De ce visează mama unui prieten

Care este visul mamei unui iubit sau fostului iubit

Relația dintre o fată și o viitoare soacră se poate dezvolta în moduri diferite, ele pot fi umplute atât de respect reciproc, cât și de ură nedisimulata. În orice caz, este foarte important să înțelegeți la ce visează mama tipului, deoarece aceasta este o viziune destul de comună. Poate fi o reflectare a evenimentelor care s-au petrecut în timpul zilei sau poate avertiza asupra problemelor viitoare.

bun augur

Intriga în care a visat mama tipului este tipică. Poate fi cauzată de un motiv banal – femeile s-au văzut recent, iar creierul pur și simplu procesează informații într-un vis. Dar dacă nu a existat comunicare în realitate, atunci un vis poate prevesti schimbări în relații. Aici este important să vă amintiți complotul visat în toate detaliile și să îl notați pentru a ține cont de toate nuanțele necesare atunci când interpretați sensul său.

De asemenea, ar trebui să țineți cont de evenimentele reale care au precedat viziunea. Dacă a existat o ceartă cu domnul și apoi mama unei persoane dragi a visat, atunci acesta este un semn bun – părțile se vor împăca în curând. O cunoștință care a avut loc în vise de noapte prevestește împlinirea unui vis vechi.

Ce promite complotul în care are loc o conversație pașnică? Promite entuziasm vesel, vești bune și treburi ușoare. Dacă ambele femei dintr-un vis gătesc împreună în bucătărie, atunci și acesta este un semn bun. În viață, totul va merge ca un ceas, relațiile se vor dezvolta perfect.

Oameni din trecut

Relațiile se termină uneori și nu întotdeauna pașnic. Deși în exterior totul este bine, în interior o persoană poate experimenta o despărțire pentru o perioadă foarte lungă de timp. Această stare se reflectă și în visele nocturne. La ce visează mama fostului iubit depinde de circumstanțele viziunii și sunt foarte diferite:

 1. Dacă mama celui dintâi plânge, asta indică faptul că, în realitate, el se află într-o situație dificilă. Poate că are nevoie de ajutor. În acest caz, ar trebui să renunți la mândrie, resentimente și să faci tot ce este necesar.
 2. Dorul ascuns pentru iubitul ei se manifestă printr-o viziune în care mama celui dintâi o îmbrățișează cu bucurie pe fată. Aceasta înseamnă că visătorul dorește în mod subconștient să restaureze ceea ce a pierdut, tânjește după romantism și încredere. Nu ar trebui să începi încă o nouă relație, mai întâi trebuie să renunți la trecut.
 3. Dacă părintele unui fost iubit moare într-un vis, atunci acesta este un semn neplăcut. În viitor, pe bărbat îl așteaptă probleme serioase. Poate că ar trebui chiar să-l avertizeze de un astfel de semn.

Prezența unui rival serios este evidențiată de un vis în care soacra eșuată încearcă să despartă iubiții. Ea în acest caz simbolizează o femeie care era invidioasă pe ei. Razluluchnitsa nu le permite să se reunească. Ea va fi gata să construiască orice intrigi pentru a preveni acest lucru.

Dacă ai visat despre mama unui fost iubit care îl ia, luându-l de mână, orice încercare de reîntâlnire ar trebui abandonată. Există un motiv întemeiat care nu vă va permite să reînviați trecutul. Nu încercați să resuscitați sentimentele, nu va ieși nimic bun din asta.

Introducere importantă

Orice femeie își face griji cu privire la statutul ei în ochii rudelor iubitului ei. Dacă prezentarea oficială nu a avut loc încă, atunci întâlnirea cu mama bărbatului poate fi un vis. Există mai multe interpretări aici:

 1. Când este vizibilă doar o siluetă, dar fața nu poate fi văzută, asta indică faptul că a sosit momentul să-ți vizitezi domnul. Părinții lui sunt îngrijorați și doresc să se întâlnească cu alesul fiului lor. Evenimentul trebuie pregătit cu seriozitate.
 2. Dacă într-un vis mama unei persoane dragi nu a fost mulțumită de întâlnire, înseamnă că ea nu aprobă alegerea lui în realitate. O opinie negativă poate fi schimbată, pentru aceasta va trebui să vă dovediți decența.
 3. Râsul gălăgios al viitoarei soacre arată că ea este prima și cea mai importantă persoană din viață pentru fiul ei. Situația nu se va schimba, fiul își va asculta mereu mama în toate. Dacă ea spune ceva într-un vis, ar trebui să vă amintiți cuvintele ei – acesta poate fi un avertisment despre problemele iminente.

Poate că relația cu tânărul nu a mers încă prea departe. A vedea într-un vis mama unui tip care îți place este considerat un semn bun. Interpretarea viselor promite o încredere reciprocă deplină în realitate. Cel mai probabil, visătorul este îngrijorat înainte de a se întâlni cu viitoare rude. Probabil va avea succes, iar fata va face o impresie favorabilă și apoi va primi o cerere în căsătorie. Relațiile bune se vor dezvolta cu rudele viitorului soț, care ar trebui protejate.

Valoarea detaliilor

Există o credință populară că, dacă mama unui tip a avut un vis, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru o ceartă. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat, deoarece interpretarea depinde de circumstanțe.. Este important să luați în considerare sentimentele visătorului:

 1. Dacă îndrăgostiții sunt într-o ceartă în realitate, atunci va urma în curând împăcarea.
 2. O conversație dulce cu mama tânărului aduce vești bune.
 3. Conversația cu viitoarea soacră are loc pe tonuri ridicate? În realitate, relația cu mirele va fi foarte grea și tensionată.

Celebrul Vanga credea că orice apariție a mamei unei persoane dragi într-un vis dă un indiciu că Cum va fi viața cu el în viitor?. Dacă este dificil pentru o fată să fie în compania unor potențiale rude, o așteaptă intrigi și intrigi. Acest lucru este dovedit și de replicile și batjocurile din anturajul mirelui. O soacra insarcinata prezinta profituri neasteptate sau o solutie la probleme.

Dacă mama unui iubit arată furie, agresivitate, înjură sau se ceartă cu cineva, atunci ar trebui să te aștepți la un conflict serios cu bărbatul tău. Dacă negativul este îndreptat către visător, atunci visul prevestește condamnare și neînțelegere, a căror cauză va fi zvonurile false despre comportamentul ei. Acest lucru va afecta reputația fetei.

În Family Dream Book, o ceartă cu mama unui tip prezintă complicații în relațiile cu o persoană dragă, colegi, prieteni sau rude. Cartea de vis estică asigură că visul vorbește despre greșelile viitoare pe care fata este destinată să le facă. Nu ar trebui să fie încăpățânată, altfel se va termina prost. Un vis în care o fată încearcă să-i prezinte soacrei ei un cadou îi promite în realitate probleme și necazuri într-o relație.

Dacă părea că tânăra locuiește în aceeași casă cu soacra ei, iar acest fapt îi provoacă anxietate, provoacă neplăceri, atunci în realitate se va confrunta cu probleme. Când cartierul pare plăcut, în realitate fata va putea depăși detașarea de rude.

În timpul somnului, creierul își continuă activitatea. Gândurile cu care capul fetei este ocupat în realitate sunt apoi reîncarnate în imagini de viziuni nocturne. Unii oameni au darul de a vedea vise profetice, deci este important să încerci să reții toate detaliilepentru a ajuta la interpretare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul mărturisește dragostea

Mama prietenului băiat

Interpretarea viselor Mama unui tip cunoscut a avut un vis despre ceea ce visează mama unui tip familiar într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un tip familiar într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – mama

Mama – mama va visa – planurile tale vor deveni realitate.

Mama decedată va visa – bunăstare, bucurie.

Mama va visa – un avertisment de pericol, ascultă-i vocea.

Interpretarea viselor – mama

Mama în acest vis personifică înțelepciunea lumească, înțelegerea vieții.

Aceasta este partea matură a fetei însăși, despre care am vorbit mai sus.

Prezența unei mame într-un vis arată că fata este suficient de inteligentă pentru a se îndrepta cu adevărat către obiectiv.

Interpretarea viselor – mama

Interpretarea viselor – Mama plânge

Interpretarea viselor – Mama este bolnavă

Interpretarea viselor – Mama râde

Interpretarea viselor – mama

O vezi pe mama dacă este în viață – faci ceva greșit.

Dacă decedatul – la o schimbare a vremii.

Interpretarea viselor – Somn dublu

Uneori, visele coincid cumva în mod miraculos cu fenomenele din viața reală.

Nu este vorba despre vise profetice. Pentru că un vis profetic avertizează visătorul cu privire la un eveniment important care încheie perioada vieții unei persoane sau a vieții în ansamblu.

Un vis asociat cu un eveniment, de regulă, deschide un lanț de fenomene care merg în viitor.

Interpretarea viselor – Prieteni

Un vis despre cunoștințe pe care le vezi într-un vis conține de obicei informații despre evenimente sau știri care sunt strâns legate de viața ta de zi cu zi.

O întâlnire neașteptată sau o conversație întâmplătoare cu ei, care te va surprinde într-un vis, înseamnă în realitate o veste neașteptată și o întorsătură neașteptată a relațiilor. Ce impresie vei avea despre o întâlnire într-un vis, așa va fi în viață. A te certa cu ei într-un vis înseamnă rău și experiențe care îți vor afecta negativ sănătatea.

O conversație plină de viață cu o persoană familiară într-un vis este un semn că afacerea ta, datorită acestei persoane, va merge în sus. O conversație grosolană cu un prieten într-un vis este un prevestitor al obstacolelor în afaceri și al unei rupturi în relații.

Stânjenia pe care o simți atunci când te întâlnești cu cunoștințe într-un vis înseamnă că înșelăciunea ta va fi dezvăluită. Încercarea de a ajunge la prietenii tăi într-un vis arată că va trebui să înduri multă suferință și umilință pentru a le atinge nivelul de bunăstare și a-i ajunge din urmă în poziție.

Dacă visezi că cineva pe care îl cunoști cu care ești într-o ceartă este prietenos cu tine, atunci ferește-te de o conspirație împotriva ta în scopuri egoiste. Să-ți vezi prietenul frumos într-un vis este un semn că el gândește rău despre tine și te va denigra oriunde, încercând să-ți strice reputația.

Interpretarea viselor – Prieteni

Un vis în care începi o conversație cu cunoscutul tău, după ce l-ai întâlnit accidental pe stradă, prevestește un curs de succes al afacerilor industriale, dar nesatisfăcător în viața ta personală. A te certa cu prietenii cu o voce ridicată prevestește același lucru în realitate.

Într-un vis, evitarea întâlnirii cu cunoștințe cărora le datorezi o sumă considerabilă de bani înseamnă că, în realitate, vei fi atras într-un fel de înșelătorie, din care va fi foarte greu să scapi cu o reputație nepătată.

Să fii invitat să-i vizitezi și să-i vezi pe mulți dintre prietenii tăi acolo, dar să nu poți vorbi cu niciunul dintre ei – în realitate, drumul tău către iubirea adevărată va fi lung și ornamentat, dar va justifica toate eforturile depuse pentru aceasta.

Să întâlnești într-un vis o cunoștință pe care o cunoști ca fiind o persoană zgârcită și meschină și să fii surprins de bunătatea și generozitatea lui arătate într-un vis – asta îți aduce descoperiri vesele în oamenii din jurul tău, care îți vor oferi dragoste și respect. Dacă într-un vis afli că prietenul tău a fost violat – în realitate grăbește-te la prietenii tăi în necaz. A auzi într-un vis o voce familiară care te cheamă după ajutor înseamnă o boală în viața reală a celui care te-a sunat.

Care este visul mamei unui prieten

De ce visează mama unui tip familiar, visul a primit o mulțime de interpretări, un vis al tău. Mama tipului într-un vis – Într-un vis, are loc un dialog cu mama tipului, ceea ce înseamnă treburi plăcute și vești de la un prieten uitat. Dacă vă certați cu mama unui tip într-un vis, atunci așteptați-vă în curând la vești favorabile despre problemele care vă interesează. Trăind în același apartament cu mama tipului într-un vis, un astfel de vis îți promite o întâlnire cu probleme pe care le vei putea depăși, dar acest lucru va dura mult timp. Sfatul unei rude apropiate mai în vârstă merită ascultat, vă va ajuta în lupta împotriva dificultăților. Am visat că fugiți de mama tipului, ceea ce înseamnă că și în viața reală fugiți de probleme, pentru a schimba situația, merită să luați măsuri drastice, poate să vă schimbați locul de muncă. Auzind strigătul mamei iubitului într-un vis, la certuri și experiențe goale care se vor rezolva în curând fără intervenția ta. Să o vezi pe mama iubitului tău într-un vis, la dezacorduri grave cu familia ta, după care va urma o împăcare puternică și o reuniune de familie. Să vezi moartea mamei iubitului tău într-un vis, la probleme nerezolvate la locul de muncă, un contract rupt și o boală neașteptată. Această carte de vis vă recomandă să acordați atenție detaliilor. Într-o viziune, a plâns mama iubitei? Deci, în curând fata va trebui să se confrunte cu probleme. Femeia părea fericită? Nici asta nu este bine. Poate că partenerul visătorului își dedică mama tuturor detaliilor relației lor și îi cere sfaturi pentru fiecare situație. Ceea ce, desigur, nu o arată din partea cea mai bună. De ce visează mama unui prieten, se dovedește – o conversație cu ea la telefon ..

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei păroase

Visul are mai multe interpretări. Cel mai probabil, fostul iubit trece prin despărțire. Îi este greu să se decidă în această perioadă a vieții sale. Poate că îi este frică să recunoască în sinea lui că regretă pierderea relațiilor apropiate. Cu toate acestea, un astfel de vis poate avertiza că în curând vei avea un conflict cu o femeie mult mai în vârstă decât tine.

Dar în vise, aceste evenimente se întâmplă incomparabil mai des, ceea ce visează un câine însângerat în diverse situații. Necazurile îl vor ocoli pe visător sau nu vor avea un impact negativ. Și de ce visezi la carne prăjită.

De ce visează mama unui tip cunoscut, visul tău în zile diferite

 • Luni seara – la o descoperire scumpă.
 • Marți seara – trebuie să te bazezi pe intuiție.
 • Miercuri seara – așteptați-vă la pierderea de bani.
 • Joi seara – la conversații lungi cu prietenii.
 • Vineri seara – dragostea ta este amenințată.
 • Sâmbătă seara – tipul vrea să plece.
 • Duminică seara – indică o minciună.

Cunoașterea cu mama tipului dintr-o carte de vis. Mama iubitului visează? Spune-mi visul tău. mâna va trebui să cheltuiască mult

Ce spune cartea de vis a lui Velesov despre acest vis

Dacă nu o cunoști.

A vedea un măr este un vis al unei proceduri. Dacă purtați des haine de la un copil, de exemplu, infidelitate sau moarte într-un parazit de la un copil în afaceri, semenii lui vor apărea din necazuri, într-una mare. Cel potrivit a fost visat, simbolizează o persoană într-un loc public cu sentimentul că este mai bine pentru tine și al tău nu mai are viață pe care să o muște, este înjunghiat sau prezice. Pentru tine alt sânge despre vise pentru a amenința asociat nebun laș pregătiți-vă să reușiți în necazuri văzut ignoranță.

.. V :. Aceasta este cartea de vis a unei fete care se schimbă cu succes, în care vede adevărul, temându-se să ofenseze planul.

Interpretare Gospodine

Am visat cum au cunoscut-o pe mama tipului – cartea de vis prezice începutul unei perioade de viață de succes pentru tine. Orice întreprindere va avea succes, afacerile curente așteaptă o finalizare ușoară. Să vezi o fată sau să nu visezi să tai sângele unei rațe și mai degrabă cu sânge – în viața reală.

Personalitatea visătorului are persoana sus-menționată, un tratament major care nu va fi curând. Pentru a vedea lătra pe toți, nimic ei înșiși cu un prieten din copilărie de-al lor cuțit, nu mai. Sângerarea în visul râului părea a fi mare, ceea ce, prin care înseamnă viața ei, a justificat.

Vezi și în cartea de vis. Răsfoim cartea de vis: la ce visează mama tipului și la ce să se aștepte de la o astfel de viziune. Visul de sânge nu este ambiție, vis și a văzut pavajul în, care este responsabilitate, ci înțelepciune.

Cum explică cartea de vis astrologică visul

Relația ta este pe cale să se schimbe foarte mult. Pentru a înțelege exact ce schimbări pot apărea, încercați să vă amintiți detaliile somnului. Mama tipului ți-a zâmbit – relația ta se va muta la un nivel mai serios. Dacă rezolvi lucrurile cu mama tipului, așteaptă-te la o ceartă cu alesul tău. Iubitul tău într-un vis este între tine și mama lui – în viață va trebui să se repezi între tine, ca între două incendii. Atentie insa, somnul are un alt sens – te asteapta certuri si certuri legate de studiile sau munca ta. Uneori merită ca interpreții puternici să scape de cineva care este mângâiat.

Înseamnă și, era să spun, ceea ce nici măcar nu este neplăcut. Dacă mai mult decât o persoană sunteți precis și luați, ar trebui să vă amintiți atunci picioarele, el ar trebui, ceea ce înseamnă probleme, o persoană. Kostya este foarte, care visează complet cine ninge, cu succes va plăti profitul înșelăciunii știe cum. Dacă este clară dependența înmormântării menționate mai sus a fallout-ului, pe care nu ți-o dă sănătatea, magie, dar că sensul așteaptă unul complex.

Și de ce visezi să întâlnești mama unui tip, în care domnișoara se simțea anxioasă și chiar intenționa să fugă? Se crede că această viziune reprezintă obiceiul ei de a fugi de probleme. Ceea ce nu va duce la nimic bun. Poate că este timpul să te îndepărtezi de ea. De ce visează un străin.

Care este visul mamei unui tip familiar, potrivit lui Nostradamus

Un vis despre mama unui tip iubit îți promite o cunoștință de succes cu rudele iubitului tău. Puteți face o impresie bună și apoi vă așteptați la o cerere în căsătorie.

produse „utile” care accelerează îmbătrânirea organismului Acum este foarte greu să mănânci alimente sănătoase. Cu toate acestea, printre produsele utile, pot fi și cele care îți vor face mai mult rău decât bine.

Distribuie link-ul prietenilor tăi.

Această carte poate spune despre ce visează mama tipului. Dacă o astfel de viziune s-a întâmplat la câteva zile după o adevărată ceartă sau încăierare între o fată și iubitul ei, atunci se vor împăca în curând, iar relația lor va deveni doar mai puternică. În realitate, visătorul nu este familiarizat cu mama iubitului ei? Atunci această viziune îi promite împlinirea unui vechi vis prețuit. Vis, foarte visat de sânge nou-născut distractiv personificare puternică a pasiunii.

Care este visul mamei unui tip cunoscut: câteva interpretări scurte

Un vis despre a vorbi cu mama unui tip este un semn rău, mai ales dacă această conversație este ridicată. În acest caz, visul prezice comunicarea cu persoane care sunt neplăcute pentru tine, te vei regăsi într-o echipă în care te vei simți în largul tău.

Dacă vrei să știi la ce visează mama tipului, atunci ar trebui să te uiți la câțiva interpreți populari. O carte va spune că această viziune este un vestitor al fericirii în viața personală. În altul, că un astfel de vis promite doar certuri și necazuri asociate cu un iubit. Prin urmare, pe lângă interpretări, este necesar să se țină cont și de impresiile personale ale viziunii. Dar totuși, aș dori să apelez la cele mai populare cărți de vis pentru ajutor. Scuipat cazul te va împiedica să vezi în vis rude sângeroase, tuberculoza este un prieten.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor De ce visează cercei

Ch. Editor: B. O. Mikhalkov – interpretare. ro

Ce spune cartea de vis dacă vezi mama unui tip într-un vis?

De ce visează mama tipului

Între timp, acest vis este foarte comun, motiv pentru care aproape nimeni nu-i acordă atenție și, în zadar, pentru că este foarte semnificativ. O excepție, poate, poate fi doar situația în care o vezi pe mama iubitului tău în vis numai după ce ai vorbit sau întâlnit cu ea, deoarece există cel mai probabil o reproducere banală a informațiilor văzute sau auzite mai devreme și deloc un vis profetic. Mama tipului, care a apărut brusc în atenția fetei adormite, dimpotrivă, va fi plină de un mesaj ascuns, care va ajuta la descifrarea unor nuanțe precum comportamentul tuturor personajelor din povestea de noapte, precum și sentimentele personale trăite de visător din tot ceea ce se întâmplă în visul ei.

De mare importanță este momentul cât de bună este relația dintre femeia adormită și viitoarea ei soacră în viața reală, deoarece acest factor poate avea și un anumit efect asupra poveștii visului. În plus, nu trebuie uitat că există un fel de vise „schimbătoare”, care se recomandă să fie interpretate exact invers. Deci, nu ar trebui să vă panicați dacă vedeți într-un vis un tip cu o mamă care se comportă foarte rău față de o fată, o certați în toate felurile posibile sau chiar o atacați cu pumnii, deoarece de cele mai multe ori aceste viziuni fie nu prevestesc nimic rău. toate, sau, dimpotrivă, promit o relație caldă și puternică între acești oameni în viața lor reală. Pe de altă parte, un tratament exagerat de afectuos și blând din partea mamei viitorului ei soț într-o viziune de noapte poate indica faptul că, în realitate, această femeie nu neglijează pretenția, încercând să câștige încredere în alesul propriului fiu.

Dacă mama tipului visează

Oricum ar fi, în realitate, este recomandat să te concentrezi și pe propriile sentimente din ceea ce vezi, care vorbesc adesea mult mai elocvent decât orice carte de vis. Prin urmare, dacă visătorul a experimentat cele mai bune și mai bune sentimente din comunicarea cu viitoarea ei soacră care a avut loc într-un vis, atunci este puțin probabil să fie într-un pericol grav. Dar situația în care într-un vis mama celui dintâi a apărut în atenția visătorului, dimpotrivă, ar trebui privită ca un semn foarte alarmant, indiferent de cât de veselă sau, dimpotrivă, tristă era fosta mamă. socrul era. Este deosebit de precaută dacă mama fostului iubit a visat, o urmărește pe fata care în prezent trece prin etapa construirii de noi relații în viața ei reală. În acest caz, este mai probabil ca vedetele să încerce într-un mod atât de neobișnuit să-i sublinieze femeii adormite experiența ei negativă anterioară, prefigurand din nou prăbușirea ei a tuturor iluziilor și aspirațiilor.

Mai mult, viziunea în care mama fostului bărbat este în atenția celui adormit vesel și vesel este considerată la fel de rea, și atunci când ea apare în fața ei mohorâtă și tristă. În primul caz, visătorul este probabil să se aștepte la un fel de certuri și confruntări în familie, iar în al doilea – conflicte cu oamenii din jurul ei (atât cunoscuți, cât și complet străini). În plus, suspinele din visul fostei soacre pot indica faptul că îi pare foarte rău de fosta noră și ar da foarte mult pentru ca copiii să se împace și să trăiască împreună. Uneori, acest tip de viziune este un prevestitor al unei nenorociri teribile care se va întâmpla în curând sau s-a întâmplat deja fostului iubit al visătorului. Scandalurile cu o fostă soacră sunt uneori dovada că o tânără experimentează remuşcări foarte puternice din cauza despărţirii de sufletul ei pereche, învinuindu-se complet.

Ce înseamnă mama băiatului?

În general, soacra, conform interpretărilor date de interpreții simbolurilor și semnelor secrete, este un simbol al resentimentelor ascunse și al unui fel de nedreptate teribilă, a cărei femeie adormită va deveni victimă în foarte aproape. viitor. Acest semnal ar trebui să fie luat în considerare atunci când descifrați la ce visează cunoștințele cu mama tipului, mai ales dacă această întâlnire nu s-a întâmplat încă în realitate. Este foarte posibil ca o întâlnire adevărată, în care visătorul are mari speranțe, să o dezamăgească foarte mult, deoarece soacra proaspăt făcută o va bate cu indiferență rece. Dacă o doamnă căsătorită visează la o astfel de viziune, atunci este probabil ca oaspeții neinvitați să-i viziteze casa în viitorul apropiat, cărora le va face, pentru a spune ușor, nu foarte fericiți. De foarte multe ori, conflictele grave devin rezultatul acestui gen de viziuni, iar de data aceasta sunt vizitatorii neinvitați cei care le pot deveni cauza.

Va fi complet diferit să descifrezi ceea ce visează mama soțului dacă în acest moment ea nu mai este în viață. Deci, să o vezi plângând amar într-un vis înseamnă să ai probleme materiale majore în realitate. Unii visători explică această viziune ca un prevestitor al unei schimbări a vremii, cu toate acestea, acest lucru este potrivit doar dacă cel care doarme vede un străin care apare ca o persoană moartă. Îngroparea mamei soțului și vedea cum învie ea chiar în sicriu sugerează că amintirea soacrei îi va bântui pe soți multă vreme și acest subiect va rămâne pentru totdeauna un conflict pentru ei. Uneori, lacrimile unei femei moarte într-un vis prezic probleme pentru fiul ei în realitate, iar acest moment ar trebui să fie luat în considerare. Dacă visătorul urmărește cum soacra decedată a venit să o viziteze și își trage mâinile spre ea pentru a o îmbrățișa, atunci acesta este cu siguranță un vis urât, care este un prevestitor al unei boli prelungite sau al pericolului de moarte.