De ce visezi la un gât rupt la un soț

carte de vis fractură a gâtului într-un vis

interpretare vis fractură de gât cartea de vis a avut un vis, de ce visezi un gât rupt într-un vis? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți un gât rupt într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Văzându-l pe Gât într-un vis

Dacă cineva vede în vis pe gât un guler care provoacă jenă, va avea o afacere neplăcută pe gât.

Dacă cineva vede într-un vis că gâtul unei persoane a fost tăiat și i s-a dat capul, atunci pentru pacient este pentru vindecare, pentru ca debitorul să fie eliberat de datorii și să facă Hajj.

Predicția visului gâtului

Gâtul într-un vis este un simbol al puterii, al onorurilor și al moștenirii.

Durerea în gât într-un vis oferă o mulțime de probleme legate de o afacere neplăcută. Visul în care ți-ai rupt gâtul indică faptul că, din cauza propriei prostii, te vei găsi într-o situație dificilă și toate planurile tale se vor prăbuși.

Dacă într-un vis te gândești cum să lovești pe cineva în gât, atunci, în realitate, poți să pierzi controlul asupra ta și să te eliberezi, ceea ce îți va distruge afacerea și relația cu persoana potrivită. Visul în care ți-a fost mototolit gâtul prevestește rușine, dezonoare și pierderi materiale. Dacă visezi că cineva și-a rupt gâtul, atunci în curând vei auzi despre eșecul unei afaceri pe care anterior le-ai considerat fără speranță. A-ți vedea gâtul fragil într-un vis înseamnă că nu vei putea face față sarcinilor care ți-au fost atribuite. A vedea un gât gros într-un vis este un semn al fiabilității poziției tale, ceea ce indică faptul că poți depăși orice dificultăți. Visul în care ai văzut că gâtul tău s-a îngroșat înseamnă o mare fericire personală și bunăstare materială.

De ce visează Neck

Un gât uman văzut într-un vis sugerează că nevoile tale sexuale devin din ce în ce mai sofisticate și mai exotice. Dacă într-un vis te uiți la gâtul tău într-o imagine în oglindă, asta înseamnă că problemele din sfera afacerilor îți vor afecta activitatea sexuală.

Văzându-te cu un gât nefiresc de subțire – în viața reală, ești intolerant cu ceilalți și cu cei dragi, nu ține cont de părerea și punctul de vedere al acestora.

Văzându-l pe Gât într-un vis

Predicția visului gâtului

De ce visează Neck

Gâtul este un simbol al puterii, al onorurilor, al bogăției și al marii moșteniri.

Cine vede într-un vis că gâtul lui a devenit mai mare și mai plin decât de obicei, toată lumea îl va respecta pentru viața lui cinstită și bună și în curând va deveni mai bogat decât era înainte.

Un gât care a scăzut în volum înseamnă contrariul.

Dacă cineva visează că cineva i-a legat sau strâns gâtul cu mâinile, acesta este un semn rău.

Un astfel de vis arată celui care l-a văzut că va asculta de persoana care și-a pus mâna peste el în vis.

Să-ți visezi gâtul răsucit astfel încât capul să fie înclinat constant într-o parte este un semn de nefericire, rușine și pierdere.

O umflare a gâtului într-un vis de la inflamație sau furuncule prevestește o boală.

A te vedea într-un vis cu gâtul tăiat, dar a supraviețui, înseamnă speranță și un final de succes al cazului.

O persoană care visează că i s-a tăiat gâtul cu un cuțit va primi o insultă de la cineva.

Dacă el însuși tăie gâtul unui prieten într-un vis, aceasta înseamnă o conduită greșită din partea lui, deja comisă sau pe care o va face în curând.

Văzându-l pe Gât într-un vis

Predicția visului gâtului

Dacă ai visat la gâtul excesiv de lung al cuiva – să zicem, o girafă sau o lebădă – atunci, în realitate, vei fi expus riscului participând la o afacere destul de dubioasă.

Dacă într-un vis ați fost lovit la gât – doar răbdarea și rezistența vă vor ajuta să evitați probleme grave într-o situație extrem de dificilă. Un gât fără cap sugerează că vei întâlni în curând o persoană de care soarta te va lega ferm și pentru o lungă perioadă de timp.

De ce visează Neck

Văzându-l pe Gât într-un vis

A vedea un gât urât este o viață fericită și distractivă.

Vedeți o persoană cu gâtul subțire – acesta este un avertisment despre o posibilă înșelăciune din partea unui prieten.

Dacă vă vedeți gâtul – spre succes și fericire.

Văzând o rană pe gât – la datorii și certurile în familie.

Predicția visului gâtului

Dacă te uiți într-o oglindă într-un vis și-ți vezi gâtul – lung, frumos și bine îngrijit – reputația ta va fi întărită în viitorul apropiat. Dacă gâtul tău este decrepit și încrețit, vei fi calomniat de dușmani. Senzație de durere în gât – o neînțelegere între generațiile mai în vârstă și cele mai tinere va crea un mediu nefavorabil în familie.

Dacă ai visat că gâtul tău este decrepit și încrețit, imaginează-ți că îl ungi cu un elixir minunat și devine tânăr și frumos (vezi Elixir). Dacă simțiți durere, imaginați-vă că înfășurați o eșarfă în jurul gâtului dureros – și durerea dispare imediat. Dăruiești și eșarfe tuturor rudelor tale (vezi Esarfa).

De ce visează Neck

Dacă visezi că-ți vezi propriul gât, asta înseamnă că relațiile de familie nefavorabile vor dăuna afacerilor tale.

Admiră gâtul cuiva – arată că experiența ta și atitudinea cinică față de sentimente te vor împinge să distrugi familia altcuiva.

Dacă o femeie vede într-un vis că are gâtul subțire, acesta este un semn că va deveni rapid morocănos dacă își pierde controlul asupra caracterului ei.

.Cifrare A visa că descifrezi material criptat sau încerci să citești texte antice, vorbește despre dorința ta de lungă durată pentru munca literară. Visul vă oferă succes în acest domeniu, în care veți ajunge, după ce ați dobândit cunoștințe și experiență profundă.

. Școală Vizitarea școlii într-un vis este un semn distinctiv al talentului tău literar necondiționat. Dacă visezi că ești tânăr, iar școala somnului tău este școala tinereții tale, atunci. Vei descoperi că vicisitudinile vieții te vor face să tânjiți după adevărurile simple și bucuriile fără pretenții ale vremurilor de demult.

Dacă visezi că predai la școală înseamnă că vei fi atras de o educație liberală, dar nevoia severă de pâine zilnică va schimba totul. Dacă vizitezi școala copilăriei tale într-un vis, înseamnă că un incident nefericit îți va umbri viața astăzi.

A vedea o școală și copii în curtea ei într-un vis îți promite o ascensiune treptată prin rânduri.

Văzându-l pe Gât într-un vis

A avea un gât gras într-un vis este un succes.

A vedea un gât subțire într-un vis – la muncă și chin inutil.

Să vezi un gât albastru umflat – este dificil să înduri viața din jur, să suferi de agitația vieții.

Gâtul lipsește, am visat – să nu am voință.

Citeste mai mult:  Plange in vis si in realitate

A avea gâtul tăiat într-un vis este o pacoste.

A te uita la gât este un pericol, o surpriză de care trebuie să te ferești.

Scărpinarea gâtului într-un vis – spre tristețe.

Au văzut un guler în jurul gâtului lui – pentru a ajunge într-o poziție neplăcută.

Pentru a vedea un gât de femeie frumos – pentru un bărbat la pofta unei femei iubite.

Un gât urât gol este un prevestitor pentru tineri că nunta nu va avea loc.

Predicția visului gâtului

În general înseamnă onoare, bogăție și moștenire.

A avea gâtul mai lung și mai gros decât de obicei înseamnă exaltare în rang și demnitate și dobândirea de bogăție și faimă.

Dar a avea gâtul mai scurt decât de obicei marchează opusul celor de mai sus, a avea gâtul rostogolit în lateral înseamnă rușine, pierdere și nenorocire.

Care este visul Gâtului în cartea de vis

10 iulie 2019 la 12:18 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Neck citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează gâtul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul Gâtului și ce înseamnă:

A avea un gât gras într-un vis – la succes, unul subțire – la muncă și chin inutil, un gât albastru umflat – înseamnă că este dificil să suporti viața din jur, să suferi de agitația vieții, să nu ai un gât înseamnă a nu avea voință, a avea gâtul tăiat – a necazuri.

Într-un vis, să te uiți la gâtul tău este un pericol, o surpriză de care trebuie să te ferești. Scărpinatul pe gât într-un vis – spre tristețe.

A avea un guler la gat – in realitate inseamna sa ajungi intr-o pozitie neplacuta.

Văzând un gât de femeie frumos într-un vis pentru un bărbat – după capriciile femeii pe care o iubește, un gât urât gol pentru tineri – un prevestitor că nunta nu va avea loc.

Sonnik Miller

De ce visează Neck într-un vis?

Dacă visezi că-ți vezi propriul gât, atunci relațiile de familie nefavorabile vor dăuna afacerilor tale.

Admiră gâtul cuiva – un prevestitor că atitudinea ta cinică față de sentimente va provoca distrugerea familiei.

Dacă o femeie vede într-un vis că are un gât gros, atunci va deveni rapid morocănos dacă nu își controlează caracterul.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea gâtului din visul tău

Gât – Visătorul însuși ca persoană. Lung sau gros – autoritate, respect, prosperitate. Curba, subțire – nenorocire, pierdere. Presiunea sau cu guler este o dependență puternică. In taieturi, chiries – calcul gresit, miss; boala.

Cartea de vis idiomatică

Gâtul – ceea ce simbolizează ceea ce a văzut

„Agățați-vă de gâtul cuiva” – deveniți o povară, bucurați-vă de întâlnire. „Rupeți-vă sau răsuciți-vă gâtul” – nu vă calculați puterea, implicați-vă într-un proiect periculos în mod deliberat imposibil. „Împinge în gât” – alungă; „rupe gâtul cuiva” – câștig; Întinde-ți gâtul – curiozitate, previziune.

Micul Weses carte de vis

De ce visează gâtul?

Bogăție, moștenire, onoare, dar; scurt – retrogradarea la locul de muncă; lung, gros – creștere, bogăție; subțire – lucrează cu capul; pliat, strâmb – pierdere, nenorocire, rușine; inflamat, umflat – boală; redus – obțineți bani; în răni, abcese – o boală, o greșeală.

Roma Cartea visurilor

Semnificația somnului despre dimensiuni mari ale corpului

În general înseamnă onoare, bogăție și moștenire; a avea gâtul mai lung și mai gros decât de obicei înseamnă exaltare în rang și demnitate și dobândirea de bogăție și faimă; dar a avea gâtul mai scurt decât de obicei marchează opusul celor de mai sus, a avea gâtul rostogolit în lateral înseamnă rușine, pierdere și nenorocire.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre Neck

Un gât uman văzut într-un vis sugerează că nevoile tale sexuale devin din ce în ce mai sofisticate și mai exotice. Dacă într-un vis te uiți la gâtul tău într-o imagine în oglindă, asta înseamnă că problemele din sfera afacerilor îți vor afecta activitatea sexuală. Văzându-te cu un gât nefiresc de subțire – în viața reală, ești intolerant cu ceilalți și cu cei dragi, nu ține cont de părerea și punctul de vedere al acestora.

Dream interpretare Tsvetkova

Vederea – onoare, putere, moștenire; gât mototolit – a primi bani; deteriorat sau fiert, rană – greșeli fatale, boală.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Dacă visezi gâturi

Pentru a vedea gâtul – onoruri, putere, moștenire.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Neck

A vedea este onoare, putere, moștenire.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la Gât, ce înseamnă?

Gâtul – Reprezintă momente spontane ale vieții, întoarceri aleatorii. Dacă ești sugrumat într-un vis, acesta este un simbol al puterii malefice, un inamic care „îți blochează oxigenul”. Acesta este un simbol al vieții care se schimbă într-o direcție sau alta. Un gât subțire și subțire este o muncă inutilă. Un gât gras, umflat este o boală. Incapacitatea de a întoarce gâtul – de a fi sub controlul strâns al cuiva.

Carte de vis islamică

Ce înseamnă gâtul pentru visător

Gât – dacă cineva vede în vis pe gât un guler care provoacă jenă, va avea o afacere neplăcută pe gât. Dacă cineva vede într-un vis că a fost tăiată unei persoane și i s-a dat capul, atunci pacientului – aceasta este pentru vindecare, pentru debitor – să fie eliberat de datorii și să facă „Hajj”.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Lung, subțire – nesănătos; frumos – încredere, logodna iminentă; spălare – sănătate; ține sau sufocă – vor să-ți dăuneze bunăstării; umflat – fericire.

Cartea de vis persană a lui Khubaishi Tiflisi

Dacă într-un vis vezi un guler pe gât care provoacă jenă, atunci în realitate vei fi implicat într-o afacere extrem de neplăcută. Dacă visezi că gâtul unei persoane a fost tăiat și că i s-a dat capul, atunci dacă ai fost bolnav în momentul visului, știi că acest vis este pentru vindecare. În cazul în care ești sănătos, dar împovărat cu un număr mare de datorii, în realitate vei reuși să scapi de toate datoriile în cel mai miraculos mod; în semn de recunoștință pentru mila incredibilă a Cerului, ar trebui să mergi în curând într-un pelerinaj în locuri sfinte pentru a te ruga și a oferi daruri.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Gât – lung, subțire – nesănătos – frumos – încredere – spălat – sănătate – umflat – fericire – ține sau sufocă – vor să-ți strice bunăstarea.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțeleg de ce Gâtul?

Am visat Gâtul – slăbiciune; legătura dintre sentimente și gânduri. Admirați gâtul cuiva – sentimente sexuale; gât subțire – incapacitatea de a rezolva probleme complexe.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Neck la zilele săptămânii?

A experimenta durere în gât – Un vis care a avut loc luni seara – la muncă obositoare; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri înseamnă că te vei ocupa de mai multe lucruri în același timp și nu vei termina nimic; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică – la probleme inutile.

Citeste mai mult:  Scuipând dinți într-un vis fără sânge

Carte de vis unică / Tatyana Radchenko

Simbolizează flexibilitatea și adaptabilitatea la viață. Un gat frumos – incredere in sine, purtand bijuterii in jurul gatului – pentru o logodna timpurie, fiind nemultumit de aspectul gatului – la dificultati de comunicare.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu Shea:

Gâtul – Doare – o situație nefavorabilă în familie. Văzându-ți gâtul lung și frumos – reputația ta va fi întărită în viitorul apropiat. Imaginați-vă că înfășurați o durere în gât cu o eșarfă și durerea dispare imediat. Dăruiești și eșarfe tuturor rudelor tale (vezi Esarfa).

Cartea de vis engleză

De ce să vezi Shea:

Gâtul susține capul, iar dacă nu ar fi flexibilitatea și forța lui, am fi foarte accesibili la atac, altfel ne putem uita în aproape toate direcțiile fără să ne întoarcem tot corpul. Poate că prietenul tău este încăpățânat ca un taur, încăpățânat și nu vrea să facă compromisuri? Sau este că ești sfătuit să păstrezi un profil scăzut, să nu trezești suspiciuni și să taci?

Carte de vis modernă mare

Gât – de ce visează visătorul?

Te uiți în propria ta oglindă – problemele din viața de familie îți vor deteriora poziția oficială; fă totul pentru a nu scoate lenjeria murdară din colibă. Este ca și cum ai admira gâtul cuiva – în căutarea plăcerilor interzise, ​​poți distruge familia altcuiva; nu sta treaz să vizitezi o femeie dacă soțul ei nu este acasă. O femeie într-un vis este mândră de gâtul ei lung și subțire – această femeie ar trebui să acorde atenție caracterului ei; nu întâmplător unii dintre rudele ei o numesc morocănoasă.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Gât – Cineva va decide, iar tu va trebui să îndeplinești.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Altcineva se va așeza pe gâtul tău.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Soția va insista singură, ceea ce își dorește va fi.

Interpretarea viselor: de ce visează gâtul, pentru a vedea gâtul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

La ce visează Neck într-o carte de vis:

Gâtul într-un vis este un simbol al puterii, al onorurilor și al moștenirii. Gâtul tău visa, atunci ar trebui să te asiguri că problemele de familie nu interferează cu dezvoltarea afacerii tale. A avea gâtul mai lung decât de obicei într-un vis înseamnă exaltare în rang și demnitate, precum și dobândirea de bogăție și faimă. Dar a avea un gât mai scurt decât de obicei într-un vis marchează opusul celor de mai sus.

A vedea un gât gros într-un vis este un semn al fiabilității poziției tale, ceea ce indică faptul că poți depăși orice dificultăți. Visul în care ai văzut că gâtul tău s-a îngroșat înseamnă o mare fericire personală și bunăstare materială. Durerea în gât într-un vis oferă o mulțime de probleme legate de o afacere neplăcută.

Visul în care ți-ai rupt gâtul indică faptul că, din cauza propriei prostii, te vei afla într-o situație dificilă, iar toate planurile tale se vor prăbuși. Pentru a vedea că cineva și-a rupt gâtul, atunci în curând vei auzi despre eșecul unei afaceri pe care anterior le-ai considerat fără speranță. Un vis în care ți-a fost mototolit gâtul prevestește rușine, dezonoare și pierderi materiale.

Pentru a vedea că te gândești cum să lovești pe cineva în gât, atunci, în realitate, poți să pierzi controlul asupra ta și să te desprinzi și, prin urmare, să-ți distrugi afacerea și să-ți strici relația cu persoana potrivită. A-ți vedea gâtul fragil într-un vis înseamnă că nu vei putea face față sarcinilor care ți-au fost atribuite. A admira într-un vis frumusețea gâtului cuiva înseamnă că, în realitate, nu numai ceilalți, ci și tu însuți vei suferi din cauza egoismului tău.

Interpretarea visului lui I. Ermakov

Dacă Neck visează, pentru ce este:

Gâtul este un simbol al puterii, al onorurilor, al bogăției și al marilor moșteniri. Cine vede într-un vis că gâtul i s-a făcut mai gros și mai mare decât de obicei, va fi respectat pentru viața lui cinstită și bună, iar în curând va deveni mai bogat decât era înainte. Un gât care a scăzut în volum înseamnă contrariul. Dacă o persoană visează că cineva i-a legat sau strâns gâtul cu mâinile, acesta este un semn rău. Un astfel de vis arată celui care l-a văzut că va asculta de persoana care și-a pus mâna peste el în vis. În vis, își visează gâtul răsucit, astfel încât capul său este în mod constant înclinat într-o parte – un semn de nenorocire, rușine și pierdere. O umflare a gâtului într-un vis de la inflamație sau un furuncul prevestește o boală. Cine visează că are trei capete, influența, onorurile, dominația îl așteaptă în viață. El poate privi cu îndrăzneală și îndrăzneală înainte, ca un om cu trei capete. Dacă cineva vede într-un vis că tâlhari sau ucigași i-au tăiat capul: un astfel de vis prefigurează un om că își va pierde copiii, rudele sau casa; pentru o femeie, pierderea bibelourilor ei scumpe; când capul este tăiat de sentința legii, acesta este un semn că cel care a văzut un astfel de vis va fi eliberat de angoasa și alte fapte. Numai pentru bancheri, schimbătorii de bani, paramedicii și industriașii, un astfel de vis prevestește contrariul. A te vedea într-un vis cu gâtul tăiat, dar a supraviețui, înseamnă speranța pentru un sfârșit de succes al afacerii. A tăia capul altuia într-un vis prezice noroc în afaceri și răzbunare pe inamici; dacă visezi că ți-ai întors capul către un pui sau o altă pasăre, acesta este un semn de așteptare a bucuriei, a sărbătorilor și a distracției. Menținerea capului în mâinile tăiate de corp prezice persoana care visează la pierderea copiilor sau a uneia dintre rudele acestora; dacă este singur și dacă i se pare că și-a împodobit capul cu flori sau alte podoabe, cu atât mai bine pentru el – acesta este un semn că toate treburile sale se vor încheia fericit și în siguranță.

De ce visează Neck, ce înseamnă:

Gât – În general, pentru ca toată lumea să vadă un gât într-un vis – pentru onoare, putere, bogăție. Propul gât – probleme în familie. Dacă gâtul tău este mototolit – un vis profetizează bani; răni sau abcese pe gât – la o greșeală sau o boală; dacă gâtul este mai gros decât de obicei – pentru a onora, mai subțire – pentru a ciudă, morocănos. Dacă îți strânge gâtul, vei deveni dependent de cineva; mușcat – îmbolnăviți-vă sau aveți probleme. Supremația gâtului pentru un bărbat în visul său este un semn că are o femeie acasă ca șef de familie. Spală-te pe gât – cumpără ceva foarte scump pentru soția ta. A admira gâtul cuiva înseamnă a încerca să distrugi familia altcuiva din cauza propriilor capricii.

fractură de gât

Interpretarea viselor Fractura gâtului a avut un vis despre ce într-un vis o fractură a gâtului? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Pisica neagră într-un vis ce înseamnă

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o fractură a gâtului într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Gât

Gâtul într-un vis este un simbol al puterii, al onorurilor și al moștenirii.

Durerea în gât într-un vis oferă o mulțime de probleme legate de o afacere neplăcută. Visul în care ți-ai rupt gâtul indică faptul că, din cauza propriei prostii, te vei găsi într-o situație dificilă și toate planurile tale se vor prăbuși.

Dacă într-un vis te gândești cum să lovești pe cineva în gât, atunci, în realitate, poți să pierzi controlul asupra ta și să te eliberezi, ceea ce îți va distruge afacerea și relația cu persoana potrivită. Visul în care ți-a fost mototolit gâtul prevestește rușine, dezonoare și pierderi materiale. Dacă visezi că cineva și-a rupt gâtul, atunci în curând vei auzi despre eșecul unei afaceri pe care anterior le-ai considerat fără speranță. A-ți vedea gâtul fragil într-un vis înseamnă că nu vei putea face față sarcinilor care ți-au fost atribuite. A vedea un gât gros într-un vis este un semn al fiabilității poziției tale, ceea ce indică faptul că poți depăși orice dificultăți. Visul în care ai văzut că gâtul tău s-a îngroșat înseamnă o mare fericire personală și bunăstare materială.

Interpretarea viselor – Gât

A avea un gât gras într-un vis este un succes.

A vedea un gât subțire într-un vis – la muncă și chin inutil.

Să vezi un gât albastru umflat – este dificil să înduri viața din jur, să suferi de agitația vieții.

Gâtul lipsește, am visat – să nu am voință.

A avea gâtul tăiat într-un vis este o pacoste.

A te uita la gât este un pericol, o surpriză de care trebuie să te ferești.

Scărpinarea gâtului într-un vis – spre tristețe.

Au văzut un guler în jurul gâtului lui – pentru a ajunge într-o poziție neplăcută.

Pentru a vedea un gât de femeie frumos – pentru un bărbat la pofta unei femei iubite.

Un gât urât gol este un prevestitor pentru tineri că nunta nu va avea loc.

Interpretarea viselor – Gât

Supremația gâtului pentru un bărbat în visul său este un semn că are capul familiei acasă – o femeie.

Spală-te pe gât – cumpără ceva foarte scump pentru soția ta.

A admira gâtul cuiva înseamnă a încerca să distrugi familia altcuiva din cauza propriilor capricii.

În general, pentru ca toată lumea să vadă un gât într-un vis – pentru onoare, putere, bogăție.

Propul gât – probleme în familie.

Dacă gâtul tău este mototolit, un vis profetizează bani.

Răni sau abcese pe gât – la o greșeală sau o boală.

Dacă gâtul este mai gros decât de obicei – pentru a onora.

Mai subțire – la răutate, ursuz.

Dacă îți strânge gâtul, vei deveni dependent de cineva.

Mușcat – vă îmbolnăviți sau aveți probleme.

Interpretarea viselor – Fractură (picioare, brațe)

A rupe un braț sau un picior este o mare problemă. Dacă fractura este deschisă, osul este vizibil și sângele curge – un eveniment trist în familie.

Imaginați-vă că medicii cu experiență oferă asistența necesară, fractura se vindecă rapid – iar organul rupt funcționează din nou.

Interpretarea viselor – Gât

A te uita la gat este un pericol, o surpriza de care trebuie sa te feresti. A avea un gât gras este un succes.

Subțire – muncă și chin inutil.

Să ai gâtul albastru umflat – este greu să suporti viața din jur, să suferi de agitația vieții.

A nu avea gât – a nu avea o voință independentă, a acționa automat sau la sugestia cuiva.

Să ai gâtul tăiat este o nenorocire.

A te scărpina pe gât este tristețe.

A avea un guler în jurul gâtului este o situație neplăcută.

Interpretarea viselor – Gât

Gâtul este un simbol al puterii, al onorurilor, al bogăției și al marii moșteniri.

Cine vede într-un vis că gâtul lui a devenit mai mare și mai plin decât de obicei, toată lumea îl va respecta pentru viața lui cinstită și bună și în curând va deveni mai bogat decât era înainte.

Un gât care a scăzut în volum înseamnă contrariul.

Dacă cineva visează că cineva i-a legat sau strâns gâtul cu mâinile, acesta este un semn rău.

Un astfel de vis arată celui care l-a văzut că va asculta de persoana care și-a pus mâna peste el în vis.

Să-ți visezi gâtul răsucit astfel încât capul să fie înclinat constant într-o parte este un semn de nefericire, rușine și pierdere.

O umflare a gâtului într-un vis de la inflamație sau furuncule prevestește o boală.

A te vedea într-un vis cu gâtul tăiat, dar a supraviețui, înseamnă speranță și un final de succes al cazului.

O persoană care visează că i s-a tăiat gâtul cu un cuțit va primi o insultă de la cineva.

Dacă el însuși tăie gâtul unui prieten într-un vis, aceasta înseamnă o conduită greșită din partea lui, deja comisă sau pe care o va face în curând.

Interpretarea viselor – Gât

„atârnă de gâtul cuiva” devine o povară, bucură-te de întâlnire. „Rupeți sau răsuciți-vă gâtul” nu înseamnă a calcula puterea, a vă implica într-un proiect periculos în mod deliberat imposibil. „Împinge în gât” conduce.

„rupe gâtul cuiva” pentru a câștiga.

„întinde-ți gâtul” curiozitate, previziune.

Interpretarea viselor – Gât

Dacă te uiți într-o oglindă într-un vis și-ți vezi gâtul – lung, frumos și bine îngrijit – reputația ta va fi întărită în viitorul apropiat. Dacă gâtul tău este decrepit și încrețit, vei fi calomniat de dușmani. Senzație de durere în gât – o neînțelegere între generațiile mai în vârstă și cele mai tinere va crea un mediu nefavorabil în familie.

Dacă ai visat că gâtul tău este decrepit și încrețit, imaginează-ți că îl ungi cu un elixir minunat și devine tânăr și frumos (vezi Elixir). Dacă simțiți durere, imaginați-vă că înfășurați o eșarfă în jurul gâtului dureros – și durerea dispare imediat. Dăruiești și eșarfe tuturor rudelor tale (vezi Esarfa).

Interpretarea viselor – Gât

Dacă acordați atenție gâtului dvs.: un astfel de vis vă avertizează că nepăsarea sau indiscreția voastră vă poate dăuna afacerii.

Să-ți vezi gâtul subțire: un semn al lipsei de apărare în fața unor posibile necazuri. se pare că nu te amesteci în a învăța să te ridici și să-ți aperi interesele.

Dacă gâtul ți se pare prea lung pentru tine, asta înseamnă că, în realitate, curiozitatea inactivă îți distrage atenția de la problemele reale, amenințând să devină o sursă de neînțelegere pentru tine.

Faceți cunoștință cu o persoană cu gâtul lung: un semn că cineva manifestă un interes excesiv pentru afacerile tale.

Un bărbat cu gâtul scurt tras în umeri, văzut într-un vis: prevestește pericol.

Interpretarea viselor – Gât

Ea personifică momentele spontane ale vieții, întorsături aleatorii.

Dacă ești sugrumat într-un vis, acesta este un simbol al puterii malefice, un inamic care „îți blochează oxigenul”.

Gâtul este un simbol al vieții care se schimbă într-o direcție sau alta.

Un gât subțire și subțire este o muncă inutilă.

Un gât gras, umflat este o boală.

Incapacitatea de a întoarce gâtul – de a fi sub controlul strâns al cuiva.