Interpretarea viselor pentru a te vedea în lenjerie intimă

De ce visezi la lenjerie intimă

Lenjerie de corp conform cărții de vis a lui Freud

Lenjeria intimă – simbolizează dorința de a face sex cu un partener mult mai tânăr.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a familiei

Vedeți lenjerie veche într-un vis – prietenii și cunoștințele dvs. nu aprobă o parte din divertismentul dvs.; iar unele dintre glumele tale li se par nepoliticose.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Lenjeria este un simbol al sentimentelor tale cele mai interioare. A-l vedea curat și frumos este un semn de mulțumire și încredere în sine. Se pare că nu ți-e teamă că s-ar putea afla ceva inestetic despre tine.

A te vedea în rufe murdare este o teamă clară de rușine. Cel mai enervant lucru este că, cu astfel de temeri, o persoană chiar riscă să intre într-o situație inestetică. Singura cale de ieșire din această situație este să nu acordați prea multă importanță acestui fapt. În loc să vă fie frică de publicitate, este mai bine să vă corectați deficiențele cât mai mult posibil.

Dacă într-un vis vezi pe altul în lenjerie murdară, asta indică temerile tale de a învăța ceva nedemn despre cineva. De asemenea, este posibil ca aceștia să încerce să te atragă într-o afacere care amenință să se termine foarte rău pentru tine.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Dacă ai visat la lenjerie de damă, vei avea o ceartă cu iubitul (iubitul) pe bază de gelozie.

A cumpăra lenjerie de damă înseamnă că tu însuți îi vei face scandal iubitului (iubitului).

Într-un vis, vindeai lenjerie – din cauza ta, va fi un scandal în familia uneia dintre rudele sau prietenii tăi.

Lenjerie de corp conform Cartei Viselor Moderne

Spălarea lenjeriei înseamnă că ai de ce să-ți fie rușine și ceva de ascuns de ceilalți.

Lenjerie murdară – avertizează că în jurul tău circulă diverse bârfe, pentru care tu însuți ai dat un motiv.

Dacă într-un vis vezi lenjerie frumoase pentru femei, în viața reală poți fi numită un cunoscător al frumuseții. Înțelegi arta și ai un gust înnăscut.

Sari din pat in lenjerie intimă – află vești foarte interesante; să te vezi pe jumătate îmbrăcat în vis – spre bunăstare; îmbrăcarea lenjeriei – într-o poziție alunecoasă (nu se știe dacă va urma succesul sau eșecul).

Lenjerie de corp conform cărții de vis orientale

Spălatul lenjeriei este un semn că ai de ce să-ți fie rușine și ceva de ascuns de ceilalți.

Lenjerie murdară – avertizează: sunt diverse bârfe în jurul tău, pentru care tu însuți ai dat un motiv.

Lenjerie de corp conform Cartei Universale de Vis

Interpretarea cărții de vis: Lenjeria de corp – dacă este murdară, veche sau ruptă – aceasta promite probleme iminente, rușine, nevoie și rușine. Este posibil să aveți dificultăți la locul de muncă, un astfel de vis avertizează asupra posibilului faliment, concediere, retrogradare sau închisoare. A visa la lenjerie grasă, arsă sau ruptă a cuiva sau a unei persoane dragi, până la ruină completă, mari eșecuri, prăbușire, divorț sau o despărțire neplăcută de persoana iubită. Interpretarea viselor Lenjeria de corp poate promite și vești bune dacă hainele sunt curate și frumoase.

Lenjerie de corp conform Cartei Viselor Mondiale

Visezi la lenjerie intimă cu o croială neobișnuită – ești un aventurier din fire; iti doresti constant noutate – noutate de senzatii, impresii; această noutate pe care o găsești în relațiile amoroase; atenție: unele detalii din viața ta privată pot deveni publice în curând; nu te uita la femei când traversezi drumul.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la lenjerie de corp – vezi lenjerie de corp într-un vis – te așteaptă o aventură, pe care nu o vei extinde mai târziu.

Lenjerie de corp conform cărții de vis online

Conform cărții de vis, lenjeria de corp indică gustul tău estetic ridicat.

Dacă îl îmbraci, într-o anumită situație vei simți o incertitudine completă, nu vei crede pe deplin în succesul tău și te vei aștepta la înfrângere.

Spălarea – conștiința ta nu este în întregime clară, odată ce ai comis un act care te caracterizează nu din partea cea mai bună și ai vrea să-l păstrezi secret de toată lumea.

Dacă ai visat la lenjerie învechită, cele mai incomode zvonuri s-au răspândit despre tine și, pe baza comportamentului tău ciudat, acest lucru nu este surprinzător.

Dobândește-l – vei dori o confruntare furtunoasă cu sufletul tău pereche.

Angajați-vă în implementarea sa – veți deveni cauza unei certuri cu oamenii apropiați.

Lenjeria roșie, conform cărții de vis – monotonia și rutina te vor deranja. Încercați să nu vă concentrați pe treburile casnice. Aranjați mici vacanțe pentru tine și persoana iubită.

Conform cărții de vis, dacă lenjeria este încă nepurtată, acesta este un semn sigur că o întâlnire fatidică vă așteaptă în viitorul foarte apropiat.

Dacă lenjeria este albă ca zăpada și este uscată după spălare, în curând vei întâlni un iubit minunat care îți va oferi momente de pasiune de neuitat.

A vedea lenjerie stacojie într-un vis înseamnă că, în realitate, ai un simț al gustului bine dezvoltat, te străduiești pentru frumusețe în orice, vorbește și despre senzualitatea și emoționalitatea ta.

Lenjerie de corp conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Lenjeria intimă – este considerată ca o continuare a pielii. O imagine asociată acelei părți a corpului care este mascată. Ascunderea contextului sexual.

Lenjerie conform cărții de vis pentru cățele

Vezi lenjerie intimă – aventuri amoroase.

Să te îmbraci – alesul tău așteaptă cea mai mică aprobare din partea ta pentru a trece la o ofensivă decisivă.

Lenjerie frumoasă și scumpă – cadouri de lux de la o persoană dragă.

Scoate-ți lenjeria intimă – iritabilitatea poate duce la o ceartă inutilă cu cei dragi.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a secolului XNUMX

Să visezi cum te-ai ridicat din pat în lenjerie intimă înseamnă că, în realitate, vei afla vești foarte interesante.

Lenjerie de corp conform cărții de vis ucrainene

Lenjeria este ruptă – umilință, probleme la locul de muncă.

Lenjerie de corp conform cărții de vis a țiganilor

Este un vis că nu porți lenjerie intimă – vă este teamă că veți fi condamnat pentru o minciună. Ai ceva de ascuns.

Purtați lenjerie intimă ruptă – să vă fie rușine de ultimele voastre fapte.

Interpretarea viselor – a fi în public în lenjerie intimă

nuditate după descriere – Goliciunea într-un vis este un eveniment important. Adesea oamenii spun că în vise erau complet goi sau îmbrăcați doar în lenjerie intimă. Astfel de vise dezvăluie adesea vulnerabilitatea noastră, care este ascunsă sub vălul aparent impenetrabil al încrederii în sine. Această vulnerabilitate își are originea în partea a ființei noastre pe care o ascundem de ceilalți. Ascunderea poate fi CONȘTIENTĂ, de exemplu, ascunderea unui TABU, sau mai puțin conștientă, bazată pe concluzia noastră universală: dacă alții cunosc toate dedesubturile unei persoane, atunci ea nu va fi pe deplin acceptată și înțeleasă de ei, în plus, va fi complet lipsit de apărare. Particularitatea „viselor goale” este feedbackul lor din povestea noii rochii a regelui. Dacă vă amintiți, povestea povestește despre doi croitori care îl convinge pe rege să stea goi la tron, în timp ce curtenii săi pretind că admiră „rochia nouă”. În cele din urmă, doar un băiețel îndrăznește să spună evident – ceea ce toată lumea vede, dar se teme să spună cu voce tare: „regele este gol”. Într-un „vis gol” sau într-un vis cu lenjerie intimă, ești pe deplin conștient că ținuta ta este fie incompletă, fie lipsește deloc, în timp ce alții sunt complet calmi în privința asta. De îndată ce începi să reacționezi la nuditatea ta, o observă și alții, SUBCONSTIENTUL tău s-a săturat să-ți mențină constant „fațada”, care este adevărata ta, deschisă către societate I. Poate că este timpul să faci o evaluare comparativă a utilității. de a ascunde unele calități, spre deosebire de a dezvălui noi fațete personalitatea ta. O astfel de evaluare poate fi universală și se poate aplica tuturor aspectelor vieții sau unei relații individuale sau interpersonale care necesită mai multă sinceritate din partea ta. Fără îndoială, un astfel de vis poate avea o conotație exhibiționistă sau sexuală și poate fi o împlinire a dorinței sau o fantezie. Te consideri deschis față de ceilalți sau faci măsuri pentru a ascunde anumite părți ale vieții tale? Ce simți despre corpul tău?, Interpretarea visului lui Loff

Citeste mai mult:  De ce visează șoarecii albi mici

nuditate după descriere – Un vis în care ai apărut gol prezintă un scandal și niște fapte nepotrivite. Au văzut pe altcineva gol – pregătește-te pentru faptul că cei răi vor încerca să te ducă în rătăcire. În plus, boala poate interfera cu succesul tău. Dacă ai visat că ți-ai observat brusc goliciunea și ai încercat să o acoperi, sentimentele tale nobile vor intra în conflict cu setea de pasiuni ilegale. O tânără care își admiră propria goliciune într-un vis va obține un bărbat în viața reală, dar nu o va păstra. Și asta cu condiția ca ea să fie bine construită: în caz contrar, reputația ei va fi în general pătată de un fel de scandal. Dacă ar visa că înoată goală în apă limpede, atunci ar trebui să se bucure de dragoste secretă. Văzând în vis bărbați goi care se scăldau în apă limpede, ea se poate baza pe o mulțime de admiratori. Dacă apa este murdară, un admirator gelos va răspândi niște bârfe răutăcioase despre asta. D. Loff a interpretat „visele goale” astfel: „Nudul în vis este un eveniment important. Adesea oamenii spun că în vise erau complet goi sau îmbrăcați doar în lenjerie intimă. Astfel de vise dezvăluie adesea vulnerabilitatea noastră, care este ascunsă sub vălul aparent impenetrabil al încrederii în sine. Această vulnerabilitate își are originea în partea a ființei noastre pe care o ascundem de ceilalți. Ascunderea poate fi conștientă, de exemplu, ascunderea unui tabu, sau mai puțin conștientă, bazată pe concluzia noastră universală: dacă alții cunosc toate dezavantajele unei persoane, atunci el nu va fi pe deplin acceptat și înțeles de ei, mai mult, el va fi complet lipsit de apărare. Particularitatea „viselor goale” este feedback-ul lor din basmul despre noua rochie a regelui. Dacă vă amintiți, povestea povestește despre doi croitori care îl convinge pe rege să stea goi la tron, în timp ce curtenii săi pretind că admiră „rochia nouă”. În cele din urmă, doar un băiețel îndrăznește să spună evident – ceea ce vede toată lumea, dar se teme să spună cu voce tare: „Regele este gol!” Într-un „vis gol” sau într-un vis cu lenjerie intimă, ești pe deplin conștient că ținuta ta este fie incompletă, fie lipsește deloc, în timp ce alții sunt complet calmi în privința asta. De îndată ce începi să reacționezi la goliciunea ta, o observă și alții, subconștientul tău s-a săturat să-ți mențină constant „fațada”, care este adevăratul tău „eu” deschis către societate. Poate că este timpul să faceți o evaluare comparativă a utilității de a ascunde unele calități, spre deosebire de a dezvălui noi fațete ale personalității dvs. O astfel de evaluare poate fi de natură universală și se poate aplica tuturor aspectelor vieții sau unui individ sau relațiilor interpersonale care necesită mai multă sinceritate din partea ta. ”, Interpretarea visului Mariei Kanovskaya

Chiar acum, interpretările pentru vise sunt urmărite pe site:

vezi-te în lenjerie intimă mergând pe stradă într-un vis

vezi-te în lenjerie intimă mergând pe stradă cartea de vis a visat de ce într-un vis să te vezi în lenjerie intimă mergând pe stradă? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vă vedeți în lenjerie intimă mergând pe stradă într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi Baia să vezi și să te speli în ea

Predicția somnului Să te mănânci pe tine însuți sau cu curajul într-un vis

De ce visează Mirele să se vadă pe sine

Într-un vis să vezi Femeile te vezi înconjurată

Un vis urât care nu este de bine. Ai blocat canalele subtile ale minții sub influența tridosha-urilor care s-au dezechilibrat. Dacă îți amintești acest vis și îl interpretezi, poți determina dacă ești bolnav în stadiu terminal sau dacă boala poate fi vindecată, smulgându-te astfel din ghearele morții.

Visele care apar în prima jumătate a nopții nu se împlinesc curând și nu complet.

Visele care visează în zori devin realitate în aceeași zi și cu suficientă acuratețe, cu excepția cazului în care persoana a adormit din nou (după ce a avut un vis) sau a spus-o (unui care nu crede în vise profetice).

Un vis urât poate fi neutralizat prin sacrificiu, milostenie, vrăjitorie.

Încercați să aveți un vis bun și vesel după un vis rău, ultimul vis bun se va împlini.

Predicția somnului vezi o femeie într-o formă urâtă

Argument; cu părul ciufulit.

Pericol; ci bolnavilor.

De ce visezi să mergi

Mersul într-un vis într-un ritm rapid înseamnă că, în realitate, vei întâlni obstacole neprevăzute.

Mersul pe covor – gloria te așteaptă în viitor.

Mergeți la vânătoare – prietenii sau persoana iubită vă vor înșela.

Mersul pe zidărie aduce anxietate și teamă față de cei dragi.

Văzându-te mergând pe o pajiște într-un vis sugerează că, în realitate, tu însuți vei agrava relațiile cu prietenii și vei pierde doar încrederea și respectul lor.

Plimbarea în vis printr-o mlaștină – pentru a face necazuri de la autorități, prin apă – la evenimente vesele, prin pădure – la certuri în familie, peste câmp – la bârfă.

Într-un vis, mersul pe un pod peste un râu furtunos și spumos este un semn că vei atinge în curând împlinirea celei mai prețuite dorințe.

Citeste mai mult:  De ce visează soacra unui bărbat

Dacă mergi în rouă și simți că toate picioarele tale sunt deja umede, acest lucru prevestește necazuri, boli și greutăți care te vor forța să faci altceva decât al tău, ceea ce, de asemenea, nu va duce la succes.

A visa că mergi prin noroi prevestește o pierdere a încrederii din partea prietenilor și a respectului în propria ta familie, ceea ce va fi cauzat de comportamentul tău erupție.

A vedea alți oameni mergând prin noroi prevestește bârfe murdare despre tine, venite de la oameni din cercul tău interior.

Mersul pe șine și traverse într-un vis este un semn că vei obține o mare fericire datorită managementului tău priceput al afacerii.

Trecerea prin trecerea de cale ferată prevestește o perioadă de anxietate și muncă obositoare.

Mersul într-un vis printre șerpii care roiesc în jurul tău înseamnă că vei trăi într-o frică constantă, vei pierde persoana iubită, iar egoiștii îți vor invada locul într-un cerc prietenos.

Mersul în ploaie, de care nici măcar o umbrelă nu salvează, este un vestitor al durerii care te așteaptă după o ceartă cu un prieten.

Mersul pe o frânghie într-un vis la o înălțime amețitoare înseamnă că vei lua parte la un fel de afacere riscantă, dar vei avea norocul să ieși uscat din apă.

A vedea pe alții mergând pe o frânghie într-un vis înseamnă că vei beneficia de o înșelătorie de succes.

Pentru o fată tânără, un vis în care se plimbă printr-un desiș de urzici sălbatice arată că va primi simultan mai multe propuneri de căsătorie de la diferiți pretendenți, ceea ce o va pune în fața unei alegeri dificile.

Mersul pe spatele unui crocodil într-un vis arată că ai necazuri, cu care va trebui să lupți din greu, încercând să scapi de ei pe cont propriu și vei reuși, dar în cele din urmă vei deveni mai retras și neîncrezător în relaţiile cu oamenii.

Mersul in vis pe gheata inca fragila inseamna ca vei renunta la calmul tau si vei risca sa pierzi respectul celorlalti, fiind captat de bucurii trecatoare si placeri ieftine.

Pentru a vedea rudele sau cunoscuții mergând pe gheață – în realitate, trăiește anxietatea pentru starea lor de sănătate.

A vedea într-un vis că mergi la o casă de amanet pentru a-ți amaneta bunurile înseamnă că vei fi acuzat de un act pe care nu l-ai comis, dar ti-ai provocat dublul.

A visa că treci prin poartă prezice știri tulburătoare; neînțelegerile și neglijerile sunt posibile în sfera afacerilor.

Pentru a vedea cum trec alții prin poartă – în realitate, munca ta se va pierde ca urmare a multor eșecuri și circumstanțe care se desfășoară.

Dacă o fată tânără vede într-un vis că își îndepărtează iubitul, care pleacă să servească în armată sau merge pe front, aceasta înseamnă că, în realitate, va auzi vești proaste despre el.

Într-un vis să văd Go

„ocoliți colțurile ascuțite” evitați conflictele, mișcați-vă în armonie cu ceilalți.

„ocoli sau ocoli un obstacol”. „Mergi la panel” prostituție, disperare, sărăcie, lipsă de speranță, lăcomie („bani ușori”). „Trecerea prin foc, apă și conducte de cupru” este o experiență dificilă, câștigând autoritate. „A urma pe călcâie” a urmări, a repeta experiența cuiva.

„La naiba…” (blestem). „Ieși pe ușa din spate” pentru a te ascunde, pentru a fi nerecunoscut. Prevalența „mâinilor de mers”, second hand. „Ieșire lateral” vătămare din consecințele unui act. „A merge departe” este ireversibilitatea situației.

„a merge departe” sau „intenții de anvergură” mari succese, susține. „A nu face un pas și a face un pas” este o limitare puternică. „Târă-te în patru picioare” pentru a te supune, a umili. „A călca pe cineva” a priva de un loc, de demnitate. „Marcați timpul” pentru a nu face nimic, a amâna sau a acționa în zadar. „Pas cu pas” încetineală, treptat, moderație. „A continua” dependența de influența altcuiva, subordonarea. „Mergeți-vă pe picioarele din spate” pentru a umili, căprița.

Sleep Prediction Go

Dacă mergi repede – acesta este un obstacol în afaceri.

Ocoli unele clădiri, obiecte – la schimbări în circumstanțele vieții.

Mersul pe iarbă – la dificultăți în relația cu oamenii.

Înaintați în compania cunoștințelor – aflați despre infidelitatea cuiva față de dvs.

Mersul prin mlaștină – la necaz.

Prin pădure – la o ceartă.

Peste câmp – să bârfească.

Pe apă – spre bucurie (dacă apa este curată).

De ce visezi să mergi

Într-un vis să văd Go

A merge rapid într-un vis înseamnă o dezvoltare rapidă a evenimentelor. Vezi interpretarea:

Plimbarea prin poiană este un semn de veste bună sau o întâlnire. Mersul în cerc – obstacole și întârzieri în afaceri. A te îndrepta către cineva înseamnă că te apropii de obiectiv. A lăsa pe cineva (ceva) – fie într-un vis înseamnă că te îndepărtezi de obiectiv. Mersul pe iarbă este un semn al unui curs lent, măsurat al vieții, care ți se potrivește perfect. A merge într-un vis este un semn că vei găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă. Mersul pe apă într-un vis este un semn că vei ieși cu onoare dintr-o situație dificilă. Mergând peste câmp într-un vis – să bârfești. Un astfel de vis prezice că comportamentul tău frivol va provoca bârfe în jurul numelui tău.

Sleep Prediction Go

A trece printr-o mlaștină – la probleme de mers pe apă – la bucurie neașteptată prin pădure – la o ceartă.

Câmp de plecat – de bârfă.

Mergi repede – te așteaptă obstacole.

Mergeți încet – ferește-te de pierderea timpului, pe care va trebui să-l regreti, de răul întârzierii, de eventualul sfârșit al fericirii iubirii.

Mergi până la genunchi în noroi – spre profit, tristețe.

Mergeți până la genunchi în apă – spre bucurie.

Întoarce-te – la pierdere.

Mergeți în cerc – puteți întâlni un vechi prieten.

Mersul cu o povară grea într-un vis este un semn că munca ta va fi bine plătită.

Un șanț pe drumul tău este un prevestitor că te așteaptă obstacole și iritații.

Şanţ adânc – visând din păcate.

Un șanț adânc a fost depășit – succesul te așteaptă după nenorociri și eșecuri.

Multe gropi pe drumul tău – griji medii, dor.

Puț, terasament în fața ta – până la dificultate.

Trecerea terasamentului – pentru a depăși obstacolele.

Cădeți prin terasament – munca dvs. poate fi în zadar.

Cineva merge pe apă – bogăția și faima îl pot aștepta în curând.

De ce visezi la lenjerie intimă

Lenjeria intimă într-un vis personifică cel mai adesea ceva personal, misterios. Prin urmare, unele acțiuni cu un articol de garderobă pot indica ce se va întâmpla în viața ta personală, cum se vor raporta alții la acesta. În articol, vom lua în considerare de ce visezi la lenjerie intimă, din punctul de vedere al mai multor autori populari.

Subconştient

În reprezentarea subconștientului, această imagine este asociată cu lumea interioară a unei persoane, cu sfera relațiilor personale. Este necesar să acordați atenție modului în care arătau hainele, fie că erau curate sau murdare și vechi.

Citeste mai mult:  De ce visezi să te scufundi în apă

uzat vezi lenjerie intimă într-un vis – dovada că nu ești mulțumit de evenimentele care au loc în viață. Probabil că de mult timp nu ți s-a întâmplat nimic nou și interesant. O serie de vieți de zi cu zi monotone provoacă plictiseală și dorința de a schimba situația. În acest caz, nu trebuie să ezitați, pentru că altfel veți întâlni apatie și depresie.

Dacă lucrurile ar fi noi și frumoase în viziunea de noapte, acest lucru poate indica evenimente interesante în lumea reală. Poate că noi perspective au apărut înaintea ta și aștepți cu nerăbdare ce se va mai întâmpla în viitorul apropiat.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, sunt descrise următoarele semnificații: de ce visezi la lenjerie intimă:

 • a visat că au început să-l ștergă – în realitate, vei întâlni bârfe și invidie;
 • atârnă de frânghie să se usuce – a-și expune public propria viață personală;
 • dacă este spălat în apă murdară, atunci trebuie să vă pregătiți pentru încercări și necazuri;
 • lenjeria intima era noua si frumoasa – semn pozitiv, mai ales daca era alba;
 • articolele roșii de garderobă indică începutul iminent al unei noi relații romantice care te va duce cu capul;
 • Am visat că într-o lenjerie intimă intri în lift și urci la ultimul etaj – în realitate, vei avea un succes amețitor și vei câștiga bunăstare. Totuși, în același timp, va trebui să înfrunți toată viața invidiei și calomniilor;
 • a visa cum o altă persoană își schimbă hainele este un semn al unei situații incomode în care te afli. Va fi dificil să găsești o cale de ieșire din situația actuală;
 • schimbarea lenjeriei cu sufletul pereche este un indicator al tensiunii iminente într-o relație. Sunt probabile scandaluri, precum și gelozie, pentru care nu va exista niciun motiv;
 • un străin a apărut într-un vis, în care nu era aproape nimic – în realitate, trebuie să-ți rețină ideile obsesive, dar nepromițătoare;
 • Femeii i s-a părut că cumpără un lucru nou – de fapt, trebuie să te ferești de un rival;
 • în viziunea de noapte, îți rupi hainele pe tine însuți – un simbol al faptului că te vei confrunta cu insulte și umilințe nemeritate.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit fondatorului psihanalizei, visează lenjerie frumoasă este personificarea unei femei și a organelor sale genitale. Poate indica dorința ta de a intra în intimitate cu o persoană care este mult mai tânără decât tine.

În plus, orice acțiune cu un articol de garderobă ar trebui să fie privită ca o dorință de experimentare sexuală. Vorbim de călcat, spălat sau întărâmirea găurilor. În visează să alegi lenjerie nouă și cumpărarea este un simbol că vrei să te despărți de partenerul tău sexual actual. Probabil, o despărțire este inevitabilă, deoarece sentimentele au devenit învechite.

Am visat că au atârnat haine pentru a se usuca pe o frânghie – în realitate, străduiește-te să-ți demonstrezi în mod deschis victoriile și realizările sexuale.

Sonnik Miller

În această reprezentare sursă, imaginea poate avea una dintre următoarele valori:

 • părea că ștergeți lucruri – de fapt, nu doriți să împărtășiți detaliile propriei vieți personale cu alții. Crezi că nu e treaba lor, în plus, ți-e frică de condamnare;
 • de ce o fată visează la lenjerie murdară – la faptul că ea însăși dă motive să bârfească despre ea însăși. Merită să te comporți cu mai multă atenție, astfel încât cei răi să nu aibă motive să răspândească zvonuri neplăcute despre tine;
 • dacă în viziunea de noapte călcau articole de garderobă, atunci în viitorul apropiat poți conta pe o cerere în căsătorie, precum și pe o căsătorie fericită;
 • Am visat că furi lenjeria altcuiva – de fapt, trebuia să fii dezamăgit. Visele în care îmbraci lucruri murdare vor avea același sens;
 • cumpără lenjerie de damă într-un vis – pentru un bărbat, acest simbol prezice un scandal major. Merită să limitați orice contact cu oamenii pentru a nu fi atrași în el;
 • visează că ți-au fost prezentate haine – de fapt, riști să devii victima unui seducător. Nu trebuie să crezi tot ce ți se spune dacă vrei să-ți păstrezi reputația.

Carte de vis combinată

În interpretarea acestei surse, spălatul articolelor de garderobă indică secrete și secrete pe care cauți să le ascunzi de ceilalți. Dacă ai visat la lenjerie murdară, asta indică zvonuri, motivul pentru care tu însuți dai.

Dreamed femeie în lenjerie frumoasă într-un vis – Apreciez cu adevărat frumosul. Iubești arta și ai un simț înnăscut al stilului.

Dacă într-un vis sari brusc din pat într-o lenjerie intimă, înseamnă că în viitorul apropiat vei afla informații interesante. Părea că nu purtați aproape nimic – bunăstarea vă așteaptă. În visează să măsoare lenjeria intimă – un semn al poziției precare în care te afli. Situația se poate termina atât pozitiv, cât și negativ pentru tine.

Interpretarea viselor lui Dmitry și Nadezhda Zim

Această sursă descrie imaginea ca o manifestare a sentimentelor și emoțiilor interioare ale visătorului. Cum te simți va depinde de cum arăți. Dacă au fost curate și frumoase, atunci ești încrezător că faci totul bine. Nu-ți face griji că secretele tale vor fi dezvăluite pentru că nu există sau este imposibil.

Purtarea hainelor murdare este un indicator al fricii de a fi dezonorat. Probabil că o simți pentru un motiv, dar pentru că există riscuri reale. În această situație, trebuie doar să renunți la gândurile rele, deoarece acestea pot duce la numeroase greșeli. Dacă sunteți foarte îngrijorat, atunci încercați să remediați tot ceea ce poate afecta negativ evenimentele ulterioare.

Sa vezi ca o alta persoana poarta lenjerie murdara – in realitate iti este frica sa inveti ceva nedemn despre o persoana iubita. O altă interpretare este că ei vor încerca să te atragă într-o întreprindere periculoasă, care se va termina cu un eșec total.

Cartea viselor moderne

Autorii acestui interpret descriu următoarele semnificații ale simbolului:

 • spălați rufele și atârnați la uscat – semn de îmbogățire iminentă, profit;
 • dacă cineva l-a atârnat pe o frânghie înaintea ta, atunci riști să te certați cu membrii familiei;
 • pliază lucrurile – o manifestare de zgârcenie;
 • am visat că cumperi articole noi de garderobă – de fapt, riști să te îmbolnăvești;
 • dacă părea că te ridici din pat doar în lenjerie intimă, atunci primeai vești importante;
 • în visează să fii fără lenjerie intimă – simbol al bunăstării și al succesului;
 • dacă îl încerci, atunci te vei afla într-o situație dificilă;
 • fata a visat că purta un set scump și frumos – în realitate își va găsi un admirator loial.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteric credea că lenjeria în viziunea de noapte prezice primirea iminentă a veștilor. Dacă s-a dovedit a fi murdar, atunci numele tău bun poate fi dezonorat.