Interpretare vis mare taur negru

De ce visează taurul

Potrivit diferitelor cărți de vis, interpretarea a ceea ce visează taurul este semnificativ diferită. Uneori acestui simbol i se atribuie semnificații opuse, iar acest lucru nu este deloc surprinzător. Într-adevăr, în realitate, taurii reflectă vitalitate și perseverență și, în același timp, sunt animale periculoase.

Interpretarea viselor: a vedea un taur într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller interpretează un taur gras la pășune ca un semn de mare succes. Un animal bine îngrijit care bea apă curată înseamnă noroc în sfera personală.

Conform cărții de vis a lui Vanga capul unui taur prevestește o muncă grea și grea. Visul indică, de asemenea, natura decisivă și intenționată a celui care doarme.

turma de tauri sugerează că acțiunea este justificată în viitorul apropiat. Dacă animalele s-au comportat agresiv, în realitate cineva admiră caracterul puternic independent al visătorului.

Cartea de vis din Medea spune că va trebui să fie responsabil pentru acțiunile sale dacă un taur rău este văzut într-un vis. Este recomandabil să vă gândiți la acțiuni înainte de a fi comise.

Un taur care visează pentru un bărbat semnalează că este predispus la grosolănie în timpul actului sexual.

Conform cărții de vis a lui Freud imperecherea taurilor și vacilor simbolizează satisfacția insuficientă față de relațiile intime. Intriga indică necesitatea de a rezolva această problemă.

sursă țigănească interpretează turma visătoare de vaci și tauri, de care se îngrijește câinele, ca schimbări bune ale soartei. Vor atinge partea personală și de afaceri a vieții.

Interpretarea viselor din secolul 21 indică faptul că a ucide un taur într-un vis înseamnă, în realitate, a deveni o persoană faimoasă și bogată. Un animal care stă liniștit într-un țar sau tabără prevestește bunăstarea familiei. Mooing avertizează despre pericol.

Cartea viselor moderne interpretează carnea proaspătă de taur ca o deteriorare a stării de bine. Când se visează un taur în lesă, femeile pot primi o ofertă de căsătorie sau un cadou de la soțul lor. Bărbații vor face o afacere profitabilă sau vor primi recompense materiale.

De ce visează taurul negru

Un animal de culoare închisă poate reprezenta evenimente adverse dacă taurul a fost agresiv. Calm – înseamnă schimbări pozitive în afaceri.

Pașnic большой un taur negru într-un vis arată că va fi posibil să luați o poziție de conducere în mediu. Un animal întunecat în miniatură înseamnă o schimbare a viziunii asupra lumii.

Femeie taur negru furios cu coarne avertizează asupra apariției unui admirator neplăcut și obsesiv. Domnul se va enerva cu manifestări ale interesului său sexual. Un animal calm simbolizează că va fi ușor să faci față problemelor.

în general atac un taur negru într-un vis este un avertisment pentru toată lumea. Înainte, soarta a pregătit încercări.

Visând taur negru luptă cu tauri, care a fost învins de un adormit, este un semn foarte bun. Va fi posibil să depășiți toate problemele, iar necazurile se vor transforma în succes.

De ce visează o femeie la un taur

Un taur alb prietenos oferă doamnelor de vârstă fertilă o probabilitate crescută de concepție în viitorul apropiat. Pentru cei care doresc să experimenteze maternitatea, complotul sfătuiește să folosească șansa.

Gravidă un taur care visează îi spune unei femei sexul copilului. Cel mai probabil un băiat.

Îmbunătățirea iminentă a situației financiare promite căsătorit un taur în vis pentru o femeie dacă era bine hrănit și flegmatic. Un animal subțire înseamnă dificultăți financiare și nevoia de a controla cheltuielile.

Taur singuratic o femeie este un semn bun. În realitate, un admirator de multă vreme își mărturisește sentimentele și chiar se oferă să se căsătorească.

Dacă taurul visează fată, logodnicul ei va fi solid și bogat. O fiară agresivă indică pretențiile cuiva de a avea o relație intimă cu visătorul.

Când pășuna calm cireadă o femeie a visat tauri, te poți bucura. În realitate, va fi posibilă atingerea unei poziții sociale înalte și implementarea ideilor.

O reflectare a complexelor interne este complotul în care o femeie a trebuit fugi dintr-un taur în vis. Doamnei îi este în zadar rușine de aspectul și statutul ei social.

Un animal mort înseamnă o stare de spirit deprimată și tristețe.

De ce să visezi că un taur atacă

Când un taur se comportă agresiv într-un vis, interpretarea conține cel mai adesea un avertisment. În același timp, este un indicator al nivelului de putere internă.

Dacă un taur cu coarne atacă o femeie în vis, va trebui să se confrunte cu o pasiune puternică. O cunoştinţă cu o persoană influentă este posibilă, iar ulterior întâlnirea va fi de o importanţă crucială.

Pentru bărbați atac un taur într-un vis înseamnă o formă fizică bună. Visul prezice că în acest moment energia este în creștere.

Cu un sentiment de frică fugi de la un taur – înseamnă că concurența se va intensifica în realitate. Va trebui să încerci din greu să câștigi un loc bun la locul de muncă sau într-un mediu de afaceri.

Când oamenii se întreabă de ce visează că un taur mă urmărește, merită luat în considerare încă un sens al intrigii. Așa sunt afișate numeroase bârfe despre dormitor. Dacă groaza a fost simțită într-un vis, te poți îmbolnăvi brusc în realitate. În funcție de costumul care alergau taurii după tine într-un vis, există nuanțe. Animale roșii – la dificultăți de muncă. Dacă visezi un taur alb care alergă printre turmă – spre tristețe. Animalele colorate prevestesc participarea la un eveniment major.

Interpretarea somnului prin aspectul unui taur

În încercarea de a afla la ce visează taurul, nu se poate face fără o analiză detaliată a aspectului său. Caracterul, costumul și alte diferențe sunt importante.

Am visat la un taur bun cu coarne – semn bun. Echipa va fi capabilă să obțină o poziție de lider.

E rău dacă taurul a visat fără coarne. Aceasta este dizarmonie în relațiile intime. Este posibilă și violența față de visător.

semn bun când furios taurul din vis este în arenă. Astfel, se proiectează o superioritate semnificativă față de rivali și nedoritori.

rău taurul simbolizează pericolul. Pentru a evita riscul, trebuie să fiți mai precauți.

Visul este un avertisment furios Taur. Când se certă, este de dorit să deții emoții, să nu devii personal, pentru a nu agrava conflictul.

De asemenea împodobire taurul simbolizează calomnia la adresa celui care doarme. Detractorii sunt gata să prezinte fiecare act într-o lumină proastă.

Micut atac taurul prezinta probleme minore. Prin perseverență se va putea extrage mari beneficii din decizia lor.

Simbolismul bun conține un vis alb un taur care mestecă iarbă verde pe o pășune. Urmează evenimente favorabile. Dacă a visat într-un lac sau un râu curat, urmează un eveniment semnificativ. Un taur alb cu coarne înseamnă calități puternice de conducere inerente celui care doarme. Acest moment este perfect pentru implementarea planurilor.

Red taurul cheamă să se gândească la mândria excesivă de sine. Visul sugerează că egoismul poate distruge relațiile bune.

Este un simbol al emoțiilor puternice roșu Taur. Acestea sunt evenimente vesele, iar pentru fete, un animal de această culoare înseamnă o căsătorie timpurie.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fii stropit cu apă

Pașnic большой un taur într-un vis reprezintă încrederea în sine. Există motive întemeiate pentru acest sentiment.

Imens taurul mărturisește că succesul și recunoașterea celorlalți vor fi atinse în curând. Motivul va fi munca grea dezinteresată.

visând mic un taur înseamnă că cel care doarme este prea modest. Timiditatea excesivă poate răni în afaceri.

Când un taur visează, este indicat să țineți cont de toate nuanțele. Sensul visului vă va spune despre pericolele și șansele amenințătoare oferite de soartă.

De ce visează femeile la un taur negru – o carte de vis și o interpretare

În multe țări, taurul este un animal sacru. Este venerat și respectat pentru putere, putere, rezistență. Dar, pe de altă parte, le este frică de natura lor explozivă, încăpățânare și necompromis. Inconsecvența imaginii afectează interpretarea viselor. Pentru a ști exact la ce visează taurul negru, sunt necesare detalii suplimentare. Un vis poate promite bunăstare, experiențe emoționale puternice, chiar și o întâlnire cu o iubire uitată.

De ce visează taurul negru

Un vis are diverse semnificații.

 • Interpreții europeni și americani vorbesc despre sentimente și experiențe puternice.
 • Asirian și egiptean – despre bogăție sau rezolvarea viitoare a tuturor problemelor.
 • Cărțile de vis rusești prevestesc boală.

Interpretarea unei fete, femeie sau bărbat

Pentru a decide la ce visează taurul negru, mai întâi trebuie să-ți dai seama la cine a visat:

 1. Dacă o fată – în viitor, este posibilă o dragoste pasională cu un bărbat bogat și influent. El va fi ferm pe picioare din punct de vedere financiar, dar va fi mult mai în vârstă decât fata care visează. Dacă nu cedați emoțiilor și abordați o nouă relație cu un cap sobru, atunci un vis va prezice o îmbunătățire a situației dvs. financiare.
 2. Pentru o femeie – evenimentele viitoare vor fi neașteptate, dar plăcute. Agresivitatea animalului vorbește despre masculinitatea soțului. Acesta este ceea ce va manifesta în curând, arătându-se a fi adevăratul cap al familiei sale.
 3. Visul unui taur negru pentru o femeie însărcinată este o reflectare a experiențelor interioare. Dar rezultatul va fi apariția unui copil sănătos și puternic.
 4. Pentru un bărbat, aspectul unui animal vorbește despre abilitățile de afaceri, care în viitorul apropiat le vor putea arăta. Implementarea oricăror proiecte, chiar și a celor mai complexe și aventuroase, poate fi realizată fără dificultate. Dar dacă fiara este slabă, bolnavă de sânge, norocul se va întoarce în grabă, este mai bine să te oprești, să analizezi totul din nou.

Interacțiune directă cu animalul

Dacă animalul este în vreun fel în contact cu cel care vede visul, predicția trebuie interpretată în funcție de acțiunile efectuate:

 • Un taur măgulitor este o reconciliere rapidă cu concurenții, o posibilă creștere a carierei.
 • Pentru a vedea un animal mort – evenimente triste așteaptă înainte.
 • Ucide-te – bogăție, moștenire.
 • Mâncarea de carne într-un vis – noroc în afaceri, prosperitate în comerț și comerț.
 • Dacă un animal calm bea apă curată, limpede, aceasta este o oportunitate de a găsi un prieten adevărat sau o persoană iubită. Femeia va primi o cerere în căsătorie mult așteptată.

Dacă într-un vis artiodactilul nu se manifestă în niciun fel, atunci ajutorul rudelor și prietenilor, care a devenit deja familiar, se va opri în curând. Va fi necesar să fii activ, să găsești alte modalități de a rezolva dificultățile.

Atac

Un taur negru uriaș este un simbol al luptei spaniole. El personifică puterea, forța, agresivitatea, pe de o parte, mândria și noblețea, pe de altă parte. Prin urmare, dacă un taur atacă într-un vis, acesta trebuie interpretat ținând cont de nuanțe suplimentare:

 • Dacă o fată visează că o fiară furiosă o urmărește, ea trebuie să abandoneze rapid toate evenimentele publice, petrecerile, pentru că acolo va întâlni un bărbat obsesiv, agresiv, care îi va provoca multe necazuri.
 • Dacă o femeie adultă a visat la o turmă de animale agresive – aceasta înseamnă a crește numărul de fani. Dar nu ar trebui să alegi unul dintre ei pentru o relație serioasă.
 • O persoană fuge de o fiară fără coarne – obținând succes în afaceri, dar nu va aduce bunăstare materială, respect sau satisfacție morală.
 • O coridă visează, și anume un atac al unui mamifer sănătos asupra unui torero – faimă, succes, aprobarea colegilor și a partenerilor. Să fugi singur de un animal furios – la o boală gravă.

taur la păscut

Un mascul bine hrănit care pășește calm este un vis bun. Dar sunt necesare mai multe detalii:

 • Taurul ciugulește pașnic iarba în pajiște – o creștere materială neașteptată.
 • Dacă o fată tânără visează la o turmă întreagă de tauri, aceasta promite o întâlnire cu un nou admirator, dar nu ar trebui să ai încredere în el și cu atât mai mult să te bazezi pe o relație serioasă.
 • Pentru a conduce animalul să pășească singur – o chestiune importantă va fi finalizată cu succes. Dacă o femeie a avut un vis, se va căsători cu o persoană imperioasă și despotică, dar căsătoria va dura foarte mult timp, iar în timp, caracterul soțului ei va deveni mai blând.
 • Un animal care pășește bea apă murdară – ne așteaptă schimbări triste în viață. Dar apă curată la o groapă de apă – pentru a întâlni un prieten adevărat sau o persoană iubitoare.

Privește din lateral

 • Coride de diferite culori (alb și negru) – indecizie în luarea unei decizii, gândire lungă, o alegere între conștiință și profit material unic.
 • Plimbarea fiarei pe străzile orașului este o experiență complexă cu care este greu de făcut față. Dacă animalul este stângaci în același timp, sparge ceva – beneficiul de moment va umbri transformări importante în viață.
 • A admira un taur negru frumos de către o femeie este o dragoste uimitoare și pasională.
 • Fiara își bate copita cu furie – bunăstare, prosperitate, îmbunătățire financiară a situației care a venit pe neașteptate.
 • Pentru ca o femeie să vadă câțiva tauri bine hrăniți – pentru o sănătate bună și pentru a scăpa de boală.

Dar pentru aceasta este imposibil să sacrifici principiile morale de dragul unui beneficiu material unic.

Animalul urmărește pe cineva

Dacă într-un vis un taur negru uriaș urmărește un visător care fuge, va trebui să rezolvi imediat situația, care a fost amânată de mult timp. Nu mai este timp să te gândești, nici nu va funcționa să te ascunzi de problemă.

 1. Dacă visătorul îi este frică, este necesară perseverența în decizii sau relații personale.
 2. Dacă visătorul părăsește artiodactilul furios – toate deciziile luate sunt corecte, succesul și recunoașterea vor veni în curând.

Cei care ignoră avertismentul au probleme. Situația nu va fi rezolvată în favoarea visătorului și va fi foarte dificil să eliminați consecințele. Sunt necesare calcul, înțelepciune și prudență.

Aspectul, starea

 • Un animal cu coarne uriașe, puternice și frumoase prevestește atingerea scopului, dar numai după ce a trecut prin dificultăți și muncă grea.
 • Valorificat într-o echipă – o cale de viață dificilă, cu multe obstacole.
 • Un animal subțire, slăbit în căutare de hrană – o gaură materială așteaptă înainte, o scădere bruscă a profiturilor. Nu poți împrumuta nici măcar celor mai apropiați oameni – nu vor da înapoi.
 • Dacă o fată tânără ar visa un taur frumos îngrășat, s-ar căsători cu un tânăr bogat, dar cu un caracter dificil, care ar fi extrem de greu de îndurat. În timp, fata va putea să stabilească relații și să facă viața de familie fericită.
 • Dacă o femeie vede un taur negru mare și calm într-o taraba, viața ei de familie va fi prosperă și prosperă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Om frumos

Un semn bun pentru o femeie însărcinată să vadă o fiară neagră cu coarne mari – copilul nenăscut se va naște sănătos și puternic.

Taurul negru – cartea de vis a lui Miller

Celebrul psiholog american G. H. Miller în scrierile sale susține că nu trebuie să ne fie frică de un taur negru care visează. Dar pentru a descifra un astfel de vis, luând notă de interpretare, este o necesitate.

În opinia sa, taurul negru visează să depășească toate dificultățile care au apărut, spre victorie, prosperitate, prosperitate. Dar pentru ca toate dificultățile să fie rezolvate în siguranță, un bărbat va trebui să-și asume responsabilitatea pentru luarea deciziilor, să muncească din greu și să persevereze spre scopul său. Dacă visătorul este o femeie, va avea mulți admiratori, un soț bogat, prosperitate și o viață prosperă.

De ce visează taurul negru

Taurul este un animal rezistent și incredibil de puternic, provocând atât frică, cât și respect. Multe pericole îl așteaptă pe oricine îndrăznește să stea în calea unei fiare atât de feroce. Dacă un reprezentant al faunei, pe lângă orice altceva, are o culoare închisă, emoțiile tulburătoare încep să debordeze. Nu este surprinzător că atunci când o imagine atât de colorată vizitează un vis, o persoană vrea să înțeleagă rapid de ce visează taurul negru. Cartea de vis va ajuta la interpretarea a ceea ce vedeți, pe baza tuturor detaliilor posibile ale complotului.

Valoarea generală

Puternica fiară neagră este personificarea experiențelor chinuitoare. Starile anxioase pot fi asociate cu diverse domenii: de la sexual la material.Poate că întotdeauna și oriunde vrei să fii primul, complet fără să te gândești la mijloacele de a atinge scopul și la consecințele propriilor tale acțiuni pentru ceilalți. În acest caz, taurul negru într-un vis vorbește despre ambiții umflate.

Pentru interpretarea unui vis, este importantă combinarea culorii pielii animalului cu nuanțele naturii care îl înconjoară. Dacă ai visat un taur, negru ca noaptea, și totul în jurul lui era strălucitor, sentimentele tale vor fi foarte puternice. Combinația de culori negru și gri indică faptul că este timpul ca visătorul să ia măsuri decisive. Mulți tauri negri mari pe o pajiște verde sunt explicați de cărțile de vis ca o oportunitate de a ocupa o funcție publică sau cel puțin de a te dovedi cu succes ca o persoană publică.

Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Este demn de remarcat faptul că această imagine de vis este foarte ambiguă. Uneori, doar câteva detalii pot schimba sensul în sens invers. Pentru o explicație detaliată a intrigii văzute, apelăm la surse autorizate.

morar

Un om de știință american interpretează această imagine ca fiind excesul de încredere a visătorului în abilitățile sale sexuale. Cu toate acestea, potrivit lui Miller, acest lucru nu îl împiedică să aibă succes cu un anumit cerc de femei.

Freud

Celebrul austriac este de acord cu interpretarea lui Miller. Bătrânul Sigmund a spus: nu fi prea încrezător în sine, poate juca o glumă crudă!

Wang

Potrivit clarvăzătorului bulgar, dacă un taur negru atacă în vis, nu este nimic de care să vă faceți griji! La urma urmei, există o mare oportunitate în fața ta de a-ți îmbunătăți situația financiară.

Dmitri și Nadejda Zima

Această sursă descrie o situație în care visătorul nu se temea de imaginea înspăimântătoare a unui animal agresiv. Dacă ți s-a întâmplat asta, atunci fii gata să arăți înclinații de lider și să dovedești că ești un lider priceput.

De ce visează femeile la un taur negru

Dacă animalul s-a comportat calm, un astfel de complot prezice o întâlnire cu o dragoste de lungă durată. Interpretarea visului avertizează: nu ar trebui să vă grăbiți în piscină cu capul, deoarece sentimentele aprinse pot afecta negativ relația actuală.

Mulți bărbați agresivi îi spun fetei că în curând diferiți bărbați se vor lupta pentru poziția ei, dar niciunul dintre ei nu este destinat să devină alesul.

Ai avut șansa să pască un taur negru mare? Există posibilitatea de a te căsători cu un bărbat puternic. Cu toate acestea, în timp, va deveni mai moale, datorită influenței tale benefice. Ai urmărit fiara maiestuoasă din lateral? Pregătește-te pentru o nouă poveste de dragoste.

Pentru o fată însărcinată să vadă un taur negru într-un vis este un semn pozitiv. El vorbește despre sănătatea fizică și puterea copilului.

Dacă un animal te urmărește într-un vis și atacă – nu-ți face griji! În realitate, fericirea și dragostea puternică așteaptă.

Pentru fetele necăsătorite, imaginea poartă un mire bogat, dar o căsnicie dificilă. Interpretarea are sens dacă animalul din vis a fost calm și bine hrănit.

Semnificația imaginii pentru bărbați

Pentru reprezentanții sexului puternic, un taur negru care a apărut în vis vorbește despre un caracter cu voință puternică, rigiditate și încredere în sine. Temperamentul tău îți va permite să realizezi atât fantezii îndrăznețe pe frontul dragostei, cât și ambiții mari. Dar amintiți-vă că taurul este și un simbol al muncii grele. Prin urmare, nu ar trebui să te bazezi pe propria ta măreție, ci să te pregătești, dacă este necesar, să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele.O altă semnificație a somnului cu un taur negru îi referă pe tineri la componenta intimă. Deci, dacă un taur negru cu coarne urmărește un visător într-un vis, poate că în realitate unui bărbat îi este frică de pretențiile homosexuale. În alte cazuri, apariția unei imagini într-un vis este interpretată ca activitate excesivă în sfera intimă, care uneori se poate transforma în grosolănie și lipsă de respect față de partener.

Taur negru mare

Interpretarea viselor Big Black Bull ai visat de ce Big Black Bull visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un taur negru mare într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Dinții sunt mari, negri, murdari

Interpretarea viselor – Bull

Să vezi un taur înham într-un vis este un semn de ingratitudine față de cei dragi.

Taurul într-un vis personifică un inamic amar și puternic și uneori un lider imperios. Prin urmare, a-l vedea într-un vis este întotdeauna un avertisment de pericol. Ar trebui să fii mai atent în treburile tale, acțiunile tale și să încerci să nu-ți nemulțumești conducerea.

Citeste mai mult:  De ce visezi să stai în apă

Un taur alb într-un vis este un semn de noroc și bogăție.

A vedea tauri care pasc într-un vis este un prevestitor al unei poziții puternice în societate și al respectului universal, cu excepția cazului în care taurii sunt epuizați. Un gobi care pășește în visul tău prezice că vei primi în curând o moștenire.

Să vezi tauri la o adăpostire este un semn al bucuriei amoroase și al devotamentului față de un iubit.

Un taur de reproducție într-un vis înseamnă o căsătorie rapidă și de succes cu un bărbat bogat, dominator, încăpățânat și puternic.

Uciderea unui taur într-un vis este un semn foarte bun, prevestind că vei putea evita pericolul și viața ta nu se va schimba în rău. Uneori, un astfel de vis prezice suferință.

A-l vedea mort este o schimbare a circumstanțelor, care, pe de o parte, te va ajuta să reușești și, pe de altă parte, îți va oferi multe minute și tristețe neplăcute.

Dacă într-un vis te atacă un taur, atunci vei găsi noroc în dragoste și fericire, care vor fi dureroase, dar îți vor oferi multă plăcere, dar vor fi umbrite de zvonuri calomnioase despre tine.

Dacă într-un vis un taur alb te-a ridicat pe coarne și nu ți-a fost frică, atunci te așteaptă gloria, de care vei fi surprins.

Uciderea unui taur într-un vis înseamnă că va trebui să ai răbdare mult timp până când perioada nefavorabilă a trecut.

A visa la tauri de luptă sau la o luptă cu tauri înseamnă că te așteaptă dragoste și recunoaștere din partea fanilor, ceea ce te poate face fericit doar dacă îți dorești asta.

Dacă ți-a plăcut să urmărești evoluția luptei cu tauri, atunci în curând va trebui să participi la o dispută prelungită între concurenții tăi.

Interpretarea viselor – Bull

A) pericol, dușmănie.

B) boală, tristețe.

c) moartea în familie.

D) muncă grea (pentru un bărbat).

D) satisfacție sexuală (pentru o femeie).

Pentru un bărbat să vadă un taur îngrășat într-un vis înseamnă să preia conducerea în mediul său.

Un taur înhămat – să comită un act nepotrivit.

Condu taurul la sacrificare – la acuzare.

Un taur alb sau un bivol este un venit mare.

Dacă un taur te urmărește, vei primi o moștenire.

Taurul te-a ridicat pe coarne – te așteaptă o glorie neobișnuită.

Tauri grași pe iarbă verde – un vis minunat, promite succes și o poziție înaltă în societate, dar dacă taurii își pleacă capetele, prietenii se vor întoarce de la tine.

Tauri selectați – o căsnicie fericită.

Taurii care beau apă curată – apariția în viața ta a unui prieten adevărat, a unei persoane dragi.

Atacul unui taur negru este un pericol.

Taurul fără coarne este un simbol al victoriei asupra inamicului.

Interpretarea viselor – Bull

A vedea un taur bine hrănit înseamnă că vei deveni un lider în mediul tău, iar femeile îți vor căuta compania.

A vedea tauri grasi pe o pasune verde iti promite succes si o pozitie inalta in societate, la care nici nu indrazneai sa visezi inainte.

Dacă taurii s-au aplecat spre iarbă, asta înseamnă că starea ta va scădea oarecum, iar prietenii tăi se vor îndepărta de tine.

Dacă vezi tauri pursânge selecționați, asta prevestește o căsătorie fericită cu o mireasă bogată sau o unire cu fostul tău iubit credincios.

A vedea un taur mort este un semn de tristețe.

Dacă taurii beau apă dintr-un iaz sau un pârâu curat, o femeie dulce și devotată poate apărea lângă tine.

Dacă o femeie vede un astfel de vis, va accepta oferta iubitului ei devotat.

Un vis deosebit de fericit în care vezi un taur alb.

Interpretarea viselor – Bull

Interpretarea viselor – Bull

Taur la pășune – pentru profit și bunăstare materială.

Un taur într-o tarabă – spre fericirea și bunăstarea familiei.

Buchetul unui taur este un prevestitor al pericolului iminent.

Atacul taurului – din fericire îndrăgostit.

Un taur te urmărește – șansele tale de a concura sunt minime.

A duce un taur la sacrificare – la problemele viitoare.

A ucide un taur – la bogăție și noblețe.

Consumul de carne de taur este un profit comercial.

Interpretarea viselor – Bull

Țiganii cred că a vedea un taur în vis înseamnă îmbunătățirea situației financiare.

Taur alb – noroc în dragoste și prietenie.

Un taur te urmărește – fii atent când faci oferte.

A lupta cu un taur sau a te vedea ca un torero înseamnă că în munca ta sunt implicați mulți factori diferiți și trebuie să-ți concentrezi eforturile pe calea spre succes.

Bull – pentru a îmbunătăți situația financiară.

Dacă ai visat un taur alb, vei avea noroc atât în ​​prietenie, cât și în dragoste.

Dacă ești torero, treburile tale depind de mai multe persoane, fii atent, nu te concentra pe un singur lucru.

Interpretarea viselor – Bull

Taurul este un simbol al puterii și atractivității masculine.

Autoidentificarea cu un taur vorbește despre credința ta excesivă în irezistibilitatea ta sexuală.

Vânătoarea de tauri înseamnă dorința de a scăpa de concurenții sexuali.

Fuga de taur simbolizează că poți deveni obiectul hărțuirii sexuale, inclusiv de tip homosexual.

Dacă tachinezi taurul, atunci ești promiscuu în alegerea partenerilor sexuali.

Interpretarea viselor – Bull

Interpretarea viselor – Bull

Dacă într-un vis îți apare un taur uriaș, conducând o luptă cu un torero, înseamnă că în realitate vei câștiga o recunoaștere binemeritată și mulți dintre cei care până de curând te-au tratat cu răcoare vor începe să-ți caute compania.

Văzând tauri bine hrăniți în pășune – poziția ta va atinge un nivel la care nici nu îndrăzneai să visezi înainte.

Un taur care sapă pământul cu copita – vei suferi pierderi, atât materiale, cât și altele, de exemplu, pierderea prietenilor.

O turmă de tauri murdari rătăcind de-a lungul unui drum prăfuit este o șansă de a te căsători cu succes sau de a recupera vinovăția cuiva care te-a subestimat cândva.

Să vezi tauri la o groapă de adăpare pe malul râului într-o zi de vară este o oportunitate de a găsi un prieten și iubit adevărat în persoana unui bărbat care este impecabil din toate punctele de vedere. Pentru o fată tânără, asta înseamnă că va accepta propunerea iubitului ei.

A vedea un taur mort este tristețe și adversitate.