Sarcina într-un vis

De ce visezi la sarcină: interpretarea cărților de vis

Visele sunt o lume specială, interesantă. În ea, fiecare persoană poate realiza fantezii secrete, poate vedea viitorul sau trecutul, poate afla despre pierderi. Mulți oameni sunt pasionați de cărțile de vis, care interpretează semnificația fiecărui vis în felul lor. Vrei să știi pentru ce să te pregătești dacă ai văzut sarcina într-un vis? Interpretarea acestui fenomen este în articol.

Sarcina este un moment minunat în viața fiecărei femei. Cu toate acestea, într-un vis, această stare poate fi văzută nu numai de sexul frumos, ci și de bărbați. Să ne dăm seama de ce se visează sarcina, pe baza diferitelor cărți de vis.

Sonnik Miller

Interpretul spune că într-un vis, a te vedea însărcinată este un dezacord cu un soț pentru o femeie căsătorită. Pentru o fată nevinovată, un astfel de vis înseamnă că o așteaptă rușinea. Dar o femeie care este însărcinată în realitate va avea un rezultat reușit și o naștere ușoară.

Dream Vanga

Previziunile văzătorului bulgar sunt următoarele: dacă o fată căsătorită vede că așteaptă un copil într-un vis, va naște gemeni sau gemeni în realitate. O domnișoară singură se așteaptă la o căsătorie fericită timpurie. Dacă într-un vis o femeie vede un străin într-o poziție interesantă, aceasta îi promite o recompensă monetară bruscă. Orice livrare înseamnă un rezultat de succes.

Carte de vis islamică

Ai visat că ești însărcinată? Interpretul islamic consideră acest lucru ca pe un semn pozitiv. Pentru fetele necăsătorite și inocente, astfel de știri promit o căsătorie timpurie. Pentru doamnele căsătorite, cartea de vis promite o reaprovizionare bruscă în familie. Dacă un bărbat a văzut știrile despre sarcină, aceasta înseamnă o creștere a veniturilor sale.

Cartea de vis a lui Freud

Sigmund Freud a susținut adesea teoria potrivit căreia visele sunt vestigii ale viitorului. Prin urmare, potrivit marelui om de știință, un vis cu o poziție interesantă promite o reîncărcare rapidă a familiei în realitate. De asemenea, un astfel de caz poate indica faptul că femeia este nemulțumită de relația actuală și va întâlni un partener mai demn în viitorul apropiat. Dar dacă un bărbat așteaptă un copil într-un vis, atunci este timpul ca el să încerce rolul unui tată.

Interpretarea viselor lui Loff

Cartea de vis a lui Loff abordează visele de sarcină într-un mod diferit. Interpretul prezice că fetele sau bărbații le așteaptă o recompensă materială plăcută. Pentru oamenii creativi, așteptarea unui copil într-un vis este un semn de înflorire și de creștere a puterii. Cu toate acestea, cartea de vis a lui Loff susține că astfel de vise pot indica, de asemenea, nemulțumirea față de viața sexuală atât a femeilor, cât și a bărbaților.

Fiul lui Nostradamus

Dacă o fată visează că este însărcinată, dar în realitate nu este, acest lucru poate indica probleme minore sau pierderi iminente. Sarcina altcuiva prezice împrumutul de bani.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretul prezice: dacă în timpul somnului o fată vede că este însărcinată, aceasta indică o înșelăciune iminentă. O femeie matură visează la o poziție interesantă ca motiv de mândrie. S-a văzut un bărbat însărcinat? Așa că va avea succes și bogat. O femeie necunoscută în poziție – să deranjeze.

Cartea viselor esoterice

Ezoteriștii împart visele despre sarcină în două grupuri: poziția lor interesantă sau a altcuiva. În orice caz, interpretarea visului este legată de finanțe. Dacă o fată visează că se află într-o poziție, aceasta indică probleme și pierderi iminente. Sarcina altcuiva prezice că în curând vi se va cere un împrumut.

Interpretarea visului Hasse

Clarvăzătorul credea că visele despre sarcină sunt interpretate în moduri diferite. Practic, a ținut cont de vârsta femeii care a avut un vis. Pentru fete, o poziție interesantă a prezis o relație stabilă și bună. Dar pentru doamnele la bătrânețe, sarcina într-un vis ar putea sugera o plecare iminentă într-o altă lume.

Cartea Dream Dream

Potrivit acestei cărți, interpretarea viselor arăta astfel: pentru fete, sarcina a prezis înșelăciune. Dar pentru femeile mature, o poziție interesantă vorbea despre prosperitate materială, armonie în viață și bunăstare. Mai mult, cu cât doamna este mai în vârstă, cu atât mai mult noroc promite în viitor un astfel de vis.

Orice carte de vis prezice sarcina în felul ei. Prin urmare, nu lua previziunile prea în serios. Este posibil ca un astfel de vis să fie doar un joc al subconștientului. Cu toate acestea, de dragul interesului, încă merită să te uiți în cartea de vis. Sarcina pe care o prezice poate fi o surpriza placuta atat pentru fata cat si pentru barbat.

De ce să visezi la sarcina ta

Somnul este întotdeauna o reflectare a gândurilor, așteptărilor, experiențelor, problemelor și planurilor noastre. Adesea, viziunile sunt o imagine destul de ciudată și contradictorie, care se limitează la delir. Dar fiecare vis are propria sa explicație. Mai mult, diferite cărți de vis îl pot interpreta în moduri complet diferite. Potrivit unei versiuni, sarcina ei visează la nașterea a ceva nou, știri neașteptate și evenimente strălucitoare. Pe de altă parte – la schimbările asociate cu creșterea financiară. Totul depinde de circumstanțele și nuanțele în care dormitorul își vede sarcina. Acum vom afla cu tine!

Sarcina unei fete necăsătorite

Nici măcar nu ai fost sunat încă și deja visezi la propria ta sarcină? Felicitări! Asta înseamnă că ești deja pregătit să creezi o familie, iar singurul lucru care a rămas este să o găsești pe cea potrivită. Apropo, un astfel de vis poate promite și o nouă uniune serioasă. Și dacă ai deja un iubit, te sfătuim să arunci o privire mai atentă asupra relației tale – sarcina într-un vis indică faptul că există unele dezacorduri în cuplu.

Alte surse susțin că o tânără fată visează la sarcină dacă trebuie să sufere pierderi și pierderi. Fii atent, poate că minciuna și trădarea din partea credincioșilor te pândesc.

Sarcina unei fete căsătorite

Dacă o femeie adultă a visat la sarcină, atunci în curând va experimenta bucuriile maternității. Deja o femeie însărcinată – la probabil gemeni, sau vorbește despre sentimentele ei despre viitoarea naștere. Dar în ambele cazuri vor avea succes! Este burta ta prea mare într-un vis? Aceasta este pentru succes, prosperitate și abundență! Dar pentru o femeie matură, sarcina poate visa la boală sau la griji neplăcute asociate cu cei dragi. Să simți tremurături în stomac într-un vis în timp ce nu ești însărcinată – până la o sarcină timpurie în realitate sau creștere personală.

Sarcina cu un băiat

În rândul oamenilor, a vedea un viitor fiu într-un vis este bine, finalizarea cu succes a tranzacțiilor și proiectelor, intrarea într-o nouă poziție și o creștere a salariului. Dar aceasta este departe de singura interpretare. În diferite cărți de vis, băiatul promite obstacole:

  • Bârfă în jurul vieții personale (dacă femeia nu este căsătorită).
  • Schimbări importante care îți vor schimba radical viața.
  • Posibil accident de mașină. Atenție.
  • Necazuri, încercări, probleme.
  • Schimbarea locului de locuit.
  • Călătorie lungă de afaceri.

Sarcina cu o fată

A fi o fată însărcinată în visele tale vorbește despre o veste bună, un cadou generos, bucurie sau un eveniment uimitor. Dacă sunteți deja într-o poziție, iar sexul copilului nenăscut este încă necunoscut, atunci cel mai probabil se va naște o fată.

sarcina gemelara

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o femeie necăsătorită – la pierderile viitoare, trădarea și durerea. Pentru o doamnă căsătorită, gemenii într-un vis vor aduce fericirea familiei și treburi plăcute. Dacă fata este singură, atunci visul o avertizează despre înșelăciune, calomnie și notorietate.

Citeste mai mult:  Omul visează de marți până miercuri

Gemenii pot vorbi și despre o persoană ipocrită care a apărut sau va apărea în curând în mediul tău.

sarcina tripleților

Ai avut un vis despre sarcina ta și sunt așteptați tripleți? Semn bun! El promite dezvoltarea carierei, stimulente monetare, succes în afaceri și semnarea unui contract profitabil. În viața personală, totul este mai puțin roz: există posibilitatea unui triunghi amoros sau o mare ceartă cu persoana iubită.

Sarcina cu gemeni

Un vis în care o femeie ar trebui să nască gemeni simbolizează libertatea, scăparea de obligațiile opresive sau o nouă cunoștință utilă. Dacă un bărbat a avut un astfel de vis despre soția sa, în viitorul apropiat va avea bogății și vești grozave în viața personală.

sarcina virginala

Te întrebi de ce o tânără virgină visează la sarcină? Totul este simplu. Astfel de vise înseamnă că este deja pregătită pentru intimitate, relații serioase și crearea unei familii. Ea a trezit atracția feminină și fizică față de sexul opus. Dar pentru o fată bolnavă, un astfel de vis va avea o culoare negativă: prevestește o exacerbare a bolii, dificultăți în relațiile cu un bărbat și experiențe.

Nașterea unui copil într-un vis

Văzând sarcina și nașterea într-un vis – spre succes, noroc și bunăstare financiară. Privind burta ta mare în vis, simțirea contracțiilor și nașterea prevestește direct o căsătorie timpurie (pentru o fată liberă). De asemenea, simțirea sarcinii într-un vis vorbește despre bucuria viitoare, schimbări pozitive și schimbări în viață. Femeile de familie așteaptă mândrie în copiii lor și mare fericire în casă. Și dacă o doamnă în vârstă visa la naștere, problemele de sănătate nu puteau fi evitate.

Potrivit lui Freud, un astfel de vis este interpretat după cum urmează: persoana adormită este deranjată de întâlnirea viitoare cu partenerul său de viață. Și cartea de vis psihologic oferă o soluție la o problemă de mult timp interesantă.

Ecografia de somn sarcina

Valoare pozitivă pentru toată lumea! Dacă o fată în poziție și-a visat stomacul în timpul unei proceduri cu ultrasunete, asta înseamnă doar că nașterea reală va fi ușoară, fără complicații. Un astfel de vis înseamnă că viitoarea mamă este îngrijorată de sănătatea bebelușului ei. Prosperitatea, succesul în carieră și afaceri așteaptă o fată care nu este însărcinată care a văzut o ecografie într-un vis. Iar persoanele bolnave pot spera la o îmbunătățire a sănătății lor și chiar la o vindecare completă.

Avortul în vis

Un vis nu prea plăcut simbolizează oportunități ratate. Ceva sau cineva ar putea schimba situația în bine, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Văzând avortul într-un vis în ajunul unei întâlniri importante poate semnala defectarea, eșecul sau amânarea neplanificată. În orice caz, fii atent și extrem de atent.

Sarcina înghețată într-un vis

De ce să visezi la sarcina ta înghețată într-un vis? Noi raspundem. Pregătiți-vă mental pentru probleme la serviciu și acasă. Probabil că aveți anumite temeri cu privire la un nou loc de muncă, o schimbare de locuință sau o nuntă viitoare. Aceste temeri te împiedică să mergi înainte și să-ți distrugi planurile. Trebuie să faceți față limitărilor și limitelor pe care vi le-ați stabilit. Nu păstrați emoțiile în voi, spuneți familiei despre sentimentele voastre sau consultați un psiholog.

Sarcina ectopică într-un vis

Un alt coșmar vorbește despre certuri și necazuri minore. Vă sfătuim să aveți răbdare, să nu intrați în dispute și lupte. Atenuați și nivelați orice conflicte, nu folosiți înjurături. Pentru un astfel de comportament demn, vei fi răsplătit cu vești bune, oportunitatea de a începe o afacere de vis și de a-ți schimba viața în bine.

Sarcina cu un copil mort

Într-un vis, acest lucru pare teribil. De fapt, totul nu este așa. Un copil este personificarea unei noi vieți, iar moartea lui înseamnă rămas bun de la trecut și începutul a ceva nou. De ce să visezi la o sarcină cu un copil mort dacă o femeie așteaptă un copil în realitate? Nu vă fie teamă, acest lucru nu prevestește nicio problemă! Dimpotrivă, nașterea ta va merge ca un ceas, iar rudele te vor sprijini în toate modurile posibile. Dacă o femeie are deja proprii ei copii, acest vis sugerează că trebuie să-i dai libertate copilului tău, să nu-l mai patronezi și să-l controlezi atât de mult.

Test de sarcină pozitiv într-un vis

Vestea sarcinii într-un vis prezice schimbări iminente sau evenimente bruște. Dacă mesajul despre sarcină într-un vis a provocat o reacție calmă, atunci lucrurile din viața reală vor fi rezolvate fără dificultate. În curând îți vei atinge obiectivul important!

În cazul în care un vis despre sarcină a provocat frică și panică, se presupune că visătorul este în stres, ceea ce va atrage noi idei. Dacă vestea vieții în curs de dezvoltare din interiorul tău a fost însoțită de o furtună de emoții vesele, atunci în viața reală ar trebui să te aștepți la profit sau la o poziție înaltă.

De ce visezi la sarcina

Natura viselor și legătura lor cu realitatea este încă imposibil de explicat pe deplin din punct de vedere științific. Da, desigur, știm cu toții că imaginile care ne vin noaptea sunt doar impulsuri aleatorii trimise de creier. Dar de unde, atunci, visele profetice? De ce unii oameni văd doar povești bune în timp ce se relaxează, în timp ce alții sunt în mod constant chinuiți de coșmaruri? Dar visele recurente? Ca parte a materialelor site-ului nostru, vom încerca să explicăm cele mai populare „scene de noapte” în diverse interpretări și astăzi vom lua în considerare ce înseamnă sarcina într-un vis pentru o femeie conform diferitelor cărți de vis. Ei bine, să mergem?

Potrivit lui Miller

De ce visezi să te vezi însărcinată conform cărții de vis a lui Miller? În acest caz, complotul asociat cu așteptarea unui copil prezintă probleme în viața de familie. Desigur, dacă ai o persoană dragă, soț, iubit. Necazurile pot fi orice: certuri, certuri, scandaluri, poate chiar trădare. Oricum ar fi, dacă burta este rotunjită în vis, lângă tine nu este persoana de care ai nevoie cu adevărat.

Ce înseamnă sarcina într-un vis pentru o fată care nu a avut niciodată o relație sexuală? Cartea de vis a lui Miller avertizează astfel asupra problemelor de reputație. Poate că cineva din mediul înconjurător o va pune pe domnișoară într-o lumină proastă în fața prietenilor și cunoștințelor. Dacă o fecioară a văzut un astfel de vis, ar trebui să fie mai atentă, să nu vorbească despre lucruri personale, să nu-și dezvăluie secretele, deoarece cei nedoritori pot profita de acest lucru.

Dacă o femeie a visat la sarcină care așteaptă de fapt un copil, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la procesul de naștere a unui copil – nașterea va fi ușoară, rapidă, fără complicații, iar după ele, mama nou făcută va foarte intra rapid în formă, îi întoarce silueta „pre-însarcinată” și se va simți grozav.

Carte de vis islamică

Acum să luăm în considerare ce visează o doamnă necăsătorită despre sarcina ei, conform cărții de vis islamice. Nu vă faceți griji, acesta este un semn foarte bun! O femeie singură care a cunoscut bucuria de a aștepta un copil într-un vis va întâlni foarte curând bărbatul visurilor ei, cu care își poate construi o familie cu drepturi depline și fericită.

Dacă un astfel de vis i-a venit noaptea unei femei într-o relație, în realitate, ea va avea o perioadă prosperă, fericită, asociată cu o îmbunătățire a stării sale financiare și o creștere a calității vieții ei obișnuite.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a-i vedea pe miri

Dar visul de „a te vedea însărcinată cu o burtă mare” ar trebui să fie luat de doamnele mai în vârstă ca un avertisment despre problemele iminente – așteptarea unui copil este un vis pentru femeile la vârsta de deteriorare a sănătății, boli, o serie de dificultăți.

Ce va spune unchiul Freud?

Potrivit celebrului psihanalist austriac, a vedea și a te simți însărcinată într-un vis este o concepție reală. Pe lângă o astfel de predicție, cartea de vis a lui Freud indică faptul că femeia este nemulțumită de relația ei amoroasă actuală și va merge în curând în căutarea unui candidat mai demn pentru mâna și inima ei. În acest caz, ar trebui să te asculți și să înțelegi care interpretare va fi mai corectă în situația ta: dacă îți iubești sincer partenerul, atunci așteaptă completarea familiei și, dacă mult din relație nu ți se potrivește, pregătește-te pentru despărțirea din proprie inițiativă.

Interpretarea lui Vanga

Ce înseamnă sarcina într-un vis pentru o femeie conform cărții de vis a unui faimos clarvăzător orb? Interpretarea are mai multe nuanțe: pentru doamnele căsătorite, un astfel de vis aduce bucurie sinceră, fericire, un sentiment de satisfacție completă cu ceea ce se întâmplă, iar pentru doamnele necăsătorite – exact opusul: un astfel de vis amenință cu probleme, dezamăgire, gânduri grele, nemulțumire față de propria viață în acest moment. Apropo, mai există o clarificare importantă: uneori, a fi însărcinată în vis, potrivit faimosului ghicitor, înseamnă schimbări cardinale în viața personală. Principalul lucru este că aceste schimbări vor fi cu siguranță în bine. Poate că acum nu există o petrecere foarte potrivită lângă tine, așa că chiar și despărțirea de partenerul tău actual va duce cu siguranță la o întâlnire cu cineva mai demn.

Interpretarea viselor lui Loff

Și acum să vedem ce înseamnă într-un vis să te vezi însărcinată conform cărții de vis a lui Loff. În acest amplu tratat despre sensul viselor, nu se face nicio distincție cu privire la starea civilă a doamnelor: pentru absolut toată lumea, starea viitoarei mame într-un vis este interpretată ca noroc rapid, împlinirea ideilor creative, o stare extrem de favorabilă, perioadă fericită și o îmbunătățire a stării financiare. Dacă o femeie visează să aibă un copil și își face griji cu privire la sănătatea ei, somnul ar trebui să aibă un efect calmant: nu există probleme insurmontabile pentru concepție, așa că totul se va rezolva foarte curând.

Interpretare conform lui Tsvetkov

De ce visezi să fii însărcinată conform cărții de vis a lui Tsvetkov? Aici, interpretarea poveștii de noapte despre viitoarea maternitate este diferită pentru fetele tinere și femeile mature. Primul vis avertizează asupra unei căderi iminente în momeala înșelăciunii, minciunii, fraudei, în timp ce cei din urmă vor putea fi mândri de ei înșiși, pentru că vor ieși din situația dificilă care le ocupă în prezent gândurile cu cinste.

Ce ar spune Yuri Longo?

Cartea de vis a celebrului iluzionist, care el însuși s-a autointitulat „maestrul magiei practice albe” se bazează pe psihologie și ezoterism. De ce o femeie căsătorită visează la sarcină? Potrivit lui Longo, acest vis reflectă gândurile doamnei despre dorința de a deveni mamă și foarte curând această dorință se realizează. Pentru fetele necăsătorite, să văd sarcina într-un vis este un sfat de a-și reconsidera viața personală. Cel mai probabil, domnișoara „a rămas sus în fete”, așa că ar trebui să te gândești la crearea unei familii și la realizarea instinctului matern natural.

Cartea de vis engleză

Acum luați în considerare cartea de vis engleză. De ce să visezi la sarcină, conform acestui tratat despre vise? Dacă vorbim de o fată tânără, ea ar trebui să fie atentă atunci când comunică cu persoana iubită, deoarece acesta poate înșela, înșela sau ascunde unele informații importante, cel mai probabil nu joacă un joc foarte corect. Dacă o doamnă căsătorită s-a văzut în rolul unei viitoare mame, în viața reală va aduce pe lume doi copii deodată, gemeni sau gemeni.

Opinia ezoteriștilor portalului nostru

În sfârșit, să vorbim despre ce înseamnă un vis despre sarcină, conform experților portalului nostru. Considerăm starea de așteptare a bebelușului într-un vis ca un ecou al stării reale de așteptare. Adevărat, această așteptare nu va fi întotdeauna asociată tocmai cu gândurile de sarcină. Poate că ai cultivat o idee, un proiect, un plan de mult timp sau, în viitorul apropiat, trebuie doar să te gândești la asta. Un exemplu bun este că o femeie visează să-și creeze propria afacere, se grăbește cu această idee, dar nu a ajuns încă la implementarea ei practică – este foarte posibil ca într-un vis să se vadă adesea „într-o poziție” până la planul ei. devine adevarat.

Băiat, fată, gemeni?

Dar ce se poate spune dacă într-un vis sexul frumos știe exact ce așteaptă un băiat, o fată sau chiar gemeni? De fapt, genul copilului nenăscut practic nu afectează interpretarea viselor. Dar putem face câteva presupuneri. Dacă o fată visează să devină mamă și a visat că este însărcinată cu un băiat, poate că îi lipsește o „mână masculină” în casă, așa că vrea să crească un asistent demn. Uneori, o doamnă singuratică poate visa la un complot similar, care nu poate întâlni în niciun fel bărbatul ideal, de aceea preferă „să-l nască”.

Am visat că sunt însărcinată cu o fată – poate că o femeie își dorește cu adevărat să devină mama unei mici prințese, sau în acest fel „alăptează” calități feminine în sine, își amintește copilul interior (un concept din psihologie, unul dintre stările eului) și nevoile sale. Și dacă ai visat că ești însărcinată cu gemeni, doamna, cel mai probabil, are o alegere echivalentă a două posibilități și nu poate decide ce decizie să ia. În viața reală, acest lucru poate juca ca „o încercare de a sta pe două scaune deodată” sau gânduri despre două proiecte, idei, idei echivalente pe care doriți să le implementați în același timp.

Interpretarea visului „sarcină”. De ce visezi la sarcina?

Propriu – în pierdere. A vedea sarcina înseamnă împrumut.

Dacă o femeie căsătorită vede într-un vis că este însărcinată, acest lucru prevestește nașterea de gemeni. Și dacă o tânără necăsătorită vede un astfel de vis, aceasta înseamnă că motivele iubitului ei sunt necinstite și el nu este adevărat cu ea.

Ea visează că soția ei este însărcinată. – Ea spune că are legături pe partea laterală.

Pentru o fată – înșelăciune;

pentru o femeie – bucuria mândriei;

pentru un bărbat – a face planuri;

a vedea o femeie însărcinată este o pacoste.

Vezi si naste.

a fi – a face planuri îndrăznețe

vezi – întâlni necazuri.

TANĂRĂ – fericire în dragoste;

BĂTRÂNĂ – moarte.

Sarcina simbolizează cel mai adesea dorința de a avea copii.

Destul de des, sarcina simbolizează speranțele, visele și dorințele tale neîmplinite de natură sexuală.

Pentru o femeie să viseze că este însărcinată înseamnă că va fi nemulțumită de soțul ei, iar copiii ei vor fi neatrăgători.

Pentru o fecioară, un astfel de vis promite rușine și nenorocire. Dacă femeia adormită este într-adevăr însărcinată, atunci un astfel de vis va servi ca o prognoză pentru rezolvarea cu succes a poverii și pentru o recuperare timpurie a puterii.

Simbolizează purtarea altcuiva, de cele mai multe ori într-un sens negativ, indicând fie boli organice, fie un efect inconștient ascuns asupra subiectului altceva, străin. Când In-se* dorește să vorbească despre nașterea unui copil așteptat, arată imaginea unei persoane cu anumite trăsături faciale.

* Onto In-se (italiană: In-S? ontico – ontic „în-sine”) – proiectul de bază al naturii umane; principiul vieții, fără de care viața este imposibilă. Respectarea acestui principiu conduce o persoană la autorealizare, sănătate, fericire, abaterea de la acesta provoacă boală, durere, suferință (sinonim cu sufletul).

Citeste mai mult:  Văzând un soț beat într-un vis

de valoare

Tu sau una dintre rudele tale așteaptă o fată – pregătește-te să primești o surpriză plăcută în viitorul apropiat. Seara, strigă pe o fereastră ascunsă: „Mulțumesc, soare, că mi-ai luminat drumul!”. Luați un pahar cu apă și puneți-l pe pervaz, iar dimineața turnați această apă în vârful capului.

valoare proastă

Tu sau una dintre rudele tale așteaptă un băiat – există o mare probabilitate să ai un accident. Bea 1 lingurita de ulei (de preferat porumb) si nu te da jos pana la prima stea.

Sarcina intră în visele tale în două moduri principale. Primul este visele despre tine în timpul sarcinii, al doilea – sarcina ta reală este un EVENIMENT PUSH-YOU și stabilește un anumit conținut.

Oricine poate rămâne însărcinată într-un vis: această posibilitate nu este limitată nici de barierele sexuale, nici de vârstă. În general, sarcina servește ca simbol al creativității, al pubertății sau al bogăției.Cu toate acestea, există multe situații care necesită o interpretare suplimentară.

Dacă ești o tânără care visează la sarcină, dar în același timp nu ai intenția reală de a rămâne însărcinată, un astfel de vis poate indica faptul că te afli în stadiul inițial de tranziție către o nouă etapă de introspecție. Unul dintre ARHETIPURILE YUNGU este arhetipul părintelui cu instinctul predominant de a conserva familia. A te vedea implicat în activitate în această poziție înseamnă a-ți observa ieșirea din stadiul COPIL și trecerea la nivelul adult.

Dacă ești activă sexual, dar nu ai intenția de a rămâne însărcinată, acest vis poate fi un acompaniament armonios al ciclului tău lunar. În legătură cu un astfel de vis, pot apărea ALARME de tip „ce-ar fi dacă”, care necesită reflecție și rezoluție.

Un bărbat care se vede însărcinat într-un vis se află adesea într-o situație în care masculinitatea sau participarea sa la reproducerea populației este pusă sub semnul întrebării. Astfel de îndoieli vin adesea în mintea bărbaților care se consideră mai puțin activi în acest sens decât și-ar dori să fie. Somnul actioneaza ca o compensatie, subliniind latura creativa a PERSONALITATII lor. Bărbații însărcinate nasc nu numai copii, ci și ceva care își justifică cumva misiunea în această lume.

Faptul de sarcină în viața reală poate duce la o varietate de evenimente în vise. Prin natura lor, aceste evenimente pot fi orice, de la cele mai crude la cele ridicole. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece în viața reală sarcina este o sursă a unei game întregi de senzații – de la emoție la euforie.

Alte tipuri de vise care apar în timpul sarcinii pot fi legate de adulter, MOARTEA unui partener, probleme cronice de sănătate, pierderea sarcinii din cauza unui accident sau avort spontan, malformații congenitale la un copil, gemeni, tripleți etc., precum și creșterea fertilității. , unde concepția și gestația apar mai des și indiferent de protecție.

Visele de infidelitate sau moartea unui partener apar adesea ca răspuns la sentimentele de nesiguranță din cauza unei schimbări în aspectul sau frecvența și natura relațiilor sexuale în timpul sarcinii. Visele cu probleme cronice de sănătate și defecte ale copilului aparțin categoriei VOINȚEI negative și sunt și rezultatul anxietății resimțite de femeile aflate în această poziție.

Visele de nașteri multiple și sarcini repetate sunt cele mai dificile. Uneori, la un anumit stadiu, sarcina copleșește o femeie. Aceasta este o consecință a temerilor legate de capacitatea de a face față în mod corespunzător rolului de MAMA. Sarcinile multiple pot fi o reprezentare vizuală a acestor temeri.

Sarcina visează să înceapă o nouă afacere

Acesta este un semn fantastic că ești gata să dai naștere unei noi idei, unei noi viziuni asupra lumii sau să stabilești o nouă relație. e la fel

poate simboliza nașterea iminentă a unui nou proiect creativ.

Mai poate însemna că vrei să rămâi însărcinată sau că ești însărcinată.

Ești gata să dai viață unei noi idei, unui nou sentiment, unei noi emoții.

Un nou proiect creativ. Mișcare într-o nouă direcție.

Poate indica dorința ta de a rămâne însărcinată.

Dacă o fată tânără vede într-un vis că este însărcinată, atunci acest lucru poate profeți necazuri și dezonoare. Dacă o femeie însărcinată are un astfel de vis, atunci acesta este un semn că nașterea va fi ușoară. Cu toate acestea, dacă sarcina a fost visată de o femeie care nu se așteaptă la o completare a familiei în viitorul apropiat, atunci un astfel de vis poate însemna o căsătorie nereușită.

A te vedea însărcinată este un prevestitor al eșecului în viața de familie;

să vezi o femeie însărcinată într-un vis – la bârfa care te așteaptă

pentru fete – înșelăciune; pentru o femeie – bucurie și succes

Pentru o femeie să se vadă însărcinată într-un vis este o ceartă cu soțul ei.

Dacă este într-adevăr însărcinată, atunci un astfel de vis prezice o naștere reușită și o recuperare rapidă a puterii.

Dacă o femeie care nu se simte însărcinată în realitate vede într-un vis că a dat naștere unui fiu, acest lucru îi promite un sfârșit fericit pentru întreprinderi.Pentru o fată, un astfel de vis înseamnă sărbători, distracție, dans, nunți și, uneori, frica de mamă. Un bărbat care se vede însărcinat într-un vis se va aștepta în curând la bogăție, câștig și profit. Când visează că este prezent la nașterea unei femei, aceasta promite distracție și bunăstare. Dacă un bărbat visează că soția lui este însărcinată când a simțit de fapt primele semne de concepție, acest lucru arată că nou-născutul va rămâne în viață.

înșelăciune (pentru o fată); mândrie, bucurie (pentru o femeie); face planuri (pentru un bărbat); a vedea o femeie însărcinată este o pacoste.

Să vezi o femeie însărcinată pentru un bărbat este o schimbare în familie.

Nașterea – mari dificultăți în finalizarea cazului.

Minciuna cu o femeie însărcinată este o schimbare plăcută.

Ultimul pe care îl vezi este să cucerești o femeie înflăcărată.

Pentru ca un bărbat să se vadă însărcinat – să poarte un plan curajos / o dorință foarte puternică de a experimenta / începutul unei noi perioade în viață.

Pentru ca o femeie să se vadă însărcinată – frica de sarcină sau dorința de a rămâne însărcinată.

A te vedea însărcinată este o trădare pentru o fată.

Bătrâna este un pericol pentru viață.

Pentru ca o femeie să vadă o altă femeie însărcinată – succes în gospodărie, o creștere a bogăției.

A naște în vis este ceva rău; iubirea fericirea va înșela.

Simțirea durerilor de travaliu este un pericol pentru viață.

A te vedea pe tine sau pe cineva gravidă este pentru profit și prosperitate.

Dacă o femeie căsătorită vede într-un vis că este însărcinată, acest lucru prevestește nașterea de gemeni. Și dacă o tânără necăsătorită vede un astfel de vis, aceasta înseamnă că motivele iubitului ei sunt necinstite și el nu este adevărat cu ea.