De ce visezi la pește congelat

De ce visezi la pește congelat

Peștele vine adesea la viziunile de noapte ale unei persoane. Starea și apariția ei într-un vis pot fi cele mai neașteptate. De ce visezi la pește congelat?

Vis despre pește înghețat: interpretare în cărțile de vis populare

Interpretarile viselor conțin diverse interpretări ale viselor despre peștele înghețat:

 1. Miller. În cartea de vis a lui Miller, peștele înghețat este un simbol de bun augur care promite o schimbare în bine celui care doarme. Cu toate acestea, dacă peștele a fost răsfățat, atunci visul aduce necazuri și dezamăgire, dar șirul „negru” în viață va fi scurt. Un număr mare de pește congelat prevestește succesul visătorului în afaceri și evenimente vesele. Pește congelat fără cap – pentru prosperitatea în familie, conform cărții de interpretări a lui Miller
 2. Interpretarea viselor Hasse. Starea înghețată a peștelui dintr-un vis oferă unei persoane o seară plăcută în companie bună, precum și primirea de cadouri și surprize.
 3. Cartea de vis a lui Wangi. Văzătorul bulgar a considerat visul peștelui înghețat un prevestitor al bolii. Oricine vede o astfel de viziune de noapte ar trebui să consulte imediat un medic și, de asemenea, să se intereseze de sănătatea tuturor celor dragi.
 4. Cartea de vis a lui Freud. Sigmund Freud era sigur că peștele înghețat dintr-un vis vorbește despre realitatea „înghețată” a celui care doarme. Probabil, visătorul nu arată nicio emoție, nu experimentează sentimente și nu se gândește la viitorul său, oprindu-se astfel în dezvoltare. Viața intimă a unei persoane suferă și ea.
 5. Interpretarea visului secolului XXI. Un pește congelat într-un pachet indică o situație ambiguă în viața reală a visătorului, pe care o va putea rezolva doar apelând la cineva apropiat pentru sfat. Dacă dormitorul a dezghețat peștele într-un vis, atunci dificultățile pe care le are o persoană vor fi rezolvate în curând.
 6. Cartea de vis ezoteric. Pentru un bărbat, un astfel de vis sugerează că este prea predispus la lene. Visătorul ar trebui să-și caute un loc de muncă, să înceapă un nou proiect, să-și aranjeze o viață personală.
 7. Interpretarea viselor în ordine alfabetică. Un vis despre peștele înghețat prevestește o poveste de dragoste nereușită celui care doarme.
 8. Interpretarea viselor lui Felomen. Visul sugerează că visătorul trebuie să fie mai hotărât, să-și depășească temerile și să facă față problemelor și să nu lase totul să-și urmeze cursul. Un număr mare de pești congelați într-un vis indică faptul că cel care doarme va putea obține un succes incredibil datorită propriei sale determinări.
 9. Interpretarea viselor Astro Balanță. Un vis ajută o persoană să înțeleagă că nu totul este pierdut și există șansa de a-și realiza visul, cel mai important, visătorul trebuie să continue să acționeze.
 10. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Un pește congelat promite unui dormitor o creștere a salariului, iar achiziția lui avertizează asupra achiziției unui produs scump, dar inutil.
 11. Enigma de interpretare a viselor. Iată o interpretare a unui vis pentru fete, în care visătorul este avertizat despre apariția unui rival puternic. O femeie ar trebui să fie mai plină de tact și mai sensibilă, să nu manifeste gelozie excesivă pentru a evita întreruperea relațiilor cu iubitul ei.

Cine a visat la pește congelat

O fată care a văzut un pește înghețat într-un vis încearcă în realitate să „înghețe” o relație care se dezvoltă rapid cu un partener. Potrivit interpretării lui Gustav Miller, un vis despre pește înghețat pentru o domnișoară prevestește o sarcină neplanificată. Un pește înghețat, care a apărut în vis pe patul visătorului, promite apariția unui rival care va putea distruge relația femeii adormite.

O femeie căsătorită care a visat la un pește înghețat are cel mai probabil probleme în comunicarea cu oamenii: este prea închisă și timidă. Dacă în visele nopții, peștele stă în patul visătorului, atunci soțul ei îi va fi infidel. Pentru o doamnă cu un copil, un vis în care ține un pește înghețat în mână oferă o îmbunătățire a stării sale financiare și o viață personală mai bună.

Pentru o femeie însărcinată, un vis despre peștele congelat semnalează amenințarea nașterii premature. Dar nu vă fie teamă, copilul se va naște sănătos, iar nașterea lui va fi rapidă și ușoară.

Pentru bărbați, astfel de vise vorbesc despre unele omisiuni în viață. Cel mai probabil, cel care doarme duce un mod de viață greșit, care nu i se potrivește lui sau celor dragi. Visul în care peștele a apărut în patul visătorului indică probleme în relațiile cu iubitul său. Aspectul neplăcut al peștelui înghețat avertizează un bărbat despre problemele în afaceri și certurile cu rudele.

Descrierea peștelui congelat

Caracteristicile aspectului peștelui pot afecta interpretarea visului:

 • peștele mare aduce profituri mari;
 • un număr mare de pești mari promit succes și noroc în afaceri;
 • un pește mic promite să primească un cadou sau o ofertă neașteptată;
 • peștele roșu promite dificultăți în drumul către obiectiv;
 • peștele congelat cu chip uman avertizează asupra schimbărilor vremii;
 • un pește fără cap avertizează despre înșelăciune sau trădare de la un bun prieten.

Peștele congelat reînviat într-un vis este un semn de probleme în viitorul apropiat

Dacă un pește înghețat într-un vis a fost acoperit cu cuburi de gheață, înseamnă că, în realitate, informații importante sunt ascunse unei persoane adormite.

Tipul de pește afectează și decodificarea vederii:

 • o rufă fără cap oferă vești bune;
 • lipa, lipsită de cap, avertizează asupra bolilor;
 • crapul oferă profit și succes;
 • platica prezice cunoasterea cu o persoana dubioasa.

Unde era peștele

Locația peștelui înghețat poate spune multe despre semnificația unui vis:

 1. In magazin. Relația visătorului cu partenerul său se află într-un singur loc, iubitul persoanei adormite este de vină pentru acest lucru, deoarece îi este frică să-și asume responsabilitatea.
 2. În mășina. În curând, visătorul va ieși dintr-o relație de care a încetat de mult să mai aibă nevoie. Interpretarea unui vis se referă nu numai la sfera personală, ci și la cea de afaceri.
 3. În cutii. Cunoștințe plăcute îl așteaptă pe adormit.
 4. În frigider. Persoana va primi un cadou generos de la Fortune.
 5. Într-un vas sau lighean. O persoană dragă va pregăti o surpriză plăcută celui adormit.

Acțiunile visătorului

Intriga unui vis despre un pește înghețat poate conține unele dintre acțiunile efectuate de visător:

 1. Hrăniți pe cineva cu pește congelat. Dușmanii persoanei adormite vor fi învinși.
 2. Există pește congelat. La vești proaste.
 3. Atingeți peștele. Somnul avertizează pe cel care doarme despre boli iminente.
 4. Purtați peștele în mână. Toate problemele visătorului sunt o consecință a inacțiunii sale, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți față dificultăților pe cont propriu.
 5. Dezghețați peștele. Dificultățile vor cădea asupra unei persoane, ceea ce va fi destul de greu de rezolvat.
 6. Pregătiți preparate din pește congelat. Un vis promite bunăstare și succes financiar.
 7. Fură pește congelat într-un vis. Cel care doarme va experimenta speranțe goale.
 8. Cumpărând pește. O astfel de viziune apare înaintea evenimentelor vesele și a profitului.
 9. Cumpărând pește stricat. Cel care doarme poate avea probleme de sănătate.
 10. Cumpărarea de pește lăudat de vânzător. Visătorul este înconjurat de bârfe și speculații.
 11. Cumpărând pește din magazin. La dificultățile în carieră.
 12. Vinde pește. Visătorul este părtinitor față de ceilalți.

Citeste mai mult:  Care este visul noii soții a fostului soț

Când am avut un vis

Semnificația unui vis despre peștele congelat depinde și de ziua săptămânii în care a fost visat:

 • luni – pentru o călătorie lungă;
 • marți – pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea;
 • miercuri – la bucurii și succese neașteptate în viața personală; Peștele înghețat miercuri seara visează la fericire în viața sa personală, dacă visătorul este într-o ceartă cu iubitul său, atunci se vor împăca și vor înțelege cât de mult înseamnă unul pentru celălalt
 • joi – spre tristețe și dragoste nereciprocă;
 • vineri – pentru a realiza planul;
 • sâmbătă – spre independență și succes;
 • duminica – spre sănătatea precară.

Visele despre pește înghețat pot avea intrigi extraordinare și semnificații neașteptate. Sarcina principală a unor astfel de vise este de a avertiza visătorul despre schimbările viitoare din viața lui.

Dacă ai visat la un pește înghețat, ce se va întâmpla în viață?

De ce visezi la pește congelat

Unele viziuni sunt considerate profetice, deoarece, dacă sunt corect descifrate, anumite evenimente pot fi prezise. A vedea pește înghețat într-un vis este un semn favorabil care nu prevestește nimic negativ.

Peștele congelat este un simbol al unui stil de viață măsurat și relaxat. Destul de des, ea visează în acele cazuri în care o persoană nu poate decide asupra ceva mult timp, viața lui este plictisitoare și monotonă. Un astfel de vis oferă visătorului posibilitatea de a schimba soarta, de a aduce culori strălucitoare în viața de zi cu zi gri sau de a comite, în cele din urmă, un act pe care o persoană nu a decis de mult timp.

Dacă un pește înghețat a venit la un om de afaceri într-un vis, la ce ar putea duce o astfel de viziune? Experții sunt de părere că cel care doarme ar trebui să acorde atenție modului în care face afaceri. Nu vă fie teamă să încheiați noi contracte, explorați orizonturi necunoscute. La urma urmei, adoptarea la timp a deciziilor importante garantează o creștere a profiturilor.

De ce o femeie sau o fată tânără visează la pește congelat? Dacă visătorul este tânăr, cel mai probabil ea încetinește în mod deliberat relația cu tipul pe care îl place. Femeia adormită ar trebui să-și analizeze comportamentul și să înțeleagă dacă are nevoie de cineva care se află în prezent în apropiere. Dacă simte o simpatie profundă pentru alesul ei, nu ar trebui să-l respingi. Relațiile ar fi trebuit să atingă un alt nivel de mult timp, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza timidității naturale și a nehotărârii fetei, a lipsei ei de a schimba ceva în viața ei. Există posibilitatea ca femeia adormită să se teamă pur și simplu de condamnarea altora, părerea celor din afară este prea valoroasă pentru ea.

Dacă visezi la pește congelat

De ce să visezi un pește înghețat pentru o femeie căsătorită? Este acceptat în mod tradițional că peștele este un simbol al sarcinii și un produs congelat nu face excepție. Este foarte posibil ca în viitorul apropiat visătorul să afle că va deveni mamă. Această veste va veni ca o surpriză completă pentru ea.

Unii experți în vise cred că peștele congelat poate simboliza un frig într-o relație. O femeie ar trebui să se gândească cum să returneze dragostea soțului ei. Acest lucru este valabil mai ales dacă ea simte cu adevărat o oarecare distanță.

De ce să visezi un pește înghețat dacă visătorul reușește să-l găsească în frigider în viziunea lui de noapte? Produsul găsit în congelator simbolizează bunăstarea materială. Cel mai probabil, unul dintre membrii familiei așteaptă o promovare sau o creștere semnificativă a salariului. Uneori, astfel de vise vin în așteptarea primirii unei surprize neașteptate care are o valoare materială ridicată.

A hrăni pe cineva într-un vis cu pește înghețat înseamnă a învinge un adversar în realitate. Dacă în viața unei persoane adormite există o persoană cu care relațiile nu se adună și pentru o lungă perioadă de timp, totul se va rezolva foarte curând. Doi adversari vor putea găsi o cale de ieșire din această situație, iar visătorul va fi foarte mulțumit de rezultat.

A mânca singur pește congelat într-un vis înseamnă să treci peste tine, să împlinești voința altcuiva, în timp ce te simți vinovat față de tine și de cei dragi. Poate că visătorul ar trebui să înceteze să se concentreze pe opiniile celorlalți și să facă ceea ce îi place numai lui. Gătirea alimentelor din pește congelat – în realitate, faceți un act neașteptat.

Ce înseamnă pește congelat?

Dacă un bărbat a visat la un pește înghețat, pentru ce este acesta? Această viziune are mai multe interpretări. Când într-un vis o persoană trebuie să urmărească cum peștele înghețat se întinde pe haine – aceasta este apariția unui adversar. Cel care doarme ar trebui să fie atent la cercul social al iubitului său. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei arată un interes neechivoc pentru ea.

Pește înghețat întins pe patul conjugal – la răcire în relații, certuri. Dacă visătorul nu face toate concluziile necesare la timp și nu își schimbă comportamentul, discordia în familie se poate termina cu divorț.

Să visezi la un pește congelat foarte mare – la știri neașteptate. Cel care doarme trebuie să învețe ceva foarte important și aceasta se va dovedi a fi o surpriză neplăcută pentru el.

Dezghețați peștele în viziunea de noapte – pentru a vă dezgheța în relațiile cu prietenii și rudele. Este posibil ca visătorul să poată stabili contactul cu unul dintre foștii iubiți.

Aruncarea peștelui congelat din casă – la pierderi, mici pierderi financiare. Unii interpreți consideră că o astfel de viziune ar trebui să-l facă pe visător să se gândească la oportunitatea cheltuielilor. Poate că este prea pasionat de cumpărături și multe achiziții ajung să fie complet inutile.

Punerea peștelui congelat în congelator – în realitate, să ne fie frică de nu cele mai bune vremuri. Există posibilitatea ca ei să vină într-adevăr. Dar visătorul nu are de ce să-și facă griji, deoarece nu sunt așteptate probleme financiare grave în viitorul apropiat.

Am visat la un pește înghețat în apă

De ce o femeie visează la o carte de vis cu pește înghețat de la a la z

Uneori, într-un vis, puteți cumpăra sau găti diverse alimente. De ce visezi la pește congelat? Mulți probabil știu că a vedea peștele în vis este un semn de profit, noi începuturi, noroc și prosperitate.

Dar și diferite cărți de vis spun că trebuie să fii atent până când norocul îți plesnește coada în față și pierzi totul. Un pește într-un vis poate apărea în fața noastră în diferite circumstanțe, inclusiv înghețat.

Citeste mai mult:  Ursă într-un vis de ce visezi

Ce înseamnă asta – să aruncăm o privire mai atentă.

Dacă ai visat la un pește înghețat într-un vis, majoritatea cărților de vis spun că acesta este un semn de întârzieri și tergiversare în afaceri.

 • 1 Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii
  • 1.1 Cine a văzut visul: fată, femeie, bărbat
  • 1.2 Unde stătea exact: pe masă, în frigider, în magazin
  • 1.3 Ați cumpărat pește congelat sau l-ați prins și congelat?
  • 1.4 Dezghețați peștele pentru gătit
  • 1.5 Văzând în vis: cap, oase, organe, caviar
 • 2 Interpretarea semnificației somnului în diferite cărți de vis: Miller, Vanga, Freud și alții
  • 2.1 Cartea de vis a lui Miller – vin vremuri grele
  • 2.2 Cartea de vis a lui Wangi – probleme în familie
  • 2.3 Cartea de vis a lui Freud – emoții blocate
  • 2.4 Cartea de vis modernă – verificați-vă sănătatea
  • 2.5 Cartea de vis vedica – esti prea increzator
  • 2.6 Interpretarea visului Velesov mic – nu mai fii timid
  • 2.7 Interpretarea viselor Fortune Telling House – nu experimentați
 • 3 Concluzie
 • 4 videoclip „Care este visul peștelui”

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Peștele este asociat cu apa, care este adesea văzută ca un simbol al mișcării perpetue. Gheața este apă înghețată.

Astfel, așa cum spune cartea de vis, peștele congelat este un semn că te-ai oprit în drumul către obiectivul tău.

Peștele congelat într-un vis pentru o fată sau o femeie vorbește adesea despre probleme din viața ei personală.

Cine a văzut visul: fată, femeie, bărbat

 • Pentru o fată tânără să vadă un pește înghețat într-un vis este un semn că nu acceptă dragostea și curtarea romantică. Poate că simte nesiguranța unui partener cu subconștientul ei, dar nu își poate exprima verbal temerile.
 • Un pește întins pe patul unei fete tinere este un semn al unui rival. Poate că iubitul tău are o nouă poveste de dragoste pe lângă. Nu face crize de furie, este mai bine să stai jos și să vorbești inimă la inimă.
 • De ce o femeie visează la pește congelat – este timpul să înveți din nou să visezi. Ai o dorință neîmplinită, care este timpul să o traduci în realitate. Trebuie să mergem la obiectiv și totul se va rezolva cu siguranță.
 • Dacă o femeie care se află într-o poziție a visat la un pește înghețat, acest lucru poate indica o amenințare pentru copil. Asumați-vă mai puține riscuri, nu ridicați greutăți, revizuiți-vă dieta.
 • Visul unui bărbat, peștele înghețat în care a visat, cheamă la acțiune. Un astfel de vis poate indica faptul că bărbatul a devenit leneș. Creșterea carierei lui s-a oprit și totul este prea liniștit în familie. Peștele înghețat a devenit un semn al pierderii a tot, așa că trebuie să vă treziți și să luați măsuri, altfel va fi în curând prea târziu.

Unde stătea exact: pe masă, în frigider, în magazin

Cumpărarea de pește congelat într-un vis este un semn că trebuie să sacrifici ceva dacă vrei să obții un rezultat. O astfel de achiziție vă arată clar că puteți face multe, dar în același timp ezitați, așteptați ceva.

Când cumpărați pește pentru monede mici, în realitate este timpul să nu mai dați sfaturi. Dacă banii sunt mari, atunci suspendă-ți activitățile pe frontul dragostei.

Peștele cumpărat dintr-un magazin va însemna că lucrurile se vor opri fără vina ta.

Peștele roșu visează la bucurie, la mare fericire. Peștele alb înseamnă pregătire pentru activitate sexuală. Aurul promite oferte înșelătoare, nu ar trebui să participați la ele fără gânduri. De obicei, acest lucru nu duce la lucruri bune. Peștii de mare visează la experiențe, peștii de râu – dimpotrivă, la liniște și pace în casa ta. Acordați-vă într-un mod pozitiv și eliberați toate emoțiile, totul va veni de la sine.

De ce visezi pește congelat, ceea ce înseamnă să vezi pește înghețat într-un vis pentru o femeie, o interpretare detaliată a somnului

În multe cărți de vis, peștele este asociat cu știrile, iar femeile nulipare chiar promit sarcina. Cu toate acestea, peștele congelat într-un vis, spre deosebire de peștele obișnuit, are o interpretare complet diferită. Nu întotdeauna pozitiv, deoarece gheața în sine simbolizează inhibarea și suspendarea activității.

Potrivit unor surse, de exemplu, conform cărții de vis islamice, un vis avertizează asupra stagnarii în afaceri.

Conform cărții de vis a lui Magini, un vis poate raporta un corp slăbit – prin urmare, acordați atenție sănătății luând măsuri preventive

Mai jos sunt opțiunile pentru semnificațiile a ceea ce visează peștele congelat, conform cărților de vis ale interpreților populari.

De ce visezi la pește congelat conform cărții de vis a lui Wangi

Dacă ai avut o astfel de viziune, atunci conform cărții de vis a lui Vanga, acesta este un semn rău care amenință să înrăutățească situația rudelor apropiate. Dacă într-un vis iei pește congelat în mâini, fii pregătit să lupți împotriva bolii. Tratamentul bolii poate dura mult timp și efort dacă nu se iau măsuri în timp util.

Pește congelat conform cărții de vis a lui Miller

Prognoza lui Miller nu este atât de pesimistă, deoarece interpretează visul pe baza intrigii sale și a detaliilor suplimentare. Dacă ai visat la un pește nemișcat sau înghețat, acest lucru într-adevăr nu este de bun augur, cu excepția pierderilor și a începutului vremurilor triste.

Dar în cartea de vis există o altă interpretare a ceea ce visează peștele înghețat – mersul la magazin pentru un produs prevestește o îmbunătățire iminentă a situației tale în sfera materială și o serie de evenimente vesele.

A vedea un pește înghețat fără cap – pregătește-te pentru eșecuri și dificultăți în viață. Au tratat pe cineva cu o bucată crudă de înghețată – excelent, triumful tău asupra dușmanilor este aproape, ai mâncat-o singur – așteaptă-te la vești proaste.

De ce o femeie visează la pește înghețat conform cărții de vis astro libra

Potrivit unor surse, imaginea unui pește înghețat servește ca simbol al unui vis prețuit, iar un vis cu participarea sa este o predicție pentru femeile disperate care și-au pierdut speranța de a-și îndeplini o dorință.

Este important să continui să mergi înainte, să faci tot posibilul pentru a-ți implementa planul și să crezi într-un miracol. Apoi, peștele se va dezgheța și va înota cu siguranță

Dacă o femeie însărcinată a visat la pește înghețat, acesta este un semn de avertizare că o amenințare planează asupra copilului și trebuie să duci un stil de viață atent, ai grijă de tine pentru a evita avortul spontan. Pentru orice eventualitate, consultați medicul – dacă există o decolorare a fătului sau patologii.

În cazul bărbaților, peștele înghețat care apare în vis își personifică imaginea în ochii celorlalți și riscă să piardă favoarea prietenilor și rudelor. Merită să vă gândiți să vă schimbați comportamentul în societate, să aflați ce este în neregulă.

De ce visezi la pește congelat conform cărții de vis a lui Hasse

Visul lui Hasse este interpretat într-un sens pozitiv, iar acest lucru mulțumește – imaginea peștelui înghețat este identificată cu surprize plăcute și daruri ale sorții. Cu cât produsul este mai mare, cu atât este mai mare bucuria. Dar peștele mic va aduce probleme și vorbește despre stima de sine scăzută.

Citeste mai mult:  De ce să visezi că părul lung a crescut

Văzând pește înghețat într-un vis conform cărții de vis a lui Freud

Celebrul psihanalist asociază peștele cu un fel de frână subconștientă care face ca o persoană să-și rețină emoțiile.

Acesta este ceva care nu-i permite să se elibereze și să realizeze oportunitatea de a se arăta în cea mai bună lumină, de a-și exprima părerea.

În plus, maestrul psihanalizei sugerează că un bărbat care vede un pește înghețat într-un vis își poate pierde iubita iubita în viitorul apropiat. Și pentru o femeie, un astfel de pește într-un vis prezice o posibilă trădare a soțului ei și apariția unui rival la orizont.

Am visat la un pește înghețat – interpretare conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Cumpărarea de pește congelat într-un vis este o achiziție costisitoare, dar inutilă în realitate. Doar contemplați peștele – așteptați-vă în curând la o creștere a salariilor, a veniturilor sau la o creștere a profiturilor.

De ce o fată visează la pește înghețat conform cărții de vis a lui Enigma

Pentru o fată, un astfel de vis servește ca un semnal că are sau va avea în curând un rival puternic.

Ar trebui să fii atent cu tânărul tău, dând dovadă de tact și sensibilitate maximă dacă îl prețuiește. Gelozia, reproșurile, certuri nesfârșite și lacrimi pot duce la răcire și rupere dacă își pierde răbdarea și decide că s-a săturat de o astfel de relație.

Va fi util pentru fete să afle de ce visează să cumpere pește congelat – acest vis indică faptul că doar acțiunile visătorului însuși împiedică dezvoltarea evenimentelor amoroase cu alesul ei. Cum să le accelereze și să le dezvolte depinde de acțiunile ei.

De ce visezi la pește congelat?

Apa și peștele sunt strâns legate. Apa simbolizează sentimentele, experiențele, emoțiile noastre care apar pe drumul unei persoane. Apa înghețată simbolizează decolorarea, stagnarea sau inhibiția în dezvoltarea sentimentelor, activitatea umană, cariera sa de muncă. De ce visezi la pește congelat?

Peștele în vise are propriul său sens, prin urmare, pentru a descifra corect semnificațiile semantice, este necesar să combinați aceste două condiții și să vă amintiți toate subtilitățile unui vis.

De ce visează peștii?

 1. Pentru oamenii de afaceri peștele congelat într-un sertar sau pe o noptieră din birou simbolizează că ai lucruri care au fost amânate pentru o perioadă lungă de timp. Amintiți-vă de ele și terminați ceea ce ați început. Dar nu veți putea folosi obiectivele personale atunci când desfășurați afaceri.
 2. Pentru fete peștele congelat achiziționat este o dovadă că ea însăși este un obstacol în implementarea unei relații de dragoste cu o persoană dragă.
 3. Dacă vezi pește congelat în frigiderul tău, fiți pregătit pentru cadourile pozitive ale sorții, dacă peștele este în orice recipient, vă puteți aștepta la surprize fatidice plăcute.
 4. si aici Cartea de vis a lui Wangi explică acest fenomen într-un mod negativ. Peștele congelat poate indica apariția unei boli care va dura foarte mult timp pentru a lupta. De asemenea, sunt posibile neînțelegeri cu familia și prietenii.

Neobișnuirea unui astfel de vis

 1. Dacă un vis despre un pește înghețat vi se pare ridicol și neplauzibil, atunci, în realitate, ceea ce a fost conceput, cel mai probabil, nu se va împlini. Ascultă ce senzații ai experimentat în timpul somnului. Pe baza lor, se poate judeca și modul în care dorințele reale vor deveni în realitate.
 2. Un vis neobișnuit, în care vezi un pește înghețat cu o față umană, promite cele mai neplăcute dezastre asociate condițiilor naturale. Prin urmare, după un astfel de coșmar, analizează cu atenție prognoza meteo pentru a evita o astfel de confuzie.
 3. Dacă într-un vis ai hrănit pe cineva cu un pește înghețat, atunci asigură-te că dușmanii tăi sunt învinși și vei câștiga în sfârșit victoria mult așteptată. Dar a mânca singur un astfel de fel de mâncare sugerează că în curând va trebui să accepți, împotriva voinței tale, condițiile și regulile părții pe care o urăști și să fii de acord cu ele.
 4. O fată care a văzut un pește înghețat pe rochia ei într-un vis ar trebui să țină cont de faptul că un rival poate apărea pe drum. În acest moment, trebuie să depui cât mai mult efort posibil pentru a nu-ți pierde iubitul. Dacă o femeie este căsătorită, atunci o astfel de viziune poate avertiza despre trădarea soțului ei. Dar pentru bărbați, un astfel de vis indică faptul că legătura cu amanta este întreruptă din cauza interferențelor exterioare.
 5. Un pește mare înghețat poate indica debutul unor momente vesele în curând și schimbări serioase în bine pentru visător. Peștele mic interpretează cealaltă față a monedei – dezamăgire, pierderea puterii și subminarea reputației. Și să vezi o mulțime de pește congelat promite incredibil. Chiar și într-un vis mic, promite mare noroc și rezultate pozitive, deși forțele vor fi cheltuite la minimum.
 6. Vederea unui pește căptușit cu bucăți de gheață pe toate părțile indică refuzul celorlalți de a vă spune informații foarte importante. Dar peștele congelat într-un diplomat, servietă sau geantă indică faptul că aveți idei noi pentru a câștiga fonduri suplimentare în domeniul material.

Freud în explicațiile sale despre peștele înghețat, el crede că astfel de vise nu sunt altceva decât o frână în multe domenii ale activității umane. Fie că este vorba despre relații romantice, sfera materială sau viața de familie. În acest moment, toate încercările tale de a schimba ceva sunt înghețate și înghețate în gheață. Ești constant bântuit de eșec. Acțiunile tale sunt absurde și nu sunt luate în considerare. În cele mai multe cazuri, o persoană însuși fuge și se ascunde de soluția acestei probleme.

Interpretarea viselor sfătuiește să te întorci pentru a face față problemei și să nu-ți fie frică să iei cele mai bune decizii. Fără ele, s-ar putea să nu poți face nimic.

Pentru femei, un vis cu pește înghețat promite o trădare a unui soț sau a unei persoane dragi, iar bărbații după un astfel de vis se pot despărți de amanta lor.

Loff în interpretările sale, se bazează mai mult pe senzațiile interne la vederea unui astfel de vis. Dacă visul este mistic și neplauzibil, atunci, în realitate, puteți ști cu siguranță că ceea ce ați planificat cel mai probabil nu se va împlini și nu trebuie să așteptați cel mai bun rezultat.

Ca în orice alt vis, este întotdeauna necesar să acordați atenție subtilităților și senzațiilor pe care le-ați experimentat într-un vis. Apoi puteți determina cu exactitate toate aspectele pozitive și negative ale a ceea ce ați văzut.