De ce visezi să fii martor la o nuntă

Să fii într-un vis la o nuntă

De ce visezi că s-a întâmplat să fii la o nuntă? Cartea de vis crede că totul depinde de rolul pe care l-ați jucat într-un vis la acest eveniment solemn.

Potrivit lui Miller

Cartea de vis a lui Miller notează: să te vezi la propria nuntă înseamnă că vei putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație care a stat în calea succesului.

Surprinde!

Ai avut un vis că ai participat la propria nuntă ca invitat? Foarte curând va trebui să faci o alegere dificilă care îți va afecta viitorul destin.

În plus, propria ta pictură într-un vis promite un cadou neașteptat, o coincidență norocoasă sau alte surprize.

Amintiți-vă detaliile

De ce visezi că ai fost invitat la nunta altcuiva? Cartea de vis crede că din acest vis este posibil să se facă o predicție despre cursul treburilor. Este suficient să ne amintim de decorul mesei, de tinerii căsătoriți și de alte detalii.

A vizita nunta altcuiva într-un vis înseamnă literalmente că visele tale vor deveni realitate. Am visat că la sărbătoarea solemnă a altcuiva s-a întâmplat să vezi oameni în doliu, apoi i se va întâmpla un incident neplăcut unui prieten sau rudă.

Descifrarea nuantelor

Pentru a obține o interpretare adevărată a somnului, cartea de vis recomandă luarea în considerare a altor nuanțe semnificative.

 • Nunta în templu – pentru a ne cunoaște.
 • Căsătoria pentru singuri – pentru o căsătorie rapidă.
 • Pentru căsătorit – la nașterea copiilor, profituri.
 • Pentru un bărbat – la o afacere, un contract comercial, un proiect de afaceri.
 • Pentru o femeie – mult noroc.
 • Semnarea cu soțul / soția altcuiva – la prăbușirea întreprinderii planificate.
 • Dans la o nuntă – aveți grijă când comunicați cu sexul opus.
 • Stând la masă – norocul va veni în toate domeniile, cu excepția dragostei.

Orice probleme care apar într-un vis în timpul sărbătorii avertizează despre boală, eșec și chiar moartea celor dragi. Interpretarea viselor crede că depinde de măreția conflictului.

Profit sau eșec?

De ce visezi să fii mire la o nuntă? Acesta este un semn de mare succes. O idee sau un anumit proiect va fi recunoscut și va aduce satisfacție și profit demn.

Ai visat că ești mire și că ești fericit pentru asta? Din păcate, cartea de vis bănuiește că ești destinat pentru ani de singurătate sau necazuri mari. Pentru pacienți, acesta este un semn al unei complicații a bolii.

Văzându-te într-un vis ca mirele unei fete tinere – spre prosperitatea afacerilor comerciale, soția unui prieten – temperează-ți dorințele, străinii – la necaz, înșelăciune.

Nu fi gelos!

Ce înseamnă să fii mireasă la o nuntă? Dacă ai experimentat indiferența față de căsnicia ta, atunci în viața reală vine dezamăgirea față de persoana iubită. De asemenea, este un semn al unei boli iminente.

Dacă într-un vis ai fost mireasă, atunci iubitul tău nu a venit sau a fugit, atunci va trebui să experimentezi durerile de gelozie, pentru care nu va exista nici cel mai mic motiv.

Schimbați imediat!

De ce să visezi că s-a întâmplat să fie un martor la nuntă? Interpretarea visului garantează că în curând vei primi informațiile sau știrile mult așteptate de la distanță. Exista si posibilitatea de a fi numit intr-o functie care sa te supere putin.

Ai visat că ai fost martor la căsătoria unor străini completi? Schimbă-ți stilul de viață, altfel te va trage într-o adevărată mlaștină.

Aruncă o privire la prietenii tăi!

A fi martor la nunta unui prieten este un eveniment trist care va aduce o mulțime de griji și eșecuri.

De ce visezi că a trebuit să devii prieten la o sărbătoare cu o fată care ți-a luat logodnica? Interpretarea visului crede că, în realitate, vei întâlni nesinceritatea și răutatea prietenilor.

Într-un vis, ai fost martor la nunta străinilor? În viața lui personală, au existat schimbări grandioase și numai în bine.

Decide!

Ai avut un vis că s-a întâmplat să fii un invitat de onoare la nunta unei rude? În viața reală, trebuie să ajuți această persoană.

În plus, a fi invitat înseamnă literalmente că încerci să-ți rezolvi problemele personale prin alții.

Dacă într-un vis încă nu ați aflat cine trebuie să fiți la nuntă, atunci cartea de vis vă sfătuiește să vă reconsiderați atitudinea față de viață și îndatoriri.

Alege-ți visul

De ce visezi la o nuntă?

De ce visezi să fii invitat la o nuntă?

Fugi de la o nuntă într-un vis

De ce o fată necăsătorită visează la nunta altcuiva?

Pregătirea interpretării viselor pentru nunta altcuiva

Într-un vis, mergând la o nuntă

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visezi la nunta unui prieten? Interpretarea viselor: nunta altcuiva, plimbare la nunta unui prieten. Interpretarea viselor

 • 14 octombrie 2018
 • Oameni
 • Makarova Svetlana

O nuntă este un eveniment vesel și incitant care marchează începutul unei noi etape în viața a doi oameni care se iubesc. A vedea nunta unui prieten într-un vis este un simbol cu ​​mai multe valori, a cărui interpretare depinde de detaliile visului. Răspunsul la întrebarea „Pentru ce este visul nunții unui prieten?” este discutat în detaliu mai jos.

Interpretarea generală a visului

Dacă o fată singură într-un vis a fost martoră la nunta celui mai bun prieten al ei, atunci în curând vor avea loc schimbări pozitive în viața ei. Ea va întâlni un bărbat lângă care va găsi fericirea în dragoste.

A fi prezent la nunta unui fost prieten este un avertisment subconștient că visătorul are nevoie de odihnă. Are nevoie să se recupereze și să evadeze din rutina zilnică, apoi să revină la munca productivă.

Care este visul nunții unui prieten a cărui mireasă a fugit de la ceremonie? Visul are o conotație negativă. Interpretarea visului indică faptul că în viața reală cineva va încerca să-l rănească pe visător. Poate că unul dintre concurenții sau inamicii săi va comite o provocare pentru a-l pune pe cel care doarme într-o lumină proastă și a-i distruge reputația.

Absența mirelui la ceremonia solemnă este interpretată în mod ambiguu de cărțile de vis. În acest caz, este necesar să ne amintim ce emoții a experimentat mireasa într-un vis. Dacă era deprimată și era foarte îngrijorată de absența iubitului ei, atunci, în realitate, visătorul va trebui să se confrunte cu dificultăți. O serie de necazuri îl vor supăra, dar nu îl vor lipsi de încrederea lui inerentă în sine. Dimpotrivă, o mireasă fericită și lipsită de griji care nu observă absența mirelui și se bucură de vacanță este realizarea bunăstării financiare.

Acțiuni într-un vis

Interpretarea unui vis în care a fost visată nunta altcuiva poate diferi în funcție de acțiunile din regatul lui Morpheus.

 1. Ia parte la pregătirea pentru sărbătoare – pentru schimbări fericite în viață. Ei pot avea legătură cu munca, familia sau relațiile cu o persoană dragă.
 2. Pregătirea cu grijă pentru nuntă este un semn că, în realitate, visătorul va avea un eveniment plăcut care îi va aduce multe emoții pozitive.
 3. Băutul la nunta unui prieten este interpretat de cartea de vis ca un semn că a venit timpul să te gândești serios la viață și să-ți formezi valorile. Acest lucru va ajuta o persoană să înțeleagă în ce direcție ar trebui să se miște în viitor.
 4. Dormitorul va putea rezolva în siguranță problemele care l-au deranjat dacă a participat la nunta altcuiva ca invitat și s-a plictisit în timpul sărbătorii.
 5. Să dansezi contrar dorințelor tale și să nu experimentezi plăcere din cauza asta este un vis de dificultăți financiare. Lipsa banilor poate fi cauzată de risipa excesivă a visătorului și de lipsa capacității sale de a-și gestiona cu competență finanțele. Trebuie să-și dea seama de valoarea banilor, altfel va avea serioase dificultăți în viitor.
 6. Tăierea unui tort de nuntă – în realitate va apărea o situație conflictuală, participantul sau martorul căruia va fi persoana adormită. Dacă vrea să-și mențină buna reputație, trebuie să rămână neutru și să nu se amestece în dispută.
 7. Ai avut o plimbare distractivă în regatul lui Morpheus la nunta unui prieten? Potrivit cărții de vis, acest lucru indică faptul că visătorul va experimenta fericirea în viața personală.

Citeste mai mult:  A fi rănit într-un vis

Detalii de vedere pe timp de noapte

În primul rând, ar trebui să luați în considerare semnificația somnului în funcție de culoarea rochiei de mireasă, de prezența sau absența unui voal la mireasă și de decorul mesei festive.

 1. O rochie albă clasică, care simbolizează puritatea și inocența, indică faptul că treburile visătorului vor ieși bine, iar o dâră strălucitoare va apărea în viața lui. Aceasta este o oportunitate grozavă de a-ți realiza planurile.
 2. O rochie de mireasă neagră mohorâtă, evocând gânduri triste, avertizează că cei nedoritori pot defăima pe cel care doarme. Trebuie să fie atent și să evite confruntarea cu adversarii săi pentru a nu-i provoca la fapte rele.
 3. Rochia roșie marchează înșelăciunea sau trădarea unei persoane în care dormitorul avea sinceră încredere.
 4. Dacă mireasa nu avea un văl, iar în timpul ceremoniei soții nu au schimbat inele, trebuie să vă pregătiți mental pentru dificultăți. Membrii familiei și prietenii adevărați îl vor ajuta pe visător să le facă față.
 5. O masă goală de vacanță reprezintă eșecuri în viață și avertizează pe cel care doarme că angajamentele sale nu vor avea succes. Nu vă pierdeți energia cu ceva care este sortit eșecului în avans.

Sonnik Miller

De ce visezi nunta unui prieten în interpretarea lui Gustav Miller?

 1. A te simți incomod în timpul șederii tale la nuntă este un semn că în viitorul apropiat eforturile depuse de visător vor da rezultate și va putea să-și rezolve toate problemele.
 2. Dacă o fată vede într-un vis că prietena ei se căsătorește în secret, atunci cartea de vis indică faptul că femeia adormită trebuie să învețe să-și controleze emoțiile.
 3. Printre invitații prezenți la nuntă, a vedea o persoană în haine de doliu este un semn rău. Acest vis poate indica probleme minore viitoare sau, dimpotrivă, dificultăți grave cărora visătorul singur nu le va putea face față.

Interpretarea lui Vanga

Potrivit cărții de vis a văzătorului bulgar, prezența visătorului la sărbătoare în statutul de oaspete de onoare indică faptul că, în viitorul apropiat, va trebui să dea o mână de ajutor unei persoane dragi. Vanga atrage atenția asupra faptului că, dacă cel care doarme ignoră cererea, se va găsi în curând în locul petiționarului.

Distracție fără griji la nuntă – la o distracție plăcută în compania prietenilor. Oportunitatea de a ne întâlni este rară, așa că nu trebuie să o ratați. O odihnă bună va distrage atenția celui care doarme de la gândurile negative și îl va ajuta să se relaxeze puțin.

Interpretarea viselor lui Loff

De ce visezi la nunta unui prieten, conform cărții de vis a lui David Loff? Dacă în viața reală visătorul nu plănuiește să participe la o nuntă, atunci visul pe care l-a văzut personifică anumite îndatoriri pe care și le va asuma în curând. O sărbătoare veselă este un semn că o persoană este pe calea cea bună. Dacă vacanța a fost tristă, cartea de vis recomandă abandonarea obligațiilor, deoarece adormitul ar putea să nu le poată face față.

Interpretare în cartea de vis a lui Tsvetkov

Tsvetkov, în cartea sa de vis, numește nunta unui prieten un semn negativ. În viață pot apărea evenimente neașteptate care perturbă planurile visătorului și îl împiedică să-și realizeze ideile. De asemenea, este posibil ca relațiile cu cei dragi să se deterioreze din cauza subestimarii.

De ce visezi la o nuntă

Vacanțele în viziuni de noapte reflectă adesea speranțele unei persoane adormite de succes într-o anumită afacere. Dacă norocul va însoți proiectele planificate depinde de circumstanțele exacte ale visului. În articol, vom lua în considerare de ce visezi la o nuntă, conform mai multor surse populare.

Subconştient

Dacă această imagine este a unei fete necăsătorite, atunci poate fi un indiciu subconștient că ea se gândește prea des la o potențială căsătorie. Poate că ești singur sau alesul nu se grăbește să facă o cerere în căsătorie. În același timp, ești de mult gata să-ți creezi o familie.

De ce să visezi la propria ta nuntă in alte cazuri? La faptul că unei persoane îi lipsește căldura și înțelegerea celor dragi. Doriți mai mult sprijin?

Carte de vis popular

În interpretarea populară, sunt descrise următoarele semnificații: de ce o fată necăsătorită visează la propria nuntă sau sărbătoarea altcuiva:

 • dacă ești prezent la nunta cuiva, atunci vei depăși toate obstacolele și vei finaliza cu succes munca începută;
 • ascultați cum se discută undeva despre o sărbătoare – un simbol al necazurilor și durerilor iminente;
 • a visat că tinerii erau căsătoriți în secret (sau cu tine însuți) – un semn al unui risc serios pentru reputație. Feriți-vă de actele erupții pe care le puteți regreta în viitor;
 • de ce visezi la nunta unei prietene într-o carte de vis – la cunoștința viitoare cu un reprezentant de sex opus. Este posibil să începi o relație romantică serioasă;
 • participarea la propria vacanță este un semn al dificultăților în afaceri, uneori despărțirea de o persoană dragă;
 • în timpul ceremoniei a fost un fel de zarvă, nenorocire – de fapt, va trebui să treci prin multe momente neplăcute. Te așteaptă o perioadă de dezamăgiri, necazuri și dificultăți;
 • visarea invitaților la nuntă – un simbol al fericirii în viața de familie;
 • dacă ar fi îmbrăcați în haine negre de doliu, atunci ar fi foarte supărați. Poate că cineva apropiat tău va muri;
 • distracția de nuntă furtunoasă vorbește despre singurătate, nenorociri, boli grave.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea că sărbătorile sunt personificarea relațiilor sexuale de succes, armonie în sfera intimă. Probabil, tu și partenerul tău știi bine ce poate fi plăcut. Dacă viziunea este pentru un tânăr care nu are experiență de intimitate, atunci poate indica o teamă de a se arăta nu în cel mai bun mod la primul contact.

Citeste mai mult:  visul la un lift

nunta de vis, la care are loc și nunta, indică dorința de a echilibra latura fizică și spirituală a relației. Crezi că nu ar trebui să ai contact sexual cu o persoană care este indiferentă. Prin urmare, doar cel față de care ai sentimente și care te iubește însuși, poate deveni partenerul tău.

Dacă o fată a visat că devine mireasa iubitului ei, atunci în realitate ar exista schimbări în relații. Pentru cei care sunt într-o ceartă, un vis înseamnă o reconciliere timpurie. Poate că scandalul a fost provocat de dorința ta intensă de a legitima relația. Dar nu pune presiune pe ales, pentru că îl sperii prea tare.

De ce visezi la nunta unei fiice (pentru mama) – a invidia in raport cu fata. Crezi că este tânără și frumoasă și tu însuți ai pierdut deja cea mai mare parte din atractivitate. Dacă viziunea este pentru tată, atunci se va distra de minune la o plimbare și se va întâlni cu cineva pe care nu l-a văzut de multă vreme.

Sonnik Miller

Această sursă descrie următoarele valori posibile ale imaginii:

 • de ce visezi să mergi la o nuntă – la faptul ca circumstantele nu vor fi in favoarea ta, dar vei putea gasi o iesire din situatie;
 • fata a visat că se căsătorește în secret – de fapt, nu se comporta cel mai bine. Visul sugerează necesitatea liniștirii unor trăsături de caracter;
 • am visat că accepti o ofertă – de fapt, vei câștiga respectul și onoarea celor din jur, te vei ridica în ochii lor;
 • crezi că părinții sunt împotriva căsătoriei – în realitate alegerea ta a alesului inimii nu va fi aprobată;
 • Am visat la o sărbătoare la care o persoană dragă se căsătorește cu alta – în realitate te vei îngrijora și te vei supăra fără motiv;
 • fata a visat că o persoană în doliu a fost prezentă la vacanța ei – viața de familie nu va funcționa în cel mai bun mod;
 • в nunta carte de vis iar ceremonia care are loc după toate regulile este un semn de succes și fericire;
 • a conduce singur ceremonia de căsătorie este un indicator că te vei simți fericit și vei înțelege că ești îngrijit.

Dream Vanga

Văzătorul credea că a fi prezent la nuntă și a te distra este semnul unei distracție plăcută iminentă cu prietenii. Ea nu a exclus ca la petrecerea viitoare să aibă loc o cunoștință foarte semnificativă și importantă.

Ea visează că tu însuți te căsătorești – trebuie să iei o decizie dificilă. Soarta viitoare va depinde dacă faci alegerea corectă. De ce să visezi nunta altcuivaunde esti oaspete de onoare? La faptul că trebuie să asculți o cerere a unei persoane dragi. Nu-i refuza sprijinul, pentru că tu însuți vei căuta în curând ajutor.

Interpretarea viselor lui Loff

Acest autor a descris care este visul pregătirii pentru nuntă, și sărbătoarea în sine. Imaginea indică așteptările visătorului, aspirațiile și visele sale. Este posibil să vă asumați prea multe obligații, fiind pe punctul de a lua o decizie importantă. Dacă sărbătoarea s-a încheiat cu succes va depinde și de modul în care vor evolua lucrurile.

Interpretarea viselor lui Rasputin

În această carte de vis, imaginea în sine indică faptul că o persoană se va bucura de realizările altora. În plus, succesul va însoți afacerile planificate. Acum este cel mai bun moment pentru a-ți realiza toate visele. În plus, în carte de vis pentru a pregăti nunta sau participa la el poate avea una dintre următoarele valori:

 • dacă ei înșiși au fost căsătoriți și au fost prezenți la sărbătoare, atunci urmează schimbări serioase. Ei vor avea o influență puternică asupra întregii vieți ulterioare;
 • părea că ai fost prezent la nuntă în haine ridicole – de fapt, ceva important urmează, dar vei lua destul de ușor evenimentul care urmează. Cu toate acestea, în cele din urmă, totul va ieși în bine;
 • visează că ești trist la vacanță – de fapt, intră în conflict cu propriul tău „eu”. Așteptați contradicții interne care vor fi foarte greu de depășit;
 • a participat la sărbătoare în calitate de martor – în realitate poți ajuta o persoană dragă. Se va conta serios pe tine, așa că comportă-te în consecință;
 • a visat cum primești o invitație – un semn că vei învăța despre organizarea unui eveniment semnificativ pentru tine. Cu toate acestea, din anumite motive, nu veți putea participa la el;
 • în timpul sărbătorii a avut loc o luptă – în lumea reală, va trebui să rezolvi lucrurile cu alesul inimii. Nu-ți face griji, pentru că aceasta este doar o altă etapă a relației tale;
 • la nuntă a fost prezent un mort – trebuie să te relaxezi și să iei o pauză de la serviciu. Nu-ți face griji că lucrurile merg prost fără tine. Nu se va întâmpla, așa că stai liniștit.

Dream interpretare Tsvetkova

În interpretarea ezotericului, imaginea simbolizează tristețea și moartea. Dacă ai visat cum au dansat într-o vacanță, atunci vor fi probleme cu sexul opus. Vorbind cu oaspeții prezenți – spre confuzie în afaceri.

De ce visezi la o nuntă într-un vis

Aproape fiecare fată visează la o rochie albă, un voal lung și o sărbătoare minunată în care poți face fotografii minunate. Și adesea în cele mai strălucitoare vise ea se vede ca o mireasă. O interpretare de vis a unei nunți nu se interpretează întotdeauna la fel de fericit ca în vise. Foarte des, o rochie albă într-un vis nu înseamnă un eveniment mult așteptat în realitate. Dacă te uiți la o carte de vis modernă, o nuntă înseamnă următoarele.

Visează o fată tânără care vrea cu adevărat să se căsătorească

Dacă ea vrea cu adevărat să se căsătorească, atunci ar trebui să acordați atenție căsătoriei într-un vis. Cu toate acestea, o nuntă rareori prezintă schimbări vesele în realitate. Dimpotrivă, visează la necaz și singurătate. Mai ales dacă are complexe în acest sens și îi este frică să fie singură.

Dacă într-un vis o fată se vede invitată la nunta altcuiva, o așteaptă singurătatea și dezamăgirea amară în dragoste. Mai ales dacă mireasa este o soră, o prietenă sau doar o femeie strălucitoare și frumoasă – complet opusul visătorului. A fi martor la o astfel de nuntă înseamnă să-ți pierzi propria fericire.

A vorbi despre o nuntă într-un vis al unei fete necăsătorite este o propunere plăcută și importantă care se va referi la viața de afaceri și nu la iubire. Poate că va exista o conversație despre viitor, de exemplu, despre afaceri, mersul la facultate sau un job part-time. Pentru o fată creativă, un astfel de vis poate fi un prevestitor al unui nou proiect, promovarea unui examen la o universitate adecvată sau trecerea la o echipă bună.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează un cal

Am visat la un hype de nuntă fără mire și mireasă – așteptați-vă la o invitație la sărbătoare. Sărbătoarea va fi luminoasă și interesantă, plăcută și frumoasă, iar visătorul va primi o invitație la o zi onomastică. Dar adesea un astfel de vis este visat până la lacrimi din cauza veștilor neplăcute. Pentru o fată îndrăgostită, el poate prevesti că va afla că tipul visurilor ei s-a căsătorit cu altul sau o va face.

Dar care este visul propriei ei nunți pentru cel care visează la un mire și la căsătorie. Cel mai adesea, un vis despre ea cheamă să nu plutească în nori și să nu petreacă mult timp pe vise deșarte, care, cel mai probabil, nu sunt destinate să devină realitate. Un adevărat aspirant pentru mână și inimă nu va apărea curând. Dacă te uiți în cartea de vis, o nuntă este uneori interpretată ca o știre despre căsătoria iminentă a unei iubite, a surorii sau a unui admirator secret, care va provoca gânduri de invidie, durerea propriei singurătăți sau chiar o boală mintală periculoasă din cauza acest. Visele frecvente în care o fată s-a căsătorit sau a văzut cum se înalță în nori atunci când nunta ei are loc, prevestesc boala ei și chiar moartea în urma unui accident. Mai ales dacă fata a văzut cum i s-a pus o coroană pe cap și s-a dus la patul conjugal.

A vorbi despre o nuntă în prezența părinților este o schimbare de reședință sau o propunere incitantă.

Visul unei fete care nu este prea dornică să se căsătorească, dar nu-l va deranja

Ei au viziuni despre vise profetice despre o nuntă mai des decât toți ceilalți. Prin urmare, dacă s-au văzut într-un vis în imaginea unei mirese, atunci, cel mai probabil, în realitate vor primi o cerere în căsătorie sau vor începe să lucreze într-un loc nou. Același lucru este valabil și pentru fetele care trăiesc într-o căsătorie civilă. De aceea, cel mai adesea visează la propria nuntă.

Înconjurând un vals într-un vis cu o persoană dragă într-o rochie de mireasă printre invitați – pentru a surprinde, a dezamăgi și a unui nou interes amoros. Fata nu are ce să zboare în nori, căci iubita ei fie îi va face o ofertă, pe care o așteaptă de mult, fie va fi amar dezamăgită de el.

Dacă într-un vis cineva întreabă „chiar ai de gând să te căsătorești”, în timp ce fata nu se gândește la asta, înseamnă schimbări mari, mutarea în alt oraș sau o ofertă amețitoare.

Pentru a fi invitat la nunta unui prieten, prieten, cunoștință sau doar o femeie – așteptați-vă vești neașteptate despre viața lor personală, invitații la o sărbătoare și, dacă ați văzut o nuntă cu coroane în vis, atunci la o înmormântare.

Dar care este visul căsătoriei părinților. Cel mai adesea, asta înseamnă că relația dintre ei va fi dificilă, unul dintre soți poate înșela.

De ce să visezi la propria ta nuntă într-un vis într-o zi ploioasă și înnorată? Așteptați-vă la durere puternică, lacrimi din cauza trădării sau trădării unei persoane dragi, la o invitație la înmormântarea unui prieten sau a iubitei. Dacă în acest moment aveți o poveste de dragoste, atunci îi puteți pune capăt – visele nu sunt destinate să devină realitate.

De ce să visezi la propria ta nuntă într-o zi plină de soare? Somnul are 2 sensuri opuse. Ori o persoana draga va cere, ori nu o va face niciodata, mai ales daca te-ai invartit in nori, in alt oras sau in strainatate.

În visele copiilor

Bebelușii, în special fetele, sunt mai receptivi și mai deschiși la vise. Din acest motiv au adesea vise profetice cu intrigi dramatice frumoase. Prin urmare, acordați atenție dacă copilul a visat la o nuntă, o mireasă și un miri.

Uneori copiii visează la nunta părinților. Dacă într-un vis erau cu coroane pe cap sau cu aripi de înger, poate că copilul va rămâne orfan din cauza unui accident. În general, nunțile din visele copilăriei sunt interpretate de cartea de vis ca viziuni literale profetice, cu excepția cazului în care mirii sunt căsătoriți în realitate și nu sunt persoane în vârstă.

Nunta femeii căsătorite

Atunci când îl interpretăm, merită să fiți atenți la relația reală a soților, cu cât timp în urmă a avut loc legătura lor reală în valsul de nuntă și cât timp femeia nu a fost liberă.

Dacă visează să fie la o nuntă în termen de o lună de la sărbătoare, visul este gol. Este doar o reflectare a emoțiilor trăite. Cu toate acestea, să fii la propria ta sărbătoare, să auzi o conversație despre căsătorie, să îmbraci o rochie de mireasă sau să vezi o altă persoană în locul soțului ei – la un divorț rapid. Acesta este ceea ce visează să se căsătorească din nou cu un soț adevărat într-un vis, mai ales dacă soții sunt împreună de mulți ani. Cel mai adesea, o astfel de viziune înseamnă divorț sau moartea unui soț din cauza unui accident.

Să fii la nunta ta cu o persoană decedată este un vis foarte urât. Este dificil să spui imediat de ce să-l vezi cu siguranță, dar întotdeauna prevestește schimbări proaste. Dacă o femeie căsătorită a visat la un voal luminos și frumos pe ea și la o rochie de mireasă lângă un văduv sau un decedat, pericolul o amenință pe ea sau pe soțul ei.

De ce visezi să fii și să mergi la nunta altcuiva? Așteaptă vești uimitoare despre prietenul tău. Poate că este în pericol de moarte, mai ales dacă flori artificiale sunt oferite miresei într-un vis. A fi martor la ea înseamnă a lua parte activ la înmormântare sau la o afacere nouă și neobișnuită cu ea. Adesea, un vis înseamnă o recompensă bună pentru muncă.

De ce visezi să fii oaspete la nunta unui soț cu o altă femeie? El îți este credincios, frica și gelozia se vor risipi în curând. Dar să fii oaspete sau martor la nunta unui iubit sau a unui prieten – la despărțirea de această persoană, trădarea sau scandalul său, în care vei fi atras de harul acestei persoane.

Pentru a fi martor la nunta unei rude în vârstă sau a unei bunici – așteptați-vă la distracție zgomotoasă sau la o aniversare cu mulți invitați. Dar dacă este bolnavă – o înmormântare și o împărțire a moștenirii.

Să fie amanta mirelui la nunta lui, să-l învingă de la tânăra mireasă – la o mare ceartă și scandal, mai ales dacă era multă lume în jur.