De ce visezi la sarcina

De ce să visezi la sarcina ta într-un vis – cea mai exactă interpretare

Ai avut un vis destul de neobișnuit despre nașterea unei noi vieți în interiorul tău. Nu ar trebui să vă fie foarte frică dacă nu sunteți însărcinată în viața reală, un vis nu reprezintă întotdeauna apariția unui copil neașteptat în viața reală. Dar, să ajungem la un numitor comun, de ce să visezi la sarcina ta în cărțile de vis?

Cel mai adesea, sarcina într-un vis este asociată cu o mare responsabilitate, fie că visătorul își îndeplinește toate proiectele cu bună-credință, iar visul doar semnalează acest lucru, fie mulți oameni se bazează pe visător și trebuie să fii mai atent la promisiunile tale. Previziunile romantice nu sunt, de asemenea, neobișnuite în legătură cu acest vis.

Interpretarea unui vis în parcele separate

Visătorul trebuie să-și amintească imaginea generală a visului, dar este mai bine să-și amintească detaliile principale pentru a construi o narațiune coerentă. Nu este atât de ușor, dar dacă ați avut deja o experiență similară, de exemplu, pe site-ul nostru, atunci prima etapă de interpretare va fi ușoară.

Trebuie remarcat imediat – dacă nu vă amintiți un anumit detaliu al unui vis, aruncați-l, nu este recomandat să vă gândiți bine, deoarece propriile speculații riscă să se rupă și să schimbe complet imaginea visului dvs. , și nu vom cunoaște interpretarea reală.

Deci, dacă ați reușit să conectați acest puzzle dificil, atunci putem începe interpretarea. Site-ul nostru oferă toate materialele necesare interpretării acasă, cititorul trebuie doar să-și coreleze propriile amintiri cu opțiunile de dezvoltare a intrigii disponibile mai jos:

 • Sarcina simplă într-un vis în timpul sarcinii în viața reală. În acest caz, ar trebui să vă calmați imediat, deoarece, conform absolut tuturor cărților de vis, un astfel de vis înseamnă nașterea unui copil complet sănătos și o naștere favorabilă, nu ar trebui să vă faceți griji, dar puteți citi câteva cărți despre asta;
 • Dacă ai visat că ești însărcinată, dar în realitate nici nu te-ai gândit la asta. Dacă ai avut un vis cu sarcina, atunci nu ar trebui să te gândești imediat la un rezultat similar în viața reală, chiar dacă ți-ai dori un copil, acest vis este doar despre îmbunătățirea relației tale romantice și a farmecului;
 • Ești bărbat, dar ai avut un vis despre sarcină. Imposibilitatea sarcinii la un bărbat a fost dovedită de mult, dar ce nu se întâmplă în vise? Nu ar trebui să vă fie frică de un astfel de vis, nu simbolizează absența unui nucleu sau așa ceva, dimpotrivă, veți fi incredibil de norocos în următoarele proiecte și acțiuni timpurii;
 • Șocuri ale unui copil mic în burtă. Un vis extrem de bun, este interpretat ca o completare iminenta a familiei tale, dar asta nu inseamna ca vei ramane insarcinata in realitate, cel mai probabil sora sau ruda ta;
 • Dacă ai aflat sexul copilului tău din pântecele unui vis și s-a dovedit a fi băiat. Un vis cu un complot similar îi oferă visătorului o promovare și posibilitatea de a-și demonstra propriile calități profesionale, toată lumea va vorbi despre tine ca un specialist competent, așa este interpretat acest vis din cărțile de vis;
 • Am visat că sunt însărcinată cu o fată. Destul de ciudat, dar visul prezintă mari dificultăți pentru visător, care pot fi asociate atât cu activitățile de muncă, cât și cu orice întreprindere, nu ar trebui să vă implicați în aventuri periculoase și să vă asumați o povară copleșitoare, ar trebui să ascultați astfel de vise;
 • Sarcina cu gemeni pentru o femeie. Astfel, subconștientul îți dă un semnal că totul în viața ta este echilibrat, te simți bine la jobul tău actual și nu vrei să schimbi nimic, îți place situația actuală, iar toate deciziile tale sunt extrem de favorabile;
 • Din nou, dacă o femeie însărcinată cu gemeni este bărbat. Subconștientul în acest caz nu mai exprimă un echilibru similar, ca cel al unei fete, ci îl încurajează pe visător să facă o alegere, de care vor depinde multe. Această viziune în sine este un simbol al alegerii pe care visătorul – un bărbat va trebui să o facă în curând;
 • Gemeni pentru o femeie în vis. Dacă ați văzut vise cu un complot similar, atunci vă puteți bucura – veți găsi bogăție și patronaj fără precedent din a doua jumătate proaspăt făcută, promovare și succes nespus în toate eforturile care vor veni doar în viața voastră;
 • Într-un vis, ești sub protecția soțului tău în timpul sarcinii, dar în realitate nu ai un suflet pereche înregistrat. Dacă nu sunteți căsătorit, dar în vise sunteți sigur că aveți un soț și amândoi așteptați un copil, atunci un astfel de vis vă profetizează nefericire, infidelitate și supărare. Cel mai probabil, găsirea unui suflet pereche va fi extrem de dificilă;
 • Ești căsătorit, dar subconștientul nu l-a inclus pe soțul tău în vis. Visul opus, care simbolizează fidelitatea subconștientă față de soțul tău, deoarece pur și simplu ți-ai ascultat instinctul matern și ai încercat să-ți salvezi copilul în vis, petrecând ceva timp departe, departe de cel mai important bărbat din viața ta.

De ce să visezi la sarcina ta

Somnul este întotdeauna o reflectare a gândurilor, așteptărilor, experiențelor, problemelor și planurilor noastre. Adesea, viziunile sunt o imagine destul de ciudată și contradictorie, care se limitează la delir. Dar fiecare vis are propria sa explicație. Mai mult, diferite cărți de vis îl pot interpreta în moduri complet diferite. Potrivit unei versiuni, sarcina ei visează la nașterea a ceva nou, știri neașteptate și evenimente strălucitoare. Pe de altă parte – la schimbările asociate cu creșterea financiară. Totul depinde de circumstanțele și nuanțele în care dormitorul își vede sarcina. Acum vom afla cu tine!

Sarcina unei fete necăsătorite

Nici măcar nu ai fost sunat încă și deja visezi la propria ta sarcină? Felicitări! Asta înseamnă că ești deja pregătit să creezi o familie, iar singurul lucru care a rămas este să o găsești pe cea potrivită. Apropo, un astfel de vis poate promite și o nouă uniune serioasă. Și dacă ai deja un iubit, te sfătuim să arunci o privire mai atentă asupra relației tale – sarcina într-un vis indică faptul că există unele dezacorduri în cuplu.

Alte surse susțin că o tânără fată visează la sarcină dacă trebuie să sufere pierderi și pierderi. Fii atent, poate că minciuna și trădarea din partea credincioșilor te pândesc.

Sarcina unei fete căsătorite

Dacă o femeie adultă a visat la sarcină, atunci în curând va experimenta bucuriile maternității. Deja o femeie însărcinată – la probabil gemeni, sau vorbește despre sentimentele ei despre viitoarea naștere. Dar în ambele cazuri vor avea succes! Este burta ta prea mare într-un vis? Aceasta este pentru succes, prosperitate și abundență! Dar pentru o femeie matură, sarcina poate visa la boală sau la griji neplăcute asociate cu cei dragi. Să simți tremurături în stomac într-un vis în timp ce nu ești însărcinată – până la o sarcină timpurie în realitate sau creștere personală.

Citeste mai mult:  Văzând o femeie făcând în vis

Sarcina cu un băiat

În rândul oamenilor, a vedea un viitor fiu într-un vis este bine, finalizarea cu succes a tranzacțiilor și proiectelor, intrarea într-o nouă poziție și o creștere a salariului. Dar aceasta este departe de singura interpretare. În diferite cărți de vis, băiatul promite obstacole:

 • Bârfă în jurul vieții personale (dacă femeia nu este căsătorită).
 • Schimbări importante care îți vor schimba radical viața.
 • Posibil accident de mașină. Atenție.
 • Necazuri, încercări, probleme.
 • Schimbarea locului de locuit.
 • Călătorie lungă de afaceri.

Sarcina cu o fată

A fi o fată însărcinată în visele tale vorbește despre o veste bună, un cadou generos, bucurie sau un eveniment uimitor. Dacă sunteți deja într-o poziție, iar sexul copilului nenăscut este încă necunoscut, atunci cel mai probabil se va naște o fată.

sarcina gemelara

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o femeie necăsătorită – la pierderile viitoare, trădarea și durerea. Pentru o doamnă căsătorită, gemenii într-un vis vor aduce fericirea familiei și treburi plăcute. Dacă fata este singură, atunci visul o avertizează despre înșelăciune, calomnie și notorietate.

Gemenii pot vorbi și despre o persoană ipocrită care a apărut sau va apărea în curând în mediul tău.

sarcina tripleților

Ai avut un vis despre sarcina ta și sunt așteptați tripleți? Semn bun! El promite dezvoltarea carierei, stimulente monetare, succes în afaceri și semnarea unui contract profitabil. În viața personală, totul este mai puțin roz: există posibilitatea unui triunghi amoros sau o mare ceartă cu persoana iubită.

Sarcina cu gemeni

Un vis în care o femeie ar trebui să nască gemeni simbolizează libertatea, scăparea de obligațiile opresive sau o nouă cunoștință utilă. Dacă un bărbat a avut un astfel de vis despre soția sa, în viitorul apropiat va avea bogății și vești grozave în viața personală.

sarcina virginala

Te întrebi de ce o tânără virgină visează la sarcină? Totul este simplu. Astfel de vise înseamnă că este deja pregătită pentru intimitate, relații serioase și crearea unei familii. Ea a trezit atracția feminină și fizică față de sexul opus. Dar pentru o fată bolnavă, un astfel de vis va avea o culoare negativă: prevestește o exacerbare a bolii, dificultăți în relațiile cu un bărbat și experiențe.

Nașterea unui copil într-un vis

Văzând sarcina și nașterea într-un vis – spre succes, noroc și bunăstare financiară. Privind burta ta mare în vis, simțirea contracțiilor și nașterea prevestește direct o căsătorie timpurie (pentru o fată liberă). De asemenea, simțirea sarcinii într-un vis vorbește despre bucuria viitoare, schimbări pozitive și schimbări în viață. Femeile de familie așteaptă mândrie în copiii lor și mare fericire în casă. Și dacă o doamnă în vârstă visa la naștere, problemele de sănătate nu puteau fi evitate.

Potrivit lui Freud, un astfel de vis este interpretat după cum urmează: persoana adormită este deranjată de întâlnirea viitoare cu partenerul său de viață. Și cartea de vis psihologic oferă o soluție la o problemă de mult timp interesantă.

Ecografia de somn sarcina

Valoare pozitivă pentru toată lumea! Dacă o fată în poziție și-a visat stomacul în timpul unei proceduri cu ultrasunete, asta înseamnă doar că nașterea reală va fi ușoară, fără complicații. Un astfel de vis înseamnă că viitoarea mamă este îngrijorată de sănătatea bebelușului ei. Prosperitatea, succesul în carieră și afaceri așteaptă o fată care nu este însărcinată care a văzut o ecografie într-un vis. Iar persoanele bolnave pot spera la o îmbunătățire a sănătății lor și chiar la o vindecare completă.

Avortul în vis

Un vis nu prea plăcut simbolizează oportunități ratate. Ceva sau cineva ar putea schimba situația în bine, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Văzând avortul într-un vis în ajunul unei întâlniri importante poate semnala defectarea, eșecul sau amânarea neplanificată. În orice caz, fii atent și extrem de atent.

Sarcina înghețată într-un vis

De ce să visezi la sarcina ta înghețată într-un vis? Noi raspundem. Pregătiți-vă mental pentru probleme la serviciu și acasă. Probabil că aveți anumite temeri cu privire la un nou loc de muncă, o schimbare de locuință sau o nuntă viitoare. Aceste temeri te împiedică să mergi înainte și să-ți distrugi planurile. Trebuie să faceți față limitărilor și limitelor pe care vi le-ați stabilit. Nu păstrați emoțiile în voi, spuneți familiei despre sentimentele voastre sau consultați un psiholog.

Sarcina ectopică într-un vis

Un alt coșmar vorbește despre certuri și necazuri minore. Vă sfătuim să aveți răbdare, să nu intrați în dispute și lupte. Atenuați și nivelați orice conflicte, nu folosiți înjurături. Pentru un astfel de comportament demn, vei fi răsplătit cu vești bune, oportunitatea de a începe o afacere de vis și de a-ți schimba viața în bine.

Sarcina cu un copil mort

Într-un vis, acest lucru pare teribil. De fapt, totul nu este așa. Un copil este personificarea unei noi vieți, iar moartea lui înseamnă rămas bun de la trecut și începutul a ceva nou. De ce să visezi la o sarcină cu un copil mort dacă o femeie așteaptă un copil în realitate? Nu vă fie teamă, acest lucru nu prevestește nicio problemă! Dimpotrivă, nașterea ta va merge ca un ceas, iar rudele te vor sprijini în toate modurile posibile. Dacă o femeie are deja proprii ei copii, acest vis sugerează că trebuie să-i dai libertate copilului tău, să nu-l mai patronezi și să-l controlezi atât de mult.

Test de sarcină pozitiv într-un vis

Vestea sarcinii într-un vis prezice schimbări iminente sau evenimente bruște. Dacă mesajul despre sarcină într-un vis a provocat o reacție calmă, atunci lucrurile din viața reală vor fi rezolvate fără dificultate. În curând îți vei atinge obiectivul important!

În cazul în care un vis despre sarcină a provocat frică și panică, se presupune că visătorul este în stres, ceea ce va atrage noi idei. Dacă vestea vieții în curs de dezvoltare din interiorul tău a fost însoțită de o furtună de emoții vesele, atunci în viața reală ar trebui să te aștepți la profit sau la o poziție înaltă.

De ce să visezi la sarcină conform diferitelor cărți de vis

Ai avut un vis destul de neobișnuit despre nașterea unei noi vieți în interiorul tău. Nu ar trebui să vă fie foarte frică dacă nu sunteți însărcinată în viața reală, un vis nu reprezintă întotdeauna apariția unui copil neașteptat în viața reală. Dar, să ajungem la un numitor comun, de ce să visezi la sarcina ta în cărțile de vis?

Citeste mai mult:  Visele de miercuri până joi ce înseamnă

Cel mai adesea, sarcina într-un vis este asociată cu o mare responsabilitate, fie că visătorul își îndeplinește toate proiectele cu bună-credință, iar visul doar semnalează acest lucru, fie mulți oameni se bazează pe visător și trebuie să fii mai atent la promisiunile tale. Previziunile romantice nu sunt, de asemenea, neobișnuite în legătură cu acest vis.

Interpretarea unui vis în parcele separate

Visătorul trebuie să-și amintească imaginea generală a visului, dar este mai bine să-și amintească detaliile principale pentru a construi o narațiune coerentă. Nu este atât de ușor, dar dacă ați avut deja o experiență similară, de exemplu, pe site-ul nostru, atunci prima etapă de interpretare va fi ușoară.

Trebuie remarcat imediat – dacă nu vă amintiți un anumit detaliu al unui vis, aruncați-l, nu este recomandat să vă gândiți bine, deoarece propriile speculații riscă să se rupă și să schimbe complet imaginea visului dvs. , și nu vom cunoaște interpretarea reală.

Deci, dacă ați reușit să conectați acest puzzle dificil, atunci putem începe interpretarea. Site-ul nostru oferă toate materialele necesare interpretării acasă, cititorul trebuie doar să-și coreleze propriile amintiri cu opțiunile de dezvoltare a intrigii disponibile mai jos:

 • Sarcina simplă într-un vis în timpul sarcinii în viața reală. În acest caz, ar trebui să vă calmați imediat, deoarece, conform absolut tuturor cărților de vis, un astfel de vis înseamnă nașterea unui copil complet sănătos și o naștere favorabilă, nu ar trebui să vă faceți griji, dar puteți citi câteva cărți despre asta;
 • Dacă ai visat că ești însărcinată, dar în realitate nici nu te-ai gândit la asta. Dacă ai avut un vis cu sarcina, atunci nu ar trebui să te gândești imediat la un rezultat similar în viața reală, chiar dacă ți-ai dori un copil, acest vis este doar despre îmbunătățirea relației tale romantice și a farmecului;
 • Ești bărbat, dar ai avut un vis despre sarcină. Imposibilitatea sarcinii la un bărbat a fost dovedită de mult, dar ce nu se întâmplă în vise? Nu ar trebui să vă fie frică de un astfel de vis, nu simbolizează absența unui nucleu sau așa ceva, dimpotrivă, veți fi incredibil de norocos în următoarele proiecte și acțiuni timpurii;
 • Șocuri ale unui copil mic în burtă. Un vis extrem de bun, este interpretat ca o completare iminenta a familiei tale, dar asta nu inseamna ca vei ramane insarcinata in realitate, cel mai probabil sora sau ruda ta;
 • Dacă ai aflat sexul copilului tău din pântecele unui vis și s-a dovedit a fi băiat. Un vis cu un complot similar îi oferă visătorului o promovare și posibilitatea de a-și demonstra propriile calități profesionale, toată lumea va vorbi despre tine ca un specialist competent, așa este interpretat acest vis din cărțile de vis;
 • Am visat că sunt însărcinată cu o fată. Destul de ciudat, dar visul prezintă mari dificultăți pentru visător, care pot fi asociate atât cu activitățile de muncă, cât și cu orice întreprindere, nu ar trebui să vă implicați în aventuri periculoase și să vă asumați o povară copleșitoare, ar trebui să ascultați astfel de vise;
 • Sarcina cu gemeni pentru o femeie. Astfel, subconștientul îți dă un semnal că totul în viața ta este echilibrat, te simți bine la jobul tău actual și nu vrei să schimbi nimic, îți place situația actuală, iar toate deciziile tale sunt extrem de favorabile;
 • Din nou, dacă o femeie însărcinată cu gemeni este bărbat. Subconștientul în acest caz nu mai exprimă un echilibru similar, ca cel al unei fete, ci îl încurajează pe visător să facă o alegere, de care vor depinde multe. Această viziune în sine este un simbol al alegerii pe care visătorul – un bărbat va trebui să o facă în curând;
 • Gemeni pentru o femeie în vis. Dacă ați văzut vise cu un complot similar, atunci vă puteți bucura – veți găsi bogăție și patronaj fără precedent din a doua jumătate proaspăt făcută, promovare și succes nespus în toate eforturile care vor veni doar în viața voastră;
 • Într-un vis, ești sub protecția soțului tău în timpul sarcinii, dar în realitate nu ai un suflet pereche înregistrat. Dacă nu sunteți căsătorit, dar în vise sunteți sigur că aveți un soț și amândoi așteptați un copil, atunci un astfel de vis vă profetizează nefericire, infidelitate și supărare. Cel mai probabil, găsirea unui suflet pereche va fi extrem de dificilă;
 • Ești căsătorit, dar subconștientul nu l-a inclus pe soțul tău în vis. Visul opus, care simbolizează fidelitatea subconștientă față de soțul tău, deoarece pur și simplu ți-ai ascultat instinctul matern și ai încercat să-ți salvezi copilul în vis, petrecând ceva timp departe, departe de cel mai important bărbat din viața ta.

Interpretarea visului „sarcină”. De ce visezi la sarcina?

Propriu – în pierdere. A vedea sarcina înseamnă împrumut.

Dacă o femeie căsătorită vede într-un vis că este însărcinată, acest lucru prevestește nașterea de gemeni. Și dacă o tânără necăsătorită vede un astfel de vis, aceasta înseamnă că motivele iubitului ei sunt necinstite și el nu este adevărat cu ea.

Ea visează că soția ei este însărcinată. – Ea spune că are legături pe partea laterală.

Pentru o fată – înșelăciune;

pentru o femeie – bucuria mândriei;

pentru un bărbat – a face planuri;

a vedea o femeie însărcinată este o pacoste.

Vezi si naste.

a fi – a face planuri îndrăznețe

vezi – întâlni necazuri.

TANĂRĂ – fericire în dragoste;

BĂTRÂNĂ – moarte.

Sarcina simbolizează cel mai adesea dorința de a avea copii.

Destul de des, sarcina simbolizează speranțele, visele și dorințele tale neîmplinite de natură sexuală.

Pentru o femeie să viseze că este însărcinată înseamnă că va fi nemulțumită de soțul ei, iar copiii ei vor fi neatrăgători.

Pentru o fecioară, un astfel de vis promite rușine și nenorocire. Dacă femeia adormită este într-adevăr însărcinată, atunci un astfel de vis va servi ca o prognoză pentru rezolvarea cu succes a poverii și pentru o recuperare timpurie a puterii.

Simbolizează purtarea altcuiva, de cele mai multe ori într-un sens negativ, indicând fie boli organice, fie un efect inconștient ascuns asupra subiectului altceva, străin. Când In-se* dorește să vorbească despre nașterea unui copil așteptat, arată imaginea unei persoane cu anumite trăsături faciale.

* Onto In-se (italiană: In-S? ontico – ontic „în-sine”) – proiectul de bază al naturii umane; principiul vieții, fără de care viața este imposibilă. Respectarea acestui principiu conduce o persoană la autorealizare, sănătate, fericire, abaterea de la acesta provoacă boală, durere, suferință (sinonim cu sufletul).

de valoare

Tu sau una dintre rudele tale așteaptă o fată – pregătește-te să primești o surpriză plăcută în viitorul apropiat. Seara, strigă pe o fereastră ascunsă: „Mulțumesc, soare, că mi-ai luminat drumul!”. Luați un pahar cu apă și puneți-l pe pervaz, iar dimineața turnați această apă în vârful capului.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează tsunami-ul

valoare proastă

Tu sau una dintre rudele tale așteaptă un băiat – există o mare probabilitate să ai un accident. Bea 1 lingurita de ulei (de preferat porumb) si nu te da jos pana la prima stea.

Sarcina intră în visele tale în două moduri principale. Primul este visele despre tine în timpul sarcinii, al doilea – sarcina ta reală este un EVENIMENT PUSH-YOU și stabilește un anumit conținut.

Oricine poate rămâne însărcinată într-un vis: această posibilitate nu este limitată nici de barierele sexuale, nici de vârstă. În general, sarcina servește ca simbol al creativității, al pubertății sau al bogăției.Cu toate acestea, există multe situații care necesită o interpretare suplimentară.

Dacă ești o tânără care visează la sarcină, dar în același timp nu ai intenția reală de a rămâne însărcinată, un astfel de vis poate indica faptul că te afli în stadiul inițial de tranziție către o nouă etapă de introspecție. Unul dintre ARHETIPURILE YUNGU este arhetipul părintelui cu instinctul predominant de a conserva familia. A te vedea implicat în activitate în această poziție înseamnă a-ți observa ieșirea din stadiul COPIL și trecerea la nivelul adult.

Dacă ești activă sexual, dar nu ai intenția de a rămâne însărcinată, acest vis poate fi un acompaniament armonios al ciclului tău lunar. În legătură cu un astfel de vis, pot apărea ALARME de tip „ce-ar fi dacă”, care necesită reflecție și rezoluție.

Un bărbat care se vede însărcinat într-un vis se află adesea într-o situație în care masculinitatea sau participarea sa la reproducerea populației este pusă sub semnul întrebării. Astfel de îndoieli vin adesea în mintea bărbaților care se consideră mai puțin activi în acest sens decât și-ar dori să fie. Somnul actioneaza ca o compensatie, subliniind latura creativa a PERSONALITATII lor. Bărbații însărcinate nasc nu numai copii, ci și ceva care își justifică cumva misiunea în această lume.

Faptul de sarcină în viața reală poate duce la o varietate de evenimente în vise. Prin natura lor, aceste evenimente pot fi orice, de la cele mai crude la cele ridicole. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece în viața reală sarcina este o sursă a unei game întregi de senzații – de la emoție la euforie.

Alte tipuri de vise care apar în timpul sarcinii pot fi legate de adulter, MOARTEA unui partener, probleme cronice de sănătate, pierderea sarcinii din cauza unui accident sau avort spontan, malformații congenitale la un copil, gemeni, tripleți etc., precum și creșterea fertilității. , unde concepția și gestația apar mai des și indiferent de protecție.

Visele de infidelitate sau moartea unui partener apar adesea ca răspuns la sentimentele de nesiguranță din cauza unei schimbări în aspectul sau frecvența și natura relațiilor sexuale în timpul sarcinii. Visele cu probleme cronice de sănătate și defecte ale copilului aparțin categoriei VOINȚEI negative și sunt și rezultatul anxietății resimțite de femeile aflate în această poziție.

Visele de nașteri multiple și sarcini repetate sunt cele mai dificile. Uneori, la un anumit stadiu, sarcina copleșește o femeie. Aceasta este o consecință a temerilor legate de capacitatea de a face față în mod corespunzător rolului de MAMA. Sarcinile multiple pot fi o reprezentare vizuală a acestor temeri.

Sarcina visează să înceapă o nouă afacere

Acesta este un semn fantastic că ești gata să dai naștere unei noi idei, unei noi viziuni asupra lumii sau să stabilești o nouă relație. e la fel

poate simboliza nașterea iminentă a unui nou proiect creativ.

Mai poate însemna că vrei să rămâi însărcinată sau că ești însărcinată.

Ești gata să dai viață unei noi idei, unui nou sentiment, unei noi emoții.

Un nou proiect creativ. Mișcare într-o nouă direcție.

Poate indica dorința ta de a rămâne însărcinată.

Dacă o fată tânără vede într-un vis că este însărcinată, atunci acest lucru poate profeți necazuri și dezonoare. Dacă o femeie însărcinată are un astfel de vis, atunci acesta este un semn că nașterea va fi ușoară. Cu toate acestea, dacă sarcina a fost visată de o femeie care nu se așteaptă la o completare a familiei în viitorul apropiat, atunci un astfel de vis poate însemna o căsătorie nereușită.

A te vedea însărcinată este un prevestitor al eșecului în viața de familie;

să vezi o femeie însărcinată într-un vis – la bârfa care te așteaptă

pentru fete – înșelăciune; pentru o femeie – bucurie și succes

Pentru o femeie să se vadă însărcinată într-un vis este o ceartă cu soțul ei.

Dacă este într-adevăr însărcinată, atunci un astfel de vis prezice o naștere reușită și o recuperare rapidă a puterii.

Dacă o femeie care nu se simte însărcinată în realitate vede într-un vis că a dat naștere unui fiu, acest lucru îi promite un sfârșit fericit pentru întreprinderi.Pentru o fată, un astfel de vis înseamnă sărbători, distracție, dans, nunți și, uneori, frica de mamă. Un bărbat care se vede însărcinat într-un vis se va aștepta în curând la bogăție, câștig și profit. Când visează că este prezent la nașterea unei femei, aceasta promite distracție și bunăstare. Dacă un bărbat visează că soția lui este însărcinată când a simțit de fapt primele semne de concepție, acest lucru arată că nou-născutul va rămâne în viață.

înșelăciune (pentru o fată); mândrie, bucurie (pentru o femeie); face planuri (pentru un bărbat); a vedea o femeie însărcinată este o pacoste.

Să vezi o femeie însărcinată pentru un bărbat este o schimbare în familie.

Nașterea – mari dificultăți în finalizarea cazului.

Minciuna cu o femeie însărcinată este o schimbare plăcută.

Ultimul pe care îl vezi este să cucerești o femeie înflăcărată.

Pentru ca un bărbat să se vadă însărcinat – să poarte un plan curajos / o dorință foarte puternică de a experimenta / începutul unei noi perioade în viață.

Pentru ca o femeie să se vadă însărcinată – frica de sarcină sau dorința de a rămâne însărcinată.

A te vedea însărcinată este o trădare pentru o fată.

Bătrâna este un pericol pentru viață.

Pentru ca o femeie să vadă o altă femeie însărcinată – succes în gospodărie, o creștere a bogăției.

A naște în vis este ceva rău; iubirea fericirea va înșela.

Simțirea durerilor de travaliu este un pericol pentru viață.

A te vedea pe tine sau pe cineva gravidă este pentru profit și prosperitate.

Dacă o femeie căsătorită vede într-un vis că este însărcinată, acest lucru prevestește nașterea de gemeni. Și dacă o tânără necăsătorită vede un astfel de vis, aceasta înseamnă că motivele iubitului ei sunt necinstite și el nu este adevărat cu ea.