Interpretarea viselor a inundat casa

De ce visează potopul: interpretarea somnului conform diferitelor cărți de vis

Poți fi foarte speriat când vezi un astfel de vis. De ce visezi la o inundație într-un apartament sau pe stradă? Cu toate acestea, un astfel de fenomen precum o inundație, cartea de vis se interpretează în moduri diferite. Și dacă te uiți în cărțile de vis ale diferiților autori, poți fi confuz. Prin urmare, pentru a înțelege ce înseamnă potopul într-un vis, este important să vă amintiți detaliile visului pe care l-ați văzut cât mai detaliat posibil. În funcție de detaliile complotului, interpretările pot diferi drastic. Și acum să privim totul în detaliu.

O inundație într-un vis înseamnă cel mai adesea probleme în comunicarea cu cei dragi, dar există și alte interpretări.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Stați confortabil și încercați să vă amintiți în ce circumstanțe ați avut o inundație cât mai detaliat posibil. Ce forță a fost inundația – v-au inundat vecinii sau a avut loc o inundație în oraș? Cum ai reacționat la ceea ce se întâmpla – ai fugit sau ai încercat să te ajuți pe tine și pe ceilalți? Unde a avut loc dezastrul – într-o clădire privată sau de apartamente, într-o metropolă sau într-o zonă rurală? Fiecare dintre acești factori afectează sensul visului.

Dacă ați văzut o inundație în apartamentul dvs

Cum interpretează cartea de vis inundația din apartament – adesea te comporți nu destul de decent, supunându-ți instinctele. Acest lucru îi supără pe cei din jur și aduce dezamăgire celor dragi. Merită să încercați să vă calmați nevoile de bază și să le îndreptați într-o direcție pașnică. Sunt posibile dezacorduri grave în familie.

O inundație într-un apartament poate însemna o ceartă rapidă cu membrii gospodăriei.

O inundație într-un apartament într-un vis, care a început cu inundarea din tavan, înseamnă că ești o persoană foarte persistentă. Sunteți gata până la urmă să rezistați problemelor și să faceți față dificultăților, ceea ce este demn de respect.

De ce visezi la o inundație în baie? A visa la o inundație într-un apartament din baie înseamnă că situația ta financiară va fi zguduită. Se va întâmpla un eveniment nefavorabil și nu se știe dacă vei putea rezista și nu te scufunda. Inundarea toaletei vorbește despre emoții negative acumulate. Ai îndurat un tratament rău și ai acumulat resentimente prea mult timp. Acum totul explodează și îți inundă viața. Găsește o modalitate de a renunța la negativitate. Poate că acestea sunt exerciții active sau invers, odihnă meditativă și relaxare.

Am visat la o inundație în apartamentul din bucătărie – acest vis simbolizează activitatea ta excesivă și prezența unui număr mare de planuri și proiecte, și nici unul dintre ele nu a fost pe deplin implementat. Capul meu este plin de idei acumulate. Nu este clar ce să apuci mai întâi. Prioritizează și gândește-te la ceea ce este cel mai important de făcut în acest moment.

Apa vă inundă întreaga casă într-un vis – acordați atenție relațiilor din căsătorie. Un astfel de vis vorbește despre dificultăți grave în familie. Dacă nu ești încă căsătorit, aruncă o privire mai atentă asupra relației cu iubiții tăi. Cel mai probabil, schimbările sunt de mult așteptate aici. Dacă apa într-un vis este tulbure și murdară, acesta este un semn de dificultăți în viața intima.

Dacă elementele te-au prins pe strada orașului

De ce visezi la o inundație? Dacă apa a inundat străzile orașului și totul vine, este mult, atunci un dezastru natural cu un număr mare de victime este posibil în realitate. Văzând oameni prinși în curent – la pierderi și lipsă de sens, deznădejde. Dar, de asemenea, așa cum spune cartea de vis, o inundație pe stradă poate spune despre sărbători în masă, sărbători și evenimente. Păstrează-ți calmul și ascultă-ți mintea.

A vedea într-un vis o inundație care inundă satul după o secetă – acesta este un vis de progres și succes în realitate. Dacă apa vine foarte repede, simți disconfort și frică. Este foarte posibil să vă fie dificil să răspundeți rapid la schimbările iminente. Aveți timp să profitați de șansa voastră norocoasă, în ciuda faptului că vă confruntați cu o oarecare confuzie.

Dacă într-un vis ești înconjurat de apă, și în același timp te afli într-o pădure sau într-o zonă deschisă, o viață luxoasă și vibrantă te așteaptă să o trăiești. Dacă potopul te-a ridicat și te-a dus, dar ai reușit să te eliberezi de șuvoiul de apă, sunt momente din trecut de care te regreti și te pocăiești.

Interpretarea visului a inundat

De ce să visezi că ceva a fost inundat cu apă? Adesea, interpretarea nu este foarte favorabilă, dar semnificațiile bune pot fi găsite și în cartea de vis. Un astfel de complot într-un vis promite dificultăți, probleme la locul de muncă, probleme de familie. Dar uneori promite fericire, noroc, prosperitate.

Probleme, necazuri

Ai visat că un râu care se revarsa de-a lungul drumului bloca poteca de dormit? Vor fi dificultăți la locul de muncă.

O grădină frumoasă inundată într-un vis oferă: bunăstarea visătorului este amenințată de probleme pe care el însuși nu le poate depăși – va trebui să aștepte ca situația să se îmbunătățească.

Interpretarea somnului, ca și cum baia ar fi fost inundată, ține cont de vina cui s-a întâmplat. Dacă visătorul este de vină, el își va aduce necazuri și în realitate. Când vecinii încălzesc baia, este posibil un truc din exterior.

Prea multe bătăi de cap

Ai visat că cimitirul a fost inundat? Cel care doarme este confuz în viața lui, are multe dificultăți, din care nu găsește o ieșire.

De ce visezi: a inundat podeaua cu apă și ajunge repede? Cartea de vis avertizează: nu faci față problemelor, te îneci în ele. Trebuie să cerem prietenilor să ofere sprijin acum, să ne ajute.

De asemenea, a vedea cum podeaua este inundată cu apă înseamnă: dușmanii au conceput o faptă necinstită împotriva ta.

Ai visat că marea și-a revărsat malurile, a inundat cele mai apropiate clădiri? Vor apărea noi planuri, dar va fi imposibil de realizat.

Înțeles conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi la inundarea întregului oraș – străzi, case, piețe? Dificultăți și necazuri sunt posibile. Ar trebui să fii atent în toate, să eviți riscurile, conflictele, aventurile. O inundație într-un oraș într-un vis poate avertiza despre probleme grave de sănătate.

Necazuri în familie

Ai văzut că casa ta a fost inundată? Un vis semnalează complicații în casă, certuri între membrii familiei.

Dacă casa este inundată într-un vis, mai ales dacă apa este murdară, noroioasă, acesta este un avertisment serios. Visătorul va trebui să depună toate eforturile pentru a-și salva căsnicia. O astfel de viziune avertizează dormitorul cu privire la o deteriorare a bunăstării.

Citeste mai mult:  Înotați în apă murdară într-un vis

Prosperitate și fericire înainte

Norocul este prefigurat de complot, când un flux puternic, dar neagresiv, duce într-un vis o persoană adormită în propriul său pat. Cartea de vis promite fericire și noroc rar după o astfel de viziune.

De ce visezi că un potop acoperă încet pământul? Viața se va îmbunătăți, vor fi ceva progrese, mult noroc.

Când apa din cameră crește încet în jurul unei persoane, acesta este un prevestitor al prosperității, al păcii mult așteptate.

Pregătește-te pentru a face față provocărilor

Tavanul unui apartament sau al altei camere se inundă într-un vis? Potrivit cărții de vis, urmează evenimente care se vor dezvolta fără participarea ta.

De ce visezi la apa de la vecini care curge pe tavanul camerei tale? Interpretarea visului spune: vei lupta, încercând să depășești o situație nefavorabilă. Dacă reușiți să faceți față inundațiilor din cameră, apartament – în realitate veți depăși dificultățile.

Ce a fost inundat?

Amintiți-vă care cameră a fost inundată:

 • cameră – în fața unui sentiment puternic care va umple sufletul, va spăla tot ce a fost înainte;
 • bucatarie – refuz in numele iubirii de la ceva necesar;
 • toaletă – păstrați toate emoțiile înăuntru, dar acest lucru nu este întotdeauna bine;
 • subsol – pierderi, probleme cu tranzacțiile financiare;
 • construcție – dificultăți temporare;

A avut un vis: toaleta a fost inundată cu apă murdară? Interpretarea visului avertizează: în realitate va exista o pasiune de bază, care va fi rușinos și dezgustător de amintit.

Nu renunța și continuă să te îmbunătățești

Ai visat să vezi de sus cum apa limpede acoperă suprafețe vaste de pământ? Cartea de vis informează: după o luptă lungă și aparent fără speranță cu circumstanțele, o persoană va găsi pacea și prosperitatea.

Într-un vis, spații mari au fost inundate, dar nu simți frică sau anxietate, iei inundația de la sine înțeles? Aceasta înseamnă: vei fi curățat de păcatele tale anterioare, de greșelile tale, vei începe viața dintr-o frunză nouă.

Alege-ți visul 👇

De ce visezi să inundam un apartament?

De ce visezi la o inundație în apartament?

De ce visezi la o inundație?

De ce visezi la o inundație?

Vedeți o inundație pe stradă într-un vis?

De ce visezi la apă în casă?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

De ce să visezi la o inundație, apa care îți umple casa? Principalele interpretări ale diferitelor cărți de vis – care este visul unui potop

O mare varietate de simboluri și semne pot apărea într-un vis, pot avea loc evenimente incredibile. Dar de ce visezi la o inundație? Cum să interpretezi corect un astfel de vis?

De ce visezi la o inundație – interpretarea principală

Dacă vedeți o inundație într-un vis, nu vă grăbiți să intrați în panică. Cel mai probabil, nimic groaznic nu te așteaptă în realitate, dar este important să te uiți la detalii:

· Care au fost cauzele inundațiilor;

Ce emoții ați trăit?

Cum era apa?

Cine a mai căzut sub influența elementelor.

Dacă vezi un vis despre o inundație și experimentezi o frică inexorabilă – este timpul să te gândești dacă faci cu adevărat tot ceea ce ți-ai dorit de atâta timp? Poate că ați renunțat la o mulțime de oportunități și opțiuni pentru a face cu totul altceva și acum nu știți unde să treceți mai departe.

Dacă într-un vis nu vederea apei care te calcă pe tine provoacă panică, ci incertitudinea a ceea ce se va întâmpla în continuare, nici nu poți decide în realitate cum să-ți construiești viața mai departe. Nu poți lua o decizie importantă pentru tine, nu crezi că viața poate merge într-un mod complet diferit.

Dacă visezi că vezi de la fereastra casei tale cum apa ajunge treptat sub pragul ei – un astfel de vis sugerează că norocul și bucuria vor bate în curând în casa ta. Vei fi copleșit de fericirea victoriei și vei fi pregătit pentru orice pentru a împărtăși un moment plăcut al vieții cu cei dragi.

Un vis în care ți-e teamă că o inundație îți va inunda casa indică faptul că îți este frică pentru bunăstarea familiei tale și, cel mai probabil, nu în zadar. Ai putea face ceva în detrimentul familiei tale și abia acum să-ți amintești despre asta. Ar putea fi fie o farsă inofensivă, fie o trădare țintită, chiar o trădare.

Dacă un astfel de act s-a întâmplat cu adevărat în viața ta, cartea de vis te sfătuiește să faci toate eforturile pentru ca cei dragi să nu afle adevărul care îi va supăra cu adevărat. Dacă nu ai avut timp să faci așa ceva, dar ai început să te gândești la un astfel de act, cartea de vis te sfătuiește să renunți la gânduri și să nu faci niciodată așa ceva.

Visul în care vezi apă umplând treptat casa indică faptul că evenimentele pozitive îți vor umple întreaga viață de acasă. Încercați să programați cât mai repede chestiunile importante de muncă, astfel încât să nu vă distragă atenția de la bucuriile familiei.

Dacă într-un vis vezi cum casa ta este plină cu apă neagră noroioasă – un astfel de vis înseamnă că te așteaptă evenimente tulburătoare care vor veni în viața ta din vina unei terțe părți. Poate fi fie un nedoritor, fie o persoană care a fost cândva prietenul tău.

Dacă vezi într-un vis cum casa ta este umplută cu apă caldă noroioasă, vei cădea în capcana scandalurilor și certurilor altora. Dacă vezi într-un vis cum casa ta este plină cu apă noroioasă, dar rece, vei întâlni indiferența și indiferența celor dragi. Îți va fi foarte greu să supraviețuiești.

Dacă vezi într-un vis cum o inundație te ia prin surprindere tocmai la locul de muncă – un astfel de vis înseamnă că în curând te vei cufunda cu capul înainte într-o rutină de muncă. Și să ieși de acolo va fi atât de dificil pentru tine, încât nici nu vrei să te gândești să urci pe scara carierei.

În curând vei începe să cauți cea mai bună opțiune pentru o nouă sursă de venit pentru tine, deoarece situația de la locul de muncă se va înrăutăți din ce în ce mai mult. Nu grăbi lucrurile și nu căuta extremul într-o astfel de chestiune. Încercați să faceți față cât mai repede posibil cu povara responsabilității la locul de muncă care a căzut pe umerii dvs. și fiți recunoscător conducerii dvs. pentru că a închis ochii la unele dintre deficiențele dvs.

Citeste mai mult:  De ce visezi să asculți muzică într-un vis

Dacă visezi că o inundație te găsește pe ocean, un astfel de vis îți garantează un flux furtunos de informații și evenimente foarte pozitive. Poți chiar să pleci într-o excursie și să vizitezi țara la care ai visat de atâta timp. După un astfel de vis, poți conta pe o odihnă binemeritată dacă nu ai fost în vacanță de mult timp.

Visul în care salvați oamenii de la potop indică faptul că cei dragi vor avea nevoie în curând de sprijinul și ajutorul vostru. Încercați să nu le negați acest lucru și să nu aruncați cuvinte în vânt dacă le-ați promis ceva înainte. Altfel, te vei certa cu ei multă vreme și nu vei ști să-ți ispășești vina.

Un vis în care observi cum o inundație ia viața oamenilor și, în același timp, nu te grăbești să ajuți și nu ești influențat de elemente – indică faptul că vei deveni martor la tragedia vieții cuiva.

Poți afla despre durerea cuiva și nici măcar nu știi cum să ajuți. Cartea de vis sfătuiește să nu te îndepărtezi de persoana care va avea nevoie de ajutor, ci, dimpotrivă, să încerci să fii cât mai util. Acest lucru vă va face să vă simțiți necesar de către cealaltă persoană.

De ce visezi un potop conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud spune că un potop este un vis ca un prevestitor al unei supraabundențe de sentimente și emoții în viața ta. Vei fi absorbit de fluxul evenimentelor și vei încerca să faci totul la timp, vei avea noi dorințe și vise, iar toate acestea se vor împlini în cele din urmă. Principalul lucru acum este să planificați totul cu mult înainte.

Visul în care vezi că apele care au inundat totul în jur sunt sângeroase, indică faptul că vei experimenta suferință psihică din cauza iubirii neîmpărtășite. Vei fi copleșit de pasiuni și de dorința de a-i demonstra partenerului tău că poți face multe. Încercați să evitați astfel de emoții, dar nu le suprimați. Acum nu ai nevoie de el. Ai nevoie de un curs măsurat al evenimentelor și de decizii corecte pentru viitor.

Dacă tot nu poți refuza o astfel de relație, încearcă să-ți rețină emoțiile. Adevărul în această situație este doar pentru tine. Poate nici nu te astepti la reciprocitate de la un partener, pentru ca el a facut alegerea cu mult timp in urma. Nu vrei să accepți această alegere.

Dacă visezi la apă caldă limpede care îți umple baia – un astfel de vis înseamnă că va veni o perioadă de pace și confort în relația ta cu partenerul tău. Veți experimenta sentimente tandre emoționale unul pentru celălalt, vă veți dizolva unul în celălalt. Încercați să nu pierdeți timpul în zadar și nu lăsați la o parte recunoașterea celor mai sincere și tandre sentimente.

Dacă o fată singură are un astfel de vis, ea va putea în curând să întâlnească un domn demn care va aduce bucurie și mângâiere în viața ei. Ar trebui să se pregătească pentru cele mai bune schimbări și să aștepte doar surprize plăcute de la viață.

Dacă o femeie însărcinată visează că a intrat pe o stradă inundată și a fost spălată de curent, ea va fi în curând cufundată în treburile casnice. Va fi foarte supărat de evenimente neașteptate. Va fi supărat de comportamentul celor mai apropiați oameni.

De ce visezi un potop conform cărții de vis ezoterice

Cartea de vis ezoteric spune că potopul este un vis ca simbol al emoțiilor furtunoase și incontrolabile care te vor acoperi cu capul. Te vei gândi zi și noapte la ceva important pentru tine și nu te vei putea smulge din visele tale nici măcar o secundă.

Dacă vezi apele negre turbulente care umplu orașul, viața ta va deveni ca un cataclism. Va fi un număr imens de evenimente ciudate și inexplicabile. Dacă cauza inundației în visul tău a fost o ploaie care nu s-a încheiat de mult, te vei gândi mult la viața și sănătatea celor dragi. Vei fi supărat și această durere va avea un motiv întemeiat.

Dacă într-un vis încerci să salvezi pe cineva de la un potop, dar, în cele din urmă, te îneci – un astfel de vis înseamnă că vei suferi în curând din cauza sincerității tale. Vei trata pe cineva uman și în schimb vei primi doar negativitate și pretenții. Încearcă să nu-ți deschizi sufletul nimănui. Nu va fi apreciat.

De ce visezi un potop în alte cărți de vis

Cartea de vis a femeilor spune că potopul este un vis ca simbol al noilor realizări, al unei noi perioade în viață. Dacă într-un vis vezi străzi inundate cu apă limpede, un astfel de vis înseamnă că te așteaptă schimbări plăcute, cele la care visezi de atâta timp.

Un vis în care vezi un potop de ape murdare și clocotitoare vorbește despre dificultățile și scandalurile tale. Vei fi cufundat în rutină și treburile casnice și nu vei ști cum să ieși din ele. Așa spune cartea de vis a lui Esop. Care este visul potopului din care ai reușit să scapi? Un astfel de vis înseamnă că în curând vei găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă. Încearcă să fii mai atent la indiciile destinului. Nu rata șansa de a schimba situația în bine, schimbă-ți viața.

Interpretarea viselor a inundat casa

 • Berbec 21.03 martie – 20.04 aprilie
 • Taur 21.04 – 21.05
 • Gemeni 22.05 mai – 21.06 iunie
 • Rac 22.06/22.07 – XNUMX/XNUMX
 • Leu 23.07 – 23.08
 • Fecioară 24.08 – 22.09
 • Balanta 23.09/22.10 – XNUMX/XNUMX
 • Scorpion 23.10/22.11 – XNUMX/XNUMX
 • Săgetător 23.11 – 21.12
 • Capricorn 22.12 – 20.01
 • Vărsător 21.01 – 20.02
 • Pești 21.02 – 20.03

A inundat un apartament, o casă, cartea de vis a lui Loff

Visele în care un apartament este inundat sau apa a inundat o casă nu sunt cel mai adesea fatale sau deosebit de semnificative. Un astfel de vis ar trebui să fie atribuit mai mult experiențelor interne sau treburilor de zi cu zi, deși în unele cazuri putem vorbi despre pierderea a ceva drag. Vorbim de parcele în care apartamentul a fost inundat astfel încât lucrurile care erau necesare sau pur și simplu dragi inimii au fost spălate sau au devenit inutilizabile.

Citeste mai mult:  Văzând delfini în apă într-un vis

O astfel de inundație puternică într-o casă într-un vis poate prevesti că ceea ce ești obișnuit va fi complet „spălat” din viața ta și nu este deloc un fapt că acestea erau obiceiuri sau atașamente bune. Și, ca întotdeauna, dinamica pozitivă sau negativă a interpretării poate fi determinată de propriile sentimente pe care le-ați experimentat într-un vis. Dacă inundarea apartamentului într-un vis nu a provocat o mare confuzie într-un vis, cu atât mai puțin frica de panică, atunci acesta este mai degrabă un semn bun. Potopul visat din cameră va spăla ceea ce este superficial, inutil din viața ta, iar sufletul tău va fi curățat de rău, păcătos. În același timp, este important ca tu însuți să nu suferi în niciun fel în vis, pentru ca tu însuți să nu fii spălat de apa care inundă casa.

De unde a venit apa – de sus sau de jos? Dacă ai visat că la început subsolul a fost inundat, apoi podeaua a fost inundată cu apă și a început să se ridice mai sus – vorbim despre dorințe de bază, senzualitate fiziologică. Acest flux de apă simbolizează afluxul de sentimente, experiențe fiziologice puternice. Se va întâmpla ceva neobișnuit și emoționant, care va fi direct legat de relațiile sexuale.

O inundație din tavan într-un vis, dimpotrivă, indică niște sentimente sublime, platonice, restul fundalului visului rămâne același.

A ști în același timp într-un vis că ai fost inundat de vecini de sus este o clarificare care indică intervenția terților, participarea lor directă și un element al vinei altcuiva în ceea ce se întâmplă.

Dacă apartamentul a fost inundat cu apă cu gheață într-un vis, la ceea ce s-a spus ar trebui adăugat un sentiment dureros de lipsă de libertate, precum și o posibilă boală, care poate fi atât cauza a ceea ce se întâmplă în realitate, cât și consecința acesteia.

Cel mai rău vis este în care apartamentul este inundat cu apă rece nu doar în prezența ta, ci direct asupra ta, simți aceste jeturi de gheață. Evenimentele viitoare, cel mai probabil, nu vor fi vesele pentru tine și, mai mult decât atât, vor provoca un șoc. În același timp, un apartament inundat sau alte încăperi indică un loc în care, cu un grad ridicat de probabilitate, totul se va întâmpla.

Am visat că tu însuți ai inundat apartamentul vecinilor tăi – visul simbolizează încercările tale de a invada viața altcuiva. Dacă ați știut despre asta într-un vis (de exemplu, vecinii au venit cu plângeri), atunci interferența poate să nu fie intenționată, ci, după cum se spune, din bune intenții. Dacă în vis ai privit cu ochii tăi cum a fost inundat tavanul apartamentului de dedesubt, în realitate te caracterizează curiozitatea excesivă, care te face uneori chiar să te uiți sau să cauți informații care compromit pe cineva.

Dacă apa inundă vecinii sub presiune, acest lucru indică faptul că nu ești doar interesat de viața altcuiva, ci încerci să exerciți presiune, care uneori se dezvoltă într-o agresivitate deschisă. Merită să ne gândim.

Până acum am vorbit despre potopul din casă, care reprezintă partea interioară a sufletului și ce se întâmplă în ea și în jurul ei. Dacă străzile sunt inundate într-un vis, atunci tot ceea ce se întâmplă în realitate va depăși experiențele personale, îi va afecta pe cei dragi. Dacă în același timp casa vecinului și alte clădiri au fost inundate, iar casa ta a rămas uscată, pe un deal – poate că tu ești cel care poți schimba ceva în comportamentul clanului tău de-a lungul liniei masculine sau, în consecință, a liniei feminine. .

Dacă ai visat că apartamentul a fost inundat conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Ea visează că apartamentul a fost inundat – la interferențe străine, interferențe de la terți.

Daca a fost inundat cu apa de sus, de la vecini, acestea vor fi persoane relativ apropiate de tine, dar nu rude de sange.

Apartamentul a fost inundat de la un robinet deschis – membrii gospodăriei vor începe să ia parte activ la treburile tale. Vor transforma totul în felul lor, îți pot remodela conexiunile, energia lor „în beneficiul fericirii tale” va fi în plină desfășurare.

Dacă casa a fost inundată într-un vis prin fereastră – nu lăsa persoane prea curioase în pragul sufletului tău și atunci te poți proteja de necazuri.

Ei înșiși au inundat apartamentul vecinilor – faceți rău vecinului dvs., deși veți încerca să faceți tot ce este mai bun.

Semnificația somnului inundat – cartea de vis a lui Hasse

Am visat la un apartament inundat cu apă – există un sentiment puternic în față, iubire. Ea va veni ca un potop și va spăla tot ce era drag sufletului tău înaintea ei. O astfel de pasiune poate fi fatală dacă ești inundat cu apă într-un vis.

Dacă inundația din apartament a avut loc în absența ta, atunci cineva va arde de dragoste pentru tine, dar din anumite motive, asta îți va complica viața.

Am visat că bucătăria era inundată – în numele iubirii, renunțați la ceva vital, necesar.

Dacă apa murdară a inundat toaleta în visul tău, te așteaptă o pasiune de bază, literalmente animală, după care îți va fi extrem de amar și chiar dezgustător să-ți amintești toate acestea.

Ea visează că vecinii au inundat – vei fi copleșit de sentimente din cauza acțiunilor altor oameni.

De ce vise inundate – o carte de vis ezoteric

Inundația din casă este un vis ca o reflectare a sentimentelor care vă copleșesc sau vă vor copleși sufletul în curând.

Dacă apa a fost curată, transparentă, atunci experiențele tale vor fi strălucitoare.

Dacă ai visat la o inundație în apartament, apă murdară – te vor trata crud sau umilitor, așa cum se spune, „scuipă în sufletul tău”, va fi foarte greu să supraviețuiești acestui lucru de la oamenii pe care i-ai tratat cu bunătate. Totuși, amintiți-vă că bunătatea nu dispare fără urmă. Ei bine, dacă într-un vis ai reușit să găsești o oportunitate de a scurge această apă murdară din casa ta.

Dacă vecinii tăi te inundă, vei fi influențat de emoțiile altor oameni.

De ce visezi la inundații într-un apartament – o carte de vis modernă

Inundația din apartament visează – bunăstarea ta depinde de cât de curată și caldă a fost apa. Dacă a fost transparent și plăcut – la profit, dacă rece și murdar – la pierderi.

Dacă apartamentul tău a fost inundat de vecini, visul vorbește despre amestecul străinilor în treburile tale. Dacă într-un vis acest lucru te-a supărat foarte mult, va fi negativ.