Fostul soț visează în vis

Care este visul fostului soț din cartea de vis

25 octombrie 2019 la 0:14 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează fostul soț citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Fostul soț într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să comunici cu fostul tău soț

Fost soț – personificarea unei experiențe negative, a unei greșeli, a unei posibile respingeri de către o femeie a ei înșiși, a unei afaceri neterminate sau a fricii de o nouă întreprindere. Este nevoie de timp pentru ca imaginea unui fost soț, chiar și a unuia deja neiubit, precum și teama de a acționa independent, să se estompeze în minte.

O relație conjugală cu un soț este similară cu o relație de familie. Nu va fi posibil să risipiți imediat puterea relației. Lucrați la creșterea propriei stime de sine, revizuirea pozițiilor asupra unor lucruri va necesita energie, dar merită să vă recâștigați libertatea și independența. Un vis despre un fost soț este interpretat în moduri diferite. Amintește-ți senzațiile de somn, emoțiile la trezire, detaliile conversației și aspectul bărbatului.

Pentru ca o femeie să-și vadă fostul soț pe celălalt într-un vis – amintiți-vă dacă există probleme nerezolvate în relație. Lasa ranchiuni impotriva sotului tau, curata-ti mintea de fantomele trecutului. Un tânăr fost soț, conform cărții de vis, la întrebări nerezolvate din trecut, la care va trebui să li se răspundă. Să-ți vezi fostul soț beat este un șoc emoțional puternic.

Interpretarea visului lui Nancy Wagaiman (traducere în rusă)

De ce visează fostul soț

Fostul sot – Nu ai renunțat la relațiile din trecut. Nu merită să sperăm la dezvoltarea de noi relații, renunțați la vechiul și va veni o nouă linie. Sărutul cu un fost soț – sentimentele comune nu au dispărut. Întâlnirea cu fostul tău soț într-un vis este o lipsă de dragoste, atenție cu iubitul tău actual. Aruncă o privire asupra vieții tale personale într-un mod nou.

Interpret psihologic Furtseva

La ce visau foștii soți

Fostul soț – Visătorul decide în realitate o dilemă, nu în zadar s-a despărțit. Foștii soți visează și noaptea dacă o femeie a simțit ceva în timpul zilei asociat cu soțul ei decedat: miros, melodie și acțiuni. Chiar și un subconștient poate rezolva acest lucru și poate apărea într-un vis.

Întâlnire cu un fost soț – relația nu s-a încheiat, emoțional punctul pentru femeie nu a fost stabilit. Vorbește cu soțul tău. Când acest lucru nu este posibil, scrieți o scrisoare, exprimați-vă sentimentele. Acest lucru va da senzația de final.

Carte de vis romantică

La ce a visat fostul soț

 • O ceartă cu un fost soț este o reluare timpurie a comunicării.
 • Comunicarea cu un fost soț într-un vis – cauți sprijin și sfaturi de la o persoană dragă.
 • Am văzut într-un vis că flirtai cu fostul tău soț – așteaptă-te la discordie în relația ta actuală sau schimbă stilul de comunicare cu o persoană nouă.
 • Un fost soț care visează noaptea și se întoarce la tine – un vis înseamnă că noile legături vor fi fragile.
 • Am visat să mă întâlnesc cu fostul meu soț cu frică în inimă, am vrut să scape – o boală, urmărește-ți bunăstarea.
 • Soțul a apărut gol – visătorul are probleme.
 • Dacă fostul soț este îmbrăcat în uniformă militară și își ia rămas bun – evenimente neplăcute.

Dream Vanga

De ce visează fostul soț

Fostul sot – Dorinta de a intoarce relatia, dorinta de reunire, crearea casatoriei. Dacă ai visat că ești încă împreună cu fostul tău soț, ai lăsat această persoană să plece și, în cele din urmă, poți să respiri ușor și să-ți întâlnești soarta cu un nou ales.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să te întâlnești cu fostul tău soț

O femeie își vede fostul soț într-un vis la faptul că într-o relație reală o așteaptă discordie, ceva răceală. Dacă într-o relație reală, în același timp, totul i se potrivește, un astfel de vis poate fi interpretat ca unul profetic. Fii atent la acțiunile și sentimentele tale din acest vis, precum și la sentimentele, emoțiile, cuvintele sau acțiunile visătorului. Poate că în asta vei găsi un secret criptat de subconștientul tău într-un astfel de vis.

A vedea un fost soț într-un vis poate simboliza nemulțumirea sexuală față de un partener real sau o dorință acută de a-l întâlni. Dorințele ascunse se manifestă adesea ca un vis.

Fiul lui Nostradamus

De ce visează fostul soț:

Fostul soț – Nostradamus recomandă cu tărie evitarea vrăjitorilor, ghicitorilor și a oricăror altor psihici după un astfel de vis. Adesea, să vezi un fost soț pasionat și iubitor într-un vis este un vis deosebit de semnificativ. Cineva poate încerca să te înșele făcând lucruri care îi aduc beneficii cu mâinile tale.

Dream interpretare Tsvetkova

Fostul soț – Nu e bine. Dacă o femeie își întâlnește fostul soț într-un vis, ar trebui să se ferească de problemele cauzate de propriile ei acte erupții. Mai literal, un fost soț poate visa la o femeie la boala copiilor ei sau a iubitului ei actual, o călătorie dificilă neprevăzută, o complicație în afaceri și situație financiară.

Fostul soț în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi la ce visează fostul soț pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Fostul sot

Interpretarea viselor Fostul soț a avut un vis despre ceea ce visează fostul soț într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un FOȘT soț într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Citeste mai mult:  Protejează o persoană într-un vis

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Soț

Îmbrățișarea și sărutarea soțului, întâlnirea sau despărțirea lui, este un semn de înțelegere și iubire deplină între soți, pace și armonie în familie.

Dacă într-un vis îi dai soțului tău o scrisoare adresată lui, după ce a citit anterior conținutul în secret de la soțul tău, acest lucru prefigurează un divorț și o împărțire a proprietății prin instanțe.

Dacă soțul tău a venit acasă de la muncă obosit și, în plus, bolnav, un astfel de vis prevestește probleme și lipsă de bani.

Un soț vesel și plin de energie care s-a întors de la vânătoare sau pescuit – la prosperitate în casă și noi achiziții.

Visul în care îți condamni soțul pentru trădare vorbește despre atitudinea ta prea părtinitoare față de el în viața reală.

Dacă într-un vis un soț își lasă familia în grija ta și el însuși se ascunde timp de câteva zile într-o direcție necunoscută, fără să se demneze să dea explicații, un astfel de vis înseamnă o discordie temporară în relațiile dintre tine, care, totuși, va fi în curând. fi înlocuit prin acord deplin.

O ceartă cu soțul tău pe baza pasiunii pentru alcool ar trebui să te facă să te gândești la originile acestei slăbiciuni a soțului tău – nu în comportamentul tău mint?

Îngroparea soțului tău într-un vis prevestește sosirea prietenilor săi, din cauza cărora apartamentul se va transforma temporar într-un han și, în același timp, într-o casă de băut.

Un vis în care îți părăsești soțul pentru o altă persoană îți poate aduce mari probleme în viața reală din cauza limbii tale prea ascuțite și lungi.

Dacă într-un vis soțul pleacă într-o călătorie de afaceri și tu acționezi conform schemei clasice, luându-ți iubitul pe patul conjugal, în realitate cochetăria ta excesivă îi va oferi soțului tău un motiv să suspecteze că ceva nu este în regulă.

Pentru o fată tânără, un vis în care se vede căsătorită nu-i promite căsătoria în viitorul apropiat.

Interpretarea viselor – Soț

O ceartă cu soțul tău înseamnă încrederea și respectul lui pentru tine.

Un astfel de vis poate prevesti, de asemenea, un fel de probleme în afara familiei.

Dacă o soție visează la un soț foarte afectuos, pot apărea probleme în familie.

Dacă o femeie visează că soțul ei a părăsit-o fără un motiv aparent – în realitate, la o răcire pe termen scurt a relațiilor, care, în orice caz, va fi înlocuită de atracție și consimțământ reciproc.

Dacă soțul a visat să fie bolnav sau obosit, atunci aceasta este boala uneia dintre rude.

Dacă-ți vezi soțul vesel și vesel, viața îți va deschide perspective strălucitoare.

În casă va fi bunăstare materială.

Dacă ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie, nu totul este în siguranță în familie.

Este posibil ca relația voastră să fie prea monotonă și să fie nevoie să se schimbe ceva în ele.

Dacă o femeie căsătorită a visat că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, ea este singură în familie sau nu primește satisfacție din relațiile intime cu soțul ei.

Dacă o fată a visat că s-a căsătorit, ar trebui să acorde mai multă atenție aspectului ei și să se gândească la demnitatea ei.

Dacă ai visat că soțul tău pleacă, dar, plecând de acasă, părea să fie mai înalt – visul arată că cei dragi vor fi împotriva căsătoriei tale și va trebui să lupți pentru fericirea ta.

Dacă ai visat la un scandal la care participă nu numai soțul tău, ci și o altă femeie, acesta este un divorț sau o pierdere semnificativă.

Dacă ai visat că soțul tău a fost ucis în urma unui scandal, acesta este un vis foarte rău.

Dacă un soț visează că se luptă cu ea, pacea va veni în familie.

Dacă soția își mângâie soțul – pentru a profita.

Interpretarea viselor – Soț, bărbat

O femeie care să vadă într-un vis că soțul, iubitul sau prietenul ei apropiat s-a căsătorit este o predicție că despărțirea și singurătatea o vor aștepta în curând.

Dacă visezi că îți cauți soțul, dar el nu este acolo, sau îl suni, iar el ți-a întors spatele și nu răspunde, sau că te-a părăsit, atunci relația ta este distrusă. Înțelegerea reciprocă și afecțiunea tandră s-au pierdut între voi. Și dacă îți este greu, atunci soțul tău nu te va sprijini.

A-l vedea într-un vis dureros de palid, spre deosebire de el, înseamnă că te așteaptă necazuri, din cauza cărora îți vei pierde pacea și somnul.

Să-ți vezi soțul frumos (fără bibelouri) și plăcut într-un vis este un semn de bucurie și necazuri plăcute.

Un vis în care ai văzut că soțul tău este îndrăgostit de o altă doamnă îți spune că ar trebui să-i acorzi mai multă atenție pentru a-ți face viața împreună mai atractivă și mai interesantă, deoarece în prezent soțul tău este nemulțumit de viața lui cu tine.

A te certa și a jura, a te lupta cu el într-un vis este un vis, dimpotrivă, care prevestește evenimente vesele și pace în casă.

Să-ți vezi soțul ucis într-un vis înseamnă că tu însuți poți crea o situație în familie, urmată de un divorț.

Un bărbat care face munca femeilor într-un vis este un semn de necaz, pierdere, stagnare în afaceri.

Uneori, un astfel de vis prezice moartea dintr-un accident pentru cel care doarme. Să vezi un bărbat cu barbă albă într-un vis înseamnă că ar trebui să ai grijă de sănătatea ta.

A vedea un om mort pe stradă într-un vis este un semn că poți găsi o nouă sursă de îmbogățire. Uneori, un astfel de vis înseamnă că anxietățile și necazurile tale se vor încheia în curând.

Să-ți vezi soțul mort într-un vis este un semn de pierdere și de mare nenorocire.

Să vezi mulți bărbați într-un vis este un semn că nu vei găsi un loc pentru tine. Dacă o femeie visează la un tânăr cu o înfățișare plăcută și îi vorbește, atunci o așteaptă în curând o schimbare în viața ei personală. Amintește-ți cuvintele acestei persoane și cum arată. Dacă impresia ta despre el într-un vis este plăcută, atunci vor exista astfel de schimbări. Si invers.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor rulează într-un vis

Să vezi un ciudat într-un vis și să te sperii este un semn de anxietate, necaz și durere. Uneori, un astfel de vis înseamnă că o persoană dragă te va trăda sau te va înșela.

Vezi interpretarea: barbă, ciudat, străin, mort.

De ce visează fostul soț

Visul în care l-ai văzut pe fostul tău soț înseamnă că în curând trecutul se va face simțit. Probabil că ai treburi neterminate cu el sau întrebări care necesită discuții, care te bântuie și sunt o sursă de anxietate.

Reglați-vă treburile pe care le-ați rămas cu fostul soț, acest lucru vă va permite să scăpați de gândurile despre trecut.

Fostul sot beat

Intriga în care ai văzut un fost soț beat vorbește despre dificultăți în relațiile cu el, noi conflicte și certuri

Încercați să păstrați la minimum întâlnirile și comunicarea cu fostul soț – acest lucru vă va scuti de noi dezacorduri.

Fostul soț gol

Au văzut un fost soț gol într-un vis – ferește-te de pericole și înșelăciune. Noile relații și cunoștințe romantice se pot transforma în probleme pentru tine.

Fostul sot intarziat

Conform cărții de vis, fostul soț regretat înseamnă că experimentezi consecințele unui divorț. Poate că experimentezi dezamăgire, resentimente, care te bântuie și reprezintă un obstacol în calea unei noi relații.

Să-l sărut pe fostul tău soț

Visul în care a trebuit să-ți săruți fostul soț este visul la noi cunoștințe romantice. Te așteaptă o întâlnire, flirtând cu fanii, care va deveni o condiție prealabilă pentru o nouă relație.

Ne ceartă cu fostul soț

Înjurarea cu un fost soț într-un complot de vis este o ultimă pauză. Aceasta înseamnă că nu mai aveți un atașament emoțional față de această persoană și sunteți pregătit pentru o nouă relație.

nunta cu fostul sot

O nuntă cu un fost soț înseamnă că în curând trecutul se va face simțit. Un vechi prieten vă va vizita, va participa la o întâlnire a colegilor de clasă sau va reînnoi legăturile pierdute. De asemenea, un astfel de vis poate promite o cerere în căsătorie de la un nou iubit.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Freud

De ce o femeie visează la un fost soț – într-o relație reală, o așteaptă discordie, ceva răceală. Dacă într-o relație reală, în același timp, totul i se potrivește, un astfel de vis poate fi interpretat ca unul profetic. Fii atent la acțiunile și sentimentele tale din acest vis, precum și la sentimentele, emoțiile, cuvintele sau acțiunile visătorului. Poate că în asta vei găsi un secret criptat de subconștientul tău într-un astfel de vis.

Un fost apropiat care visează poate simboliza nemulțumirea sexuală față de un partener real sau o dorință acută de a-l întâlni. Dorințele ascunse se manifestă adesea ca un vis, prin urmare, doar tu însuți poți răspunde la întrebarea de ce fostul soț a avut un vis.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Vanga

Interpretarea somnului: fostul soț – dorința de a întoarce relația, dorința de reunificare, crearea căsătoriei. Dacă vezi într-un vis că sunteți încă împreună, renunțați la această persoană și, în sfârșit, puteți respira ușor și vă puteți întâlni soarta cu un nou ales.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Cel de care s-au despărțit nu este bun. Dacă o femeie își întâlnește fostul soț într-un vis, ar trebui să se ferească de problemele cauzate de propriile ei acte erupții. Mai literal, un fost soț poate visa la o femeie la boala copiilor ei sau a iubitului ei actual, o călătorie dificilă neprevăzută, o complicație în afaceri și situație financiară.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Nancy Wagaiman

Un vis despre un fost soț indică faptul că merită luat în considerare, se pare că încă nu l-ai lăsat să plece și nu ai uitat. Îl păstrezi în gânduri. Un vis îți promite că inima ta va fi ocupată cu un fost ales. În acest caz, nu ar trebui să speri la dezvoltarea de noi relații. Renunță la vechiul și o nouă linie va veni în viața ta. Visul în care te săruți cu fostul tău înseamnă sentimente comune care încă nu s-au stins. De asemenea, astfel de vise pot simboliza o lipsă de romantism, de atenție cu iubitul tău actual. Ceva trebuie să se schimbe imediat în relația voastră. Privește-ți viața personală într-un mod nou.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

A vedea un fost soț într-un vis înseamnă experiențe emoționale și senzuale despre asta în viața reală. Orice despărțire de o persoană dragă inimii lasă o amprentă asupra sufletului. Ceea ce este bine urmărit în astfel de vise. În viața reală, poate te-ai calmat, dar la nivel subconștient, ești încă rănit și singur.

Fostul soț conform cărții de vis a lui Nostradamus

Nostradamus recomandă insistent evitarea vrăjitorilor, ghicitorilor și a oricăror altor psihici după un astfel de vis. Care este visul fostului soț care experimentează pasiune sau dragoste puternică pentru tine – acesta este un vis deosebit de semnificativ. Cineva poate încerca să te înșele făcând lucruri care îi aduc beneficii cu mâinile tale.

De ce visează fostul soț? Opinia psihologului și interpretarea cărților de vis

Visele sunt o sferă a vieții absolut misterioasă și incontrolabilă, deoarece subconștientul nostru continuă să funcționeze chiar și în timp ce dormim. Nu ar trebui să-ți respingi visele, deoarece acestea pot purta informații semnificative sau chiar fatidice.

De exemplu, femeile visează adesea la bărbați care au fost anterior în relații strânse cu ei. Poate că aceasta este doar o coincidență, dar vreau să înțeleg și să înțeleg motivul pentru astfel de vise. Pentru a face acest lucru, va trebui să deschideți cartea de vis și să înțelegeți la ce visează fostul soț.

Vise despre un fost soț din punct de vedere al psihologiei

Dacă fostul tău soț vine în mod constant la tine într-un vis, uneori nici măcar nu poți deschide cartea de vis, dar apelezi la psihologi pentru o părere. Experții sunt siguri că în acest caz femeia însăși se gândește regulat la el, se întreabă dacă despărțirea noastră a fost prea grăbită. Ce să fac?

După trezire, s-ar putea să te gândești puțin dacă ești gata să o iei de la capăt cu fostul tău soț sau este mai bine să nu te întorci în trecut.

În plus, există mai multe motive pentru visele nocturne în care apare fostul soț. Să aruncăm o privire la cele mai populare.

 1. Poate că motivul pentru aceasta a fost o relație incompletă – nu pensie alimentară, nu hârtii, ci resentimente și numeroase pretenții unul împotriva celuilalt. Uneori este suficient să vorbești cu fostul tău soț, iar visele tulburătoare nu îți vor mai provoca neplăceri.
 2. Un alt motiv probabil este un fel de „ancoră” psihologică. De exemplu, în timpul zilei ai simțit parfumul familiar de colonie, ai auzit compoziția muzicală preferată a fostului tău soț. Să zicem că nici nu ai observat, dar subconștientul reține astfel de informații și noaptea, când ești relaxat, lucrează prin aceste amintiri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor moartea soțului într-un vis și lacrimi

Ce înseamnă dacă visează un fost soț?

Dacă vrei să-ți dai seama la ce visează fostul soț, o carte de vis va veni în ajutor. Există o astfel de carte în casa aproape tuturor femeilor, deoarece vor exista multe motive pentru a ghici diferite semne. Cu toate acestea, explicația unui vis depinde de tipul de interpret al visului, așa că ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul Sigmund Freud a fost extrem de atent la vise, considerându-le rezultatul muncii subconștientului. Fiecare interpretare a somnului din această carte de vis are o conotație sexuală, iar visele cu fostul soț nu au făcut excepție de la regulă.

 1. A vedea un fost iubit într-un vis este un semn clar că a existat o discordie în relația cu un nou partener.
 2. Sexul sau sărutul cu fostul soț înseamnă nemulțumire sexuală într-o relație cu un partener sexual real, o lipsă de armonie și intimitate.
 3. Comunicarea cu un fost iubit într-un vis înseamnă că aveți nevoie de ajutor, sfaturi și sprijin psihologic.
 4. Dacă te-ai certat cu fostul tău soț, vei avea o reluare a acestei relații.

Dream interpretare Tsvetkova

Apariția unui fost soț într-un vis în acest interpret de vise este prezentată într-o lumină negativă. Se crede că această persoană poartă o sarcină negativă, așa că nu este nevoie să vorbim despre ceva pozitiv. Chiar dacă nu vă amintiți detaliile visului, pregătiți-vă pentru diverse probleme.

 1. Întâlnit accidental cu o fostă doamnă – vă așteaptă griji și diverse necazuri.
 2. S-a certat cu fostul soț – ferește-te de acțiunile pripite și nesăbuite.
 3. Și-au văzut fostul iubit după o lungă despărțire – nu departe de problemele planului material și de bolile copiilor.
 4. Flirtat cu el – vei avea probleme cu un nou partener, vei pune la îndoială relația actuală.
 5. Pentru a-ți bate joc de fostul soț – vei cădea în sfera bârfei și a diverselor răi.

În plus, această carte de vis descrie o altă situație – fostul soț s-a întors acasă. Așteptați-vă la probleme în acest caz, mai ales dacă în realitate relația cu el nu a funcționat. Drept urmare, o femeie care visează constant la fostul ei soț așteaptă o dâră neagră în viață.

Interpretarea viselor Longo

Visezi des la fostul tău soț? Interpretarea viselor lui Longo interpretează astfel de vise destul de specific: trăiești în amintiri, în trecut, deși a venit de mult timpul să construiești noi relații. Potrivit acestui interpret de vise, regularitatea unor astfel de vise nu face decât să sublinieze nevoia de a renunța la trecut și de a merge mai departe.

 1. Un fost soț beat înseamnă o întâlnire care îți poate da toată viața peste cap. În acest caz, nu vorbim despre o nouă iubire, poate că aștepți o schimbare în carieră.
 2. Dacă un fost credincios te invită la o întâlnire, viața reală nu pregătește decât singurătate și uitare.
 3. Fostul soț s-a întors acasă și încearcă să reînnoiască relația? Interpretarea viselor Longo avertizează că există o mare probabilitate de a pierde relații și sentimente noi abia născute.
 4. Dacă într-un vis, fostul soț se căsătorește cu o altă femeie, atunci cel mai probabil ești resemnat cu pierderea și i-ai urat mental fericire și noroc.

Fiul lui Nostradamus

Acest interpret al viselor privește adânc în trecut și face adesea o prognoză nu pentru mâine, ci pentru viitorul îndepărtat. O caracteristică similară a cărții de vis ar trebui luată în considerare atunci când răspundeți la întrebarea la ce visează fostul soț.

 1. Dacă un fost soț vine în mod constant la tine într-un vis, ferește-te de magicieni și vrăjitori.
 2. Contactele sexuale într-un vis cu un fost soț avertizează că în curând va trebui să răspundeți pentru greșelile și acțiunile din trecut.
 3. Un vis în care întâlnești un fost soț decedat este un fel de avertisment – te așteaptă mari probleme în viitor.

În ce zi a săptămânii ai avut acest vis?

Toată lumea știe că visele pot deveni realitate dacă o persoană le vede de joi până vineri. Astfel de vise de „vineri” au fost considerate profetice și au fost analizate în toate modurile posibile cu ajutorul diferitelor cărți de vis. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele referințe de timp. Visul în care fostul soț a avut un vis poate purta o încărcătură semantică în orice altă zi a săptămânii.

 1. Marți seara, visele avertizează și indică ce se poate întâmpla în curând. Un complot vesel care implică un fost soț înseamnă că nu există bariere în viitor; imaginile sumbre, dimpotrivă, nu sunt de bun augur. De asemenea, visele de marți vorbesc despre natura fostului și actualului partener.
 2. Visele de marți până miercuri devin de obicei realitate, mai ales nu cele mai plăcute vise. Cu toate acestea, poți minimiza negativitatea pur și simplu schimbându-ți comportamentul. Dacă fostul soț a avut un vis în acest moment, ai avut ocazia să lucrezi cu atitudinea ta negativă față de el într-un vis.
 3. Visul „de joi” despre fosta doamnă arată că în subconștient nu ești încă pregătit să renunți la bărbat. Dacă planurile tale includ întoarcerea lui, visul îți va spune cum să realizezi planul în cel mai bun mod posibil.
 4. Se crede că vise fatale sunt visate sâmbătă. Cu toate acestea, nu se poate fi sigur că fiecare poveste poate deveni realitate cu acuratețea bijuteriilor. Încercați să găsiți semne simbolice într-un vis pentru a înțelege cum să continuați să vă comportați cu fostul soț.
 5. Somnul „de duminică” este considerat o reflectare a emoțiilor și experiențelor umane. Dacă complotul cu fostul tău soț este sumbru sau neclar, s-ar putea să fii deprimat emoțional sau să nu te-ai hotărât încă asupra relației cu fostul tău soț.
 6. Visele visate într-o noapte de luni nu poartă o încărcătură semantică. De asemenea, ei nu sunt capabili să prezică viitorul sau să ajute la înțelegerea trecutului. Luați un astfel de vis ca pe o reflectare a stării de fapt cu fostul soț.

Cel mai probabil, relațiile din trecut nu te-au lăsat încă să pleci, iar emoțiile prevalează asupra rațiunii. Dacă aveți încredere în cărțile de vis, atunci puteți găsi o interpretare a unui astfel de complot în ele. Dar alegeți o publicație care v-a acoperit cu fidelitate viziunile de noapte de multe ori.