De ce visezi să întâlnești părinții unui băiat

Părinții se întâlnesc cu părinții iubitului

Interpretarea viselor Cunoașterea părinților cu părinții tipului a visat de ce într-un vis Cunoașterea părinților cu părinții tipului? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Cunoașterea părinților cu părinții unui tip citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Părinți

A deveni părinte într-un vis înseamnă că vei prelua o nouă afacere în care ai mari speranțe.

A vedea părinți morți într-un vis este un semn că primim vești despre unele evenimente neobișnuite. Adesea, un astfel de vis prezice probleme. A vedea părinții într-un vis oferă o veste.

Cu cât părinții arată mai rău în vis, cu atât veți primi veștile mai neplăcute.

Dacă părinții tăi arată rău sau sunt îmbrăcați în negru, atunci visul indică faptul că eșecul și dezamăgirea afacerii te așteaptă. Vezi interpretarea: tată, mamă, copii, copil.

Interpretarea viselor – Părinți

A-ți vedea părinții vesele într-un vis oferă armonie în relații și comunicare plăcută cu tine într-un vis.

Dacă visezi la ei după moarte, atunci acesta este un avertisment asupra problemelor iminente și ar trebui să fii deosebit de atent în treburile tale.

Dacă părinții tăi sunt în viață și într-un vis îi vezi calmi și fericiți în casa ta, asta înseamnă schimbări plăcute pentru tine.

Pentru o femeie tânără, un astfel de vis promite de obicei căsătorie și prosperitate.

Dacă părinții tăi sunt palizi și îmbrăcați în negru, ești în pericol de dezamăgire serioasă.

Dacă visezi că te uiți la părinții tăi care arată sănătoși și fericiți, acesta este un semn că soarta te ține: afacerea și dragostea ta vor înflori.

Dacă arată nesănătos sau trist, vei descoperi că norocul a trecut fără să te recunoască.

Interpretarea viselor – Părinți

Reflectați acele calități, bune sau rele, pe care le-ați adoptat de la părinți și recunoașteți în voi înșivă.

Să vezi părinții într-un mediu și circumstanțe bune este bunăstarea vieții tale.

Părinții morți vin la tine cu o amenințare – dezaprobarea afacerilor tale și deteriorarea lor.

Vorbește cu părinții decedați – obține ajutor, sprijin.

Interpretarea viselor – Părinți

A vedea părinți fericiți într-un vis înseamnă că relația ta cu alesul tău va fi puternică și lungă. Cu toate acestea, dacă părinții sunt palizi și supărați de ceva, așteptați-vă la singurătate și dezamăgire.

O fată ai cărei părinți au visat să fie calmi se va căsători cu succes și va fi fericită în căsătorie.

Interpretarea viselor – Părinți

Interpretarea viselor – Părinți

Interpretarea viselor – Părinții sunt rude

Dintre toți oamenii, cei mai semnificativi pentru orice persoană sunt tatăl și mama lui (frate, soră).

Părinții într-un vis sunt tendința principală fatidică a oricărei perioade lungi sau importante din viața celui care doarme (în funcție de cum arată și de ce fac și spun).

Imaginea unui tată, a unei mame într-un vis subliniază atât semnificația evenimentului, cât și o anumită independență a acestui eveniment față de conștiința persoanei adormite.

Tatăl întruchipează un flux de conștiință, destin, avertisment sau o perspectivă deschisă cu care visătorul intră în contact.

Mama joacă rolul destinului (segmentul său), recompense, dorințe, cariere, fapte, obstacole în căsătorie (pentru o femeie).

Imaginile pozitive ale unui tată sau ale unei mame echivalează cu binecuvântarea părintească și cu noroc.

Toate celelalte, alte rude într-un vis sunt interpretate mai des în sens negativ, ca interferențe, certuri, necazuri.

Părinții morți într-un vis au o semnificație sporită: vezi Părinți morți într-un vis.

Interpretarea viselor – Părinți

Dacă părinții tăi sunt în viață, un vis despre ei promite armonie în familie. Dacă părinții morți visează, acesta este un semn că ar trebui să fie amintiți în biserică.

Dacă ai visat la unul dintre părinții decedați, amintiți-vă de el: aprindeți o lumânare și dați de pomană pentru odihna sufletului.

Interpretarea viselor – Părinți

Văzându-ți părinții într-un vis fericiți și veseli, poți conta pe noroc, armonie în relații și comunicare plăcută. Pentru o femeie tânără, un astfel de vis promite de obicei căsătorie și prosperitate.

Un vis despre părinții morți este un avertisment asupra problemelor iminente. Fii deosebit de atent în afaceri.

Daca parintii sunt palizi si imbracati in negru, te asteapta serioase dezamagiri.

Interpretarea viselor – Părinți

Vorbind cu părinții – prietenia adevărată te așteaptă.

A pierde părinți înseamnă a fi forțat să te bazezi pe ajutorul altcuiva.

Să vezi părinți morți – din fericire, bogăție.

A vedea un tată mort – la pierderea unei moșteniri.

Bolnav să-și vadă tatăl – spre mâhnire.

A vorbi cu un tată mort înseamnă a înțelege ceva corect.

A te certa cu un tată mort este un declin în afaceri.

Să vezi o mamă moartă – spre bunăstare, un eveniment fericit.

A vedea o mamă bolnavă este o pacoste.

Sânul mamei pentru a vedea – la drum.

Mamă moartă – avertizează împotriva actelor erupții cutanate și, de asemenea, anunță schimbări semnificative în bine, visele înainte de boală sau moarte.

Mamă și copil într-un vis – la longevitate și la mare fericire.

Întâlnirea cu o mamă vitregă, chiar dacă nu ai cu adevărat una, este un semn de tristețe, supărare, necaz.

Vorbind în vis cu o mamă vitregă – că în curând va avea loc un eveniment în viața ta, în urma căruia vei experimenta tristețe, supărare sau amintiri neplăcute.

Interpretarea cărții de vis: care este visul de a întâlni părinții tipului

Dacă o fată visează la o întâlnire cu familia tânărului ei, atunci ar trebui să aflați interpretarea unui astfel de vis într-o carte de vis și, de preferință, în mai multe. Poate fi diferit și depinde dacă această persoană există în viața de zi cu zi a fetei, ce fel de relație au în general, care au fost evenimentele recente și, de asemenea, cum s-au comportat părinții în vis. Interpretarea viselor vă va ajuta să explicați de ce visați să vă întâlniți cu părinții tipului.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea un fost soț

Interpretarea generală a somnului

În majoritatea cărților de vis, întâlnirea cu părinții unui tip într-un vis poate fi interpretată ca începutul probabil al vieții de familie a unei fete în viitorul apropiat. Dacă părinții unei persoane dragi au fost cordiali, veseli și fără conflicte, atunci acest lucru poate prevesti o căsătorie fără griji și fericită cu a doua jumătate. Dacă cuplul intenționează cu adevărat să se familiarizeze cu familia tipului în viitorul apropiat, atunci visul nu va avea conținut semantic. Cel mai probabil, acest lucru se poate datora anxietății la nivelul conștiinței.

Dacă una dintre rudele unui tip este întristat de ceva și nu este în cea mai bună dispoziție, atunci visul poate simboliza începutul unei dâre negre în viață. Dar nu trebuie să vă faceți griji, pentru că este pe termen scurt și, în plus, cu siguranță va veni după ea o dungă albă.

Dacă într-un vis familia iubitului ei vine acasă la fată, acest lucru poate duce la momente plăcute. Când visezi să te întâlnești cu familia unui tânăr imaginar, ar trebui să ții cont de cuvintele lor, ei vor sublinia neglijările fetei și pot avertiza despre probleme.

Conversație cu scuipat

Destul de des, un fleac mic, dar mai degrabă neplăcut, care pentru o lungă perioadă de timp nu va părăsi mintea fetei, poate strica o imagine pozitivă.

Dacă visezi să întâlnești familia persoanei dragi, care era îmbrăcată toată în negru, atunci visul poate vorbi despre încercări majore, schimbări drastice în rău și va aduce durere.

Acțiunile jignitoare ale mamei sau ale tatălui sau o conversație care s-a încheiat cu o ceartă, al cărei instigator a fost unul dintre părinți, pot indica apariția unei neînțelegeri reciproce, o relație dificilă cu un tânăr.

În realitate, aceste probleme apar cel mai adesea din cauza intruziunii familiei tipului în viața de cuplu.

Părinții supărați, neprietenos, vor sublinia că cuplul va avea o mulțime de obstacole, bariere în viață pe care le pot depăși dacă dragostea lor este autentică.

Cartea de vis țigănească crede că, dacă familiei tipului nu îi place fata într-un vis, atunci ea nu ar trebui să facă planuri pentru el. Nu va exista o relație serioasă.

O întâlnire cu ambii părinți vă va îndruma în direcția corectă și vă va oferi îndrumări pentru următorii pași. Dar, în același timp, pot avertiza despre pericole necunoscute, acțiuni greșite sau pot indica impactul asupra libertății fetei.

Interpretarea visului lui Miller descifrează un vis în care familia nu este foarte prietenoasă cu iubita fiului său, pe cât de plăcută, ea va accepta fata în familia ei cu bucurie. Un tip necunoscut poate apărea într-o varietate de situații, poate simboliza frauda sau apariția unui tânăr dulce în viață.

Domnișoara Hasse a fost și o interpretă de vise. În cartea ei de vis, visele pot fi interpretate după cum urmează:

 • Cunoașterea familiei cuplului în casa lor poate duce la bârfă la serviciu.
 • Întâlnire la fața locului – o minciună a unui prieten apropiat.
 • Dacă prima întâlnire are loc într-un loc aglomerat, acest lucru poate duce la dificultăți în deplasarea în străinătate, care pot apărea cu o eroare în documente.

Contribuția lui Michel Nostradamus la dezvoltarea istorică a omenirii este foarte mare. Interpretarea viselor din cartea lui de vis arată astfel:

 • Să întâlnești familia unui tip într-un mediu prietenos înseamnă să câștigi la loterie.
 • Dacă observați dezacorduri majore la o întâlnire, vă puteți aștepta să apară un animal de companie acasă, îngrijirea pentru care va cădea asupra fetei.
 • Dacă familia iubitului a oferit o primire cu sânge rece sau indiferentă – răceală din partea unui bun prieten.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare – are un astfel de nume pentru că, atunci când a fost creat, au fost folosite sisteme de interpretare care erau populare în timpul Ecaterinei a II-a, dar asta nu înseamnă că nu există transcrieri în cartea de vis într-o interpretare modernă.

În interpretarea ei, imaginile sună astfel:

 • Intalnirea cu familia mirelui este o invitatie la un eveniment festiv care va aduce o surpriza placuta.
 • Cunoașterea are loc în cercul celorlalți rude – participarea la o festivitate sau o desfășurare la nunta unui prieten.
 • O conversație interesantă și un sentiment de satisfacție față de cunoștință – deprimare după moartea unuia dintre tovarăși.
 • Sentimente negative sau o ceartă în timpul întâlnirii cu familia tipului – apariția dependenței de alcool sau de droguri la visător.

Mă întâlnesc numai cu mama

Dacă într-un vis femeia adormită se teme să se întâlnească cu mama iubitului, atunci aceasta va dezvălui complexele sale interne: fata este indecisă, nu se consideră un interlocutor fermecător sau interesant suficient.

Visele în care o conversație cu mama este foarte distractivă, ușoară și distractivă, simbolizează relații excelente cu prietenii, o activitate distractivă, tulburări vesele, dorințe plăcute și realizarea lor.

Întâlnirea ambelor mame între ele este interpretată că fetei îi este frică să ia o decizie serioasă sau să ia partid. Mama dezaprobatoare a unui tip prevestește dificultăți financiare, evenimente rele.

Fosta familie

Dacă o fată visează că i-a cunoscut pe părinții fostului ei, acest lucru poate simboliza că relația lor nu s-a încheiat încă. Au încă ceva în comun. Visul va arăta clar că altceva trebuie rezolvat.

Acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că fetei îi este foarte dor de tip și nu-l poate șterge în niciun fel din memorie. Poate că familia fostului iubit regretă că fiul lor s-a despărțit de iubita lui, și vrea să facă ceva pentru a-i împăca, amintindu-și tot timpul de ea.

Părinții tipului care îți place

Dacă o fată visează să întâlnească familia unui tip pe care îi place, atunci aceasta indică dorința ei puternică de a fi lângă el. Ea nu-l poate șterge din mintea ei și fantezează la întâlnirea lor tot timpul.

Citeste mai mult:  De ce visează pisica cea mare

Cel mai adesea se întâmplă, astfel încât la nivel inconștient, fata se întâlnește deja cu familia iubitului ei iubit, pe care nici măcar nu-l cunoaște în viața reală. Acesta poate fi un simbol că ea ar trebui să devină mai hotărâtă.

Cunoașterea cu familia unei persoane dragi în vise poate avea o varietate de semnificații, destul de des au succes pentru o fată. Dacă familia din a doua jumătate este pozitivă față de alesul său, atunci nu există niciun motiv de îngrijorare, pentru că o vor iubi ca pe fiica lor.

Dacă întâlnirea într-un vis se termină cu neglijență, dezacord sau omisiuni, atunci ar trebui să fii atent și să încerci să faci tot posibilul pentru a deveni o noră excelentă, pe care familia iubitului o va iubi cu siguranță.

Interpretarea visului: cunoașterea părinților cu un tip. Ce prezice? Cum să interpretăm?

Visele reflectă adesea dorințele și visele unei persoane, scopurile sau aspirațiile sale. În aceste cazuri, pentru a înțelege semnificația viselor, nu trebuie să luați cartea de vis. Cunoașterea părinților cu un tip de care o fată este îndrăgostită fără memorie în viața reală se referă tocmai la astfel de comploturi. De regulă, un astfel de vis reflectă visele unei fete și pregătirea ei pentru o nouă etapă în dezvoltarea relațiilor cu un tânăr.

Cu toate acestea, astfel de vise nu sunt întotdeauna o reflectare a vieții reale. În unele cazuri, mai trebuie să parcurgeți cartea de vis. Cunoașterea părinților cu un tip care s-a întâmplat în viziunea de noapte poate fi interpretată în diferite moduri. Sensul acestui vis depinde în întregime de cele mai mici detalii și detalii ale sale, precum și de circumstanțele vieții care înconjoară o persoană în realitate.

Ceea ce determină interpretarea generală a unui astfel de vis

Ca un vis cu un complot compus, pereche, fiecare carte de vis cunoscută ia în considerare cunoștința părinților cu un tip. Interpretarea unor astfel de viziuni nocturne constă în descifrarea principalelor sale simboluri. Desigur, sunt luate în considerare și detaliile somnului.

Există două simboluri cheie într-un vis:

Restul, amintit de visător, se referă la detaliile și detaliile complotului nocturn.

Cu toate acestea, deși există două simboluri principale într-un vis, semnificația lor nu este aceeași. Cea fundamentală pentru interpretare este cea care a dominat vederea nocturnă. De exemplu, dacă cea mai mare parte a visului a fost ocupată de conversații cu rudele tânărului, atunci cartea de vis determină imaginea părinților ca simbol principal pentru decodare. Cunoașterea părinților cu un tip într-un vis a fost vagă, dar ți-ai amintit clar pregătirile pentru acest eveniment, drumul către rude? Aceasta înseamnă că simbolul principal, al cărui sens determină sensul visului, este tocmai cunoștința, și nu părinții.

De ce visează asta

Părinții personifică toate acele evenimente care, în realitate, depind direct de acțiunile celui care doarme însuși. Conform oricărei cărți de vis binecunoscute, cunoașterea părinților cu un tip este un semn bun și bun în general. Astfel de vise prevestesc o căsătorie timpurie sau alte schimbări în viață, care, relativ vorbind, îl vor aduce pe cel care doarme la un nou nivel.

Cunoașterea este un complot care prevestește apariția unei prietenii puternice, a unei relații de încredere cu cineva. În cazul în care evenimentele se desfășoară în casa părintească, visătorul treaz poate primi vești bune de la cei dragi. Dacă teritoriul în viziunea de noapte nu pare familiar, atunci visul te sfătuiește să te bazezi în viață pe propria intuiție în acțiunile și deciziile tale.

Cu toate acestea, sensul unui vis poate fi schimbat drastic de detaliile și detaliile amintite care îl caracterizează.

Ce ar trebui să caut?

Conform aproape oricărei cărți de vis, întâlnirea cu părinții unui tip care-ți place în viața reală sau a unei fete, visează la o schimbare rapidă a statutului social, la o căsnicie puternică și prosperă și la apariția unei relații lungi și serioase. Cu toate acestea, este extrem de important să acordați atenție propriilor sentimente în cadrul vederii nocturne și, desigur, detaliilor somnului.

O atenție specială în interpretare necesită imaginea părinților. Literal, totul contează. Cum s-au comportat acești oameni? Erau fericiți sau triști? Ce purtau părinții tăi, ce culoare purtau? Desigur, este important și cum s-a simțit visătorul când s-a întâlnit. Fiecare carte de vis vă sfătuiește să acordați atenție acestui detaliu. Cunoașterea unui tip cu părinții fetei este un complot care implică două opțiuni pentru perceperea evenimentelor vizibile de către persoana adormită.

Dacă un vis a vizitat o fată, atunci ea urmărește ceea ce se întâmplă și nu ajunge să cunoască pe nimeni. S-a simțit calmă? Era fericită și confortabilă? Ți-a plăcut tipul într-un vis, comportamentul lui părea demn? Dacă visătorul din vis a fost fericit cu totul și s-a simțit mândru, atunci, în realitate, evenimentele se vor dezvolta favorabil pentru ea. Dar în cazul în care, într-un vis de noapte, o fată i-a fost rușine de un tânăr, era nervoasă, se simțea responsabilă sau inconfortabilă, în viață va trebui să se confrunte cu probleme, griji, griji similare. Dacă un tânăr vede un vis, atunci imaginea părinților săi este de o importanță fundamentală.

Ce fac parintii?

În general, părinții într-un vis sunt un semn bun, prevestind bunăstare în viața personală, în familie și în prietenii. Cu toate acestea, interpretarea acestui simbol depinde direct de detaliile viziunii.

Părinții mulțumiți, binevoitori sau încântați într-un vis sunt un semn că, în realitate, o persoană așteaptă înțelegerea reciprocă cu cei dragi și dezvoltarea armonioasă a relațiilor personale. Trist, supărat, îmbrăcat în lucruri întunecate, palid, cu aspect bolnăvicios, dând dovadă de ostilitate – un vestitor al dezamăgirii serioase de experimentat în viață.

Întristați, dar fără ostilitate, părinții care nu par bolnavi sunt un semn că în realitate visătorul va rata un moment bun, va da dovadă de lipsă de hotărâre. Dacă oamenii au fost atenți, ca și cum ar evalua un tip într-un vis, atunci în viață trebuie să iei în considerare cu atenție toate cuvintele și acțiunile tale, să controlezi pe deplin emoțiile și situația în ansamblu.

Citeste mai mult:  Văzând un băiețel într-un vis

Interpretarea visului: cunoașterea părinților cu un tip. Ce prezice? Cum să interpretăm? — toate secretele viselor pe site-ul nostru SlavicNews.ru

Distribuie linkul și prietenii tăi vor ști că știi răspunsurile la toate întrebările. Mulțumescツ

Ce înseamnă un vis despre întâlnirea cu părinții unui tip sau a unei fete – TOP 40 de semnificații

Dacă visezi să întâlnești părinții unui tip sau a unei fete, cel care doarme va trebui să obțină ajutor pentru a rezolva o problemă dificilă care va veni dintr-o direcție neașteptată. O întâlnire cu tatăl unei persoane dragi poate prezice apariția unui aliat înțelept, cu o mamă – găsirea fericirii și a armoniei în relații.

Interpretarea somnului despre întâlnirea cu părinții, în funcție de detalii

În funcție de cine întâlnești:

 • cu mama – întoarcerea la visătorul vechilor datorii;
 • cu tata – o manifestare de înțelegere și responsabilitate într-o problemă importantă din partea unui partener;
 • cu familia – implementarea cu succes a planului;
 • cu rudele – mult noroc în rezolvarea problemelor de bani.

În funcție de părinții cui:

 • fost (fost) – cunoștință cu o persoană neplăcută;
 • o persoană căreia îi place – indecizie în a-și arăta sentimentele față de un partener și resentimentele sale din această cauză;
 • un străin – teama de a ajunge într-o situație incomodă și refuz din această cauză de la o ofertă interesantă;
 • prieten – o cerere de ajutor financiar mare de la o rudă;
 • iubit – împlinirea unui vis asociat cu călătoriile;
 • cu cine vă întâlniți – comunicare strânsă în cadrul rezolvării problemelor de muncă cu o persoană periculoasă;
 • prieten – depășirea obstacolelor cu ajutorul unui prieten;
 • mire – vești bune despre cei dragi.

În funcție de cine visează:

 • tip – atenție sporită a sexului opus;
 • fată – neînțelegere în relațiile cu cei dragi.

Pe baza acțiunilor:

 • prezentarea unui tip sau a unei fete părinților visătorului este o distracție distractivă într-o societate plăcută;
 • un tip sau o fată vrea să-și cunoască părinții – o surpriză puternică la actul unei persoane dragi.

În funcție de caracteristicile cunoștințelor:

 • întâlnire la casa lui – franchețe excesivă cu o persoană necunoscută, care poate duce la probleme la locul de muncă;
 • cunoștință nereușită – un conflict grav cu superiorii sau partenerii de afaceri.

În funcție de cine să prezinte părinților:

 • bărbatul tău – grijă și atenție din partea unui partener.

TOP 3 valori negative

 1. Întâlnirea cu mama tristă a unei persoane dragi poate însemna trădarea unui partener de afaceri.
 2. Cunoștința cu tatăl vesel al unui tip sau al unei fete visează la aventuri periculoase în compania prietenilor din copilărie.
 3. A fi prezentat în vis părinților viitorului soț este un semn al unei deteriorări a bunăstării sau al unei intervenții chirurgicale nereușite.

TOP 3 valori pozitive

 1. Întâlnirea accidentală cu părinții partenerului visează la o implementare cu succes în domeniul profesional, ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat.
 2. Întâlnirea cu tatăl viitorului soț poate însemna începutul conviețuirii cu persoana iubită sau o propunere în căsătorie.
 3. O cunoaștere nereușită cu părinții mirelui într-un vis oferă un succes extraordinar în muncă și avere.

Cunoștința cu părinții partenerului visează la necesitatea de a lua o decizie importantă în viitorul apropiat. Încercarea de a întârzia din nou momentul va duce la probleme serioase.

Dacă întâlnești părinții unui prieten sau prieten într-un vis, atunci acest lucru prevestește o relație puternică și o distracție distractivă într-un cerc de oameni drăguți.

Semnificațiile visului, în funcție de părinții cui îi întâlniți:

 • cu părinții unui tip căruia îi plăcea – bunăstarea;
 • un tip pe care nu-l cunoști – la o dispoziție bună;
 • cu cine s-au despărțit – la probleme de sănătate;
 • beat – a întâlni o persoană prietenoasă;
 • fata care îți place – unei cunoștințe utile;
 • necunoscut – la independența financiară;
 • cea actuală – până la apariția unei frici fără cauza.

Dacă visezi adesea cum îți prezinți cealaltă jumătate părinților tăi, asta înseamnă că sarcinile planificate vor fi finalizate la timp.

Pe baza acțiunilor tale:

 • să meargă acasă la o persoană dragă și să-și cunoască părinții – la nevoia de a avea grijă de o rudă în vârstă;
 • să vezi că o persoană dragă merge cu părinții săi și să-i cunoască – la biruința asupra dușmanilor;
 • să vină să stea în apartamentul părinților decedați – să bârfească de la colegi;
 • să se familiarizeze cu părinții și s-au bucurat, deși nu au comunicat în realitate – la împăcare cu cei răi;
 • acceptă și vorbește cu părinții iubitului, care sunt împotriva ei – să-și schimbe locul de reședință;
 • înjurarea părinților după ce l-au văzut pe visător – să primească o moștenire;
 • stai la masa langa persoana iubita si parintii sai morti – la premiu;
 • pentru a vedea cum părinții din a doua jumătate zâmbesc ca răspuns – să facă o muncă fizică grea;
 • să se întâlnească și să nu aibă timp să-și cunoască părinții, deoarece aceștia au murit – la depresie.

Aprobarea părinților persoanei iubite a copilului lor visează să ofere asistență financiară unui vechi prieten.

Interpretari pentru femei:

 • dacă visezi că tipul a cerut să meargă să-și cunoască părinții și să se mute să locuiască cu ei, atunci acesta este pentru a obține profit;
 • tipul vă ajută părinții – la nevoia de relaxare;
 • a venit și și-a mărturisit dragostea – la o răceală.

Dacă visezi cum cealaltă jumătate, după ce s-a întâlnit cu părinții tăi, spune că acum locuiești cu ei, atunci aceasta este o epuizare emoțională.

Descifrarea somnului în funcție de acțiunile din a doua jumătate (fată sau tip):

 • a ajuns să se familiarizeze cu părinții persoanei adormite – la popularitate;
 • vorbind cu ei – pentru a scăpa de un obicei prost;
 • jură – la punerea în aplicare a ideilor originale.

Un vis despre o cină comună înseamnă că o serie strălucitoare de viață îl așteaptă pe adormit.

Evaluare articol:
Se încarcă …

De ce visezi să întâlnești părinții unui băiat Link către postarea principală

Publicații similare

Lasă un comentariu

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Abonează-te  

Notificarea de
” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

Articole populare

Care este visul casei fostului iubit
Care este visul casei fostului iubit Interpretarea casei fostului iubit …
0

De ce visează șobolanii și gândacii
De ce sobolanii si gandacii viseaza gandaci si sobolani Interpretarea viselor …
0

Interpretarea viselor pentru a ucide un leu într-un vis
Interpretarea viselor Ucideți un leu într-un vis Ucideți un leu Interpretarea viselor Ucideți un leu…
0

articole recente
 • De ce credem în horoscoape?
  De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
  0

 • Numerologia și Matricea Destinului
  Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
  0

 • De ce să visezi la o petrecere cu străini
  De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
  0

 • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
  Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
  0

 • Dormi sora însărcinată
  Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
  0

 • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
  Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
  0

 • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
  De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
  0

 • De ce visezi la un magazin mare
  De ce visezi la un magazin mare Magazin pentru a vedea într-un vis Vizitează…
  0

Secțiuni ale site-ului
 • Uncategorized
 • Interpretarea viselor litera B
 • Interpretarea viselor pentru litera G
 • Interpretarea visului pe litera K
 • Litera de interpretare a viselor L
 • Interpretarea viselor pentru litera M
 • Interpretarea visului pe litera N
 • Litera de interpretare a viselor O
 • Interpretarea visului pe litera P
 • Interpretarea viselor pentru litera R
 • Interpretarea viselor pentru litera C
 • Interpretarea visului pe litera T
 • Interpretarea viselor pe literele A B
 • Interpretarea viselor pe literele D E
 • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
 • Interpretarea viselor pe literele U F X C
 • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
 • Articole

© 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
okytfbgptwinvk

Русский

X
Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

wpDiscuz Adblock

detector