De ce visezi să bat un copil

De ce visezi să bat un copil

Dacă într-un vis s-a întâmplat să bate un copil, atunci ești în mod evident teribil de nemulțumit de ceva din viața reală și, poate, chiar te simți vinovat. Cum să interpretezi un astfel de complot non-standard, cărțile de vis și mai multe exemple specifice de vise vor spune.

Interpretare conform diferitelor cărți de vis

Sonnik Miller Sunt sigur că, dacă într-un vis ai avut șansa de a învinge un copil, atunci în viața reală te îndoiești de corectitudinea propriilor metode educaționale. Interpretarea visului lui Freud susține că a lovi un copil într-un vis înseamnă literalmente să te bucuri de satisfacție de sine.

Potrivit mieyu modern combinat carte de visși aceeași viziune indică faptul că veți primi dintr-o dată un avantaj de care vă grăbiți să profitați. Dacă părinții ar visa că își pedepsesc copiii adevărați, atunci în realitate ar crește oameni demni, deși nu ar putea corecta unele neajunsuri.

De ce visezi să bat un copil cartea de vis de la A la Z? El susține că ai făcut o greșeală gravă în unele cazuri. Colecție de cărți de vis consideră că bătaia copiilor reflectă propria sa educație proastă și promite probleme familiale. Ai avut un vis că ai bătut un copil? Cartea de vis completă a Noii ere crede că aceasta este o reflectare a propriei nesiguranțe, precum și un semn că ți se impune voința altcuiva.

De ce visezi să-l bati pe al tău, pe copilul altcuiva

Am visat că ai îndurat răsfățul multă vreme, dar nu ai putut să suporti și să-ți bati copilul? Acesta este un indiciu clar că sunteți obosit și aveți nevoie imediat de cel puțin o scurtă odihnă. A-ți bate copilul într-un vis înseamnă că în cele din urmă vei putea să crești o persoană normală din el.

Ai avut un vis că l-ai bătut pe băiețelul altcuiva? În realitate, te așteaptă o serie întreagă de griji mici, dar extrem de împovărătoare. A trebuit să vezi că copilul tău a fost bătut de altcineva? Încercați să nu faceți o greșeală care se va dovedi fatală. Într-un vis, a bate un copil, chiar și al tău, chiar și al altcuiva, este o meserie care va aduce multe neplăceri.

Ce înseamnă să bat un copil, un băiat sau o fată

De ce visezi că învingi un băiat agresiv și luptător? Sunteți destinat pentru necazuri și pentru a vă stabili prieteni imaginari. Ai visat că ai bătut un băiat? Încercați să vă rețineți sentimentele și emoțiile, uneori inacțiunea completă este mai bună decât deciziile pripite.

Ți s-a întâmplat să învingi o fată într-un vis? Din păcate, miracolul nu se va întâmpla, iar treburile tale vor cădea în declin absolut. Dacă era o fată necunoscută, atunci în casă vor apărea oaspeți neinvitați, ceea ce va aduce multe probleme.

S-a întâmplat să bată un copil pe papă cu o centură

De ce ai visat că ai pedepsit copilul lovindu-l cu o centură? Comportamentul tău ciudat și uneori brusc dăunează relațiilor cu familia ta. Uneori, apariția unei centuri ca modalitate de a pedepsi avertizează asupra unei situații fără speranță și asupra propriei incapacități de a lua măsuri decisive.

Dacă se întâmplă să pălmuiești un copil pe papă, atunci toate necazurile sunt rezolvate, deși totul merge prost acum. Dacă într-un acces de furie lovi un copil pe papă, atunci vei cădea într-o mizerie nedorită.

Într-un vis, loviți un copil în față

De ce visezi că ai avut șansa de a bate un copil în față? Un vis avertizează asupra eșecului complet al tuturor planurilor. A fost, de asemenea, o mizerie completă în afaceri. Ai visat că ai biciuit copilul pe obraji? Veți face o greșeală de neiertat și vă veți regreta amarnic.

A bate un copil într-un vis – exemple de interpretări

Pentru o interpretare corectă a somnului, este necesar să se țină cont de cât mai multe detalii, inclusiv de locul în care au căzut loviturile și alte nuanțe.

 • bate cu centura – grosolănie, condamnare
 • lansete – da sfaturi
 • să sară coarda – reproș, acuzație
 • furtun – ghinion
 • mână – o greșeală enervantă
 • pumn – mișcare aspră
 • palmă în față – eșecul planului
 • palmă – pericol
 • dă-ți urechile – o ceartă cu prietenii
 • pentru păr – o gafă
 • ciupit – neînțelegere
 • lovitură pe spate – pierderea forței
 • despre papă – pătrundere, idee, descoperire
 • pe piept – sănătate precară
 • mâinile – muncă grea
 • pe picioare – incapacitatea de a avansa
 • pe cap – lipsă de gânduri, planuri
 • pe gât – o șansă
 • a bate un băiat – surpriză, profit
 • fată – un incident neașteptat
 • bebeluș – suferință psihică
 • fiu – ascultare, învățătură
 • fiica este distractivă

Dacă într-un vis s-a întâmplat să bată un copil, atunci, în realitate, circumstanțele vor deveni și mai rele. Mai ales dacă dai vina pe alții pentru asta și nu pe propriile tale acțiuni stupide.

Un vis în care visătorul bate copilul: o prefigurare a unei probleme în realitate

Însuși faptul de a bate pe oricine este considerat un act inacceptabil pentru o persoană decentă. Puteți trata infractorul în alte moduri, dar acest lucru este în viața reală. Totuși, în cursul viselor, apar situații când trebuie să bati un copil. De ce visezi la un act atât de inestetic încât cărțile de vis ale diverșilor autori raportează despre asta?

Variații de interpretare generalizate

Scenariul vederii nocturne cu pedeapsa corporală a copiilor este interpretat de multe cărți de vis ca nemulțumire față de contemplatorul visului cu poziția sa actuală. De asemenea, un vis arată un sentiment subconștient de vinovăție al unei persoane pentru unele acțiuni din viața reală. Un astfel de act inestetic al unei imagini somnoroase poate fi privit ca un precursor al problemelor, apariția unui timp de socoteală și corectarea erorilor.

Unii psihanaliști consideră că o astfel de temă a visului este un semn anume care indică realitatea anomaliilor mentale la visător. Oricine are ocazional un vis în care trebuie să bată un copil are nevoie de ajutorul unui psiholog.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a ceea ce visează florile de interior

Ce prevestesc visele nocturne, în funcție de cine este pedepsit?

 • Dacă, conform unui complot somnoros, visătorul nu a putut să-l suporte și și-a bătut progenitura, acesta este un indiciu al necesității unei scurte odihne în realitate. Atacul într-un vis se va transforma în bucurie în realitate – copilul va crește pentru a fi o persoană bună.
 • Dacă băiatul bătut a fost agresiv și luptător – în viața reală, ne așteaptă necazuri, fie frică să nu se instaleze de către prieteni. Ele nu sunt reale, dar impulsul emoțional va trebui să fie reținut.
 • Dacă o fată a fost supusă execuțiilor, lovirea unui copil într-un vis este un semn al unui viitor declin al afacerilor, al unui colaps complet. Dacă bateți un copil necunoscut, așteptați-vă oaspeți neinvitați care vor aduce probleme cu ei.

Despre ce avertizează visul în funcție de locul aplicării forței?

 • Lovitura pe papă și chiar cu o centură este un semnal pentru visător despre comportamentul său dur față de gospodărie. Impulsul punitiv al iluziei de noapte indică o situație fără speranță în realitate, o persoană nu este capabilă să o rezolve.
 • Biciuirea unui copil în față este un avertisment cu privire la prăbușirea completă a tuturor întreprinderilor. Fantasmagoria cu lovituri pe obraji avertizează asupra unei greșeli de neiertat în realitate, care va aduce multe regrete visătorului.

Nu toate cărțile de vis interpretează în mod pesimist scenariul de noapte în care trebuie să învingi un copil. Pentru o fată care nu a avut timp să se căsătorească, acesta este un semnal că a apărut în realitate un candidat pentru rolul de soț. O imagine cu asalt somnoros poate avertiza despre o perfuzie neașteptată de numerar.

Important! Cu o viziune neobișnuită, subconștientul poate arăta o înclinație sadică ascunsă sau faptul de interes sexual pentru copii. Ar trebui să vă analizați acțiunile și gândurile.

Opinie despre cărțile de vis despre atacul nocturn

Majoritatea interpreților de vise sunt de acord că un astfel de scenariu al unei imagini de noapte nu ar trebui considerat deosebit de deranjant, ci doar un avertisment. Unele colecții prevăd chiar succesul și profitul financiar pentru visător. Ce interpretări ale somnului pot fi găsite printre interpreții populari?

Colecția de predicții a lui Miller

 • Dacă într-un vis trebuie să-ți bati propriul copil, acesta este un semnal al creșterii greșite a urmașilor tăi. Nu ar trebui să limitezi cu adevărat libertatea de acțiune a bebelușului, el trebuie să învețe independența.
 • Fantasmagoria somnoroasă cu asalt poate fi un prevestitor al certurilor în familie. Plânsul puternic al copiilor profețește despre problemele de sănătate, dezamăgiri și atacuri neintenționate ale visătorului înseamnă că a sosit timpul să corectăm greșelile.

A contempla un coșmar în care un bărbat bate cu brutalitate un copil indică visătorului că a sosit timpul pentru o acțiune decisivă. Adevărat, trebuie mai întâi să puneți lucrurile în ordine în gândurile voastre pentru a nu rata momentul prezentat de soartă. Am avut șansa să-mi pedepsesc serios obraznicul – un gust neplăcut de la a face o muncă neplăcută în realitate este garantat.

Interpretul de vis al lui Wangi

De ce visezi să bat un copil, potrivit văzului bulgar? Ghicitorul a atribuit astfel de vise unor semne rele, prevestind probleme personale și necazuri de viață:

 • pedeapsa propriilor urmași indică părintelui adormit despre deficiențele programului său educațional;
 • pedeapsa corporală a bebelușului altcuiva promite contemplatorului somnului o serie de schimbări bune care îi diversifică viața personală.

Este interesant că, conform cărții de vis lunare, bătaia pe cineva prezice unei persoane adormite manifestări ale dreptății în realitate. Dacă visătorul însuși este bătut, în realitate va experimenta ororile fricii, ale cărei origini vor fi indicate de detaliile unui coșmar de vis.

Culegere de predicții ale lui Freud

Un eminent psihanalist asociază contactul cu copiii ca pe o sete de plăcere. Dacă s-a întâmplat să vezi în visele de noapte că cineva a început să bată un copil, acesta este un semn al unei dorințe emergente, al gândurilor obsesive. Visătorul primește mai multă plăcere în singurătate decât în ​​compania altor oameni. Bătaia, după Freud, este o analogie cu actul sexual sau cu dorința pentru acesta.

Nostradamus a interpretat o astfel de temă a unui vis, fără a se baza pe statutul copilului – al lui sau al altcuiva. O imagine adormită cu bătaia unui copil, potrivit profetului, este mereu în necaz.

tratatul lui Ţvetkov

O colecție de interpretări ale lui Evgeny Tsvetkov nu este o carte de vis obișnuită, ci un ghid pentru comportamentul corect în realitățile viselor nocturne. Autorul învață cititorul cum să controleze soarta prin evenimentele unui vis. Contemporanul nostru, ezoterist și om de știință, consideră imagini iluzorii în lumina fundamentelor mentalității slave. Actul de a bate un copil, ocultistul modern interpretează într-un mod optimist, cartea de vis mulțumește cu o perspectivă bună:

 • relațiile personale sunt armonizate, dreptatea va prevala;
 • se va putea câștiga bunăstare dacă copilul bătut este frumos și sănătos;
 • atacul asupra unui copil trist se va transforma în probleme neașteptate în realitate.

Spre deosebire de interpretările deprimante, cartea de vis a rătăcitorului oferă noroc dacă visătorul este bătut și pace interioară – dacă el însuși bate. Potrivit Cărții de vis pentru femei, a-ți bate copilul conform scenariului unei imagini de vis oferă reconciliere cu inamicii. Dar treburile neterminate vor trebui finalizate pentru ca schimbările cardinale să apară în viață.

Experții în secretele psihicului uman consideră visele o reflectare a evenimentelor realității. Prin urmare, dacă iluzia nopții inspiră frică sau provoacă disconfort, ar trebui să te gândești la acțiunile tale în realitate, la relațiile cu ceilalți, să analizezi formele gândirii.

Bate copilul într-un vis: ce va aduce un astfel de vis?

De ce visezi să bat un copil

Psihologii spun că, dacă o persoană visează în mod regulat cum bate copiii, atunci trebuie să se supună unui examen medical, deoarece are unele tulburări mintale. Cu toate acestea, interpreții de vise sunt siguri că bătaia unui copil într-un vis nu este întotdeauna un semn de înclinații sadice; în unele cazuri, actul are alte explicații.

Citeste mai mult:  Vezi pepene galben într-un vis

Cartea de vis a lui Felomen crede că, dacă o persoană a visat că bate un copil, atunci nu totul merge bine în familia sa și trebuie să încerce să nu escaladeze situația cu acțiunile sale. Probabil, în momentul de față visătorul se hotărăște asupra unor afaceri, a căror execuție i se recomandă să amâne până la vremuri mai bune.

Un vis în care copilul adormit îl bate pe copilul însuși este asociat și cu relațiile de familie și indică lipsa de dorință a rudelor de a percepe în mod adecvat valorile spirituale ale celuilalt, toată lumea de aici aderă la propria sa viziune asupra lumii.

A bate propria progenitură, potrivit interpretului, înseamnă că visătorul îi dedică prea puțin timp copilului său, în timp ce copilul are cu adevărat nevoie de afecțiunea și atenția lui.

Detaliile somnului sunt, de asemenea, foarte importante. De exemplu, într-un vis, a bate un copil cu o centură înseamnă că, în realitate, visătorul are o mulțime de treburi neterminate pe care nu și-a amintit deloc în ultima vreme, dar finalizarea lor îi va aduce faimă și succes.

A bate un copil în față este un vis care prezice o deteriorare a relațiilor cu cei dragi. Atmosfera tensionată care a apărut din cauza conflictelor constante va dura foarte mult timp, dar un accident fericit va ajuta la corectarea situației.

Dacă visezi să bati un copil

A bate un copil într-un vis – de ce să visezi, poate o astfel de viziune să însemne că persoana adormită este bolnavă mintal? Cartea de vis modernă crede că un astfel de vis nu are nimic de-a face cu sănătatea visătorului. Ceea ce a văzut, în opinia sa, indică faptul că persoana adormită se va găsi în curând într-o situație dificilă de viață, iar el însuși va fi vinovat.

Privind într-un vis cum cineva bate un copil și nu face nimic în același timp înseamnă că, în realitate, o persoană va profita de unele avantaje pe care le-a obținut în mod nemeritat, în mod fraudulos.

Pentru un om de afaceri, un vis în care salvează un copil de la bătaie înseamnă să ia decizii corecte și, ca urmare, un mare succes în domeniul afacerilor.

Un vis în care o femeie necăsătorită își bate propriul copil, care nu există în realitate, îi aduce vești bune în ceea ce privește banii.

A bate copilul altcuiva pentru o fata tanara este, de asemenea, un semn bun, indicand aparitia unui admirator respectabil si generos, care isi va rasfata pasiunea in orice. În viitor, este posibil să primiți o cerere de căsătorie.

Un vis în care o persoană bate un copil fără apărare și care nici măcar nu are unde să se ascundă, indică probabilitatea unor situații de conflict, dezacorduri cu cei dragi. Interpretul recomandă persoanei care doarme să încerce să netezească „colțurile ascuțite” și să nu cedeze provocărilor.

A vedea într-un vis cum un străin bate copilul visătorului înseamnă că, în realitate, persoana adormită a fost pusă în astfel de condiții încât nu s-a putut dovedi.

Ceea ce anunță să bată un copil

Interpretarea viselor Meneghetti este sigur că, dacă visătorul a lovit copilul neintenționat în visele sale, atunci a sosit momentul să corecteze greșelile pe care le-a făcut cândva, cel mai probabil acest lucru se aplică celor dragi pe care i-a jignit cu câțiva ani în urmă.

Într-un vis, a-ți bate copilul, care nu a fost vinovat de nimic, înseamnă că cel care doarme își îndeplinește foarte prost îndatoririle de părinte – copilul lui are nevoie de îngrijire și atenție chiar acum și acest lucru trebuie luat în considerare.

A bate un copil complet străin, necunoscut înseamnă că visătorul are probleme psihologice și trebuie să viziteze un specialist care să-l ajute să înțeleagă situația și să-l învețe să rețină emoțiile negative.

A bate copilul în papă este un avertisment că visătorului i se oferă șansa de a-și corecta greșelile, ar trebui să o folosească cu înțelepciune, pentru că soarta nu va fi întotdeauna atât de favorabilă.

Potrivit Cărții de vis pentru femei, a-ți bate propriul fiu înseamnă că visătorul are o afacere neterminată, al cărei sfârșit îi va schimba semnificativ soarta. Dacă cel care doarme pedepsește copilul cu o centură, atunci în realitate el este destinat să se împace cu oameni care multă vreme au fost considerați dușmanii săi.

Un vis în care dormitorul și-a plesnit fiica în față indică faptul că, în realitate, este foarte îngrijorat pentru ea și există motive semnificative pentru aceasta. Mai mult, cu cât loviturile aplicate fetei sunt mai puternice, cu atât situația este mai gravă.

Dacă într-un vis cel care doarme lovește copilul cu piciorul și îl dă înapoi, atunci treburile visătorului nu vor merge deloc așa cum se aștepta, iar schimbările nu vor fi în bine pentru el.

A bate un copil într-un vis este un avertisment despre starea mentală instabilă a persoanei adormite.

Bate-ți copilul într-un vis: de ce visează o astfel de viziune și ce anume arată?

Un vis în care o persoană s-a întâmplat să-și bată copilul este puțin probabil să provoace emoții pozitive. Dar, în ciuda anxietății resimțite după o astfel de viziune, nu ar trebui să vă faceți griji.

Destul de ciudat, există interpretări pozitive ale acestui vis. Cu toate acestea, merită să acordați puțin mai multă atenție acestui subiect și să apelați la cele mai populare cărți de vis pentru a studia interpretările existente.

Interpretul lui Miller

Dacă vrei să știi de ce visezi să-ți bati copilul, atunci ar trebui să apelezi în primul rând la această carte. Se crede că o astfel de viziune este spre dezamăgiri și necazuri de natură familială.

Dacă visătorul și-a abuzat fizic fiul, atunci, în realitate, are treburi neterminate. Ai lovit vreodată un copil cu o centură? Un vis în acest caz prevestește un armistițiu cu inamicul.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pâine și unt

A trebuit să-ți bati fiica în obraji? Acest lucru sugerează că, în realitate, o persoană este îngrijorată pentru ea. Cu cât loviturile sunt mai dureroase, cu atât emoția lui este mai puternică.

Copilul a lovit înapoi? Aceasta înseamnă că lucrurile nu vor merge așa cum a fost planificat pentru o persoană.

Unde a fost îndreptată lovitura?

Aceasta este o nuanță importantă. Și dacă vrei să știi de ce visezi să-ți bati copilul, atunci trebuie luat în considerare. Iată opțiunile:

 • A bate, a apuca de guler – la persuasiune fără sens, deșartă.
 • Trageți de urechi la roșeață – la dezvăluirea secretelor.
 • Bătaie în stomac – la pierderea respectului și a autorității.
 • Pe spate – la o sarcină puternică.
 • Pe picioare – pentru a scăpa de pasivitate în curând.
 • Mâinile – în curând o persoană va trebui să se retragă de la ceva.
 • Pe buze – la apariția dorințelor nesănătoase.

Apropo, merită să luați în considerare exact cu ce persoana a bătut copilul. centura? Aceasta înseamnă că circumstanțele se vor dezvolta în curând pentru el în cel mai neplăcut mod.

Dream Vanga

Potrivit acestui interpret, o viziune în care o persoană își bate copilul este un avertisment pentru el că nu ar trebui să aibă încredere în oamenii din jurul său. Este foarte probabil ca o persoană cu două fețe să intre în cercul prietenilor apropiați.

Ai bătut vreodată un copil cu o curea? Acest vis este un semn al unei perioade nefericite din viața ta personală. Poate că o persoană se va îndrăgosti profund, iar acest sentiment nu va fi reciproc.

Totuși, dacă într-o viziune ai bătut copilul dintr-un motiv, dar ca pedeapsă pentru ceea ce ai făcut, visul va însemna altceva. Acest lucru sugerează că a venit momentul să ne asumăm responsabilitatea pentru greșelile făcute, precum și acțiuni concrete pentru a le corecta.

De asemenea, o viziune nu este de bun augur, în care o persoană în momentul bătării unui copil a simțit furie și furie. Acest lucru prevestește necazuri sau chiar necazuri.

Dar, pe de altă parte, o palmă ușoară, profilactică, promite o soluție la toate problemele. Necazurile vor dispărea ca prin farmec.

Cartea Dream House

De asemenea, este recomandat să te uiți la el dacă ai avut șansa de a-ți bate copilul într-o viziune. De ce visezi la un complot atât de neplăcut? Adesea, un vis indică faptul că visătorul pur și simplu își crește copilul incorect. Merită să-i oferi copilului puțin mai multă libertate și să încerce să asculte și să se gândească la cuvintele lui.

În realitate, o altă persoană s-ar putea sătura de grijile cotidiene. Atât de mult încât fiecare lucru mărunt îl enervează.

Și dacă copilul bătut nu era copilul natal al visătorului și pur și simplu a bătut copilul necunoscut? Destul de ciudat, dar e bine. Foarte curând, o afacere începută de mult sau o anumită etapă din viață va fi finalizată, așa că nu ar trebui să te oprești aici – trebuie să mergi mai departe.

Dar dacă copilul bătut era foarte mic, atunci ar trebui să fii precaut. O astfel de viziune indică calitățile negative ale caracterului unei persoane. El este lipsit de milă și este gata să meargă la scop, indiferent de circumstanțe.

interpret feminin

Privind în această carte, puteți afla și ce este ce într-un vis.

A bate copilul – pentru a primi vești bune care vor fi asociate cu banii. Pentru o fată tânără și necăsătorită, o astfel de viziune promite apariția în viață a unui admirator fermecător și foarte generos, cu intenții serioase.

A trebuit să bată copilul altcuiva? Acest lucru este pentru prosperitate și succes. Dar dacă copilul a plâns mult după bătaie, viziunea promite trădare, înșelăciune și necaz.

Femeia și-a pedepsit fiul? Aceasta înseamnă că în viitorul apropiat nu o va răni să-și rețină sentimentele și emoțiile. Doar sobrietatea și calmul vor ajuta la rezolvarea problemei viitoare. Și-a bătut altcineva fiul? Aceasta este o lipsă de bani și o deteriorare a situației financiare.

A trebuit să-ți bată copilul într-un vis – o fată? Acest lucru nu este bun. Aceasta înseamnă că foarte curând visătorul va refuza în mod voluntar să sprijine forțele nepământene. Ghinion și necazuri – cu asta va avea de-a face în viitorul apropiat.

Interpret al secolului XXI

Dacă o persoană își bate fiul sau fiica într-un vis, merită să cercetezi această sursă de informații. Dar mai întâi trebuie să vă amintiți detaliile.

Visătorul a lovit copilul la al cincilea punct? Deci, vin vremuri grele. În curând îi va fi dificil, dar va putea depăși adversitatea și litigiile. Și după aceea, va începe o nouă etapă în viață.

Cu toate acestea, dacă o persoană atinge punctul slab al copilului său deja destul de adult, atunci el însuși are nevoie de o bătaie bună. Acesta este singurul mod de a ajunge pe calea cea bună.

Da, dacă ați avut șansa de a lovi un copil cu o centură în vis, acest lucru nu este de bun augur, dar cel mai rău lucru este viziunea în care o persoană i-a dat copilului mușcând palme în față. Acest lucru prefigurează o greșeală ridicolă care va costa prea mult. Și dacă, după lovitură, s-a stropit și sânge, înseamnă că în curând un prieten sau o rudă va avea probleme, dar nu va funcționa să-l scoată.

Cu toate acestea, există și o interpretare pozitivă! Dacă altcineva lovește copilul visătorului în față, atunci el va primi foarte curând vești bune care vor fi legate de finanțe.