De ce visezi să faci poze cu morții

Realizarea de fotografii într-un vis: semnificațiile viselor

În viața reală, trebuie să faci poze și să faci poze cu alte persoane aproape zilnic. Nici măcar nu primește prea multă atenție. Dar dacă s-a întâmplat să fii fotografiat într-un vis, pentru mai multe informații trebuie să apelezi la cartea de vis. Semnificația unui astfel de vis poate fi foarte importantă, principalul lucru este să vă amintiți toate detaliile a ceea ce ați văzut și apoi să treceți la analiză.

Realizarea de fotografii într-un vis: interpretări în cărțile de vis

Autorii cărților de vis nu au fost de acord cu semnificația acestor viziuni nocturne. Cele mai populare și mai precise interpretări sunt următoarele:

 1. Sonnik Miller. Dacă visătorul este fotografiat singur, atunci în viața reală a venit timpul pentru schimbări globale. De mult, omul nu a luat nicio măsură, dar acum este momentul să rezolve toate problemele și schimbările vitale.
 2. Cartea de vis pentru femei. Dacă o fată a visat că este fotografiată cu un străin, atunci în realitate nu îndrăznește să-și arate sentimentele. Dacă tipul care participă la ședința foto este familiar, atunci visul indică faptul că visătorul atrage atenția bărbaților.
 3. Interpretul Fedorovski. Dacă cineva îl fotografiază pe visător, atunci îl așteaptă o întâlnire fatidică. Dar în cazul în care el însuși acționează ca fotograf, visul prezintă sentimente neîmpărtășite.
 4. Cartea de vis modernă. Examinând fotografia pe care tocmai ai făcut-o, criticând-o – în realitate va trebui să te condamni pentru acțiunile tale. Dacă fotograful, în rolul căruia a acționat visătorul, a avut șansa de a împușca străini, atunci visul promite o cunoștință foarte neplăcută și chiar o calomnie.

Interpretul Vanga. Sensul somnului depinde direct de calitatea fotografiilor obtinute in urma sedintei foto. Un instantaneu clar indică o perioadă de viață favorabilă în viitorul foarte apropiat. Dacă fotografia s-a dovedit a fi tulbure, atunci în curând vă puteți aștepta la acțiuni active de la inamici.

Faceți poze în vis (video)

Faceți fotografii într-un vis cu o persoană moartă: de ce este acesta un vis

Visele de noapte, în care s-a întâmplat să fiu fotografiată cu defunctul, pot să sperie și să provoace o oarecare anxietate. De fapt, un astfel de vis este un vestitor de știri. Cel mai probabil vor fi plăcute, așa că proprietarii unor astfel de vise nu ar trebui să-și facă griji.

În funcție de cine a fost decedatul în timpul vieții persoanei adormite și de cât timp în urmă a murit, semnificația somnului poate fi oarecum diferită:

 • o persoană iubită recent decedată – în viața reală, nu va veni cea mai ușoară perioadă, însoțită de lacrimi și dezamăgiri;
 • decedatul își terminase de mult călătoria pământească, dar era foarte drag persoanei adormite – cineva încearcă să manipuleze visătorul. Ar trebui să fie cât mai atent posibil pentru a evita necazurile;
 • inamicul s-a dovedit a fi decedatul – vor apărea situații când va trebui să arăți milă, să faci lucruri nu în scopuri egoiste, ci dintr-o inimă curată.

Să visezi să faci poze cu o celebritate sau cu iubitul tău

Desigur, în procesul de interpretare a viselor, este necesar să se țină cont și de cine anume trebuia fotografiat. Valoarea vederii pe timp de noapte depinde direct de aceasta:

 • cu un iubit – o mulțime de momente plăcute și o lipsă de înțelegere reciprocă în problemele casnice și financiare;
 • în fotografia cu iubitul ei există o altă fată – nu este exclusă apariția unui rival. Foarte curând va deveni cunoscut;
 • cu un fost iubit – va trebui sa regreti ocaziile care au fost ratate;
 • o ședință foto cu un fost iubit într-un loc public – o înfrângere publică și bucurie a nedoritorilor în legătură cu aceasta;
 • cu prieteni apropiați – visătorul se străduiește pentru schimbări pozitive și pentru aceasta este gata de acțiune;
 • cu șeful țării – cunoștință cu o persoană influentă care poate rezolva toate problemele stringente;
 • cu o celebritate – va trebui să fii în centrul atenției în realitate, alții se vor arăta interesați de visătorul însuși;
 • pentru a fi în centrul atenției multor camere împreună cu o celebritate – cel care doarme se străduiește pentru faimă și putere. Merită să vă monitorizați acțiunile pentru a evita consecințele nedorite.

Desigur, în procesul de interpretare a viselor, este necesar să se țină cont și de cine anume trebuia fotografiat.

Pozat pentru o fotografie într-un vis: ce înseamnă

Visele în care am avut șansa să pozez și să mă bucur de el indică faptul că visătorul este o persoană narcisică, este atât de obsedat de propria persoană și de dorința de a realiza ceea ce își dorește, încât nici nu observă că jignește oamenii apropiați. cu fraze dure și acțiuni necugetate.

Dacă într-un vis a trebuit să acționezi ca model și să pozezi foarte mult timp pe platou, atunci visul indică o cunoaștere timpurie cu o persoană pozitivă. Este foarte probabil ca el să fie îndrăgostit de persoana adormită. În același timp, aceste relații vor fi condamnate, deoarece natura urâtă și arogantă a visătorului va deveni un obstacol în acest sens.

Cei care experimentează multe emoții pozitive în viața reală trebuie să pozeze și în vise nocturne în fața obiectivelor camerei. În momentul de față, persoana nu este îngrijorată de problemele financiare. De aceea își dorește atât de mult să oprească timpul și să fie fericit cât mai mult timp.

Selfie într-un vis: ce înseamnă un astfel de vis

Selfie-ul sau, mai simplu, fotografierea de sine poate fi văzut uneori și în viziuni nocturne. Astfel de vise au o semnificație specială. Este posibil ca visătorul să manifeste un mare interes pentru viața oamenilor din jurul lui. Din acest motiv, el atrage negativitatea spre sine. El nu ar trebui să manifeste curiozitate și să fie atât de persistent interesat de treburile altora.

În plus, pentru a afla semnificația acestui vis, este necesar să se țină seama și de modul în care a rezultat rezultatul autofotografiei. Dacă fotografia s-a dovedit frumoasă, armonioasă, atunci în viața reală totul este bine cu o persoană. În același caz, dacă visătorul este nemulțumit de rezultatul propriei sale lucrări, atunci, în realitate, ar trebui să se uite cu atenție la viața lui și să înțeleagă ce anume nu i se potrivește în ea.

Faceți poze la mare, la o nuntă în vis

De o importanță nu mică în procesul de interpretare este locul filmării. De exemplu, a poza pe fundalul surfului indică faptul că o perioadă favorabilă va veni în viața reală. Norocul va însoți în toate aspectele, fii suficient de norocos să experimentezi o mulțime de emoții pozitive. Dacă marea este furtunoasă în acest moment, atunci ar trebui să fie așteptate în curând șocuri grave.

Citeste mai mult:  De ce visezi să te îndrăgostești într-un vis

Visul în care s-a întâmplat să intre în obiectivul camerei la nuntă are mai multe semnificații:

 • în viitorul apropiat visătorul se va simți singur;
 • va trebui să te confrunți cu inamicii care încearcă să încalce voința visătorului;
 • cel care doarme va deveni obiectul bârfei, dar asta nu-l va asupri, ci, dimpotrivă, nu va face decât să-l amuze.

Un vis în care trebuie să faci poze nu la altcineva, ci la propria nuntă, indică faptul că va trebui să iei decizii spontane. De asemenea, este posibil ca în pragul casei să apară în curând oaspeți neaștepți.

De ce nu poți face poze cu oameni care dorm (video)

Unul dintre visele neobișnuite și semnificative este un vis în care trebuia să faci poze sau să acționezi ca fotograf. Cel mai adesea, el indică experiențele emoționale ale visătorului, dorința lui de a fi în centrul atenției. Dar există și alte interpretări ale acestor vise. În acest caz, trebuie să țineți cont de toate detaliile. Doar în această condiție se va putea afla adevărata semnificație a ceea ce a văzut.

Interpretarea viselor: de ce visezi să fii fotografiat într-un vis

A alege pentru tine interpretarea corectă a viselor de a fi fotografiat într-un vis este destul de dificil. La urma urmei, toate interpretările vechi ale viselor nu sunt potrivite pentru acest caz. Oamenii au început să facă poze nu cu mult timp în urmă, așa că interpretarea viselor cu fotografia este practic un fenomen modern. Dar reflectă pe cât posibil viața oamenilor moderni. Totul depinde de ce înțelegem prin „a face poze”. La urma urmei, poți să te împuști pe tine, pe cineva, să faci poze pentru documente. Detaliile fotografierii sunt un element destul de important în interpretarea somnului.

Interpretarea viselor: ce înseamnă dacă ai visat să fii fotografiat într-un vis?

În primul rând, făcând poze într-un vis, îți transmiți sentimentele despre efemeritatea vieții, vrei să oprești momentul. Ești foarte interesat de părerile celorlalți. Cauți să-ți consolidezi statutul în societate. Sensul general al fotografierii într-un vis duce la o confruntare în viață, dar cu cine și când, depinde de anumite circumstanțe la care ai visat. Să încercăm să facem față unor astfel de circumstanțe.

Fă-ți poze în somn

În fotografie ești într-o izolare splendidă. Asta înseamnă că în viața ta a venit momentul pentru o alegere serioasă. Au loc multe schimbări, dar există ceva foarte important, valoros și util pentru tine. În adâncul sufletului tău, îți este frică să nu pierzi momentul adevărului, ești chinuit de experiențe emoționale profunde.

  Pentru o fată, o fotografie cu un tip într-un vis indică neîncrederea în el. Merită să ne gândim la motivele unor astfel de relații. Dacă imaginea unei alte fete sau femei a apărut în fotografie, atunci ar trebui să fiți atenți la apariția unui rival.

Semnificația unui vis despre fotografiere depinde de cine este personajul principal și pe ce fundal este fotografiat?

Este destul de înfricoșător când visezi o fotografie cu o persoană moartă. Dar un astfel de vis se explică doar prin faptul că știri interesante vor veni la tine în curând. Poate că defunctul cu care ai fost aproape în spirit te avertizează asupra unor intrigi sau necazuri. Ai grijă să nu cazi în capcană!

 • Vei fi fotografiat într-un vis cu cei mai apropiați prieteni, sprijină-i în viață. Au nevoie de sprijinul tău! Și ești gata să acționezi acum.
 • Dacă o fotografie cu rudele a apărut în vise, atunci este timpul să vizitezi rudele, le este dor sau chiar tânjesc după tine.
 • În fotografie, tu și ruda ta cea mai apropiată sunteți împreună (cu fratele tău, de exemplu) – va avea loc o confruntare, o ceartă și chiar o ruptură a legăturilor de familie.
 • O fotografie a unei fete sau femei într-o rochie de mireasă – un astfel de vis este oarecum înspăimântător. Dar ei o explică doar prin oferta profitabilă viitoare la locul de muncă și prin oportunitatea de a primi o recompensă solidă pentru munca lor. În plus, o femeie începe o perioadă de formare și avansare de succes în carieră. Trebuie să încerci să-ți arăți abilitățile și norocul nu va trece!
 • Dacă fotografia ta într-un vis a fost făcută pe fundalul unui peisaj sau al unei structuri arhitecturale frumoase și, în mod subconștient, îți place foarte mult un astfel de loc, atunci așteaptă-te la împlinirea tuturor dorințelor tale cele mai interioare.
 • Când fotografia este făcută de un copil, atunci este posibil să aveți aventuri cu o persoană mult mai mică.
 • Dacă fotografia a fost făcută lângă o fereastră deschisă sau într-o cameră goală, atunci ambițiile tale devin sălbatice. Păstrați-o simplu și totul va deveni așa cum doriți. Principalul lucru este ca oamenii să vă înțeleagă cerințele.
 • Dacă cineva îți face fotografii într-un mod de spionaj, fără acordul tău, atunci poate că foarte curând vei avea un admirator secret sau chiar un iubit. O fotografie făcută de un reprezentant de sex opus are exact același sens. Cu siguranță te vei îndrăgosti în curând.
 • Să te vezi într-o fotografie cu președintele țării nu este deloc amuzant. În viață, vei avea un prieten sau un patron de încredere care te ajută în situații dificile de viață.
 • Dacă ai vrut cu adevărat să faci o poză cu o stea într-un vis, atunci vanitatea ta va duce în curând la un act riscant și chiar indecent.

De ce visezi că lucrezi ca fotograf într-un vis

Faci poze în somn?

Când acționați ca fotograf într-un vis, ar trebui să fiți atenți la ceea ce fotografiați sau la cine. Dar, în orice caz, dacă ești fotograf, atunci în viață vei găsi dragoste neîmpărtășită.

 • Când fotografiezi o persoană într-un vis, prezici un conflict sau o confruntare puternică cu ea.
 • Dacă fotografiați natura, atunci, aparent, sunteți obosit și este timpul să vă odihniți și să vă recuperați.
 • Dacă îți place să fotografiezi flori într-un vis, atunci viața ta de familie este dominată de o idilă.
 • Când colegii tăi au apărut în fotografie, atunci așteaptă-te la niște bârfe în echipă. S-ar putea să fii în epicentrul intrigii.
 • Dacă doar cunoștințele au intrat în cadru, atunci cazurile prelungite ar trebui rezolvate rapid.
 • Să fotografiezi străini înseamnă să te apropii de a-ți realiza visul.

Fă-ți un selfie în somn

A face un selfie într-un vis înseamnă să arăți un interes nesănătos pentru afacerile colegilor sau partenerilor tăi de afaceri. Oamenii din jurul tău vor fi nemulțumiți de dorința ta de a intra în propria afacere. S-ar putea să pierzi prieteni.

Dacă ți-a plăcut în fotografie într-un vis, atunci nu ar trebui să ai motive de îngrijorare. Dar când nu-ți place imaginea despre tine, atunci ar trebui să te înțelegi până la sfârșit.

Amintindu-ți visul, asigură-te că fii atent la starea de spirit cu care te-ai trezit. Consecințele somnului depind de starea ta de spirit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor catelus in brate

Publicat: 2016-12-18 , Modificat: 2018-05-31 , Autor: Anna Sergeeva

Cartea de vis a lui Miller să fie fotografiată cu morții într-un vis

Cartea de vis a lui Miller să fie fotografiată cu morții cartea de vis a visat de ce într-un vis cartea de vis a lui Miller este fotografiată cu morții? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți cartea de vis a lui Miller într-un vis de a fi fotografiat cu o persoană moartă, citiți mai jos pentru a interpreta gratuit visele din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis să văd un om mort

A vedea o persoană moartă este un avertisment.

Să-ți vezi pe tatăl tău decedat sau să vorbești cu el este un pericol de a face o afacere proastă, fii atent în afaceri, pentru că te înconjoară dușmani.

Văzându-ți mama moartă – impresionabilitatea excesivă va servi drept sursă de probleme pentru tine, cineva apropiat s-ar putea să fie bolnav.

Un frate decedat sau o altă rudă, prieten – în viitorul apropiat cineva vă va cere sfaturi sau ajutor financiar.

Persoana decedată pare vie și fericită – cineva are o influență proastă asupra ta, cedând la care riscați să suferi pierderi grave.

Vorbesc cu o rudă de mult moartă și el încearcă să-ți smulgă o promisiune – o dâră neagră va începe în viața ta dacă nu urmezi sfaturile prietenilor tăi.

Pentru o fată – morții, înviați din morminte, te înconjoară, iar prietenii refuză să vină în ajutor – evenimente neplăcute. Vezi și Pivniță, Giulgi, Moarte, Conversație.

Predicția somnului Om mort

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

Interpretarea viselor pentru a fi fotografiat cu o rudă decedată || Interpretarea viselor a fotografiilor rudelor decedate

Faceți poze într-un vis – pentru ce este? Interpretarea visului va interpreta un vis ciudat.

În lumea iluzorie a viselor, chiar și cele mai banale lucruri capătă un sens profund. În viața reală, în timpul zilei putem face o mulțime de fotografii și nu le acordăm prea multă importanță.

Situatia este cu totul alta daca ai visat ca faci poze. Această viziune de noapte este o reflectare a sentimentelor tale despre poziția în societate, singurătate și momentele trecătoare ale vieții.

Visul în care ești fotografiat este o reflectare a gândurilor tale despre poziția în societate, statutul social. Ai vrea să fii o persoană mai semnificativă decât ești cu adevărat, pentru asta ești gata să întreprinzi o serie de acțiuni active. O altă interpretare a acestui vis: uneori oamenii încep să simtă foarte intens trecerea timpului, trecătoarea a ceea ce se întâmplă. Omul nu poate opri trecerea timpului. Un vis este o reflectare tocmai a acestor experiențe – simți acut

, vrei sa faci cat mai multe pentru ca ulterior sa nu regreti ocaziile ratate.

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o fată necăsătorită – pentru a flirta, interes reciproc. Dacă ai visat că faci poze cu o persoană cu care nu ești într-o relație în realitate, atunci acest vis poate prevesti un interes, o intenție de a construi relații.

Visul în care ești fotografiat cu persoana iubită prevestește

și neînțelegeri în chestiuni legate de viața de zi cu zi, bunăstare, finanțe.

Să faci poze cu o persoană dragă și să vezi o altă femeie în fotografie – acest vis servește ca un avertisment că s-ar putea să ai un rival care se va face simțit.

Un vis promite dezamăgire, regret pentru oportunitățile ratate.

Cu prietenii

Somnul este o reflectare a setei tale de schimbare pozitivă, de dragul de a atinge noi culmi, ești gata să acționezi activ.

Cu Președintele

Interpretarea acestui vis în cărțile de vis moderne: un patron sau o persoană de încredere va apărea în viața ta, al cărui ajutor va fi util în situații critice.

Citeste mai mult:  Taur interpretare vis

Cu o celebritate

Visul arată că în viața reală te vei găsi în centrul atenției, alții vor fi interesați de persoana ta.

Să visezi că pozezi cu o celebritate și mulți încearcă să te surprindă, te fotografiază – setea de vanitate îți va face o glumă crudă, s-ar putea să fii implicat în afaceri riscante sau să comiți un act nepotrivit.

Cu morții

Un vis în care ești fotografiat cu o persoană dragă care a murit recent servește drept avertisment că, în realitate, va trebui să experimentezi dezamăgiri, lacrimi și amărăciunea pierderii.

Pentru a fi fotografiat în vis cu defunctul, cu care în realitate ai avut o relație dificilă (conflicte, certuri), această viziune de noapte îți promite situații în care vei arăta milă, vei încerca să ajuți pe cineva și să o faci din fundul inima ta, chiar în detrimentul intereselor tale.

O perioadă favorabilă a vieții, noroc în afaceri și impresii pozitive prevestesc un vis în care ești fotografiat la malul mării.

Pentru a fi fotografiat într-un vis pe fundalul unei mări furtunoase – la șocuri, schimbări în viață.

La nunta

Acest vis are mai multe interpretări:

 • sentimentele de singurătate și tristețe îți vor întuneca zilele;
 • va trebui să-ți aperi interesele și să-ți lupți împotriva celor care îți vor încălca;
 • deveniți obiectul invidiei și al bârfei, care vă vor amuza.

Pentru a vedea un vis în care ești fotografiat la propria nuntă – la oaspeți neaștepți și la decizii spontane.

Într-o rochie de mireasă

să văd un astfel de vis

– pentru o nuntă iminentă sau apariția unui fan demn cu intenții serioase, dar fiți pregătiți pentru faptul că atenția excesivă la persoana voastră vă va dăuna bunăstării.

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o femeie căsătorită – la experiențele asociate cu bunăstarea familiei. Să fii fotografiat într-un vis nu în rochia ta de mireasă, ci în rochia de mireasă a altcuiva – vei experimenta un fiasco.

Un astfel de vis promite că, în realitate, îți vei simți neputința și vulnerabilitatea. Un vis poate fi, de asemenea, un avertisment despre boală și probleme de familie. O altă interpretare a acestui vis: schimbări fatale vin în viața ta, trebuie să supraviețuiești loviturii destinului.

Sonnik Miller

A fi fotografiat singur – o astfel de viziune din lumea viselor prevestește vanitate, treburi goale și certuri pentru fleacuri.

Un vis în care ești fotografiat cu persoana iubită, dar mai sunt și alți oameni în cadru, prevestește competiție, rivalitate în realitate. În viața reală, va trebui să-ți aperi interesele.

Dream Vanga

Visul prevestește separarea de familie și prieteni.

Să fii fotografiat în vis cu defunctul – vei afla știrile care te vor lipsi de pace.

Să faci poze cu un copil – ai grijă de cine este mai slab decât tine.

Cartea de vis engleză

Visul prevestește consolidarea statutului tău în societate.

Faceți poze în compania oamenilor – veți găsi susținători și oameni cu gânduri asemănătoare.

Ajutor de la un expert experimentat în interpretarea viselor

Fiecare vis este individual și poate aduce informații importante pentru tine. Completați formularul de mai jos și experții noștri vă vor interpreta visul GRATUIT. Află răspunsurile la toate întrebările chiar acum!

Fotografia este unul dintre cele mai controversate simboluri care poate reflecta simultan atât o anumită monumentalitate, cât și dorința visătorului de a merge mai departe. Pe baza acestui fapt, cartea de vis încearcă să explice de ce este un vis dacă ar trebui să fii fotografiat. O fotografie personală sau o fotografie colectivă într-un vis poate lua semnificații complet diferite.

Interpretând ceea ce visează să fie fotografiat într-o izolare splendidă, cartea de vis se concentrează în primul rând pe dorința ta de schimbare. De fapt, ești conștient că a venit o perioadă de stagnare în viața ta, care trebuie mutată din centrul mort. Intenționați să schimbați radical ceva, dar încă nu v-ați hotărât de unde să începeți.

Dacă s-a întâmplat să fiți fotografiat cu morții într-un vis, cartea de vis vă sfătuiește să nu intrați în panică, deoarece pur și simplu nu există niciun motiv de îngrijorare. Un vis înseamnă că vei primi vești importante pentru tine în viitorul apropiat, cel mai probabil veștile vor fi bune.

Cartea de vis nu recomandă să faci poze cu propriile mâini într-un vis, de exemplu, să încerci să-ți surprinzi reflecția în oglindă sau să prindeți pe cineva pe care îl cunoașteți făcând această distracție. Despre ce este vorba despre un astfel de vis poate aduce probleme celui către care este îndreptat obiectivul.

Când trebuie să faci poze în vis cu o persoană care îți este neplăcută în viața reală, acel vis indică iluziile și greșelile tale pe care le faci în realitate. Dacă permiti să fie fotografiați alături de tine persoane neplăcute, se pare că intenționezi să calci din nou pe aceeași greblă, în ciuda faptului că o știi.

Interpretarea viselor explică cu ușurință de ce se întâmplă adesea să fim fotografiați cu prietenii. În primul rând, un vis poate reflecta evenimente reale recente, pentru că tocmai în companiile prietenoase se obțin cele mai vii fotografii. Visul poate reflecta si starea ta actuala: ai nevoie de sprijin prietenos, posibil din cauza dificultatilor.

Explicând ce înseamnă să fii fotografiat cu familia într-un vis, cartea de vis este înclinată să creadă că visul este un memento că este timpul să vizitezi rudele, în special pe cei mai în vârstă: părinți, bunici. Este posibil ca chiar acum să aibă nevoie de îngrijirea și atenția ta.

Un semn foarte bun dacă ai ocazia să faci o poză în sânul naturii sau în locuri atât de frumoase în care fundalul joacă nu mai puțin un rol decât „personajele principale” ale fotografiei. Interpretând la ce visează o ședință foto acolo unde îți place cu adevărat, cartea de vis menționează în primul rând împlinirea unei dorințe prețuite, o căsnicie fericită sau nașterea unui copil mult așteptat.

Dacă ai visat cum ai ajuns în cadru, fără să știi, de exemplu, ai fost capturat pe furiș, nu te mira că în viitorul apropiat cineva se va adresa la tine cu o cerere foarte personală. Vei fi fără îndoială măgulit că într-o chestiune atât de delicată au apelat la tine. Încercați să justificați încrederea.

Dacă trebuie să pozezi prea des pentru cameră în visele tale, cartea de vis bănuiește că nu te simți în largul tău. Aici ar trebui să cauți cauza indeciziei tale, ridicolul împotriva ta, bârfele la spate.