De ce visezi să alergi pe apă

Interpretarea viselor: de ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului pentru bărbați și femei

În realitate, numai Iisus Hristos a posedat acest dar. De ce visezi să mergi pe apă într-un vis? După cum spune cartea de vis, mersul pe apă este un semn favorabil. Un astfel de vis indică faptul că ești atras subconștient de bunătate și lumină. În general, un vis în care s-a întâmplat să mergi pe apă prevestește o serie viitoare de noroc și fericire. Dar, în unele cazuri, un astfel de vis poate fi negativ. Prin urmare, pentru interpretare, este necesar să ne amintim detaliile visului.

De ce visezi să mergi pe apă, interpretarea semnificației somnului în diferite cărți de vis pentru bărbați și femei.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Ai visat să mergi pe apă – ce înseamnă acest vis? Ce determină subconștientul în acest caz? Mersul pe apă într-un vis este, în general, un semn favorabil. Acest lucru subliniază ușurința sufletului și a corpului persoanei adormite. Pentru a înțelege cu exactitate sensul unui vis, este necesar să vă amintiți detaliile și detaliile, apoi să le interpretați din cartea de vis.

Cine a văzut visul: femeie, bărbat, fată, copil

Pentru o femeie, somnul este cel mai favorabil. O așteaptă vești bune și satisfacții din viață, o serie de bunăstare și un flux financiar stabil. Dar dacă apa era murdară, este posibil să ți se ascundă lucruri neplăcute. Uneori, un vis poate însemna că o femeie este îngrijorată de acțiunile ei din trecut, pentru care se învinovățește. Dacă într-un vis o femeie a mers pe apă rece, se așteaptă dificultăți în drumul ei. Cărțile de vis vorbesc și despre posibile probleme de sănătate.

Dacă un bărbat a mers pe apă într-un vis, se vor deschide noi căi în viața lui într-o carieră sau în alte domenii. Un astfel de vis poate fi privit ca o binecuvântare pentru împlinirea ideilor concepute. Un bărbat va simți un val de energie vitală care va deschide calea pentru realizările sale. Dacă un bărbat merge în vis pe apă rece, visul îi promite ușurință și succes într-o chestiune specifică și importantă. Toată munca lui va fi recunoscută. În familia unui astfel de bărbat, ei îl vor respecta și înțelege întotdeauna.

Pentru reprezentanții creativi ai sexului puternic, un astfel de vis înseamnă o regândire a valorilor. Este posibil să descoperi noi talente. Este important să nu ratați un astfel de semn favorabil și să utilizați corect banda luminoasă. Un om care a văzut un astfel de vis are toate drumurile deschise. Norocul va însoți în toate treburile și angajamentele sale.

Pentru o fată tânără, mersul pe apă într-un vis înseamnă alunecarea prin viață și o viziune ușoară a lumii. Aceasta este o natură romantică, care este atât de pasionată de ea însăși și de gândurile ei, încât nu se adâncește în problemele și preocupările altora, iar acest lucru îi poate jigni pe cei dragi. Poate că este atât de frivolă și egoistă cu privire la lumea din jurul ei, încât este în pericol, mai ales dacă fata a mers pe apă și apoi a căzut în ea.

Se întâmplă că fetele au un vis despre cum dansează pe apă. Aceasta înseamnă că va avea succes într-un efort creativ, în care își poate arăta abilitățile și talentele. Un astfel de vis apare de obicei la fete în perioada schimbărilor hormonale. În acțiunile ei, ea va primi aprobare și recunoaștere universală. Toate treburile și grijile vor fi rezolvate cu o mână ușoară, iar tu vei putea întotdeauna să ieși cu demnitate din situațiile incomode.

Pentru un copil, acest tip de vis înseamnă o cunoaștere entuziastă a noilor sentimente. Poate manifestarea talentelor Are un dar foarte bun de a cuceri oamenii și de a găsi un limbaj comun cu aproape toată lumea. Omulețul este plăcut de ceilalți și va câștiga cu ușurință orice inimă. Dacă un copil visează că doar stă pe apă, ceva îl îngrijorează și luptă „pentru” și „împotrivă” în el și nu poate decide deloc în ce parte să meargă. Sarcina părinților aflați într-o astfel de situație este să-și ajute copilul într-o alegere dificilă, fără a-i asupri începutul și germinarea propriei personalități.

Plimbare într-un vis: de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării

Dacă râul a fost calm într-un vis, visul îți promite beneficiile vieții și liniștea sufletească. Realizarea planurilor va aduce plăcere. O perioadă de viață fericită și pozitivă te așteaptă. Viața ta va câștiga stabilitate și pace. Posibil profit sau promovare. Dacă sub tine există un râu ondulat, atunci viața ta va fi plină de dificultăți, iar evenimentele se vor schimba dramatic. Dacă te simți rău, atunci dificultățile cu care te vei confrunta vor fi greu de rezolvat.

 • Mersul pe lac într-un vis înseamnă că te așteaptă un pericol serios ascuns, care va veni destul de brusc. Există, de asemenea, șansa să ai o dorință secretă în capul tău de a face un fel de act extravagant, iar acest vis îți spune că nu trebuie să o faci. Rezultatul evenimentului va avea consecințe ireversibile.
 • Lacul calm simbolizează o căsnicie fericită, armonie și înțelegere reciprocă între oamenii care se iubesc. Iar apele furtunoase din lac prevestesc o luptă pentru inima unei persoane dragi. Un lac limpede vorbește despre relațiile bune în familie, și anume în relațiile cu părinții. Dacă simți că poți cădea în curând în lac, te vei trezi într-o situație de neînțeles din care îți va fi foarte greu să găsești o ieșire.
 • Dacă mergi pe o mare agitată, atunci vei fi jignit de o persoană dragă. Necazul se va întâmpla exact atunci când nu este nevoie deloc, totul va cădea ca o furtună într-o clipă. Dacă marea a fost calmă într-un vis, dorințele tale se vor împlini. Visul mult așteptat se va împlini în sfârșit. Dacă ați văzut lumina unui far în depărtare, atunci un succes neașteptat vă așteaptă în viitorul apropiat.
 • Dacă ați căzut în mare, vă așteaptă pagube materiale, trebuie să renunțați la tranzacțiile prost concepute. De asemenea, un vis poate sugera că te vei găsi într-o situație neplăcută, al cărei vinovat vei fi tu însuți. Situații conflictuale vă așteaptă în viitorul apropiat, certuri cu cei dragi sunt posibile.

Citeste mai mult:  De ce visezi alunițe pe mâini

Interpretarea somnului în diferite cărți de vis: Miller, Vanga, Freud, Modern

Interpretarea viselor: ce înseamnă să te plimbi de-a lungul râului, de-a lungul lacului, de-a lungul mării.

Bazează-te pe sentimentele tale, iar subconștientul îți va spune interpretarea corectă a somnului, pentru că nu poți să-l înșeli. În acest articol, vom analiza în detaliu ce interpretează cărțile de vis despre un astfel de vis în diferite situații. Este posibil să iei ca bază unele interpretări și să le poți aplica în viața ta. Sau poate vii cu al tău.

Cartea de vis a lui Miller – mici bucurii

Înaintea unei serii de evenimente mici, dar vesele. Acest vis înseamnă pace și stabilitate în viață. Pacea va aduce satisfacție. Merită să te bucuri de această perioadă și să nu te încarci cu greutăți insuportabile. Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi prin ape tulburi, te așteaptă un fel de dezamăgire sau boală. Dacă vezi multă apă, ai o mulțime de lucruri goale și de prisos în viața ta de care trebuie să scapi. Dacă există apă cu gheață sub tine, atunci într-o anumită situație trebuie să acționezi sobru și loial.

Cartea de vis a lui Wangi – schimbări în viață

Mersul pe apă într-un vis înseamnă schimbarea și rezolvarea contradicțiilor, spălarea păcatelor și uitării. Dacă simți apă rece, atunci în realitate va trebui să-ți reînnoiești lumea interioară, să regândești valorile și credințele.

Cartea de vis a lui Freud – egoismul tău

Mersul pe apă înseamnă o perioadă favorabilă concepției. Dacă mergi și te uiți în apă, atunci acorzi o mare importanță aspectului tău și sănătății tale. Acest lucru vă subliniază egoismul, care vă poate jigni partenerul sexual.

Cartea de vis modernă – creștere spirituală

 • Mersul pe apă într-un vis simbolizează creșterea spirituală și morală a persoanei adormite, aduce bucurie sau vești bune;
 • Dacă tocmai ați stat pe apă, acesta este un prevestitor al necazurilor viitoare;
 • Dacă eșuezi, atunci ești în pericol grav.
 • Mergi desculț pe apă? Corpul tău are nevoie de odihnă. Dacă ai umblat vreodată pe apă în pantofi, atunci un astfel de vis promite dificultăți care se vor întâmpla din vina ta.
 • Mersul pe apă în ploaie simbolizează stagnarea în afaceri. Poate dezamăgire sau probleme de sănătate.

Concluzie

În general, mersul pe apă simbolizează esența divină a omului, iar toate interpretările despre somn au o bază favorabilă. Mersul pe apă, ca Isus Hristos este supus tuturor, dar numai în vis. Acest vis a fost de interes pentru oameni de multe secole. Nu luați interpretarea cărților de vis la valoarea nominală. Principalul lucru este să ai încredere în sentimentele tale și în inima ta și să iei decizii într-un mod echilibrat și deliberat. Vă dorim doar vise bune!

Alergați pe apă într-o carte de vis

Dacă ai trebuit să alergi peste apă în visul tău, atunci poți răsufla ușurat, deoarece acesta este un semn foarte de bun augur. De regulă, viziunea nu indică dificultăți sau probleme, dimpotrivă, vorbește despre evenimente vesele, vești favorabile și vești bune. Desigur, pentru a descifra mai precis sensul alergării, trebuie să vă amintiți toate detaliile aferente. Deoarece există multe interpretări ale acestei viziuni, vor trebui luate în considerare interpretările publice ale visului.

De ce visezi să alergi pe apă: interpretarea unui vis

Dacă luăm în considerare cărțile de vis, atunci visul în care a trebuit să alerg pe apă poate fi interpretat într-un mod pozitiv. Este posibil să poți evita toate dificultățile. Luați în considerare principalele interpretări pentru un astfel de fenomen popular în vise:

 1. De regulă, o astfel de viziune este un semn că o etapă favorabilă va veni în curând pe calea vieții tale.
 2. Există posibilitatea ca visul să pregătească visătorul să ia o decizie importantă care va anula costurile.
 3. Dacă trebuie să alergi pe apă în visul tău, atunci cel mai probabil în viață încerci să eviți dificultățile.
 4. Dacă ai trebui să mergi încet pe suprafața apei, asta înseamnă o viață calmă și măsurată în viitor.
 5. Destul de des, cărțile de vis se plâng că avansarea în carieră te așteaptă în viitorul apropiat.
 6. Pentru proprietarii de afaceri, acest fenomen indică o viitoare afacere sau contract profitabil.
 7. Dacă luăm în considerare de ce o persoană visează să alerge pe apă, atunci nu se poate exclude interpretarea în care este timpul ca visătorul să facă ceva în acest moment.
 8. Un astfel de semn este destul de capabil să indice dificultăți iminente care pot fi depășite cu ușurință dacă se găsește o soluție.
 9. Opțiunile de interpretare care pregătesc visătorul pentru situațiile conflictuale viitoare nu sunt excluse.
 10. Există posibilitatea ca inamicii să facă ceva greșit și trebuie să încercați să-i aduceți la apă curată.
 11. De asemenea, un astfel de eveniment poate vorbi despre viitoarea căsătorie sau întâlnirea cu o persoană plăcută din viața ta.
 12. Pentru femei, această valoare se plânge adesea de apariția multor atenții din partea reprezentanților sexului puternic.
 13. Dacă un bărbat a avut șansa de a observa un vis, atunci aceasta indică viața lui măsurată și capacitatea de a lua decizii importante.
 14. Printre altele, un vis poate deveni un semn al schimbărilor viitoare la scară largă în viața reală.
 15. Există posibilitatea ca o călătorie pe suprafața apei să vă pregătească pentru o călătorie ușoară, dar lungă.
 16. Acest fenomen poate indica visătorului că a sosit momentul să ia singur o decizie, pentru a nu stagnează într-un singur loc.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un cadou

În acest moment, există diverse interpretări pentru acest fenomen. De aceea este extrem de important ca o persoană să încerce să-și amintească numărul maxim de detalii legate și, în plus, propriile sale acțiuni în vise. Ulterior, acest lucru vă va permite să găsiți cea mai exactă interpretare a fenomenului văzut.

Important! Un vis nu te pregătește neapărat pentru un fel de schimbare, deoarece fenomenul poate reflecta foarte bine anxietăți sau fantezii ascunse în subconștient.

Visând să alerg și să nu mă înec

La evenimentele adverse, există un vis în care o persoană se îneacă în apă. Acest lucru este foarte des descifrat ca imersiune în propriile probleme sau o manifestare a unei boli grave. Într-o situație diferită, semnul indică adesea ceva pozitiv și grandios. Luați în considerare principalele opțiuni de interpretare:

 • dacă stai la suprafața apei și nu cade, atunci te simți încrezător pe calea vieții;
 • cu condiția ca visătorul să meargă cu ușurință pe o acoperire netedă, în realitate îl așteaptă un progres lent, dar sigur;
 • jogging pe suprafața apei indică faptul că în viață te străduiești să găsești calea cea mai scurtă către succes;
 • de asemenea, cărțile de vis moderne vorbesc despre astfel de vise, cum ar fi nevoia de a se pregăti pentru schimbări la scară largă;
 • daca din orice motiv traiesti frica cand faci jogging, in realitate toate angoasele prezente sunt in zadar;
 • cu condiția să alergi cu grijă peste suprafață, în realitate el se plânge că ești prea selectiv în realitate;
 • de asemenea, o astfel de viziune sugerează foarte adesea că o persoană este capabilă să iasă cu ușurință din orice situație dificilă;
 • acest vis este destul de capabil să prezică o serie lungă de evenimente de succes care vor rămâne în memorie pentru mult timp;
 • dacă te miști liber pe apă, atunci există șansa ca în viață să nu te oprească niciun obstacol;
 • o atenție deosebită trebuie acordată purității suprafeței apei, dacă aceasta este transparentă, atunci doar emoțiile pozitive vor fi înainte;
 • dacă nu s-a întâmplat să vă înecați în timp ce alergați, atunci, în realitate, există o oportunitate de a scăpa de boală sau de complex;
 • de obicei, un astfel de vis îi spune visătorului că este timpul să crezi în tine pentru a încerca să-ți realizezi visul prețuit;
 • printre altele, acest vis se plânge adesea de disputele viitoare pe care le puteți rezolva cu ușurință prin ingeniozitate naturală.Există diverse interpretări pentru o astfel de viziune și este foarte dificil să răspunzi cu exactitate la întrebarea de ce visează un astfel de vis. Cărțile de vis moderne vă pot spune doar direcția schimbărilor viitoare, cu toate acestea, nu sunt capabile să descifreze amploarea evenimentului viitor, deoarece schimbarea poate rămâne complet fără atenția dvs. sau invers, stați în memorie pentru o lungă perioadă de timp. timp.

Important! Nu ar trebui să fii prea entuziasmat după evenimentul pe care îl vezi, deoarece de multe ori devine o reflectare a gândurilor tale care ți-au vizitat creierul cu o seară înainte.

În prezent, aproape toți oamenii trebuie să observe anumite vise în procesul de odihnă. Adesea, evenimentul care a avut loc nici măcar nu poate fi amintit, ceea ce este foarte rău, deoarece astfel de viziuni, de regulă, poartă o anumită încărcătură semantică. Indiferent de natura visului, atât schimbări favorabile, cât și schimbări negative se pot întâmpla în viitor. De aceea se recomandă selectarea în timp util a interpretărilor corecte pentru a ne pregăti ulterior mental pentru viitorul viitor.

De ce visezi să alergi pe apă – interpretarea somnului din cărțile de vis

Rafinați visul pentru interpretare

Sonnik Miller

visează să alergi pe apă

Alergarea pe apă – depășirea rapidă a oricăror obstacole.

Dream Vanga

alergați pe apă într-o carte de vis

Apa este un simbol al schimbării, al rezolvării situațiilor dificile de viață, al procesului de reînnoire. Dacă ai visat că mergi pe ape tulburi, ferește-te de necazuri. Pot exista dificultăți în relațiile cu oamenii. Încercați să evitați situațiile conflictuale. Onduri deasupra apei – vă va fi dificil să îndurați încercările care v-au căzut, dar ca rezultat, ridicați-vă

Dream interpretare Tsvetkova

alergați pe apă într-o carte de vis

Alergarea pe apă – pierdere financiară; poziție instabilă.

Cartea de vis musulmană (islamică)

visează să alergi pe apă

Alergarea pe apă este un semn că ar trebui să iei o decizie importantă și fatidică.

Alergarea pe apă este o mare dorință pentru nou și necunoscut.

Interpretarea viselor lui Loff

alergați pe apă într-o carte de vis

A alerga pe apă este necaz, necaz.

Interpretarea viselor din secolul 21

alergați pe apă într-un vis pentru ce este

Un astfel de vis prezice o mare fericire.

Interpretarea visului Hasse

a visat să alerg pe apă

Alergarea pe apă este o dezamăgire; situație financiară dificilă.

Interpretarea visului lui Meneghetti

alergați pe apă într-o carte de vis

Noroc vă așteaptă în orice afacere dificilă.

Interpretarea viselor Longo

a visat să alerg pe apă

Alergarea pe apă – depășirea propriilor temeri și diverse obstacole pe calea vieții.

Fiul lui Nostradamus

alergați pe apă într-o carte de vis

Alergarea pe apă este un semn de dezechilibru și excitabilitate excesivă.

Interpretarea viselor lui Zhou Gong

ce înseamnă dacă alergi pe apă într-un vis

Alergați pe apă – idei și oportunități noi; cea mai bună perioadă din viață.

Cântecul visurilor culinare

visează să alergi pe apă

Alergarea pe apă este o glorie triumfătoare și mult așteptată, succes.

Cartea viselor moderne

alergați pe apă într-un vis pentru ce este

Mersul pe apă este un semn de succes.

Cartea viselor esoterice

visează să alergi pe apă

Depășește toate dificultățile.

Interpretarea viselor sonniq.ru

ce înseamnă dacă alergi pe apă într-un vis

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unui bărbat căruia îi place

Alergatul pe apă este o nenorocire pentru rude sau cei dragi.

De ce visezi să mergi pe apă

De ce să visezi dacă ai avut șansa să mergi pe apă într-un vis? Un adevărat miracol se va întâmpla în realitate. Aceeași viziune promite fericire și prosperitate fără margini. Cărțile de vis populare oferă o interpretare mai detaliată în funcție de detalii suplimentare.

Conform cărții de vis a lui Miller

Ai visat că treci cu vadul pe un râu curat? În realitate, urmează o serie de bucurii mici, dar plăcute. Dacă apa s-a dovedit a fi murdară într-un vis, atunci te vei îmbolnăvi.

De ce visezi copii care mergeau pe apă? Interpretarea viselor promite un noroc incredibil în toate problemele. O fată tânără care merge pe apă spumoasă, dar curată – spre împlinirea celei mai secrete dorințe.

Interpretarea imaginii conform cărții de vis de la A la Z

Dacă într-un vis ai avut șansa să mergi pe apă, atunci în realitate trebuie să faci curățenie generală și spălătorie serioasă. Ți s-a întâmplat să vadezi un corp de apă puțin adânc? Pentru a nu merge la vreun eveniment plictisitor, trebuie să te prefaci că ești bolnav.

Opinia cărții de vis medievale a lui Daniel

De ce visezi că a trebuit să mergi pe apă? Acest vis garantează securitate absolută. Dacă apele erau agitate și clocotite, atunci, dimpotrivă, trebuie să vă faceți griji. Traversarea apelor agitate semnifică frica, necazuri de diferite feluri sau acuzații.

De ce visezi să mergi pe apă și să nu te îneci

Ai visat că mergi pe apă, ca pe pământ solid? În realitate, vei cunoaște exaltarea deasupra celorlalți. Mersul pe apă și nu înecul este o bucurie neașteptată și un adevărat miracol. A sta fără acțiune pe suprafața suprafeței apei este mai rău. Acesta este un semn sigur de probleme care urmează.

De ce altfel visezi că ai reușit să mergi pe apă și să nu te îneci? În viitorul apropiat, vei câștiga faima umană și vei câștiga bogăție. Dacă, dintr-un motiv oarecare, ați căzut brusc într-un vis sub apă, atunci sunteți în pericol grav, posibil chiar fatal.

Ce înseamnă să mergi pe apă desculț, în încălțăminte

Ai visat că mergi desculț pe apă? Evident, nu ai suficientă comunicare cu natura și în special cu elementul apă. Lăsați deoparte actualitatea și plecați imediat în vacanță, chiar dacă durează doar o zi.

De ce să visez că a trebuit să port pantofi și, evident, s-a udat? Un vis garantează necazuri generale care te vor împinge la acțiuni pripite.

Într-un vis, mergând desculț pe apă – pentru o sănătate bună, în pantofi – dimpotrivă, la o răceală. Dacă ai visat că mergi pe apă și că picioarele tale sunt extrem de reci, atunci pregătește-te pentru sentimente neîmpărtășite și drame inimii.

Într-un vis, plimbă-te pe apă, râu, mare, piscină

Interpretarea somnului depinde într-o oarecare măsură de caracteristicile rezervorului în care s-a întâmplat să meargă pe apă. Deci, mersul de-a lungul râului – până la o întârziere, obstacole minore și dificultăți. Dacă apa din râu era noroioasă, atunci trebuie să îndurați dezamăgirea. Uneori, mersul pe apă într-un vis marchează o schimbare dramatică în viață.

Dacă ai visat că mergi pe suprafața mării sau a oceanului, atunci există posibilitatea ca dorința ta prețuită să devină realitate. Piscina este o structură de apă creată de mâinile omului. Prin urmare, această imagine simbolizează întruchiparea, de fapt, a viselor inutile visătorului.

A trebuit să merg pe apă în ploaie, prin bălți

Mersul în ploaie simbolizează o perioadă de stagnare, dezamăgire și stare generală de rău.

Dacă ai visat că mergi sub o ploaie caldă de ciuperci, atunci vin schimbări luminoase și calm. Ploaia rece de toamnă avertizează asupra unei probleme prelungite.

Dacă ai mers în ploaie și te-ai udat complet într-un vis, atunci îți vei deschide sufletul către persoana greșită, iar acest lucru va avea consecințe negative.

De ce visezi să te plimbi prin bălți? Dacă bălțile sunt curate, atunci o neplăcere minoră nu va strica starea de spirit. Dacă este murdar, atunci pregătește-te pentru probleme grave sub formă de bârfă și calomnie. Mersul prin bălți și udarea picioarelor înseamnă că bucuria se va transforma în evenimente rele.

Ce înseamnă să mergi pe apă în casă

Dacă ai visat că ai fost inundat și ai fost forțat să mergi pe apă, atunci ești amenințat de bârfe și de o serie de probleme minore. Dacă apa este curată, atunci va exista o conversație lungă, dar plăcută, sau o discuție nesemnificativă cu un prieten.

Uneori, să mergi pe apă în propria casă într-un vis este rău. Acesta este un semn de boală, limitări, dorințe de bază. A vedea cum apa umple literalmente camera este un eveniment nefavorabil cu care te vei lupta pentru o perioadă lungă și plictisitoare.

Mersul pe apă într-un vis – transcrieri specifice

Principala interpretare a somnului se bazează pe caracteristicile apei și pe mișcarea acesteia. Interpretarea competentă va ajuta la luminarea evenimentelor viitoare.

 • curat – gânduri bune, strălucitoare
 • murdar, noroi – rău, boală, necaz
 • verde – probleme de carieră
 • albastru – știri
 • roșu – pericol
 • ruginit – necaz
 • înghețată – sănătate bună
 • cald – odihnă
 • râu – profit
 • mare – supărare
 • primăvară, bine – bogăție, sănătate
 • în groapă – conflicte
 • mersul pe nuferi – pierdere
 • pe linte de rață – o călătorie scurtă, dar dificilă
 • pe o suprafață de oglindă – succes
 • apă spumoasă – împlinirea dorințelor
 • barbotare – val creativ
 • sclipici – iluzie, credulitate excesivă

Ai visat că trebuie să mergi pe apă? Lăsați deoparte orice îndoială, un astfel de eveniment unic într-un vis garantează în realitate ceva special și neobișnuit, dar întotdeauna bun.