Gem de interpretare a viselor

Gem de interpretare a viselor

Gem de interpretare a viselor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi gem într-un vis, poți afla în 16 cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „B” în secțiunea Cartea de vis cu litera B.

Jam în cărți de vis

Conserve de dulceață – vecinii vor deveni prietenii tăi buni. Citește mai mult →

Există gem – la surprize și aventuri plăcute. Gătitul dulceață este un semn că necazurile vor veni de unde erau mai puțin așteptate. Tratați gemul – până la înșelăciune. Fată tânără Citește mai mult →

este – succes, placere de dragoste; vezi – vise goale. Citește mai mult →

Dacă ai visat că mănânci gem, atunci, în realitate, te străduiești să obții plăcere, fără să-ți pese deloc de ce parteneri va fi primit. Poți fi acuzat Citește mai mult →

Visul in care mananci dulceata inseamna ca soarta ti-a pregatit surprize si aventuri placute. Dacă într-un vis gătiți dulceață, atunci în realitate vor veni necazurile de unde sunt mai puține Citește mai mult →

Cook – visele tale vor deveni realitate. Dar aveți grijă să nu faceți rău altora.Mâncați, tratați – spre prosperitate, iubire și noroc. Citește mai mult →

Mâncatul este o plăcere amoroasă; vezi – vise goale. Citește mai mult →

Gătitul – la gânduri dureroase și dureroase; este – unui nou amant (amant); dacă un copil mănâncă dulceață – a schimba educatorul (profesorul). Citește mai mult →

Jam – a vedea – irealizabil; există – ei bine, dragostea face plăcere. Citește mai mult →

Gătitul într-un vis de a găti din fructe de pădure mici înseamnă tristețe și lacrimi, din fructe mari – treburi și îngrijire; eat it – profit. Citește mai mult →

Există gem într-un vis – să iubești bucuriile Citește mai mult →

Gătiți gem într-un vis de la fructe de pădure mici – până la tristețe și lacrimi; de la fructe mari – la necazuri și griji; există gem – pentru profit. Citește mai mult →

Gătit – succes în distracția ta preferată; există un eșec în dragoste. Citește mai mult →

există – succes, plăcere de dragoste; vezi – vise goale. Citește mai mult →

Gătitul gem într-un vis, gătit – muncă utilă profitabilă; există gem – succes în relațiile amoroase; a vedea gem – intenții goale, vise înalte. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea „gemului” visului poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează gemul – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

De ce visezi Jam într-o carte de vis

25 octombrie 2019 la 21:29 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Jam citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Gem într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează Jam și ce înseamnă:

Dulceata – Gătitul gem într-un vis – pentru a obține un loc de muncă profitabil și interesant, dacă gem din fructe de padure foarte mici – la lacrimi, gem de la cele foarte mari – la necazuri și griji. Purtați gem – la vești bune, mâncați – la succes în relațiile amoroase și profit.

Există gem într-un vis – pentru o călătorie rapidă sau o călătorie de afaceri, pentru ca o femeie să o gătească într-un vis – pentru bunăstare și înțelegere reciprocă în familie.

Sonnik Miller

De ce visează Jam într-un vis?

Dulceata – Un vis in care mananci dulceata inseamna surprize placute si calatorii. Pentru ca o femeie să gătească gem într-un vis – spre bunăstare în casă și prieteni adevărați.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul de dulceață, interpretare:

 • A vedea gem, dar a nu o mânca – acest vis simbolizează o zicală binecunoscută: ochiul vede, dar dintele este amorțit. Cu alte cuvinte, tot ceea ce visezi acum va rămâne vise, dorințele tale, din păcate, nu se vor împlini. Așa că fă ceva mai util.
 • Există gem de la o smântână frumoasă – un semn bun, bucurii amoroase vă așteaptă, o întâlnire cu persoana iubită și tot ce decurge din asta.
 • Dacă ai gătit gem într-un vis, în realitate vei găsi de lucru care poate aduce beneficii considerabile. Sau poate că îți va fi foarte util.
 • Vedeți într-un vis că aduceți dulceață unei persoane, de exemplu, servind-o pe masă sau mergi să-i tratezi pe cei dragi – în realitate, unele zvonuri bune vor ajunge la tine.

Veche carte de vis rusească

Borcane de dulceață visat

Dulceata – Într-un vis, a găti gem din fructe de padure mici înseamnă tristețe și lacrimi, gem din fructe mari, treburi și îngrijire; este profitul lui.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi gem?

Jam – Intenții goale, vise; a face dulceata este o afacere profitabila, succes; există dulceață – succes în dragoste; transporta gem – zvonuri bune.

Dream interpretare Tsvetkova

Dulceata – Exista dulceata – succes, placere amoroasa; a vedea dulceata – vise goale.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să faci dulceață

Dulceata – Dacă ai visat că mănânci dulceață, atunci, în realitate, te străduiești să obții plăcere, nu îți pasă deloc de ce parteneri va fi primit. Ți se poate reproșa dezordinea relațiilor tale intime, ceea ce probabil fac și alții.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fii în spital

Gătitul gem într-un vis – un vis indică faptul că îți place să-i mulțumești pe alții, sacrificându-ți în același timp propriile interese. Un astfel de sacrificiu va avea într-o zi un impact negativ asupra relațiilor tale intime – nu vei putea percepe sexul fără a renunța la tine însuți. Un astfel de sacrificiu de sine este bun, dar numai până la anumite limite, așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Jam?

A găti gem într-un vis, a face gem este o lucrare utilă profitabilă; există gem – succes în relațiile amoroase; pentru a vedea gem – intenții goale, vise înalte, conform cărții de vis – predictorul.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea gemului din visul tău

Jam – A vedea gemul este irealizabil; există dulceață – bună, dragostea face plăcere.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

Care este visul lui Jam

Dulceata – Exista dulceata – succes, placere amoroasa; a vedea – vise goale; pregăti o muncă profitabilă; transporta gem – zvonuri bune.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre dulceață

Gătiți gem într-un vis de la fructe de pădure mici – până la tristețe și lacrimi; gem de la fructe mari – la necazuri și griji; există gem – pentru profit.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Dulceata – A manca dulceata este o placere amoroasa; a vedea dulceata – vise goale.

Cartea viselor esoterice

Dulceata – Gatiti dulceata – visele tale devin realitate. Dar aveți grijă să nu faceți rău altora. Mănâncă, tratează dulceața – spre prosperitate, dragoste și noroc.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Dulceata – Gatiti dulceata – succes la lectie; mananca, mananca dulceata – noroc in dragoste, placere de dragoste; a vedea dulceata – vise goale.

Cartea viselor moderne

Gătit dulceață – Noroc în afaceri; există gem – noroc în relațiile amoroase.

Cartea de vis astrologic

Vezi Jam ce înseamnă

A mânca dulceață în vis este o boală, dar momente fericite în dragoste te așteaptă. Gatiti dulceata – veti gasi un mic succes intr-o afacere mica, dar probleme de sanatate. Fecioara.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Jam la zilele săptămânii?

Dulceata – Există gem de căpșuni. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc primăvara sau vara – să se distreze într-o companie mare și zgomotoasă; un vis care a avut loc toamna sau iarna – la un mesaj neașteptat foarte plăcut. Pentru un bărbat – pentru a obține ceea ce a căutat de mult.

Există gem de trandafiri. Pentru o femeie – la bucurii liniștite. Pentru un bărbat – la mici incidente enervante.

Alegerea gemului în magazin – pentru a simți prinderea în comportamentul unui prieten. Ungeți ușa cu gem – vin plângeri despre o soartă amară și cereri pentru mântuire.

Carte de vis unică / Tatyana Radchenko

De ce visezi Jam:

Jam – plăceri de dragoste. Gătiți gem – găsiți prietene și prieteni sensibili. Tratați cu gem – încercați să câștigați încredere.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Dulceata – Te asteapta o surpriza placuta, o aventura amoroasa sau o calatorie romantica impreuna cu persoana iubita. Somnul este foarte favorabil pentru cei singuri și îndrăgostiți. Amintiți-vă de gustul și aroma gemului. În ziua de somn, asigurați-vă că vă răsfățați cu gem.

Carte de vis modernă mare

Jam – de ce visează visătorul?

Dulceata – Ai visat ca mananci dulceata – tu insuti esti surprins de ce dorinte ciudate, uneori ridicole, experimentezi; dar toate dorințele tale vor fi împlinite; in plus, va asteapta o surpriza placuta; poți pleca într-o excursie într-o companie plăcută (și va fi cineva cu care să-ți împărtășești impresiile; e mai rău decât să călătorești singur); succesul te așteaptă în dragoste.

Faci dulceata – casa ta este de neclintit; fericirea ta este fără nori; ai mulți prieteni adevărați care sunt gata să te ajute.

Tratezi pe cineva cu dulceață – o persoană care îți este foarte apropiată te va înșela; el va fi de vorbă dulce, de miere, dar în inima lui este gheață. Dacă o fată tânără vede gem într-un vis, atunci ea va întâlni în curând un bărbat, iubitul ei, destinat ei de soartă.

Marea carte de vis a lui Phoebe

Ce înseamnă dacă ai visat la o farfurie cu dulceață

Dulceata – te asteapta o intalnire placuta sau o calatorie romantica cu persoana iubita. Imaginează-ți un fel de mâncare cu dulceața ta preferată pe aragaz. Este aproape gata, scoti spuma, apoi aranjezi dulceata in rozete si vaze si o pui pe masa, dupa care bei ceai cu dulceata.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Dulceata – bucatarie – succes in distractia ta preferata; există un eșec în dragoste.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Gatiti dulceata – pentru a finaliza munca. Există gem – pentru un nou iubit.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Dulceată – Văzând într-un vis o grădină cu tufe de zmeură și coacăze, presărată din belșug cu fructe de pădure, vă imaginați câtă gem puteți găti – pregătiți-vă să faceți cumpărături, acest vis este pentru bogăție.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Dulceata – Dacă ai visat că faci dulceață, dar în cele din urmă se dovedește că ai eșuat, atunci o viață prosperă se va termina.

Blocaj în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi Jam pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului lup alb

Semnificația somnului despre dulceață

Toată lumea iubește dulceața, mai ales copiii: chifle, plăcinte cu dulceață pentru ceai. Se poate prepara din diferite fructe și fructe de pădure: zmeură, coacăze, mere, cireșe, căpșuni, caise, există și tipuri neobișnuite: de exemplu, din coajă de pepene verde sau conuri de pin.

Interpretarea unui vis despre acest produs dulce depinde de multe nuanțe: ce ai făcut cu dulceața, cum a fost: dulce sau acru, proaspăt sau confiat, mucegăit, din ce a fost făcută.

Ce înseamnă astfel de vise: părerea cărților de vis clasice

Dulceurile și conservele au o textură vâscoasă și densă – aceasta poate indica energia vieții, a iubirii.

În general, visele despre delicatese sunt interpretate de cărțile de vis ca un semn bun, pentru o „viață dulce”, plăceri, bucurii. În același timp, fructele acre din gem indică probleme, iar boabele mici indică depresie sau lacrimi.

Într-un vis există dulceață de căpșuni

Gustav Miller

Psihologul a interpretat visele despre dulciuri astfel:

 • într-un vis există gem pentru victorii amoroase;
 • pentru a trata prietenii sau persoane necunoscute – la distracție, noi aventuri și comunicare;
 • un borcan de dulceață – despre obstacolele în implementarea planurilor, iar într-un castron – planul se va împlini;
 • bea ceai cu gem – un banchet la serviciu;
 • cumpărarea gemului în borcane – pentru o călătorie de vacanță, cu prietenii și vânzarea – întâlniri de lucru și călătorii.

Interpretarea viselor lui Loff

Pastorul a interpretat viziuni despre dulceata pentru placere si victorii pe frontul personal, in comunicare:

 • mănâncă dulceață – pentru a-ți îndeplini visele, vei obține mai mult decât te așteptai; mananca dulceata cu lingura – la mangaieri;
 • a face gem într-un vis – respect și recunoaștere a celorlalți, pe care le-ați căutat de mult;
 • gatiti si gustati – grijile dumneavoastra vor fi apreciate.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Mediul credea că consumul de dulceață este un semn bun, ducând la profit în realitate. Gătitul singur – la griji și necazuri. Boabele mici pentru gătit duc la necazuri sau la evenimente care te vor face să plângi.

Dulceata delicioasa cu sâmburi – pentru jocurile de dragoste trezite, dar sa-ti doresti dulceata si sa nu-l poti incerca – pentru a goli asteptarile si visele.

Gem după Freud

Psihologul interpretează gemul în sine ca vise fără rezultat, intenții care nu se vor împlini. A trata pe cineva cu gem este o veste bună.

Gătitul de fructe sau dulceață de fructe de pădure este interpretat în diferite moduri:

 • un astfel de vis poate însemna întreprinderi profitabile care aduc profit și satisfacție;
 • iti place sa faci pe plac oamenilor fara sa te gandesti la tine. Dar totul este bine cu moderație, altfel va afecta viața intimă.

O mulțime de gem într-un vis spune că:

 • există dulceață – tânjești doar plăcere, relații sexuale și nu te gândești la alți oameni;
 • ai mulți parteneri, pot exista consecințe din promiscuitate.

Jam în cărțile de vis moderne

Interpretarea viselor din secolul 21

A mânca gem într-un vis indică o călătorie de afaceri timpurie, iar gătitul indică înțelegere reciprocă și prosperitate financiară în familie.

Purtați borcane cu dulceață în mâini sau în geantă – la știri, cu cât dulceața este mai mare și mai variată, cu atât sunt mai fericiți din punct de vedere financiar.

Boabele mici au o semnificație negativă – dezamăgire, iar cele mari – treburi plăcute.

Sonarium

Un vis despre a face gem spune că îți pasă de viitorul tău, de prosperitate:

 • să vezi o mulțime de fructe de pădure și fructe pe copaci și să te gândești cum să faci dulceață din ele – pentru bani;
 • gătiți nu dulceață gustoasă – dificultăți financiare viitoare;
 • gemul a ars în tigaie și a fiert – diferențe de vederi cu rudele, până la o ceartă;
 • pregătiți mâncarea pentru gătit – desenați planuri pentru viitorul apropiat;
 • fructe de pădure coapte, mari – toate planurile se vor îndeplini, iar cele mici sau stricate, verzi – este posibilă o dungă neagră.

Cartea Dream Dream

Gătitul gem într-un vis – pentru planuri și implementare de noi proiecte. Un vis dulce indică faptul că totul planificat se va împlini.

Și gemul ars avertizează – așteptați, nu faceți nimic, planurile voastre vor eșua.

Cartea de vis corectă

Un gust plăcut de dulceață într-un vis indică transformări neașteptate în viață, evenimente vesele și vesele, aventuri. Tratați alți oameni cu gem – este posibilă frauda de la străini. Dar când o fată tânără are un astfel de vis, aceasta indică un partener de viață.

Există gem de zmeură într-un vis

La ce dulceata ai visat

Dulceața de zmeură indică relații de familie, sunt tandre și de încredere. Și pentru femeile singure, un vis în care mănâncă dulceață de zmeură oferă o întâlnire cu un posibil soț.

Freud crede că dulceața de căpșuni duce la plăcere, „căpșuni”.

Dulceața de cireșe fără sâmburi este o veste bună, dar consumul de dulceață de cireșe cu sâmbure este puțin dezamăgitor.

Cartea de vis de Est indică faptul că dulceața de afine și căpșuni duce la apariția unor oaspeți neaștepți. În cartea de vis a lui Longo, dulceața de căpșuni și prepararea ei sunt interpretate ca împlinirea planurilor cuiva.

Dulceata de coacaze negre vorbeste si despre musafiri, dar placuti si asteptati, poate de departe.

Confitura de agrișă indică o întâlnire a colegilor de clasă, cunoștințe vechi și colegi.

Citeste mai mult:  Desene animat interpretare vis

Gemul de mere are o semnificație negativă – partenerul tău te poate înșela.

Dulceata de caise, visată de o femeie, sugerează cadouri plăcute de la una dintre noii ei cunoștințe.

Dulceata de pere – la o afacere bună în comerț sau imobiliare. prezice un acord comercial profitabil.

Mango, papaya și alte gem exotice – frauda de la partenerii de afaceri este posibilă.

Se poate visa și dulceața cu mucegai – așteptați-vă la neînțelegeri în relațiile din echipă, cu autoritățile. De asemenea, mucegaiul este interpretat ca probleme cu stomacul, fii atent la felul in care te simti.

Dulceata din fructe de padure crude – planurile de bani nu sunt destinate sa devina realitate.

De ce visezi gem?

„Cel mai bun medicament din lume este dulceața!” – i-a spus Carlson prietenului său, Kid. Cu asta, poate, toți copiii vor fi de acord, iar unii adulți de asemenea. De acord, este mai gustos să mănânci un răsfăț dulce decât să înghiți pastile amare! Și câte tipuri de acest desert există în lume, fiecare gospodină are rețeta ei! Zmeură, căpșuni, caise, coacăze, cireșe – o mare varietate! Doresc dulce și se văd mâncând acest desert fructat. Dar mă întreb la ce visează dulceața? La „viața dulce” sau, dimpotrivă, la dezamăgiri amare? Să nu ghicim „ce” și „cum”, ci întrebați un expert în acest domeniu – o carte de vis! El știe totul despre ceea ce vedem într-un vis! Ei bine, să ne amintim detaliile și să mergem mai departe, pentru răspunsuri!

tratare dulce

Există gem într-un vis – succesul te așteaptă în domeniul iubirii, mulțumește cartea de vis a lui Miller. Pregătește-te pentru aventură și întâlniri.

Este un vis că tratezi un prieten sau o rudă cu gem – la o distracție plăcută în cercul celor dragi. Tratează un străin cu dulciuri – cu noi cunoștințe plăcute.

Văzând gem într-un borcan într-un vis – obstacole vă așteaptă pe drumul spre îndeplinirea dorințelor, gem este turnat într-o farfurie – vi se oferă o „viață dulce”.

Este un vis să mănânci clătite cu confitură de zmeură – pentru tandrețe, cu dulceață de căpșuni – pentru plăceri carnale și pasiune.

Bea ceai cu gem – în curând te vei bucura să comunici cu colegii și conducerea, poate că va fi la o petrecere corporativă.

Am visat că ai cumpărat un borcan de dulceață – te așteaptă o călătorie personală plăcută, dacă o vinzi – călătoria va fi de afaceri, dar nu împovărătoare.

„Tu gătești, dulceața mea. »

Gătiți gem sau gem într-un vis – în realitate plănuiți o nouă afacere. Poți să-l pornești în siguranță, profetizează Cartea Viselor Lunare, totul va deveni așa cum vrei tu.

Pentru a visa că gustați fiecare dulceață proaspăt preparată – cartea de vis a lui Freud oferă o astfel de interpretare a visului: sunteți foarte promiscuu în relațiile intime, aveți grijă, este posibil să aveți probleme atât cu sănătatea, cât și în relațiile cu ceilalți.

Dacă ai visat că faci dulceață și s-a ars, nu începe nicio afacere nouă, altfel te vei epuiza.

Confitură de fructe de pădure

Există gem de zmeură într-un vis – la o dragoste tandră și lungă cu un partener de căsătorie, pentru persoanele singure – o întâlnire cu o persoană care va deveni „sufletul tău pereche”.

Jeleu de căpșuni văzut într-un vis – să se bucure, prezice cartea de vis a lui Freud.

Visând la dulceață de cireșe fără sâmburi – la surprize și surprize minore, cu sâmburi – la o mică dezamăgire sau resentimente.

Am visat la dulceata de afine sau de capsuni – asteptati invitatii, promite Eastern Dream Book.

Coacăze asortate sau confituri de coacăze negre – pentru oaspeți, prezice cartea de vis.

Văzând gem de agrișe într-un vis – la o întâlnire cu vechi prieteni, eventual colegi de clasă.

deliciu fructat

Am visat gem de mere – la trădare, avertizează cartea de vis. Fii atent, cineva va dori să te seducă fie pe tine, fie pe partenerul tău.

Dulceata de caise umpluta cu zmeura, capsuni sau orice alta boabe – pentru un cadou placut neasteptat de la un strain.

Gemul de pere visează la vânzarea profitabilă a ceva, sugerează Lunar Dream Book.

Dulceata de gutui – in realitate, dificultatile tale nu sunt atat de dificile pe cat crezi. Nu vă fie teamă să faceți un pas spre rezolvarea lor, veți reuși prima dată.

Marshmallow cu banane sau orice alt fruct tropical transformat în dulceață sugerează că în realitate ești foarte înșelat în ceva. Privește mai atent împrejurimile și treburile tale.

„necazuri” de gem

A vedea jeleu de zmeură vărsat într-un vis înseamnă să fii dezamăgit în dragoste în viața reală.

Am visat că gustați cireșe sau orice altă dulceață cu sâmbure, dar era mucegăit – în realitate sunteți înșelat cu privire la locația bună a conducerii sau a colegilor, avertizează cartea de vis.

Privind într-un vis cât de veche și mucegăită dulceața este o boală a tractului gastrointestinal. Salvează-ți sănătatea.

Unsat cu un răsfăț dulce din cap până în picioare – reputația ta va fi în pericol. Nu ceda provocări.

Alege-ți visul

De ce visezi dulceata de zmeura?

Interpretarea visului dulceata de capsuni

De ce visezi la carne fiartă?

De ce visezi raci fierti?

De ce visezi la pește fiert?

De ce visezi la ouă fierte?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.