Interpretarea viselor de joi până vineri

Visează vineri

Visul de vineri se va împlini cu siguranță dacă este conectat cu partea romantică, iubirea din viața ta. Merită să fiți atenți la momentul în care a avut loc visul. Un vis care a avut loc înainte de miezul nopții se va împlini, dar va trebui să așteptați puțin, de la miezul nopții până la 3 dimineața – visul ar trebui să devină realitate în următoarele trei luni, visul care a venit cu zorii nu vă va face să așteptați mult pentru îndeplinirea lui.

Patrona viselor de joi până vineri este Venus, ea te ajută să-ți înțelegi mai bine propriile sentimente, emoții, experiențe, dorințe ale inimii, mai ales într-un canal de dragoste.

Visele văzute de joi până vineri sunt direct legate de viața personală a unei persoane, de creativitatea sa și de situația materială și socială. Dacă îți analizezi cu atenție visele, atunci poate că într-un vis vei găsi un indiciu care te va ajuta să-ți îndeplinești vechiul vis.

Ce înseamnă visele de joi până vineri?

Dacă într-un vis ai fost proprietarul unei sume mari de bani, ai găsit o comoară sau o comoară, nu-ți face griji, acesta este un semn bun, cel mai probabil, starea ta financiară se va îmbunătăți semnificativ în viitorul apropiat. Dar dacă într-un vis trebuie să te îndepărtezi de ceva sau nu poți lua ceva, obține-l – fii atent la cheltuieli, cel mai probabil ar trebui să-ți reducă scurt dorințele pentru a nu „intra în roșu”.

Merită să acordați atenție visului dacă a fost alb-negru. Astfel de vise ne vorbesc despre dificultățile viitoare pe calea atingerii obiectivelor noastre. Dar visele strălucitoare, dinamice și mai ales recurente merită amintite și analizate, cel mai probabil vor fi doar profetice și își vor aminti de ele însele într-un mod bun pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo.

Dacă ai avut un vis vineri

Vinerea trecută, 20 decembrie 2019

A 20-a zi din calendar

A 20-a zi este un vis fericit, adesea devine realitate, dar este mai bine să păstrați secretul visului din această zi și să nu spuneți nimănui.

24 zi lunară

Visele acestor zile lunare arată starea energiei tale sexuale, forțele tale creatoare, forțele interioare și, în general, potențialul tău. Dacă visul este bun, atunci totul este în ordine, dacă dimpotrivă, atunci caută găuri. Fie nu ai relații bune cu sexul opus, fie nu ești suficient de creativ în relații și viață, fie ți-a irosit puterea interioară și merită să le reconstruiești. Uneori, visele acestei zile pot arăta viețile anterioare, dar apoi viața vrea să dea o indicație directă a ceea ce trebuie să faci.

Viitoarea vineri, 27 decembrie 2019

A 27-a zi din calendar

A 27-a zi – un vis, de regulă, devine realitate și oferă tot ce este mai bun.

2 zi lunară

Visele celei de-a doua zile lunare pot fi vise-indicatoare ale drumului pe care trebuie să-l alegi pentru a-ți rezolva sarcinile karmice, mai ales dacă aceste sarcini au început să se manifeste în viață. Prin urmare, trebuie să fii deosebit de atent la vise în acest moment. Aceste vise poartă un semn de carte pentru muncă pentru întreaga lună, în viitor imaginile care vă vor veni într-un vis vor fi doar o scanare a ceea ce ați visat astăzi. Prin urmare, este recomandabil să interpretați corect visul și să nu vă fie teamă să faceți față adevărului. Visele ne dezvăluie ceea ce este înregistrat în subconștientul nostru și ceea ce ne ghidează în viața de zi cu zi, așa că, dacă ți s-a deschis o parte care la prima vedere nu pare plăcută și nu este adevărată, gândește-te și încearcă să lucrezi cu problema manifestată. . Pot exista vise goale cărora nu ar trebui să li se acorde importanță, ceea ce înseamnă că sarcinile tale nu au fost încă identificate. Poate că nu sunt foarte plăcute, dar asta nu contează. Înainte de a merge la culcare, poți stabili o sarcină dacă vrei să înțelegi la ce trebuie să lucrezi. Dacă în această zi ai avut un vis în care nu poți depăși un obstacol, atunci în viață îl vei depăși cu ușurință.

Visele de joi până vineri – ce înseamnă ele? S-a adeverit sau nu?

19 noiembrie 2018 la 22:09

După cum arată experiența, aproape toate visele de joi până vineri au o importanță nu mică. Visele pe care le-ați văzut în această zi devin realitate mult mai des decât visele din restul săptămânii. visele de joi până vineri sunt adesea profetice. Visele de joi până vineri devin realitate într-o perioadă de la o zi la trei ani. Un vis profetic este un vis de dimineață, deoarece sufletul s-a îndepărtat deja de corp, a uitat impresiile zilei și vede fenomenele lumii subtile. Dacă un vis este important pentru tine și vrei ca ceea ce vezi să devină realitate, nu spune nimănui despre el, cel puțin până când tot ce vezi se împlinește.

În ce zile se împlinesc visele?

Dacă ai avut un vis de joi până vineri, încearcă să-l amintești în cele mai mici detalii, pentru că cel mai probabil este să devină realitate. Se observă că un vis în această noapte are adesea un oarecare misticism necunoscut. Se presupune că acest lucru se datorează faptului că Iisus Hristos a fost răstignit vineri. Prin urmare, uneori această zi este numită Vinerea Mare, ceea ce a dat naștere la multe credințe: ajută femeile, tinerele mame, croitorele. Există, de asemenea, o superstiție conform căreia nu ar trebui începută nicio afacere vineri, deoarece nu va duce la nimic bun și toate întreprinderile sunt sortite eșecului. Cu o onoare specială 12 vineri pe an, visele după care sunt considerate vise profetice. Acest:

 1. Prima Vineri din Postul Mare
 2. Vineri înainte de Buna Vestire (7 aprilie)
 3. Vinerea Săptămânii Palmierilor
 4. Vineri înainte de Înălțare
 5. Vineri 5 – înainte de Trinity
 6. Vineri înainte de Nașterea lui Ioan Botezătorul (7 iunie)
 7. Profetul Ilie (Ziua lui Ilyin)
 8. Vineri înainte de Adormire
 9. În ajunul sărbătoririi Sf. Mihail (19 septembrie)
 10. În ajunul lui Kuzma Demyan (14 noiembrie)
 11. Vineri înainte de Crăciun (7 ianuarie)
 12. Vineri înainte de Bobotează (19 ianuarie)

Citeste mai mult:  Ce înseamnă un vis despre război

Patronul zilei de vineri și visele ei este Venus

Visele de joi până vineri – ce înseamnă ele? Sensual Venus ne trimite vise legate de viața personală și creativitate. Ele dezvăluie adevăratele noastre dorințe și chiar indică termenul limită pentru împlinirea lor.

Venus este un simbol al iubirii și armoniei, le oferă oamenilor o percepție blândă și sofisticată a lumii din jurul lor. Se crede că visele devin realitate vineri, ele sunt adesea profetice, deoarece intuiția unei persoane în acest moment este extrem de ascuțită. Visele din noaptea aceea vorbesc despre modalitățile și momentul împlinirii oricăror dorințe. Dacă în vise dobândim ceva sau primim bani, atunci sentimentele noastre vor fi satisfăcute.

A cumpăra ceva într-un vis de joi până vineri este un semn sigur că un vis prețuit se va împlini în curând. Dacă încă ești singur, atunci visul promite o întâlnire rapidă cu persoana iubită. Dar pentru a pierde ceva – dificultățile, mai ales în plan financiar, nu pot fi evitate, iar sfera relațiilor romantice va fi plictisitoare, va trebui să ne limităm nevoile.

Dacă visul în acea noapte este alb-negru, atunci vom avea o muncă grea pentru a realiza ceea ce ne dorim. Adesea, de joi până vineri îi vedem pe cei dragi. Evaluează dacă ai depins de o persoană dragă într-un vis. Chiar și în unitate cu persoana iubită, trebuie să rămânem izolat – doar atunci comunicarea cu el va fi cât mai plăcută și, cel mai important, sigură pentru sănătate.

Dacă un vis de vineri este luminos și plăcut și obțineți sau cumpărați ceea ce doriți, atunci dorința se va împlini în realitate. Și invers, dacă pierzi ceva sau nu îl primești și, și mai rău, visul nu este în culoare, ci în alb și negru, urmează vremuri grele.

Ce înseamnă somnul de joi până vineri?

visezi de joi până vineri despre dragoste?Foarte des, femeile și bărbații singuri, care au cunoscut o persoană nouă care la prima vedere părea a fi nimic mai bună decât ceilalți, după o anumită perioadă de timp, simt puțină atracție și simpatie. Timpul trece, realizezi că ai multe în comun cu această persoană. Conversații lungi care par a fi „nimic”, întâlniri întâmplătoare și, în sfârșit, o întâlnire cu priviri, dar pe aceasta relația voastră nu are o continuare logică. După astfel de întâlniri, subconștientul tău este deja parțial programat pentru revelații, dar o serie de factori te împiedică să te conectezi cu această persoană. Și aici intră în vigoare visul pe care l-ați văzut de joi până vineri. Amintiți-vă că persoana de care v-ați îndrăgostit sau de care simțiți simpatie are și capacitatea de a visa astfel, pentru că într-un vis ești conectat din cosmos și, în acel moment, persoana iubită are și un contact în afara corpului. cu tine la nivel subconștient. Dacă ați văzut un vis în care sunteți împreună, atunci nu ar trebui să grăbiți lucrurile, ci doar să așteptați timpul dvs. Și când ai văzut o ceartă, sau (a lui-ea) cu altcineva, nu ar trebui să speri că ai vreo șansă să te conectezi, pentru că un vis de vineri avertizează și se împlinește. În majoritatea cazurilor, astfel de vise au capacitatea de a deveni realitate până la 3-4 luni cu o precizie de până la 60%.

Ai avut un vis de joi până vineri la o nuntă?Te-ai trezit vineri dimineața și ți-ai văzut nunta – da – acesta este un vis bun, încearcă să-ți amintești toate necazurile pentru ca în realitate să poți remedia totul. Și dacă ai văzut nunta persoanei dragi, dar nu ești sub coroana cu el, visul promite despărțire și ruptură în relații.

Ai avut un vis de joi până vineri despre muncă?Văzând o promovare, mulți bani câștigați este un semn bun – succesul și bogăția te așteaptă. Și când vezi o ceartă la locul de muncă, retrogradarea ta sau concedierea, așteaptă-te la schimbări drastice. În acest caz, nu încercați să dovediți ceva conducerii superioare, păstrați tăcerea și continuați să vă faceți treaba corect – aceasta va fi cea mai bună opțiune.

Ai avut un vis de joi până vineri despre moarte?Din păcate, visele despre oameni morți și despre morți au fost întotdeauna considerate un avertisment. Să vezi vineri un vis al morții unei persoane dragi nu este un semn foarte bun. Din păcate, astfel de vise vorbesc despre moarte, crimă sau probleme mari. Încearcă să trăiești 3-5 luni într-un mediu calm și fă tot posibilul pentru ca un astfel de vis neplăcut să rămână doar un vis. Amintiți-vă – visele nu sunt o propoziție, ci doar un avertisment de la Soartă, care face posibilă repararea totul în bine.

Ai avut un vis de joi până vineri despre probleme?Să spunem într-un vis că ai avut de joi până vineri, te-ai văzut căzând de la o înălțime mare, un accident de mașină, o mașină ruptă, o țeavă spartă în casa ta (apartament) sau ți-ai pierdut dinții. Astfel de vise spun că problema există deja și dacă nu se face nimic, necazul se va întâmpla în continuare, deși nu cu atâta acuratețe, dar evenimente similare vor apărea în continuare. Amintiți-vă că nu toată lumea poate visa – să știe să accepte astfel de cadouri de la puterile superioare.

Mai multe articole conexe

Horoscop numerologic pentru numărul zilei – 25

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea un prieten într-o rochie de mireasă

2 este un simbol al încrederii și al unei stări echilibrate. Reprezintă principalul atribut al cooperării bazate pe beneficiul și respectul reciproc. 5 – acestea sunt oportunitățile pe care soarta le oferă. Numărul vă va ajuta să vă schimbați radical viața, să găsiți un tip de activitate pentru a obține succesul și obiectivele dvs.

Pe 25, vă puteți permite experiențe noi. Trebuie avut în vedere faptul că flirtul, cunoștințele interesante vor avea un impact asupra relațiilor de familie. Nu face schimb de suferință și regret. Este timpul să-ți permiti să fii îndrăzneț, eliberat, deschis către noi oportunități. Aflați mai multe >>>

Ce înseamnă visele de joi până vineri

Visele sunt mesaje secrete din subconștientul uman, purtând adesea un anumit sens. Nu degeaba oamenii au încercat din timpuri imemoriale să observe ce anume prezic visele și au încercat să găsească răspunsul la cât de profetice sunt. Se va împlini ceea ce sa întâmplat? Determinând gradul de fiabilitate a ceea ce au văzut, interpreții viselor s-au bazat pe diverși factori: ciclul lunar, anotimpul, sexul persoanei și, în sfârșit, ziua săptămânii. Astăzi vă vom spune ce înseamnă visele de joi până vineri, care apar adesea cu povești vii, memorabile.

Sensul general

Să începem cu ceea ce sunt de acord majoritatea interpreților: visele apărute de joi până vineri se dovedesc a fi profetice mai des decât altele. Întrebarea dacă se adeveresc sau nu poate fi răspuns afirmativ, însă, cu un singur amendament: nu întotdeauna în forma în care au venit. Adică, complotul revelat în viziunea de vineri nu va fi neapărat întruchipat exact așa cum a arătat subconștientul, dar faptul că este profetic este dincolo de orice îndoială. Adevărat, este necesar să înveți cum să interpretezi corect imaginile trimise. De exemplu:

 1. visele romantice arată uneori pe viitorii aleși, dar pot indica și imperfecțiunea relațiilor existente, și nu atât între îndrăgostiți, cât între rude și prieteni;
 2. vise în care vin morții dragi inimii, raportează știri importante, poartă unele știri; interpreții vă sfătuiesc să ascultați cu atenție și să vă amintiți sau chiar să notați tot ce a spus mortul după trezire;
 3. sensul coșmarurilor care au venit în noaptea de joi spre vineri este un indiciu direct al stării emoționale dificile a observatorului visului, o perioadă dificilă de viață, stres în creștere care deprimă o persoană.

Visul de vineri este un indicator subconștient care dezvăluie anxietățile și speranțele umane. Cartea de vis oferă informații importante pentru o interpretare corectă: analizează cu atenție scenariul dezvăluit.

 • Ați văzut o poveste pozitivă, strălucitoare și bună care a lăsat doar impresii pozitive? În realitate, așteaptă împlinirea visurilor tale prețuite, un fel de indiciu care te ajută să realizezi ceea ce îți dorești.
 • Ați văzut un vis greoi, negativ, sumbru care a adus sentimente de dezamăgire, anxietate, frică? Așteaptă-te în viața reală la dificultățile care apar pe drumul spre vis, la barierele ridicate din exterior. Subconștientul avertizează: atingerea scopului dorit nu este ușoară, dar este posibil dacă perseverezi și vezi clar rezultatul final.

Și totuși: este visul de vineri profetic? De obicei, da, problema este doar în interpretarea corectă a mesajului subconștient, pentru că tocmai în această noapte se vorbește limbajul imaginilor, alegoriilor, semnificațiilor voalate.

Când să te aștepți la împlinirea dorințelor

După ce a văzut ceva plăcut într-un vis, atingerea unui obiectiv interesant, o persoană se trezește cu întrebarea: când ne putem aștepta la realizarea complotului dezvăluit? De ce să visezi, de exemplu, la îmbogățire, o întâlnire incitantă, un alt eveniment mult așteptat?

Majoritatea interpreților sunt unanimi în a răspunde la întrebarea dacă visul de vineri se împlinește sau nu: da, trebuie doar să ai răbdare. Evenimentele prezise de viziunile profetice, de obicei, nu se împlinesc curând: în doi sau trei ani. Interpreții de vise oferă încă o informație valoroasă care îți spune cât de profetic s-a dovedit a fi visul tău de vineri:

 1. dacă cade în vreo sărbătoare bisericească, oportunitatea de a fi împlinită crește de câteva ori;
 2. este foarte probabil să fi văzut exact un vis profetic, în a treia zi a lunii;
 3. un vis care a apărut chiar dimineața, imediat înainte de strigătul primului cocoș, se va dovedi aproape complet profetic.

O perioadă specială a anului este săptămâna Crăciunului, care a fost mult timp aleasă de strămoșii noștri pentru diverse ritualuri și neobișnuite, uneori groaznice, ghicitoare. Există o credință: visul de vineri văzut în această perioadă cu siguranță se va împlini și aproape exact cu intriga pe care a avut-o.

Interpreții descriu ce fel de vise sunt visate de joi până vineri în săptămâna de Crăciun: arătând o viitoare viață căsătorită, răspunzând la o întrebare presantă, aducând știri despre schimbări viitoare. Adevărat, merită să ținem cont de atitudinea negativă a bisericii față de astfel de opinii: în Ortodoxie se crede că orice vis profetic este un mesager al celui rău și nu poate fi luat în serios.

Comploturi frecvente și legătură cu realitatea

Așadar, visul de vineri este profetic, dar alegoric; uneori este dificil să deslușești esența mesajului. De aceea, interpreții insistă: pentru o înțelegere cât mai corectă, este necesar să se conecteze intriga revelată cu realitatea, să analizeze cu atenție premisele și posibilele surse ale formării viselor văzute în viața reală. Visele de joi până vineri sunt prea strâns legate de realitatea obiectivă, prin urmare, pentru interpretarea lor corectă, este necesar să se determine evenimentele care au avut loc în realitate și au servit drept bază pentru complotul văzut.Din cele mai vechi timpuri, viselor de vineri au fost atribuite proprietăți speciale, chiar mistice. Frumusețile necăsătorite în acea noapte îi puteau vedea pe credincioși, iar rudele îndurerate puteau comunica cu cei plecați. Adesea, astfel de intrigi au arătat posibila dezvoltare a unei situații tulburătoare, au trimis indicii despre talentul adormit într-o persoană, reprezentând visătorul ca un artist celebru, scriitor, regizor de film. Pentru familii, visele de vineri promiteau o creștere sau preziceau o pierdere iminentă. În această perioadă, majoritatea oamenilor au visat la vise și dorințe personificate.

Somnul de vineri completează o săptămână lungă de lucru, devenind una de tranziție, denotă o anumită graniță. Acum, știind când astfel de vise devin realitate și ce aduc astfel de vise, puteți interpreta în siguranță intriga, pregătindu-vă pentru schimbările vieții și acordându-vă la pozitiv.

Interpretarea viselor de joi până vineri

Visele de joi până vineri sunt speciale. În primul rând, pentru că cel mai adesea sunt asociate cu relații romantice, iar în al doilea rând, astfel de vise sunt profetice. Această caracteristică le este oferită de patrona zilei de vineri – Venus.

Citeste mai mult:  De ce o pisică însărcinată visează la o fată

Ce înseamnă visele de joi până vineri

Vinerea este guvernată de Venus, așa că visele din noaptea de joi spre vineri sunt adesea asociate cu relațiile romantice. Pe lângă faptul că această zeiță simbolizează frumusețea și armonia, ea personifică și intuiția feminină subtilă. Sensibilitatea crescută la îndemnurile Universului în această perioadă face ca visele să fie profetice.

Interpretarea povestirilor populare

Pentru a rezolva visele de joi noaptea până vineri dimineața, este important să ne amintim care a fost tema lor principală:

 • cumpărarea sau primirea de bani – planul se va împlini;
 • pierderea a ceva – vin dificultăți, inclusiv cele legate de bani;
 • dragoste – ai o legătură invizibilă cu persoana iubită, dar nu grăbi lucrurile, lasă totul să meargă ca de obicei;
 • nunta este un semn pozitiv, oferă o uniune puternică și armonioasă;
 • promovare la locul de muncă – spre succes și bogăție;
 • conflict la locul de muncă – nu vă certați cu angajații, încercați să munciți din greu și să nu mergeți împotriva managementului, aceasta este plină de o reducere de salariu sau de concediere;
 • trădarea unui soț sau a fostului iubit – nu neapărat un adulter real, avertizează cartea de vis: acesta poate fi un avertisment despre o aventură viitoare, fiți atenți la cei dragi;
 • boală, accident – fii atent, tratează cât mai curând posibil cazurile nefinalizate sau problematice pentru a nu se transforma în necazuri majore;
 • propria ta moarte sau moartea celor dragi – fii extrem de atent, mergi la medic, nu te implica in aventuri riscante.

Visele de dragoste de joi până vineri devin adesea realitate

Interpretarea viselor depinde de sexul celui care doarme

Sensual Venus vineri seara ne trimite vise legate de viața personală. Adesea, semnificația lor depinde de sexul celui care doarme.

Un tip sau un adult a visat:

 • un străin frumos și plăcut în comunicare – cu o cunoștință interesantă, care se poate dezvolta într-o relație serioasă;
 • domnișoară familiară – încercați să vă amintiți ce a spus sau a făcut, acesta este un indiciu important pentru acțiunile dvs. ulterioare;
 • vestea sarcinii din a doua jumătate poate însemna că aștepți o creștere a salariului, prosperitatea afacerii tale, o serie de succese majore.

O femeie frumoasă visează la un bărbat vineri seara pentru noroc în afaceri

Interpretarea viselor femeilor:

 • un bărbat care a fost drăguț cu tine – să-și cunoască logodnica sau să îmbunătățească lucrurile la serviciu;
 • urat – mici dificultati te asteapta;
 • cu dizabilități fizice – să-ți faci probleme cu prietenii sau rudele;
 • cu părul gri – autoritatea ta față de angajați sau rude va crește semnificativ;
 • cu barbă – mergi la o programare preventivă cu un medic, te poți îmbolnăvi;
 • tânăr sau adolescent – viața ta se va schimba curând în bine, fă primul pas către împlinirea viselor tale;
 • sarcina – până la reaprovizionarea în curând în familie.

Sarcina în visul unei femei de joi până vineri promite reaprovizionare în familie

Oare astfel de vise devin realitate și pot fi considerate profetice

Visele de vineri seara devin realitate mult mai des decât în ​​alte zile ale săptămânii. Mai ales cele de dimineață. Acest lucru se datorează faptului că Venus, care patronează vineri, acutizează intuiția unei persoane. Prin urmare, încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii ale visului, indicii importante pentru tine pot fi criptate în ele.

Există câteva zile de vineri speciale în an, în noaptea cărora visele devin realitate cu cea mai mare probabilitate. În cea mai mare parte, acestea sunt zile înainte de sărbătorile religioase majore (Anunț, Crăciun, Bobotează, Înălțare, Treime și altele). Prima vineri din Postul Paștelui și a cincea zi a Săptămânii Floriilor sunt de mare importanță.

Mulți interpreți de vise includ și zilele de vineri, care cad în a 13-a zi a lunii, ca zile speciale. Adevărat, se crede că în astfel de nopți se visează adesea necazuri, care în viitor pot deveni realitate.

În seara de vineri dinaintea Crăciunului apar adesea vise profetice.

Când viziunea a fost visată: noaptea sau dimineața

Visul pe care l-ai văzut noaptea târziu încă cade sub influența lui Jupiter. Poate deveni realitate, dar interpretarea intrigii este mai mult legată de zona de lucru, schimbări în carieră sau afaceri, relațiile cu angajații.

Vis de dimineață – Venusian, profetic. Imaginile trebuie interpretate în contextul sferei amoroase.

Cum să eviți întruchiparea răului

Există mai multe moduri de a vă asigura că un vis urât nu se împlinește sau întruchiparea lui devine mai slabă:

 • imediat după trezire, fără a te da jos din pat, uită-te pe fereastră și spune: „Unde e noapte, este un vis!”;
 • dacă picioarele tale au atins deja podeaua, du-te la baie și spală-te spunând: „Ce am văzut eu rău, l-am dat la apă!”;
 • nu spune nimănui despre coșmarul tău și încearcă să nu-ți amintești detaliile lui, astfel încât vei minimiza posibilitatea implementării lui datorită vizualizării și lansării unui program mental.

Văzând un vis negativ de joi până vineri, nu vă fie teamă, dar mulțumește-ți subconștientului, Forțelor Superioare pentru că te-au avertizat în avans despre pericol. La urma urmei, se știe că nimic nu poate fi 100% predeterminat, multe depind de tine și de acțiunile tale. Încercați să dezlegați indiciile criptate în vis – și puteți evita problemele.

Video: ce să faci dacă ai avut un coșmar sau probleme

Mulți din copilărie au știut de la bunici că visele de joi-vineri sunt profetice. În multe feluri, este. Dar de multe ori visele într-o astfel de noapte ar trebui considerate mai mult în contextul unei relații romantice, chiar dacă nu privesc sfera intimă și nu au deloc o conotație romantică.