De ce visezi să mănânci dulciuri

Există dulciuri interpretare a cărții de vis

De ce visezi să mănânci dulciuri? Interpretarea visului garantează că visătorul va avea multe momente interesante, cum ar fi: călătorii interesante, rezolvare rapidă a problemelor, fericire în dragoste. Dar uneori un astfel de complot, văzut într-un vis, promite probleme la locul de muncă și distrugerea iluziilor plăcute.

Rezolvarea problemelor dificile

Ce înseamnă să mănânci dulciuri într-un vis? Astfel de vise indică faptul că aveți un potențial mare, datorită căruia puteți găsi cu ușurință o cale de a scăpa de orice necaz.

Dacă ai mâncat dulciuri într-un vis, cartea de vis promite că, în realitate, vei lua unele măsuri, datorită cărora oamenii vor începe să te respecte.

În cazul în care în vise au mâncat dulciuri cu plăcere, atunci un astfel de complot simbolizează lipsa plăcerilor carnale și a relațiilor romantice.

Sonnik Miller

De ce visezi să mănânci dulciuri? Bomboanele pe un băț, văzute într-un vis, promit o pauză distractivă din viața de zi cu zi gri, iar ciocolata – o dragoste.

Detalii despre masă

Pentru a interpreta mai corect visul, cartea de vis vă recomandă să vă amintiți complotul pe care l-ați văzut într-un vis în care ați mâncat dulciuri mai detaliat. Deci ai mancat:

 • ciocolata – te asteapta un romantism;
 • nugat – cunoaste o persoana cu care te imprietenesti;
 • șerbet – vei experimenta o plăcere pe care s-ar putea să o regreti;
 • iris – până la durerea de dinți;
 • zahăr ars vâscos – unul dintre angajați este în drum spre promovarea ta;
 • kozinaki din semințe de floarea soarelui – ferește-te de calomnie;
 • ciocolată – există șansa de a îmbunătăți starea financiară;
 • gem – o călătorie și emoții plăcute te așteaptă.

mult noroc in afaceri

De ce visezi să mănânci multe dulciuri? Interpretarea viselor promite o existență fericită fără probleme.

Dacă în vise o persoană a mâncat deserturi, ciocolată și produse de patiserie, atunci în viața reală sfera afacerilor va fi asociată cu victorii zgomotoase care vor aduce familiei adormite o situație financiară bună.

Dragoste și înțelegere

În cazul în care într-un vis o persoană a gustat diverse feluri de mâncare dulci, nu vor exista șocuri neplăcute în viața personală. El și iubitul lui se vor înțelege perfect și se vor încânta în mod constant în lucruri mărunte.

Cei care visează să mănânce deserturi cu fructe sunt destinați unei întâlniri romantice cu un nou partener, în cadrul căreia visătorul va încerca să cucerească inima alesului sau alesului. Chiar dacă relația nu durează mult, va fi plăcut să ne amintim de ele.

Ai visat să mănânci dulciuri cu ciocolată și alune? Așteaptă-te la o surpriză plăcută sau la o călătorie interesantă.

deziluzie

De ce visezi să mănânci dulciuri care au provocat dezgust? Actualul proiect de lucru se va termina cu eșec. Încearcă-ți norocul în altă parte.

Dacă desertul a avut un gust acru, atunci în loc de momente plăcute, vei câștiga probleme.

Cărțile de vis promit plictiseală de la sexul monoton celor care visau să mănânce în exces dulciuri.

Mai multe interpretări

Daca ai visat sa incerci dulciuri dintr-o cutie donata de el cu aleasa ta, asta indica prezenta unor sentimente profunde intre voi.

Într-un vis, să faci singur prăjituri – la implementarea cu succes a ideilor noi, chiar dacă acestea par fantastice.

Dacă în vise veneau în vizită și ți se dădea ceai și dulciuri, interpretarea este identică cu cea anterioară.

Există dulciuri într-un vis

De ce visezi să mănânci dulciuri? Interpretarea viselor promite o mulțime de lucruri interesante: divertisment, aventură amoroasă, rezolvare rapidă a problemelor, călătorii, armonie în relațiile cu persoana iubită. Dar, uneori, o viziune într-un vis sugerează: ar trebui să fim atenți la eșecurile în muncă sau la dezamăgiri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Interpretarea viselor de ce visează pisica

Rezolvă un caz dificil, câștigă respect

Ai visat să mănânci dulciuri? Viziunea îți spune: ai un potențial mare, așa că poți rezolva rapid orice afacere.

Ai văzut într-un vis cum s-a întâmplat să mănânci dulciuri? Interpretarea visului explică: în realitate, fă lucruri care vor aduce respectul celorlalți.

Vederea, cand te bucuri de gustul dulce, inseamna dorinta de placere sexuala, cautarea placerii senzuale, iubire.

Cartea de vis a lui Miller: dragoste și divertisment

De ce visezi să mănânci dulciuri? Acadelele prevestesc divertisment distractiv, iar dulciurile sfărâmicioase promit dragoste.

Detalii de vis

Interpretarea somnului ia în considerare ce fel de dulciuri a fost:

 • ciocolata – inaintea unei aventuri amoroase;
 • nuga – se va naște o nouă prietenie;
 • șerbet – experimentează plăcerea senzuală, care poate aduce regret;
 • toffee – posibile probleme cu dinții;
 • caramel vâscos – unul dintre colegii tăi interferează cu progresul tău;
 • kozinaki din semințe – ferește-te de bârfe;
 • bomboane de ciocolată – ai posibilitatea de a oferi familiei tale tot ce ai nevoie;
 • gem – călătorie, vin impresii noi strălucitoare.

Viață plăcută, succes la locul de muncă

Există dulciuri într-un vis, dintre care au fost multe, prevestește: o viață plăcută înainte, fără șocuri. Noroc și fericire îl vor însoți pe visător.

De ce visezi să mănânci multe dulciuri și prăjituri? În realitate, puteți obține un succes remarcabil la locul de muncă, iar acasă va exista prosperitate, o creștere stabilă a bunăstării.

Armonie relațională, relație amoroasă

Ai visat la o mulțime de bunătăți diferite pe care le încerci? Interpretarea visului sugerează: relația cu sufletul pereche va fi armonioasă, avântată cu consimțământ, respect reciproc, bucurie.

A vedea în vis și a mânca dulciuri cu fructe (fructe confiate, dulceață, bezele) promite: în curând vei avea un flirt sau o aventură amoroasă plăcută care va lăsa în urmă emoții pozitive.

Ai visat să mănânci nuci în ciocolată sau glazură multicoloră? Aceasta înseamnă: va fi o surpriză plăcută, poate o călătorie interesantă.

Atenție la eșecuri, dezamăgiri

Ai mâncat dulciuri într-un vis care s-a dovedit a fi lipsit de gust? Interpretarea visului avertizează: în realitate, eșecurile în muncă sunt posibile. Dar nu disperați – realizați un alt proiect.

De ce visezi să încerci dulciuri care s-au dovedit a fi acrișoare la gust? Veți fi dezamăgit sau chiar veți suferi acolo unde vă așteptați să vă bucurați.

Ai visat să mănânci și să te sături de ei? În curând te vei sătura de partenerul tău sexual, vei dori să fii singur o vreme, să ia o pauză de la el.

Alte semnificații

Ai văzut într-un vis cum o persoană dragă a dat o cutie de dulciuri și le-ai încercat împreună? Cartea de vis vă spune: nu numai că vă iubiți, ci și vă apreciați, vă susțineți unul pe celălalt.

Gătitul și consumul de dulciuri este un prevestitor de noi realizări și victorii. Nu vă fie teamă să aduceți la viață idei noi – puteți obține rezultate excelente.

V-ați bucurat de gustul lor la o petrecere? În realitate, obțineți sprijinul unor oameni influenți – acest lucru va ajuta la realizarea chiar și a unui proiect dificil. Crede în tine.

Alege-ți visul

De ce visezi la dulciuri?

Cumpărați dulciuri într-un vis

Visează să mănânci ciocolată

Într-un vis există dulce

Într-un vis, există dulciuri

De ce visează dulce?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visezi la dulciuri

Dulciuri conform cărții de vis a lui Miller

Dacă într-un vis simți un gust dulce în gură, înseamnă că într-o perioadă de necazuri și tulburări grave, comportamentul tău va fi mai presus de orice laudă, atunci vei câștiga respectul celorlalți.

Citeste mai mult:  De ce visezi că tușești într-un vis

Dacă într-un vis încerci cumva să scapi de un gust dulce, înseamnă că în curând te vei comporta nedrept față de prietenii tăi, îi vei umili și ridiculiza, ceea ce le va provoca resentimente.

Dulciuri conform cărții de vis de familie

Simțind un gust dulce în gură într-un vis – nu te teme de dificultățile vieții: comportamentul tău în orice situație va fi atât de demn încât vei câștiga respectul universal.

Dacă într-un vis ai încercat în toate modurile posibile să scapi de gustul dulce, în viața reală poți să te comporți nedrept față de prietenii tăi și să-i jignești foarte mult.

Dulciuri conform cărții de vis ezoterice

Dulciuri – Vezi, cumpără-ți obiectivul nu este disponibil, deși ți se pare că este aproape: întinde mâna și ia-l. Nu te măgulește, poziția ta nu este atât de perfectă pe cât crezi. Pregătește dulciuri de răsfăț pentru a-ți atinge obiectivele. Dar acest lucru vă va ajuta numai dacă nu mâncați dulciuri în vis, ci tratați pe cineva.

Dulciuri conform cărții de vis a unei femei moderne

Dacă într-un vis simți un gust dulceag în gură – într-o perioadă dificilă te vei comporta cu demnitate, provocând astfel un respect profund pentru ceilalți.

A încerca să elimini acest postgust înseamnă să fii nedrept cu prietenii, să-i jignești cu cinismul nedisimulat al declarațiilor lor.

Dulciuri conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Dulce – Se pare că simți un gust dulce în gură – vei depăși cu curaj orice adversitate; rabdarea ta va fi demna de cea mai mare lauda; vei fi dat drept exemplu pentru cineva. Se pare că ai un gust dulce neplăcut în gură – îți vei jigni prietenii cu o atitudine nedreaptă față de ei.

Dulciuri după cartea de vis psihanalitică italiană a lui A. Roberti

Zahăr și dulciuri – Plăcerea sexuală și nevoia de afecțiune.

Dulciuri conform cărții de vis a doamnelor

Dulciurile sunt plăcere; Răsplată.

Dulciuri conform cărții de vis islamice

Dulciuri – indică puritatea și sinceritatea credinței, precum și eliberarea prizonierului, sosirea celui care a plecat într-o călătorie lungă, recuperarea bolnavilor, căsătoria unui burlac, cunoașterea, Coranul și mijloacele de existență. câștigat în modul permis în Islam. Există dulciuri într-un vis – un precursor al îmbunătățirii vieții, al scăpării de pericole și al liniștii sufletești.

Dulciuri conform cărții de vis italiene Meneghetti

Dulciuri conform cărții de vis medievale a lui Daniel

Există dulce – la violență.

Luați sau beți dulciuri – până la înșelăciune.

Dulciuri conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Dorința de dulciuri este satisfacerea dorinței sexuale.

În visul copiilor – o dorință directă de dulciuri.

Dulciuri conform cărții de vis asiriene

Dulciuri – Oamenii sunt foarte pasionați de mâncare bună, în special de ceva gustos și dulce, iar acest lucru face ca un produs atât de simplu ca desert o sursă bogată de asociații simbolice. Dulciurile pot fi un simbol al bucurării bucuriilor vieții, al răsfățului excesiv, al sărbătorilor, al recompenselor și al ispitelor. Deoarece dulciurile sunt de obicei servite după masă, ele semnifică adesea etapa finală sau finalizarea unei afaceri.

Dulciuri pentru o carte de vis pentru o cățea

Dulciuri – curajul de care ai dat dovadă într-o perioadă dificilă a vieții îi va încânta pe toți cei din jurul tău și te va face să-i respecți.

Citeste mai mult:  De ce pantofii pentru bărbați visează la o femeie

Tratează prietenii cu dulciuri – declarațiile dure și actele neplăcute vă pot jigni prietenii.

Dulciuri conform cărții de vis detaliate a lui Denise Lynn

Dulce – ești gata să te bucuri de viață? Ai grijă de tine – nu uita să mănânci bine.

Dulciuri conform cărții de vis Veles

Există dulce – vei merge în oraș, vei deveni puternic.

Dulciuri conform cărții de vis ucrainene

Dulciuri, miere, zahăr – până la moarte, deoarece fac parte din slujba de pomenire.

La ce dulciuri visează

În viața reală, aproape toți oamenii sunt predispuși la dulciuri. Dulciuri și prăjituri, prăjituri și marmeladă, înghețată, prăjituri sau ciocolată. Utile sau nu, copiii le iubesc. Femeilor le place să se răsfețe cu ele, uneori în ciuda riscurilor pentru silueta. Și chiar și reprezentanții sexului puternic vor să guste delicios destul de des.

Dar dacă dulciurile ar fi visate într-un vis? Ce înseamnă un astfel de vis? Cum îl interpretează cărțile de vis antice și ce prezic ele în viitor? Vom încerca să dăm răspunsuri la toate întrebările puse puțin mai jos în articol.

A visat dulciuri într-un vis ce înseamnă

Cel mai adesea, cartea de vis interpretează dulciurile visate ca o veste bună pentru visător. Dar, în funcție de detaliile la care ai visat, interpretările pot indica și necesitatea de a fi mai atent.

 • Pentru un bărbat, un vis profetizează o cunoștință interesantă și o relație romantică fascinantă.
 • O fată are un astfel de vis când o așteaptă o relație strălucitoare, dar de scurtă durată.
 • Dar dacă o femeie a visat, el are cel mai adesea o pânză materială, iar interpretarea sa prezice achiziționarea unui lucru la care a fost visat de mult timp.
 • În cartea de vis asiriană, delicatesele simbolizează bucuriile vieții. Deși uneori pot însemna și răsfățarea propriilor tentații și etapa finală a unei chestiuni importante.
 • A găti dulciuri (dar nu a le mânca!) Înseamnă necesitatea unui efort considerabil pentru a atinge scopul.
 • În islamică, când dulciurile sunt visate într-un vis, aceasta prefigurează o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pentru o persoană (vindecare pentru o persoană bolnavă, căsătorie pentru o persoană singură, un refugiu sigur pentru un călător).
 • Fura – nevoia de a munci din greu pentru obiectiv. Colectarea de ambalaje este o acumulare fără sens.

De ce visezi să mănânci dulciuri într-un vis

 • Cartea de vis Micul Velesov interpretează un vis ca o călătorie interesantă sau dobândirea de noi oportunități.
 • Islamic profetizează eliberarea unui prizonier sau sosirea cuiva care a plecat de acasă cu foarte mult timp în urmă.
 • Interpretarea cărții de vis a Vindecătorului Evdokia promite un șoc puternic și, în același timp, rezistență în rezolvarea unor astfel de probleme.
 • Dar, dacă vezi o apă de gură de la dulce, asta indică necesitatea de a fi mai atent în viitorul apropiat pentru a nu trăda accidental prietenii.

În plus, există interpretări despre ceea ce s-a visat exact:

 • Bomboane
 1. Pentru Vanga, a le mânca într-un vis înseamnă mare noroc în afaceri: profituri bune și parteneri de încredere.
 2. Interpretarea lui Miller promite bucurii amoroase.
 3. Alegerea acadelelor într-un vis înseamnă că trebuie să fii mai atent atunci când alegi parteneri.
 • Prajituri sau produse de patiserie
 1. Pentru femei, după cum mărturisește cartea de vis a secolului XXI, un vis profetizează treburi plăcute.
 2. Bărbați – ferește-te de femeile fatale.
 3. Și pentru o fată care este deja logodită să vadă pe masa de nuntă – căsătoria va fi supărată.
 • ciocolată

Dacă acest produs este visat, atunci în viitorul apropiat o persoană va avea conversații plăcute sau chiar o relație romantică.

 • Fursecuri

Dacă ai avut un vis, înseamnă că trebuie să muncești din greu pentru a-ți implementa planul.