Interpretarea viselor Sunt însărcinată

De ce să visezi la sarcina ta într-un vis – cea mai exactă interpretare

Ai avut un vis destul de neobișnuit despre nașterea unei noi vieți în interiorul tău. Nu ar trebui să vă fie foarte frică dacă nu sunteți însărcinată în viața reală, un vis nu reprezintă întotdeauna apariția unui copil neașteptat în viața reală. Dar, să ajungem la un numitor comun, de ce să visezi la sarcina ta în cărțile de vis?

Cel mai adesea, sarcina într-un vis este asociată cu o mare responsabilitate, fie că visătorul își îndeplinește toate proiectele cu bună-credință, iar visul doar semnalează acest lucru, fie mulți oameni se bazează pe visător și trebuie să fii mai atent la promisiunile tale. Previziunile romantice nu sunt, de asemenea, neobișnuite în legătură cu acest vis.

Interpretarea unui vis în parcele separate

Visătorul trebuie să-și amintească imaginea generală a visului, dar este mai bine să-și amintească detaliile principale pentru a construi o narațiune coerentă. Nu este atât de ușor, dar dacă ați avut deja o experiență similară, de exemplu, pe site-ul nostru, atunci prima etapă de interpretare va fi ușoară.

Trebuie remarcat imediat – dacă nu vă amintiți un anumit detaliu al unui vis, aruncați-l, nu este recomandat să vă gândiți bine, deoarece propriile speculații riscă să se rupă și să schimbe complet imaginea visului dvs. , și nu vom cunoaște interpretarea reală.

Deci, dacă ați reușit să conectați acest puzzle dificil, atunci putem începe interpretarea. Site-ul nostru oferă toate materialele necesare interpretării acasă, cititorul trebuie doar să-și coreleze propriile amintiri cu opțiunile de dezvoltare a intrigii disponibile mai jos:

 • Sarcina simplă într-un vis în timpul sarcinii în viața reală. În acest caz, ar trebui să vă calmați imediat, deoarece, conform absolut tuturor cărților de vis, un astfel de vis înseamnă nașterea unui copil complet sănătos și o naștere favorabilă, nu ar trebui să vă faceți griji, dar puteți citi câteva cărți despre asta;
 • Dacă ai visat că ești însărcinată, dar în realitate nici nu te-ai gândit la asta. Dacă ai avut un vis cu sarcina, atunci nu ar trebui să te gândești imediat la un rezultat similar în viața reală, chiar dacă ți-ai dori un copil, acest vis este doar despre îmbunătățirea relației tale romantice și a farmecului;
 • Ești bărbat, dar ai avut un vis despre sarcină. Imposibilitatea sarcinii la un bărbat a fost dovedită de mult, dar ce nu se întâmplă în vise? Nu ar trebui să vă fie frică de un astfel de vis, nu simbolizează absența unui nucleu sau așa ceva, dimpotrivă, veți fi incredibil de norocos în următoarele proiecte și acțiuni timpurii;
 • Șocuri ale unui copil mic în burtă. Un vis extrem de bun, este interpretat ca o completare iminenta a familiei tale, dar asta nu inseamna ca vei ramane insarcinata in realitate, cel mai probabil sora sau ruda ta;
 • Dacă ai aflat sexul copilului tău din pântecele unui vis și s-a dovedit a fi băiat. Un vis cu un complot similar îi oferă visătorului o promovare și posibilitatea de a-și demonstra propriile calități profesionale, toată lumea va vorbi despre tine ca un specialist competent, așa este interpretat acest vis din cărțile de vis;
 • Am visat că sunt însărcinată cu o fată. Destul de ciudat, dar visul prezintă mari dificultăți pentru visător, care pot fi asociate atât cu activitățile de muncă, cât și cu orice întreprindere, nu ar trebui să vă implicați în aventuri periculoase și să vă asumați o povară copleșitoare, ar trebui să ascultați astfel de vise;
 • Sarcina cu gemeni pentru o femeie. Astfel, subconștientul îți dă un semnal că totul în viața ta este echilibrat, te simți bine la jobul tău actual și nu vrei să schimbi nimic, îți place situația actuală, iar toate deciziile tale sunt extrem de favorabile;
 • Din nou, dacă o femeie însărcinată cu gemeni este bărbat. Subconștientul în acest caz nu mai exprimă un echilibru similar, ca cel al unei fete, ci îl încurajează pe visător să facă o alegere, de care vor depinde multe. Această viziune în sine este un simbol al alegerii pe care visătorul – un bărbat va trebui să o facă în curând;
 • Gemeni pentru o femeie în vis. Dacă ați văzut vise cu un complot similar, atunci vă puteți bucura – veți găsi bogăție și patronaj fără precedent din a doua jumătate proaspăt făcută, promovare și succes nespus în toate eforturile care vor veni doar în viața voastră;
 • Într-un vis, ești sub protecția soțului tău în timpul sarcinii, dar în realitate nu ai un suflet pereche înregistrat. Dacă nu sunteți căsătorit, dar în vise sunteți sigur că aveți un soț și amândoi așteptați un copil, atunci un astfel de vis vă profetizează nefericire, infidelitate și supărare. Cel mai probabil, găsirea unui suflet pereche va fi extrem de dificilă;
 • Ești căsătorit, dar subconștientul nu l-a inclus pe soțul tău în vis. Visul opus, care simbolizează fidelitatea subconștientă față de soțul tău, deoarece pur și simplu ți-ai ascultat instinctul matern și ai încercat să-ți salvezi copilul în vis, petrecând ceva timp departe, departe de cel mai important bărbat din viața ta.

De ce să visezi la sarcina ta

Somnul este întotdeauna o reflectare a gândurilor, așteptărilor, experiențelor, problemelor și planurilor noastre. Adesea, viziunile sunt o imagine destul de ciudată și contradictorie, care se limitează la delir. Dar fiecare vis are propria sa explicație. Mai mult, diferite cărți de vis îl pot interpreta în moduri complet diferite. Potrivit unei versiuni, sarcina ei visează la nașterea a ceva nou, știri neașteptate și evenimente strălucitoare. Pe de altă parte – la schimbările asociate cu creșterea financiară. Totul depinde de circumstanțele și nuanțele în care dormitorul își vede sarcina. Acum vom afla cu tine!

Sarcina unei fete necăsătorite

Nici măcar nu ai fost sunat încă și deja visezi la propria ta sarcină? Felicitări! Asta înseamnă că ești deja pregătit să creezi o familie, iar singurul lucru care a rămas este să o găsești pe cea potrivită. Apropo, un astfel de vis poate promite și o nouă uniune serioasă. Și dacă ai deja un iubit, te sfătuim să arunci o privire mai atentă asupra relației tale – sarcina într-un vis indică faptul că există unele dezacorduri în cuplu.

Citeste mai mult:  Văzând o operație în vis

Alte surse susțin că o tânără fată visează la sarcină dacă trebuie să sufere pierderi și pierderi. Fii atent, poate că minciuna și trădarea din partea credincioșilor te pândesc.

Sarcina unei fete căsătorite

Dacă o femeie adultă a visat la sarcină, atunci în curând va experimenta bucuriile maternității. Deja o femeie însărcinată – la probabil gemeni, sau vorbește despre sentimentele ei despre viitoarea naștere. Dar în ambele cazuri vor avea succes! Este burta ta prea mare într-un vis? Aceasta este pentru succes, prosperitate și abundență! Dar pentru o femeie matură, sarcina poate visa la boală sau la griji neplăcute asociate cu cei dragi. Să simți tremurături în stomac într-un vis în timp ce nu ești însărcinată – până la o sarcină timpurie în realitate sau creștere personală.

Sarcina cu un băiat

În rândul oamenilor, a vedea un viitor fiu într-un vis este bine, finalizarea cu succes a tranzacțiilor și proiectelor, intrarea într-o nouă poziție și o creștere a salariului. Dar aceasta este departe de singura interpretare. În diferite cărți de vis, băiatul promite obstacole:

 • Bârfă în jurul vieții personale (dacă femeia nu este căsătorită).
 • Schimbări importante care îți vor schimba radical viața.
 • Posibil accident de mașină. Atenție.
 • Necazuri, încercări, probleme.
 • Schimbarea locului de locuit.
 • Călătorie lungă de afaceri.

Sarcina cu o fată

A fi o fată însărcinată în visele tale vorbește despre o veste bună, un cadou generos, bucurie sau un eveniment uimitor. Dacă sunteți deja într-o poziție, iar sexul copilului nenăscut este încă necunoscut, atunci cel mai probabil se va naște o fată.

sarcina gemelara

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o femeie necăsătorită – la pierderile viitoare, trădarea și durerea. Pentru o doamnă căsătorită, gemenii într-un vis vor aduce fericirea familiei și treburi plăcute. Dacă fata este singură, atunci visul o avertizează despre înșelăciune, calomnie și notorietate.

Gemenii pot vorbi și despre o persoană ipocrită care a apărut sau va apărea în curând în mediul tău.

sarcina tripleților

Ai avut un vis despre sarcina ta și sunt așteptați tripleți? Semn bun! El promite dezvoltarea carierei, stimulente monetare, succes în afaceri și semnarea unui contract profitabil. În viața personală, totul este mai puțin roz: există posibilitatea unui triunghi amoros sau o mare ceartă cu persoana iubită.

Sarcina cu gemeni

Un vis în care o femeie ar trebui să nască gemeni simbolizează libertatea, scăparea de obligațiile opresive sau o nouă cunoștință utilă. Dacă un bărbat a avut un astfel de vis despre soția sa, în viitorul apropiat va avea bogății și vești grozave în viața personală.

sarcina virginala

Te întrebi de ce o tânără virgină visează la sarcină? Totul este simplu. Astfel de vise înseamnă că este deja pregătită pentru intimitate, relații serioase și crearea unei familii. Ea a trezit atracția feminină și fizică față de sexul opus. Dar pentru o fată bolnavă, un astfel de vis va avea o culoare negativă: prevestește o exacerbare a bolii, dificultăți în relațiile cu un bărbat și experiențe.

Nașterea unui copil într-un vis

Văzând sarcina și nașterea într-un vis – spre succes, noroc și bunăstare financiară. Privind burta ta mare în vis, simțirea contracțiilor și nașterea prevestește direct o căsătorie timpurie (pentru o fată liberă). De asemenea, simțirea sarcinii într-un vis vorbește despre bucuria viitoare, schimbări pozitive și schimbări în viață. Femeile de familie așteaptă mândrie în copiii lor și mare fericire în casă. Și dacă o doamnă în vârstă visa la naștere, problemele de sănătate nu puteau fi evitate.

Potrivit lui Freud, un astfel de vis este interpretat după cum urmează: persoana adormită este deranjată de întâlnirea viitoare cu partenerul său de viață. Și cartea de vis psihologic oferă o soluție la o problemă de mult timp interesantă.

Ecografia de somn sarcina

Valoare pozitivă pentru toată lumea! Dacă o fată în poziție și-a visat stomacul în timpul unei proceduri cu ultrasunete, asta înseamnă doar că nașterea reală va fi ușoară, fără complicații. Un astfel de vis înseamnă că viitoarea mamă este îngrijorată de sănătatea bebelușului ei. Prosperitatea, succesul în carieră și afaceri așteaptă o fată care nu este însărcinată care a văzut o ecografie într-un vis. Iar persoanele bolnave pot spera la o îmbunătățire a sănătății lor și chiar la o vindecare completă.

Avortul în vis

Un vis nu prea plăcut simbolizează oportunități ratate. Ceva sau cineva ar putea schimba situația în bine, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Văzând avortul într-un vis în ajunul unei întâlniri importante poate semnala defectarea, eșecul sau amânarea neplanificată. În orice caz, fii atent și extrem de atent.

Sarcina înghețată într-un vis

De ce să visezi la sarcina ta înghețată într-un vis? Noi raspundem. Pregătiți-vă mental pentru probleme la serviciu și acasă. Probabil că aveți anumite temeri cu privire la un nou loc de muncă, o schimbare de locuință sau o nuntă viitoare. Aceste temeri te împiedică să mergi înainte și să-ți distrugi planurile. Trebuie să faceți față limitărilor și limitelor pe care vi le-ați stabilit. Nu păstrați emoțiile în voi, spuneți familiei despre sentimentele voastre sau consultați un psiholog.

Sarcina ectopică într-un vis

Un alt coșmar vorbește despre certuri și necazuri minore. Vă sfătuim să aveți răbdare, să nu intrați în dispute și lupte. Atenuați și nivelați orice conflicte, nu folosiți înjurături. Pentru un astfel de comportament demn, vei fi răsplătit cu vești bune, oportunitatea de a începe o afacere de vis și de a-ți schimba viața în bine.

Sarcina cu un copil mort

Într-un vis, acest lucru pare teribil. De fapt, totul nu este așa. Un copil este personificarea unei noi vieți, iar moartea lui înseamnă rămas bun de la trecut și începutul a ceva nou. De ce să visezi la o sarcină cu un copil mort dacă o femeie așteaptă un copil în realitate? Nu vă fie teamă, acest lucru nu prevestește nicio problemă! Dimpotrivă, nașterea ta va merge ca un ceas, iar rudele te vor sprijini în toate modurile posibile. Dacă o femeie are deja proprii ei copii, acest vis sugerează că trebuie să-i dai libertate copilului tău, să nu-l mai patronezi și să-l controlezi atât de mult.

Citeste mai mult:  Într-un vis, un bărbat a ars

Test de sarcină pozitiv într-un vis

Vestea sarcinii într-un vis prezice schimbări iminente sau evenimente bruște. Dacă mesajul despre sarcină într-un vis a provocat o reacție calmă, atunci lucrurile din viața reală vor fi rezolvate fără dificultate. În curând îți vei atinge obiectivul important!

În cazul în care un vis despre sarcină a provocat frică și panică, se presupune că visătorul este în stres, ceea ce va atrage noi idei. Dacă vestea vieții în curs de dezvoltare din interiorul tău a fost însoțită de o furtună de emoții vesele, atunci în viața reală ar trebui să te aștepți la profit sau la o poziție înaltă.

Am visat că sunt însărcinată: interpretări în diferite cărți de vis

Visele despre sarcină sunt văzute de mulți oameni, și nu numai femei, ci și bărbați. Există nenumărate interpretări ale unui astfel de vis. Să ne dăm seama la ce să ne așteptăm când „am visat că sunt însărcinată”.

Am visat că sunt însărcinată: o interpretare generală

Există un număr mare de semnificații ale unui astfel de vis, dar sarcina în sine este un simbol al vieții noi, al prosperității și al apariției unor noi speranțe. Dacă visătorul se gândește la un copil de mult timp, dar din diverse motive nu poate rămâne însărcinată, pentru ea un astfel de vis înseamnă mai degrabă realizarea dorinței într-un vis. De asemenea, este necesar să ne amintim, poate, în ajun, au avut loc conversații cu prietenii într-o poziție, în urma cărora s-au scufundat în suflet și s-au reflectat într-un vis.

Cu toate acestea, dacă nu ai visat și nici măcar nu te-ai gândit la asta, trebuie să-ți dai seama care este interpretarea acestui vis.

Luați în considerare semnificațiile principale ale acestui vis:

 • pentru fetele tinere, astfel de vise prorocesc fericirea în treburile personale;
 • pentru femeile în vârstă, somnul indică probleme minore de sănătate;
 • pentru femeile cu adevărat însărcinate, un vis înseamnă nașterea unui copil absolut sănătos, fără consecințe grave;
 • bărbaților li se prevede apariția iminentă a unor noi planuri și idei;
 • o femeie vede un bărbat însărcinat – așteptați-vă la profituri mari;
 • pentru a vedea mai multe sau mai multe femei însărcinate într-un singur loc, la eșecuri iminente;
 • când un bărbat a visat la mai multe fete într-o poziție – o tranziție la un alt loc de muncă mai bine plătit.

Văzându-te într-un vis cu stomac: înseamnă pentru femei și bărbați

Semnificația acestui vis pentru un bărbat și o femeie este interpretată diferit. Luați în considerare la ce ar trebui să se aștepte o femeie după acest vis:

 • pentru femeile căsătorite, sarcina profețește bunăstare financiară în casă;
 • dacă o femeie însărcinată plănuiește să facă un avort, atunci visul îi promite respingerea unei oferte foarte profitabile și promițătoare;
 • un vis pentru o fată tânără sugerează un viitor vesel și luminos;
 • Pentru doamnele mature fără copii, un astfel de vis înseamnă apariția unui instinct matern în curs de dezvoltare. Totuși, dacă nu vrea să aibă copii, un vis înseamnă implicare într-o afacere care va fi o povară pentru ea.

Să luăm acum în considerare interpretarea unui astfel de vis pentru bărbați. Aici vor exista mai multe valori:

 • visătorul și-a visat propria sarcină – asta înseamnă că relația lor cu iubitul lor este extrem de proastă și are consecințe negative pentru ambele;
 • frica, precum și îndoiala în procreare;
 • adesea un astfel de vis este personificarea într-un vis a misiunii sale în sensul cel mai larg.

Un astfel de vis poartă în principal emoții pozitive atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ce înseamnă dacă te simți însărcinată într-un vis, copilul împinge

Ce înseamnă când trebuie să simțim într-un vis agitația și împingerea copilului în stomac? Pentru o interpretare detaliată și mai precisă, trebuie să vă amintiți detaliile:

 • când vezi cum copilul pune brațele și picioarele alternativ, asta înseamnă acest test dificil pe calea vieții, după care evenimentele se vor schimba radical în bine;
 • le spune femeilor căsătorite că va rămâne însărcinată în viitorul apropiat, chiar dacă nu plănuiește;
 • pentru fecioare, un astfel de vis promite o schimbare radicală a situației existente, poate fi necesar să vă schimbați locul de reședință;
 • dacă un bărbat adormit se vede însărcinat și simte că copilul se mișcă înăuntru, atunci îl așteaptă necazuri minore, pe care le va putea depăși foarte repede;
 • când un bărbat a visat că o fată însărcinată necunoscută își pune mâna pe burtă și simte mișcări, atunci există o mare probabilitate de tentație;

Un bărbat își mângâie burta soției însărcinate și simte tremurul bebelușului: asta înseamnă că noile începuturi vor da roade în viitorul apropiat.

De ce visezi la sarcina pentru o lungă perioadă de timp

Deci, să ne dăm seama la ce poate visa sarcina mult timp. Adesea, un astfel de vis simbolizează literalmente o povară. Și nu contează dacă este povara muncii, mare responsabilitate sau datorie. Aceasta înseamnă că în lumea reală, visătorul sau visătorul este îngrijorat și împovărat de ceva.

De asemenea, dacă visătorul are în prezent afaceri sau probleme neterminate, atunci când vede o sarcină pe termen lung într-un vis, aceasta înseamnă procesul de deznodământ al cazurilor. Cronologia estimată afișează etapele proiectului, precum și etapa de rezolvare a problemelor. Cu cât perioada într-un vis este mai lungă, cu atât este mai aproape de finalizarea rezultatului proiectului (sau de rezolvarea problemei).

Sarcina în cartea de vis a lui Vanga

Până în prezent, Vanga este unul dintre cei mai faimoși și populari clarvăzători. Ea a tratat interpretarea unui astfel de vis într-un mod special, conform semnificațiilor ei, femeile căsătorite aduc noroc, iar femeile necăsătorite au probleme. Să vedem la ce visează sarcina conform interpretării sale:

 • atunci când o femeie naște într-un vis, asta înseamnă să scapi de problemele presante;
 • pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis profețește totul este numai bine;
 • a vedea orice altă persoană într-o poziție – la bani neaștepți;
 • înseamnă, de asemenea, apariția unei dungi albe în viață;
 • când un bărbat într-un vis și-a văzut iubita într-o poziție, asta înseamnă că are grijă de ea și o iubește foarte mult;
 • un bărbat într-un vis s-a văzut însărcinat, conform interpretării – asta înseamnă că își iubește foarte mult prietena și este gata să devină tată.

Citeste mai mult:  Care este visul unei femei gravide moarte

Sarcina în cartea de vis a lui Miller

Luați în considerare interpretarea unui vis conform cărții de vis a psihologului american Gustav Hindman Miller, care a câștigat o mare popularitate în întreaga lume. Luați în considerare interpretările sale principale pentru diferite persoane:

 • unui om sărac – promite mulți bani și prosperitate;
 • bogații, dimpotrivă, ruina, întristarea și grijile;
 • pentru persoanele aflate în locurile de privare de libertate, eliberare rapidă;
 • o persoană grav bolnavă este amenințată cu moartea;
 • un bărbat căsătorit prevestește că își poate pierde soția sau ea nu va mai naște un copil din el;
 • singur, dimpotrivă, profetizează o cunoștință plăcută timpurie și o căsătorie cu o fată bună;
 • pentru o femeie care se vede însărcinată, un astfel de vis vorbește despre nemulțumirea față de viața ei cu adevăratul ei soț;
 • o femeie cu adevărat însărcinată profețește o naștere reușită și nedureroasă, precum și o recuperare rapidă după ele;
 • pentru un visător care își vede propria concepție, un astfel de vis prevestește nenorocire cu soțul ei.

De ce visezi la sarcina (video)

Pe baza tuturor celor de mai sus, este necesar să tragem o mică concluzie logică. Interpretarea unui astfel de vis promite ceva diferit pentru toată lumea, dar practic acesta este un vis destul de favorabil. Mult succes, lasă doar visele bune și frumoase să devină realitate.

De ce visezi la sarcină: interpretarea cărților de vis

Visele sunt o lume specială, interesantă. În ea, fiecare persoană poate realiza fantezii secrete, poate vedea viitorul sau trecutul, poate afla despre pierderi. Mulți oameni sunt pasionați de cărțile de vis, care interpretează semnificația fiecărui vis în felul lor. Vrei să știi pentru ce să te pregătești dacă ai văzut sarcina într-un vis? Interpretarea acestui fenomen este în articol.

Sarcina este un moment minunat în viața fiecărei femei. Cu toate acestea, într-un vis, această stare poate fi văzută nu numai de sexul frumos, ci și de bărbați. Să ne dăm seama de ce se visează sarcina, pe baza diferitelor cărți de vis.

Sonnik Miller

Interpretul spune că într-un vis, a te vedea însărcinată este un dezacord cu un soț pentru o femeie căsătorită. Pentru o fată nevinovată, un astfel de vis înseamnă că o așteaptă rușinea. Dar o femeie care este însărcinată în realitate va avea un rezultat reușit și o naștere ușoară.

Dream Vanga

Previziunile văzătorului bulgar sunt următoarele: dacă o fată căsătorită vede că așteaptă un copil într-un vis, va naște gemeni sau gemeni în realitate. O domnișoară singură se așteaptă la o căsătorie fericită timpurie. Dacă într-un vis o femeie vede un străin într-o poziție interesantă, aceasta îi promite o recompensă monetară bruscă. Orice livrare înseamnă un rezultat de succes.

Carte de vis islamică

Ai visat că ești însărcinată? Interpretul islamic consideră acest lucru ca pe un semn pozitiv. Pentru fetele necăsătorite și inocente, astfel de știri promit o căsătorie timpurie. Pentru doamnele căsătorite, cartea de vis promite o reaprovizionare bruscă în familie. Dacă un bărbat a văzut știrile despre sarcină, aceasta înseamnă o creștere a veniturilor sale.

Cartea de vis a lui Freud

Sigmund Freud a susținut adesea teoria potrivit căreia visele sunt vestigii ale viitorului. Prin urmare, potrivit marelui om de știință, un vis cu o poziție interesantă promite o reîncărcare rapidă a familiei în realitate. De asemenea, un astfel de caz poate indica faptul că femeia este nemulțumită de relația actuală și va întâlni un partener mai demn în viitorul apropiat. Dar dacă un bărbat așteaptă un copil într-un vis, atunci este timpul ca el să încerce rolul unui tată.

Interpretarea viselor lui Loff

Cartea de vis a lui Loff abordează visele de sarcină într-un mod diferit. Interpretul prezice că fetele sau bărbații le așteaptă o recompensă materială plăcută. Pentru oamenii creativi, așteptarea unui copil într-un vis este un semn de înflorire și de creștere a puterii. Cu toate acestea, cartea de vis a lui Loff susține că astfel de vise pot indica, de asemenea, nemulțumirea față de viața sexuală atât a femeilor, cât și a bărbaților.

Fiul lui Nostradamus

Dacă o fată visează că este însărcinată, dar în realitate nu este, acest lucru poate indica probleme minore sau pierderi iminente. Sarcina altcuiva prezice împrumutul de bani.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretul prezice: dacă în timpul somnului o fată vede că este însărcinată, aceasta indică o înșelăciune iminentă. O femeie matură visează la o poziție interesantă ca motiv de mândrie. S-a văzut un bărbat însărcinat? Așa că va avea succes și bogat. O femeie necunoscută în poziție – să deranjeze.

Cartea viselor esoterice

Ezoteriștii împart visele despre sarcină în două grupuri: poziția lor interesantă sau a altcuiva. În orice caz, interpretarea visului este legată de finanțe. Dacă o fată visează că se află într-o poziție, aceasta indică probleme și pierderi iminente. Sarcina altcuiva prezice că în curând vi se va cere un împrumut.

Interpretarea visului Hasse

Clarvăzătorul credea că visele despre sarcină sunt interpretate în moduri diferite. Practic, a ținut cont de vârsta femeii care a avut un vis. Pentru fete, o poziție interesantă a prezis o relație stabilă și bună. Dar pentru doamnele la bătrânețe, sarcina într-un vis ar putea sugera o plecare iminentă într-o altă lume.

Cartea Dream Dream

Potrivit acestei cărți, interpretarea viselor arăta astfel: pentru fete, sarcina a prezis înșelăciune. Dar pentru femeile mature, o poziție interesantă vorbea despre prosperitate materială, armonie în viață și bunăstare. Mai mult, cu cât doamna este mai în vârstă, cu atât mai mult noroc promite în viitor un astfel de vis.

Orice carte de vis prezice sarcina în felul ei. Prin urmare, nu lua previziunile prea în serios. Este posibil ca un astfel de vis să fie doar un joc al subconștientului. Cu toate acestea, de dragul interesului, încă merită să te uiți în cartea de vis. Sarcina pe care o prezice poate fi o surpriza placuta atat pentru fata cat si pentru barbat.