Ceas de mână alb interpretare vis

De ce visează ceasurile de mână: interpretarea viselor din cărțile de vis

Sunt visele mai mult decât imagini aleatorii ale subconștientului pentru tine? Atunci cu siguranță ai deschis cartea de vis cel puțin o dată pentru a afla interpretarea visului tău. Am adunat într-un singur loc semnificațiile viziunilor despre ceas. Particularitatea cărților de vis este că toate pot da o explicație diferită. Ce să crezi dacă ai visat la un ceas? Să lămurim aici și acum!

De ce visează ceasurile de mână: interpretarea viselor

A vedea un ceas într-un vis, conform cărții de vis a lui Miller, este un indiciu că timpul nu stă pe loc. Într-adevăr, de multe ori uităm de asta! Dacă într-un vis ați numărat timpul, atunci în realitate trebuie să vă grăbiți să finalizați ceva foarte important și să încercați să nu amânați decizii serioase. Și amintiți-vă, orice detaliu contează, deoarece cartea de vis descrie un ceas cât mai detaliat posibil. De exemplu, încercați să vă amintiți dacă ceasul era nou? Dacă da, atunci asta înseamnă ceva nou în viața ta. Cine știe, poate te așteaptă o altă profesie, o schimbare de locuință sau reînnoire în familie.

Trebuie să acordați atenție chiar și modelului de ceas. Am visat la un accesoriu scump de marcă – schimbările în bine sunt inevitabile! Dar dacă modelul într-un vis a fost rar, atunci în curând vă puteți aștepta la un apel la propriul trecut. Și chiar este posibil să primiți o moștenire sau să găsiți o comoară!

Ceasurile de mână pentru bărbați sunt, de asemenea, interpretate pozitiv de cartea de vis, de regulă. Cu cât este mai scump accesoriul pe mâna unui bărbat, cu atât planurile de viață ale proprietarului lor sunt mai ambițioase. Un astfel de vis va însemna perspective mari și noroc viitoare, așa că vă sfătuim să vă pregătiți pentru evenimente plăcute!

O fată visează la un ceas de damă pentru o căsătorie timpurie. Și dacă un bărbat le-a văzut într-un vis, atunci îl așteaptă reciprocitatea celei de-a doua jumătăți. Un accesoriu din aur care a fost văzut noaptea nu este atât de clar. Pe de o parte, dacă o femeie a visat la un ceas de mână de aur, asta ar putea însemna să se apropie de noroc. Adevărat, un astfel de vis poate încă prevesti viclenia sau intenția răutăcioasă a celor dragi. Care dintre acestea este mai aproape de adevăr, timpul va spune.

Dacă visezi la un ceas frumos pe mână, mai rămâne foarte puțin timp pentru un eveniment important din viața ta. Nu vă faceți griji în avans, pentru că în acest caz modificările vor fi doar în bine. În timp ce vă puneți un ceas pe mână într-un vis, așteptați. Cartea de vis te lasă să știi că în acest moment ești foarte tensionat, încercând să ghicești momentul să începi ceva nou și important pentru tine. Dacă ați reușit să luați în considerare cu exactitate ora indicată de săgeți, atunci în curând va veni chiar acel moment.

Pierdeți sau spargeți un ceas într-un vis

De ce visezi la un ceas spart? A strica un ceas într-un vis nu este cel mai bun simbol. Cartea de vis a lui Miller nu favorizează în mod deosebit lucrurile defecte în vise. Ce te poate aștepta pe calea vieții? Din nou, detaliile vor fi date. Un ceas spart într-un vis poate prevesti necazuri și pierderi. Dacă necazul a apărut înainte de un eveniment responsabil, atunci cele mai bune schimbări în viață nu sunt posibile. Ai avut un vis că ceasul unei persoane dragi a fost spart? O ceartă sau chiar despărțire este destul de probabilă. Deși, desigur, sperăm că totul se va rezolva.

De ce visezi la un ceas spart

Un ceas spart într-un vis, dimpotrivă, nu va însemna ceva rău. La urma urmei, ele pot fi reparate. Așadar, în viață aștepți situații care pot fi corectate. Sau obstacole de depășit. Trebuie doar să faci un pic mai mult efort și să o iei filozofic – experiența nu a rănit niciodată pe nimeni.

A furat un ceas într-un vis? Nu intrați în panică, prevenit este antebrat! Există motive să te gândești: poate cineva îți dorește rău? În acest caz, fiți atenți când aveți de-a face cu astfel de oameni, altfel puteți avea probleme. Dacă vinovatul ești tu însuți, există șansa de a ajunge într-o situație incomodă. Cu toate acestea, ceasul care a dispărut într-un vis poate însemna și o banală pierdere de timp. Sau un vis îți amintește că nu ți-ai stabilit prioritățile vieții în cel mai bun mod – ceva nu foarte important îți ia mult timp.

Să vezi un ceas spart la mână într-un vis este un fel de avertisment că a mai rămas din ce în ce mai puțin timp, dar pentru ce anume – poți răspunde singur.

De ce visezi să găsești un ceas

Acum pentru descoperiri. Chestia, desigur, este mult mai plăcută decât pierderea, chiar dacă este doar un vis. Găsiți un ceas într-un vis pe drum, vă grăbiți să lucrați sau să studiați? Vești bune nu sunt departe, de exemplu, o ofertă profitabilă. Ceasuri de mână găsite în casă – pentru schimbare. Și pot fi la scară largă, până la adăugarea familiei! De asemenea, este important ce ceas a fost găsit într-un vis.

De ce visezi să găsești un ceas

Găsirea unui ceas pentru bărbați înseamnă o schimbare a stării civile, iar un ceas pentru femei înseamnă un beneficiu viitor. Dacă accesoriul era vechi, există motive să te gândești: ai finalizat toate carcasele de rulare? Sau poate există ceva care necesită atenție mult timp? Așadar, este timpul să rezolvăm ceea ce a început și să uităm de problemele vechi. La urma urmei, uneori somnul ajută doar la direcționarea energiei în direcția corectă! Da, iar o descoperire într-un vis este un simbol favorabil. Și dacă ai norocul să găsești un ceas pierdut, cel mai probabil viața îți oferă o a doua șansă. Trebuie doar să te gândești, în ce domeniu de activitate ai ratat-o?

Am dat un ceas de mână

Dacă primiți un ceas cadou într-un vis, atunci ar trebui să vă bucurați – sunt vești bune în viitor. Aștepți o nouă etapă de viață, o schimbare de activitate în bine, sau chiar banal timp liber. Și în fața lipsei sale, această veste este cu adevărat plăcută, nu ești de acord? Acceptarea unui cadou de la o persoană dragă în vis este, de asemenea, un semn bun. În realitate, el îți va oferi timpul personal sau îl va pretinde pe al tău. Atât asta, cât și alta în avantajul tău, dacă persoana este cu adevărat dragă. În general, cartea de vis promite: să-ți pui un ceas donat este cu siguranță ceva bun!

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de păduchi într-un vis

De ce visezi să cumperi un ceas

Grăbiţi-vă! Iată ce înseamnă cartea de vis atunci când îți spune sensul visului în care vei cumpăra un nou ceas. Sunt șanse să nu ai mult timp să faci ceva semnificativ. Mintea subconștientă vrea doar să vă reamintească – folosiți timpul rațional și nu-l pierdeți în zadar.

De ce visezi să cumperi un ceas

Alegerea unui ceas într-un vis este adesea un semn bun. Și în ciuda faptului că timpul curge inexorabil înainte, un astfel de vis oferă adesea un motiv pentru a te opri, a gândi și a asculta vocea subconștientului.

Visele sunt diferite. Uneori, ei prezic ceva inevitabil și, de multe ori, îți oferă doar câteva gânduri, ajutându-te astfel să faci alegerea corectă într-o situație dată. Timpul este un însoțitor constant al vieții noastre, una dintre cele mai valoroase resurse ale sale, așa că urmăriți-l nu numai în viață, ci și în vis.

De ce visezi la un ceas

Articolele de uz casnic fac adesea parte dintr-un vis și nu lasă o impresie vizibilă. Cu toate acestea, dacă unele obiecte obișnuite sunt amintite după trezire, este recomandabil să descifrezi indiciile. Pentru a înțelege de ce visează ceasul, trebuie să vă amintiți toate detaliile a ceea ce ați văzut.

Interpretarea viselor: vezi un ceas într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller interpretează ceasul văzut ca un simbol al afacerilor de succes. Dacă li se sparge sticla, în realitate reputația lor va avea de suferit din cauza unui act nepotrivit. Pierderea unui ceas este un semn rău. Necazurile vor urma mult timp. Dacă au fost furați într-un vis, atunci în spatele tuturor greutăților se află un inamic secret care face lucruri urâte și răspândește zvonuri murdare.

În același timp, am visat multe ore utile – vă puteți bucura. Există o perioadă activă în afaceri și profit.

Când visezi că ai dat un ceas cuiva, ar trebui să fii mai atent. În caz contrar, o situație incomodă se va reflecta într-un mod nefavorabil.

Conform cărții de vis a lui Vanga ceasurile antice înseamnă lecțiile trecutului, pe care este timpul să le înveți. Ceasurile de pe perete reflectă o atitudine frivolă față de timp și pulverizarea acesteia asupra detaliilor minore. Absența unui cadran de ceas este un avertisment asupra unei amenințări serioase. Tic puternic – vin testele inevitabile care vor testa personajul pentru putere.

Interpretarea viselor ezoterice Evghenia Cvetkova sugerează că ora de pe ceas indică data unui eveniment important. Acesta poate fi un indiciu în formatul lună și zi.

Conform cărții de vis musulmane un ceas cadou împreună cu o brățară înseamnă o căsătorie timpurie pentru cei singuri sau o achiziție pentru familii. Pierdeți-le și găsiți-le într-un vis – spre înțelegere reciprocă.

Nu ar trebui să irosești bani în realitate, asta este ceasul pe care îl cumpără persoana adormită, conform carte veche de vis. Achizițiile nesăbuite nu vor avea succes și nu vor aduce bucurie.

Cine a visat la un ceas în vis

Atunci când un ceas visează, este important să ținem cont de personalitatea visătorului însuși și de cât de extraordinar este aspectul acestui accesoriu util pentru persoana care doarme. Nu merită să acordați o atenție deosebită proprietății visate.

ceas inteligent fată, mai ales in combinatie cu o curea frumoasa, sunt un semn pozitiv. Relațiile romantice vor începe în curând și, dacă există deja, atunci visul prezice crearea unei familii fericite armonioase.

Dar decorat cu strasuri si pietre stralucitoare, ceasul o femeie căsătoriți sunt un avertisment. Soțul se pregătește să se schimbe, dar mai este timp pentru a preveni adulterul.

Ca afișare simbolică a libidoului, la asta visează ceasul om după Sigmund Freud. Pentru a vedea o mulțime de cadrane utile – pentru a crește activitatea sexuală. A oferi un ceas unei femei pe care o cunoști într-un vis este o reflectare a atitudinii visătorului. În realitate, vrea să facă sex cu această doamnă.

Ce ceas ai văzut în vis

montate pe perete ceasul îndeamnă să nu se grăbească atunci când se iau decizii importante. Merită să vă concentrați asupra obiectivului principal, fără a fi distras de probleme mărunte străine, luați în considerare cu atenție opțiunile și abia apoi faceți o alegere. Plimbătorii de cuc sunt un semn excelent pentru visătorii de familie, promițând armonie și dragoste între gospodării. Dacă visezi la un ceas pe perete în apartamentul tău, deși în realitate nu există, acesta este un indiciu al unei pierderi mediocre de timp. „Cripoaiele” din afara clădirii avertizează asupra unor linii directoare de viață alese incorect. Este timpul să reconsiderăm viziunea asupra lumii, altfel vin probleme.

în mod disproporționat большие orele sunt tratate ca aparţinând sferei intime. De fapt, trebuie să faci dragoste cu o persoană uimitoare, care înainte nu a fost considerată un posibil partener.

În cele din urmă, va fi posibil să obțineți recunoașterea publică dacă ați visat aur ceas. Această glorie va fi binemeritată.

Pentru burlac și femei necăsătorite красивые ceasul simbolizează o aventură amoroasă. Familia se va bucura de fericire.

Primirea unei oferte tentante in realitate este semnalata donat ceas. Aceasta arată o șansă de a schimba statutul social și de a avansa într-o carieră.

Visând la schimbări pozitive scump ceas. Va mulțumi creșterea bunăstării și a sănătății bune.

de epocă un ceas, dar într-o stare decentă, este un simbol index. A sosit momentul să tragem concluzii importante pe baza experienței din trecut, pentru a rezuma rezultatele propriilor noastre acțiuni.

Tendinţa de sistematizare şi ordine este evidenţiată de mecanic un ceas în vis dacă o persoană observă rotația angrenajelor și a altor conținuturi. Sănătatea este excelentă, iar organismul funcționează fără eșecuri.

uneori новые ceasurile strălucitoare cu incrustație indică nevoia de vigilență. O persoană familiară va încerca să înșele, profitând de încrederea și dispoziția sinceră a persoanei adormite.

Cearta prezinta electronic ceas. Conflictul poate izbucni atât acasă, cât și între colegi.

Bine de văzut într-un vis Buzunar ceas. Va fi dificil pentru o renunțare să câștige respectul celorlalți. Implementarea proiectelor de afaceri va merge conform planului, armonia domnește în relațiile cu cei dragi.

Servicii ceasul va marca o problemă urgentă. În viitorul apropiat, este deosebit de important ca oamenii de afaceri să nu rateze ocazia de a face o afacere profitabilă.

Citeste mai mult:  Pieptănarea părului într-un vis

Clepsidra are o interpretare similară. Dacă nu vă grăbiți cu implementarea proiectelor planificate, timpul va curge, luând cu el șanse profitabile.

Un cadran solar care visează este un simbol de avertizare. Ar trebui să vă reconsiderați fanteziile nerealiste. Ideile sunt interesante și creative, dar în versiunea originală sunt greu de implementat. Acum se bazează pe fundații prea frivole.

Cu toate acestea, toate interpretările de mai sus sunt valabile dacă ceasul este în stare bună. Vin pierderile, nu se va putea realiza șansa. Pentru asta apar ei spart ceasul de vis. Cel mai probabil, cauza eșecului vor fi circumstanțe insurmontabile.

Avertisment serios dacă spart ceasul oprit. Sănătatea va necesita o atenție sporită.

De asemenea oprit orele pot însemna etapa finală a oricărei perioade. Este necesar să se controleze dezvoltarea celor mai mici afecțiuni, astfel încât acestea să nu reușească să se stabilească ferm în organism.

De ce visezi la un ceas

Când se visează un ceas, cel mai comun complot este versiunea obișnuită la încheietura mâinii. Un astfel de accesoriu practic merită o interpretare detaliată separată.

Încheieturile apar în vis la griji neașteptate femei ceas. Pentru ca un burlac să le vadă pe braț – pentru o căsătorie timpurie.

manșetă bărbați un ceas în visul unei doamne înseamnă o realitate plină de evenimente. Importanța unora va fi greu de apreciat imediat, dar vor aduce schimbări favorabile.

Ceasuri de mână potrivite pentru sex Pe mana prevestește o mulțime de necazuri vesele. Viața va face furie.

Interpretarea somnului prin acțiuni cu ceasul

Este considerat un bun augur alege ceasul de vis. În realitate, după încercări și erori, a fost găsită în sfârșit calea cea bună, ceea ce va duce cu siguranță la succes.

Cumpărarea unui ceas în realitate nu este un eveniment foarte frecvent, ci unul vesel. Interpretarea somnului variază în funcție de scop.

Cumpăra un ceas în vis pentru a-l oferi cuiva este un avertisment. Sfaturile și recomandările celor dragi merită o atenție deosebită. A cumpăra un ceas de orice tip pentru tine înseamnă că în realitate trebuie să începi o nouă afacere. Va fi interesant și promițător și, în plus, va avea un impact asupra întregii perioade care urmează.

Oferirea de ceasuri pentru visătorii singuratici este interpretată foarte favorabil. O poveste de dragoste amețitoare va urma în curând.

Complot pierde există două interpretări ale ceasului, care diferă în globalitate. Pe de o parte, în realitate, persoana care doarme riscă să întârzie undeva și, pe de altă parte, să rateze o oportunitate excelentă de dezvoltare.

găsi ceasul este un simbol excelent. Dintr-o dată, totul se va dovedi, succesul fermecător așteaptă întreprinderi.

din greșeală desparti un ceas în vis înseamnă în realitate să suferi mici pierderi materiale. Distrugerea deliberată – la eliminarea intenționată și decisivă a anumitor circumstanțe și ruperea relațiilor.

Intriga este o reflectare a caracterului visătorului. urmăriți ora pe ceas. Datorită capacității de a planifica munca și timpul liber, se dovedește că face o mulțime de lucruri.

Pornirea mecanismului ceasului sau mișcarea mâinilor este un indiciu de nerăbdare. Deși dormitorul din față are o cantitate mare de obligații de îndeplinit, graba excesivă poate răni și poate duce la faptul că o parte din lucrări va trebui refăcută.

După ce a interpretat la ce visează ceasul, rămâne să ascultați recomandările cărților de vis și să ajustați acțiunile astfel încât să aducă beneficii maxime.

De ce visează ceasul: interpretarea somnului în cărțile de vis populare

Ore… Acest atribut a intrat ferm în viața unei persoane din cele mai vechi timpuri. Și acest lucru este de înțeles: arată timpul, se trezesc la serviciu, îți amintesc de evenimente importante și pur și simplu numără timpul, ca și cum ar spune – viața este trecătoare. Dar asta este în realitate, dar de ce visezi la un ceas? Acum vom lua în considerare semnificațiile din diferite cărți de vis, pe baza caracteristicilor ceasului și a acțiunilor cu acestea într-un vis.

De ce visează ceasurile conform diferitelor cărți de vis

Fiecare carte de vis interpretează un vis cu un ceas în felul său. Prin urmare, este foarte de dorit să le studiem pe toate – ce se întâmplă dacă indiciul se dovedește a fi într-una dintre ele și spune ceva complet diferit de ceea ce se gândea visătorul?

Potrivit lui Miller

Această carte de vis interpretează un vis cu un ceas nu în totalitate într-o lumină optimistă. Orice ai face cu ei, indiferent de cum arată – totul duce la faptul că se așteaptă schimbări negative în viață, intrigi de la dușmani.

Potrivit lui Tsvetkov

Dar cartea de vis a lui Tsvetkov, dimpotrivă, interpretează un vis cu un ceas ca o aproximare a ceva nou și bun în realitate, ceea ce ar trebui să se întâmple aproape.

Potrivit lui Freud

Această carte de vis spune că ceasul este pentru muncă plătită și nu neapărat financiar. Să faci sex grozav cu o persoană pe care ai crezut că e rece și incapabilă să o simți. Pentru o veste neașteptată, dar bună.

Potrivit lui Nostradamus

De ce visezi la un ceas, potrivit lui Nostradamus? Ele pot însemna un fel de frustrare din cauza greșelilor făcute de strămoșii tăi, a omisiunilor în ceva din partea ta și a faptului că rudele chiar au nevoie de ajutorul tău.

Potrivit lui Vanga

Vanga interpretează un vis cu un ceas ca o reflecție asupra a ceea ce a făcut. Și, de asemenea, ca un posibil pericol din cauza neatenției și prezice un fel de test care trebuie trecut pentru a fi fericit.

Potrivit lui Loff

Ceasul din cartea de vis a lui Loff este întotdeauna reflecții asupra propriei persoane (amintiri din copilărie, tinerețe, maturitate) pentru a înțelege esența vieții pământești.

Ce ceas a visat

Știm că orele sunt diferite pentru ore. Deci, pot fi mari și mici, încheietură și perete, metal și nisip… Prin urmare, acum vom studia ce înseamnă anumite ceasuri în vise.

Daca ceasul a fost:

 • Buzunar – asteapta-te la mult noroc in demersurile tale si in general in afaceri;
 • manșetă – la unele mici bucurii;
 • clepsidră – există pericolul de a întârzia undeva;
 • mecanic – un avertisment că trebuie să scapi de iluzii și să trăiești aici și acum;
 • tabel – vorbesc despre lucruri importante pe care visătorului i-a fost frică să le înceapă – a venit timpul, a sosit timpul;
 • ceas deșteptător – se asteapta vreun eveniment neasteptat care va da o atitudine pozitiva;
 • lemn – până la sfârșitul unei anumite etape a vieții, momentul însumării;
 • montat pe perete, cu pendul – există o remușcare puternică pentru greșelile făcute mai devreme;
 • turn – un pericol probabil atât pentru visător, cât și pentru cei dragi; dacă ai auzit sunetul clopoțelului lor – o veste foarte tristă;
 • vechiul – Oboseala din rutina se va acumula;
 • ruginit – riscul pierderii de energie până la boală;
 • străini – visătorul va fi foarte gelos pe cineva;
 • черные – cel în care s-a încrezut orbeşte va înşela;
 • alb – este timpul să ne gândim la noi obiective;
 • roșu – cineva va returna datoria pe care ați uitat-o ​​deja, dar trebuie să vă amintiți și dacă o datorați cuiva;
 • argint – un prevestitor al păcii și liniștii, realizarea obiectivului;
 • aur – la recunoaștere și onoruri, demontarea dosarelor vechi;
 • cu diamante – se asteapta unele modificari.

Citeste mai mult:  vis de lună mare

Caracteristici ceas de somn

De asemenea, trebuie acordată o atenție deosebită modului în care a fost atașat ceasul: pe mână sub formă de curea sau brățară, pe deget ca inel, pe lanț, acționând ca un pandantiv …

 • doamnelor, cu o brățară elegantă – este timpul să ne gândim la chestiuni și probleme stringente, în special la cele legate de sfera dragostei;
 • barbati, piele – despre schimbările iminente în viitor asociate cu apariția unei persoane care poate schimba vieți;
 • ca un inel pe deget – pentru fapte bune obțineți reciprocitate;
 • sub formă de pandantiv în jurul gâtului – poate sosirea iminentă a unei cereri în căsătorie, sau o surpriză rafinată în cinstea unei anumite date;
 • sub forma unei brățări originale la încheietură – pentru a realiza ceva, trebuie să muncești din greu; brățara a fost nouă – o schimbare de lucru este posibilă.

Acțiuni cu un ceas într-un vis

Puteți visa că visătorul face ceva cu ceasul. Aceste acțiuni joacă, de asemenea, un rol important în interpretarea visului.

Deci, ceasul visătorului:

 • a dat – înaintea unor necazuri;
 • cumparat – există dorința de bani ușori;
 • măsurat – așteaptă o alegere dificilă;
 • el a vandut – asteptarea unei vacante mult asteptate;
 • găsite – trebuie să fii mai punctual
 • furat – Dușmanii nu dorm;
 • primit cadou – nu te mai amăgi;
 • zdrobit – o greseala grava este posibila in realitate;
 • scăpat, dar nu rupt – un caz dificil va fi rezolvat cu succes;
 • rupt – o invazie de eșecuri și probleme, totuși, dacă remediați imediat ceasul, puteți corecta situația;
 • pus pe mana – un eveniment semnificativ pentru cineva apropiat;
 • scos din mână – e timpul să te odihnești, să muncești prea mult;
 • le-a cronometrat – există multă energie, așa că nu vă fie teamă să vă asumați lucruri noi;
 • pierdut și caută – veți avea nevoie de răbdare și înțelegere a gospodăriei;
 • tradus înainte – întârziere în împlinirea dorinței;
 • tradus înapoi – se va întâmpla ceea ce se teme cel mai mult visătorului;
 • intors pe dos – pentru a-și reconsidera convingerile, principalul lucru este să găsești gândul greșit, confuz.

Pentru a rezuma

Deci, pentru ce este visul ceasului? Acest atribut într-un vis este o reflectare a vieții noastre reale, poate oarecum distorsionat.

În general, să vezi plimbări în vise nu este atât de rău. Pentru că, în general, poartă o interpretare pozitivă, promițând atingerea cu succes a obiectivelor, schimbări în bine, surprize plăcute, noroc în afaceri și multe altele, nu mai puțin plăcute. Și numai în cazuri izolate pot fi prevestitori de înșelăciune, boală și acuzații false.

Pentru a descifra un vis cu un ceas, trebuie să-l amintești cu atenție și să analizezi cu ce stare de spirit te-ai trezit și ce era în sufletul tău la momentul trezirii. Și, bineînțeles, să știi ce înseamnă cutare sau cutare acțiune cu ceasul, cum arătau, din ce erau făcute etc.

„Interpretarea viselor Ceasul alb a visat de ce visează un ceas alb într-un vis”

Interpretarea viselor Ceas alb

De ce visezi la un Ceas alb într-un vis dintr-o carte de vis?

Dacă visezi un ceas alb, atunci ar trebui să te gândești la ce îți dedici viața, dacă o irosești, poate ar trebui să faci ceva cu adevărat util și util. În același timp, culoarea lor vorbește despre puritate morală și tristețe ușoară.

 • Abonați-vă la canalul Felomena în Yandex.Zen

  Capacitatea de a interpreta visele este un dar valoros, pentru că uneori este în vis că conștiința ne oferă cele mai profunde și importante indicii.

  Evaluează acest articol!

  Am visat la un Ceas alb, dar nu există o interpretare necesară a somnului în cartea de vis?

  Experții noștri vă vor ajuta să aflați la ce visează Ceasul Alb într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vi se va explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

  Tipul mi-a dat un ceas alb frumos cu strasuri și mi l-a pus pe mână. Am fost foarte surprins, dar în același timp bucuros. Acest lucru a încheiat visul.

  Mi-am văzut doar mâna, mi-am pus o brățară albă frumoasă pe mâna stângă și apoi am văzut că această brățară este formată din două brățări, dintre care una este un ceas alb pe o brățară albă (am visat de mult la așa ceva) pe care am pus-o. pe mâna mea dreaptă. Când eram tânăr, purtam un ceas la mâna dreaptă. Acum nu mă uit la ai noștri timp de 15 ani, și la brățări.

  Am visat la bunica mea, care nu are 2 ani, de data asta a fost amabila, mama era in vis. Ea i-a dat bunicii ei un ceas alb, foarte frumos. Bunica a spus că nu merg, am primit-o după părerea mea, nu-mi amintesc exact

  cunoscutul meu bărbat a cumpărat un ceas alb de la mine și și-a luat joc de mine

  Am visat că tatăl decedat mi-a lăsat un ceas de mână alb.

  Am visat la un ceas alb.Un cadran destul de mare pe mana unui barbat pe care l-am cunoscut recent (spune in vis. Aici este ceasul meu_acesta este Rollex) In viata merge fara ceas

  Într-un vis, sora mea a vrut să facă schimb de telefoane cu mine, adică să-mi ia pe cel vechi și să-mi cumpere unul nou, iar mai cool în schimb, a adus două ceasuri pătrate albe, mi-a lăsat unul și l-a luat pe celălalt pentru ea. timp noi