De ce visezi să mănânci ceapă

De ce să visezi Bow într-o carte de vis

13 septembrie 2019 la 18:36 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Luke citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Înclinați-vă într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

La ce visează Bow și ce înseamnă:

Un arc într-un vis este un semn de discordie și dușmănie; a trage din arc – înseamnă uneori consolare, dar mai des resentimente și insultă. A sparge o ceapă sănătoasă înseamnă a pierde ceva. Găsirea sau cumpărarea unui arc într-un vis înseamnă că veți fi protejat de un avocat; a-l pierde sau a-l rupe – la pierderea onoarei; a apăra pe cineva cu arc înseamnă a apăra pe cineva într-o dispută.

Visând ceapă verde de rușine sau lacrimi. Dacă într-un vis mănânci ceapă, acest lucru prevestește descoperirea unui secret neplăcut, o ceartă; curățați-l – înseamnă că succesul vă așteaptă într-o întreprindere dificilă; plantarea cepei în grădină – un prevestitor al pierderii sau problemelor de sănătate din cauza dependențelor tale.

Sonnik Miller

De ce visează Arcul într-un vis?

Visați despre ceapă – Vederea unui număr mare de cepe într-un vis vă aduce mânie și invidie pe care le veți întâlni când veți reuși.

Dacă îl mănânci, inamicii se vor retrage înaintea ta. Dacă vezi într-un vis cum crește, vor fi destui rivali în afacerile tale, lupta împotriva cărora îți va ascuți sentimentele și gustul pentru viață în general.

Văzând ceapa în orice fel de mâncare – la liniște și un mic profit. Tăierea cepei în vis și senzația că ochii sunt umezi este un semn că vei fi învins de rivali.

Cartea pentru visele copiilor

Arca – În curând vei fi foarte supărat.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Luke?

Visați despre ceapă – Desișurile de ceapă într-un vis prevestesc furie și invidie pe care le veți întâlni când veți reuși. Există un arc – pentru a învinge inamicii. A tăia o ceapă în vis și a plânge în același timp este un semn că vei fi învins de rivalii tăi. Văzând într-un vis cum crește ceapa – până la apariția rivalilor, lupta împotriva cărora vă va ascuți sentimentele. Fry – înseamnă liniște și un mic profit în afaceri.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Bow

Ceapa – O plantă într-un vis oferă descoperirea unui secret, în cea mai mare parte neplăcut pentru noi și, de foarte multe ori, înseamnă o ceartă cu cei de jos.

Roma Cartea visurilor

Care este visul lui Bow după tradițiile țigănești

Arcul – Arma este un semn de discordie și dușmănie; împușcare înseamnă uneori consolare, dar mai des resentimente și insultă; a frânge / bolnavului prevestește moartea, iar celui sănătos pierderea a ceva.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Arcul, cum să dezlegați simbolismul

Arcul – Atât în ​​realitate, cât și în vis, nu provoacă decât lacrimi. Adevărat, va trebui să plângi de furie neputincioasă, deoarece rivalii tăi în afaceri sau dragoste vor învinge asupra ta și vor râde crunt. Dar asta numai dacă tăiați ceapa într-un vis. Dacă îl mănânci, atunci va trebui să plângi de bucurie, deoarece niciunul dintre dușmani nu va putea învinge puterea, inteligența și frumusețea ta.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Luke?

Arc – urât, se va întâmpla ceva rău; cineva este furios pe furiș.

Micul Weses carte de vis

Pentru ce este visul cepei?

Arc – Verde – o dispută cu privire la moștenire, rușine, tristețe, lacrimi, supărat în secret pe tine; a curăța – succes într-o sarcină dificilă // scurtă tristețe; există – a recupera (la bolnav) // lacrimi, ceartă; lacrimă – lacrimi, durere.

Arcul – Trage, trage – furie, resentimente; pauză – moarte (pentru pacient), pierdere.

Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Arcul – Trage din el – vei primi confort și ajutor.

Ceapa (planta) – Vezi – surprize, prieteni de acasa; mănâncă – circumstanțele tale se vor înrăutăți; curat este o minciună.

Cartea viselor esoterice

Ceapa – verde pana la lacrimi. Ceapă de plăcere. Taiatul cepei este o placere care se poate termina prost.

Arc (armă) – Văzând că ați devenit ținta intenționată a cuiva. Tirul cu arcul poate fi o boală de inimă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea lui Luca din visul tău

Arc (arbaleta) – Patronaj; trage – realizări; o săgeată a străpuns pieptul – iubire.

Ceapa (bulb) – Mister; protecţie; disputa; verde – invidie.

Cartea de vis veche franceză

La ce visează un arc, interpretare:

Visează un arc – Dacă vezi un arc într-un vis, vei fi depășit de îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor tale. Dacă trageți o coardă în vis, așteptați consolarea care vă va veni la momentul potrivit.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la Bow, ce înseamnă?

Arcul înșirat reprezintă dorințe secrete. Un arc fără săgeți simbolizează viața fără scop. Tir cu arcul – aventuri amoroase, o viață plăcută (vezi și Săgeți).

Cartea de vis asiriană

Arca care înseamnă pentru visător

Dacă într-un vis vezi o săgeată cu arc, secretul tău nu va fi niciodată dezvăluit. Dacă porți o săgeată, atunci, în realitate, poți fi calm în timpul plimbărilor tale lungi.

Ceapa (plantă) – Un semn de muncă grea, care va duce în cele din urmă la succes. A curăța este succes într-o sarcină dificilă. Colectarea becurilor – pentru a primi o recompensă la care nu ai sperat. Există – la iritare, ceartă.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre Luke

Dacă într-un vis curgeai ceapa și îți curgeau lacrimile, poți să mergi la circ sau să te distrezi în alt loc. Există o ceapă fiartă – semn de sănătate, prăjită – semn că vă faceți un dușman.

Plantarea bulbilor de flori într-un vis este un semn de achiziție; admirarea bulbilor care înfloresc în ghivece este un semn de risipă necesară.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Curățați ceapa – Succes într-o întreprindere dificilă.

Interpretarea viselor Feng Shui

Arc: interpretarea imaginii

Citeste mai mult:  Interpretarea visului ploaie

Există o plecăciune – spre bunăstare, succes și noroc. Schimbă-le – pentru prosperitate în afaceri. Într-un vis, gătești – pentru boală în familie.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Ce visează visătorul despre Bow?

Un vis despre un arc – Dacă o persoană vede un arc într-un vis – arme mici – acesta este un semn extrem de bun, care indică faptul că visătorul va avea un mare succes în afaceri și un profit monetar mare. Pentru ca visul tau sa devina realitate, stai pe spate, relaxeaza-te, inchide ochii – imagineaza-ti ca tragi din arc. Tragi de sfoara, tragi sageata, zboara si loveste direct in tinta. Repetați în acest fel de mai multe ori. Vizualizați cum de fiecare dată când săgeata atinge cu precizie ținta dorită.

Ceapa în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce vis pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi la ceapă

Fiecare vis are propriul său sens. De exemplu, ai visat la ceapă. Pentru ce este? Se crede în mod tradițional că orice arc visează de obicei la lacrimi. Aproape majoritatea cărților de vis consideră că arcul de vis este un semn rău, deși adesea totul depinde de calitatea în care a fost visat arcul. Să aflăm mai detaliat la ce visează ceapa și cum interpretează diferite cărți de vis un astfel de vis.

Interpretarea viselor

Ceapa din cartea de vis a lui Vanga visează la un punct de cotitură, un eveniment în viață.

De ce visezi la ceapă – cartea de vis a lui Miller? Ceapa visează la furie și invidie iminentă pe care le vei simți asupra ta. Succesele tale îi vor atrage.

Interpretarea cepei de către cartea de vis a lui Lynn: dacă ai visat la ceapă, cel mai probabil ar trebui să te aștepți la suferință, nenorocire.

Cartea de vis pentru copii – la ce a visat ceapa? El promite celui care l-a văzut în vis o supărare puternică în viitorul apropiat.

Ceapa în interpretarea cărții de vis pentru femei are mai multe opțiuni simultan. O mulțime de ceapă – invidia și mânia altor oameni, tăierea ceapă și plânsul într-un vis – rivalii în afaceri te vor învinge, mâncând-o sau gătind – victoria sau profitul tău în afaceri.

De ce visează ceapa – cartea de vis a lui Zadeki? Ca majoritatea cărților de vis, el crede că o ceapă visată îți va aduce posibile probleme.

Interpretarea viselor nobilei Grishina – ceapa într-un vis prevestește o întâlnire neplăcută și neașteptată, curățarea ceapă – până la înșelăciune, mâncarea ceapă – probleme la locul de muncă.

Cartea de vis ezoteric – ce înseamnă să vezi ceapa într-un vis? Aproape o carte de vis care interpretează pozitiv ceapa visată. Ceapa este cea care este prezisă aici ca un mesager al plăcerii, al bucuriei în viitor.

Ceapa din cartea de vis a lui Tsvetkov înseamnă următoarele. Dacă într-un vis cureți ceapa, atunci așteptați-vă la succes în orice afacere dificilă pe care o faceți sau o veți face.

De ce visează ceapa – cartea de vis Feng Shui? Într-un vis, mănânci ceapă – succesul, norocul și prosperitatea te așteaptă. Gătiți-l – așteptați boala cuiva din familia dvs. Dacă vinzi ceapă, prosperitatea te așteaptă.

Alte stenograme

După cum puteți vedea, majoritatea cărților de vis nu sunt foarte pasionate de bulbii de ceapă. Pe lângă aceste interpretări de bază, există multe altele. Să aruncăm o privire la cele mai comune.

 • Cartea de vis culinară: a visat la ceapă fiartă – îmbunătățirea imunității și a sănătății, ceapa prăjită – apariția intrigilor în jurul tău, oameni și dușmani invidioși, curățarea ceapă cu lacrimi – divertisment la circ sau în orice alt loc.
 • Cartea de vis Zhou Gua (chineză): orice arc prevestește o luptă.
 • Interpretarea visului rătăcitorului oferă trei opțiuni: protecție față de ceva, o ceartă cu cineva sau un secret (secret).
 • Cartea de vis asiriană: un semn comun (doar ceapa, curățați-le, strângeți ceapa) – muncă grea care va fi încununată cu succes, obținerea de profit, consumul de ceapă – la certuri și sentimente negative.

În multe vise, fundalul somnului, diverse lucruri mici și acțiuni sunt de mare importanță. Există o părere că ceapa într-un vis semnalează o lipsă de vitamine și nutrienți în organism – se spune, nu uita de mine, mănâncă-mă, altfel te vei îmbolnăvi.

Care este visul lui Luca

În ciuda faptului că ceapa este folosită în multe feluri de mâncare din bucătăria rusă, ea provoacă în mod inconștient emoții negative. Acest lucru se datorează faptului că provoacă lacrimi în timpul periajului. Prin urmare, apariția lui în vise este cel mai adesea privită negativ. Într-adevăr, unii comentatori cred că vezi ceapa într-un vis – semn bun. În articol, vom analiza în detaliu semnificațiile posibile ale imaginii conform mai multor cărți de vis binecunoscute.

Subconştient

Pentru a interpreta aspectul unei legume în vise, trebuie să înțelegeți sub ce formă a apărut și ce emoții ați experimentat în acel moment. Plânsul în timpul curățării sale este de obicei un semn al unui fel de devastare internă. Poate că ai pierdut ceva care era important pentru tine și totuși nu te poți împăca cu asta.

Dacă becul crește în grădină și nu îți provoacă emoții speciale, acesta poate fi un semn de încredere în sine. Nu ești ușor dus în rătăcire pentru că știi ce vrei. Pregătiți o plantă (gătiți, prăjiți, coaceți) – depășiți-vă propriile frici și faceți față problemelor.

Carte de vis popular

În interpretul clasic există diferite definiții ale imaginilor care apar. În funcție de circumstanțele vederii nocturne, un arc poate prezice certuri cu oamenii iubiți sau schimbări în afaceri:

 • Am visat că legumele sunt putrezite – fii atent la sănătatea ta. Poate că aveți boli de care nu știți;
 • tai ceapa si in acelasi timp simti ca nu-ti poti retine lacrimile – in realitate, dusmanii tai se prefac prieteni. Trebuie să vă reconsiderați atitudinea față de cei cu care comunicați foarte strâns;
 • penele bulboase au căpătat o nuanță galbenă – nu vă descurajați. În curând toate problemele tale se vor rezolva de la sine;
 • ceapa fiartă garantează o sănătate bună visătorului;
 • Am visat că folosești o plantă într-un fel de fel de mâncare – nu vor exista evenimente interesante sau neplăcute în viața ta. Totul va merge ca de obicei;
 • de ce visezi să plantezi ceapă într-un vis – trebuie să muncești din greu pentru a depăși toate dificultățile apărute;
 • vinde legume crescute – dușmanii tăi te vor convinge să faci ceva pe care ulterior îl vei regreta foarte mult;
 • faceți o achiziție – cineva din mediul dvs. va avea probleme. Dar uneori același vis prezice că o persoană grav bolnavă se va recupera în curând;
 • este – cei nedoritori se vor retrage. În plus, acest vis prezice că vei putea câștiga ceea ce ai pierdut de mult;
 • ceapa a fost prăjită – vei avea un nou dușman;
 • mănâncă fiert – sănătatea ta va fi puternică;
 • plâns – trebuie să te cearți cu oamenii pe care îi iubești;
 • urmăriți cum răsare lăstarii de ceapă în ghivece – veți avea cheltuieli impresionante;
 • în timp ce cojești coaja, ai plâns – în realitate, va trebui să participi la un fel de eveniment de divertisment;
 • prajiți legume – la o existență liniștită într-un mediu familiar și o ușoară creștere a profiturilor;
 • a privi o plantă în grădină este un simbol că totul în viața ta se va dovedi în cel mai bun mod. Dar s-ar putea să regreti propriul tău succes atunci când te confrunți cu răutatea neagră a oamenilor invidioși.

Citeste mai mult:  Dă naștere unui copil mort într-un vis

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit guruilor psihanalizei, vezi o ceapă verde într-un vis, cu săgeți lungi și suculente – un simbol pe care vrei să te implici doar cu acei parteneri care sunt mai tineri decât tine. Dacă într-un vis vezi legume mari cu coajă gălbuie, atunci totul este în ordine în sfera ta intimă. Îți simți propria atractivitate și sexualitate.

Dacă ai visat că există o mulțime de becuri (au fost în grădină sau într-un buchet), atunci Freud a considerat că aceasta este personificarea nesatiabilității. Te străduiești pentru contact sexual constant. Într-o viziune, o plantă tânără a apărut cu muguri proaspeți – în lumea reală, ești gata pentru nașterea urmașilor.

Sonnik Miller

В Arcul de carte de vis al lui Miller are următoarea interpretare:

 • visezi că au fost multe legume – în realitate vei reuși în afaceri, dar în același timp va trebui să simți pe deplin invidia neagră a celorlalți;
 • există ceapă – cei răi nu vă vor putea duce în rătăcire;
 • urmăriți cum încolțesc rădăcinile și săgețile – veți avea mulți rivali. Totuși, acest lucru nu vă va opri, ci va deveni doar un stimulent pentru dezvoltare ulterioară și avansare;
 • a prăji o plantă – în domeniul afacerilor, totul va merge ca de obicei. De asemenea, vă puteți aștepta să primiți profit suplimentar;
 • tai o ceapa si in acelasi timp simti ca te ustura ochii si iti apar lacrimile – in realitate vei reusi ca rivalii tai sa sufere o infrangere zdrobitoare.

Dream Vanga

Clarvăzătorul credea că imaginea poate fi atât pozitivă, cât și negativă. Este asociat cu negativitatea dacă visezi că tai o legumă. Asta înseamnă că norocul îți va întoarce spatele. Dacă vrei să-ți atingi obiectivele, atunci va trebui să muncești mult și din greu pentru asta. Plânsul în timpul unui astfel de vis este un simbol rău. Acest lucru prezice că oamenii vor muri în curând în număr mare din cauza dependenței de droguri. Diavolul va domni peste lume.

Wang privit pozitiv visul de ceapă în grădină, în conjuncție – dacă există mult. O astfel de viziune promite visătorului schimbări serioase. De asemenea, prezice o recoltă bună și profituri mari.

Interpretarea viselor lui Loff

Imaginea lui Loff are referiri la modele antice ale existenței Universului, precum și la epopee. Într-una dintre legendele despre David, sfântul patron al Țării Galilor, se spune că el i-a determinat pe locuitori să folosească imaginea cepei pe haine. Acest lucru a făcut posibilă distingerea civililor de inamicii care au atacat.

În plus, interpretul indică faptul că planta este adesea un simbol al lacrimilor enervante care nu sunt asociate cu nicio nenorocire sau problemă adevărată. După ce a decojit coaja, o persoană uită de obicei imediat că a plâns. O altă interpretare legată de imagine se referă la proprietățile vindecătoare ale cepei și la capacitatea lor de a întări sistemul imunitar.

a subliniat Loff de ce visezi să mănânci ceapă în vis – cel mai adesea spre sănătate și noroc într-o chestiune care pare imposibilă.

Interpretarea visului Nataliei Stepanova

Această carte de vis conține următoarele interpretări ale viselor emergente:

 • te afli în desișul unei plante verzi – în realitate riști să cazi sub o influență proastă. Oamenii te vor invidia și vor căuta să-ți facă rău. Acest lucru se va datora faptului că totul va funcționa pentru tine;
 • tăierea unei cepe și vărsarea lacrimilor – în realitate, cei nedoritori sunt gata să ia măsuri. Ar trebui să fii atent dacă nu vrei să rămâi fără nimic;
 • visează că mănânci ceapă – ai suficientă putere pentru a învinge dușmanii;
 • privești o plantă plantată – în realitate, rivalitatea va ascuți punerea în aplicare a planurilor tale;
 • prăjiți legume – totul va merge așa cum ați planificat. Nu sunt așteptate dezamăgiri sau griji. În plus, puteți conta pe o creștere a profitului.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a subliniat că curățarea unei plante în vis este un semn pozitiv. El prezice unei persoane adormite soluția unei probleme dificile. Mănânci o ceapă crudă – în realitate vei învăța ceva care te va supăra foarte tare. Tăiați ceapa și simțiți că vă curg lacrimile în ochi – trebuie să îndurați durerea, dar în viitor veți câștiga doar.

Mănâncă ceapă

Interpretarea viselor Mănâncă ceapă a visat de ce într-un vis Mănânci ceapă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visați să mâncați ceapă citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Citeste mai mult:  Vedeți-vă într-un vis într-o rochie roșie

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – ceapa

Există o plecăciune – spre bunăstare, succes și noroc.

Schimbă-le – pentru prosperitate în afaceri.

Într-un vis, gătiți ceapa – pentru boală în familie.

Interpretarea viselor – ceapa

Vei face o descoperire, eventual o recompensă bănească.

Dacă mănânci ceapă, aceasta este o ceartă de familie.

Arunci ceapa – discordia în familie este posibilă.

Cumpărați un arc – o recompensă rapidă.

Diferiți țigani dau interpretări diferite unor astfel de vise, de obicei un arc este asociat cu soarta, binele sau răul.

A mânca o fundă, după unii țigani, înseamnă că bunurile furate îți vor fi returnate.

Mulți țigani cred că există o ceapă – la un argument confuz, poate cu propria lor familie.

Aruncarea cepei – la o pauză în relațiile cu soțul sau persoana iubită.

Dacă cumpărați un arc, veți primi o recompensă neașteptată.

Interpretarea viselor – ceapa

Arc – rivalitate în afaceri, concurență sănătoasă.

Tăiând ceapa într-un vis și plângând – va trebui să lupți pentru principiile tale.

Interpretarea viselor – ceapa

Interpretarea viselor – ceapa

Interpretarea viselor – Arca

A visa la o ceapă ca plantă de legume prevestește o boală neașteptată sau o dispută între rude din cauza moștenirii.

A consuma ceapa cruda inseamna ca vei invata ceva care iti va da necazuri si va face sa va certati cu prietenii.

Curățarea unei cepe într-un vis este un semn de înșelăciune sau succes într-o întreprindere dificilă.

Tăiați ceapa cu lacrimi în ochi – fiți învins în lupta împotriva concurenților. Prăjirea cepei sau gătitul în alt mod oferă un curs calm al treburilor și un profit mic, dar stabil.

Există feluri de mâncare asezonate cu ceapă – vei învinge dușmanii și vei face față dificultăților, dar cu prețul unor eforturi incredibile și folosind toate economiile pentru asta.

A vedea ceapa in gradina in cantitati mari inseamna ca in realitate vei provoca invidie si furie cu succesele tale.

Plantarea și creșterea cepei arată că vei visa doar la pace, așa că afacerile și grijile te vor birui.

Comerțul cu ceapă într-un vis înseamnă că vei ceda în fața convingerii celor răi și vei fi implicat într-o poveste proastă.

Cumpărarea de ceapă este o problemă cu prietenii tăi.

Dacă ai visat la un arc ca tip de armă, înseamnă că în viața reală va trebui să angajezi un avocat pentru a-ți proteja interesele.

Un arc de luptă străvechi înseamnă discordie și dușmănie între cei dragi, un arc sportiv prevestește că vei lua partea unuia dintre cei doi care se ceartă cu care simpatizi, chiar dacă greșește.

Arc de casă cu săgeți de alun – la o insultă publică și o confruntare a relațiilor personale.

Dacă într-un vis trageți din orice fel de arc, aceasta înseamnă că prejudecățile tale vor provoca o reacție puternic negativă din partea prietenilor tăi.

Să lovești ținta cu arcul – ți se va oferi un cadou șic de către admiratorii secreti, de ratat – mergi la medic dacă te simți rău.

Un vis în care vezi că te țintesc din arc înseamnă apariția de noi dușmani.

A visa Cupidon sau Cupidon cu un arc în mâini și o tolbă de săgeți pe umăr înseamnă deznodământul apropiat al unei aventuri amoroase.

Interpretarea viselor – Arca

(Vezi interpretarea: armă)

Ceapa (grădina), în general, într-un vis poate însemna litigiu, o dispută. Uneori, litigii în instanță din cauza moștenirii. A vedea sau a mânca un arc într-un vis prevestește recuperarea pacientului după multă suferință și chin. Pentru o persoană sănătoasă, un astfel de vis prezice că îl așteaptă multe dureri. Uneori, un vis prezice că invidia sau furia ta față de alți oameni le va aduce multă durere. Visul te avertizează că ar trebui să-ți stăpânești emoțiile și să nu cedezi sentimentelor de jos, ci să-ți trăiești viața și să găsești bine în ea.

Numărul de cepe dintr-un vis înseamnă exact câtă durere, griji sau boli vor cădea pe capul tău. Sau determină modul în care poți să devii furios și să-i urăști pe ceilalți. Pe vremuri, se credea că a mânca multă ceapă într-un vis este bine numai pentru bolnavi, deoarece visul lor prezice recuperarea, iar consumul de ceapă puțină este rău pentru ei. În acest caz, visul prezice moartea lor de boală. Plantarea unui arc într-un vis este un semn că nu poți să te împaci cu pierderile tale și să prețuiești dorința de a te răzbuna pe dușmanii tăi. Tăierea cepei într-un vis este un semn de lacrimi, anxietate, eșec.

Interpretarea viselor – Arca

Ceapa visează la furie și invidie, pe care le vei aduce asupra ta cu succesul tău.

Dacă într-un vis ai mâncat ceapă, atunci inamicii se vor retrage în fața ta.

Ai văzut cum crește, vei fi înconjurat de rivali, lupta împotriva cărora va da gustul vieții.

Ceapa prăjită – înaintea unei existențe senine și a unui mic profit în afaceri.

Ei tăiau ceapa și vărsă lacrimi – fii învins în lupta împotriva rivalilor.

Dacă într-un vis ai curățat ceapa și lacrimile curgeau în același timp, în realitate vei merge să te distrezi.

Mănâncă ceapă fiartă – pentru sănătate.

A mâncat ceapă prăjită – îți faci un inamic.

Plantați bulbi de flori într-un vis – așteptați achiziția.

Am admirat bulbii care înfloreau în ghivece – trebuie să te duci.

Interpretarea viselor – Arcul ca armă

Un semn de discordie și dușmănie.

Tir cu arcul – uneori înseamnă consolare, dar mai des resentimente și insultă.

Rupe o plecăciune în fața unuia sănătos – pierde ceva.

Găsiți sau cumpărați un arc într-un vis – veți fi protejat de un avocat.

A pierde sau a rupe un arc cu săgeți este o pierdere a onoarei.

A proteja pe cineva de un arc – a proteja pe cineva într-o dispută.

Interpretarea viselor – ceapă (plantă)

Curățarea cepei – spre succes într-o problemă dificilă.

Tăiați ceapa și plângeți – suferiți de înfrângere în fața rivalilor.

Există un arc – pentru a afla ceva care vă rănește mândria, dar în cele din urmă inamicii se vor retrage.

Prăjiți ceapa – obțineți un mic profit.

În general, să vezi multă ceapă înseamnă să afli că succesele tale au generat o mulțime de oameni invidioși răi.