Numerele de interpretare a viselor într-un vis

Care este visul Numărului conform cărții de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Numărul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este numărul dintr-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează numărul și ce înseamnă el:

Cifrele la care ai visat sunt un simbol al faptului că afacerile tale sunt într-o stare „suspendată”. A vedea un număr – la anxietate, mai multe – la dificultăți. A scrie numere în vis este un semn că îți vor mulțumi bine, a număra este un semn că bunele tale intenții se vor împlini, dar în același timp riști să fii înțeles greșit, bifarea numerelor este dezamăgitoare.

Sonnik Miller

De ce visează numărul într-un vis?

Număr – Acest vis prezintă oboseală mentală extremă și boală. Dacă nu ești atent în acțiunile și discursurile tale, vei eșua foarte mult.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre Number

Un vis în care vezi numere îți poate caracteriza viața personală și solicitările interne. Numerele care se repetă într-un vis sunt un fel de cod pentru starea ta actuală. Ei vă pot sugera obiectivele dvs. imediate și sfaturi despre cum să le atingeți. Sensul general al numerelor pe care le-ai văzut este următorul: 1 – ești chinuit de singurătate și nesiguranță în partenerul tău; 2 – vă suspectați partenerul de nesinceritate sau trădare; 3 – visezi la căsătorie cu partenerul tău; 4 – viața ta personală este atât de plictisitoare încât ești împovărat de ea; 5 – vrei noi victorii sexuale; 6 – iubirea ta este calmă și prosperă; 7 – atentia ta este atrasa de o persoana necunoscuta si misterioasa; 8 – nemulțumirea ta îi amenință pe alții cu agresivitate din partea ta, iar tu însuți – o ceartă cu persoana iubită; 9 – te străduiești pentru armonie în relațiile cu persoana iubită.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a fost visat Numărul

Numere – Interpretarea numerelor este foarte complexă. Cifrele pot indica data evenimentelor importante pentru insho, situații problematice, momente frustrante, momente de cotitură în dezvoltarea umană. Și pot purta, de asemenea, simboluri specifice. Unul este un simbol falic binecunoscut care reprezintă adesea dorința unei persoane de a avea un contact sexual. Această imagine ar trebui interpretată doar ținând cont de personajele personajelor implicate în complot. Zero – din cauza formei sale, este clasat printre simbolurile vaginale. În acest sens, simbolizează adesea dorința de contact sexual. În plus, deoarece zero este nimic, goliciunea, acest simbol poate denota tendințe distructive, un sentiment de goliciune intelectuală sau spirituală, precum și teama de pierdere a sănătății. Zece – Numărul zece este format din cifrele unu și zero, unde unu este un simbol falic și zero este vaginal. Destul de des, combinarea acestor două caractere în numărul zece poate însemna coitus (raport sexual).

Roma Cartea visurilor

Sensul somnului despre Unitate

Numere – A vedea într-un vis înseamnă plictiseală și enervare; unitatea marchează societatea; două înseamnă bârfă; trei înseamnă a vorbi despre afaceri; patru înseamnă muncă zadarnică; cinci marchează o dispută puternică; șase sau mai multe înseamnă înșelăciune și minciună.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat un număr

Dacă într-un vis scrieți metodic numere, înseamnă că sunteți obișnuit să sistematizați totul în realitate, puteți chiar fi numit pedant cu ceva întindere – acordați atât de multă atenție formelor exterioare. Mulți te consideră un cracker, dar ești atât de sigur de infailibilitatea ta, încât nu dai nicio atenție unor astfel de acuzații împotriva ta. Nu avem nicio îndoială că ești o persoană complet autosuficientă, dar, cu toate acestea, nu uita că nu locuiești pe o insulă locuită. Desigur, nu ar trebui să mulțumiți tuturor și tuturor, dar cu siguranță merită să vă gândiți de ce ați fost lăsați singuri. Poate că are sens să-ți reconsideri relația cu cei dragi – începe cu asta, fă primul pas către fuziunea în societatea umană și simți-te ca un membru cu drepturi depline al acesteia. Pentru a face niște calcule într-un vis – în curând va trebui să-ți strângi mintea pentru a lua o decizie serioasă care ar trebui să-ți schimbe radical viața. Fă-ți timp, gândește-te bine. Și dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs. de gândire, atunci nu ezitați să cereți sfaturi de la persoane mai bine informate. Vei avea nevoie de orice ajutor real acum, pentru că vorbim despre viitorul tău. Ștergeți numerele scrise cu cretă pe tablă – va trebui să eliminați urgent consecințele actelor erupții pe care le-ați comis nu cu mult timp în urmă. Din fericire, veți putea face acest lucru destul de ușor, dar rețineți că norocul nu vă va însoți întotdeauna și încercați să nu faceți astfel de greșeli pe viitor.

Citiți o carte într-un vis și găsiți numere într-un text simplu – viața vă va oferi în curând o surpriză, totuși, pentru ca această surpriză să se dovedească plăcută, va trebui să lucrați cu capul. Ei bine, ca să fiu mai concret, ți se va oferi un loc de muncă pe care l-ai așteptat de mult, dar pentru a-l obține, va trebui să-ți arăți toate talentele și abilitățile. Privind într-un vis cum scrie cineva numere – îl vei admira pe unul dintre prietenii tăi, dar există și o anumită invidie în admirația ta. Încercați să nu lăsați acest sentiment să scape de sub control și să vă preia – acest lucru poate duce nu numai la o rupere a prieteniei cu această persoană, ci și la mari probleme pentru dvs. personal. Să visezi numere făcute dintr-un fel de material durabil – principiile tale de viață vor fi în curând testate, pe care le vor rezista cu onoare. Dar dacă numerele din visul tău sunt făcute din materiale fragile, de exemplu, hârtie, vată etc., atunci va trebui să renunți la principii, dar deloc pentru că circumstanțele vor fi mai puternice decât tine, ci din cauza ta. lașitate și lipsă de spinare.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Cifrele – A vedea sau a scrie sunt fapte bune; dacă vă amintiți de ele, atunci folosiți-le în joc și vă vor aduce un câștig sigur.

Cartea viselor esoterice

Chiar și – la o coincidență norocoasă. Ciudat – lucrurile nu stau împreună, planurile nu se vor îndeplini. Vezi Numere.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Număr – treburi – să vezi sau să scrii – fapte bune – dacă îți amintești de ele, atunci folosește-le în joc și îți vor aduce un câștig.

Cartea de vis astrologic

Să vezi o mulțime de numere într-un vis, ceea ce înseamnă

Cifrele sunt epuizare mentală. Îngrijire. Chiron.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Numărul?

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pâine neagră

Văzut într-un vis, zero oferă eșec în afaceri, enervare și iritabilitate. A vedea o unitate este un semn fericit de recunoaștere în societate, împreună cu dificultăți minore. Numărul doi prevestește bârfe și calomnie la adresa ta. Trei – o rezolvare cu succes a unei probleme sau probleme foarte confuze. Patru – eforturi zadarnice într-o afacere fără speranță. Numărul cinci – într-o dispută vei dovedi și vei apăra adevărul și propria ta dreptate. Șase este un semn de duplicitate, înșelăciune și viclenie; fii vigilent și atent când te confrunți într-un vis cu această figură sau o cantitate egală de ceva sau cineva. Seven este un semn unic de fericit din toate punctele de vedere al succesului durabil. Opt este un simbol al incertitudinii în soartă sau al stabilității și al constanței fără schimbare și schimbare, nici în rău, nici în bine. Nouă – posibilitatea unui câștig mare în cazul unui joc riscant, care se numește all-in.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu numerele:

Număr – Surmenajul poate provoca boli cronice. Imaginați-vă că ștergeți numere. În realitate, încercați să vă alocați câteva zile pentru odihnă.

Veche carte de vis

Cifrele într-un vis

Cifre – Pentru a vedea o mulțime de zerouri într-un vis – vin câștiguri bune. Scrieți numere – veți fi bine mulțumiți. Numărarea este intenții bune. Eliminarea lor este o dezamăgire. Nu le poți citi – ai făcut o greșeală gravă. Pentru a scrie un cont – trebuie să vă păstrați obligația, deși nu doriți să faceți acest lucru.

Carte de vis modernă mare

Număr – de ce visează visătorul?

Vedeți câteva numere într-un vis – visul vorbește despre oboseala voastră fizică și psihică extremă; dacă nu vă odihniți în următoarele zile, vă puteți îmbolnăvi; o altă interpretare a somnului: fii atent în afaceri.

Carte de vis islamică

Ce înseamnă numerele pentru visător

Numere și numere – toate numerele, numerele, numerele văzute într-un vis promit dificultăți în afaceri, temeri și griji.

Carte de vis unică / Tatyana Radchenko

Numere, numere – o sarcină obositoare, ștergerea numerelor sau acoperirea lor – a te înșela, a câștiga numere – perspective bune de noroc.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Număr – Va exista o dificultate în serviciu, o confruntare.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Cifrele visează la îngrijorare prin muncă.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Care este visul lui Numbers?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul lui Numbers

Visul în care ai auzit niște numere te avertizează despre bine sau rău. Un astfel de vis poate prezice un câștig uriaș, primind bani. Cu cât auzi mai multe numere într-un vis, cu atât vei primi mai mulți bani în realitate. Încercați să vă amintiți și aceste numere, deoarece pot însemna și câte zile, săptămâni, luni, ani vă așteaptă un eveniment important. Vederea multor numere diferite într-un vis aduce anxietate și probleme.

A vedea zero sau zerouri într-un vis înseamnă că ești bântuit de speranțe goale și necazuri. După un astfel de vis, nu te baza pe succesul în afaceri. Cu cât vezi mai multe zerouri într-un vis, cu atât chinul și starea ta de incertitudine vor fi mai lungi.

O unitate dintr-un vis este un semn de singurătate, singurătate sau unicitatea unui obiect sau fenomen dat.

Doi într-un vis înseamnă dualitate, două fețe, înșelăciune sau autoînșelăciune. Dar uneori un doi poate însemna un cuplu.

Trei este un număr norocos, numărul Providenței Divine. Un astfel de vis prefigurează adesea împlinirea unei dorințe.

Patru într-un vis prevestește schimbare, reînnoire, cu condiția să nu stai pe spate.

Cinci într-un vis este un semn de aventurism, o înclinație pentru aventuri riscante. După un astfel de vis, ferește-te de jocurile de noroc sau tranzacțiile riscante, deoarece acestea sunt sortite eșecului și te amenință cu pericol.

Șase într-un vis este un semn de mare dragoste care îți va afecta destinul.

Dar trei șase într-un vis, ca în Biblie, sunt un vestitor de mari necazuri, un avertisment de pericol, numărul diavolului.

Șapte sau a vorbi despre șapte articole, zile etc. într-un vis oferă fericire sau înseamnă că călătoria ta va avea succes.

Opt într-un vis te avertizează despre încercările viitoare pe care soarta ți le-a pregătit și indică faptul că poți reuși cu prețul fericirii personale.

Nouă într-un vis indică necumpătarea și irascibilitatea caracterului tău, care este plin de consecințe nefaste.

Numărul zece într-un vis este un semn al finalizării unor afaceri, fidelitatea deciziei tale.

Numărul unsprezece într-un vis oferă succes, în ciuda numeroaselor obstacole și pericole.

Numărul doisprezece într-un vis înseamnă vicisitudinile destinului.

Numărul treisprezece într-un vis este un semn de distrugere, prăbușire, eșec, în care nu vei avea pe nimeni pe care să-l învinuiești în afară de tine.

Numărul paisprezece într-un vis prevestește dezastre naturale.

Numărul cincisprezece într-un vis indică abilitățile tale extraordinare, datorită cărora poți reuși.

Numărul șaisprezece dintr-un vis te avertizează despre un posibil accident și un pericol real pentru viață.

Numărul șaptesprezece într-un vis este un semn al armoniei sentimentelor și al capacității de a prevedea viitorul.

Numărul optsprezece dintr-un vis te avertizează despre posibile certuri, certuri și scandaluri.

Numărul nouăsprezece într-un vis înseamnă că averea nu te va părăsi. Un astfel de vis indică adesea că o idee genială vă va ivi, prin implementarea căreia veți obține un succes uimitor.

Numărul douăzeci dintr-un vis indică o influență proastă pe care cineva o are asupra ta. Un astfel de vis avertizează de obicei asupra necesității unui autocontrol strict și asupra abandonului obiceiurilor proaste.

Numărul douăzeci și unu dintr-un vis indică faptul că îți vei atinge obiectivele, dar cu condiția să nu-ți asumi riscuri sau să nu te grăbești.

Numărul douăzeci și doi dintr-un vis te avertizează că ești în nori și nu vrei să iei socoteală cu realitatea.

O mie într-un vis înseamnă același lucru cu o unitate și indică faptul că singurătatea ta va dura mult timp.

Dacă într-un vis nu puteți lua în considerare un număr sau numere, atunci așteptați-vă la probleme sau la o oprire a afacerilor. Încercați să înțelegeți ce a cauzat eșecul. Fără aceasta, nu vei putea reuși în viață.

Efectuarea aritmeticii cu numere într-un vis înseamnă că trebuie să iei o decizie importantă. Dacă visezi că faci calcule folosind un computer, atunci partenerii sau prietenii îți vor oferi un sprijin serios. După un astfel de vis, poți conta pe un mare succes. O eroare de calcul într-un vis este un prevestitor al obstacolelor în afaceri din cauza propriei neglijențe. Vezi interpretare: aritmetică, eroare.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului de a încerca o rochie albă

A număra ceva într-un vis este întotdeauna un semn de anxietate asociat cu dificultăți materiale. Uneori, un astfel de vis indică faptul că încerci să afli motivele eșecurilor tale. Dacă într-un vis ai obținut rezultatul potrivit, atunci în viață vei putea să-ți corectezi greșelile și să obții succes. Vezi interpretare: cont.

A pierde socoteala într-un vis înseamnă că nu ai suficientă răbdare pentru a finaliza munca pe care ai început-o. Visul indică faptul că graba și lenea voastră vă împiedică să vă îndepliniți intențiile.

Dacă într-un vis auziți informații despre un raport cantitativ (cum ar fi doi la unu, cinci la unu etc.), atunci un astfel de vis indică care sunt șansele tale de succes într-o afacere (sau îndeplinirea unei dorințe prețuite). Vezi interpretare: interes.

De ce visează numerele și numerele – numerologia viselor

De ce visezi la anumite semne, imagini și evenimente? Interpretarea viselor poate spune multe despre bunăstarea noastră, poate informa informațiile ascunse în subconștient și poate avertiza asupra evenimentelor viitoare. Să ne dăm seama cum să interpretăm corect numerele visate.

Caracteristici de interpretare

Înțelepții estici au susținut că cifrele dintr-un vis indică o zi importantă. Dacă o persoană se așteaptă la un eveniment semnificativ, atunci poate indica o dată mult așteptată. Dacă viziunea seamănă mai mult cu o zi din calendar, ar trebui interpretată astfel. Dar datele pot fi un avertisment. Puteți distinge prevestirile negative de cele pozitive prin colorarea emoțională a viziunii. Avertismentele sunt considerate incorect fatale. Ele vin pentru ca o persoană să evite un eveniment neplăcut.

Aceeași carte de vis estică notează că numerele de vis pot indica perioada de viață în care se află în prezent dormitorul sau alte informații importante. Uneori ei sugerează numărul unui bilet norocos de loterie sau o casă în care ar trebui să mergi.

Pentru a înțelege cu adevărat la ce visează numerele, ar trebui să-ți asculți intuiția. Subconștientul vă va ajuta să găsiți răspunsul corect mai bine decât interpreții. Visele nocturne oferă adesea răspunsuri la întrebările care au deranjat o persoană înainte de a adormi. Uneori răspunsul își formează propriul creier, dar uneori semnele vin din exterior. Există chiar și un domeniu ezoteric separat de cunoaștere – numerologia angelica. De exemplu, faimoasa clarvăzătoare Vanga a făcut multe predicții din viziunile ei de noapte. A învățat să interpreteze simbolurile pe care le-a văzut singură în tinerețe.

Acordați o atenție deosebită caracterelor repetate. Ei avertizează adesea atât despre evenimentele de bun augur, cât și despre încercări. De obicei, prin repetari persistente, fortele superioare realizeaza unele schimbari in comportamentul individului.

Scrieți sau auziți un număr într-un vis

Surse diferite dau o interpretare diferită a viselor, unde cel care doarme scrie sau aude numere. Cea mai recentă carte de vis susține că o persoană începe să scrie numere într-un vis înainte de a-și trezi abilitățile magice. Dacă în același timp înregistrarea trece sub dictare, atunci va fi vocea profesorului. Un astfel de complot poate prevesti o întâlnire cu un înțelept care va urma pregătirea unui magician începător.

Conform cărții de vis a lui Longo, numerele dintr-un vis sunt înregistrate de un pedant care are o relație dificilă cu cei dragi din cauza respectării excesive a regulilor. Situația se va rezolva dacă înveți să lași pedanteria deoparte. Acest lucru se poate face cel puțin temporar, de exemplu, atunci când comunicați cu prietenii. Adesea, aceste obiceiuri sunt dezvoltate în munca responsabilă, iar apoi transferate în relațiile de familie, unde sunt nepotrivite. Învățând să lași pedanteria la birou, poți îmbunătăți relația acasă.

Calculele într-un vis sunt efectuate înainte de o decizie serioasă care va afecta soarta. Nu trebuie să comiți acte erupții sau grăbi, sfatul unui profesionist vă poate ajuta.

Șterge înregistrările – încearcă să scapi de consecințele acțiunilor tale. Dacă inscripția nu se pretează sarcinii, nu va fi ușor de făcut față.

A te uita la cineva care scrie numere înseamnă a invidi realizările altcuiva. Semnele avertizează că acest sentiment negativ merită renunțat, concentrându-se pe emoțiile pozitive.

A auzi numerele rostite cu o voce plăcută într-un vis este un semn bun. Dacă vocea este neplăcută, la fel și știrile.

Numerele oboselii

Astfel de semne sunt adesea cele care se supraîncărcă excesiv. Cartea de vis a familiei indică faptul că acestea simbolizează suprasolicitarea, ceea ce poate duce la greșeli la locul de muncă, decizii financiare greșite și alte probleme.

Interpretarea viselor Fedorovskaya sfătuiește să iei o pauză de la toate afacerile și să te relaxezi. Atunci cu siguranță ar trebui să cauți erori în deciziile tale anterioare.

Uneori, astfel de imagini prevestesc debutul unei perioade obositoare, vă sfătuiesc să vă pregătiți cu atenție pentru aceasta, să vă odihniți bine cu o zi înainte.

Sensul numerelor specifice

Nu există un consens între interpreți cu privire la ce visează numerele. Când vă dezvăluiți visele, ar trebui să vă bazați pe diferite surse și să fiți sigur că vă ascultați.

Interpretul Ushakov dă următoarea interpretare:

 • 1 – a fi printre oameni;
 • 2 – bârfă;
 • 3 – conversații de afaceri;
 • 4 – eforturi zadarnice;
 • 5 – dezacorduri;
 • 6 sau mai mult este o înșelătorie.

Peter Leiman dă un sens diferit numerelor dintr-un vis. El scrie că semnele spun despre starea prezentă a subconștientului sau despre evenimente viitoare:

 • 0 – vid;
 • 1 – fluiditate, flexibilitate;
 • 2 – smerenie;
 • 3 – bucurie, ascensiune creativă;
 • 4 – constanță;
 • 5 – schimbare sau sete de schimbare;
 • 6 – alegere;
 • 7 – management, instruire;
 • 8 – armonie;
 • 9 – finalizare;
 • 10 – un nou început, remedierea greșelilor vechi;
 • 11 – puterea sau nevoia de ea;
 • 12 – rezistenta;
 • 13 – grija, refuz;
 • 14 – cunoștințe;
 • 15 – evenimente transmise de sus;
 • 16 – necazurile sunt trimise de sus și se vor transforma în bine;
 • 17 – diferențe;
 • 18 – neînfricarea;
 • 19 – energie;
 • 20 – demnitate, onoare;
 • 21 – începutul unuia nou;
 • 22 – egoism;
 • 23 – distrugere;
 • 24 – frica;
 • 25 – ispita;
 • 26 – autoamăgire;
 • 27 – confruntare;
 • 28 – abuz de patronaj de sus;
 • 29 – orice abuz;
 • 31 – logica periculoasa;
 • 32 – lipsa de armonie;
 • 33 – libertate.

După 33, se adună numerele, iar valoarea rezultată este descifrată. Atât de înfricoșător pentru mulți, 666, după adăugare, se transformă în 18 și înseamnă curaj sau nevoia de el.

De ce visezi la numere care nu pot fi reținute?

Se întâmplă adesea ca numerele văzute să fie greu de reținut, mai ales cele cu trei cifre sau mai lungi. Astfel de viziuni pot aduce atât surprize plăcute, cât și probleme grave. Uneori, ei avertizează asupra tulburărilor financiare care decurg din neglijența din trecut.

Ele pot simboliza, de asemenea, oportunități ratate, o ocazie fericită pe care o persoană a trecut cu vederea. Subconștientul sau puterile superioare sugerează că ar trebui să fii mai atent la viață.

Interpretarea viselor Longo, dimpotrivă, promite că semnele uitate vor aduce surprize plăcute. Nu va fi pur noroc: pentru a obține un rezultat, va trebui să depui un efort. Poate că va exista o ofertă de muncă profitabilă sau oportunitatea de a trece într-o nouă poziție.

Citeste mai mult:  Mortul dă flori în vis

Diferiți interpreți nu au o părere comună despre motivul pentru care numerele visează. Unii le numesc semne de sus, alții își spun propriile semnale ale creierului. Adevărul, ca întotdeauna, se află la mijloc. Când vă descifrați viziunile, nu ar trebui să vă bazați doar pe cărți. Pentru a învăța cum să vă înțelegeți visele de noapte, trebuie să studiați mai multe interpretări diferite, să vă ascultați intuiția și să țineți un jurnal. Înregistrările viziunilor nocturne și evenimentele ulterioare vor ajuta o persoană să-și facă propria listă individuală de semnificații.

Autor articol:

Zhanna Kolovanova. Absolventă a Școlii de Tarot și Numerologie Roza Vetrov, practicantă cititoare de tarot și numerolog.

E-mail pentru a contacta autorul: kolovanova@taynoeznanie.com

Pentru a vedea numerele într-un vis – o interpretare detaliată a somnului

Pentru ce sunt numerele? După ce citim cartea de vis, aflăm despre ea.

Numerologii sunt convinși că numerele au un impact semnificativ asupra vieții noastre.

Interpretarea numerelor este o afacere dificilă. Ele pot indica numărul de evenimente speciale pentru visător, situații dificile de viață și momente de schimbare. Dacă ați reușit să vă amintiți numărul pe care l-ați văzut într-un vis, atunci va fi ușor să explicați viziunea. În caz contrar, trebuie să citiți cartea de vis și să căutați răspunsul acolo, în funcție de detaliile visului.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Erotic carte de vis

Cifrele reflectă dorințele tale interioare și starea actuală.

Ce informații poartă pentru visător? Interpretarea numerelor.

 • 1 – învinge singurătatea și îndoiala în colegul tău de cameră.
 • 2 – prezența suspiciunii de trădare a unui partener.
 • 3 – dorinta de a se casatori cu un partener.
 • 4 – asuprește monotonia vieții personale.
 • 5 – dorinta de noi contacte sexuale.
 • 6 – bunăstare în sfera intimă.
 • 7 – interes pentru o persoană necunoscută.
 • 8 – nemulțumirea poate provoca acțiuni agresive, certuri cu un iubit
 • 9 – dorința de acord în relațiile cu un partener.

Cartea de vis de primavara

Cifrele visează la probleme la locul de muncă, la confruntări cu cei dragi.

Opinia psihologului A. Meneghetti

 • 1 – simbol falic, înseamnă dorința de contact sexual.
 • 0 – datorită formei, personifică simbolul vaginal, semnificația sa este aceeași cu numărul 1. Deoarece 0 nu este nimic, poate însemna și un sentiment de goliciune interioară, teamă de sănătate precară.
 • 10 – combinarea primelor două personaje înseamnă intimitate.

Cartea de vis de toamnă

Ei visează la boală.

Cartea visurilor de vară

Un astfel de vis prezintă dificultăți la locul de muncă.

Cartea explicativă a viselor

Am visat la o singură cifră – la probleme, multe – la experiențe.

Roma Cartea visurilor

Ele prevestesc tristețe și resentimente.

 • 1 – simbolizează societatea.
 • 2 – bârfă.
 • 3 – conversație de afaceri.
 • 4 – muncă inutilă.
 • 5 – un conflict grav.
 • 6 și mai sus – amăgire și fraudă.

Explicaţia psihologului G. Miller

Vederea lor promite tulburări mintale și boli. Trebuie să fii atent în acțiunile tale. În caz contrar, te vei prăbuși pe drumul spre atingerea obiectivului tău.

Opinia magicianului alb Y. Longo

 • Pentru a le scrie într-un vis – în realitate îți place ordinea în toate.
 • Angajați-vă în calcule – pentru a lua o decizie importantă care vă poate schimba serios viața.
 • Nu este nevoie să vă grăbiți în această chestiune. Consultați-vă cu cei dragi.
 • Scrieți-le cu cretă pe o tablă și apoi ștergeți-le – pentru a elimina consecințele acțiunilor nereușite. Veți putea face acest lucru.
 • Deschide cartea și vezi numerele din ea – la un eveniment neașteptat.
 • Pentru a vedea cum le scrie cineva – o persoană dragă va mulțumi cu realizările lor.
 • Au fost făcute din material solid – pentru a-ți testa convingerile vieții.

Cartea viselor esoterice

Simboluri chiar – la evenimente favorabile, impare – scopul nu va fi atins.

Interpretarea Apostolului Simon Zeanit

Văzând sau scriendu-le – afacerea ta va progresa cu succes. Dacă vă amintiți de ele, le puteți folosi pentru joc. Posibil câștig.

Cartea de vis astrologic

Ei visează la oboseală mentală.

Marea carte de vis

Interpretarea numerelor văzute.

 • 0 – promite resentimente, nervozitate, probleme în sfera afacerilor.
 • 1 – simbolizează respectul în societate.
 • 2 – un avertisment despre calomnie și bârfă.
 • 3 – rezolvarea cu succes a problemelor.
 • 4 – o afacere căreia îi acordați mult timp se va dovedi a fi neprofitabilă.
 • 5 – demonstrezi cazul tău oamenilor din jurul tău.
 • 6 – simbolizează înșelăciunea și înșelăciunea. Fii vigilent!
 • 7 este cel mai norocos număr, un semn de succes.
 • 8 este un simbol al incertitudinii în toate sferele vieții.
 • 9 – prevestește o victorie într-un joc riscant.

Cartea de vis creștină

Acesta este un avertisment despre oboseala visătorului. Trebuie să găsești timp pentru un pic de odihnă.

Veche carte de vis

 • Vederea multor zerouri prezice un profit mare.
 • Scrieți numere – pentru recunoștință bună, barați – pentru un sentiment de nemulțumire.

Interpretarea viselor lui Catherine a II-a

Acesta este un avertisment despre oboseala fizică și oboseala mentală.

Carte de vis islamică

Cifrele și cifrele dintr-un vis prevestesc probleme în afaceri, necazuri și temeri.

Explicația vrăjitoarei Medeea

Să le vezi este un semn pozitiv.

Dacă ar fi clare – toate planurile vor deveni realitate, ilizibile – prăbușirea tuturor planurilor.

Cartea de vis pentru femei de est

Este important să le amintim, pentru că aceasta poate fi o dată importantă.

Cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

 • Ei visează la schimbări în viață.
 • Scrierea lor este un semn de posibilități extraordinare.
 • A vedea, dar a nu-și aminti este un prevestitor al unor probleme financiare majore.

Cartea de vis completă a Noii ere

Ce reflectă cifrele dintr-un vis?

 • Cifra 0 este un semn de libertate deplină.
 • 1 – agilitate și vivacitate.
 • 2 – smerenie și înțelegere.
 • 3 – creație și bucurie.
 • 4 – constanță.
 • 5 – libertate și schimbare.
 • 6 – ascensiunea creativă, alegerea între nou și vechi.
 • 7 – dorinta de conducere.
 • 8 – dorinta de a realiza o stare stabila.
 • 9 – dorinta de a finaliza lucrurile.
 • 10 – un semn al unei noi perioade de viață.
 • 11 – simbolizează puterea și puterea.
 • 12 – reflectă eficiență și răbdare.
 • 13 – profetizează respingerea a tot ce este vechi.
 • 14 – reflectarea competenței.
 • 15 – dorinta de a invata ceva nou.
 • 16 – dorinta de a scapa de cineva sau de ceva. Găsiți o oportunitate de a face acest lucru.
 • 17 – dorința de a învăța cum să găsești corect diferențele.
 • 18 este un simbol al curajului, precum și al nevoii de el.
 • 19 este un semn al energiei vitale și al necesității de a o conserva.
 • 20 este un simbol al sentimentului de valoare de sine.
 • 21 este un semn de succes și de noi începuturi.
 • 22 este un semn de narcisism.
 • 23 este un simbol al comportamentului agresiv.
 • 24 este un semn de anxietate și frică.
 • 25 – promite ispita.
 • 26 – o reflectare a fanteziei.
 • 27 – simbolizează confruntarea.
 • 28 – tendința de a folosi forța.
 • 29 – o reflectare a abuzului în general.
 • 30 – dorinta de a influenta alti oameni.
 • 31 este un semn de tensiune mentală.
 • 32 – reflectă o contradicție.
 • 33 – dorinta de independenta.