De ce visezi păr negru la picioare

De ce visezi la păr pe picioare?

Pălosirea este un simbol al masculinității. Cu toate acestea, expresia „mână blănoasă” are o interpretare diferită – o poziție financiară stabilă și patronajul unei persoane cu autoritate. Pălosirea este considerată un semn de succes, bogăție materială și leadership în orice. De ce visezi la păr pe picioare? Semnificația visului va depinde de sexul persoanei și de unele dintre nuanțele poveștii.

Visele bărbaților

Picioarele păroase străine sunt un simbol al creșterii de succes a carierei și al succesului în afaceri. vezi picioarele tale păros într-un vis – un semn al stimei de sine ridicate. Încrederea în sine este o calitate necesară care vă permite să cuceriți noi culmi și să vă atingeți obiectivele.

Dar părul excesiv pe picioare spune că îngâmfarea de sine a depășit limitele acceptabile. Ești fixat pe persoana ta, angajat în narcisism și îndepărtat de realitate. În timp ce te admirai, sub nasul tău se dezvoltau alte evenimente pe care nici nu le-ai observat. Uită-te în jur înainte să fie prea târziu să o repari.

Vedeți o femeie cu picioare păroase – la succes pe frontul dragostei. Visătorul va atrage atenția celor mai inaccesibile și mândre frumuseți. De asemenea, un vis poate indica faptul că o doamnă cu calități de conducere este înconjurată de un bărbat, care poate oferi asistență neprețuită în rezolvarea problemelor de afaceri.

Visele femeilor

Pentru femei, excesul de păr pe corp aduce o mulțime de experiențe. Toată lumea se străduiește să devină posesoare de picioare netede, subțiri – un simbol al frumuseții feminine. Prin urmare, să-ți vezi picioarele păroase într-un vis este stres și frică. Orice fată, la trezire, va începe imediat să verifice starea picioarelor ei – a apărut vegetația acolo?

Să-ți vezi picioarele cu păr este un semn al unui caracter puternic curajos.. Veți putea obține o poziție înaltă pe cont propriu, fără a folosi oameni influenți. Îți vei putea dovedi competența și solvabilitatea fără a te adapta la opiniile celorlalți.

Cu toate acestea, dacă tu cu voința ta puternică înăbuși inițiativa bărbatului tău iubit, acest lucru va duce la dizarmonie în relație. Dacă ai realizat multe în viață – o carieră de succes, o vatră de familie și copii ascultători – este timpul să te gândești la tine. Ai intrat prea mult în rolul de lider? Poate că este timpul să devii feminin și afectuos? Subconștientul trimite un semnal prin imaginea picioarelor păroase.

Vedeți picioarele altcuiva

De văzut picioare bărbătești păroase pentru o femeie – un semn bun. Visătorul se bucură de atenția jumătății puternice a umanității, atrage bărbații cu farmecul ei. Cu toate acestea, un vis poate profeți și înșelarea unei persoane dragi.

Dacă o femeie a văzut păros picioarele unei persoane cunoscute, ceea ce înseamnă că în realitate el îi inspiră respect și chiar teamă.

De ce visezi păr pe picioarele străinilor? Adesea, astfel de vise prezic o călătorie, iar părul lung – o călătorie lungă.

Par cret promite aventuri aventuroase. Dacă ați fost speriat de vederea inelelor de păr, atunci va avea loc o surpriză neplăcută. Dacă inelele au provocat emoție, atunci călătoria va aduce bucurie și multe impresii plăcute.

Culoarea părului

Interpretarea visului va depinde și de culoarea părului de pe picioare. Totul contează – culoarea, lungimea, densitatea copertei.

Păr negru aspru pe picioarele unei fete cu părul blond, prevestesc răul – înșelăciune, dezamăgire. Dacă vezi păr negru pe picioarele unei persoane cunoscute, nu-i încrede în secretele tale – acesta este un trădător.

Păr de culoare deschisă vorbind despre frica de a îmbătrâni. Nu trebuie să vă fie frică de îmbătrânire, deoarece există multe proceduri și remedii anti-îmbătrânire pentru a reda elasticitatea pielii.

Bucle roșii pe picioare poate prezice sarcina. Pentru bărbați, acest vis amintește de trecerea timpului și de epuizarea potențialului sexual.

Să te bărbierești sau să nu te bărbierești?

Impresia a ceea ce vezi într-un vis te face să vrei să radi excesul de vegetație de pe picioare. Pentru femei, acest act pare destul de natural și pentru bărbați – prezice pierderea calităților masculine.

Un bărbat, parcă, refuză să fie un lider, să-și asume responsabilitatea pe umerii lui și să-și atingă obiectivele. Dacă te-ai săturat de responsabilitate și probleme, doar ia-ți o vacanță. O scurtă odihnă va aduce sufletul în echilibru și veți continua munca începută cu putere reînnoită.

Un astfel de vis poate vedea un om căruia îi place să se plângă de nedreptatea vieții. Nimeni nu-i poate mulțumi – nici soția, nici șeful, nici vecinii de pe site. Această poziție a plângătorului este cauzată de lipsa de dorință de a face ceva și de a-și asuma responsabilitatea pentru acțiunile lor. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, un bărbat știe că el este de vină pentru toate.

Ce a făcut complotul în care mai mult păr după bărbierit? În curând veți primi un flux de numerar mare. Dacă te rănești în timp ce te bărbierești, așteaptă-te la cheltuieli mari.

Semnificația părului conform cărților de vis

Cartea Dream House – un bărbat visează la păr pe picioare pentru profit și succes în carieră. Visul unei femei prezice invidia colegilor ei dacă vede picioarele păroase ale altcuiva. Văzând părul roșu pe propriile picioare – până la sarcină. Părul roșu pe picioarele visătorului – el a încetat să mai fie atractiv pentru propria lui soție.

Interpretarea visului rătăcitorului avertizează: bărbierirea părului de pe picioare – la pierderi materiale. Îți vei pierde câștigurile din cauza propriei lene și neatenție. Dacă încerci să fii disciplinat și responsabil, vei putea obține prosperitate.

Sonnik Miller prezice o călătorie. Dacă părul a fost lung, călătoria va aduce experiențe și griji neplăcute. Va trebui să depășești dificultăți și obstacole.

Nota

În Tibet, picioarele păroase într-un vis sunt un vis binevenit. Potrivit tibetanilor, un vis simbolizează norocul, o astfel de persoană este considerată norocoasă. Cantitatea de beneficii și noroc va depinde de lungimea și densitatea buclelor de pe picioare. A-ți bărbieri linia părului într-un vis înseamnă să nu lași norocul să intre în viața ta.

Citeste mai mult:  Există o rodie într-un vis

Văzând părul pe picioarele tale într-un vis, ce este scris în cartea de vis?

De ce visează părul pe picioare

Picioarele acoperite cu vegetație densă în visele nocturne simbolizează o îmbunătățire a stării materiale care a venit ca rezultat al eforturilor și muncii grele ale visătorului. Cu toate acestea, nu ar trebui să credeți că părul de pe picioare prezice bogăție constantă pentru o persoană adormită. Dacă a avut șansa de a vedea părul pe picioare într-un vis, atunci profitul monetar pe care îl va primi va fi instabil și, cu o atitudine neglijentă față de afaceri, va dispărea fără urmă. Pentru a-l păstra și a crește, visătorul va trebui să facă un efort.

O carte de vis de familie va spune în detaliu la ce să se aștepte de la viitor pentru o persoană care vede picioare păroase într-un vis. Pentru un bărbat, un astfel de vis promite stabilitate financiară și promovare de succes pe scara carierei. Un vis care a avut loc în ajunul unei afaceri importante indică finalizarea cu succes a acesteia. Dacă un reprezentant al sexului puternic a visat la o femeie familiară cu picioare păroase, atunci, în realitate, va fi forțat să recunoască conducerea ei asupra lui însuși.

O femeie a visat că are picioare nebărbierite și îngrijite? Un vis îi prezice o situație în care va trebui să-și arate caracterul imperios și să-și asume responsabilitatea pentru o problemă importantă. În plus, picioarele păroase profețesc o familie puternică pentru sexul frumos. O femeie care să-și vadă părul lung pe picioare într-un vis al unei alte domnișoare este invidia oamenilor cu care lucrează.

Conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima, picioarele păroase în visele nocturne indică o stimă de sine supraestimată a unei persoane adormite. Interpreții îl sfătuiesc să-și dedice mai puțin timp și să acorde atenție celor dragi care au nevoie de ajutorul și sprijinul lui sincer.

Ce se întâmplă dacă visezi păr pe picioare

Dacă o femeie a văzut părul pe picioarele ei într-un vis, atunci în viitor va trebui să devină soția unei persoane cu voință slabă, pe care o va împinge cu ușurință. O astfel de interpretare a visului este dată de Cartea de vis pentru femei.

În cartea de vis a lui Miller, picioarele păroase simbolizează o călătorie lungă de afaceri sau o călătorie. Dacă vegetația s-a dovedit a fi prea lungă, atunci călătoria viitoare nu va fi ușoară, iar visătorul va avea o mulțime de obstacole și probleme pe drum.

Pentru o femeie, părul de pe picioare este considerat de cartea de vis a Wandererului ca un semn care îi prezice o carieră amețitoare, aventuri romantice incitante și popularitate la sexul opus. O tânără care are un astfel de vis se așteaptă la dragoste pasională și la studii de succes. Dacă o persoană a visat picioare feminine, acoperite abundent de păr, atunci, în realitate, va trebui să cadă într-un triunghi amoros și să experimenteze durerile geloziei.

Ați visat să vă radeți vegetația densă de pe picioare? Visul prezintă dificultăților materiale care doarme, care vor apărea ca urmare a iresponsabilității, neatenției și lenei sale. Pentru a menține stabilitatea, visătorul trebuie să învețe cum să-și gestioneze propriile resurse financiare mai înțelept. De asemenea, picioarele de bărbierit pot aduce o persoană să iasă din zona de confort obișnuită și nevoia de a lua o decizie non-standard. Dacă în visele de noapte o persoană adormită a vrut să-și rade picioarele, dar nu a făcut-o, atunci, în realitate, dorințele sale nu se vor împlini.

Ceea ce prezinta parul pe picioare

Dacă ai visat la păr pe picioare, trebuie să fii atent la culoarea lor. O femeie pentru a vedea vegetația roșie pe picioarele ei – la începutul mult așteptat al sarcinii. Un vis în care un bărbat a observat păr roșu pe picioarele unui reprezentant al sexului slab îi aduce vestea despre sarcina soției sau a iubitului său. Dacă în visele de noapte picioarele lui erau acoperite cu păr roșu, atunci în realitate ar trebui să-și monitorizeze mai atent aspectul, altfel va înceta să atragă femeile.

Care este visul vegetației întunecate? Părul de pe picioarele unei femei de culoare prezice necazurile ei care vor apărea din cauza intrigilor nedoritorilor. Un pericol deosebit sunt părul lung și creț. Văzându-i în picioare, o femeie ar trebui să fie atentă în toate problemele. Picioarele unui bărbat acoperite cu păr negru promit un romantism pasional și prosperitate.

De ce visezi la păr pe picioare de o nuanță deschisă pentru a vedea? Interpretarea viselor este convins că vegetația albă sau cenușie dintr-un vis reflectă starea depresivă a visătorului în realitate. El dedică prea mult timp gândurilor de apropiere de bătrânețe și moarte. Trimițând o astfel de viziune unei persoane, Universul încearcă să-i sugereze că este prea devreme pentru el să se gândească la moarte. În această lume, el încă mai are prea multe lucruri importante de făcut. Avea părul blond de pe picioarele tale creț? Visul indică faptul că, în viața reală, cel care doarme are dificultăți în a-și realiza fanteziile erotice. Dar nu este nevoie să disperi. Cu siguranță, printre anturajul visătorului se află o persoană care îl va ajuta să dea viață acestor fantezii.

Am visat la picioare păroase: interpretare din cărțile de vis

Pentru majoritatea fetelor, prezența chiar și a unei cantități mici de păr pe picioare este o crimă. Prin urmare, să-ți vezi corpul acoperit de păr într-un vis nu este o viziune plăcută. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trageți concluzii. Destul de des, picioarele păroase într-un vis sunt un simbol pozitiv. Pentru a interpreta corect la ce visează firele de păr de pe picioare, luați în considerare mai întâi simbolismul picioarelor și părului separat unul de celălalt.

Imagine în inconștientul colectiv

Potrivit cărții de vis a psihologului italian A. Meneghetti, picioarele sunt o imagine pozitivă. Ea personifică stabilitatea suportului în viață, soliditatea acestuia. Prin starea și aspectul membrelor inferioare într-un vis, se poate determina cât de practic, de încredere, întemeiat în sfera materială a vieții este visătorul.

Picioarele denotă și mobilitate, libertate, capacitatea de a se mișca într-o direcție aleasă. Cel mai probabil, accentul pus pe picioare într-un vis este un indiciu al necesității de acțiune.

Părul, inclusiv pe corp, este o reamintire a relației noastre cu lumea animală, un simbol al impulsurilor instinctive. Potrivit credințelor populare, părul absoarbe forța vitală, deoarece continuă să crească chiar și după moartea proprietarului său.

Citeste mai mult:  Visează corb negru

În același timp, deformarea picioarelor este un simbol al calităților demonice și al aspirațiilor nesănătoase. Astfel, picioarele păroase pot apărea într-un vis ca un indiciu al sănătății biologice, al unei puteri mentale mari, al fermității și al fermității caracterului. În negativ, este un avertisment cu privire la pericolul de a ceda la dorințe de bază, abuz de putere, comportament excesiv de crud. În arta creștină, părul este un atribut al diavolului.

Interpretarea imaginii în cărțile de vis

După cum am aflat, picioarele păroase sunt un simbol ambiguu. În cărțile de vis, se pot întâlni adesea interpretări unilaterale ale imaginii.

Dream Vanga

Miernicia de pe picioare într-un vis este un semn de nemulțumire față de viața cuiva, solicitări excesive față de ceilalți, incapacitatea de a ierta.

nobil

Să vezi picioare cu păr întunecat este norocos. Așteptați-vă la profituri uriașe sau afacerea dvs. se va redresa.

Miller

Pentru a vedea picioarele într-un vis – pentru călătoria viitoare, schimbări drastice; acoperit cu păr lung – drumul va fi plin de greutăți.

Freud

Picioare păroase într-un vis – un indiciu al conducerii într-o relație.

Autointerpretare

Când interpretați somnul, trebuie luate în considerare următoarele puncte:

  • densitatea, culoarea și structura părului visat de pe picioare;
  • ale căror picioare le-ai văzut – ale tale sau pe cineva cunoscut;
  • dacă părul de pe picioarele tale te-a provocat îngrijorare, dacă ai încercat să scapi de ele.

Culoarea părului

Părul roșu este asociat cu un caracter demonic, precum și cu Venus – zeița frumuseții, a iubirii carnale, a dorinței și a fertilității.

Dacă o femeie a visat la păr roșu pe picioare, atunci ar trebui să se pregătească pentru evenimente vesele. Poate că va veni o sarcină mult așteptată sau se va întâmpla o aventură erotică picant. Un astfel de vis îi avertizează pe bărbați să-și monitorizeze mai bine aspectul, altfel pot apărea probleme cu un partener.

Firele de păr deschise, abia vizibile sunt o indicație a unui caracter prea timid, fricos și secretos, în timp ce părul întunecat este încrezător în sine și dominator.

Părul gri de pe picioare este o reflectare a anxietății cu privire la posibilele boli, bătrânețe, moarte, sensul vieții. Un indiciu al necesității de a-și schimba opiniile cu altele mai optimiste.

Densitatea și structura părului

Părul des de pe picioare este o metaforă a unei descoperiri în viață, bucurie, energie, dovada dorinței de a reuși. Astfel de vise sunt văzute de indivizi foarte puternici și intenționați.

Dacă visezi la o promovare sau plănuiești să-ți schimbi locul de muncă într-unul mai profitabil, atunci un vis în care ți-a crescut părul gros și negru pe picioarele tale promite succes. Mai mult, pentru a-ți atinge obiectivele ambițioase, nu va trebui să te apleci sub cineva sau să-ți sacrifici principiile.

Părul negru și ondulat este un semn al temperamentului sexual crescut. Firele de păr care devin gri sau cad în fața ochilor avertizează asupra pierderii vitalității, dezvoltarea unei boli grave.

Dacă proprietarul vegetației dense de pe picioare este altcineva, atunci această persoană este mult mai puternică decât tine. Cel mai probabil, va trebui să cedezi, sub presiunea dorințelor și cerințelor lui.

Visezi la felul în care picioarele tale sunt acoperite cu păr negru și experimentezi un sentiment de panică – ceea ce înseamnă că, în realitate, este nevoie să iei o decizie responsabilă. Cu toate acestea, îți lipsește curajul de a-ți exercita propria voință.

De ce visează femeile la picioare păroase

Dacă o fată visează că picioarele ei sunt acoperite cu peri groși și negri, atunci acesta este un indiciu al caracterului ei activ, dur și războinic. Indiferent dacă vrea sau nu, ea ocupă o poziție de conducere în relațiile cu bărbatul ei.

Poate că ai întâlnit un partener apatic și cu voință slabă și nu ai de ales decât să iei singur inițiativa. Cu toate acestea, există posibilitatea ca tu însuți să-ți transformi iubitul într-un nebun, nepermițându-i să ia o singură decizie fără aprobarea ta.

Dacă picioarele, acoperite cu păr, visează la o femeie în poziție, atunci sarcina va decurge cu ușurință, iar nașterea va avea loc fără complicații.

Dacă o femeie a visat că unul dintre picioarele ei era ras, iar celălalt era acoperit cu păr, cartea de vis prezintă conflicte cu soțul ei până la divorț.

Dacă o fată visează la păr pe picioarele iubitului ei, atunci acesta este un avertisment că cineva bârfește despre relația lor.

Interpretare pentru bărbați

Dacă un bărbat visează că are vegetație prea groasă pe picioare, acesta este un indiciu al încrederii sale excesive în abilitățile sale, egoism, lăcomie în sex. Dacă părul cade – ar trebui să vă fie frică de boli ale zonei genitale. Un bărbat într-un vis își rade părul pe picioare – îl așteaptă o aventură amoroasă captivantă.

Un bărbat visează la membre feminine păroase – în mediul său există o doamnă cu un statut social mai înalt, capabilă să ofere asistență serioasă în afaceri.

Pentru a vedea picioarele păroase ale propriei iubite – va trebui să-i asculti în orice. Picioarele păroase ale unui străin visează să câștige dominație într-o relație.

De ce visezi să-ți radi părul

A scăpa de păr este un fel de castrare, sublimarea instinctelor inferioare. Prin urmare, bărbierirea părului de pe picioare într-un vis înseamnă a te priva de putere, protecție și confort familiar. Un astfel de vis poate avertiza asupra unei boli grave. Raze picioarele cuiva – pentru a te despărți de această persoană.

Dacă într-un vis altcineva îți rade picioarele, această persoană este rivalul tău, așteaptă doar momentul potrivit pentru a lovi.

Dacă visătorul încearcă în mod persistent să scape de vegetație, dar părul crește din nou, înseamnă că nu poate rezolva un fel de situație conflictuală în realitate. Dacă situația nu provoacă anxietate într-un vis, ar trebui să vă așteptați la o creștere a veniturilor. A te răni accidental în timp ce îți radi picioarele într-un vis este o risipă de bani, cheltuieli neprevăzute.

Dacă părul deschis crește în locul părului întunecat, necazurile se vor termina în curând și o dungă strălucitoare va veni în viață.

Și nu uitați de regula generală: cu cât ți-a cauzat mai puțină anxietate vederea picioarelor pline de păr în vis, cu atât evenimentele mai favorabile îți promite o astfel de viziune.

Citeste mai mult:  Mângâie un bărbat într-un vis

De ce visezi la păr pe picioare?

Părul de pe picioare într-un vis este un semn care indică stabilitatea situației financiare a unei persoane, fiabilitatea și independența sa în viață. Pentru a înțelege de ce visează o astfel de viziune, merită să ne amintim visul, intriga și colorarea emoțională în detaliu, aranjand totul într-o singură imagine semantică și uitându-ne la explicația din cartea de vis.

Multe cărți de vis interpretează destul de ambiguu la ce visează picioarele păroase.

Cartea de vis a lui Miller, un astfel de vis este interpretat ca un prevestitor al unei călătorii sau călătorii iminente. Dacă într-un vis, aveți păr lung pe picioare, înseamnă că drumul în viața reală nu va fi neted, va trebui să treceți printr-un număr considerabil de minute neplăcute și să vă confruntați cu probleme nas la nas.

Pentru fete, acest vis, conform cărții de vis a lui Freud, indică faptul că în relațiile de familie ea își va conduce și comanda soțul. Dacă un bărbat visează la păr pe picioare, atunci, conform cărții de vis, un tânăr va trebui să se supună unei femei în muncă.

Interpretarea visului interpretează acest vis ca o opinie nerezonabil de înaltă despre sine, care poate afecta reputația de afaceri a visătorului. De asemenea, părul de pe picioare într-un vis indică faptul că o persoană îi place foarte mult propria persoană, așa că îi este dificil să se concentreze pe orice altă problemă.

Pentru o femeie, părul de pe picioarele (bărbați) într-un vis simbolizează reprezentanții sexului opus, care se află într-un mediu apropiat și sunt foarte reverenți și caldi față de persoana adormită. Pentru un bărbat, a vedea părul pe picioarele unei femei este interpretat de o carte de vis ca o realizare a succesului în învățare, aventuri amoroase, succes într-un domeniu de afaceri.

Pentru a afla de ce parul de pe picioare visează, ar trebui să vă amintiți culoarea firelor de păr și alte nuanțe neobișnuite într-un vis. Dacă vegetația este albă sau cenușie, înseamnă că persoana adormită este prea obsedată de gândurile de bătrânețe și moarte. Nu ar trebui să cedeți unei dispoziții proaste și să trăiți în prezent. Dacă firele de păr au bucle, atunci, conform cărții de vis, visătorul nu este mulțumit de relațiile sale intime, care nu-și justifică dorințele și capacitățile sexuale.

Pentru o fată, să-și vadă părul creț, lung și negru pe picioare într-un vis, este un avertisment că, în realitate, în viitorul apropiat, poate deveni victima intrigilor și glumelor crude ale cuiva. Pentru un bărbat, o astfel de viziune oferă un succes amețitor pe frontul dragostei, o dragoste vie și de neuitat.

Părul roșu pe picioare într-un vis prezice pentru o femeie o sarcină mult așteptată sau o reaprovizionare în familie, pentru un bărbat această imagine înseamnă nevoia de a-și monitoriza aspectul, altfel riscă să-și piardă popularitatea cu sexul opus.

Rade părul într-un vis

Dacă, la vederea propriilor picioare păroase, visătorul simte o mare dorință de a le rade, atunci în viitorul apropiat toate speranțele și visele unei persoane nu vor fi realizate.

Unele cărți de vis explică părul crescut la extremitățile inferioare într-un vis cu un sentiment subconștient de securitate și siguranță al unei persoane, a le bărbieri înseamnă a ieși din zona lor obișnuită de confort sau necesitatea unei abordări non-standard a situației care a avut. a apărut.

O atitudine irațională față de viață, lenea și egoismul excesiv îl împiedică pe visător să obțină un statut înalt în viață, obținând o nouă poziție, motiv pentru care visează să-și radă părul pe picioare. De îndată ce cel care doarme își ia mai în serios propriile îndatoriri, succesul și recunoașterea în viață sunt garantate.

Alege-ți visul

De ce visezi vene pe picioare?

De ce visezi la păr pe cap?

Interpretarea viselor vânătăi pe picioare

Văzând pantofi în picioare într-un vis

De ce visezi părul creț?

De ce visezi părul lung?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 13

Am visat că piciorul stâng era complet neted, iar piciorul drept era acoperit cu mici fire de păr întunecate și dense, dar în realitate sunt ușoare și invizibile.

Am visat că mi-a apărut păr foarte lung pe picioare, lung de 30 de centimetri. Luxos, frumos și dintr-un motiv oarecare împletit în mici codițe libere. M-am gândit că ar trebui să le tai și să le salvez. În general, am fost încântat de ei.

Într-un vis, am văzut-o pe fiica mea mică și pe picioarele ei creșteau bucle roșii de păr. Am fost fascinată și i-am spus cu bucurie că va deveni bogată.

Astăzi am visat un păr lung și gros și negru pe picioare, am început să le rad cu o mașină, dar aparatele nu au luat pâslele de păr, erau plictisitoare, pâslele de păr nu cedau. În general, indiferent cât de mult am încercat, nu am putut și nu m-am putut bărbieri până la capăt. Un fel de groază.

Am visat că părul meu de pe picioare era lung striat de zece centimetri! Și pe piciorul stâng dintr-o parte este o coadă întreagă, vezi 30 probabil!

Am visat că am picioare păroase și lungi și negre, apoi m-am uitat la picioarele mele și am plâns.

Am visat că îmi rad părul lung pe picioare.

Am visat că pe alocuri îmi crește părul lung și drept pe picioare și l-am bărbierit în baie.

La ce mă gândesc, o astfel de aliniere este un vis. Poate o coincidență?

Am visat că am genunchii păroși și pe alocuri părul meu era lung.

Am visat la păr roșu pe picioare, nu lung, dar mediu. M-am bucurat că peroxidul se înălbea, procesul a început.

Am visat un păr lung negru pe picioare.