea reală vei fi dezamăgit. O altă posibilă interpretare a imaginii este că vei încerca să intervii într-o chestiune care nu are nicio legătură cu tine. Dacă s-ar părea că în dialogul celorlalți tu ești subiectul principal de discuție, în realitate oamenii nu te-ar trata cel mai bine.

În plus, interpretul sugerează să se țină cont de ce anume s-a discutat și cine a fost prezent în visul tău. Este important să vă amintiți starea emoțională din acel moment. În unele cazuri, ceea ce vezi poate fi interpretat dintr-un punct de vedere pozitiv.

Dream interpretare Tsvetkova

Conform interpretării carte de vis ezoteric, vorbește cu soția ta, soț, alți oameni prevestește o emoție iminentă.

De ce visezi să vorbești la telefon

Cele mai multe cărți de vis consideră că vorbirea la telefon este cea mai populară modalitate pentru visător și alți oameni de a comunica în lumea viselor. Nu este de mirare că într-un vis știm exact cine se află la celălalt capăt al firului, fără măcar să ridicăm telefonul.

Interpretarea cărții de vis a lui Miller

De ce visezi să vorbești la telefon? Cartea de vis a lui Miller oferă o interpretare clară a somnului – în curând vei întâlni oameni care te vor confunda literalmente cu discursurile lor.

Dacă o femeie a visat la o conversație telefonică, atunci are prieteni care îi invidiază sincer poziția. Dacă într-un vis conversația la telefon a fost neclară și de neînțeles, atunci iubiții sunt în pericol de despărțire. Poate că se va întâmpla o ceartă din cauza bârfelor goale și a calomniilor răutăcioase.

A vorbi la telefon înseamnă că în viața reală depinzi de persoana la care încercai să ajungi. Chiar dacă nu-ți dai seama.

Opinia cărții de vis a lui D. și N. Winters

A vorbi la telefon într-un vis marchează așteptarea și îndepărtarea unui eveniment sau obiect. Ai visat că vorbești cu rude sau prieteni? În lumea reală, între voi va exista un zid de neîncredere și neînțelegere.

De ce visezi la o conversație telefonică care nu a avut loc niciodată din cauza problemelor de comunicare și din alte motive? Viziunea cere o relație cu cel pe care ai încercat să-l suni, altfel va urma o pauză lungă.

Vorbăria telefonică într-un vis cu personaje necunoscute avertizează că planurile concepute vor fi încălcate din vina străinilor.

Semnificația complotului conform cărții de vis feminine

Dacă ai visat că vorbești cu plăcere și fără interferențe, atunci rivalii și prietenele invidioase vor apărea în realitate. Înțelepciunea lumească și viclenia feminină vor ajuta la ieșirea din situație.

Dacă conversația la telefon a fost întreruptă sau a devenit ilizibilă într-un vis, atunci riști să-ți pierzi persoana iubită sau să devii subiect de bârfă de la alții.

De ce altfel visezi să vorbești la telefon? Va avea loc o întâlnire cu oameni care vor induce în eroare sau vor șoca cu comportamentul lor.

Opinie despre cartea de vis completă a Noii ere

A vorbi la telefon marchează într-un vis nevoia de a face schimb de informații. Este un simbol al comunicării sau al dorinței pentru aceasta. Uneori, o viziune sugerează că vrei să atragi atenția cuiva.

În plus, orice problemă în timp ce vorbești la telefon într-un vis reflectă refuzul tău de a împărtăși informațiile primite sau dorința de a te izola de lumea reală. Un telefon stricat și imposibilitatea de a vorbi deloc este un indiciu subconștient că nu ar trebui să atragi atenția nimănui măcar pentru o perioadă.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi să vorbești la telefon? Interpretarea viselor de la A la Z Sunt sigur că soțul sau iubitul tău te va șoca cu trucul lui ridicol, neatenția sau opționalitatea.

Ai visat că ți-ai aruncat telefonul în inimă pentru că nu ai putut trece? În viața reală, fiți pregătiți pentru o ceartă majoră în familie.

Dacă într-un vis încerci să găsești un telefon public, dar întâlnești doar dispozitive care nu funcționează, atunci în realitate vei primi informații false, a căror utilizare va aduce doar rău.

Interpretarea visului unui magician alb – a visat la o conversație telefonică

De ce visezi să vorbești la telefon conform acestei cărți de vis? Într-un vis, el profetizează: în curând vei afla ceva secret care nu poate fi transmis altora. Cu toate acestea, nu puteți să nu vărsați fasolea. Dar abia mai târziu vei putea să apreciezi cât de mult te-ai rănit pe tine sau pe alții.

Ai avut o conversație telefonică? De fapt, participi la crearea bârfei, bucurându-te să discuti cu alte persoane. Vei fi surprins, dar în curând această activitate aparent inofensivă îți va aduce multe probleme.

De ce visezi să vorbești la telefon cu o persoană dragă, ex

Ai avut un vis că twitter la telefon cu persoana iubită? Aceasta înseamnă că ești dispus să-ți descoperi potențialul sau un aspect complet neașteptat al propriei tale personalități.

Cele mai multe cărți de vis sunt sigure că într-un vis imaginea unei persoane dragi este identificată cu personalitatea visătorului, prin urmare nu este greu de înțeles despre ce este vorba într-o conversație telefonică cu persoana iubită într-un vis. Amintiți-vă ce s-a spus sau ceea ce încercați să spuneți și aplicați-l personal.

A avut o conversație telefonică cu un fost soț sau iubit? Există unele informații în subconștientul tău pe care ți-e frică să le dezvălui sau nu vrei să le știi. Acesta este un semn că, în ciuda despărțirii, mai aveți probleme nerezolvate, poate nu legate de o anumită persoană, ci mai degrabă de timpul în care ați fost împreună.

Ce înseamnă a vorbi la telefon cu o persoană decedată?

De ce visezi să vorbești la telefon cu decedatul? Aceasta este poate una dintre cele mai semnificative povești care te încurajează să te gândești – este totul atât de bine în viața ta? Cert este că într-un vis la telefon nu vorbești cu defunctul însuși, ci mai degrabă cu propriul tău subconștient, ceea ce oferă indicații valoroase pentru viitor.

Citeste mai mult:  De ce să visezi un om mort într-un sicriu

Asemenea mesaje nu pot fi ignorate, deoarece oferă o evaluare generală a comportamentului. Deci, o conversație cu o persoană decedată poate sugera că ești prea închis, iar acest lucru dăunează afacerilor și relațiilor. Uneori, o conexiune proastă într-un vis indică propria nemulțumire și înțelegere a acestui lucru.

Vorbind la telefon într-un vis – comploturi exemplare

Pentru a-ți da seama la ce visează conversația de pe telefon, este important să ții cont de astfel de nuanțe: cum și cu cine anume ai avut șansa de a vorbi, care a fost conexiunea, caracteristicile telefonului și alte detalii.

 • mobil – controlul situației
 • urban – legătura explicită a evenimentelor
 • strada – o întâlnire importantă, sprijin
 • vechi – îndoieli, evenimente trecute
 • ciudat – surpriză
 • jucărie – speranțe zadarnice
 • fără un fir – noroc într-o afacere fără speranță
 • cu un fir tăiat – pierderea realității
 • conversație cu persoana iubită – răceală, neînțelegere
 • cu un străin – amestecul în planuri
 • cu persoana iubită – dorințe, aspirații
 • cu un prieten – știri
 • cu un prieten – bârfă
 • cu mama – noroc neașteptat
 • cu tatăl – perspective
 • cu morții – schimbare
 • comunicare plăcută – aduceți problema până la capăt
 • situație neplăcută – fără speranță
 • ascultă conversația altcuiva – te amesteci în viața altcuiva, descoperirea secretelor
 • liniște – perioadă favorabilă
 • tare – stres, conflict

Dacă ai visat că nu vrei să răspunzi la telefon, atunci în viața reală nu vrei să comunici cu cineva. A visa că se poartă o conversație telefonică cu mai mulți interlocutori simultan înseamnă că vei avea dreptul să faci o alegere egală.

Ce înseamnă să vorbești la telefon într-un vis

A vorbi la telefon astăzi este o întreprindere destul de obișnuită. Dar de ce un astfel de vis? Unii experți susțin că aceasta este doar o proiecție a unei părți a realității. Dar este? Vă sugerăm să abordați acest subiect și să aflați ce spun cărțile de vis despre asta.

De ce visezi să vorbești la telefon

Se crede că a vorbi la telefon este o înclinație pur feminină, dar de fapt totul nu este chiar așa: astăzi copiii, bărbații, fetele și femeile își rezolvă problemele prin telefon. Poate de aceea, într-un vis, o persoană observă periodic imagini când el însuși vorbește la telefon sau când cineva îl sună.

Psihologul Freud în cartea sa de vis dă o astfel de explicație: telefonul în vise simbolizează legătura persoanei adormite cu lumea, prin urmare, interpretarea exactă a visului depinde de multe componente: cu cine va vorbi exact persoana în vis, ce calitate a avut loc în comunicare și, de asemenea, cine a fost inițiatorul conversației. Să aruncăm o privire la detalii.

De ce visezi să vorbești la telefon cu un fost iubit

Un astfel de vis este un semn că este timpul să părăsești trecutul în trecut și să te confrunți cu prezentul tău. Dar aici este important să ne amintim cine a inițiat exact această conversație:

 • daca visezi ca fostul iubit a sunat inseamna ca in viata reala spera sa reinnoiasca relatia;
 • dacă visează că femeia adormită a numit-o pe fostul ei – nu este pregătită să accepte despărțirea, dar dacă conversația cu prima a eșuat – este gata să meargă mai departe și în curând viața ei se va îmbunătăți;
 • dacă ai visat că legătura în timpul conversației cu primul a fost foarte proastă și era imposibil să vorbești – în viața visătorului există o mare amenințare de bârfă și intrigi din partea colegilor ei.

Vorbește în vis la telefon cu un bărbat

Dacă visezi la o conversație telefonică cu un bărbat, aceasta poate avea mai multe semnificații:

 • dacă visezi la o conversație cu un bărbat, atunci pentru o femeie asta înseamnă că este iubită și dorită, totul este în ordine în viața ei, mai ales dacă vorbește cu obiectul pasiunii ei;
 • dacă o fată a avut un vis, îi promite o cunoaștere timpurie;
 • dacă un bărbat a visat, acest lucru prevestește manifestarea nedoritorilor, totuși, dacă a visat că vorbește cu bunul său prieten, atunci va primi în curând sprijin tangibil de la el și va putea face față necazurilor.

Cartea de vis a lui Miller dă un astfel de sens unor astfel de vise:

 • în viața reală a persoanei adormite, a venit o perioadă dificilă, îl așteaptă stres și griji, dacă conversația din vis a fost tare și clară, visătorul va putea face față problemelor sale, iar perioada disfuncțională va trece în curând fără o urmă.
 • dacă conversația a fost neclară și sacadată, atunci este de așteptat un alt aflux de negativitate, dar dacă dormitorul nu se concentrează asupra problemelor, atunci nu se va întâmpla nimic grav.

Vorbește în vis la telefon cu defunctul

Dream Vanga își asigură cititorii că a vorbi cu morții în vise este un semn bun. Mai ales dacă aceasta este o conversație cu cei dragi: cu bunica decedată, bunicul etc.

Potrivit compilatorului, în acest fel, rudele încearcă să-și contacteze rudele și să dea sfaturile de care au nevoie în această etapă. Încercați să vă amintiți esența conversației cu defunctul.

Interpretarea visului Hasse cu această ocazie, el dă următoarea interpretare: vorbind cu rudele decedate – în viața reală, ar trebui să fii atenți la dușmani.

Carte de vis slavă pregătește dormitorul, care și-a văzut conversația la telefon cu defunctul, pentru o veste importantă în realitate.

Într-un vis, vorbesc cu o femeie la telefon

Interpretarea visului lui Freud oferă o interpretare pentru un bărbat care vede o conversație cu femeia iubită ca pe o manifestare a dorinței sale interioare. Psihologul crede că visul proiectează dorințele reale ale persoanei adormite de a vorbi cu femeia dorită, de a o vedea și de a o atinge.

Interpretarea viselor lui Loff oferă o astfel de interpretare – dacă o femeie visează, acesta este un precursor de intrigi, totuși, dacă această conversație a fost visată cu o persoană iubită, de exemplu, cu o soră sau o mamă, acesta este un semn bun, ceea ce înseamnă că, în realitate femeia va auzi vești bune.

Vorbește într-un vis la telefon cu o persoană dragă

Conform celor mai multe interpretări ale viselor, în care visătorul vorbește cu iubitul său, este un semn bun:

 • cartea de vis a Pământului: dacă visezi la vocea unei persoane dragi sau a unei persoane care este foarte plăcută atât pentru un bărbat, cât și pentru o femeie, un vis înseamnă că se gândesc la tine și așteaptă o întâlnire;
 • cartea de vis a lui Tsvetkov: dacă ai visat într-un vis că visătorul va vorbi cu iubitul său, în curând ar avea loc schimbări importante în viața lui, pentru o femeie, aceasta ar putea prevesti o întâlnire timpurie cu iubita ei;
 • Cartea de vis a lui Veles: dacă visezi cum va vorbi persoana adormită cu persoana iubită, atunci va primi vești bune în realitate;
 • Cartea de vis a lui Long: dacă visezi la o conversație telefonică plăcută cu persoana iubită, înseamnă că visătorul va primi în curând ajutor din exterior, dacă a fost împiedicat să vorbească în vis – cineva încearcă să-l încurce, dacă un bărbat a avut o conversație cu amanta lui – un semn rău, pot apărea dificultăți neașteptate în realitate, dacă aș visa că apelul rămâne fără răspuns – necazurile ar trece.